Vidi punu verziju : ZAJECARSKE ULICE (staze)
kako doci do kuce??? svuda rupe !!!
pazi te noge i tockove ljudi!!!
bolje precicama nego ulicama
elendil
02.08.2004., 00:53
kako doci do kuce??? svuda rupe !!!
pazi te noge i tockove ljudi!!!
Ma gusenice ne tockovi.Amortizer?Sta to bese? :roll:
POLITICAR
02.08.2004., 16:29
Ma kome to nisu dobre ulice , meni je lep teraco u Euro klubu, do "BEBE" idem okolo,a Misko vozi i vezanih ociju! Vi sigurno mislite na put do Hipodroma i to cemo da uredimo kao ARENU u BGD.
elendil
06.08.2004., 13:48
Prodji ul.Pane Djukica sa autom.Ajde??? :twisted:
POLITICAR
06.08.2004., 23:05
Koji cu k... tamo nema nista ,jedino ako urgiram da te privedu na iformativni razgovor! A i nisi shvatio poentu ! Citaj Andrica , KIsa Pavica ...koristice ti decko!
elendil
07.08.2004., 17:25
Ulica je raskopana i ocajna.Andrica sam citao kao klinac 79te.I mani se mene more,gledaj svoja posla.
U Firenci centrom idu Cheze.A ni makadam im ne smeta.Sto se smarate oko ulica,ljudi uzivajte u zivotu. 8)
elendil
07.08.2004., 20:32
Pojavio si se.Nadam se da ces se lepo ponasti,jer sad je tu g.Ragen da te primiri.Pozdrav i svako dobro.A o nasim ulicama ne brini.Mozda i kod nas uvedu makadam.A i ceze,ko zna? :lol:
stojkic
21.08.2004., 01:45
Evo vidite od veceras je ulica LJube Nesica bolja zaslugom Mnogoljuba Kradica , prekopana glavna ulica je da covek nadje 50 para koje je izgubio kad je zadnji put obisao ovu nasu zabit.
Milojkica
26.08.2004., 23:20
Ljudi nadao sam se da ce u onu raskopanu ulicu u centru sipati vodu,pa da i Za.lici na Veneciju.Steta,pune je peskom.
Moci ce da se prodje tom ulicom kada je zavrse rade je novu kao i ljube nesica i pored keja je uradjena nova ulica...
Clan..... :D ....hvala na obavestenju hehe..nismo znali :D :D :D
Clan..... :D ....hvala na obavestenju hehe..nismo znali :D :D :D
To nije pisano tebi i slicnima nego puno likova koji sa strane posete slucajno sajt :D :D :D
Drago mi je da mislis i na druge :D
A jel bio neko na autobuskoj u Negotinu??? Pa ono nije ni za tenk!!!
Hm a jer zna neko kako izgleda u pirotu autobuska?
Hm a jer zna neko kako izgleda u pirotu autobuska?
pojma nemam... znam da su me zvali da dodjem busom u pirot.. jel sam pogresio ili...?
ninanena
09.09.2004., 08:39
A jel bio neko na autobuskoj u Negotinu??? Pa ono nije ni za tenk!!!pa za prednju i zadnju vucu su fantasticne,eh te rupe,bas i u njima ima cari
NinaNenaEliminator
09.09.2004., 09:09
A jel bio neko na autobuskoj u Negotinu??? Pa ono nije ni za tenk!!!pa za prednju i zadnju vucu su fantasticne,eh te rupe,bas i u njima ima cari
Pogledash u rupu a ono CHARI :lol: :lol:
ninanena
09.09.2004., 09:12
Pogledash u rupu a ono CHARI :lol: :lol:a u njoj ti srce kako se brckas i zato ima cari
NinaNenaEliminator
09.09.2004., 09:15
Pogledash u rupu a ono CHARI :lol: :lol:a u njoj ti srce kako se brckas i zato ima cari
Osecam da si kao sharena laza, spolja slatka a unutra... :cry:
ninanena
09.09.2004., 09:19
Osecam da si kao sharena laza, spolja slatka a unutra... :cry:pa ja sam i rekla da sam duhhhhhhh
NinaNenaEliminator
09.09.2004., 09:27
Osecam da si kao sharena laza, spolja slatka a unutra... :cry:pa ja sam i rekla da sam duhhhhhhh
Moracu da zovem popa! :shock:
ninanena
09.09.2004., 09:32
a ja cu morati da setam dinosaurusa
NinaNenaEliminator
09.09.2004., 09:39
Svako ima svog kucnog ljubimca :D
ninanena
09.09.2004., 12:19
Svako ima svog kucnog ljubimca :Da da neces mozda i ti da mi budes ljubimac i to po kuci :oops:
NenaNinaEliminator
09.09.2004., 12:32
Svako ima svog kucnog ljubimca :Da da neces mozda i ti da mi budes ljubimac i to po kuci :oops:
Izgleda da ti sve vreme zelish neshto da mi kazesh al' ja nikako da razumem 8)
ninanena
09.09.2004., 12:52
ako ti tako zelis da mislis neka ti je :lol:
NenaNinaEliminatore
09.09.2004., 12:58
ako ti tako zelis da mislis neka ti je :lol:
Ja govorim srpski a ti?
ninanena
09.09.2004., 13:00
ponekad i srpski :oops: sve po potrebi :oops:
elendil
15.12.2004., 19:15