PDA

Vidi punu verziju : pomoc, ljudi,molim vas!

nije bitnoo...
07.10.2003., 14:45
imam problem... :( komp se sam konektuje...
virus,zar ne?
mislim da nemam nikakav antivirus program,koji je najbolji,sta i kako?unapred hvala!!! :D

Mako
07.10.2003., 15:15
Nije virus nego neki spyware tj. nesto slicno. Skini sa neta program AdAware i pusti ga da radi. Iscistice ti sve to.

nije bitno
07.10.2003., 21:35
Nije virus nego neki spyware tj. nesto slicno. Skini sa neta program AdAware i pusti ga da radi. Iscistice ti sve to.

hvala,ali kako da ga pustim da radi?

Leka
08.10.2003., 01:21

Hahaha... :lol: izvini sto se smejem ali to je program koji je napravljen da se sve radi samo sa jednim dugmetom tako da je tvoj deo posla da ga pritisnes i cekas da on zavrsi.Ne moras ni da ga podesavas.
Uputstvo za upotrebu:
Otvori program
Pritisni dugme START(dole desno)
Pritisni dugme NEXT(dole desno)
Malo cekicaj :roll:
I sve sto pronadje mozes da izbrises
Otkaci sve sto nadje i opet stisni dugme dole-desno(ne znam sta pise na njemu :oops: )i gotovo.

Ne brini sve sto izbrises mozes posle da vratis jer pravi automacki bekap.(ali to mi se desilo samo jednom).Sve sto nadje slobodno brisi. 8)

Mako
08.10.2003., 12:05

e je8i ga sad... :shock:

nije bitno
08.10.2003., 13:38
to(valjda) sam i pokusala i pise :"no scanning options selected"

bundeva
08.10.2003., 18:11
Klikni kvadratice s leve strane,pa onda..

Incognito
08.10.2003., 18:13
bundeva, buki sine... pa gde se gubis... svrati malo na LJiS i Svastaru da podsetis staru ekipu na tvoju egzistentnost ;)

Leka
08.10.2003., 20:20
Pa ti onda odaberi skenning opciju pre nego sto stisnes dugme NEXT,mozes da odaberes Use default scanning options(klikni na kruzic pored).
Ajde malo pokreni mozak...krk,krk...kzzzzz....jel radi sad? :? :roll:

**case-problem**koca
05.11.2003., 20:48
imam isti problem komp se sam konektuje skinuo sam ad-aware sa neta skenirao i izbrisao sve sto je pronasao ALI NISTA i dalje se konektuje sam
sta dalje?

Bosko
05.11.2003., 22:44
Pretpostavljam da neki od tvojih instaliranih programa trazi konekciju na Internet! To radi npr. Norton, i kada stavis u konekcijama "connect automaticaly" desi ti se to sto ti se desi!
Npr. kada Norton trazi pristup Internetu da bi update-ovao svoju bazu, pise na onom dialog box-u da se trazi www.symantec.com! Proveri da li mozes da provalis na koji se to sajt kaci kada ti zatrazi konekciju!
Problem bi takodje resio i kada bi instalirao ZONE ALARM, jer on kontrolise saobracaj na net-u tvog kompa, i svaki program koji trazi pristup net-u mora da prodje kroz ZA i ti tu kazes jel hoces ili neces da mu dozvolis pristup jednom za svagda! Lepo sredjuje problem sa trojancima koji bi da se prijave onome ko ih je poslao i da otvore "back door" na tvom kompu...Moze da bude i to!
Ako sam ti pomogao,eto...
Ali prvo pokusaj na sve nacine da saznas koji program trazi pristup internetu i 90% problema reseno!
Pozdrav!