Vidi punu verziju : sta mislite o devojkama koje cesto menjaju tipove?
Kakav je vas stav po tom pitanju?
Kakav je vas stav po tom pitanju?ZAVISI.O DEVOJKAMA KOJE TO NAMERNO I RADI ZABAVE CINE MISLIM SVE NAJGORE.ALI O ONIMA KOJE TO CINE,KAKO BIH REKLA...NE NAMERNO...MISLIM DA SU SAMO NESRECNE I TRAGAJU ZA ONIM PRAVIM1
Radodajka
01.06.2003., 14:44
Obično devojke posle propale ljubavi ne žele da se vezuju za muškarce, da ne dožive opet neuspeh....
I to je sasvim u redu i ispravno.
Devojke, imate moju punu podršku.....
Gazdarica
01.06.2003., 15:31
Ma, sram da ih bude... Kako li se one samo usudjuju da mijenjaju tipove...
U PAKAO CE ONE... SVE...!!!
To ti je kao prenos u viši stepen kod ručnog menjača. Naime, kada ti je život učmao sa jednim tipom, a ti kreneš sa boljim. Jedino što taj broj može biti veći od onog u vozilima. Me ni je to OK. Samo nas vi ribe iskoristite. Ne znate šta vas čeka kad naiđete na mene.
I ja nemam reci, stvarno....
Naravno da cu cesto da menjam BRDO muskaraca KADA NISTA NE VALJAJU!!!!!!!
p.s. A i moze mi se! ;-)
Dobro, kakav je to nacin! Stidi se.
P.S. Ostavi jedno mesto za mene u paklu.
Gazdarica
02.06.2003., 10:43
Haj'mo cure u red... Ne mozete odjednom sve da stignete u pakao...
Prvo ima da naslazete sto vise muskaraca na svom spisku, kako biste zasluzile sto bolje mjesto...
Kao sto vidite, vrijednost jedne djevojke mjeri se time koliko dugo drzi noge skupljene...
Po mogucnosti, treba da sjedi kod kuce i ceka da je obasja sreca, da neki muzjak baci pogled bas na nju... Potom treba da bude njezna i umilna, da trepce okicama dok slusa bisere koji izlaze iz usta njenog dragog i naravno, cuva djevicanstvo, do prve bracne noci... A kad ta noc najzad dodje, obavezno obuci spavacicu do zemlje, zakopcanu do grla, ispod koje se nista ni ne nazire, zavuci se pod pokrivac i u mrklom mraku cekati da se muzic popne na nju i promrlja malo po njenoj utrobi... Podrazumijeva se da ona pri tom mora da bude smjerna - da se ne pomjera niti ispusti ijedan glas prilikom tog velicanstvenog cina...
Ni slucajno ne smije reci da joj nije bilo lijepo ili ne daj boze, da ona nesto trazi za sebe...
ZENAMA NIJE DOZVOLJENO DA UZIVAJU U SEKSU... ONE SU TU SAMO DA ZADOVOLJE MUSKARCEVU POHOTU I NA SVIJET MU DONESU ZDRAVO POTOMSTVO...
NE ZABORAVITE TO!!!
Sto je najgore, posle svi hoce i oralni sex i analni i 69. A sve to od svojih finih zenica koje nisu cule za onu stvar. Kako prolazi takvi muskarci, pogledajte u filmu "Lepota poroka".
Njuskalo
02.06.2003., 19:22
*ebem ti ravnopravnost polova ako zena ne sme da ima dvocifren - trocifren broj partnera u zivotu!!!
Devojke, samo napred, imate moju punu moralnu podrsku po sistemu "ako je otisla u svaleraciju, nema veze, makar ce da dodje kuci zadovoljna".
Toliko glupo pitanje.Svaka zena koja nadje pravog nece ga mijenjati....precesto.Ako je sa onim koji nije dobar,odmah treba da ga sutne.Jeste li vi muskarci neka visa bica,sve bi da uradite,samo ne znam s kim kad volite neke koje nista nisu probale.Kako bi bilo napraviti geto za slobodoumne zene,pa opletite po njima,a za stalnu vezu birajte one koje niko pipnuo nije.Mozda od ovih prvih naucite kako zadovoljiti zenu,pa vam dobre,cedne curice bude vijerne citav zivot
P.S. ja sam za geto
*ebem ti ravnopravnost polova ako zena ne sme da ima dvocifren - trocifren broj partnera u zivotu!!!
Devojke, samo napred, imate moju punu moralnu podrsku po sistemu "ako je otisla u svaleraciju, nema veze, makar ce da dodje kuci zadovoljna".
