PDA

Vidi punu verziju : PEPPERSI SU THE BEST!!!!

RHCP_BABE
31.05.2003., 20:45
OBOZAVAM IH!POGOTOVO A.K.STA VI MISLITE O NJIMA I NJIHOVIM PESMAMA???

verybadboy
02.06.2003., 12:48
e super grupa i ja ih volim

mm
03.06.2003., 20:48
ma oni su zakon!!! nema boljeg benda!!!

JaH_G|rL
06.06.2003., 14:05
Ma najboli su,dobro nisu kao eminem ali ipak ko moze da bude kao on?
Ostavi se malo Eminema..nisu svi toliko zaludjeni njim kao ti!Ovo nije uopste bila tema o njemu...

Corey
07.06.2003., 12:28
Da bre.Stvarno vise smarate sa tim eminemom.Na svakom forumu ima jedno 10 topika o njemu.I RHCP je sranje(bez uvrede).

skrbina
13.06.2003., 13:00
Aloo covece Peppersi su najbolji bend na svetu.Eminem se ne moze porediti sa njnima.Priznacu ga za zvezdu kada snimi cd kao sto je Blood sugar sex magic ili Mothers milk.Peppersi su najoriginalniji americki bend .Slusam ih 9 godina i slusacu ih 10 puta toliko.
Sometimes i feel like i don't have a partner
sometimes i feel like my only friend
is the city i live in
the city of angels
lonely as i am together we cry

Moon
15.06.2003., 17:02
imaju lepe pesme ali dosta slične

skrbina
15.06.2003., 21:31
Pa postoje 20 godina,a i Anthony ima veoma prepoznatljiv glas.

Anonymus
16.06.2003., 05:31
Pa dobri su, ali su me prilično smorili u poslednje vreme. Do jaja je što su originalni. Mada, uživo su prilično truli.

skrbina
16.06.2003., 22:12
Ok zadnji album nije nesto,nekako je prespor a i Funk nedostaje.Ne bih se slozila da su uzivo truli,ja ustvari tvrdim da su im zive svirke jedna od jacih strana.Treba im malo da se zagreju ali kad krenu,posebno Anthony & flea

anonymus
17.06.2003., 04:43
Ma kad sam gledao na Metropolisu Californication uzivo, ne da je bilo jadno nego nemam reči...

skrbina
17.06.2003., 21:44
Ne bih znala ali onih par koncerata koje imam zvuce super.

Kurt Cobain
26.06.2003., 17:05
ma ok su maksimalno

DeepPurple
26.06.2003., 17:36

Imaju dobrih momenata, a kad pomislis da su super, potpuno te razocaraju, posebno sa ovim sto rade u zadnje vreme. Flea je mnogo dobar basista.

sugar-plum
26.06.2003., 18:13
pepersi su zakon nad zakonima niko im nije ravan
otherside mi je omiljena pesma
a strava su i sve ostale
obozavam ih.

Devilish Dog
27.06.2003., 16:55
STVARNO SU COOL

die_happy
27.06.2003., 23:56
Meni su sve njihove pesme tra la la :o) Inace, slucam ih kada se napijem :) Tada mi jedino prijaju.

somebody
28.06.2003., 06:19
mislim da su ok:)...ali nekako sam primetio da se ribe mnogo primaju na peperse//pa me bas zanima zasto je to tako?
ajde ko zna nek javi:)

skrbina
28.06.2003., 21:03
Zato sto su mmmmmm
Pesme su mmmmmmm
BEst bend forever!Slusam ih od devete godine,:)

skrbina
28.06.2003., 21:06
Die_happy mozda da ih slusas malo duze i da razmislis o tekstovima verovatno bi imao|la drugacije misljenje.Ne treba da gledas samo poslednji album vec i prethodne radove.A bolje i da imaju tralala tekstove nego da kao ostali pricaju stvari kao: ubite se deco zivot nema smisla.

Stoorbak
28.06.2003., 21:50
Die_happy mozda da ih slusas malo duze i da razmislis o tekstovima verovatno bi imao|la drugacije misljenje.Ne treba da gledas samo poslednji album vec i prethodne radove.A bolje i da imaju tralala tekstove nego da kao ostali pricaju stvari kao: ubite se deco zivot nema smisla.

A shto i da ne govore ubite se deco?!?!?!? Ako neko hoce da se ubije moze to da uradi i bez muzike :)
p0z

die_happy
29.06.2003., 09:40

Ja i gledam na sve njihove radove i ne dopadaju mi se. Aj Vozdra!

RHCP
06.03.2004., 14:28
Slusam ih osam godina
Slusacu ih uvek
RHCP.rule

s
07.03.2004., 01:09
iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je peder, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.
inace textovi su ok, mjuza onako, ali malo mekani za neki rok. ali su kao revolucija. nisu losi i guess ali su eto sve u svemu.. onako.. solidni su. ali ne najjaci bend u zadnjih deceniju i nesto. ali solidni

13.03.2004., 00:13
iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je peder, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.
inace textovi su ok, mjuza onako, ali malo mekani za neki rok. ali su kao revolucija. nisu losi i guess ali su eto sve u svemu.. onako.. solidni su. ali ne najjaci bend u zadnjih deceniju i nesto. ali solidni
Daj, ne lupetaj...

redhotgirl
13.03.2004., 00:15
Daj, ne lupetaj...

Le Piaf
13.03.2004., 00:21
[quote=s]iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je peder, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.

Al si se isro

SisaDaPimp
13.03.2004., 00:36
Jesu.. Al za malo :D

14.03.2004., 08:47
[quote=s]iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je peder, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.

Al si se isro
tako si to lepo sazeo/la :lol: :lol: :lol: