Vidi punu verziju : Prvi korak ?
Zanima me koji je po vama lično najčešći ili
najprihvatljiviji prvi korak koji preduzimate pri
upoznavanju ili pak priželjkujete isti ? :oops: :lol:
pancevac76
14.07.2005., 16:37
uuu super pitanje, evo moje preporuke;
znate onu zenu sto prodaje cvece po kaficima? e ona je resenje, ali cvet se daje tek kad se upoznate sa devojkom, davanje poklona nepoznatim devojkama mozete dovesti do vracanja ili bacanja istog, pa onda nista od muvanja...
inace, gornja fora ne pali kod sponzorusa, znaci izbegavajte mesta tipa bianco, la spiagio i slicno... a i koji ce vam sponzorusa, ionako je njima mozak jedna nedefinisana zelatinasta masa bez funkcije :)
ako vec nema te bakice, osmeh i cvrst pogled su drugi nacin. ali ne bilo koji cvrst pogled (ne npr. onaj tipa moram u WC), nego pogled samopouzdanja; gledajte devojku sve dok ona ne skloni pogled i to je to. ali pogled mora da prati i osmeh i mozda recimo dignuta casa kao znak nazdravljanja, cisto gledanje se zove BULJENJE i izaziva odbojnost
a ja? voleo bih da mi devojka pridje i kaze nesto tipa; toliko mi se svidjas da bih te bacila sa litice :)
ili; toliko mi se svidjas da bih te stavila u vitrinu sa kevinim kristalom :)
znaci, neka luda fora, osobe sa humorom su inace uvek imale dobru prodju
srećica
14.07.2005., 23:59
uuu super pitanje, evo moje preporuke;
znate onu zenu sto prodaje cvece po kaficima? e ona je resenje, ali cvet se daje tek kad se upoznate sa devojkom, davanje poklona nepoznatim devojkama mozete dovesti do vracanja ili bacanja istog, pa onda nista od muvanja...
inace, gornja fora ne pali kod sponzorusa, znaci izbegavajte mesta tipa bianco, la spiagio i slicno... a i koji ce vam sponzorusa, ionako je njima mozak jedna nedefinisana zelatinasta masa bez funkcije :)
ako vec nema te bakice, osmeh i cvrst pogled su drugi nacin. ali ne bilo koji cvrst pogled (ne npr. onaj tipa moram u WC), nego pogled samopouzdanja; gledajte devojku sve dok ona ne skloni pogled i to je to. ali pogled mora da prati i osmeh i mozda recimo dignuta casa kao znak nazdravljanja, cisto gledanje se zove BULJENJE i izaziva odbojnost
a ja? voleo bih da mi devojka pridje i kaze nesto tipa; toliko mi se svidjas da bih te bacila sa litice :)
ili; toliko mi se svidjas da bih te stavila u vitrinu sa kevinim kristalom :)
znaci, neka luda fora, osobe sa humorom su inace uvek imale dobru prodju
samo bih te ovako pogledala kad bi mi to rekao :shock: i otishla
pancevac76
15.07.2005., 13:54
samo bih te ovako pogledala kad bi mi to rekao :shock: i otishla
to je zato sto si fenserusa iz bianca. tip osobe koji definitivno ne volim.
kod normalnih, opustenih i prijatnih devojaka fora makar za upoznavanje super prolazi.
neznam samo gde to prolazi ...ali ajde ....znachi da ako te devojka tako pogleda onda je fenserusha itd itd ...nije ti palo na pamet da je pristup malooo ochajan ...posebno deo sa ruzom od starice
pancevac76
16.07.2005., 20:44
neznam samo gde to prolazi ...ali ajde ....znachi da ako te devojka tako pogleda onda je fenserusha itd itd ...nije ti palo na pamet da je pristup malooo ochajan ...posebno deo sa ruzom od starice
jok, mada kod starijih ta fora prolazi, definitivno, a cak iako nista ne uradim, prosirim krug poznanika-one opustene likove koje shvataju da je sve jedna velika zaje**ncija.
Klinke ko klinke, nafurane koja ce bolje da izgleda. Ulazu sve u svoj izgled, upotreba mozga se u potpunosti zapostavlja, da bi posle nekog vremena i skroz iscezla usled neaktivnosti :)
100% sam u pravu, dosta klinkica poznajem. Nisu naravno sve takve, cak moja bivsa devojka koja je '83. godiste (a ja '76) je u tom fazonu da se neko zeza. A inace, devojka je izuzetno inteligentna i ima facu za manekenku, ali je odbili zbog njenih 190cm visine. Znaci super cica.
ali aj... nek bude da je trula fora.. nije problem, ali koji je onda vas pristup? Ali budite iskreni, ja sam bio, mozeti i svi vi...
