PDA

Vidi punu verziju : Gledanje u oci za vreme oralnog sexa

Marko M.
30.05.2003., 14:06
Da li volite da se gledate u oci za vreme oralnog sexa?

bgd84
30.05.2003., 22:45
a sto bi ga gledao nema razloga za to jer znam da on uziva:)[/b]

mm
30.05.2003., 22:51
da li je to vama(muskarcima) zaista toliko vazno?! meni to izgleda pomalo smesno...

Gazdarica
01.06.2003., 15:46
Ja volim... Pogotovo da ga odozdo fiksiram pogledom...

8481
01.06.2003., 23:42
To je jako bitno, ali i veoma smelo, jer devojka koja to uspe da odradi ima neverovatno mnogo samopouzdanja, sto vecina devojaka danasnjice na zalost u tome oskudeva (sto nikako ne osudjujem). Naravno, to isto vazi i za muskarce. HRABRO, VRLO HRABRO!

sanja
01.06.2003., 23:46
... da ga gledam u oci...
kaze da sam bezobrazna i uziva i topi se pred mojim ocima... ne bih to propustila, neuopredivo je sa svim ostalim vec vidjenim reakcijama.

blondi
02.06.2003., 08:40
...pa to im je najsladje ,-)... zasto mu to uskratiti :)))))

Tamara
02.06.2003., 09:42
Obozavam. Narocito zato sto znam da to muskarce uzbudjuje a time i mene.

Margott
04.06.2003., 20:37
..au....gledanje a?....ma hipnoza.

Lavic
04.06.2003., 21:39
Da li volite da se gledate u oci za vreme oralnog sexa?
Kada se gleda u oci, onda se dobija jos jedan kontakt vise a samim tim i sex je lepsi.

mshone
04.06.2003., 22:12
to nie losa stvar, makar za procenu ljudi sa kojima vodis tu vrstu ljubavi.Ako ona/on( ma ko kome to radio i ma koja kombinacija polova bila u pitanju), za to vreme nijednom ne uzvrati pogled, verovatno da se radi o samozivim tipovima.

malo_blesavo
05.06.2003., 01:17
super je tirp jer to muskarce lozi.Zelim muskarcu da udovoljim i volim da gledam sve!Ne samo odozdo.Kad se oseti izraz napaljenosti na licu to je nesto najbolje sto devojka moze da dozivi u sexu,od muskarca.

taki
05.06.2003., 10:36
Normalno da ga gledam u oci kad znam sta radim i znam da ce da ..... onda nema nista lepse gledati ga kako uziva

Dirk
05.06.2003., 15:10
mmmdaaa...pa kad dodje do vrhunca, a onda joj vidis vatromet u ocima...nista lepse...:))

Lord of Chaos
05.06.2003., 15:12
Uh, ja obozavam da gledam oci moje mace dok je lizem....Njam, njam....:)

13.07.2003., 11:33
STA JE ORALNI SEX???!!!

blondi
14.07.2003., 12:24
STA JE ORALNI SEX???!!!
Oralni sex je nadraživanje ženskog ili muškog polnog organa usnama i jezikom. 8)

Lord of Chaos
14.07.2003., 12:29
....a moze malo i zubima..... 8)

blondi
14.07.2003., 12:32
može, može... a u pomoču mogu biti i prstiči tj ručice 8)

vanjaa
14.07.2003., 13:53
može, može... a u pomoču mogu biti i prstiči tj ručice 8)

aha...moze...moze :) !!! Pa ga onako nesebicno ugrizes :shock: ...a on se jadan :cry:

dejo
14.07.2003., 13:55
koliko vidim ja se malo razlikujem jer ne volim da me djevojka gleda!!!!
ne znam zasto ali ne volim :twisted:

blondi
14.07.2003., 13:55
a da nije to zato što te stid :oops: ???

dejo
14.07.2003., 13:57
a da nije to zato što te stid :oops: ???
veoma vjerovatno
po prirodi sam stidljiv tip :!:

FACA
15.07.2003., 01:17
NAJJACA STVAR KOJU RIBA MOZE DA URADI U SEXU I SA KOJOM ME NAJVISE NAPALI JE DA ME GLEDA IZAZOVNO ZA VREME ORALNOG SEXA, ALI JE MALO ONIH KOJE TO RADE.SVIMA NJIMA SADA DODELJUJEM CISTU DESETKU IZ SEXA 8)

blondi
07.03.2004., 17:59
NAJJACA STVAR KOJU RIBA MOZE DA URADI U SEXU I SA KOJOM ME NAJVISE NAPALI JE DA ME GLEDA IZAZOVNO ZA VREME ORALNOG SEXA, ALI JE MALO ONIH KOJE TO RADE.SVIMA NJIMA SADA DODELJUJEM CISTU DESETKU IZ SEXA 8)
pa i gledanje muškarca dok se uvija od užitka je napaljivo :mrgreen:

ena28
07.03.2004., 18:33
STA JE ORALNI SEX???!!!

