PDA

Vidi punu verziju : Brak bez seksa kako?

gost0707
07.10.2003., 23:59
Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.

Coyot
08.10.2003., 00:07
Baš nikako.U prvih 30-40 god.biće ti teško...
Posle će ti biti svejedno.

Sudija
08.10.2003., 00:20
Tu ti je stara dobra Desanka Shakic pa navali na nju.Shta drugo da ti kazem ili kod komshinice pa na kafu.

Ozenjen
08.10.2003., 09:33
Nikako. I to sam jako ozbiljan. Imam 15-tak godina bracnog staza, tek toliko da znas da ne govorim napamet.
Tu nesto mnogo, mnogo nije u redu. Nijedna veza ne moze da normalno opstane bez seksa. Tako, racunaj, da ce se i tvoja definitivno rasturiti, nastavi li se ovako.
Ili te vara, ili te ne voli, ili je takva osoba da je totalno nezainetresovana. U svakom slucaju, ako ona i moze ovako da nastavi - ti ces da 'puknes' jednom. Slucajno ces nekad negde da upoznas neku srastvenu, docice do seksa, probudice se i emocije, i zapitaces se sta ti je trebalo da onoliko vremena izgubis.

inana
08.10.2003., 12:00
Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to..................ma i ovaj moj isto tako koliko si dugo u braku

08.10.2003., 13:32
Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to..................ma i ovaj moj isto tako koliko si dugo u braku
U braku sam vec deset godina, i da nemam decu lako bi ja, ali ovako imam decu koju obozavam i ne bi mogao da zamislim da sam bez njih.

inana
08.10.2003., 15:11
U braku sam vec deset godina, i da nemam decu lako bi ja, ali ovako imam decu koju obozavam i ne bi mogao da zamislim da sam bez njih....neznam kako se slazes sa zenom da li je volis ona tebe.ja imam sina od 9 god.isto ga obozavam.bas sam nedavno rekla mom dragom ti mene vise nevolis ja sam ti samo navika.nista mi nije rekao samo me pogledao.mozda si mozemo pomoci jedno drugom tako sto cemo reci sta zelimo i ocekujemo od nasih polovina pa ko zna mozda popravimo nase bracne zivote.da vidimo gde gresimo mi ..oni..

LUDA
11.10.2003., 18:44
STO NISI MISLIO KOGA SI ZENIO?SAD SE MUCI I JAUCI!!!ZNAS KAKO?POKUSAJ DA RAZGOVARAS SA NJOM O TOME,POSETITE SEXOLOGA ILI RAZVEDI SE I UZIVAJ

Izgubljena
11.10.2003., 19:10
Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.

To ne mozes ni da promjenis.Promjeni sebe, zivi!

11.10.2003., 19:36
Nateraj je da posumnja da je varas.Ako to vec ne radi i ona.

Coyot
11.10.2003., 19:46
Možda je došlo do zasićenja.Probaj da je ponovo zavedeš,obraduj je nekim poklončićem,budi malo impulsivniji.
Spremi recimo večericu uz sveće...

ubavina
14.10.2003., 19:57

Evo moje price: U ovom slucaju radi se o vezi koja je trajala oko 5 godina.Prva polovina veze je bila ok,volela sam ga a vodenje ljubavi mi nije predstavljalo neko zadovoljstvo ali,kao neiskusna,mislila sam da tako treba da bude.Super smo se slagali,razumeli se potpuno ali je vodenje ljubavi za mene postalo da biva mucenje.I naravno to moje negodovanje i odlaganje (nalazeci razloge da seksa ne bude) se odrazilo na vezu,oboje smo postali nervozniji.Ali i pored svega ja nisam ni pomisljala da prekinem vezu,buducnost bez njega,bez nas nisam mogla da zamislim.Bio mi je sve...roditelj,brat,prijatelj...sve osim ljubavnika.
I da ne duzim kad se veza okoncala ja sam bila izgubljena i mnogo mi je vremena trebalo da odbolujem sve to...a onda..Onda se pojavio neko drugi i tek sam tada otkrila sta je prava ljubav.Drhtanje tela,iglice u stomaku,strast,pozuda,pohlepa ili kako ja cesto kazem "magic".Da sam ostala u prvoj vezi ja nikada ne bih saznala za tu magiju jer ipak seks je vrhunac svake ljubavi a ako ga u nekoj vezi nema -onda tu nesto sigurno nije u redu.
Puno srece

