PDA

Vidi punu verziju : shumarska a.k.a srednja elektrotehichnka "miladin popov

uzgajivach borovnica
06.10.2003., 20:32
ajde shumari javljate se. Ko je pohadjao srednju elektrotehinhcku "Miladin Popovic" (period 92-96) - poznata medj' zhivljem prishtine kao "shumarska", a njeni uchenici kao shumari.

a kao shto kahe ona poznata poslovica mladih gorana:
"svi prijatelji drveca su i moji prijtelji"

dakle, nek se jave i oni koji znaju neshto o nekome iz ove shkole (bilo profesori ili uchenici)

aj' zhiveli

cela
11.12.2003., 11:01
ajde shumari javljate se. Ko je pohadjao srednju elektrotehinhcku "Miladin Popovic" (period 92-96) - poznata medj' zhivljem prishtine kao "shumarska", a njeni uchenici kao shumari.

a kao shto kahe ona poznata poslovica mladih gorana:
"svi prijatelji drveca su i moji prijtelji"

dakle, nek se jave i oni koji znaju neshto o nekome iz ove shkole (bilo profesori ili uchenici)

aj' zhiveli

Ko te konkretno interesuje? (Bivsi sumar)

Cmoki
13.12.2003., 16:19
Hej ja sam bas bio ta generacija he,he,he....
a ta skola daleko bogu iza nogu pa ako ides peske......nikad da stignes............pa kroz onaj sumarak.........sto uvek smrdi..........a u busu guzve........jao..........a bio onaj profa zejnilovic.....i onaj drugi sto stalno bije.........a tek onaj dzinic............sto kad prica uvek kako je boga za bradu.............a onaj direktor...........veliki lopov ......sto mu ujak bio neka komunjarska faca.........pa onaj goranac sto nas hranio burecima i djevrecima...........a okolo ni prodavnice, ni ljudi...........sve pustinjavo........niko tamo niti je ista radio niti je iko ista naucio u toj skoli..........
nego srecno i budite pozdravljeni gde god daste