Vidi punu verziju : Da li je moguce??
bebidoll
02.09.2005., 04:33
Ne mogu da verujem da ovo kraljevo polako umire! Sta je sa ovim nasim forumom....teme su bezveze ili se niko ne javlja. Pa dobro bre ljudi, pricajte sta se desava u tom gradu...koji se kafici/diskoteke otvaraju...mora da ima barem nesto novo!!
OOooOooooOooo pa je 'l pocela skola??
Dawko Minic
02.09.2005., 09:41
Ne, shtrajk je :P :D
bebidoll
02.09.2005., 17:36
kad pre strajk??
basarickv
08.09.2005., 16:29
Ne mogu da verujem da ovo kraljevo polako umire! Sta je sa ovim nasim forumom....teme su bezveze ili se niko ne javlja. Pa dobro bre ljudi, pricajte sta se desava u tom gradu...koji se kafici/diskoteke otvaraju...mora da ima barem nesto novo!!
OOooOooooOooo pa je 'l pocela skola??
Jeste da Kraljevo izgleda polu-živo,ali Kraljevo nikad i nije bilo nešto "hiper" aktivno.
Da može biti bolje to je neminovno,ali šta je tu je.
Što se tiče ovog našeg foruma ja sam tek od pre par dana počeo da ga posećujem. Teme i nisu neke,ali se da popraviti.
To koje se diskoteke i kafići otvaraju i ne znam baš,meni više liči da se svaki dan sve više njih zatvara. Pogledajte Ibar baštu (mada je njoj i vreme),pa onda Mirror. "Spala knjiga na 3 slova" - Faraon,M i Rene.
A što se tiče škola,izgleda da su oni počeli sa štrajkom čim smo ti i ja završili. A dok smo mi išli morale su čak i subote da se odrađuju. Ironija. :mad:
dANAS JE U GRADU 28`C napolju je sunchano ali nikog nema na Ibru.Mleko je poskupelo za 2din,Shkola pochinje(ispiti) za 20dana coola? :roll:
basarickv
09.09.2005., 15:42
dANAS JE U GRADU 28`C napolju je sunchano ali nikog nema na Ibru.Mleko je poskupelo za 2din,Shkola pochinje(ispiti) za 20dana coola? :roll:
Joj jeste.
Kad pre prodje leto. Jos 20 dana neke nazovi "slobode",a posle u okove. ;-)
bebidoll
10.09.2005., 01:13
Joj jeste.
Kad pre prodje leto. Jos 20 dana neke nazovi "slobode",a posle u okove. ;-)
Pa interesantno je to da se vreme poboljsalo od kako sam ja napustila Kraljevo. Ceo avgust je bio bezveze!!! :( Cini mi se da je ove godine leto bilo najkrace, smrc!
Dakle, iste diskote jos uvek rade; mleko je poskupelo...nisam znala da je ibar basta ponovo proradila??!!??
^^^Ovog leta i ne beshe leta.
SmallVille
27.09.2005., 00:17
Ugac pa ti to dobro smisljas te reci,kako ti uspeva?
Pa ja kao ukljucim mozgic i pustim ga malo u leru da se zagreje. Onde krenem neshto mudro da napishem a on trokira, poskakuje i muchi se. Onako lenjavi. Nije on za te relacije.
Blahh. Jedva. lol
morphea
30.09.2005., 11:14
ALO LJUDI, NEMA VISHE LETE NEMA VISHE SUNCA NEMA VISHE LJUBAvi nema vishe nichega i bicju samo ja u novinama novost-bacila se s mosta:(
Majesty Of The Nightsky
02.10.2005., 14:05
Sunca ce biti..
meni iskreno ne smeta kisha, nekako je sve vlazno, mokro i magicno napolju :D
Ali zato jedva cekam sneg!! Zima mi je omiljeno godisnje doba... Wauu, kako tada ima carolije...
@Morphea
Neces biti samo ti u novinama, i benzin je poskupeo, nemoj tako :lol: :mrgreen:
morphea
05.10.2005., 19:20
Lolo, nisi normalna:)
evo, vecheras svira Hush u Faraonu, bicje fino, naravno..pa vidimo se tamo...svake srede:)