NekoKomeJeStalo
14.10.2003., 20:05
Moj savet ti je da prvo pricas sa suprugom o svemu tome i da neizostavno posetite klinickog psihologa, a on ce vec znati sta da vam dalje savetuje.
Pozdrav i srecno!
:D

30.10.2003., 16:50

otkrij zasto je tako

30.10.2003., 16:51

khkhe.. :>> eto foruma eto reshenja
mozete da se organizujete :)

gosca707
03.11.2003., 10:55
sta mislis kakav ti je nastup,i da li ona mozda ima previse obaveza ili problema,ili je u depresiji vazno je samo da tebi nesto fali sta je sa njenim potrebama?Seti se pocetaka i pokusaj da nesto promenis.

white
03.11.2003., 11:00
ja nespavam sa svojim muzem jer nemam potrebu.7 dana me ignorise ,chatuje i ne ustaje od kompjutera,ne interesuje ga moja frizura,kako sam provela dan,moje misljenje jednostavno me ignorise i onda se odjednom seti da me voli kad mu se digne.

tuzna
03.11.2003., 16:12
ja nespavam sa svojim muzem jer nemam potrebu.7 dana me ignorise ,chatuje i ne ustaje od kompjutera,ne interesuje ga moja frizura,kako sam provela dan,moje misljenje jednostavno me ignorise i onda se odjednom seti da me voli kad mu se digne.

blago tebi,njemu se barem digne a ja sa mojim uopste ne spavam jer ne moze, a pri tom ne zeli da ide kod psihologa jer smatra da ne moze on nista da mu pomogne!!!trazi pomoc od mene a ja ne znam sta vise da radim!!!pocinjem da ludim i osecam se tako usamljeno!!!zajedno smo 2 godine i nista-10 puta godisnje ako ubodem ja sam srecna-i nikako da se desi spontano sve moramo da pripremamo-sto me cini uvek nervoznom!!pri tom znam da me voli,mnogo je pazljiv ali uopste ne shvatam zasto ne sme da ode da resi taj problem jer ja sam vec na ivici nerava.sta ja da radim????????????????????????ponekad se zapitam da li uopste on mene voli.

06.11.2003., 01:36

a sto ne nadjete nesto sa strane??

sunrise
06.11.2003., 01:38
...

neverna
06.11.2003., 01:41
dodji mace kod mene,ja cu te izbaviti iz ,,posta" :wink:

sunrise
06.11.2003., 14:27
...

gost0707
11.11.2003., 16:33
dodji mace kod mene,ja cu te izbaviti iz ,,posta" :wink:

JEdva cekam da se upecam :wink:

misko69
21.12.2003., 00:05
Brate moj,teraj to o pi**u materinu.I ja sam tako ziveo 6 godina i na kraju prsko,razveo se izborio za dete i sad zivim punim plucima!!!!!!!!!!!!Ej,a crkavao sam za detetom,kao i ti.Ma shvati,TI SI SEBI NAJVAZNIJI-JEDAN JE ZIVOT!!!!Jooooooj niko mi ne ce nadohnaditi tih 6 godina............ne razmisljaj mnogo,nego tuzba brate,pa borba,nema druge.........srecno!!!!

nije_lako
22.12.2003., 04:06
1.negde si kod nje nesto gaaaadno zabrljao (alkohol je najcesci uzrok takvog stanja, neodgovoran odnos prema braku,nerazumevanje, osnovana ili neosnovana sumnja da postoji druga, skracena predigra...)i sada bojkotuje!
2.preopterecena je obavezama
3.nezadovoljna je zivotom (depresija)
4.ohladila se prema tebi (desava se...tako da sex dozivljava kao prisilu, ili se pojavio drugi covek)
5.verski trip? - ako nisi spreman sa njom u svece...
Otvoren razgovor bez optuzivanja i osudjivanja sa tvoje strane. Pusti je da istrese iz sebe to sto ima.Mozda je bila u krizi par godina a da ti je to promaklo. Mozda je sve prolaznog karaktera.
Ako moze dalje moze, ako ne moze...

