PDA

Vidi punu verziju : Najgluplji film

Stranice : [1] 2

LUDICA
26.07.2003., 19:14
Culi smo mnogo o dobrim filmovima, imali smo teme o tome koji je kome omiljeni film,a sad da vidimo koji vam je film ubjedljivo najgori i nikome ga ne bi preporucili? Ja odmah moram da kazem da za one koji su gadljivi i nisu mentalno poremeceni definitivno nije domaci film T.T. Sindrom. Ali sad, to je moje misljenje. A vase? :?:

alien
26.07.2003., 20:20
Culi smo mnogo o dobrim filmovima, imali smo teme o tome koji je kome omiljeni film,a sad da vidimo koji vam je film ubjedljivo najgori i nikome ga ne bi preporucili? Ja odmah moram da kazem da za one koji su gadljivi i nisu mentalno poremeceni definitivno nije domaci film T.T. Sindrom. Ali sad, to je moje misljenje. A vase? :?:

Uopšte nije tačno da je TT Sindrom toliko loš. Meni je bilo jako žao reditelja i svih ljudi koji su uložili napor da snime nešto što će da pokrene domaću kinematografiju iz trulih socijalističko-ratnih, folk i ostalih tema, a dobili su od publike tako loš prijem. Istina je da scenario filma nije dobar, istina je da je jako nelogičan, ali je režija izvanredna, scenografija takođe, muzika jako dobra, u celini film ima odličnu atmosferu.
Ako ništa drugo, film je zaslužio prelaznu ocenu zato što je prvi srpski horor.

Što se tiče horor scena, ako ih ne voliš, zašto uopšte gledaš takve filmove?

Inače, meni je najgori film koji sam gledao u poslednje vreme Resident Evil.

Corey
26.07.2003., 20:35
Culi smo mnogo o dobrim filmovima, imali smo teme o tome koji je kome omiljeni film,a sad da vidimo koji vam je film ubjedljivo najgori i nikome ga ne bi preporucili? Ja odmah moram da kazem da za one koji su gadljivi i nisu mentalno poremeceni definitivno nije domaci film T.T. Sindrom. Ali sad, to je moje misljenje. A vase? :?:Mars napada i neki ne znam kako se zove inace je fora to kako je vulkan izbio u sred njujorka :?
SlipKnoT 4e\/er
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gif

http://home.drenik.net/majaa/majmun.gif

You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart... http://home.drenik.net/majaa/veryangry.gif

LUDICA
26.07.2003., 21:07
Pretpostavila sam da ce moj komentar za taj film naici na suprotno misljenje. Medjutim, mozda sam se pogresno izrazila, ima jake scene i sve to, medjutim ja posle toga nisam mogla doci sebi citav dan razmisljajuci kakve gadosti ljudi izmisle. I ja obozavam horore, ali ne na foru da ti neko zgadi zivot. Ali ne zelim da kazem da je ovaj film glup ili lose uradjen. U tu kategoriju bih mozda stavila Isijanje.

caffetin na zelene tufne
27.07.2003., 10:55
Mars napada i neki ne znam kako se zove inace je fora to kako je vulkan izbio u sred njujorka :?

film se koliko znam bas zove Vulkan i slazem se da je nevidjena glupost. ali ubedljivo vodi Godzila /ona japanska verzija/!!! ne zna se da li je film komedija ili su to 'oni' stvarno snimali horor ... :lol: :lol: :lol:

Zvezdica
03.08.2003., 13:45
"Ovo nije glupi tinejderski film"

Da li treba da obrazlozim?

iris
25.10.2003., 18:23
"Belo odelo".Lazaru Ristovskom nije to trebalo.

mihailop
26.10.2003., 12:52
Zašto bismo uopšte bacali vrijeme i prostor na filmove koji su najslabiji?

Feanor the elf king
28.10.2003., 18:48
Dobro pitanje!

30.10.2003., 00:45
1.TOCKOVI

AMY-LEE
04.11.2003., 17:46
duhovi sa marsa-takav smor od filma inace domace ne gledam uopste tako da njih neam pojma :twisted:

d1
04.11.2003., 17:56
plan 9 from outer space.... cak i zvnicno najgori film

mada je ipak, kada se zna prica o nastanku filma, meni simpatican

postoji i film o zivotu Ed Wood-a rezisera filma, koji je dobrim delom okrenut upravo nastanku istog.... zove se bas "Ed Wood" a naslovnu ulogu igra Johnny Deep

unknown
05.11.2003., 00:42
Tockovi - slazem se, zatim onaj kada skolu opsedaju vanzemaljci (cini mi se da se zove Fakultet straha)i neki americki sa zmajevima koji su preuzeli Zemlju.

le mond
06.11.2003., 13:21
TT sindrom je jedan od retkih filmova bez uplitanja politike, socijalne situaije, dnevnih tema i ostalih 'sumornih' davljenja. Mora se odati priznanje svemu prikazanom u filmu i gledati ga kao delo a neka kao prilicno gadan horor. Najgori film svih vremena je definitivno Djavoli advokat sa Al pacinom i kijanu Rivsom. Tema je dobra ali scenario, yaplet, nelogicnosti, gluma.... :evil:

alien
09.11.2003., 17:49
"Ovo nije glupi tinejderski film"

Da li treba da obrazlozim?

Ne treba :)

alien
09.11.2003., 17:50
"Belo odelo".Lazaru Ristovskom nije to trebalo.

Slažem se.

baby
09.11.2003., 18:11
dodala bih ovoj listi i Ballistic sa Banderasom.

ringo
10.11.2003., 12:45
1. brod duhova
2. 28 dana kasnije
scenario, rezija, produkcija, zar je sve to bitno ako te film ne zabavi u tih sat i nesto vremena.

Tresnjica
13.11.2003., 20:45
Chikago

posmatrac
19.11.2003., 12:10
neko je vec pomenuo "mars napada". to je definitivno najgora stvar koju sam (od)gledao.
"Granville" (Nikol Kidman) - nakon pola sata jednostavno sam odustao od pokusaja da ukapiram o cemu se radi.
ne slazem se sa konstatacijom o "tockovima". ne kazem da je film dobar, ali svakako ne zasluzuje da se proglasi za najgori. mislim da veoma mali broj ljudi shvata njegovu simboliku. film je snimljen u vreme raspada bivse jugoslavije. igrom slucaju u motelu se zaticu sestoro muskaraca i dve zene. zasto bas ti brojevi? za ubistva se optuzuje samo jedan (ni kriv ni duzan), ali kasnije neka cini u samoodbrani.
drugim recima poruka filma je "ne mi srbi nismo krivi za raspad juge, mi smo samo uvuceni u to.

jovana_p
19.11.2003., 18:26
Meni je ubedljivo najgori film "Frka u maloj Kini"
Oprostite ako sam pograsno napisala naslov jer je film tako glup da nisam ni dobro upamtila.
Takodje su mi glupi "Ratovi zvezda".

jah
21.11.2003., 01:59
lazaru ristovskom nije trebalo ni da postane glumac, a "belo odelo" samo potvrdjuje moj stav :) najgori film? domaci: pa... velika vecina, ali npr. film koji se zove "seljaci". ne znam ni zasto sam ga gledao, nemojte i vi da se zaebete! a strani: black hawk down. kome se taj film svideo, nek upise vojnu akademiju, a bioskop moze slobodno da batali.

slozio bih se i sa necijim misljenjem da je resident evil tesko s.ranje.

mada stvarno, mnogo je lakse nabrojati dobre filmove nego izabrati neki krs. mislim, toliki je izbor... :?

britgirl
24.11.2003., 12:45
Hari poter

hit
24.11.2003., 16:24
more mrs bre britgirl.

Bliznakinja
25.11.2003., 13:37
Hari poter
Majke mi,ajde zavezi malo!Idi tamo i slusaj Britney Spears!!!U little brat!! :twisted: :twisted:

vlax
26.11.2003., 16:34
Hari poter
Ne slazem se da je najgori,ali svakako nije ni remek-delo.Vidim da ima dosta fanova harija na forumu,ali kapiram da su uglavnom klinci.
Kad porastu kazce im se samo :D
Moj favorit za najgori film je gledajuci produkciju zadnje dve-tri godine Time Machine(mislim da je kod nas preveden kao Vremeplov)-Slazem se i da je Mars Napada bezveze-mada mislim da mu je to i bila namena..

sunrise
26.11.2003., 17:52
...

Sasha85
26.11.2003., 18:00
Trenutno sam se setila filma Nocna Kupovina... Jedva sam cekala da se zavrsi,a kad sam vec bacila pare za kartu,htela sam da ga odgledam do kraja...

britgirl
26.11.2003., 23:00
Hari poter
Majke mi,ajde zavezi malo!Idi tamo i slusaj Britney Spears!!!U little brat!! :twisted: :twisted:
HA,HA,HA idi ti gledaj Hari Potera,a posla mozes Snezanu i sedam patuljaka,pa uspevanu lepoticu...he,he :twisted: :twisted: :twisted:
nije najgori Hari Poter,to sam bas rekla zato so ovde ima milion njegovih fanova,ali je mnooooooooogo daleko od prvih 30 najboljih

Omadawn
27.11.2003., 03:55
E sad mozda se neko ne slozi ali definitivno XXX je najgori.

01.12.2003., 14:00
Ma ubedljivo najgori film je "Mars napada" nikad nista gluplje nisam gledala sa onako dobrom glumackom ekipom...uzas i katastrofa...a tu je naravno i Matrix 3 deo koji je blagi uzas koliko mozete proceniti i po medijskoj paznji!

dolas
07.12.2003., 14:48
Ima ih dosta

Peta_W
07.12.2003., 15:03
Ruzicasti flamingosi

DAMBLDOR
07.12.2003., 23:13
i ja mislim da je najgori mars napada

09.12.2003., 22:35
Harry ******* Poter

britgirl
09.12.2003., 22:44
Harry * Poter
lele,sad ce i tebe da napadnu

10.12.2003., 07:33
Harry * Poter

MMMMM!!! Britney !!!
I don't give a Fu@k . Osim toga , Spirsova je mocan saveznik .

britgirl
10.12.2003., 20:56
Harry * Poter

MMMMM!!! Britney !!!
skim je saveznik?

DAMBLDOR
10.12.2003., 22:19
ma vi nemate pojma HARRY POTTER IS THE BEST

mallla
11.12.2003., 23:03
nikako ne gledajte mrak 3, blagi uzas!
a inace secam se da sam otisla sa projekcije trumanovog showa ( ako se tako zove) sa dzim kerijem koje je nevidjeno njesra! najbolesniji filmovi su xxx, i ako ih nisam gledala, sami nazivi govore koje su to bolestine..

12.12.2003., 03:07
Harry * Poter

MMMMM!!! Britney !!!
skim je saveznik?

Zelis li da znas moje ime , ili hoces da te podsetim kom "klanu pripadas" .

britgirl
12.12.2003., 10:42
Harry * Poter

MMMMM!!! Britney !!!
skim je saveznik?

Zelis li da znas moje ime , ili hoces da te podsetim kom "klanu pripadas" .
moze oba

DAMBLDOR
13.12.2003., 15:36
a i mali svet jehttp://smilies.sofrayt.com/1/n/smiliechicken.gif

vukika
19.12.2003., 23:47
1. Odbegla mlada

GiNa
20.12.2003., 03:38
Crossroads
The Lizzie McGuire Movie

Incognito
20.12.2003., 12:44
od novijih:

Titanic
T3
Matrix Reloaded i Matrix Revolutions
Harry Potter
Blade 2
Rollerblade
Pirates of Caribbean sea

Sasha85
20.12.2003., 22:53
od novijih:

Titanic
T3
Harry Potter
Blade 2
Rollerblade
Pirates of Caribbean sea

Rollerblade? Koj je to film?

Incognito
22.12.2003., 23:45
izvinjavam se, zaneo se... mislio sam na Rollerball ...

bellla
05.01.2004., 04:11
nikako ne gledajte mrak 3, blagi uzas!
a inace secam se da sam otisla sa projekcije trumanovog showa ( ako se tako zove) sa dzim kerijem koje je nevidjeno njesra! najbolesniji filmovi su xxx, i ako ih nisam gledala, sami nazivi govore koje su to bolestine..
Ma gde,mrak 3 je mnogo dobra parodija,najbolja.Naravno,samo onima koji su ga razumeli,a razumece ga samo oni koji su odgledali sve te filmove:Znaci, Krug, 8 mile, Duhovi u nama, Vestica iz blera, Sesto culo....
A Trumanov sou,jako potresna prica kad shvatis da je to apsurd danasnje civilizacije(u neku ruku gledano, vise se odnosi na pacenicko TV-americko drustvo)

limunada
05.01.2004., 14:29
Do koske,Pirati s Kariba,Dorcol Menhetn,Rat uzivo,Iza neprijateljske linije itd.itd

bobitza7
06.01.2004., 01:54
E jos kad bi mi neko objasnio zasto je Pirates of Carrebian see jedan od najgorih filomova...
Ideja filma i prica uopste je jako interesantna a mislim i da je J.Depp izvanredno odglumeo ovoga puta

bobitza7
08.01.2004., 03:53
:D :D :D
Pa eto,kazem vam...nije tako los film :wink:

08.01.2004., 18:42
Sto se mene tice, svaki film je dobar makar posluzio kao los primer, inace u principu 3/4 proizvedenih filmova godisnje u svetu su u tom smislu ti losi filmovi.

tixi
08.01.2004., 18:45
1.Gigli sa J.Lo i Ben Aflekom-najgori film ubedljivo,zaspala sam na pola filma,film je smaranje,mislim da J.Lo to nije bas bilo potrebno...
2.Tajna kamera-nazovi horor
e filmova ima bas mnogo,mada ima i dobrih filmova...
(na srecu vise)

britgirl
08.01.2004., 19:46
od novijih:

Titanic
T3
Harry Potter
Blade 2
Rollerblade
Pirates of Caribbean sea
TITANIK??????

Gosca
09.01.2004., 03:05
Gigli
Ringe Raja
Volim te najvise na svetu
Ova dva poslednja su dno domace kinematografije,da nisu bili na TVu nikad mi ne bi palo na pamet da se usudim da ih pogledam.Fali dobrih scenarija....

newtesla
09.01.2004., 11:21
znate sta, konije gledao malu nocnu muziku (domaci) taj ne zna sta je to SR*NJ*EEEE!!!! mislim, film se bavi trulim post-socijalistickim odnosom pandura prema gradjanima.... jedan od producenata je i Lazar Ristovski, sto se vidi po opet upotrebljenoj fori " A jel ona original plavusa???"

ami_bg
09.01.2004., 15:26
pa ako je neko gledao Ripley's game sa John Malkovitch-em (kao fora nastavak Talentovanog gos. Riplija) videce kako jedan fenomenalanfilm moze da ispadne tako besmislen

r2d2
12.01.2004., 10:00
Greota je da se na liste najgorih stavljaju neki svetski priznati i po zaradama vazni filmovi, to je dokaz samo filmskog neznanja vas koji to pisete. "Najgori film" - ne znaci "vama se svideo ili nije", za ove komentare treba imati predznanje. Pazi koje filmove stavljate za najgore: Titanik, Trumanov Show, Ratovi Zvezda - sve antologije filma!!!
Evo moje liste, pa ce biti jasnije - na njoj su stvarno filmovi koji su losi, tj. lose uradjeni i li su postigli los box office rezultat (lista nije rangirana):
Plan 9 from outer space (zvanicno najgori - mada je simpa)
Huddson Hawk (samo glup)
Mars Attacks (jednostavno namerno glup)
Matrix Revolutions (katastrofa scenario i los box office od 140 M$, Reloaded je zaradio 280 M$)
TT Sindrom (svaka cas za pokusaj, ali neuspeo)
Bad Taste (I film sada poznatog Pitera Jacksona, bio kult u NS-u i svetu 80tih, ali je diletantski uradjen, mada se vidi Piterov talenat)
Gigli (No comment)
Toliko

diretore
12.01.2004., 13:29
titanik je jedan sigurno,
a od novijih je Ghost ship, Terminator 3, itd

britgirl
12.01.2004., 16:43
Greota je da se na liste najgorih stavljaju neki svetski priznati i po zaradama vazni filmovi, to je dokaz samo filmskog neznanja vas koji to pisete. "Najgori film" - ne znaci "vama se svideo ili nije", za ove komentare treba imati predznanje. Pazi koje filmove stavljate za najgore: Titanik, Trumanov Show, Ratovi Zvezda - sve antologije filma!!!
Evo moje liste, pa ce biti jasnije - na njoj su stvarno filmovi koji su losi, tj. lose uradjeni i li su postigli los box office rezultat (lista nije rangirana):
Huddson Hawk (samo glup)
Matrix Revolutions (katastrofa scenario i los box office od 140 M$, Reloaded je zaradio 280 M$)
Bad Taste (I film sada poznatog Pitera Jacksona, bio kult u NS-u i svetu 80tih, ali je diletantski uradjen, mada se vidi Piterov talenat)
Gigli (No comment)
Toliko
slazem se