Pazi, ili nas sve zezas ili si stvarno dobar frajer. Znas kako se kaze "Zabranjeno voce je najsladje" a kod tebe nema zabranjenog voca. Zato, Njuskalo, udacu se za tebe. Takvi muskarci, kao sto si ti, se ne varaju.
masssa_10
04.06.2003., 01:39
Ma dajte smesni ste svi...
Zasto devojkane bi menjala tipove... i devojkama
to ponekad (skoro uvek- dok se ne zaljubi)
pruza zadovoljstvo.
JEDAN JE ZIVOT!!! ZIVI KAKO TREBA
ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!JESU SVE SU *****
Ma sta pricate,MOZDA SE RAZOCARAJU!Pa ako nisam imala srecu u ljubavi,da li to znaci da moram,od jednog do drugog da setam,trazeci kao neku srecu.Sve su to samo gluposti,jer nikome ne mogu da pripisem,niti jednom decku,kako je kriv zbog toga sto neko,nema SVOJE JA I KARAKTER!
ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!JESU SVE SU *****
Al' je neko nesrećan kad su devojke u pitanju.
Ma sta pricate,MOZDA SE RAZOCARAJU!Pa ako nisam imala srecu u ljubavi,da li to znaci da moram,od jednog do drugog da setam,trazeci kao neku srecu.Sve su to samo gluposti,jer nikome ne mogu da pripisem,niti jednom decku,kako je kriv zbog toga sto neko,nema SVOJE JA I KARAKTER!
Hmm...Da, da...
"Ja" i "Karakter" imaju inace samo "fiiiineee" devojke, koje cekaju da ih muskarac prvi pozove, koje ce gledati i ziveti zivot onako kako im ga on predstavi, iz njenih usta samo ce izlaziti njegove reci (bez psovki naravno),one ne izlaze i imaju samo drugarice! Nevinost su izgubile tek 2 puta!
Pazi, ili nas sve zezas ili si stvarno dobar frajer. Znas kako se kaze "Zabranjeno voce je najsladje" a kod tebe nema zabranjenog voca. Zato, Njuskalo, udacu se za tebe. Takvi muskarci, kao sto si ti, se ne varaju.
Brak? Fuj! Cemu to formalno vezivanje dvoje ljudi koje fantasticno sluzi kao izgovor da odustane od soptvenih snova? Ovo je 21. vek i brak je demode, makar po meni. Ako se dvoje ljudi slazu u vezi (sta god to znacilo), onda im formalnosti u vidu braka ne trebaju.
Njuskalo
04.06.2003., 13:17
Opet sam zaboravio da se prijavim pre pisanja poruke.....
Tamarice & ostali, to bejah ko je pisao malopredjasnju porukicu....
Njuskalo
04.06.2003., 13:19
Da li bi primio od mene 30 eura da ti popusim k***c i time posta MUSKA *****, pa da prestanes da s***s!?
Brak? Fuj! Cemu to formalno vezivanje dvoje ljudi koje fantasticno sluzi kao izgovor da odustane od soptvenih snova? Ovo je 21. vek i brak je demode, makar po meni. Ako se dvoje ljudi slazu u vezi (sta god to znacilo), onda im formalnosti u vidu braka ne trebaju.
'Ej! To se samo tako kaže. Nemoj da se uzbuđuješ. Shvati to kao kompliment a ne da se zgražavaš. Evo jedna pusa za tebe ne bih li ispravila grešku. Može?
'Ej! To se samo tako kaže. Nemoj da se uzbuđuješ. Shvati to kao kompliment a ne da se zgražavaš. Evo jedna pusa za tebe ne bih li ispravila grešku. Može?
No problem. Ja sam se za trenutak uplasio da mislis ozbiljno...
Nazalost,jedan od retkih komentara gde se ne slazem sa Gazdaricom.Davno proslo to vreme Gazdarice,To kad se u mraku nalazila"rupa".Nema mnogo filozofije ovde.MUSKARCI su odabrani,kasno shvate to...ZENKE biraju.Muskarac se zaleti i pricha:"E...mazno sam opasnu ribu..."Prva greska sto uopste prica,druga greska sto misli da je ON odabrao,a ne ONA njega.
I konkretno na ovu temu,Miguel,brate,ako si ti spreman da imash vishe zenki,budi spreman na josh zesci odgovor zenke.Ne vidim u tome nikakav greh...I na kraju,zene su mnogo pazljivije u menjanju partnera.Jednostavno,ne hvale se...zarazliku od 95%muskaraca.
Pozdrav......
Gazdarica
04.06.2003., 16:01
Nazalost,jedan od retkih komentara gde se ne slazem sa Gazdaricom.Davno proslo to vreme Gazdarice,To kad se u mraku nalazila"rupa".Nema mnogo filozofije ovde.MUSKARCI su odabrani,kasno shvate to...ZENKE biraju.Muskarac se zaleti i pricha:"E...mazno sam opasnu ribu..."Prva greska sto uopste prica,druga greska sto misli da je ON odabrao,a ne ONA njega.