...TO SE I JA PITAM...
... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:..

bgrdr
07.03.2004., 18:35
Volim da mi ga pusi, i vrhunac je kad me gleda u oci :!: :wink:

Bustura
07.03.2004., 18:36
Ma nerazumem ljude koji imaju fobiju od sexa.Tamo nesto se kresemo.Ja nju lizem.Ona meni pusi.Satiremo se.Ali joj je neprijatno da me gleda u oci.Mislim ako se predajemo jedno drugom.Prolazimop kroz razne faze u jednoj vezi.Odakle onda mesta neprijatnosti i nekom smesnom strahu.Imao sam situacija kada spavam sa devojkom.Izlazim.Provodim se.Ali i posle mesec dana neprijatno joj je da se tusira predamnom.Navodno je debela.Ako je devojka debela u mozgu sta joj vrede sve ostale osobine.Kao da sam ja idealan ili bilo ko od nas.Sem toga devojka koja ima kozicu na stomaku ali ne i salo je izuzetno bar meni pozeljna.
Imam zenu koja je stvarno zategnuta za moj ukus i previse.Jer nekada u mraku pomislim da ruku drzim na muskarcu a ne na zeni.Pa ipak sta cu moja je.

Bustura
07.03.2004., 18:38
Izvinite ja pobeze od teme.Volim da me gleda u oci.Ja to isto radim.I divim se zenama koje to mogu.

Gazdarica
07.03.2004., 18:55
Ufff, voda mi curi iz usta...
Hocu sad to...:(

blondi
07.03.2004., 18:57
sele... strpljenje je majka

mada to gledanje u oči je mmmmmmmmmmmmm :oops:

goodday
07.03.2004., 21:26
sele... strpljenje je majka

mada to gledanje u oči je mmmmmmmmmmmmm :oops:
-E,pi'ke ste majke mi...."MAJOOOOOOOO,DOLAZ' 'VAMO :lol: :twisted:

wishfish
08.03.2004., 12:00
Nema šanse da propustim desert :D

kojote
08.03.2004., 12:21
Nema šanse da propustim desert :D

...DOK TI OVO SAPUCEM...SAMO DANAS...SRECNO! :wink:
:idea:

alchemy
09.03.2004., 13:18
[quote="Lord of Cha

strani placenik
09.03.2004., 13:28
Koliko vidim ovde sve vole da gledaju u oci za vreme oralnog seksa :!: :?: To mi se nevidjeno svidja, kao i svakom muskarcu, ali meni je bar 60% devojaka insistiralo da ih ne gledam dok mi puse!!! Neznam koji skup nije reprezentativan, ovaj ovde ili taj moj!

testament_85
09.03.2004., 14:14
Tupite ga samo tako, mogu da potpisem da 90% onih koji su ovde postovali(e) nisu ni probale oralni sex..
Kako to ja dosada nisam nabasao na neku devojku koja zudi za oralnim seksom (a promenio sam ih mali milion)..
Dajte, devojke primoravanje na oralni seks, pa cak i sam taj cin smatraju krajnje nemoralnim bre !

blondi
09.03.2004., 14:17
Tupite ga samo tako, mogu da potpisem da 90% onih koji su ovde postovali(e) nisu ni probale oralni sex..
Kako to ja dosada nisam nabasao na neku devojku koja zudi za oralnim seksom (a promenio sam ih mali milion)..
Dajte, devojke primoravanje na oralni seks, pa cak i sam taj cin smatraju krajnje nemoralnim bre !
sine pogledaj svoje godište, kazat' če ti se samo... 8)

testament_85
09.03.2004., 14:30
Kevo, da ti nisi ona blondie sa www...?

SimpleMe
09.03.2004., 14:35
ma nisuuuu....
mljaaaaac! :twisted:

Princeza
09.03.2004., 14:48
E Blondi da nismo ti i ja medju tih "mali milion" koje je promenio :roll: ... S obzirom koji je to broj :? ... ko zna... mozda me je ostavio zbog tebe... :D :wink:
Ej, *85. lepo ti kaze teta, pa da ti kaze i ova - sve ce ti se samo kasti kada malo (vise) odrastes i pocnes da se zabavljas sa devojkama, a ne devojcicama. Uostalom, ako si ih promenio mali milion to i nije neka preporuka za tebe. Ne pruza se oral svakome. Jos gledanje u oci... Mnogo bi ti hteo, a sta pruzas zauzvrat?

