PDA

Vidi punu verziju : salo

1/2 l Loze
18.07.2005., 23:26
naslov sve govori... kako izgubiti suvisno salo?
visok sam 194 i imam 79 kila, rekli bi normalno ali imam nesto "decijeg sala " od pre :D koje me jako nervira :twisted: . ako neko ima neki savet...

Kurt2
19.07.2005., 14:13
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=86990&start=0

Zagor BG
23.07.2005., 00:01
naslov sve govori... kako izgubiti suvisno salo?
visok sam 194 i imam 79 kila, rekli bi normalno ali imam nesto "decijeg sala " od pre :D koje me jako nervira :twisted: . ako neko ima neki savet...
Ja sam visok 180 a imam 95 kg. Imam malo sala ali trčim 100m bez treninga oko 12,5 secundi i ja tu nebi ništa menjao. :lol: :lol: :lol: Kada u basketu krenem na ulaz skeleti nemaju šanse. Jedino mi skočnost nije ona prava ali niko nije savršen. Pozdrav svima!

boris0230
23.07.2005., 17:46
Ja sam visok 180 a imam 95 kg. Imam malo sala ali trčim 100m bez treninga oko 12,5 secundi i ja tu nebi ništa menjao. :lol: :lol: :lol: Kada u basketu krenem na ulaz skeleti nemaju šanse. Jedino mi skočnost nije ona prava ali niko nije savršen. Pozdrav svima!

haha (((: pa pazi, Zagore, niko ne moze da radi do svoje maximalne potencijale ako ima visak kg na sebe. Takodje NIJE ok da imas snagu a nemas kondiciju koja ce to da podrzi. Moras imati kondiciju. Poz ;)

MirjaMN
05.08.2005., 12:19
Nemoj jesti i salo će nestati!
Samo pazi da ne preteraš!

boris0230
05.08.2005., 20:44

Moras jesti ***.
Samo vise treba da trcis/vozas bicikl/plivas sta vec.
I naravno imati dijetu.

Bez obzira da li hoces da se ugojis ili oslabis treba da imas dijetu.

Reci DIET "dijeta" znaci imati odredjenu i izbirljivu isranu a ne "tipa za ceo dan pojedem sendvic"

UrosWasHere
05.08.2005., 21:53

E to je najveca zabluda sto se mrsavljenja tice! Zato 99 posto dijeta ne uspe zato sto ljudi(prvenstveno zene) misle da ce izgladnjivanjem dovesti sebe do zeljenog izgleda. Nece. Ishrana se mora promeniti iz korena. Izgladnjivanjem se metabolizam drasticno usporava i samo se otezava topljenje sala. Naravno treba smanjiti kolicinu hrane ali ne i broj obroka, treba jesti pet, sest ili sedam puta na dan. U potpunosti izbaciti proste ugljene hidrate i zasicene masne kiseline. (slatkise, cokoladice, sladoled, torte, koka kolu-ne dijet koke-, guste skokove pune secera, margarin,buter itd.), a povecati unos proteina(meso curece, pilece, jagnjece, tuna, oslic, i druga mesa -ne svinjsko jer je puno masti- jaja, orasi, posni sir, mleko i jogurt sa ne vise od 1% mlecne masti itd.) i slozenih ugljenih hidrata(ovsene pahuljice, kacamak, pirinac, crni hleb, nikako beli i drugo).
Puno povrca.

mali37
05.08.2005., 23:17
koka kolu-ne dijet koke
Sta si hteo sa ovim da kazes.

UrosWasHere
06.08.2005., 16:22
koka kolu-ne dijet koke
Sta si hteo sa ovim da kazes.

Htedoh reci da treba izbegavati koka kolu, a da ne mora da izbegava koka kolu light iliti dijetalnu kolu. Jer je obicna kola puna saharoze(prostih secera) dok light ima vestacke zasladjivace koji ne goje.

Ali ako ne moras nemoj da pijes ni dijetalnu jer djubre ostaje djubre.. :wink:

Zaboravih da napisem da alkohol treba takodje zaobici, po mogucstvu u sirokom luku.

mali37
06.08.2005., 17:31
Vidis tu si pogresio jel i Light ili dijetalni napitci i uopste prozivodima ima jedan produkt koji ti posle trazi od organizma secer pa si ti prinudjen da
uzimas proste secere. Znaci light ti je kao droga jel te navlaci na secer.