Ako izuzmemo mlataranje kljuceva tatinog auta, ne verujem da ce iko ista i da odgovori. Cela prica se svodi samo na novac i vrlo je uspesan mamac za devojke, mnogo sam se puta uverio u to. I imao sam 2 sponzoruse koje su se klele da to nisu! Lazu, jer dok sam vozio lagunu sve je bilo lepo i slatko, ali u yuga nisu htele! Pa vi vidite! Sad opet vozim lagunu za svoju dusu, a yugom izlazim u grad, da se vidi ko je sponzorusa a ko ne
da sad cujem vas; koji je vas pristup? smeknuo sam jednu opasnu klinku, svidja mi se mnogo, samo mi je sad skroz truba da probam sa onako necim, ubedacili ste me :)
Sta da radim?
Sto se tice prilaska zamisli da "meta" stoji sa tvojom nekom drugaricom (ili drugom) i on-ona te upozna s njom i ti treba da ostanes s njom da joj pravis drustvo dok ova-ovaj ode do WC-a ili negde vec. Po meni najbolji prilaz je cao ca sta se radi.... i tako redom se dodje do zeljenih tema. Smisljanje fraza moze opteretiti mozdane celije onda ako ta fraza ne prodje onda su na udaru i nervne celije. Dakle, prilaz maksimalno opusten kao da si dosao da trazis upaljac, cigaru ili nesto sl.
Sto se tice sponzorusa... sta da ti kazem koliko sam provalio imas par losih iskustava s istim mada... po meni je sponzorusa ona koja uzima malo vise od voznje dobrim kolima, ona koja izlazi SVAKI dan pre podne, posle podne i uvece i koja bi svaki put nesto da popije, pojede (sladoled, picu...), koja govori jao vidi sto je romantican onaj decko sto je kupio svojoj devojci "nesto" (umesto ovog "nesto" kaze parfem francuski, italijanski, prsten, zlatni lancic, narukvicu...).
E da i sto se tice yuga iskreno je licno ne mogu ocima da ga smislim. Pre svega sto ih ima milijardu kod nas, nijedan nije ispravan (sve sudare koje sam imao udario me yugo) i takodje apsolutno i bukvalno SVAKI put ili kada ulazim ili kad izlazim iz istog odvalim glavom kao da nije moja.
p.s. jel neko zna kako se zove muska sponzorusa
pancevac76
17.07.2005., 13:54
haha... svaka cast, pazi i te fore su dosta uspesne, ali u mom slucaju imam jedan veeeeliki problem... Nemam drugarice, nekako mi to nikako nije funkcionisalo pa sam na kraju i batalio. Ali OK je pristup
Za yuga, e vala jeste krs od auta ali se ipak okrece i prebaci me od tacke A do tacke B. Posto radim na buvljaku, za te potrebe je i vise nego dovoljan. Bas ako ga neko i cukne, ne moram da ga popravljam :)
Te sponzoruse sto po ceo dan vise u gradu ja nisam upoznao, suvise mi se gade. Ima ih, jer i ja sam svaki dan u gradu pa se blejaci lako uoce. Ali KAKO MOGU?!?! Ne shvatam to da sire noge tek tako, samo da bi bile vidjene u drustvu krimosa punog love.
A inace sto sam upoznao cicu na moto-skupu.... lele.... ja sam mislio da je riba recimo 20godina, kad ono: 30! Ima facu i telo manekenke, prosto da covek ne poveruje. Ono definitivno MORAM da probam da smuvam, gospodja izgleda ko zmaj :)
haha... svaka cast, pazi i te fore su dosta uspesne, ali u mom slucaju imam jedan veeeeliki problem... Nemam drugarice, nekako mi to nikako nije funkcionisalo pa sam na kraju i batalio. Ali OK je pristup
Nisi obratio paznju rekao sam ZAMISLI da je "meta" sa tvojom drugaricom...