Gazdarica
09.03.2004., 14:53
Vidi ovih baba... :shock:
Isprepadacete jadnog djecaka... :mrgreen:

blondi
09.03.2004., 14:55
mogu da se okladim da kad bi mu ti gledala u oči, on bi žmurio :mrgreen:

Princeza
09.03.2004., 15:01
mogu da se okladim da kad bi mu ti gledala u oči, on bi žmurio :mrgreen:
Ona... ma kada bi mu bilo koja gledala u oci ne bi stigla ni da ga stavi u usta bio bi gotov... :mrgreen:
Uh ala smo bezobrazne... :twisted: Ajde babe, tetke, strinke uozbiljite se... :wink:

kosmopolit
09.03.2004., 15:04
njega ste nasle da zezate , klinca ... cccccc :roll:

anakin
09.03.2004., 15:06
a imate li problema sa vratnim prsljenovima? :lol:

eh da...divno mesto za razmenu iskustava...
jel ga sve vreme fiksirate pogledom ili ga samo ponekad pogledate?

Gazdarica
09.03.2004., 15:09
Ja licno, najvise volim onaj momenat, kad ga lagano pocnem obradjivati, i onda podignem pogled... Gledam ga ravno u oci, dok kitu uvlacim sve dublje...
P.s. Ovo je naravno samo u masti, kao sto klinac rece... :mrgreen:

blondi
09.03.2004., 15:09
a imate li problema sa vratnim prsljenovima? :lol:

eh da...divno mesto za razmenu iskustava...
jel ga sve vreme fiksirate pogledom ili ga samo ponekad pogledate?
ti vidim sve bukvališeš... i nije bukva drvo u ovom slučaju, ili možda jeste :lol:

a da probaš Brailovom abecedom možda ti neče trebati podnapisi kod čitanja između redova 8)

blondi
09.03.2004., 15:14
Ja licno, najvise volim onaj momenat, kad ga lagano pocnem obradjivati, i onda podignem pogled... Gledam ga ravno u oci, dok kitu uvlacim sve dublje...
ijuuuu koja bezobrazna mašta... :roll:

mada mi onako privlačno deluje 'pogled ispod obrva' dok klizi njime po ispruženom jeziku... joj nesmem dalje stid me i u mašti :oops:

kosmopolit
09.03.2004., 15:14

sto si ti mastovita :)

NeKoo
09.03.2004., 15:23
ovde sve neke PuSiKaReViCkE :lol: :lol: :lol:

jedinica
09.03.2004., 15:25
P.s. Ovo je naravno samo u masti, kao sto klinac rece... :mrgreen:.

Mnogo si plastica u opisivanju. Sjajno, mogla bi se oprobati kao pisac-jesi li citala "Zena sa greskom"

Gazdarica
09.03.2004., 15:27
Ne, nisam citala... O cemu se radi...?
A, gdje da pisem, pa sramota me i od ove dvije recenice, koje napisah... :lol: :lol: :lol:

jedinica
09.03.2004., 15:31
A, gdje da pisem, pa sramota me i od ove dvije recenice, koje napisah... :lol: :lol: :lol:

Autorka se zove Anabela B...ne mogu da se setim prezimena, neobicno je, a knjiga je autobiografskog karaktera i VEOMA je plasticno i realisticno napisana.Procitaj

cartman
09.03.2004., 15:42
Gledanje u okice pa uvek jer bez toga sex nebi bio dobar sex,
osim kada se radi promene malo stavi marama preko očuiju(ali to je druga priča).

Gazdarica
09.03.2004., 15:48

Autorka se zove Anabela B...ne mogu da se setim prezimena, neobicno je, a knjiga je autobiografskog karaktera i VEOMA je plasticno i realisticno napisana.Procitaj
Hvala na preporuci... :wink:

Princeza
09.03.2004., 15:50
ijuuuu koja bezobrazna mašta... :roll:

mada mi onako privlačno deluje 'pogled ispod obrva' dok klizi njime po ispruženom jeziku... joj ne smem dalje stid me i u mašti :oops:

Deco, post je... treba se uzdrzavati od ovakvih misli :lol: (a i na poslu smo treba izdrzati do kuce i biti cool u busu :wink:)!
A od toliko maste :mrgreen: moze klincu da bude neprijatno... vidite da ga nema da se postideo i on. Nije znao da se to tako radi... a vi udarile u detalje... ccc...

DEVIL
09.03.2004., 18:10
he he:) kad je decko 1985 godiste:) onda je "klinac"
a devojcica 1985 je curetina:) cudnooo...