Danielle
12.01.2004., 19:23
Jesi li ti normalan?kako si mogao da kazes da je Titanik jedan od najgorih filmova?
Ti si budala,neznas ti sta je gluma

Dzozefin
12.01.2004., 19:25
Slazem se sa ovom britgirl,sve sto je rekla je tacno

diretore
13.01.2004., 10:27
Huddson Hawk (samo glup)
Gigli (No comment)
Toliko
slazem se

Ne znam u cemu se slazete
prvo Bad Taste je uradjen kao parodija na SF i horor filmove, i mislim da je poenta i bila u tome da bude diletantski uradjen(kako se film zove)
Ovako bui mogli reci da je i Paklena pomarandza ocajan film, mada je jedan od najboljih filmova ikada uradjenih.
za ostale filmove ne komentarisem jer ih nisam ni gledao, sem Mars Attacks, koji je opet parodija, ali nije vredna paznje

britgirl
13.01.2004., 17:01
Huddson Hawk (samo glup)
Gigli (No comment)
Toliko
slazem se

Ne znam u cemu se slazete
prvo Bad Taste je uradjen kao parodija na SF i horor filmove, i mislim da je poenta i bila u tome da bude diletantski uradjen(kako se film zove)
Ovako bui mogli reci da je i Paklena pomarandza ocajan film, mada je jedan od najboljih filmova ikada uradjenih.
za ostale filmove ne komentarisem jer ih nisam ni gledao, sem Mars Attacks, koji je opet parodija, ali nije vredna paznje
slazem se da je glupo staviti neke najgledanije filmove kao najgore

diretore
13.01.2004., 18:22
pa ako su najgledaniji ne mora da ynaci da su dobri

britgirl
13.01.2004., 19:33
pa ako su nekim filmom odusevljeni 50 000 000 ljudi,onda je verovatno dobar!

DAMBLDOR
17.01.2004., 20:42
pa da

Pipi Duga Carapa
22.01.2004., 01:39
"Crossroads"-ko je rekao onoj glupacici Britney da ume da glumi!

"Mars Attacks"-poznati glumci,izuzetno glup film!

"Gigli"-J.Lo se nikako ne bi mogla nazvati dobrom glumicom.Jedino mi je nekako zao Bena Affleck-a...unistila ga je!

"Titanic"-I dan danas mi nije jasno kako su uspeli da tako bljutavu ljubavnu pricu razvuku na citava 3 sata!

"Swept Away"-Madonni gluma nije jaca strana.

"Flashdance"-Retki su filmovi gluplji od ovoga!

"Nurse Betty"-bolestan i bezvezan film

"Chicago"-kada sam cula Rene Zelveger kako peva,izasla sam iz bioskopa(ne salim se),film je inace los.....

I jos mnogi drugi.........................

Imam jos nekoliko pitanja:
Da li primecujete da su retke(skoro nepostojece) pevacice koje umeju da glume i da su skoro sve romanticne komedije(mrzim taj zanr)izuzetno glupe?

bane_kralj_rostilja
22.01.2004., 02:09
e ovako ja mislim da je ubedljivo najgluplji film apsolutnih 100
2. borba za kartel
3. do koske
4. ringeraja
5. batman (svi delovi)
6. indijana dzons (svi delovi)
naravno ovde ne racunam filmove u kojima glume stiven sigal silvester stalone tom kruz i brus vilis posto su njihovi filmovi ekstremno losi

XTina =)
22.01.2004., 02:20
Indiana Jones nije los film...prvi deo je malo dosadan ali su druga dva bas super!
ZABORAVIO SI DA POMENES PROKLETOG HARIJA POTERA!

moram priznati da je od domacih najgori "Rane"-nema vulgarnijeg filma

bane_k_r
22.01.2004., 02:43
XTina u pravu si kad kazes da su rane najvulgarniji domaci film ali on najbolje prikazuje stanje u drustvu tokom ratnih godina

XTina =)
22.01.2004., 16:07
Imam jos nekoliko pitanja:
Da li primecujete da su retke(skoro nepostojece) pevacice koje umeju da glume i da su skoro sve romanticne komedije(mrzim taj zanr)izuzetno glupe?[/quote]

Da potpuno se slazem,pevacicama bi trebalo zabraniti da glume!A one koje su ok glumice su bas retke....jedina koje trenutno mogu da se setim je Cher,ona je dobila oskara.

Jedini gori zanr od romaticnih komedija su tinejdzerske(romanticne)komedije :x

Pipi Duga Carapa
22.01.2004., 16:11
Jedini gori zanr od romaticnih komedija su tinejdzerske(romanticne)komedije :x

O DA!! NE MOGU DA VERUJEM DA SAM POTPUNO ZABORAVILA
NA NJIH :!:

Lilly_K.
22.01.2004., 16:17
The Lizzie McGuire Movie

A ja sam mislila da sam ga ja jedina gledala!?
Ona KRAVA Hilary Duff nema blage veze sa glumom,a tek kako odvratno peva.

UVEK BICU TU...
22.01.2004., 16:23

Kad je film radjen iskljucivo da cilja ukus jednog dela planete, da ne kazem zena, i ako ga pogleda 2.milijarde ljudi i odusevi ih, to opet ne znaci da je dobar! Titanik je cista patetika.

Najgori film svih vremena po mom misljenju je Kocka!
Od domacih: Dorcol Menhetn, Kupi mi Eliota...

Incognito
22.01.2004., 16:27

Hmmm... po tom rezonu, Blair's Witch je dobar film zato sto su ga odgledali milioni ljudi? ...

Gledanost ne znaci neminovno dobar film... gledanost pokazuje samo koliko je para potroseno u marketing istog...

Pipi Duga Carapa
22.01.2004., 16:29

Kad je film radjen iskljucivo da cilja ukus jednog dela planete, da ne kazem zena, i ako ga pogleda 2.milijarde ljudi i odusevi ih, to opet ne znaci da je dobar! Titanik je cista patetika.

POTPUNO SE SLAZEM-KOMERCIJALNO NE ZNACI UVEK DOBRO :!:

Sturmgeist
22.01.2004., 16:38
Svi filmovi Dzeki Cena, ko i gluposti tipa Hajde da se volimo...ima ih jos, ako se setim oglasicu se ponovo...

britgirl
22.01.2004., 20:56

Najgori film svih vremena po mom misljenju je Kocka!
Od domacih: Dorcol Menhetn, Kupi mi Eliota...
pa dobro,za tebe

Demius
21.04.2004., 12:20
Jesi li ti normalan?kako si mogao da kazes da je Titanik jedan od najgorih filmova?
Ti si budala,neznas ti sta je gluma
Bilo bi lepo kada bi pored svakog posta pisalo koliko autor posta ima godina :)
Ne slazem se da je titanik najgori film ali nije nesto posebno ....a koja gluma majke ti??? ako mislis na leonarda di Capria stvarno je smesan... meni je on odlican glumac narocito u filmu Sta razjeda Gilberta Gejpa ali je u titaniku smesan i mislim da ovde trebali izabrati najgori po sopstvenom ukusu od ovih " boljih " filmova a ne stavljati na listu mars napada i ostale gluposti kojih ima hiljade jer onda bi tu bili i Kupi mi Eliota i jos mnogo mnogo americkih filmova.
Da skratim pricu moji favoriti za najgori film su:
Matrix 2
Moja mrsna pravoslavna svadba
a i harry poter je tu blizu

Truman
21.04.2004., 15:40
Od domacih filmova koje sam ja gledao Dorcol-Menhetn.Neznam stvarno kako je onaj Pajkic reziser.

FILDZA
21.04.2004., 17:18
NAJBOLJI FILMOVI BILO JEDNOM U AMERICI KUM TRILOGIJA PUT BEZ POVRATKA...A NAJGORI GPiHP FILM DOK SU KNIGE ZAKON :P

Mici $
22.04.2004., 16:46
Gledah jednom davno film ;"Treca ruka" i jos uvek nisam naisla na gori!

Pegi Su
24.04.2004., 04:42
Kao dno dna bi otprilike stavila one glupe osamdesetske filmove sa Bobom Sagetom, a npr. Zloceste marsovke :lol: :lol: :lol: to je jedan od najglupljih filmova koje sam gledala, takodje iz osamdesetih

Gost 2
24.04.2004., 17:11
Najgor film po meni je onaj Francuski "Doberman".Mislim da gori film nije snimljen u poslednjih nekoliko godina.

DabaMAN
25.04.2004., 00:06
K-pax, 28 dana kasnije, Matrix 3, 40 dana 40 noci, i ja tebi kevu, sanjari, ...

apotekarka
27.04.2004., 22:29
Stravični doživljaj igrača ragbija-ako je to neko gledao, dalje nabrajanje je suvišno...

Vidim Kako Stvari Stoje
28.04.2004., 03:11
Necu mnogo da komentarisem,samo misljenje:ako se nesto svidi vecini ljudi ni u kom slucaju se to ne kvalifikuje kaodobro jer nacional socialisticka partija se svidela vecini u Nemackoj a koliko znam to nije ispalo na dobro. Malo manje naivnosti i malo vise poverenja u sebe i sopstveni ukus.
A sto se tice najgorih filmova stvarno ih ima mnogo ...

glok
29.04.2004., 04:26
Kada sam prvi put gledao Mars napada, pomislio sam kome li se samo pravila tolika gomila đubreta, a onda sam ga odgledao još 4-5 puta i svaki put našao nešto novo. Nije film glup, Zemljani jesu. Taj film je napravljen za one koji su hrlili da vide Dan nezavisnosti (šta tek reći za to umetničko dostignuće !?). Inače S.Dž.Parker je fenomenalna sa onim telom čivave (ni jedno joj ne bi bolje odgovaralo). Stvarno me zanima da li su svi koji kažu da im je Mars napada najgluplji film zaista očekivali da vide nešto neverovatno dobro, zanimljivo, novo, kada su počeli da gledaju film tog naslova i te tematike. Krda zapaljenih krava su ih verovatno porazila.
Film Ringeraja je pokazao da domaća kinematografija očigledno ne pati od manjka para, kada su imali da izdvoje za tu propast (evidentno da nije bila neka velika suma u pitanju, ali koliko god da je, mnogo je).
Od američkih, trenutno je najsvežije sećanje na Italian job. Ako želite da protraćite dva sata vaše mladosti, obavezno pogledajte film.

DusanB
29.04.2004., 15:05
Celija je nnajgori film svih vremena. I ko je rekao onoj(kako se ono zvase?) da zna da glumi? Scenario je predvidiv sto puta preprican i skroz nezanimljiv. Cim sam video onog klinca na pocetku filma odmah sam ukapirao da su ubicu zlostavljali kad je bio mali. Koga briga za to ja hocu na filmu jake licnosti kalibra Lektora Hanibala (iako je i film "Hanibal" dosta los tu jedino valja "Kad jaganjci utihnu") Samo dva sata pre nego sto sam odgledao Celiju odgledao sam onaj Hickokov crno-beli pretpotopski film Psiho u kome je psihologija zlostavljanog ubice manijaka uradjena bar dva miliona puta bolje. Uzas!

qridza
24.07.2005., 21:34
Komandos, ono kad Schwarceneger pobije 1000 do zuba
naoruzanih vojnika da bi spasao svoju cerku :shock: :shock: :shock:

Nexus 6
25.07.2005., 00:46
Freddy Got Fingered...

ali Komandos je jako blizu..."Run to the chopA" :lol:

PRCKO
25.07.2005., 03:43
Cini mi se da u tom filmu skace iz aviona,zakucava se u banderu pri 120 km/h i ima jos gomila gluposti.

Anak1n
25.07.2005., 04:10
Drakula 3000 e od tog filma nema gluplji film....

snaja88
25.07.2005., 14:34
Ali nista nije ravno sa '4 sobe'... :shock:
Dobro,mozda Tomb Rider.... :?

VisionOfDisorder
25.07.2005., 14:37

koji si ti idiot.
to je parodija.

november child
25.07.2005., 15:13
kill bill, oba..
svega par svetlih momenata..

DAMBLDOR
25.07.2005., 15:36
Mars napada...

zoranpetrovic84
25.07.2005., 18:52
mars napada,stvarno extra glup film...jel'tu bese glumi dzek nikolson...zasto je prihvatio da glumi u tako idiJotskom filmu?TRAC me je velika glupost,i plaza mi se nije svidela...

banegad
25.07.2005., 19:44
Freddy Got Fingered...

zasto? ne razumem. iako sam veliki postovalac tvojih politickih stavova ovde si me potpuno razocarao

banegad
25.07.2005., 19:45
mars napada,stvarno extra glup film...jel'tu bese glumi dzek nikolson...zasto je prihvatio da glumi u tako idiJotskom filmu?

taj film je i pravljen da bude glup

Arnold_Layne
25.07.2005., 21:45
Celik definitivno sa Shauqillom O' Nealom!! vrh gluposti. ne znas da li da places il' da se smejes koliko je glup. Aj sto je podigao pola tone betona ili se penjao na kanapcicu na vrh zgrade sa sve celicnim oklopom ali da preskoci 9 metara u tom istom oklopu. :lol: :lol:

Garwor
26.07.2005., 01:52
Ne zaboravite Mortal Kombat i Street Fighter.

Perverzomir
26.07.2005., 02:23
Celik definitivno sa Shauqillom O' Nealom!! vrh gluposti. ne znas da li da places il' da se smejes koliko je glup. Aj sto je podigao pola tone betona ili se penjao na kanapcicu na vrh zgrade sa sve celicnim oklopom ali da preskoci 9 metara u tom istom oklopu. :lol: :lol:

I legendarna scena gde on pola sata drzi bombu u ruci a ona nikako da eksplodira .

Zaboravio sam da pomenem : Oni iz okoline Bajine Baste imaju svaki dan priliku da vide razne debilne filmove na kanalu BB4 ( ljudi nisu pustili ni jedan normalan film negde od 1997 )

Nexus 6
26.07.2005., 13:02
Freddy Got Fingered...

zasto? ne razumem. iako sam veliki postovalac tvojih politickih stavova ovde si me potpuno razocarao

pa, brate...kad je nesto glupo glupo je... :lol:
ali to je Tom Green...film je i pravljen da bude glup...
inace, film je dobio Zlatnu malinu...i Tom je jedan od dvojce koji se pojavio da primi "nagradu" :wink:

mslav
26.07.2005., 20:45
kill bill, oba..
svega par svetlih momenata..
Znaci, neverovatno...
Mnogo me nervira film... Najjace su scene od po 15-20ak minuta kako ona lupa u kovceg i na kraju ga slomi i izadje i groba prokopavajuci rupu kroz vise tona tesku zemlju preko nje :roll:
Celik definitivno sa Shauqillom O' Nealom!! vrh gluposti. ne znas da li da places il' da se smejes koliko je glup.\
Ne znam samo kakvi debilni kanali pustaju taj film i nije mi jasno kako su uspeli da ga proture na filmsko platno koliko je debilan ... :roll:

Ćale
26.07.2005., 22:46
Phone Booth ili Panic Room....ne mogu da se odlucim.
Cak nisam ni ocekivao nista specijalno od njih ali...ispod svih kriterijuma.

vlax
27.07.2005., 16:37
snajperista 2 -bez sumnje!
pogledajte ovaj neverovatan film u kome srbi pricaju na svom maternjem tunguzijskom jeziku, svi lice na crne arape i uz to se ponose neosvojim tvrdjavom pozarevac.
Vrhunac gluposti, neprevazidjeno !

snaja88
27.07.2005., 20:11
Hari Poter
Bar onih prvih 20min. sto sam gledala :roll:

mslav
27.07.2005., 22:27
Phone Booth ili Panic Room....ne mogu da se odlucim.
Cak nisam ni ocekivao nista specijalno od njih ali...ispod svih kriterijuma.
Nije tacno, bas su dobri filmovi...
P.S. Sa vlax-om se slazem 100% !!! :lol:

Ćale
28.07.2005., 00:08
Nije tacno, bas su dobri filmovi...

Rece covek koga je Kill Bill smorio...
Definitivno totalno suprotan ukus od mog.

snaja88
28.07.2005., 13:40
Ja nikada ne gledam stvari koje su mi gloope, a Kill Bill nisam gledala tako da.......

Glavati spermatozoid
28.07.2005., 21:54
hotel paradiso!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Daaavnooo sam ga gledao, ali sam ubedjen da vecu glupost ne videh...
To je nesto grozno!

. . .
29.07.2005., 00:00
"The One", po meni. Definitivno najgluplji film snimljen ikad. Mada se mora priznati da su se svojski potrudili i "Rat Svetova" i "Kill Bill" da mu je preotmu ali nisu uspeli. A naozbiljniji kandidat je svakako poslednja verzija "Kralja Artura" kada se borio na strani rimljana. . .

. . .
29.07.2005., 00:00
Kao klinji to mi je bio omiljen film :oops:

banegad
29.07.2005., 09:55
Ja nikada ne gledam stvari koje su mi gloope, a Kill Bill nisam gledala tako da.......
hm jako interesantno. znaci tebi je kill bill glup jer ga nisi gledala. pogledaj

Arnold_Layne
29.07.2005., 15:10
Kill Bill je glupost teshka. Ali bash....

krejzi_dajmond
30.07.2005., 01:23
Ne mogu da verujem da se na ovj temi nasao Kill Bill!
Pa film je umetnost! Sve u filmu je namerno takvo, i dobro je sto je takvo! Pa to je i velika parodija na amerikanizovani Japan i japanske filmove, i akcione i sve. Mene je odusevio. A pogotovu onaj animirani deo u Vol.1! Odlicno!

A najgluplji film (kad vec pitas, koje li teme) je "Povratak zivih mrtvaca" ili tako nesto. Ali nema kraja gluposti, tako da je i tema glupa.

OVA TEMA JE NAJGLUPLJI FILM IKADA!
Ko se jos slaze?

Arnold_Layne
30.07.2005., 01:55

da. i zato je Kill Bill zasluzeno tu

Ćale
30.07.2005., 02:11
A pogotovu onaj animirani deo u Vol.1! Odlicno!

Izmedju ostalog i taj deo.
Za mene jedan od boljih Tarantinovih filmova.
Ybg ukusi su različiti.
Mada film definitivno ne spada u mainstream,tako da kapiram da se nekima ne svidja.
Poenta...who give's a fu.ck!

VisionOfDisorder
30.07.2005., 04:07
ma kill bill je zakon. savrshen "flick" shto bi rekli Ameri.

nego...

War Of the Worlds

Gawd, that SUCKED.

Midnight expres
30.07.2005., 11:50
Zoolander...... debilizam i ruzne glumice i antipaticni glumci.... bez neke ozbiljnije radnje.

snaja88
30.07.2005., 17:12
I LuV ZOOLEDNER!!! :lol: :lol: :lol:

Ljubavni terapeut je poprilicno glup i smor. Ima nekih smesnih stvari ali ja hocu vise za komediju

qridza
31.07.2005., 14:47
Ma pre neki dan sam gledo PETAK 13-ti, koji shit :evil: vise mi je bio smesan nego strasan

Midnight expres
31.07.2005., 20:53
A od filmova poput Rana i Do koske ili Minja i Sky hooka dobijem boginje i menjam kanal ili izadjem iz bioskopa(ako ne uspem da ih zaobidjem)

markoca
09.08.2005., 08:09
Kill Bill je zakon.Samo sto ima budala kojima je njesra.E pa ne moze se svima udovoljiti.A i ova tema ide u besmislenu diskusiju.A definitivno najgluplji film ikada snimljen je Mars napada.Takvu propast nisam video.

davno pre
09.08.2005., 08:46
...filmovi Pedero Almodovara....

DusanB
09.08.2005., 13:55
Titanic, to je bilo glupo!

voodoo_doll
09.08.2005., 14:02
Ko se jos slaze?

Ja se ne salazem. Glasam za swe mjuzikle, znaci umire covek, a neko deriste ili riba pocnu sa pesmom (komentar ispirisan filmom o Sirili Templ).

**case-problem**Maya
10.08.2005., 13:54
"Bliskost" (aka Closer) sa Dzulijom Roberts

Fency_Killer
10.08.2005., 18:06
Catwoman ubedljivo najgori film!oskrnavili su jednu od najpopularnijih strip-junakinja iz marvelovih stripova i od nje napravili tragikomicnu karikaturu :evil:
malo ih vadi halle berry,ali pomisao na to da je sve one akcione delove iz filma izvodio kaskader maskiran u "zenu-macku"......nesmem ni da pomislim...

Mara M
12.08.2005., 16:10
Ubedljivo najgluplji film koji sam gledala u zadnjih par godina je "Mrs & Mss Smith".Nisam mogla da verujem da je neki moron mogao da smisli onako debilnu pricu.I uopste me nervira uvaljivanje tih ortodoksnih americkih gluposti tako sto preplate dva dobra glumca,naprave reklamu,jos se ovi smuvali na filmu,sta ces bolji marketing,i onda se mi debili primamo i gledamo.Bez uvrede,ja sam bila besna na sebe sto sam ga gledala.Film vredja inteligenciju.

HeBePoBaTaH_
14.08.2005., 02:01
Da dodam:
The bridge od San Luis Rey

Kanizsa84
14.08.2005., 04:56
Matrix prvi deo - zaspala sam nakon nekih petnaestak minuta. A drugi deo nisam ni sanjala da gledam. Kill Bill nije daleko. Uspela sam da odgledam cak 5 minuta filma! Bilo je mnogo glupih filmova ali ne secam se vise... :D

Banshee
14.08.2005., 11:46
...filmovi Pedero Almodovara....

njegovi filmovi su odlicni,pravi predstavnici spanske kinematografije,ali ih treba razumeti jer uglevnom nose neke dublje poruke.
neko je spomenuo matrixa prvi deo.po meni on jedini valja dok mi drugi nije ni blizu.treci se nisam ni potrudila da gledam.
kill bill je akodje fenomenalan film,kako za njega mozete da kazete da ne valja?!
a na listu nagorihbih dodala bilo koju romanticnu komediju gde glumi julia roberts ili jennifer lopez :roll: e to su extremno glupi filmovi. :evil:

snaja88
14.08.2005., 11:48
Svi kazu da je glup Titanik (a slabo je i ocenjen) a najvise je zaradio do sada. Nije to merilo but still...

cumani
15.08.2005., 03:32
Kill Bil-posebno prvi deo, je bar za mene pravo osvezenje pa me malko cude ovoliki negativni komentari.
Ne znam koji je najgluplji al evo nekoliko glupih: Aleksandar(koriste lepo reci tipa O.K), Mi nismo andjeli 2, Plaza, Pljacka treceg rajha, Roki 1-5,6 koliko ih vec ima... Zadrzavam pravo da neke dopisem kasnije!

Master_Chief
15.08.2005., 03:45
Spiderman 1 i dva su izuzetno glupi i naivni filmovi,mada dvojka je gora od jedinice jer chovek vetj zna sta tje se desiti...

snaja88
15.08.2005., 14:26
Cunami kaze da je Plaza gloop film.... :lol:

maniaccc
15.08.2005., 18:58
Day after tommorow je extra glup film...Ima ih jos, ali me cudi sto niko ne voli Kill Bill..meni je film fantastican..nemam ni jednu zamerku na taj film..

snaja88
15.08.2005., 19:59
Ni ja za Plazu i Titanik pa sta ces...

krejzi_dajmond
19.08.2005., 20:33
Uuuuu, taj film "Pekosutra" je stvarno najgori. Zasto ste me podsetili na tu katastrofu (od filma)?
Ali dobro, bar sam se suocio sa potisnutim, vise necu imati nocne more. Ponekad se bojim da gledam film plaseci se da se ne ponovi ono iz tog filma - da je najruzniji i najgori film svih vremena. Nikad se toliko nisam razocarao. Ne u film nego u sebe sto sam ocekivao nesto od glupih Amera.

snaja88
20.08.2005., 17:04
Dan nezavisnosti
Mars napada (ta dva filma su mi UVEK u paketu)

Girl next door
20.08.2005., 17:11
gospodin i gospodja smit

RulZ
21.08.2005., 23:30
Mislim da se zove Mali Niki sa Adamom Sendlerom u glavnoj ulozi. Film je g****. A pored svega u njemu igra i Harvi Kejtel!! Ne znam sta mu je trebalo to blamiranje.