I konkretno na ovu temu,Miguel,brate,ako si ti spreman da imash vishe zenki,budi spreman na josh zesci odgovor zenke.Ne vidim u tome nikakav greh...I na kraju,zene su mnogo pazljivije u menjanju partnera.Jednostavno,ne hvale se...zarazliku od 95%muskaraca.
Pozdrav......
O, Don, zar zaista nisi primijetio u kom je tonu pisan taj moj post i zasto je takav, kakav jeste...
Ironija, dragi moj...
Pozdrav tebi... Naravno da se slazemo u misljenju, po ovom pitanju...
Zar mislis da je stvar karaktera traziti pravog za sebe?Ako je tako,zao mi je.ali moram priznati,bas sam beskarakterna.Mislim da je na ovoj temi trebalo da se pokaze kako muskarci gledaju na zene koje vole promjene,a ispostavilo se da su zene gore sudije od njih.Ja imam karakter,a bogami i svoje ja,ali sam dosta vremena provela u trazenju,sto i tebi zelim!Probudi se,ovo je ipak 21.vijek,mozda si sa nekim ko te nije vrijedan,pocni da trazis,osladice ti se.
ha-ha, naslucujem li to alegoriju u tvojim recima?
Toliko glupo pitanje.Svaka zena koja nadje pravog nece ga mijenjati....precesto.Ako je sa onim koji nije dobar,odmah treba da ga sutne.Jeste li vi muskarci neka visa bica,sve bi da uradite,samo ne znam s kim kad volite neke koje nista nisu probale.Kako bi bilo napraviti geto za slobodoumne zene,pa opletite po njima,a za stalnu vezu birajte one koje niko pipnuo nije.Mozda od ovih prvih naucite kako zadovoljiti zenu,pa vam dobre,cedne curice bude vijerne citav zivot
P.S. ja sam za geto
Ma nemoj da se vredjamoNema visih bica na ovoj planeti.Sustina odnosa marsa i venere je u uvazavanju potreba onog drugog.Ja glasam za fer odnos.
Ako ih i "precesto" menjaju, vise cenim ribe koje to rade sa stilom.
Ako se zamislimo malo i pogledamo u proslost videcemo da nista mi nismo izmislili. Ljudi su se k****i kroz vekove i o tome postoje pisana svedocanstva. Od egipatskih i grcko-rimskih orgija, preko Bordzija i gejsi na dalekom istoku pa do seksualne
revolucije koja (ni)je sa kasnjenjem dosla u ove krajeve... Sloboda u izboru partnera je mnogo starija nego sto vecina
od nas misli. Normalno je da riba sa kojom si imao stravican sex nije to znanje (a to jeste znanje)
stekla sa prethodno-prvim, eventualno drugim tipom, tako da se ne treba opterecivati po tom pitanju.
Po principu manje znas-manje patis. Ako ti to smeta...
Ekstrem je ako riba nema meru, ali to je vec medicinski problem a cenim da to nije tema za ovu pricu.
Tu se vec vracamo na pocetak ovog posta i na stil menjanja.
malo_blesavo
05.06.2003., 00:57
ma nisu *****...cure su jednostavno nasle nacin da se zadovolje. mozda su u manjem ili vecem stepenu nimfomanke, ali to je jednostavno neobavezan sex, i to je po meni ok!
svaka cast ja sam devojka i imam kombinacije iza njih stojim,jer jednostavno tako mi odgovara.Volim dobar sex,koji mi pruzaju mladici koji znaju koliko vredim,ali vezivanje me malo smara,zato tako rezonujem!
Pa nisam ni ja u fazonu da podrzavam klasicnu K*******U, to je njen problem, ko zna zasto to tadi. Ok mi je da riba flertuje,sigurna u sebe stupa u kontakt sa raznim muskarcima, jer kako mozes znati sta ti odgovara ako nisi probao sve i izabrao najbolje za sebe. Na greskama se uci, i to ako ne na tudjim (redak slucaj) onda na svojim, ali bar stvarno skapiras nesto. To se zove iskustvo, koje je neophodno da bi se opstalo u ovoj ludnici izmesanih pagresivnih i sve bludnijih ljubavno-sexualnih shvatanja.
Sigurno ne mislim da su ***** kao sto mukarci misle da zena cim promeni vise partnera je *****, a sta su oni ...???? Ko je uopste izmislio tu rec?? pa sigurno oni MUSKARCI ko bi drugi nego klasicni glupsoni i mamine maze
Ma ko ih j.be.
