Vidi punu verziju : sta muskarci vole?
famozna
30.05.2003., 14:39
otvoreno i direktno...
muskarac
30.05.2003., 14:46
Svesne, hrabre, direktne , otvorene zene, glatke, cvrste, sa socnim grudima i guzama, duuuge noge, gledanje u oci za vreme orala, nezno pljeskanje, ...
Svesne, hrabre, direktne , otvorene zene, glatke, cvrste, sa socnim grudima i guzama, duuuge noge, gledanje u oci za vreme orala, nezno pljeskanje, ...
Muskarcino, tvoja sam.
Od svesnih,pametnih,otvorenih,direktnih-vi muskarci bezite,jer ste preplaseni kao pilici,ali zato su glatke,sa dugim nogama i sve drugo nabrojano,sasvim zastupljene!:)
Mala kritika,ali doslovna!
blackground
31.05.2003., 00:56
Muskarcino, tvoja sam.
Tamara, cekamo te...
**case-problem**luka
31.05.2003., 23:29
torte i ostale slatkishe :)
SSSanjaaa
02.06.2003., 22:11
Put do muskarcevog srca je preko njegovog stomaka-provereno, isprobano, vec vidjeno :)
devojke koje se ne foliraju da nece i da ne vole nego one koje otvoreno pricaju o tome i koje ti slobodno pridju.plus devojke koje se ne tripuju silikonima...nego lepo prirodno taman da stane u ruku ili vece...koje znaju sta hoce...
somebody
03.06.2003., 00:22
haha:)....grudi!....... normalno:))
Muskarcino, tvoja sam.
Tamara, cekamo te...
Gde me cekate? I ko to vi?
da li muskarci zaista vole devojke koje znaju sta hoce? ne. a zasto? zato sto tad imaju frku da nisu dovoljno dobri. gube hrabrost i postaju tako nesigurni da je prosto tuzno. a tu se krug zatvara...
definitivno vole devojke koje se prenemazu, naivno trepcu i uzdisu.
i tako... bg "macani" bivaju uhvaceni u mreze curica iz okoline. za njih je bmw samo jedan, nema veze ako je iz '74. bitno je uspeti u zivotu!
Slazem se sa Sanjom, mada nije fer da generalizujemo stvari.
A isto tako, daj pisite nesto vise od "sisee,..duupeeee," to znamo da treba da bude vrh, mislim ovako u vasim mastanjima, dok vas u stvarnosti uhvati neka "koja zna sta hoce" ili sta vec...?
u masti zele da probaju i urade sve. a kad im se desi da devojka kaze "a sad da probamo nesto novo?", bez obzira da li je rec o pozi u seksu, filu u palacinkama ili zanru filma, e tu je vec frkaaaaa...
da je srece da se muskarci oslobode i uzivaju u zivotu onako kako to zene znaju, ejjjj...
Znala sam da neces izneveriti! :-)
Ajde reci sta je tvoja ideja o tome!
**case-problem**luka
05.06.2003., 02:10
u masti zele da probaju i urade sve. a kad im se desi da devojka kaze "a sad da probamo nesto novo?", bez obzira da li je rec o pozi u seksu, filu u palacinkama ili zanru filma, e tu je vec frkaaaaa...
da je srece da se muskarci oslobode i uzivaju u zivotu onako kako to zene znaju, ejjjj...
istina je, ponekad se i uplasimo.
i to za baznacajne stvari. bas kao sto si napisala.
ponekad
da li muskarci zaista vole devojke koje znaju sta hoce? ne. a zasto? zato sto tad imaju frku da nisu dovoljno dobri. gube hrabrost i postaju tako nesigurni da je prosto tuzno. a tu se krug zatvara...
i tako... bg "macani" bivaju uhvaceni u mreze curica iz okoline. za njih je bmw samo jedan, nema veze ako je iz '74. bitno je uspeti u zivotu!gde ima takva devojka koja zna sta hoce
daljinski od TV-a, auto, fudbal, da žena ne zvoca, sex.