NTT
22.08.2005., 01:49
Jersey Girl...
Hteo sam tjaletu nogu da odgrizem shto je dao 250 dinara na to... AARGHH

SoulReaver
25.08.2005., 17:06
Ne znam kako se niko nije setio 'Air Force One' filma.
Najgori i najdebilniji film IKAD

Franck Whitson
26.08.2005., 15:57
Vepar, horor film iz 80-tih
The Next of Kin, sa Patrickom Swayz-om
Independence Day
Glupan i tupan
i slicni takvi.

N_ToNx
26.08.2005., 19:47
Upoznajte Didleove, gledala sam na pinku pre neki dan. Koja glupost!

banegad
26.08.2005., 21:31
Mislim da se zove Mali Niki sa Adamom Sendlerom u glavnoj ulozi. Film je g****. A pored svega u njemu igra i Harvi Kejtel!! Ne znam sta mu je trebalo to blamiranje.

Little Nicky RulZ. Jedna od mojih omiljenih komedija. Ali dobro svako ima svoj ukus

wild_child
28.08.2005., 12:11
Svi " horori" tipa Vrisak, Znam sta ste radili proslog leta...........
zatim....Americka pita, Catwoman, Jackass The movie.....

OKLAGIJA
28.08.2005., 22:37
Svi " horori" tipa Vrisak, Znam sta ste radili proslog leta...........
zatim....Americka pita, Catwoman, Jackass The movie.....

Nemoj da mi diras Jackass :evil: ,
carevi kakvih nema... 8)

wild_child
28.08.2005., 22:55
Da, par debila koji skacu u bazen sa govnima. Umetnost, nema sta :roll:

IvAnA:)
29.08.2005., 02:14
Jackass je stvarno moronski film...Kome je zadovoljstvo da gleda gomilu poremecenih mazohista...?! :roll:

29.08.2005., 02:15
Jackass je stvarno moronski film...Kome je zadovoljstvo da gleda gomilu poremecenih mazohista...?! :roll:

Marauder
29.08.2005., 08:50
Darkness, neverovatno glup film.

wild_child
29.08.2005., 11:51

Mozda nekom sadisti :lol:

RulZ
29.08.2005., 22:48

Little Nicky RulZ. Jedna od mojih omiljenih komedija. Ali dobro svako ima svoj ukus
True, true. Komedije koje gotivim su tipa Mrak film 3 ili usijane glave. Odvalio sam na to.

30.08.2005., 02:14

Mozda nekom sadisti :lol:

Heh...maybe... 8)

snaja88
30.08.2005., 11:57
'Vazno je zvati se Ernest', preporucivala mi drugarica,bio na TVu, ja nista nisam razumela :roll:. Jer tu igra onaj Vill Ferel on me bas nervira

01.09.2005., 20:59
Mi nismo andjeli 2

vicente
05.09.2005., 02:09
hm... mogu samo da ponovim par gore navedenih....
mi nismo andjeli 2
rat svetova
aleksandar
i dodao bih...
gospodar prstenova

i neko je spomenuo Cetiri sobe... - ko god da je: nemoj Tarantina da mi diras!
fantastican film, ali kao i svi Tarantinovi ili ih mrzis ili obozavas
PS @vision of disorder: Commandos nije parodija, pomesao si sa Hot Shots, verovatno...

vicente
05.09.2005., 02:14
pojedine filmove tipa, (isto je neko spomenuo) street fighter, ne spominjem, jer citav taj zanr otprilike moze da se svrsta pod glupost...

Bullitt13
05.09.2005., 14:57
Ubedljivo na mojoj listi vodi...
http://www.girodivite.it/giro/images/img2002/risonanze/irreversible.jpg

ivyboring
07.09.2005., 14:33
Ajde da vas nerviram malo.
Najgluplji film je Forest Gump.

Ekiman
25.09.2005., 17:56
najgluplji film je mi nismo anjeli od nasih
stranih....ma ima ih krsa....ali faforiti su vodeni svet,postar,betmen3,4.......

the big one
25.09.2005., 20:19
Najgluplji film svih vremena je definitivno DOGVIL. Najgluplja uloga Nikol Kidman gde se ona krije od caleta i trpi razna govna i kad e prodaju ona ih sve pobije. Ljubi je tata :!:

intra
27.09.2005., 14:06
Ubedljivo na mojoj listi vodi...
http://www.girodivite.it/giro/images/img2002/risonanze/irreversible.jpg
Meni se ovaj film baš dopao.

Ekiman
01.10.2005., 15:46
uff taj je vilm nadrndan skroz posebno ova scena u tom tunelu....

**case-problem**stasa
04.10.2005., 14:53
Od nasih filmova andjeli 2 i ova srceparajuca jesen stize od Samardzica....Ukrasti Balasevicevu ideju i likove,i potpuno pokvariti pricu srceparajucim scenama,i sve se svodi da na kraju svi umiru....Ne sumnjam da ce Djole uraditi pravu stvar...

Ja pa ja
04.10.2005., 22:53
Gledao sam pre neki dan Be cool
Kakvo sr.anje.
Dobro, muzika mozda i nije toliko losa, ali ostatak.
Nabudzena produkciona mutljavina svega i svacega.
Kao da su likovi iz "soubiznisa" platili kako bi se pojavili u nastavku filma koji je nesto i obecavao.
Klasicna americka "SVE JE MOGUCE" prica koja je jadno ispricana.
Uzas.
Zao mi prostora na DVD-u koji je zauzeo.
A od domacih, veliko razocarenje Mi nismo andjeli 2

nactu
04.10.2005., 23:27
INDEPENDENCE DAY snimljen (1996)u kome
S.F. Abbott i Costello, Jeff Goldblum i Will Smith uleću u gigantski svemirski brod u pokušaju da spasu ljudsku rasu. A onda... Jeff ubacuje virus iz svog laptopa u glavni kompjuterski sistem vanzemaljaca. Normalno, ovo uspeva! Naša civilizacija je spašena zato što glupi vanzemaljci nemaju antivirusnu zaštitu. Naravno da nemaju, jer su glupi!

nactu
04.10.2005., 23:29
X-MEN (2000)
Veliki trenutak za Storm (Halle Berry). Spremna je da zgrabi dosadnog Toada. Ispustivši punu dozu svojih moći, pita ga: «Znaš li šta se dešava žabi kada je pogodi munja?» A onda... sledi odgovor: «Isto što i bilo čemu drugom.» Publika u bioskopu pokušava da odgonetne koliko majmuna je smetalo piscu dok je pisao dijaloge.

Ja pa ja
04.10.2005., 23:29
Ali zato imaju RS 232 prikljucak
Ili USB ili koriste IC port :D :D :D
Sra.nje

nactu
04.10.2005., 23:31
yeaah,potpuno si u pravu!!!

Ćale
05.10.2005., 00:16
Gledao sam pre neki dan Be cool
Kakvo sr.anje.

Juče gledao....koji sroz u mojim očima za Umu i Travoltu...da ne zaboravim Kajtela...ma bruka...rašta to i čemu?

babygirl
09.10.2005., 23:12
mars napada, tesko da postoji nesto gluplje.

Nikolaz
13.10.2005., 21:10
Najgluplji film svih vremena je definitivno DOGVIL. Najgluplja uloga Nikol Kidman gde se ona krije od caleta i trpi razna govna i kad e prodaju ona ih sve pobije. Ljubi je tata :!:
Kako mozes reci za Dogville da je najgori/najgluplji film?? Ochigledno da nisi ukapirala sushtinu filma... Svaki film ima svoju prichu..Tako i dogville koji je fenomenalan film!!!

Mara M
19.10.2005., 17:42
Kako mozes reci za Dogville da je najgori/najgluplji film?? Ochigledno da nisi ukapirala sushtinu filma... Svaki film ima svoju prichu..Tako i dogville koji je fenomenalan film!!!
U potpunosti se slazem sa tobom.Mene je film oduševio,ali dobro,nekad treba biti u pravom raspoloženju za neke vrste filmova.Ja se više pitam šta desilo Nikol da pristane na ovu glupost ˝Oženih se vešticom˝.Pazi,neke stvari ni pare ne mogu da plate.A da ne pričam da ovom spisku dodajem i ˝Gospodin i gospodja Smit˝!Nisam mogla da verujem koja gomila gluposti.Naravno i ˝Be cool˝.Stvarno nemam komentar.
.

snaja88
19.10.2005., 21:21
DOGVILLE je prica za sebe. Ja nisam bila u takvom vecernjem raspolozenju pa sam odgledala samo prvih sat vremena(cujem da traje 2h:50min). Totalno psihodelicno i uvrnuto da to boli. Jedva cekam da ga odgledam celog

raindog
20.10.2005., 04:37
dogvile je fantastichan film, a ko nema mozga da to skapira ni ne treba da ga gleda posebno ne da ovako komentarishe

moj doprinos temi --> Legaly blonde :shock:
posudih od drugara koferche sa filmovima i u trenutku ludila rekoh "hajd da pogledam neku komediju, mora da je to to", kad ono :shock: zhasu bre, ja ne verujem da neko uopshte snima takve filmove, a kamoli da imaju milionsku publiku, stvarno da ne verujesh :? i onda se neko nadje da ***** po dogvilu eee gde ide ovaj svet :roll:

Sily
20.10.2005., 05:18
Covece zar samo jedan pa ima milion budalastina koje neko snimi!
dakle vecina filmova Stalonea i Shwartzenegera,
Onda parodija na Top Gan 1 i 2
Ona dva retarda u zutom dlakavom kombiju...
Joj ne mogu sve ni da nabrojim!

Kramer
20.10.2005., 11:18
Konstantin, odavno vecu glupost nisam gledao, tek ona 'glumcina' sa onim cigaretama ... majko mila ... smesan ko struja.

borisbg
20.10.2005., 12:36
90% domacih filmova snimljenih u zadnjih 15 godina.

Nikolaz
20.10.2005., 14:29
Covece zar samo jedan pa ima milion budalastina koje neko snimi!
dakle vecina filmova Stalonea i Shwartzenegera,
Onda parodija na Top Gan 1 i 2
Ona dva retarda u zutom dlakavom kombiju...
Joj ne mogu sve ni da nabrojim!
Ne diraj mi glupana i tupana :DDD

Autobus 88
22.10.2005., 12:04
90% domacih filmova snimljenih u zadnjih 15 godina.

U sta spadaju

Mala nocna muzika - imbecilan fil - pljunuo sam monitor kad sam ga pogledo!
Kupi mi eliota - ****** sta je bre ovo nista nisam svatio.
Jagoda u c marketu - ej ovo je bilo... mislim sta reci

tab503
22.10.2005., 15:54
Mrzelo me je da citam sve posto sam tek sad naleteo na ovaj topic pa se izvinjavam ako je neko vec predlagao ove filmove.
Rambo 3 kad na belom konju ide sam protiv 10000000 protivnika i jednim sarzerom i naravno helikoptera :)
I ubedljivo naj naj svih vremena
Pink Flamingos

dvr
22.10.2005., 16:57
Hitch........extremno glup

bluebabygirl
26.10.2005., 17:52
Svi dobri scenariji se bacaju u korpu i ne pune bioskope,dok se sva druga teska sranja ekranizuju uz odskocnu dasku dobre glumacke ekipe i eto ti "hita"!Tako da mislim da je 90% novih holivudskim filmova tesko njesra!!!Inace ima stvarno mnooogo glupih filmova,bez nesto interesantne tene,ili velikim preskocima tipa,raaazvuucen uuuvod,onda kao nesto malo zapled i paslet u poslednjih 2.5 do 5 minuta,jbga ima puno losih i glupih filmova!!

scharfschuetze
26.10.2005., 18:14
Najgluplji film je Gospodar Prstenja.

Ajde navalite sad.

the big one
28.10.2005., 22:36
Rambo je komedija.
U prvom delu kamenom srusi helikopter, u dvojci okruzen sa svih strana protivnicima sve ih pobije, i to na kakav nacin, sagne se i oni se porokaju medjusobno. Trojku nisam gledao, ali prva dva su ekstra komedije :razz:

OKLAGIJA
29.10.2005., 18:35
Mislim da je pravo pitanje koji je serijal gluplji:
Hari Poter ili Gospodar prstenova ?

alien
29.10.2005., 18:42
Najgluplji film je Gospodar Prstenja.

Ajde navalite sad.

I jeste glup.

Eto, navalili smo ;)

OKLAGIJA
30.10.2005., 13:07
Alo bre jeli iko gledao onu komediju "Teksaski masakr motornom testerom",
ala sam se smejo i navijo za lika sa motorkom, upali je i ide po kucama i ne stedi nista...

the big one
31.10.2005., 23:58
Alo bre jeli iko gledao onu komediju "Teksaski masakr motornom testerom",
ala sam se smejo i navijo za lika sa motorkom, upali je i ide po kucama i ne stedi nista...

Uz vrisak sam vristao od smeha. Kako je uspeo u klonji da pogodi gde je lik stavio glavu na zid, i naravno zabo po sred uva, kako!??? :confused:

Saka1
06.11.2005., 09:38
Severina

Darko_89
08.11.2005., 14:29
Hari Poter je definitivno gluplji od Gospodara prstenova!

evi
08.11.2005., 14:33
Mortal Kombat....

medonic
08.11.2005., 17:46
POBESNELA PENA !

( u originalu The Stuff )

http://www.imdb.com/title/tt0090094/

Ne znam da li su namerno hteli da ispadne onako glupo i smeno ili ne, ali umro sam se od smeha dok sam gledao

drinjaca
08.11.2005., 19:28
НАЈглупља два филма која сам икада одгледао у животу су дефинитивно: "Ми нисмо анђели 2" и "За све је крива свекрва". Овај други је глупљи од првог.

levrone
10.11.2005., 22:58
"Siguran seks"
Jel' gledao neko taj film? Bolje što niste. :)

tralalala
14.11.2005., 04:58
Ja sam fascinirana odgovorom devojke koja kaze da je Matrix NAJgluplji film ikada. U stvari prvih deset minuta, jer ostatak nije pogledala. Na sve ostalo sam navikla, ali ovo me malko zbunilo. Je.

absonic
15.11.2005., 00:02
americka pita, prvi i drugi deo su zakon filmovi...
ostala dva no koment

inace, skoro sve sa Van Damom, Svarcom i tako to...

*xyz*
15.11.2005., 18:16
Od stranih...npr. Eurotrip (kao neki likovi obilaze celu Evropu i tu se svasta nesto desava, inace film je prepun kojekakvih bolestina, npr. brat i sestra se ljube, pa neki dvoje rade "ono" u crkvi u ispovedaonici...mislim, sto je mnogo mnogo je!). A od domacih Andjeli 2 (iz slicnih razloga)

gwenhwyfar
16.11.2005., 11:16
Svi filmovi o Hari Poter hariju :twisted:
Jel ima neki hate klub za njega, ja tju prva da se uchlanim...

lady me
17.11.2005., 02:23
"Jesen stiže dunjo moja"- definitivno najgluplji domaći film koji sam gledala... a od stranih... ima ih dosta ne pada mi ni jedan na pamet trenutno

Svabov
17.11.2005., 12:38
ajd da se i ja prikljucim
kao prvo hteo bih da kazem da filmove kao sto su rambo, komandos i slicno nikada ne bih svrstao u glupe, jer su namenjeni da budu zabavni i da uveseljavaju publiku :)
elem
jedan od glupljih je definitivno Matrix, dobra ideja (doduse ne nova), ali traljavo odradjena...pa onda Titanik, kao i prva tri rata zvezda, koji nisu toliko glupi koliko su me razocarali....

monte32
17.11.2005., 13:11
De gustibus non est desputandum!
Ali opet postoje neke univerzalne vrednosti koje se nemogu dovoditi u sumnju.
Navoditi filmove Almodovara ili Matrix (samo 1 deo) je neozbijno.

Od ovih vec navedenih npr. Dan nezavisnosti i Comandos, Mi nismo andjeli 2(katastrofa)
Moj favorit je naprimer Stiven Sagal i njegove gluposti. U svakom filmu 100% isti. I ko to jos gleda?!

Svabov
17.11.2005., 13:36
Za almodovara se slazem, ali i dalje ostajem pti tome da je matrix jako los. Zasto? Kao sto sam rekao, milion raznih ideja, skupljeno na jednom mestu (sto uopste ne smatram losim), ali je sve to tako zbrkano da je ispao uzasno lose....