25.12.2003., 13:19
Ne znam kako uspevaš i toliko da izdržiš.
Veruj mi ja ako nemam odnese sa mužem 3-4 dana već sam mnogoo nervozna.

11.01.2004., 23:14
Bez otvorenog i iskrenog razgovora nema nista. Pokusaj da ga iniciras, mozda to bude kljuc svega. Ukoliko ni to ne pomogne onda ces morati da rascistis sam sa sobom sta su ti prioriteti u zivotu i da se u skladu sa tim postavis. NIje lako, ali bolje svakako od sedenja skrstnih ruku i nezadovoljstva.

mama_3d
11.01.2004., 23:49
Bez otvorenog i iskrenog razgovora nema nista. Pokusaj da ga iniciras, mozda to bude kljuc svega. Ukoliko ni to ne pomogne onda ces morati da rascistis sam sa sobom sta su ti prioriteti u zivotu i da se u skladu sa tim postavis. NIje lako, ali bolje svakako od sedenja skrstnih ruku i nezadovoljstva.
To sam bila ja, samo sam zaboravila da se prijavim. :D

12.01.2004., 02:11

:)))))))) sorry :))

12.01.2004., 02:14
uzhaaas brakovi su dakle uzas
ma "razgovori" uspevaju samo u americkim filmovima

rdeki
12.01.2004., 07:37
uzhaaas brakovi su dakle uzas
ma "razgovori" uspevaju samo u americkim filmovima

Ovo jednostavno nije tacno.
Ako postoji obostrana dobra volja da se problemi rese i da brak uspe onda je razgovor najbolji lek. A ako ne postoji kod jednog dobra volja, onaj drugi moze da dubi na trepavicama i ne vredi.

vecabgd
15.01.2004., 21:50
to nije normalan odnos dve zrele osobe koje su u braku,sex nije jedina bitna stvar, ali je bitan. Da li si je pitao zasto ne zeli sex?
moj ti je savet da se ozbiljno pozabavis tim problemom.

17.01.2004., 10:24
Ako postoji obostrana dobra volja da se problemi rese i da brak uspe onda je razgovor najbolji lek. A ako ne postoji kod jednog dobra volja, onaj drugi moze da dubi na trepavicama i ne vredi.

vazi probaj pa javi

24.01.2004., 16:09
Predlozi joj da se pobratite!Svejedno nema nikog blizeg!Bices joj najdraza rodbina! :o

Euridika
05.02.2004., 23:32
Sto se tice razgovora, mozes ti pricati koliko hoces, ako taj neko nece da ter cuje! Razgovor je moje middle name, ali to nista ne vredi! Navuceni smo na americke dfilmove, a to je daleko od normalnog.

rdeki
06.02.2004., 00:10

vazi probaj pa javi

Pa ja sam probao, pa sam se razveo. Ali ako moj brak nije uspeo to ne znaci da su brakovi uzas.

rdeki
06.02.2004., 00:13
Sto se tice razgovora, mozes ti pricati koliko hoces, ako taj neko nece da ter cuje! Razgovor je moje middle name, ali to nista ne vredi! Navuceni smo na americke dfilmove, a to je daleko od normalnog.

Ama, kakve veze imaju americki filmovi? Ako sa nekim ne mozes da razgovaras i na miran nacin resis sve probleme koji su ispred vas, onda od takvog braka nema nista. Pa zato, gledajte da sto vise pricate i sto bolje se upoznate pre braka. I imajte na umu jedno: Nekoga upoznas tek kad pojedes dzak soli sa njim pod istim krovom.