Zaboravila si pivo ...
black lady
05.06.2003., 19:08
Gde rece, da zivis?
ima li neki hrabar muskarac pa da prizna kakve devojke voli.svi vole otvorene koje znaju sta hoce a ozene opajdare koje ih iskoriste za ono sto im treba ljubav nine osete niti znaju sta je to i sta znaci uzivati u lepom i onome sto volis.ako je devojka slobodna onda je svi izbegavaju ne samo da se plase vec misle kao seljaci ko zna sta je ova prosla a u stvari ona samo zna sta voli a sta ne....
[/quote]gde ima takva devojka koja zna sta hoce[/quote]
ima, ima... i ja se isto pitam za muskarce... pa ako se pojavis opet na netu, potrazi na sve strane...
daljinski, auto, fudbal, sex.
Zaboravila si pivo ...
Ah da, pivo!
Lord of Chaos
06.06.2003., 13:29
Pre ce biti - Sex, daljinski, Sex, auto, Sex, basket, Sex....:)
Mislis, tim redoslijedom...?:))
Redosled zavisi od njihovih godina, a malo i od žene.
Stari Lisac
06.06.2003., 15:38
otvoreno i direktno...
sKROZ OPUSTENE I SPONTANE CURE, DA PONEKAD I ONE PREUZMU INICIJATIVU , NE SAMO MI...BEZ FOLIRANJA I NECKANJA , DEVOJKU KOJA JE U STANJU DA URADI SVE DA RASPALI I UGASI SVE STRASTI ...UH...NIJE LAKO OVAKO :)
blagoje
07.06.2003., 13:29
sex,sex,divlji uzbudljivi sex
muskarci vole kad devojka zna sta hoce.kad prepreke,kad mu ispune sve zelje.
muskarci vole kad devojka zna sta hoce.kad nema prepreke,kad mu ispune sve zelje.
...pre svega treba da ste opushtene i da ste chiste same sa sobom,da nemate neke repove zbog kojih ili ne znate shta hocete ili niste sigurne u svoje emocije po pitanju predjashnjih dogadjaja,pa kad dodju nove stvari onda kao "klin se klinom izbija" od chega nema nishta,treba da nam date do znanja da,ukoliko je to sluchaj,da ste dostupne i da zelite da vam pridjemo...vrlo bitno-treba da ste svesne onoga shto radite da bi mi znali shta da radimo i ako radimo da li radimo pravu stvar...a sise,noge,guze...uff,toga cemo da se igramo kasnije:)...
svaki muskarac zeli pored sebe devojku koja ce da ga voli i sa kojom ce da bude srecan.
Pansebjorn
12.07.2003., 16:29
Mi (ja) volimo devojke sa dobrim guzama,lepim sisama...skraceno:volimo devojke koje su lepo gradjene :wink:
pcelica
12.07.2003., 18:42
unapred se izvinjavam ali nisam mogla da odolim
pitanje za sve one kojima su siseeeee i guuuzaaa nabitniji,duge noge i sve ostalo
koliko vas nudi isto to ili bolje svojim partnerkama?
mislim, koliko vas ima tako dobro telo da moze da trazi i ocekuje ribe sa telom kakvo opisujete :wink:
sa telom na koje cemo mi zene da vicemo uuuufff 8)
:lol: voleo bih da mi se javi Tamara,ako je iz BG-a,inace ja volim direktne,zgodne,pametne devojke,nevolim lazne moraliste,pa Tamara,izvoli.Rade.E-mai:top.pvc@yubc.net
Anastacia
13.07.2003., 23:44
ima li neki hrabar muskarac pa da prizna kakve devojke voli.svi vole otvorene koje znaju sta hoce a ozene opajdare koje ih iskoriste za ono sto im treba ljubav nine osete niti znaju sta je to i sta znaci uzivati u lepom i onome sto volis.ako je devojka slobodna onda je svi izbegavaju ne samo da se plase vec misle kao seljaci ko zna sta je ova prosla a u stvari ona samo zna sta voli a sta ne....