Njuskalo
05.06.2003., 13:51
Pianje za Profu:
Da li je zena koja promeni trojicu za vece *****? Da li i to zavisi od stila?
Tja.
Za mene je ***** osoba koja naplacuje seksualne usluge...
openmind@hemo.net
05.06.2003., 14:51
neka ih bog pozivi
Pianje za Profu:
Da li je zena koja promeni trojicu za vece *****? Da li i to zavisi od stila?
Tja.
Za mene je ***** osoba koja naplacuje seksualne usluge...
Njuskalo, pogledaj naslov teme gde pise "Sta mislite o devojkama koje cesto menjaju tipove".
Znaci, pricamo o devojkama, a ne o psihijatrijskim slucajevima. Dakle, pricamo o zadovoljstvu
a ne o profesiji. Moj prethodni post se odnosi na ribe koje upraznjavaju sex poput "malo_blesavo"
Da nije nas takvih mozda bi i ti ili tvoja partnerka jos uvek pokrivali lice krpom za vreme seksa.
Pitanje za Kety: da li si se ubola u venu da bi znala da ti to ne odgovara?
Pozdrav openmind-u.
Ako se zamislimo malo i pogledamo u proslost videcemo da nista mi nismo izmislili. Ljudi su se k****i kroz vekove i o tome postoje pisana svedocanstva. Od egipatskih i grcko-rimskih orgija, preko Bordzija i gejsi na dalekom istoku pa do seksualne
revolucije koja (ni)je sa kasnjenjem dosla u ove krajeve... Sloboda u izboru partnera je mnogo starija nego sto vecina
od nas misli. Normalno je da riba sa kojom si imao stravican sex nije to znanje (a to jeste znanje)
stekla sa prethodno-prvim, eventualno drugim tipom, tako da se ne treba opterecivati po tom pitanju.
Po principu manje znas-manje patis. Ako ti to smeta...
Ekstrem je ako riba nema meru, ali to je vec medicinski problem a cenim da to nije tema za ovu pricu.
Tu se vec vracamo na pocetak ovog posta i na stil menjanja.Sta znaci precesto?
ma nek se trpaju bice vise recki za nas,pic... nije sapun da se istrosi.
mislim-- " al ova cesto menja tipove..."
Moja sadasnja devojka je cesto menjala partnere i sada je naletela na mene i nacisto odlepila zamnom, ali ja nikako ne mogu da predjem preko toga sama pomisao da je bila sa prilicno velikim brojem muskaraca me uzasava. Nedavno mi je rekla da je cifra malo veca nego sto mi je pre govorila, a ipak ne mogu bez nje sve postaje jako komplikovano.
:arrow: ...pa nema nista tabu,ako joj se moze,zasto ne bi menjala tipove,pogotovo ako je nijedan tip ne ispunjava i posle kraceg vremena joj postaje nezanimljiv...pa josh ako je skoro izasla iz duge veze...kako pustene sa lanca... :roll:
mali_jordan
19.07.2003., 01:08
One misle da je problem u muskarcima, a ja mislim da je problem u njima.
JA MISLIM ZA DEVOJKE STO MENJAJU ....MENJAJU JER MOZE A DA NE BI MOGLE OSTALE KAO OSTALE DEVOJKE !!! i NEKO BI PITAO STA VI MISLITE O DEVOJKAMA STO NE MENJAJU HAHAHAHAHA !!!
TEMA JE ZAKLJUCANA I JOS NESTO JA RADIM SAMO VIKENDOM I JA OVDE MODERUJEM.
DOK MACKA NIJE TU MISEVI HURLAJU !!!
Grrrrrrrrr
19.07.2003., 19:32
Ovo je pitanje tipicnog balkanca! :x
JA MISLIM ZA DEVOJKE STO MENJAJU ....MENJAJU JER MOZE A DA NE BI MOGLE OSTALE KAO OSTALE DEVOJKE !!! i NEKO BI PITAO STA VI MISLITE O DEVOJKAMA STO NE MENJAJU HAHAHAHAHA !!!
:arrow:...uh ti si moderator... :shock: :shock: e pa respect onda,ali ne mora tvoj post obavezno biti i poslednji,znash,ono,ova tema je aut kad ja zavrsim i ban i te prepotentne fore 8) ...inache,nista te nisam razumeo,pishi malo povezanije :wink:
:arrow:...uh ti si moderator... :shock: :shock: e pa respect onda,ali ne mora tvoj post obavezno biti i poslednji,znash,ono,ova tema je aut kad ja zavrsim i ban i te prepotentne fore 8) ...inache,nista te nisam razumeo,pishi malo povezanije :wink:
Nisi ti jedini koji ga ne razume!!!!!!! Ako je i taj takav modelator onda do mojega!
za vašu informaciju... moderatori su napisani na dnu ekrana svakog foruma :wink:
Da se vratimo na temu: devojke koje cesto menjaju partnere, bas kao i tipovi koji cesto menjaju partnerke imaju emotivne probleme, i trebalo bi da stave prst na celo i pokusaju da skontaju sta im se desava (dominantna keva, cale sadista, brat idijot, ili sve to odjednom plus jos nesto...). Ako krenu da koriste glavu i za nesto drugo izuzev za oralni sex :) onda najcesce kad napipaju nesto padaju u letargiju i izlouju se... ali to je neka druga prica, a ova vecerasna emisija ne traje dovoljno dugo da bi se tom temom pozabavili na nacin na koji bi to trebalo, i zato, laku noc :D
Obično devojke posle propale ljubavi ne žele da se vezuju za muškarce, da ne dožive opet neuspeh....
I to je sasvim u redu i ispravno.
Devojke, imate moju punu podršku.....
Slazem se,neke djevojke koje se razocaraju zbog propale ljubavi,plase se ponovne veze,pa ih onda samo mjenjaju i varaju MA TAKO IM I TREBA!!! :lol:
Ova prica se desila u Ljubljani prije nekih 50-55 godina.Moj profa je tamo studirao a inace je negdje iz juzne Srbije i ima obicaj da kaze za sebe da je bio tipicni "gedza" dok se tamo nije malo "istesao".Elem,izasao je jedno vece sa kolegom Slovencem na sastanak sa dvije ribe,takodje Slovenke.Citavo vece bilo je fino ali se moj profa malo razocarao u svoju ribu jer nije bila nevina.I tako,na kraju veceri,sumiraju utiske on i kolega, i kolega bijase jako tuzan jer je na ribu pravo zagrizao,ali ona je,pak,bila nevina.Cudio se moj profa kako to moze da mu smeta,pa to je,zaboga,veliki plus,i priupita ga na cemu je ostao sa curom nakon te veceri.Slovenac odgovori da sa njom ne zeli nista ozbiljno,bar dok ne stekne neko iskustvo.Profa,jos zacudjeniji pita zasto a ovaj odgovara:"Pa nije meni cilj da zeni u zivotu budem prvi,nego zadnji!".Muskarcine,nauciste li nesto iz ovoga?
atomski mrav
26.07.2003., 16:05
Sta fali biti i prvi i zadnji? :)
Ne kazem da moja mora da bude... ali ima i to neke svoje prednosti.
Poljubac_pauka
27.07.2003., 10:03
Sta fali biti i prvi i zadnji? :)
Ne kazem da moja mora da bude... ali ima i to neke svoje prednosti.
Atomski,zene su ka covijek,rece Njegos.Prema tome,nema te zene koju bar jos dva para jaja nisu opalila po guzi.A sta bi ste hteli? I ja sam musko i ja bih voleo da me moja gospodja supruga nikad ne prevari(ako vec nije)ali to jednostavno nije realno.Kako se nama muskarcima svidjaju druge zene tako se i zenama svidjaju drugi muskarci.Samo,one to rade mnogo diskretnije,za razliku od vecine muskaraca koji "nisu" spavali sa drugom zenom ako celo drustvo i obliznje selo ne zna za to!
Najbitnija stvar u seksu je iskustvo.
Devojke, evo malog testa da otkrijete da li je vasa sadasnja veza prava. Ako vas muskarac (uopste) pita sa koliko njih ste spavali pre njega, slobodno recite pravu cifru (ako je mala, preterajte, znaci ne ispod deset). I gledajte reakciju- ako je ok, znaci to je to. Ako krene sa pitanjima, sumnjicenjem, ljubomorom...znate koliko je sati.
rudy_kv
28.07.2003., 16:58
Znate li koja je razlika izmedju device, devojke, zene, ***** i proklete *****? :)
Devica nedaje nikom, devojka daje decku, zena daje muzu i svaleru, ***** daje svakome, a prokleta ***** daje svakome osim meni! :lol:
Salu na stranu, mozda im je to ventil protiv stresa :wink: Mada ja vise cenim vernost i ljubav nemam nista protiv takvih devojaka.
kosmopolit
28.07.2003., 17:02
Haj'mo cure u red... Ne mozete odjednom sve da stignete u pakao...
Prvo ima da naslazete sto vise muskaraca na svom spisku, kako biste zasluzile sto bolje mjesto...
Kao sto vidite, vrijednost jedne djevojke mjeri se time koliko dugo drzi noge skupljene...
Po mogucnosti, treba da sjedi kod kuce i ceka da je obasja sreca, da neki muzjak baci pogled bas na nju... Potom treba da bude njezna i umilna, da trepce okicama dok slusa bisere koji izlaze iz usta njenog dragog i naravno, cuva djevicanstvo, do prve bracne noci... A kad ta noc najzad dodje, obavezno obuci spavacicu do zemlje, zakopcanu do grla, ispod koje se nista ni ne nazire, zavuci se pod pokrivac i u mrklom mraku cekati da se muzic popne na nju i promrlja malo po njenoj utrobi... Podrazumijeva se da ona pri tom mora da bude smjerna - da se ne pomjera niti ispusti ijedan glas prilikom tog velicanstvenog cina...
Ni slucajno ne smije reci da joj nije bilo lijepo ili ne daj boze, da ona nesto trazi za sebe...
ZENAMA NIJE DOZVOLJENO DA UZIVAJU U SEKSU... ONE SU TU SAMO DA ZADOVOLJE MUSKARCEVU POHOTU I NA SVIJET MU DONESU ZDRAVO POTOMSTVO...
NE ZABORAVITE TO!!!
uh gazdarice ti bas imas lose iskustvo
zao mi te :(
Gazdarica
28.07.2003., 17:30
Kosmo, kako si ti shvatio moj post koji si citirao...??? :roll: :roll: :roll:
To su ti re klasicne sponzoruse
Nema sta tu da se misli.To je sasvim normalno.Devojke zezajte se dok mozete i koliko mozete!!!!! 8) 8)
najvise sto mrzim je upravo kad devojka stalno menja tipove. Ne igra meni to neku ulogu " ZEZAJ SE DOK SI MLAD" U danasnje vreme stvarno preteruju sa tim...
Poznajem par cura koje tak rade,jednostavno mi se zgade....
Incognito
10.08.2003., 15:53
Mislim o njima apsolutno isto kao i o muskarcima koji non-stop menjaju devojke (da ne napominjem takmicenja u 'reckama'):
To su osobe koje se opasno mnogo plase vezivanja, odgovornosti i obaveza... Generalno: emotivno nezrele osobe.
Poz.
bombash
10.08.2003., 16:48
Sve najbolje :D :D :D
Gazdarica
10.08.2003., 16:54
A sta uopste znaci, cesto mijenjanje? Postoji li mjera koja odredjuje sta je cesto, a sta ne?
Samo naglas razmisljam... :roll:
samo derite cure!!! :)))
Bar chesh da znash ko ti mlati curu,i nechesh biti ljubomoran(mozesh i ti al ne volish) :lol:
just a girl
11.08.2003., 00:39
OK.A sta ti mislis o muskarcima koji cesto menjaju ribe? Potpuna analogija,svi ti ljudi su isti.Ne znaju sta hoce,nezreli,nespremni za nesto konkretno.Pitanje ti je toliko glupo da ne znam vise ni sta da ti kazem. :twisted:
Hmmmmmmmmm
11.08.2003., 06:53
SAMO IH TI POSALJI KOD MENE JA IH SVE CEKAM TAMO I SPREMIO SAM KOLAC.
Gazdarica
11.08.2003., 09:35
A u paklu se nabija na kolac...??? :shock: :roll: :? :P
Robinzon Kruso
11.08.2003., 09:57
Pa nastavic da ih menjaju i u braku, zato momci pazite sta zenite, nekih navka se tesko odreci....
Robinzon Kruso
11.08.2003., 09:57
Naravno to vazi i za suprotnu stranu....
Gazdarica
11.08.2003., 10:15
Ahaa Robi, znaci najvjerniji u braku su oni koji su najmanje partnera imali...??? :shock: :shock:
To si htio reci...??? :roll: :roll: :roll:
Robinzon Kruso
11.08.2003., 10:21
Ahaa Robi, znaci najvjerniji u braku su oni koji su najmanje partnera imali...??? :shock: :shock:
To si htio reci...??? :roll: :roll: :roll:
U pitanju se pominje rec CESTO ako sam dobro primetio, i nisam mislio tako. Jeste da svako treba da prodje neko iskustvo kako bi shvatio sta zeli od zivota i kakva su mu ocekivanja od partnera ali i ne da se rastura sa kim stigne da bi dosao do tog saznanja, vazi za oba pola....
Gazdarica
11.08.2003., 10:37
Vidis, ja smatram da je u svemu najbitnija ljubav... Ako uspijes da nadjes onu pravu, koja ispunjava sve tvoje potrebe, neces imati razloga niti zelje da mijenjas, bez obzira koliko si partnera prije toga imao... Neko takvu ljubav nadje iz prvog, neko iz 1001 pokusaja... Jer, sva ta nasa lutanja, u sustini i nisu nista drugo, do potraga za ispunjenjem, srecom, ljubavlju...