Nego sta ono bese tema?:) A da gledanje.. Ma normalno da se malo gleda za vreme sexa, nemozes citavo vreme gledati negde u plafon na kraju ne znas ni sta si pohebao, mda..Ali ne treba ni preterano gledati, pomislish " Sta ti je koji ku*ac?" Jos ako te samo onak izgubljeno gleda a nikakvih "uzvika"..bez veze....

Pozdrav

testament_85
10.03.2004., 00:58
E Blondi da nismo ti i ja medju tih "mali milion" koje je promenio :roll: ... S obzirom koji je to broj :? ... ko zna... mozda me je ostavio zbog tebe... :D :wink:
Ej, *85. lepo ti kaze teta, pa da ti kaze i ova - sve ce ti se samo kasti kada malo (vise) odrastes i pocnes da se zabavljas sa devojkama, a ne devojcicama. Uostalom, ako si ih promenio mali milion to i nije neka preporuka za tebe. Ne pruza se oral svakome. Jos gledanje u oci... Mnogo bi ti hteo, a sta pruzas zauzvrat?

Uh, sto volim da zadirkujem osobe koje kubure sa kompleksom godina...Probale ste sve vi ***** moj, pa se sada hvalisate oralnim seksom- mora da je to u pitanju :lol:
Istina student sam prve godine PMF-a, i ako sam i pored toga nekome "klinac" onda to stvarno dokazuje neozbiljnost pojedinih djevojaka koje su na pragu tridesete, ili su pak mozda svesne da su taj prag vec i presle. Elem, i same su svesne da kroz koju godinu nece ih niko pogledati a kamo li se usudi da ih odvodi u krevet..
Mislim baba devojke zar ne biste trebalo u "ovim godinama" da odgajate decu, i usmeravate ih na pravi put, a ne da se bakcete po forumima kao prvoklasne shiparice.
Frustrirane feministkinje :roll:

Ana-Marija
10.03.2004., 03:22
ovde sve neke PuSiKaReViCkE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobro,gde su onda PiC**Li*cI? :lol: :lol: :lol:

enrico
10.03.2004., 10:08
Ljudi, ne nasedajte na provokacije!!! Ovaj Marko M. koji je zapoceo temu se vatao sa instruktorom voznje u opelu corsi!!! Verovatno su se i gledali u ochi!!!

Princeza
10.03.2004., 10:42
Uh, sto volim da zadirkujem osobe koje kubure sa kompleksom godina...Probale ste sve vi * moj, pa se sada hvalisate oralnim seksom- mora da je to u pitanju :lol:
Istina student sam prve godine PMF-a, i ako sam i pored toga nekome "klinac" onda to stvarno dokazuje neozbiljnost pojedinih djevojaka koje su na pragu tridesete, ili su pak mozda svesne da su taj prag vec i presle. Elem, i same su svesne da kroz koju godinu nece ih niko pogledati a kamo li se usudi da ih odvodi u krevet..
Mislim baba devojke zar ne biste trebalo u "ovim godinama" da odgajate decu, i usmeravate ih na pravi put, a ne da se bakcete po forumima kao prvoklasne shiparice.

Mmmm... mali pocinje da mi se sve vise svidja... ovoliko gluposti na jednom mestu odavno nisam videla. Bas me je lepo :D
Da ti jedna baba-devojka kaze nesto u poverenju:
1."kuburiti sa kompleksom godina" - pretpostavljam da nisi hteo da kazes - "manjkamo sa kompleksom..." jer to ide nama u korist.
2. Tvoj nismo probale, jer ipak u "nasim godinama" razlikujemo decake od muskaraca, i znamo sta nam treba.
3.student PMF-a ... bese onaj vic kada studenta tako tih matematickih fakulteta pitaju "znas li sta je sajber sex?", a on kaze: "sajber sta?" To sto si upisao fax ne znaci da si odrastao. Kazace ti se i to kada dodje vreme.
4.e jesam neozbiljna, kazem ja mami, a ona mi ne veruje!
5.Interesuje me sta ces ti odvoditi u krevet kada budes imao 30,40,50... ako i dalje budes mogao da ga drzis uspravno.
6."Mislim" je veoma ozbiljna rec nemoj je zloupotrebljavati!
7.ne kaze se "ne biste trebalo" buduci akademski gradjanine Srbije!
8.Prvo tebe da usmerimo na pravi put, jer lutas, a imas 19 godina, pa dok nije kasno da ti pomognemo da otvoris oci.
9.Da li negde na forumu pise ogranicenje u godinama, nisam primetila. A treba biti i prvoklasna siparica. Ne moze to svako. (opet si nesvesno uputio kompliment!cccc... pomislicu da ti se svijdamo!)
10.Da zakljucim: samo si dokazao da ma koliko skola i fakulteta budes zavrsio, u kom god gradu na planeti - tvoja svest ce ostati na nivou... onog najgoreg provincijalca, koga iz miloste zovu "sirovi Balkanac".