Svaka cast! To sam zelela da cujem.
atomski mrav
14.07.2003., 08:38
pitanje za sve one kojima su siseeeee i guuuzaaa nabitniji,duge noge i sve ostalo
mislim, koliko vas ima tako dobro telo da moze da trazi i ocekuje ribe sa telom kakvo opisujete :wink:
Jel me neko trazio?! 8)
pcelica
14.07.2003., 17:16
volim kad me nasmejes :D :D :D
evo vec sam pocela da vicem uuuufffffff
iceburn
15.07.2003., 13:07
Zasto mislis da muskarci ne mogu isto to da ponude???
pcelica
16.07.2003., 13:16
ne mislim da ne mogu, lepo sam se izvinula onima koji to mogu, ali kad prosetam nasim lepim gradom nesto i ne vidim sve te zgodne likove, doduse onaj koji je meni zgodan nekome mozda nije, naime ja ne volim prebildane tipove i kratke frizure
kosmopolit
16.07.2003., 14:33
nego kakve ?
pcelica
16.07.2003., 15:04
mislim da sam se vec izjasnila o tome, ali evo, sto se tice izgleda ne mogu reci striktno sta mi se dopada, ja kad nekoga ugledam i popricam malo mogu reci da li mi se dopada ili ne (za pocetak), to je neka vrsta zenske intuicije, sta da ti kazem. :wink:
nema pravila.
kosmopolit
16.07.2003., 15:13
pricaj onda sa mnom ?
pcelica
16.07.2003., 15:44
tanka sam sa vremenom, javi se na mail, ako bas hoces da pricas
:arrow: ...primarno:da mi se devojka fizicki dopada...sekundarno:da,kad prica,zna o cemu prica,da mi ne povladjuje,da ima svoje ja,da je malo otkacenija i opustenija i da voli da se mazi i da me mazi,posebno da me cheshka po rukama i ledjima,a kad je sex u pitanju da zna dokle bi trebalo da se igra igre"ne dam ti se"...izostavio sam josh gomilu stvari jer se nema toliko ni texta ni vremena :wink:
da me ne pita svakih pet minuta da li je volim, da me ne zvrcka na mobilni ako odem sa drustvom na pivo, da shvati da i ja imam svoju slobodu, da mi ne da odmah kada ja trazim, da ima malo mistike u tome, da shvati da seks nije samo gimnastika, da se lepo obuce (ako mogu ja moze i ona), da me ne shvati uvek ozbiljno, da na miru mogu da gledam fudbal (sta tu ima lose!?) ... za duge noge i dupe cemo lako, mada za sise i nije tako lako.
Pivo , sex , fudbal & money :)
najvaznije je da su "frekvencije" slicne....sve ostalo dolazi samo po sebi....ne mogu da odredim "tip"zene :roll:
zena mora da bude "lepa" iznutra pa tek onda spolja
Lord of Chaos
17.07.2003., 09:01
Pa onaj nenadoknadivi deo zenine fizicke lepote dolazi bas iznutra....Nazalost, sve mi se redje desava da uradim :shock: kada vidim neku curu.... :?
MaminaMaza
17.07.2003., 09:07
Ja volim svoju mamu najvise na svetu celom :D
kosmopolit
17.07.2003., 11:22
i ja JE volim :wink:
Incognito
17.07.2003., 11:48
Pogresna tema ;D
kosmopolit
17.07.2003., 11:55
sta nam naprica bre covek :roll: :?
pcelica
17.07.2003., 15:21
:arrow: ...primarno:da mi se devojka fizicki dopada...sekundarno:da,kad prica,zna o cemu prica,da mi ne povladjuje,da ima svoje ja,da je malo otkacenija i opustenija i da voli da se mazi i da me mazi,posebno da me cheshka po rukama i ledjima,a kad je sex u pitanju da zna dokle bi trebalo da se igra igre"ne dam ti se"...izostavio sam josh gomilu stvari jer se nema toliko ni texta ni vremena :wink:
vrlo lepo razmisljanje za decka tvoje godiste, bas mi je drago da medju mladjim generacijama ima ovakvih stavova.
bravo :wink:
:roll:
Postoji jedno najkvalitetnije objasnjenje muskaraca za koje sam ja cula. Kao kojih 10 stvari muskarci znaju o zenama:
1. imaju devojku
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. a da i siseee!!
To je jedino sta oni zele!!
mislis :!: :!: :!:
na guzu si zaboravila hehe :evil: :evil: :evil:
Beowulf011
18.07.2003., 14:45
Svaka zena ima svoje chari..samo je umetnost znati kako videti te stvari.Ni jedna zena nije ista,svaka je prica za sebe,sada samo zavisi od nas muskaraca koliko nas ta prica interesuje.
Vidim da ovde mnogi pricaju o guzama, dugim nogama itd.....s vremenom svi ti aduti odu,kao i u ostalom i sa muskarcima....koliko dugo mislite da ce te ostati "Tarzani"?{ako u opste i jes****.Najvaznije je to da kada pogledate u osobu do sebe....i znate da ta osoba ce biti sa vama i kada postanete krezavi starac....da ni vreme...ni starost nece spreciti tu zenu da vas voli.Ko nadje takvu ljubav srecniji je i od coveka koji pogodi lutriju....jer su i novac,zdravlje i izgled prolazne stvari.....
Pozdrav Beowulf,
guzolizac ženski
18.07.2003., 19:59
Postoji jedno najkvalitetnije objasnjenje muskaraca za koje sam ja cula. Kao kojih 10 stvari muskarci znaju o zenama:
1. imaju devojku
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. a da i siseee!!
Kad si toliko načitana, nije mi jasno kako to da ne znaš da pojedini muškarci obožavaju da im se oliže guza... :P
:arrow: ...kaca,totalno losh trip,ne znam odakle si izvukla takav kontekst,ali imam jedan jedini razlog do kojeg mogu sad da dodjem,a to je da si iz nekog razloga ogorchena na muski rod,jer ti je ovaj post sa ovih 10 mesta onako nabijen nekom agresivnoscu...bar sam ja stekao takav utisak :roll:
...u svakom slucaju,i za vas se moze sastaviti top ten na potpuno isti nacin,ali to nije fer...
ghost23
19.07.2003., 11:08
1. imaju devojku
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. a da i siseee!!
Kad si toliko načitana, nije mi jasno kako to da ne znaš da pojedini muškarci obožavaju da im se oliže guza... :P
Ima jedna izreka shto kaze :"Zene misle jednu star,govore drugu,a rade trecu"
Svaka zena ima svoje chari..samo je umetnost znati kako videti te stvari.Ni jedna zena nije ista,svaka je prica za sebe,sada samo zavisi od nas muskaraca koliko nas ta prica interesuje.
Vidim da ovde mnogi pricaju o guzama, dugim nogama itd.....s vremenom svi ti aduti odu,kao i u ostalom i sa muskarcima....koliko dugo mislite da ce te ostati "Tarzani"?{ako u opste i jes****.Najvaznije je to da kada pogledate u osobu do sebe....i znate da ta osoba ce biti sa vama i kada postanete krezavi starac....da ni vreme...ni starost nece spreciti tu zenu da vas voli.Ko nadje takvu ljubav srecniji je i od coveka koji pogodi lutriju....jer su i novac,zdravlje i izgled prolazne stvari.....
Pozdrav Beowulf,
:arrow: Ovo je jako lijepo rečeno, a velika je istina, samo što je mnogi zaboravljaju nošeni talasima današnjeg brzog i modernog života, gdje se primat daje trenutnim zadovoljstvima a ne trajnim vrijednostima kakva je i ljubav (u najdubljem smislu tog pojma)!!!
Au covece, samnom definitivno nesto krupno nije u redu. Od sve limarije (dupe, sise itd.) meni su najvaznije oci :?: Da li lud sam ja???
Sergio Pique
21.07.2003., 07:39
Au covece, samnom definitivno nesto krupno nije u redu. Od sve limarije (dupe, sise itd.) meni su najvaznije oci :?: Da li lud sam ja???
