Vidi punu verziju : Kv-gitarijada
kako vam se svidela nasha domaca muzicka postava?
Dawko Minic
02.09.2005., 09:47
super
akt je zakon :)
MadScripter
12.09.2005., 17:52
blago receno gitarijada je bila ocaj!!! Jedino su valjali VISESTRUKI PRELOM!!! I tu i tamo AKT i oni SPIDERS, mada nista extra. A najjaci su oni tzv. metalci i HC ili punkeri, sta vec, tesko je prepoznati sta pokusavaju da sviraju...
dejdzan
12.09.2005., 20:40
potpuni promasaj
Majesty Of The Nightsky
12.09.2005., 21:00
Blah...
Ljudi krecem se u tim vodama, bila sam na svim lokalnim svirkama poseldnjih godina i znam sve likove, sve bendove i sve pesme, pa mi je malo dosadno...
No, nije mi bio problem da se lepo provedem, da se malo iskacem i da iskuliram...
Naravno da sam se osvezila kod kuce doooobrom muzikom...(;
Majesty Of The Nightsky
26.09.2005., 16:32
Ne razumem tvoj post, ali nema veze, a i ne zanima me...
Sada bi kao trebali da pocnu sa nekim svirkama.....da imamo sta da radimo i gde da odemo kada zahladni.....
Koliko god sve to bilo malo monotono, te svirke imaju dusu...
morphea
30.09.2005., 11:11
SAD VAM FALI NESHTO I GITARIJADI!!!!PA NARAVNO KAD NISHTA NE RADITE NE POSHTUJETE NI ONE SHTO SE TRUDE DA MAKART IMALO ODRZHE OVAJ GRAD ZHIVIM...A OVAMO SVI VI KAO VERUJETE KOJEKAKVIM PRINCIPIMA!!!!!!LICIMERI!!!!
Majesty Of The Nightsky
02.10.2005., 14:07
Mean keep on ~~~~:lol:
hmpf........
Majesty Of The Nightsky
04.10.2005., 19:14
~~~~~~~? ? ?
mi se izgleda ne razumemo :D
MadScripter
09.10.2005., 22:35
izgleda nista od Pariza ove godine??? ali izgleda da ce u Marziku biti necega??? Zna li neko pouzdano ???
morphea
10.10.2005., 20:33
ovako, svake srede imash svirku u faraonu, bicje neka svirka u pozorishtu u novembru, javicju ti kojeg..mmm u marzhiku se povremeno otvaraju izlozhbe , mozhda neshto i bude..kako shta bude stizalo ja cju da ti jaVnem ok?:)
Dawko Minic
20.10.2005., 20:29
Ja kapiram da je gitarijada ok
misanthropia
01.11.2005., 21:44
Ja kapiram da je gitarijada ok
ja kapiram da si ti ok i da sam ja ok i da je gitarijada ok i da je bg ok.
d.
kakav narcis!"ja kapiram da sam ja ok" shta bi to trebalo da znachi???? :roll:
Majesty Of The Nightsky
07.11.2005., 13:04
@ Bie
Heh, hoces da budes nas on-line psiholog?? Ajde please!!
I ja isto kapiram da je gitarijada ok i da je Misantrhropia ok, onog lika ne znam, i da, kapiram da sam ja ok....i nisam narcis....
Po nekoj tvojoj logici g-djice Bie mi ne bi trebali da mislimo da nismo ok?? Ili da mislimo, ali da to ne smemo javno da kazemo?? Au.....
11. novembra je svirka u pozoristu...
18. novembra mi iz Iskre organizujemo izlozbu fotografija i svirace Decja Radost
Ali ce sve biti zatvorenog tipa. Moze da se udje samo sa ulaznicom, a ulaznice se dobijaju po slobodnom izboru clanova Iskre.....
@ Bie
I ja isto kapiram da je gitarijada ok i da je Misantrhropia ok, onog lika ne znam, i da, kapiram da sam ja ok....i nisam narcis....
Po nekoj tvojoj logici g-djice Bie mi ne bi trebali da mislimo da nismo ok?? Ili da mislimo, ali da to ne smemo javno da kazemo?? Au...
A jel; ovo ironija bez naglaska ironije?!Narcisi smo i on i ti i ja ;) slazesh li se majesty?
morphea
07.11.2005., 20:16
@ Bie
Po nekoj tvojoj logici g-djice Bie mi ne bi trebali da mislimo da nismo ok?? Ili da mislimo, ali da to ne smemo javno da kazemo?? Au.....
11. novembra je svirka u pozoristu...
