PDA

Vidi punu verziju : CD vs VHS ...

Bosko
08.10.2003., 14:06
Jel neko zna neku firmu u Beogradu koja se bavi prebacivanjem materijala (tipa: filmovi, utakmice i sl.) sa VHS Video kasete na CD?
Racunam da je za to potrebno malo opreme koje nema po "kucama", pa bi mi bas trebala jedna takva firmica koja to radi!
Usput, ako neko zna i koliko kosta...

lorena
10.10.2003., 12:29
Moze, cena zavisno od kolicine ( 1CD oko 10 eura) mail:zekovita@yahoo.com

Bosko
10.10.2003., 12:43
OK!
Nije mi hitno, i nisu mi kasete ovde,ali cu ih najverovatnije doneti u neko skorije vreme, nadam se da ces tada biti u mogucnosti da mi odradis to!
Pozdrav!

DIVX MARKET
10.10.2003., 16:11
Jel neko zna neku firmu u Beogradu koja se bavi prebacivanjem materijala (tipa: filmovi, utakmice i sl.) sa VHS Video kasete na CD?
Racunam da je za to potrebno malo opreme koje nema po "kucama", pa bi mi bas trebala jedna takva firmica koja to radi!
Usput, ako neko zna i koliko kosta...

EJ RADIM JA TO ZA MNOGO MANJE PARE OBRATI SE NA DIVX_MARKET@YAHOO.COM!

Bosko
10.10.2003., 17:16
Ajde reci mi cenu,ako nije neka strogo poslovna tajna!

DIVX MARKET
13.10.2003., 14:47
Ajde reci mi cenu,ako nije neka strogo poslovna tajna!
BRATE CENA PO DOGOVORU ALI SIGURNO 20% MANJA NEGO OVOME GULIKOZI STO TRAZI 10EVRA.........PISI MI NA MAIL!!!

Leka
19.10.2003., 06:15
Ma Bole javi se ako budes svracao u Novi Sad sredicemo to na mom kompu za dzabe,Toshiba videorecorder+pixelwiev tv kartica jes da ce biti malo(malo snega) losiji kvalitet ali barem je dzabe. :D

Bosko
19.10.2003., 13:19
Ma Bole javi se ako budes svracao u Novi Sad sredicemo to na mom kompu za dzabe,Toshiba videorecorder+pixelwiev tv kartica jes da ce biti malo(malo snega) losiji kvalitet ali barem je dzabe. :D
:D Najavicu se ako se odlucim za tu varijantu! :D
Hvala!

Leka
20.10.2003., 02:46
:D Najavicu se ako se odlucim za tu varijantu! :D
Hvala!

No problem. 8)