PDA

Vidi punu verziju : P R I S T I N A ............

GILE
30.05.2003., 02:27
pozdrav za sve ljude koji su ziveli i koji zive na KOSOVU !

02.09.2003., 08:44
Pozdrav i tebi!

dancetovic@PTT.yu
26.09.2003., 13:09
pozdrav za sve ljude koji su ziveli i koji zive na KOSOVU !

Pozdrav i za tebe Gile od Dejana .
JNA-Beogradska L-A to je preko puta bioskopa "Omladina".

P o z d r a v!!!

prizren
10.10.2003., 14:54
hvala puno...takode i vama ....

prizren
10.10.2003., 14:55
hvala puno...takode i vama ....

pecanac
18.10.2003., 03:30
Pozdrav za sve iz Metohije I za vas sa Kosova.
Vracamo se na prolece!

gagaaaa
24.10.2003., 15:07
Veliki pozdrav za sve Kosovce iz srca Kosova i Metohije iz Kosovske Kamenice!!!!!![/b]

Stoorbak
24.10.2003., 15:14
Veliki pozdrav za sve Kosovce iz srca Kosova i Metohije iz Kosovske Kamenice!!!!!![/b]

p0zdrav i tebi iz Caglavice!

kosmopolit
24.10.2003., 23:55
Sta je bre Pristevci zar je sve ovo sto je od vas ostalo?!!
Gde ste bre, da se covek rasplace! Pokazite se, pokazite svoje prisustvo! Pokazite se onda kad ste najpotrebniji, prisustvujte drustvu, svojom aktuelnoscnom,
Trudim se da budem prisutan svuda cak i po diskotekama kao sto su Tech-Hous party koji se odrzavaju u Pristini, a vas nigde brate, dodje mi da se zastidim od samoga sebe...

Sta je da se mozda ne plasite onih koje ste tokom istorije omalozavali? ne, ne, nemogu u to poverovati...

Cekam sve nase prisutne trenutno na Kosovu narocito u Pristini da prisustvuju na svim Tech-House Party'jama koje ce se u buduce odrzavati u Pristini,
Puno pozdrava od Extaz...

BLULEA
25.10.2003., 15:43
Pogresno si se izrazio - grozimo se onih sa kojima smo ziveli, njihovog prisustva i samog pogleda na njih. Gde smo to najpotrebniji? Bilo kakve zurke su welcome, ali ne tamo gde mi, Srbi, za sada vise nismo - ne pored zivotinja i onih koji nisu Srbi, nikada vise zajedno

Tesla
28.10.2003., 17:52
Sta je bre Pristevci zar je sve ovo sto je od vas ostalo?!!
Gde ste bre, da se covek rasplace! Pokazite se, pokazite svoje prisustvo! Pokazite se onda kad ste najpotrebniji, prisustvujte drustvu, svojom aktuelnoscnom,
Trudim se da budem prisutan svuda cak i po diskotekama kao sto su Tech-Hous party koji se odrzavaju u Pristini, a vas nigde brate, dodje mi da se zastidim od samoga sebe...

Sta je da se mozda ne plasite onih koje ste tokom istorije omalozavali? ne, ne, nemogu u to poverovati...

Cekam sve nase prisutne trenutno na Kosovu narocito u Pristini da prisustvuju na svim Tech-House Party'jama koje ce se u buduce odrzavati u Pristini,
Puno pozdrava od Extaz...

Ajde Extaz, pa ti javi kad ce neka zurka, a ja cu da se nekako dovucem pa da przhimo malo, a

Une
29.10.2003., 19:08
PA POZDRAV ZA VAS TAKODE...KOJU PESMU BISTE HTELI DA SLUSATE.....( nisam znao da je forum radio program za slusaoce koji pozdravljaju)

Dejan_Ulpijana
31.10.2003., 10:43
PA POZDRAV ZA VAS TAKODE...KOJU PESMU BISTE HTELI DA SLUSATE.....( nisam znao da je forum radio program za slusaoce koji pozdravljaju)

Ljudi mene je sramota jedino moje nacije,nemojte da smo toliko naivni i jadni,pristina i kosovo su nas PROSLOST i sto pre to shvatimo to bolje za nas,nego hajde da mi sacuvamo ovo malo srbije sto je ostalo,jer po mom iskustvu za desetak godine bice pun beograd prodavnica i lokala "Qerimi", "Hasani" itd itd.... Razmislite o tome.....