18. novembra mi iz Iskre organizujemo izlozbu fotografija i svirace Decja Radost
Ali ce sve biti zatvorenog tipa. Moze da se udje samo sa ulaznicom, a ulaznice se dobijaju po slobodnom izboru clanova Iskre.....
lolooo, molim te, daj meni jednuu, please :) umrecju ionako je u ovom kraljevu dosadnooooo:)
Majesty Of The Nightsky
09.11.2005., 22:40
Ne brini Andjo dobices, naravno....
Mislim svi se mi znamo, i onda bi svako podelio ulaznice istim ljudima.....tako da cemo svi biti tamo....
Mada ljudi iskreno mene i to smara........mene sve smara....
Samo me ne smara da citam i slusam muziku...
Jel hoce neko da placa za to?? pa da mogu od toga lepo da zivim...
Evo i oglasa:
~ citam po kucama (sve dolazi u obzir osim ljubavnih wc romana); postupak je sledeci:
sedim (udobno) u vasoj kuci, citam knjigu u sebi i onda vam telepatijom prenosim misli....(naravno ne namecem svoje misljenje :mrgreen: )
~ za sve ljude operisane od ukusa slusam muziku (po kucama)....i pomazem vam da izaberete bas ono sto valja....
A vi mi samo dajte novac za knjige i za one fancy original diskove iz Mordora i s vremena na vreme mi dajte nesto da ruckam i uzivancija......
(p.s. majesty je pukla.......gimnazija je zlo!!)
:lol: skroz si pukla Lolo!
max_cleric
26.11.2005., 13:09
Najgora svirka koju sam cuo u zivotu. Svi su falsirali i niko nije znao da svira. Neverovatna propast...
morphea
26.11.2005., 16:06
MAX, NEMOJ DA SI TAKAV, LJUDI BAR NESHTO RADE, NEKI SU TEK POCHELI, TAKO DA...SMIRI SVOJE STRASTI ...
misanthropia
13.12.2005., 14:12
hahahahah ja kapiram da smo ja darko i lola ok a vi ostali ste pickice
jea
hm....shta ti znachi to pickice?Ajde budi malo pametna i daj mi neki jak argument za to., ako li ne znash ,sjashi!!!
Najgora svirka koju sam cuo u zivotu. Svi su falsirali i niko nije znao da svira. Neverovatna propast...
A ti naravno sviras mnogo bolje... zar ne?
Majesty Of The Nightsky
14.12.2005., 22:59
@ Misanthropia
E, ljubim te zlo jedno :razz:
Ja sam se smrzla... Misanthropia moze da se sete u duksu, a meni i najtoplija zimska jakna nije dovoljna. A zima mi je ommiljeno godisnje doba.... Jedva cekam da padne sneg....
A sto se gitarijade tice (davno je to bilo)...pa jeste bilo malo smesno i sve to, ali opet kada uzmemo u obzir da su mnogi tek pocetnici, nije bilo toliko strasno.... Naravno razocarala bih se da sam pukla novac za neki extra koncert, a da oni nemaju pojma, ovako i nije strasno....
A i drugovi su mi (mozda cak i naidju na ovo), pa necu da pricam :razz:
Shalim se...
Pa mislim ljudi ovo je kraljevo, bolje ne moze....dok naravno ja ne pustim glas, skratim nokte (jel bas moram :confused: ), i ne uzmem gitaru u ruke, heh, he....
misanthropia
15.12.2005., 21:43
hahaha jea ja i moj dux smo konza jea
bie kad sam te zajahala
nisam gay izvini sto te razocaravam
hahah
mada mogla bi da mi olizes moje lepe vans patike ako me lepo zamolis i kupis koka kolu
jea
Dawko Minic
10.08.2007., 16:03
Jel ima ovog ove godine? :confused:
Warlord
10.08.2007., 19:04
Cuo sam da ce biti nesto pod nazivom "KV Gitarijada" i ove godine, ali to je sve sto ja znam. Verovatno ce opet biti nekih tezgi. 'aj' ako oces o novoj gitarijadi, otvori novu temu, cisto da ne moramo da citamo ova proseravanja od pre.
A zima mi je ommiljeno godisnje doba.... Jedva cekam da padne sneg....
e, vala ćeš se načekati... :roll:
guitarrr_babe
21.08.2007., 20:54
obrati pažnju na datum njenog posta: 14.12.2005.!
obrati pažnju na datum njenog posta: 14.12.2005.!
obratio pažnju.
htedoh reći da su skorašnje "zime" bile skoro potpuno bez snega. :|
al' koga još boli uvo što planeta zemlja ode dođavola... :evil:
guitarrr_babe
21.08.2007., 21:35
a, to! :stjupid mi: