Vidi punu verziju : milano, torino, la coruña...
фигхтер
06.08.2005., 03:16
је л` иде овде неко од вас на летовање? :wink:
Shinoda
06.08.2005., 18:31
Ovog leta sam osudjen na Pancevo i Banatski Brestovac! :cry:
Mozda odem sa gimnazijom u Italiju pocetkom jeseni! :D
MaWa_MaCa
07.08.2005., 12:39
*~* Shinoda, delim sa tobom tugu ... Ni ja ne idem nikuda ovoga leta:) A ni jeseni... Ja sam maja bila u Spaniji i toliko od ovog leta.. Eeeeee da se malo vise ucilo, pa polozio koji ispit verovatno bih se sda tamo negde brckala :roll: *~*
фигхтер
07.08.2005., 16:25
у бре, ал` вам је провод :wink:
мени пропао планирани пут за ЦГ (а сутра бих се тако лепо пробудио на плажи :roll: ), а за булгарију не могу да добијем пасош...бем ти војску :roll: :oops: али ту је наше море - бела црква :wink:
а ти што не учиш...кад којим случајем положиш пар испита и запалиш за шпанију - јави се обавезно. треба ми једна мала услуга - да ми донесеш нешто оданде... :wink: :oops:
srećica
07.08.2005., 18:50
idem prekosutra u Grchku!!!!jej :D :D :D
MaWa_MaCa
07.08.2005., 19:15
у бре, ал` вам је провод :wink:
мени пропао планирани пут за ЦГ (а сутра бих се тако лепо пробудио на плажи :roll: ), а за булгарију не могу да добијем пасош...бем ти војску :roll: :oops: али ту је наше море - бела црква :wink:
а ти што не учиш...кад којим случајем положиш пар испита и запалиш за шпанију - јави се обавезно. треба ми једна мала услуга - да ми донесеш нешто оданде... :wink: :oops:
*~* Pa dobro, i meni je propao plan za CG i eto :) *~*
*~* Ucicu, majke mi, pa da ti donesem, samo mi reci okvirno sta?!:) Ako treba da jurim neke dresooove necem :lol: *~*
фигхтер
07.08.2005., 21:20
хладно, топло, вруће... :lol: па не треба да јуриш никакве дресове, али била си близу (и није ти ово дискусија за читање мисли, на погрешном си месту :shock: :wink: ). само ти јави кад (ако) будеш ишла у шпанију и објаснићу ти све...
Buntovnik_Bez_Razloga
07.08.2005., 23:46
Ima leto da mi prodje u ovom smrdljivom gradu... :?
Mozda, ali samo mozda, odem negde tek septembra meseca. A i cene ce biti, znatno manje. :)
MaWa_MaCa
08.08.2005., 12:38
хладно, топло, вруће... :lol: па не треба да јуриш никакве дресове, али била си близу (и није ти ово дискусија за читање мисли, на погрешном си месту :shock: :wink: ). само ти јави кад (ако) будеш ишла у шпанију и објаснићу ти све...
*~* Biti ces blagovremeno obavescen :lol: *~*
sanem1993
08.08.2005., 13:26
Ja bio i vratio se, mmmmmmmmmmmmmm, a sad u nove "radne pobede"!
Shinoda
08.08.2005., 13:42
idem prekosutra u Grchku!!!!jej :D :D :D
Opaaa znaci ipak se nadje poneki putnik, ovde... :wink:
Idi, idi srecjo taman da izvezbas taj tvoj grchki jezik! :wink:
I lepo se provedni...
Shinoda
08.08.2005., 13:43
али ту је наше море - бела црква :wink:
Jel mi verujete da u zivotu nisam bio tamo! :shock:
фигхтер
08.08.2005., 14:14
али ту је наше море - бела црква :wink:
Jel mi verujete da u zivotu nisam bio tamo! :shock:
"ko nije u beloj crkvi bio - taj nije ziveo" :lol:
pa sta cekas kog djavola? :wink: ja planiram neko campovanje tamo, a ti ne mozes ni na 1 dan da odes...veruj mi, fenomenalno je :wink:
п.с. е сад, мрзи ме да све ово пишем и ћирилицом :lol: нисам пазио, фак ит :shock:
Shinoda
08.08.2005., 14:28
Ne znam zasto nikad nisam isao... :roll:
Moja porodica me tamo nije vodila kad sam bio mali i sad kad sam 'vecji' uvek se nesto ispreci!
MaWa_MaCa
08.08.2005., 18:08
*~* Добро де, ни ја нисам ишла никада тамо, али живот је дуг, ићићу :) *~*
*~* ево, ја сам писала ћирилицом уместо тебе :) *~*
MaWa_MaCa
08.08.2005., 18:08
MaWa_MaCa
08.08.2005., 18:09
фигхтер
08.08.2005., 21:27
напротив, живот је сувише кратак и зато искористи камповање док још можеш :wink:
п.с.
лепо је што си писала ћирилицом уместо мене, али не мораш то 3 пута да кажеш...нисам ни прост, а ни слеп :P :wink:
MaWa_MaCa
09.08.2005., 00:08
напротив, живот је сувише кратак и зато искористи камповање док још можеш :wink:
п.с.
лепо је што си писала ћирилицом уместо мене, али не мораш то 3 пута да кажеш...нисам ни прост, а ни слеп :P :wink:
*~* Е овако. Послала сам више пута јер ми се комп повремено заглупи па ја онда ни не знам да је он послао поруку па навалим ко глв на телефон :) *~*
*~* камповала јесам, и стварно је то несто посебно, али нисам тамо.. веч негде код Крушевца града :wink: *~*
Upravo sam stigao sa Srebrnog jezera. Da sam malo veca pi*da sad bih plakao koliko mi je zao sto se rastalo drustvo koje je bilo tamo. Bilo mi je fenomenalno ovih 10 dana uprkos losem vremenu. Ali sta ces idemo dalje sad planovi za naredna dva meseca. :D