Charobnjak36Bgd
10.03.2004., 11:54
Mmmm... mali pocinje da mi se sve vise svidja... ovoliko gluposti na jednom mestu odavno nisam videla. Bas me je lepo :D
1."kuburiti sa kompleksom godina" - pretpostavljam da nisi hteo da kazes - "manjkamo sa kompleksom..." jer to ide nama u korist.
2. Tvoj nismo probale, jer ipak u "nasim godinama" razlikujemo decake od muskaraca, i znamo sta nam treba.
3.student PMF-a ... bese onaj vic kada studenta tako tih matematickih fakulteta pitaju "znas li sta je sajber sex?", a on kaze: "sajber sta?" To sto si upisao fax ne znaci da si odrastao. Kazace ti se i to kada dodje vreme.
5.Interesuje me sta ces ti odvoditi u krevet kada budes imao 30,40,50... ako i dalje budes mogao da ga drzis uspravno.
8.Prvo tebe da usmerimo na pravi put, jer lutas, a imas 19 godina, pa dok nije kasno da ti pomognemo da otvoris oci.
9.Da li negde na forumu pise ogranicenje u godinama, nisam primetila. A treba biti i prvoklasna siparica. Ne moze to svako. (opet si nesvesno uputio kompliment!cccc... pomislicu da ti se svijdamo!)
10.Da zakljucim: samo si dokazao da ma koliko skola i fakulteta budes zavrsio, u kom god gradu na planeti - tvoja svest ce ostati na nivou... onog najgoreg provincijalca, koga iz miloste zovu "sirovi Balkanac".[/quote]

WOW! :)

NISLIJKA
10.03.2004., 13:46
ovde sve neke PuSiKaReViCkE :lol: :lol: :lol:

NE GENERALIZUJ!!! :x
:D

Peta W.
10.03.2004., 13:55
10.Da zakljucim: samo si dokazao da ma koliko skola i fakulteta budes zavrsio, u kom god gradu na planeti - tvoja svest ce ostati na nivou... onog najgoreg provincijalca, koga iz miloste zovu "sirovi Balkanac".
E nek' si mu rekla!!! :twisted: :twisted: :twisted: http://smilies.sofrayt.com/1/950/ole.gif

dugi777jezik
10.03.2004., 14:51
E nek' si mu rekla!!! :twisted: :twisted: :twisted: http://smilies.sofrayt.com/1/950/ole.gif

8) 8) 8) A-YE :P :P :P

mario80
10.03.2004., 16:27

8) 8) 8) A-YE :P :P :P
prva liga! svaka cas...

kojote
10.03.2004., 20:03
OH...AH...UH...koliko njih vidim ovde...sve volim da gledam u oci za vreme oralnog seksa :!: :?: To mi se nevidjeno svidja, kao i svi muskarci...ali meni je bar 60 devojaka asistiralo dok ne shvatih da mi ne puse!!! Ne znam koji skup je vise perverzan, ovaj ovde ili taj moj tamo daleko savremen muskarac!

...ZATIM PRITISNITE TARABU!POSTUPAK JE USPESHNO OBAVLJEN-SADASNJE STANJE VASE JE-JOS JADNIJE! :idea:

kojote
10.03.2004., 20:53
Koliko vidim ovde sve vole da gledaju u oci za vreme oralnog seksa :!: :?: To mi se nevidjeno svidja, kao i svakom muskarcu, ali meni je bar 60% devojaka insistiralo da ih ne gledam dok mi puse!!! Neznam koji skup nije reprezentativan, ovaj ovde ili taj moj!

?????????????????????????????????????????????????? ? :idea:

goodday
10.03.2004., 20:55

?????????????????????????????????????????????????? ? :idea:
-ucestvujem :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

testament_85
11.03.2004., 10:17
Uh, sto volim da zadirkujem osobe koje kubure sa kompleksom godina...Probale ste sve vi * moj, pa se sada hvalisate oralnim seksom- mora da je to u pitanju :lol:

1. svakako da ne manjkate to se ne brini, curo ti si tek sedam godina starija od mene , a prema meni se ophodis kao da si keva
2. Cisto me interesuje sta podrazumevas pod terminom "muskarac"? :roll:
3. Veruj mi da ni ja sam neznam sta je to cyber sex.
Mozes li me prosvetliti 'leba ti ?
4. Jadna je tvoja "mama" ukoliko joj cerkica okolo halapljivo jurca za qrchevima :cry:
5. Nemoralne devojke poput tebe sigurno necu, tako da mozes biti bez brige :)
6. Cogito ergo sum
7. Ne bih tako,da nisam bezao sa casova srpskog :D (brzo kucanje)
8. Pojasni kako ja to lutam..za devojkama sigurno ne,one meni ne daju mira :lol:
9. Ocigledno ti lutas, pogledaj samo koliko si postova nabacila! Radis li ti ista pametno u zivotu (osim sto prepricavas svoje seksualne dozivljaje)
10. Sticajem okolnosti sam Nislija, pa nesudjeno vec i nosim epitet provincijalca...pa gde si ti to cula da se prema fuficama treba ophoditi dzentlmenski??? :) :) :)

Charobnjak36Bgd
11.03.2004., 10:53
Ajojjjj, testament_85.... verujem da si vrlo zadovoljan sobom sto si se istresao ovde, ali ako već pokušavaš da se predstaviš kao dzentlmen onda to budi i prema tzv. finim, lošim, ruznim. fuficama(kakav kretenski izraz - sta je to fufica, po tebi? ona koja daje svima osim tebi???) i naravno dzentlmen i prema devojkama na forumu.

Incognito
11.03.2004., 11:08
1. svakako da ne manjkate to se ne brini, curo ti si tek sedam godina starija od mene , a prema meni se ophodis kao da si keva
2. Cisto me interesuje sta podrazumevas pod terminom "muskarac"? :roll:
3. Veruj mi da ni ja sam neznam sta je to cyber sex.
Mozes li me prosvetliti 'leba ti ?
4. Jadna je tvoja "mama" ukoliko joj cerkica okolo halapljivo jurca za qrchevima :cry:
5. Nemoralne devojke poput tebe sigurno necu, tako da mozes biti bez brige :)
6. Cogito ergo sum
7. Ne bih tako,da nisam bezao sa casova srpskog :D (brzo kucanje)
8. Pojasni kako ja to lutam..za devojkama sigurno ne,one meni ne daju mira :lol:
9. Ocigledno ti lutas, pogledaj samo koliko si postova nabacila! Radis li ti ista pametno u zivotu (osim sto prepricavas svoje seksualne dozivljaje)
10. Sticajem okolnosti sam Nislija, pa nesudjeno vec i nosim epitet provincijalca...pa gde si ti to cula da se prema fuficama treba ophoditi dzentlmenski??? :) :) :)

Evo, da ti odgovori jedan muskarac, posto ocito imas nesto protiv zena...

1. Ko kaze da godine imaju nesto sa zreloscu? Ima ljudi koji ni u svojim 40-im nisu dovoljno zreli. Sve mi se cini da ces ti biti takav primer.
2. To je vrlo individualna stvar... ali o 'kvalitetu' nekog muskarca jedino zene mogu da daju pravilan sud.
3. To je ono sto radis svake veceri preko IRC-a.
4. Ne brini se ti za tudje mame... zabrini se za svoju, koja je rodila to sto je rodila :twisted:
5. Ko si ti uopste da pricas o moralu osoba koje i ne poznajes? Rekao si da si proturio kroz ruke milione zena (jos kad bi ti i verovali), pa si zato definitivno poslednja osoba koja bi smela da prica o moralu.
6. :lol: ... Cime???
7. Ma ti si pobegao sa mnogo vaznijih casova... casova zivota i normalne ljudske ezistencije.
8. A je l'? ... E kad bih jos verovali u to, zaista bi nas bilo zao za sve one koje trce za tobom.
9. Pogledaj malo za koji vremenski period. Uostalom, kakve veze ima ko je koliko postova stavio? Mozda je tim svojim postovima pomogla jos hiljadama drugih???
10. Sticajem okolnosti, ja sam poreklom Pirocanac... Pa me jos niko ne nazva provincijalcem. A zbog takvih poput tebe sam tvoj rodni Nis je na tako 'lepom' glasu da ga cak i veci deo Juzne Srbije propisno izbegava.

To sto si ti do sad nailazio samo na devojcice sa svojim laznim moralnim pobudama, stidljivoscu i cime vec, ne znaci da zene ne uzivaju da primaju i daju oralni seks. Mada, kako kazes, proturio si kroz ruke tust i tva zena, pa ako ni jedna nije pozelela da ti pruzi oralni seks, verovatno je to zbog tvoje higijene :lol: :lol: :lol:

Odrasti!!!

testament_85
11.03.2004., 11:10
OK mozda sam se zayebao kod zadnje stavke...
ali instinkt me je naterao da to napisem

Gazdarica
11.03.2004., 11:11
Nislija - primitivan, zatucan, nezreo, pun predrasuda, a uz to arogantan...
Decko, umjesto da lupetas kojekakve gluposti, bolje bi ti bilo da cutis i ucis od starijih...
Znas kako se kaze: Kad neko sumnja da si glup, bolje ti je da cutis, nego da progovoris i otklonis svaku sumnju... :wink:
Pozzz

Incognito
11.03.2004., 11:13
Some people appears so bright, until they open their mouth... :lol: :lol: :lol:

Princeza
11.03.2004., 11:19
Rekla bih ti da te obozavam mali Pirocanac, ali bojim se da me jedna mala plava ne ukeba! :shock:
Ovako cu samo reci: "Skidam kapu zrelim muskarcima u 22 godini!" :wink:

kosmopolit
11.03.2004., 11:20
onoliko koliko mogu biti zreli sa 22 :roll:

Princeza
11.03.2004., 11:23
Bogami ovaj moze da sluzi za primer i starijima! Veruj mi na rec. :D

kosmopolit
11.03.2004., 11:23
ma ne verujem ja lepim zenama :wink:

Princeza
11.03.2004., 11:25
To je vec druga tema. :D

Incognito
11.03.2004., 11:26
danke, finke, i ostale nacije ;)

Mada... juce mi ishvali blondiku, danas mene... bice nezgodno da se otarasimo svih obozavateljki i obozavatelja sa private-a :lol: :lol: :lol:

Kozmo, kao sto rekoh, neki ne sazreju ni u 40-im, a neki su zreliji i sa 15 od gore navedenih... sve je individualno ;)

kosmopolit
11.03.2004., 11:26
ma ne verujem ja lepim zenama :wink: ( devojkama )

testament_85
11.03.2004., 11:32
Nislija - primitivan, zatucan, nezreo, pun predrasuda, a uz to arogantan...
Decko, umjesto da lupetas kojekakve gluposti, bolje bi ti bilo da cutis i ucis od starijih...
Znas kako se kaze: Kad neko sumnja da si glup, bolje ti je da cutis, nego da progovoris i otklonis svaku sumnju... :wink:
Pozzz

Tu si se zayebala, moje kolege iz MENSA tako ne misle...
A vidim ovaj maymun Incognito je ocigledno ljubomoran na mene, s obzirom da potencira i dovodi u pitanje moje "zavodnicko umece"
Covece skini mi se s qrca!

kosmopolit
11.03.2004., 11:34
samo vas posmatram :roll: :?

Princeza
11.03.2004., 11:36
Ju-ju... Vidi kikireza, ali se razgoropadio. A recnik... pravi akademski!

Incognito
11.03.2004., 12:15
A vidim ovaj maymun Incognito je ocigledno ljubomoran na mene, s obzirom da potencira i dovodi u pitanje moje "zavodnicko umece"

Da ne sirimo... kazi mi ime psihologa MENSA-e u Jugoslaviji... To moras znati ako si clan iste :lol: :lol: :lol:

Mada, nemam sta da budem ljubomoran na tebe... Sam pokusavas da se izvadis iz zivog blata u koje si upao, ne znajuci da time jos vise tones :lol:

testament_85
11.03.2004., 12:17
Hahaha...kikirez
Pazi da si ti musko, i da je tebi cjale pukovnik k'o sto je meni ne verujem da bi bila beskompromisnija od mene
Pobogu, nije ovo knjizevno vece, niti ja vodim debatu sa Ivo Andricem da bih vodio racuna o terminima sa kojim baratam

blondi
11.03.2004., 12:19
Hahaha...kikirez
Pazi da si ti musko, i da je tebi cjale pukovnik k'o sto je meni ne verujem da bi bila beskompromisnija od mene
Pobogu, nije ovo knjizevno vece, niti ja vodim debatu sa Ivo Andricem da bih vodio racuna o terminima sa kojim baratam
a nisi ni na pijaci... dali ti ovako komuniciraš i na ulici sa nepoznatima... ?

kao prvo poželjno bi bilo da pročitaš pravilnik foruma a kao drugo kulturna komunikacija je samo tvoje ogledalo...

testament_85
11.03.2004., 12:25

Da ne sirimo... kazi mi ime psihologa MENSA-e u Jugoslaviji... To moras znati ako si clan iste :lol: :lol: :lol:

Mada, nemam sta da budem ljubomoran na tebe... Sam pokusavas da se izvadis iz zivog blata u koje si upao, ne znajuci da time jos vise tones :lol:

Jasna Bulajic
Jesi li sad zadovoljan?!

Incognito
11.03.2004., 12:32
Jasna Bulajic
Jesi li sad zadovoljan?!

Samo jos kazi kako gospodja izgleda, pa cu i da ti poverujem da si clan MENSA-e. Mada, cak ni to nije cudo znati... A u svakom slucaju, kakve veze ima to sa zivotom i zreloscu da bi to potencirao... Ako si clan iste, ti si PRVA osoba koju sam video da se hvali time...