06.02.2004., 10:27
Ja sam 7 godina proveo u braku sa svojom bivsom suprugom.Slican problem se pojavi i kod nas nakon rodjenja naseg deteta.Ona je postala hladna odbojna i nekako odsutna.U pocetku to mi nije toliko smetalo.Jer sam smatrao to je trenutno stanje.Stvar se pogorsava vremenom nas seksualni zivot vise gotovo nije ni postajao.Jednostavno seli smo jednu noc na terasu.Bila je odlicna prilika da porazsovaramo.Ona je shvatila da sam ja nasao neku.Ona je takodje u medjuvremenu pronasla nekog.I tu jekraj price.Mislim da je za dete zdravija sredina da zive i kod jednog roditelja a drugo da posecuju.Nego da svaki dan zive u neizvesnosti.Mislim postovani gospodine da razvod moze biti jedno od resenja.

nemam
13.02.2004., 10:18

Ja isto imam problem sa sexom. Ne zelim ga! Mislim da sam se umorio od svoje zene.

13.02.2004., 17:27
zena te nevoli

15.02.2004., 14:11
moje misljenje a nazalost i moje iskustvo upravo govori o tome da netreba puno mudrovati i filozofirati,vasa zena vas jednostavno nevoli i pitanje je zasto je i usla u brak sa vama mozda iz kompromisa ili zato sto je vreme uglavnom verujte mi razlog je veoma jednostavan

duga
17.02.2004., 22:02
zena te nevoli

tragedija je....postovati svog muza, ne varati ga, ziveti izuzetno lepo u svim domenima, sem u sexualnom, jer, 10 godina nema zelje za njim, a on bi hteo svaki dan.......
tragedija je, da oboje volimo nas dom i decu i postujemo jedno-drugo, a meni ne treba u krevetu i sta sad?razvod?ili kraj....tuga i do kraj azivota trpi

jagodica
21.02.2004., 02:02
zena te nevoli

tragedija je....postovati svog muza, ne varati ga, ziveti izuzetno lepo u svim domenima, sem u sexualnom, jer, 10 godina nema zelje za njim, a on bi hteo svaki dan.......
tragedija je, da oboje volimo nas dom i decu i postujemo jedno-drugo, a meni ne treba u krevetu i sta sad?razvod?ili kraj....tuga i do kraj azivota trpi

shvrljajte sa strane a

Shizi
21.02.2004., 02:04
nikako

mammy
25.04.2005., 14:07
E, stvarno, jel' moguce imati ne samo brak vec bilo kakvu vezu bez sexa, ili, da se bolje izrazim, bez redovnog sexa. U veze, naravno, ne ubrajam maldice i djevojke koji su mladi, tek se poceli zabavljati....

november child
25.04.2005., 14:43
..gde nalazis ovakve teme..
moguce je samo i iskljuchivo ako se nadju dvoje aseksualnih ljudi..tako da nikome ne smeta..
moguce je i da opstane onaj brak na pochetku topica, ako muz shvati i prihvati njene razloge, a ona prihvati da on to potrazi negde drugde.. :roll: a i to mi je onda neki brak..mada, sve je moguce..
(joj shto je ovo tugaljivo za razmishljati...)

mammy
25.04.2005., 14:53
..gde nalazis ovakve teme..
moguce je samo i iskljuchivo ako se nadju dvoje aseksualnih ljudi..tako da nikome ne smeta..
moguce je i da opstane onaj brak na pochetku topica, ako muz shvati i prihvati njene razloge, a ona prihvati da on to potrazi negde drugde.. :roll: a i to mi je onda neki brak..mada, sve je moguce..
(joj shto je ovo tugaljivo za razmishljati...)
Ma, dosadno mi danas, ocekujem neki poziv pa citav dan dangubim kod kuce.
Cudno mi procitati ovakav topic, cudno i pomalo nevjerovatno, pa se onda sjetim tema poput "vara me momak, vara me muz..." mislim, naravno da necu da kazem zene nece sex a zale se kad ih dragi vara, al' eto, moze se, recimo, desiti da zena ovog koji je postavio topic dodje na forum i zali se kako je muz vara.....a ona, opet, ima svoje razloge za ne-sex.
Inace mi je ta prevara, ti musko-zenski odnosi jedan veliki upitnik sa bezbroj odgovora.....

AURA
26.04.2005., 19:29
Pali odatle dok jos imas fore da navatas neku mladu koja hoce. Nema tu foliraze, ona negde u dubini sebe ne oseca zelju za tobom i tu je kraj, sve ostalo je mucenje i agonija. I sta ako si u braku, pricaj sa njom oce il nece, i ajd zdravo to nije za moljenje!