pa pazi nekako mu najbolje dodje da te neko upozna to mu onda dodje kao neka preporuka da si normalan...posto kada banes nekoj devojci da se upoznas dobra varijanta je da ce i imati neki gard zato sto nece znati kakav si ...ali opet to pada u vodu posto imas riba koje gotive da nekog upoznaju tako ....ma po pravilu nema pravila i recepta ali bolje da budesh zanimljiv nego smor :))
_Jovanica_
22.07.2005., 12:09
ovaj pancevac76 prica kao da ima 13 godina a ne....Najbolje da sponzoruse traze sponzore po biancu.....ovo prvi put cujem.I kakvog "sponzora"mogu da nadju u pancevu?????ako im tako nesto treba oticice u bg,zna se na koja mesta.Totalno je pogresno misliti da u su u biancu i ostalim kaficima sponzoruse.
pancevac76
22.07.2005., 13:18
ovaj pancevac76 prica kao da ima 13 godina a ne....Najbolje da sponzoruse traze sponzore po biancu.....ovo prvi put cujem.I kakvog "sponzora"mogu da nadju u pancevu?????ako im tako nesto treba oticice u bg,zna se na koja mesta.Totalno je pogresno misliti da u su u biancu i ostalim kaficima sponzoruse.
13? ma gresis, i to je puno :) :)
Pa gde drugde da traze sponzore, bianco je najfensi mesto u gradu, iz licnog iskustva mogu to da potvrdim. A ko da BG nije prepun sponzorusa, pa jos i pancevke trebaju na noge da im dolaze!?
Tesko, jer su bianco i la spiagio vec puni BG sponzora (znam jednog), odrade ih par puta i CAO! Uvek ima nova, lepsa i mladja...
_Jovanica_
23.07.2005., 17:00
to za godine sam rekla namerno.da da bg sponzori bas nemaju gde da izadju xaxaxa pa dolaze na la spiagu na kojoj su sve same "sponzoruse" Jako smesno razmisljanje.nisu ti devojke krive sto si ti razocaran.
....pa kafic kao i svi drugi u njegoshevoj samo shto za razliku ima bolju bashtu i lokal ...drugo je sto ljudi imaju neke komplekse da ih svi gledaju odmeravaju itd itd ...npr ti si na jednoj temi rekao da ti je forma super meni je ona totalno bezveze ....zato sto je usluga bila odvratna kad sam bio i rekao sam nikad vise ....sto se tice Sponzorusa cemu tolika frka pa nisu valjda sve ribe koje su tamo sponzoruse ili i da jesu ko da je bitno ides na neko mesto sa prijateljima ako je oko tebe jos 50 devojaka dobro sredjenih gde je problem...nemoguce da si svaku startovao i svaka je rekla sta vozis ili bezi ako nemas pare ....
pancevac76
29.07.2005., 23:01
to za godine sam rekla namerno.da da bg sponzori bas nemaju gde da izadju xaxaxa pa dolaze na la spiagu na kojoj su sve same "sponzoruse" Jako smesno razmisljanje.nisu ti devojke krive sto si ti razocaran.
sto ne bi dolazili, manja je konkurencija :)
i ja bi to radio na njihovom mestu
pancevac76
29.07.2005., 23:05
A ko da je bitno ides na neko mesto sa prijateljima ako je oko tebe jos 50 devojaka dobro sredjenih gde je problem...nemoguce da si svaku startovao i svaka je rekla sta vozis ili bezi ako nemas pare ....
ma jok, nego se ubedacim kad startujem jednu pa me ispali
[/quote]
ma jok, nego se ubedacim kad startujem jednu pa me ispali[/quote]
ma opusteno sto se potresas oko toga
mozda si previshe napadan :lol:
pancevac76
02.08.2005., 00:49
ma jok, nego se ubedacim kad startujem jednu pa me ispali[/quote]
ma opusteno sto se potresas oko toga
mozda si previshe napadan :lol:[/quote]
hehe moguce moguce :) :)
odoh ja da zviznem jednu sambuku u formi, radi marina a to je jedna mnogo fina cica ;)
Sve je to lepo, ali da li ima malo hemije u vazduhu
da li osim izgleda nje/njega proradi još nešto što
bi vas zanimalo i nateralo na upoznavanje.Koji su
vaši uobičajeni kriterijumi po tom pitanju?
pancevac76
06.08.2005., 19:09
Sve je to lepo, ali da li ima malo hemije u vazduhu
da li osim izgleda nje/njega proradi još nešto što
bi vas zanimalo i nateralo na upoznavanje.Koji su
vaši uobičajeni kriterijumi po tom pitanju?
Osmeh!
to je najvaznije, nasmejana osoba prosto zraci nekom neodoljivom privlacnoscu