Pecanac-2
31.10.2003., 13:12
slucajno naleteh ovde.hvala bogu da se neko i setio nas.pozdrav za sve iz Metohije i naravno kosova.Zao mi je sto smo ko zna gde,ali verujte BOG sve odozgo gleda,i priznajem da je malo bio zazmurio na nase zivote i sudbine,ali nas sigurno nije zaboravio.Svima vam zelim zdravlja i srece najvise,i novca da Zivite onako kako volite a ne kako morate. POZDRAV

mladjan
03.11.2003., 23:32
Veliki pozdrav za moje mestane iz VELIKE H O C E SRPSKE PRESTONICE GDE SIPTARSKA NOGA I DAN DANAS NIJE ZGAZILA. :evil: :evil: :evil:

nani xoksis
02.06.2004., 04:23
Pristina i Kosovo su nasa buducnost.Ponovo i kako je proces ponovo otpoceo,prolazi cak i ideja da ga ponovo povratimo.To ,naravno podrazumeva mukotrpan xierarhiski nagon u svakome od nas u cilju (naravno jednog dana)planiranja konkretne akcije kako i na koji nacin vratiti se dole.javascript:emoticon(':!:')

Dardan
30.01.2005., 18:22
Pogresno si se izrazio - grozimo se onih sa kojima smo ziveli, njihovog prisustva i samog pogleda na njih. Gde smo to najpotrebniji? Bilo kakve zurke su welcome, ali ne tamo gde mi, Srbi, za sada vise nismo - ne pored zivotinja i onih koji nisu Srbi, nikada vise zajedno

Dardan
30.01.2005., 18:24

Dardan
30.01.2005., 18:28

Dardan
31.01.2005., 15:03
Svi se mogu vratiti na kosovu,ali trebaju svatiti i prihvatiti novu realnost da ce ziveti u jednoj novoj drzavi.DRZAVI KOSOVA

Dardan
31.01.2005., 15:15
Zar josh sanjate pobogu da cete povratiti Kosovo?Snovi su lepi ali kao shto znate NEOSTVARLJIVI.

Kojot
31.01.2005., 22:56
HEY SRBI SU DOBRI I SLOBODNI GRADITELJI. AKO TREBA IZGRADICEMO I SNOVE..

daksi
10.02.2005., 20:49
Pozdrav za sve saKOSMETA. :D :D :D :D :D :D :D :D

Dardane,zar nisi na jednoj drugoj temi rekao da smo bili 500 godina pod Turcima?Pa vidis,oslobodili smo se vladavine Osmanlijskog carstva,a ne vas sake jada.Sve u svoje vreme.
"Ni zivih se nisam boja dok su bili za uzasa,a kamoli mrtvih pasa"
Polako,polako...
Nicija nije gorela do zore !!!!!!!!!!!!!!

daksi
10.02.2005., 20:50
Pozdrav za sve sa KOSMETA. :D :D :D :D :D :D :D :D

Dardane,zar nisi na jednoj drugoj temi rekao da smo bili 500 godina pod Turcima?Pa vidis,oslobodili smo se vladavine Osmanlijskog carstva,a ne vas sake jada.Sve u svoje vreme.
Polako,polako...
Nicija nije gorela do zore !!!!!!!!!!!!!!

Dardan
13.02.2005., 03:18
[quote="daksi"]Pozdrav za sve sa KOSMETA. :D :D :D :D :D :D :D :D

Polako,polako...
Nicija nije gorela do zore !!!!!!!!!!!!Samo vi shkaveli cekajte josh 500g,ali tada cete ionako biti izumrla zivotinjska vrsta.