Robinzon Kruso
11.08.2003., 10:43
Vidis, ja smatram da je u svemu najbitnija ljubav... Ako uspijes da nadjes onu pravu, koja ispunjava sve tvoje potrebe, neces imati razloga niti zelje da mijenjas, bez obzira koliko si partnera prije toga imao... Neko takvu ljubav nadje iz prvog, neko iz 1001 pokusaja... Jer, sva ta nasa lutanja, u sustini i nisu nista drugo, do potraga za ispunjenjem, srecom, ljubavlju...
POBEDILA SI...slazem se...kad bolje razmislim i jeste tako....A da li si ti i dalje na tom traganju....
Gazdarica
11.08.2003., 10:46
Jesam, ali... Neki dan mi prijatelj rece:"Zatvorila si se u sebe, kao konzerva... Kako onda uopste mislis da ti neko pridje...?" Fakat je u pravu... :roll: :?
Robinzon Kruso
11.08.2003., 10:50
Jesam, ali... Neki dan mi prijatelj rece:"Zatvorila si se u sebe, kao konzerva... Kako onda uopste mislis da ti neko pridje...?" Fakat je u pravu... :roll: :?
A to nikako sebi nemoj da radis, naravno treba nekad covek odmoriti od svega, ali bezati i povlaciti se u sebe nikako,,,Najbolji domor je odmor sa onim pravim...a on ce jedino doci ako mu pruzis sansu da te vidi....
anna_lj
11.08.2003., 10:51
Vec par nedelja pratim teme na Forumu i moram priznati da u vecini slucajeva dijelim misljenje sa Incognitom. Svaka cast majstore!
Nekim muskarcima savjetujem da dobro procitaju njegove komentare, pogotovo na ovu temu. Sigurna sam da Incognito nemas problema sa zenama!
Brine me ovo "usko" razmisljanje nekih ucesnika Foruma (vecinom muskaraca) na ovu temu. Pa znate li vi koji je ovo vijek? Sta ocekujete od zena? Da ostanu nevine do braka? On ono kao iskusan, imao je mnogo zena, ponosan na sebe sto je prava "muskarcina" a ona nevina i nema pojma ni o cemu??!! Cisti Balkan!!!!
Znate li kakvi su to muskaci po meni? Cista suprotnost od pravih muskaraca. U velikoj vecini su to zafrustrirane osobe sa skoro nikakvim samopouzdanjem. Ne vjeruju u sebe pa se boje da nece biti dovoljno dobri i da je onaj prije njih mozda bio bolji. Plase se snaznih i samostalnih zena, jer sumnjaju u sebe i svoju muskost.
Mislim, prava zalost!
Gazdarica
11.08.2003., 10:52
Sve ja to znam, ali ne mogu, ne mogu... Valjda mi treba jos vremena, mada je vec porslo nekoliko godina...
Ko se o mlijeko opece i u jogurt puse...
Robinzon Kruso
11.08.2003., 11:01
Sve ja to znam, ali ne mogu, ne mogu... Valjda mi treba jos vremena, mada je vec porslo nekoliko godina...
Ko se o mlijeko opece i u jogurt puse...
Pa znaci iskustvo te je naucilo da se ne vezes prejako tako brzo, jer ako je veza pogresna posle boli, moras znaci da u novoj vezi blokiras neka svoja osecanja dok ne bude nacisto sa nikim stvarima, i brate i sama si rekal 1001 pokusaj pa pusti se u lov i stavljaj ga na probe i na muke ako te voli i oseca nesto prema tebi sve prepreke se da savlada bez problema pa cak i onu Ej, ja sam bre musko...
Gazdarica
11.08.2003., 11:25
Emocije ipak cesto izlaze iz sfere racionalnog... Ne mogu se sve reakcije, sve emocije ipak tako programirati...
A, nazalost, ne vjerujem da je ljubav sama po sebi uvijek dovoljna da se savladaju sve prepreke...
Robinzon Kruso
11.08.2003., 11:44
Izvini tu se ne slazem, ja mislim i cvrsto verujem da samo i samo jedino prava ljubav je oruzije uz pomoc kojeg ces savladati sve prepreke pa i one najteze...ako imas neko iskustvo koje ce ovu moju tvrdnju da pobije, molim te reci mi da nebih ziveo u zabludi sto se ovog tice....ja licno takvo iskustvo nemam...
Gazdarica
11.08.2003., 11:45
Ja imam... Zato tako i pricam...
Nekad sam mislila isto kao i ti... Nazalost, iluzije su mi razbijene... :( :?
Robinzon Kruso
11.08.2003., 11:54
Ja imam... Zato tako i pricam...