Daj malko odrasti, pa posle popuj o tome sta je moralno i nemoralno, i sta zene rade a sta ne...

testament_85
11.03.2004., 12:48
Koj' si ti smesan leek
Da neces mozda da ti kazem koliki mi je iznos IQ ?
Moze, ali prethodno da me zadovoljis oralnim putem :lol:

blondi
11.03.2004., 12:51
Koj' si ti smesan leek
jadničak...

od milion riba koji su ti rekle NE ti našao da tražiš od njega... :mrgreen:

stvarno mi te žao :lol: :lol: :lol:

Snezna_kraljica
11.03.2004., 12:57
Koj' si ti smesan leek
Ne treba se hvaliti time... Neki su zbog toga okarakterisani kao 'nadobudni klinci, koji su postali prepotentni kad su saznali rezultat'.
Bolje cuti o tome, em zvuci uobrazeno, em ovde nema kome da kazes, zaista..

testament_85
11.03.2004., 13:01
Slazem se sa "kolezinicom" u potpunosti 8)

blondi
11.03.2004., 13:08
em ovde nema kome da kazes, zaista..
snežna slažem se s' tobom...

da je tako ne bi se tema zvala 'gledanje u oči za vreme oralnog sexa'...
a krstaričin forum je podosta širok da svako nađe sebi ono što mu odgovara...

čudi me jedino to da 'veliki' umovi zapnu baš ovde i nikako da izađu iz ovog 'low life' kruga nastoječi da ovde dokazuju svoj IQ?!

goodday
11.03.2004., 13:13
em ovde nema kome da kazes, zaista..
snežna slažem se s' tobom...

da je tako ne bi se tema zvala 'gledanje u oči za vreme oralnog sexa'...
a krstaričin forum je podosta širok da svako nađe sebi ono što mu odgovara...

čudi me jedino to da 'veliki' umovi zapnu baš ovde i nikako da izađu iz ovog 'low life' kruga nastoječi da ovde dokazuju svoj IQ?!
-opa,ala imamo zubice :lol:

blondi
11.03.2004., 13:16
-opa,ala imamo zubice :lol:

ih vidi ti ove :mrgreen: kako se samo cakle...

a tek oči koji nestašni sjaj imaju kad ga pogledam onako od dole (da ne skrečem sa teme ;) )

Incognito
11.03.2004., 13:17
a tek oči koji nestašni sjaj imaju kad ga pogledam onako od dole (da ne skrečem sa teme ;) )

ughhhh... e tek te okice ubijaju :oops:

Princeza
11.03.2004., 13:23
Hahaha...kikirez
Opravdanja, opravdanja... To je najlakse.
Naravno da nije knjizevno vece, ali ovde na Forumu se koriste argumenti ne psovke. To samo govori da pokusavas da dokazes da si u pravu, a nemocan si jer nemas cime da dokazes. Verovatno bi vikao da mozes. I lupao sakama o sto. Mozda bi i nekoga udario. Razgovor je umetnost, nauka... i ne moze svako da ga vodi. Mozda jednog dana to i naucis. Ali pazi te lekcije nema u udzbenicima cak ni PMF-a.
Pazi, da si ti cerka jednog elektrotehnicara ne verujem da bi bio takav kakav si sada. Bio bi vaspitan.
A ćale-pukovnik je trebalo odavno da te nauci sta je kompromis i da ratovi pocinju, jer nema dogovora medju ljudima. Ako hoces da ratujes idi tamo gde se ratuje nas ostavi da uzivamo u miru i civilizovanom razgovoru.
Nije mi jasno kako tebe salecu devojke?! Ako si ih imao "milion" ili lazes za 999,999 ili tvoje veze traju veoma kratko, jer ne znam ko bi pored tebe takvog ostao ni dana duze. Imati ih "milion", pogotovo u tvojim godinama nije kompliment, ako malo bolje razmislis.
I ne znam zasto se onda cudis sto ni jedna nece da ti pruzi oralni sex. Ko zna sta su cule o tebi, tipa "To je onaj sto cesto menja devojke. Sto bih mu davala nesto vise kada necu dugo biti sa njim". Ne pruza se oralni svakome. Uostalom iz tvog pisanja na jednoj drugoj temi, devojka koja bi ti to "uradila" ne bi bas bila lepo okaraktrisana. Jer ti volis device, a tesko da ces neku nagovoriti na oral. Ako budu pametne nece popustiti pod tvojim beskompromisnim karakterom.
Licno mislim da je ok sto takvi kao ti postoje, jer samo pomazes isticanju dobrih osobina drugih tipova u okruzenju. Jedino mi je zao devojaka koje se prevare, pa budu sa tobom. Mozda te treba nekako oznaciti... da te se klone.