Dardan
13.02.2005., 03:25
[quote="daksi"]Pozdrav za sve sa KOSMETA. :D :D :D :D :D :D :D :D
Samo vi cekajte josh 500g,ali tada cete ionako biti josh jedna izumrla zivotinjska vrsta.

daksi
13.02.2005., 11:41
Nemoj sebi i tvojima da delis komplimente.KO KAZE DA CEMO CEKATI 500 GODINA ? SAMO DOKAZUJES NASU TVRDNJU O TVOJIM MENTALNIM PROBLEMIMA.

Dardan
13.02.2005., 18:07
Nemoj sebi i tvojima da delis komplimente.KO KAZE DA CEMO CEKATI 500 GODINA ? SAMO DOKAZUJES NASU TVRDNJU O TVOJIM MENTALNIM PROBLEMIMA..A kad su tebe shkavelu otpustili iz Topaonice.

peca
13.02.2005., 23:39
Nemoj sebi i tvojima da delis komplimente.KO KAZE DA CEMO CEKATI 500 GODINA ? SAMO DOKAZUJES NASU TVRDNJU O TVOJIM MENTALNIM PROBLEMIMA..A kad su tebe shkavelu otpustili iz Topaonice.

Zhugoooo! Ti nemas mentalni problem, ti imas kompleks nize vrednosti od nas Srba! Kad si bio mali ti si sanjao da si Srbin, da budes frajer, da ne moras da jedes ono smrdljivo, maslo, da putujes, mirises, da ka*as najbolje Shiptarke. Nego, igra li ti sestra jos uvek basket? Igra ribaaaaa, svaka cast! Jesi video? Jesi?! I navijao si?! Bravo majstore. Nije ti smetalo sto je igrala sa mnom? Jeste? Znao sam da ce ti smetati, e bas si stoka. :evil:

Dardan
14.02.2005., 02:30
Zhugoooo! Ti nemas mentalni problem, ti imas kompleks nize vrednosti od nas Srba! Kad si bio mali ti si sanjao da si Srbin, da budes frajer, da ne moras da jedes ono smrdljivo, maslo, da putujes, mirises, da ka*as najbolje Shiptarke. Nego, igra li ti sestra jos uvek basket? Igra ribaaaaa, svaka cast! Jesi video? Jesi?! I navijao si?! Bravo majstore. Nije ti smetalo sto je igrala sa mnom? Jeste? Znao sam da ce ti smetati, e bas si stoka. :evil:[/quote].Pedercicu pa znalo se ko **** koje ***** po kosovu.Shkavelke kao uvek shto su bile radodajke, pa tu ubrajam i tvoju majku jer je nemoguce da nije popushila albanski ***** i ona,siguran sam da tvojoj majci jako nedostaju albanske karavele.

Dardan
14.02.2005., 02:31
Pedercicu pa znalo se ko **** koje ***** po kosovu.Shkavelke kao uvek shto su bile radodajke, pa tu ubrajam i tvoju majku jer je nemoguce da nije popushila albanski ***** i ona,siguran sam da tvojoj majci jako nedostaju albanske karavele.

zeljica
24.02.2005., 12:52
Zar josh sanjate pobogu da cete povratiti Kosovo?Snovi su lepi ali kao shto znate NEOSTVARLJIVI.

Zuganu smrdljivi, pa Kosovo je jos uvek pod Srbijom. To si izgleda zaboravio. Majmune jedan jedino sto ti zelis je da imas srpski pasos i ostale privilegije. Ajde sad mi kazi dali postoji siptarski pasos na Kosovu, posto pricas kao da je Kosovo drzava. Alo bre smrdljivko okreni se oko sebe. Sve medjunarodne institucije institucije kazu da je Kosovo deo Srbije, ali ti stoko i stoke slicne tebi nikako da shvatite. Nista nije vase, a sve sto ste sagradili je na 70% zemljistu koji pripada SRPSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI .Sve cete to da rusite gmizavci jedni. :evil: :evil: :evil:

Dardan
24.02.2005., 16:14
Shkavelcicu-kolko je kosovo u srbiji najbolje se to vidi po tome kolko ima srbija vlast na kosovu,a ima je tolko kao shto je ima u Australiji.A ove 2005g dace Bog pa ce Kosovo biti NEZAVISNA DRZAVA,a vi shkaveli kao i druge nacionalne manjine na Kosovu imacete sva prava po svim medjunarodnim konvencijama(pa i to da jedete govna non-stop)

zeljica
24.02.2005., 16:30
Shkavelcicu-kolko je kosovo u srbiji najbolje se to vidi po tome kolko ima srbija vlast na kosovu,a ima je tolko kao shto je ima u Australiji.A ove 2005g dace Bog pa ce Kosovo biti NEZAVISNA DRZAVA,a vi shkaveli kao i druge nacionalne manjine na Kosovu imacete sva prava po svim medjunarodnim konvencijama(pa i to da jedete govna non-stop)

Kao prvo u svim srpskim opstinama na Kosovu i dalje se primenjuju zakoni nase maticne drzave a to je DRZAVA SRBIJA DO TOKIJA. Ali ti zugo nisi toliko mudar da to shvatis, a pored toga tvoja noga nesme da kroci u srpske opstine. A hvala bogu ima ih jos. A to oko jedenja govana, pojesce ti ih vi na kraju. Ti to bolje znas od mene. A sto pre priznate toliko ocigledan poraz, bolje za vas.

DeDa
24.02.2005., 22:42
Pa malo je teze da Srbija moze biti cak do Tokia,kad ni to malo zemlje na jugu ne mozemo da zadrzimo od to malo pobunjenika.
A i tesko bi preko Kine...znas... :roll:

Dardan
25.02.2005., 03:26
Shto se tice toga da ne smem da krocim u "srpskim"opshtinama svkog vikenda sam na brezovici,kad god pozelish mozemo se sresti u caglavici ili u gracanici(novoj opshtini),biraj hibridu

zeljica
25.02.2005., 08:56
Shto se tice toga da ne smem da krocim u "srpskim"opshtinama svkog vikenda sam na brezovici,kad god pozelish mozemo se sresti u caglavici ili u gracanici(novoj opshtini),biraj hibridu

Ajde da te vidim na Brezovici. Tek tamo si na mojoj teritoriji. A ondaaaaaaa..... :twisted:

DeDa
25.02.2005., 14:06
Onda pruzite ruku jedan drugome,i porazgovarate kao Evropljani o Kosovskom problemu.
Sad je pregovaracki "astal" u modi...ORUZIJE DOLE!!!

srx bre
09.03.2005., 15:35
Вама је тешко али је нама још горе.Мислимо на вас увек.

ivancica038
20.07.2005., 00:36
Uopste mi nije jasno zasto se svadjate sa smrdljivim zuganima! Jednostavno ih ignorisite,jer nisu vredni raspravke!Pozdrav za sve SRBE sa KOSOVA,a poseban pozdrav za moje PRISTINCE!

Goblin
22.07.2005., 21:57
Uopste mi nije jasno zasto se svadjate sa smrdljivim zuganima! Jednostavno ih ignorisite,jer nisu vredni raspravke!Pozdrav za sve SRBE sa KOSOVA,a poseban pozdrav za moje PRISTINCE!

Pozdrav, e pa vidish ivanicice to vashe ignorisanje i je dovelo do toga da ste izgubili kosovo.

P.S nije PRISHTINCE, nego PRISHTEVCE

Marty Misterija
25.07.2005., 01:49

Pozdrav, e pa vidish ivanicice to vashe ignorisanje i je dovelo do toga da ste izgubili kosovo.

P.S nije PRISHTINCE, nego PRISHTEVCE
ПАЖЊА ТУРЧИН, ПАЖЊА ТУРЧИН

Natascha-bg
15.02.2008., 05:53
pozzz svima,zivela sam u centru,81 sam godiste,pa generacijo javi se :)