Nekad sam mislila isto kao i ti... Nazalost, iluzije su mi razbijene... :( :?
Da li ste u toj borbi ucestvovali vas dvoje uz svu raspolozivu volju....pricali i uzeli u obzir sve nade pa i one najmanje i nevidljive ili je problem bio u njemu odnosno tebi.
Hmmmmmmmmm
11.08.2003., 18:08
A u paklu se nabija na kolac...??? :shock: :roll: :? :P
da ali na moj :shock:
Dijenek
07.02.2008., 12:17
Зависи...
Ако их купе по дискотекама за једно вече, онда немам високо мишљење...
Немам високо мишљење ни о мушкарцима који то себи дозвољавају...
Ако су те везе плод интересовања и заједничких склоности али их несталност вуче ка новом...
Онда разумем и верујем да имају право да се тако понашају...
georgejune
07.02.2008., 12:20
Treba im kesh.
Sehnsucht
07.02.2008., 12:22
Da su izvor zaraze.
Dijenek
07.02.2008., 12:29
Da su izvor zaraze.
То да ли је неко извор заразе или није зависи од тога да ли користи кондоме или не...
Нема везе с промискуитетом...
oljamol
07.02.2008., 12:30
glasam za odmerenost u svemu pa i u zedji za novim :D...ipak nisam ni za ono: drzim se jednog ko pijan plota...
Dijenek
07.02.2008., 12:37
glasam za odmerenost u svemu pa i u zedji za novim :D...ipak nisam ni za ono: drzim se jednog ko pijan plota...
Мудро...
oljamol
07.02.2008., 12:38
Мудро...
pa hvala, jos kad bih znala da svoju teoriju pretocim u praksu :lol:....gde bi mi kraj bio?
Dijenek
07.02.2008., 12:40
pa hvala, jos kad bih znala da svoju teoriju pretocim u praksu :lol:....gde bi mi kraj bio?
Па, тренирај се...
Иди свесно против својих осећања.
Води се разумом...
oljamol
07.02.2008., 12:45
Па, тренирај се...
Иди свесно против својих осећања.
Води се разумом...
:lol: kazem to sebi svaki dan, i sve mi bolje ide od ruke :wink:....mislim ja imam pomalo onaj sindrom:p pijan-plot a ne onaj menjanje-mnogo :D...
Dijenek
07.02.2008., 12:48
:lol: kazem to sebi svaki dan, i sve mi bolje ide od ruke :wink:....mislim ja imam pomalo onaj sindrom:p pijan-plot a ne onaj menjanje-mnogo :D...
Тражи људе и наћи ћеш мушкарце...
Не треба размишљати о томе шта ти носи будућност већ се треба сећати одлука из прошлости као најбољих које смо могли да донесемо у том тренутнку...
И никад не жалити...
Njihovo pravo, njihov nachin zivota.
Moja ideologija vishe tezi ka : jedan ali vredan, nego hiljadu okolnih shalabajzera.
Hard as a rock
07.02.2008., 13:24
Neka se nauživaju, pa i mi to radimo bre!;)
NovaIsta
07.02.2008., 13:48
Neka se nauživaju, pa i mi to radimo bre!;)
hehe a i bolje za vas ;):p
LysergicAcid
07.02.2008., 13:52
uopste ne mislim, misle one...a ja ih podrzavam & potpomazem...http://1000smilies.com/babies/animated/hypnotic.gif:)
uopste ne mislim, misle one...a ja ih podrzavam & potpomazem...http://1000smilies.com/babies/animated/hypnotic.gif:)
Bash si ti neki dobar, a? :)
sasvim normalna stvar....moras da izmenjas milion likova dok ne nadjes onog "pravog"...mada ja mislim da on ne postoji....a i super je jer upoznajes razlicite likove i posle ih uporedjujes...
Pa koliko to muskaraca zena sme da promeni da je ne bi pljuvali .nazvali d.roljom i slicno..:roll:
Dijenek
07.02.2008., 20:17
Ја мислим да је 1000 доња граница, ако она тако жели...
ако не жели, не би је требало сматрати д..ољом и сл...
Mannibals
07.02.2008., 20:46
nek je i dr.olja....ali neka prizna,da znam kako se postavim onda :p
..."...sta to nije..." rece neko .
za mene je bitno da je iole normalna lici na nesto,nije skupa devojka,se sve lepo poklopi da ne laze ida mozemo se skontamo nekako ..sve ostalo ...ma navikao sam,da ste takve :) ali za zbilja nemam razumevanja.
ILLUMINAT
07.02.2008., 20:58
Mislim da se malo razlikuju od WC šolje: isprazniš se u nju i pustiš vodu. Da e govorimo što su stalna pretnja po zdravlje muškaraca.