UrosWasHere
06.08.2005., 17:41
A ti budi karakter pa reci NE seceru. :lol: :wink:

Ne znam, za to nisam cuo ranije ali vrlo moguce. Ja i ovako uopste ne pijem gazirana pica. U tom slucaju sutnuti i to i potpuno se posvetiti pilecim prsima i velikim kolicinama vode i vitamina. :)

mali37
06.08.2005., 17:47
Isto tako kad dostigne temperaturu vecu od 36 stepeni opasno je i dolazi do trovanja. Veliki broj vojnika u Iraku je se otrovao zbog tog sastojka i vraceni su kuci. Znaci nemoj te da pijete Light pica kad su dostigli temperaturu vecu od 36 stepeni. Nije lako odrediti temp. ali je bolje onda izbeci konzumiranje kad je napitak topao.

boris0230
06.08.2005., 19:06

E to je najveca zabluda sto se mrsavljenja tice! Zato 99 posto dijeta ne uspe zato sto ljudi(prvenstveno zene) misle da ce izgladnjivanjem dovesti sebe do zeljenog izgleda. Nece. Ishrana se mora promeniti iz korena. Izgladnjivanjem se metabolizam drasticno usporava i samo se otezava topljenje sala. Naravno treba smanjiti kolicinu hrane ali ne i broj obroka, treba jesti pet, sest ili sedam puta na dan. U potpunosti izbaciti proste ugljene hidrate i zasicene masne kiseline. (slatkise, cokoladice, sladoled, torte, koka kolu-ne dijet koke-, guste skokove pune secera, margarin,buter itd.), a povecati unos proteina(meso curece, pilece, jagnjece, tuna, oslic, i druga mesa -ne svinjsko jer je puno masti- jaja, orasi, posni sir, mleko i jogurt sa ne vise od 1% mlecne masti itd.) i slozenih ugljenih hidrata(ovsene pahuljice, kacamak, pirinac, crni hleb, nikako beli i drugo).
Puno povrca.

HAHAHA, e tu si u pravu brate, u pm zene su tako glupave sto se tice dijete...imam jedunu drugaricu koja 3 dana ne jede, samo pije vodu i misli da ce tako da oslabi. I o5 kada krene da jede, naravno losa ishrana je u pitanju, o5 krene da se goji.
I sta je uradila ?

Naravno treba smanjiti kolicinu hrane ali ne i broj obroka, treba jesti pet, sest ili sedam puta na dan. U potpunosti izbaciti proste ugljene hidrate i zasicene masne kiseline. (slatkise, cokoladice, sladoled, torte, koka kolu-ne dijet koke-, guste skokove pune secera, margarin,buter itd.), a povecati unos proteina(meso curece, pilece, jagnjece, tuna, oslic, i druga mesa -ne svinjsko jer je puno masti- jaja, orasi, posni sir, mleko i jogurt sa ne vise od 1% mlecne masti itd.) i slozenih ugljenih hidrata(ovsene pahuljice, kacamak, pirinac, crni hleb, nikako beli i drugo).
Puno povrca.

Ja se slazem sa tobom 100% dobar nacin za lepu ishranu. Istina je da NIJE najbolja ali zdravija je od "prosecne ishrane". To sve sto si rekao, slazem se sa tim.

boris0230
06.08.2005., 19:15
Isto tako kad dostigne temperaturu vecu od 36 stepeni opasno je i dolazi do trovanja. Veliki broj vojnika u Iraku je se otrovao zbog tog sastojka i vraceni su kuci. Znaci nemoj te da pijete Light pica kad su dostigli temperaturu vecu od 36 stepeni. Nije lako odrediti temp. ali je bolje onda izbeci konzumiranje kad je napitak topao.

"simplicity is the best"

Znaci jednostavnost je meni najbolja. Volim jednostavne starinske stvari. Jednostavno ne moj da pijete to sr*nje od pica i gotovo. Jedino pice koje pijem je moje neuzvareno mleko =]
Sokovi/alkoholna pica/sta vec dalje je zamka danasnjeg drushtva. Uzivancija na 4 - 10 minuta a bol i sazalenje celog zivota. Ne samo sto se tice sokova, vec i slatkisa/torte i sve te djubre od hrane.