OKLAGIJA
20.11.2005., 15:06
Svi filmovi o Hari Poter hariju :twisted:
Jel ima neki hate klub za njega, ja tju prva da se uchlanim...

racunaj i mene...

TYLER
20.11.2005., 16:15
ja bi filmu irreversible dao oskara..odnosno Moniki..svaka joj cast za onu scenu..he he...a koj je ovom ivyboringu..nemoj da boringujes..podrigujes...ovo ono

drinjaca
20.11.2005., 17:51
и мене...

linabg
20.11.2005., 18:01
THEM... totalno sr.anje od filma.. neki jadni horor, sa potpuno nelogicnom radnjom, postupcima likova, josh glupljim krajem... bas jadno... bacenih sat i po....

*Gia*
20.11.2005., 18:26
eXistenZ
Sraaaanje zhivo... :roll:

Piccolosan
21.11.2005., 19:02
Ne znem da li se neko seca filma Gori Holivude gori. Koje je to sranje!!!!!!!! To uopste i nije film vec neki glupi intervjui. Idi bre, koja budala je dozvolila da se taj film uopste prikazuje! A takodje mi je glup film "21 gram". Koji je to smooorrrrrrr. zzzzzzzzzzzzzz.....

frozen1982.
05.01.2006., 01:05
Iskopah ovi temu na search jer se trenutno daje moj apsolutni favorit na Pinku.
Najgluplji,najdosadniji,sa najgorom glumom,najnemastovitiji,sa najgorim scenarijom...naj,naj,naj najgori film svih vremena-Tomb raider 2

trivijan
06.01.2006., 11:59
a, ne, najgluplji film je "Nismo vise klinke" ili kako se vec zove sa Britni Spirs. Juce sam naletela na njega na TV-u... mislim, predpostavila sam da je film glup, ali prevazisao je sva moja ocekivanja po gluposti. Ionako su film snimali samo da bi popularisali Britni, tako da se nisu trudili da filmu daju bilo kakav tracak umetnicke vrednosti.

Draguljče
06.01.2006., 20:36
"Covek koji je plakao"

prica mozda i ne bi bila losa da sam film nije toliko zbrkan. Nakon sat i po vremena ( totalno izgubljenih) nisam mogla da se opredelim da li da DVD bacim ili ipak ostavim. Film je monoton, nezanimljiv, nedorecen, i jos vise od toga.

frozen1982.
06.01.2006., 21:27
"Solaris" sa Klunijem

zoranpetrovic84
06.01.2006., 21:52
Gossip

frozen1982.
06.01.2006., 21:54
Sad ce neki da me ubiju:"Izgubljeno u prevodu"-sat ipo nicega.

zoranpetrovic84
06.01.2006., 22:17

gde hoces da se nadjemo ?:)

Arnold_Layne
06.01.2006., 22:23
definitivno najgori film je ''Čelik'' sa Shaquillom O' Nealom.
mislim da bi nojevo jaje bolje odglumilo ulogu od njega, a i smislilo bolji scenario od scenariste...

Wolfman
07.01.2006., 00:34
Kashern-"Japanski Matrix".Prvi i jedini put sam u zivotu napustio kino salu pre zavrsetka filma.

LUDICA
07.01.2006., 04:27
Iznenadio-la bi se koliko se slazem sa tobom :)

borisbg
07.01.2006., 12:06
Najgori film je onaj, ne znam tacno kako se zove, znam samo da ima i na nasem ono Bobo skidaj gace. To na nasem je i smesno, ali original uopste nije smesan.

absonic
07.01.2006., 16:12
pa original i ne treba da bude smesan

Devil`s_Advocate
07.01.2006., 19:36
Najgori film je onaj, ne znam tacno kako se zove, znam samo da ima i na nasem ono Bobo skidaj gace. To na nasem je i smesno, ali original uopste nije smesan.

huh ???

Bullitt13
07.01.2006., 20:33
Meni je brate do bola glup onaj Battlefield Earth 3000, koje gluposti natovarishe!

OTH fan1357
07.01.2006., 23:03
Definitivno Mars napada,Uhvatite Cartera(dosadaaaaa) a ne volim ni Talentovani gosn. Ripley

Gregor Samsa
09.01.2006., 01:27
Taking Lives
Titanic
Romeo And Juliet
Kill Bil 1 & 2
Svi filmovi sa S.Sigalom, svi geto filmovi i sve zadnje parodije.......Ma ima ih gomila.
To su naravno ovi najkomercijalniji...Necu valjda da izvlacim neke trash filmove...

hanchi
10.01.2006., 22:54
TT sindrom je jedan od retkih filmova bez uplitanja politike, socijalne situaije, dnevnih tema i ostalih 'sumornih' davljenja. Mora se odati priznanje svemu prikazanom u filmu i gledati ga kao delo a neka kao prilicno gadan horor. Najgori film svih vremena je definitivno Djavoli advokat sa Al pacinom i kijanu Rivsom. Tema je dobra ali scenario, yaplet, nelogicnosti, gluma.... :evil:

Los film?! :shock:
Losa gluma??!!!Al Pacino!!!

Fency_Killer
10.01.2006., 23:14
Svi trash filmovi a la Brus Li & Co.

frozen1982.
10.01.2006., 23:15
Svi filmovi Adama Sendlera

zoranpetrovic84
10.01.2006., 23:50
Svi filmovi Ed Wood-a :)

frozen1982.
10.01.2006., 23:54
Svi filmovi Britney Spears :mrgreen:

snaja88
11.01.2006., 20:45
svi filmovi Adama Sendlera

frozen1982.
11.01.2006., 20:53
procitaj 2 posta iznad

Arnold_Layne
11.01.2006., 20:54
sve ghetto komedije (tipa napaljeni ulicari) i ostali izmeti...

banegad
12.01.2006., 19:18
Svi filmovi Britney Spears :mrgreen:
britni spirs je carica
obozavam njen film nismo vise klinke
extra talenat
jedva cekam njen sledeci film

@Vanesa
12.01.2006., 23:28
Definitivno 99% domacih filmova

frozen1982.
12.01.2006., 23:39
britni spirs je carica
obozavam njen film nismo vise klinke
extra talenat
jedva cekam njen sledeci film
A ja obozavam tebe tako lepog i pametnog,sa istancanim ukusom.Ljubi ga
majka! :mrgreen:

Giovanna
14.01.2006., 04:13
Americka Lepota

Psihologue
14.01.2006., 04:28
FILIP FILIPOVITJ (pozdrav G.)

glorya
15.01.2006., 16:54
Najgori film je onaj na cijoj premijeri nije bilo nijednog gledaoca i film koji nije zaradio ni cent a takvog filma nema.

Filmovi mogu da nam se ne dopadaju a koliko smo merodavni da ih procenjujemo kao najgore?

Ne volim filmove u kojima glumi Jim Cerry ali ne mogu da kazem da su to najgori filmovi, zato sto imaju svoju publiku kojoj se dopadaju.

Fency_Killer
15.01.2006., 17:34
Ace Ventura rules http://www.yumetal.net/forum/html/emoticons/ph34r.gif

LUDICA
16.01.2006., 22:55
Mozemo mi svi da filozofiramo, ali ovde se radi nasem misljenju a ne o misljenju filmskih kriticara i sl. Mene zanima koji se vama nisu svidjeli, a ne koji su najmanje zaradili (to mogu da nadjem i na internetu)

Bullitt13
16.01.2006., 23:14
Najgori film je onaj na cijoj premijeri nije bilo nijednog gledaoca i film koji nije zaradio ni cent a takvog filma nema.
Filmovi mogu da nam se ne dopadaju a koliko smo merodavni da ih procenjujemo kao najgore?
Ne volim filmove u kojima glumi Jim Cerry ali ne mogu da kazem da su to najgori filmovi, zato sto imaju svoju publiku kojoj se dopadaju.

Pravo govorish Glorya, sve si dobro rekla, a chak se i slazemo oko Dzima Kerija, meni stvarno ide na nerve a bash ga mnogo ljudi gotivi! Aj sve najbolje!

frozen1982.
16.01.2006., 23:22

Gledanost nema veze sa kvalitetom.Njesra je njesra,gledalo ga sto ili sto milijardi ljudi.Svako je merodavan da da kritiku.