Nisi.
Devilishgirl
01.06.2004., 15:14
Respect 8)
Chernobill
01.06.2004., 16:03
Lud si kao zid.
Devilishgirl
01.06.2004., 17:48
U pravu je covek. Sta ce mu dupe i sise...sta da radi s njima :roll: sve je u ocima :D
devojcica_20
01.06.2004., 18:20
Ma da! volite lepe, uspesne, mudre, nacitane...aktivne, odgovorne, da zna o cemu da prica...a vi? je l imaju muskarci sve to? ili im je drugo pitanje (u "srecnim okolnostima" i prvo "hajde kod mene da se "opustimo" malo!" :evil:
nemam ja nista protiv sexa i zezanja tog tipa....
mene samo izludjuje sto gospoda trazi ono sto ne pruza....i mi bismo volele kulturne pre svega a pored toga jos i obrazovane,oDGOVORNE, normalne ....decake
:D
Simpaticno ovo izvlacenje teme iz praistorije. Al ide leto, pa je verovatno tema aktuelna. Ne podnosim muškarce koji gledaju samo velicinu grudi , nogu , dupeta i ostatka tela. U poslednjih par godina upoznajem samo takve.Kao fol svi bi oni hteli i pametne ali im je fizicki izgled presudan. To podrazumeva i da svi bez obzira koliko su stari jure devojke do maximum 23 godine. Isto tako, posto putujem dosta po svetu, mogu reci da smo mi ovde prvaci u isticanju fizickog izgleda kao jedinog atributa. Vole i oni Pamelu Anderson al se ne bi s njom zabavljali.
gdzd968
03.06.2004., 23:29
i tako... bg "macani" bivaju uhvaceni u mreze curica iz okoline. za njih je bmw samo jedan, nema veze ako je iz '74. bitno je uspeti u zivotu!
E, pa nisi u pravu. Ja bas volim takve, ali na zalost nikako da ih pronadjem. Cak i ako na pocetku odglume da su bas takve, kasnije se ispostavi da je to bila laz. Ako mislis da si drugacija, javi se.
wet look
04.06.2004., 02:40
mnogo se druzim sa muskim svetom(znaci ne pricam samo o "mojim" muskima) i zaista koliko sam shvatila svi zele samo jedno, DA IM JE LEPO ... a sta i cini sretnima krajnje je individualna stvar...neko voli "kres" varijante,pa vise paznje posvecuju fizickom izgledu,oni romantici zele da ih devojka ceznjivo gleda dok joj na mesecini recituje pesmice,drugi pak zele da u devojci iznad svega imaju ortaka,a neki (oni doduse najredji)zele da u devojci koja ih na prvi pogled fizicki privuce(jer priznali mi to ili ne,to je ono sto prvo primetimo),vide osobu sa kojom se "kapiraju", koja ih podrzava i razume,koja ih zasmejava i cini namejanim i sa kojom im je,kao sto vec rekoh,LEPO
ali,kad malo bolje pogledamo,zar ne zelimo u sustini svi(i m i z) isto?! :roll: :roll: :roll:
Armagedon
04.06.2004., 03:04
Najiskrenije:sex!
http://www.websmileys.com/sm/crazy/126.gif
Perverzije u sexu , eto to vole ,vjeruj mi...
blacky80
05.06.2004., 21:27
Perverzije u sexu , eto to vole ,vjeruj mi...Nemoj da si takva, volimo mi i neke druge stvari pored toga.
Captain Jack Sparrow
05.06.2004., 21:44
kad si toliko hrabra ja moram biti direktan zelim tebe sad i odma pa do jutra .... :twisted:
Jokunthegreat
07.06.2004., 01:39
Devojku koja nije komplikovna,
i koja razume zasto zam umoran i zasto nekad zaboravim da spustim dasku i zasto sam dlakav i zasto volim da radim sta vec volim da radim... jer devojke zaboravljate da sve nabrojane stvari tj. nazovi mane imate i vi... Objektivnost :wink: