PDA

Vidi punu verziju : SEX sa starijim...

grof_Monte_Kristo
30.05.2003., 00:17
Sta mislite o sexu sa starijim osobama od vas ali malo vise starijim? Da li je to uredu?

BOKO
30.05.2003., 08:55
Mislim da je Sex sa starijim osobama normalna stvar ako je razlika u godinama maksimum 10 godina. Po meni sve preko je bezosjecajno da ne kazem gadno. Imao sam takvo iskustvo sa zenom koja je plovoila cetrdesetim i vjerujte mi da sam imao osjecaj narednih dana da sam prljav.
P.S. Nikada vise!!!

Budalica
30.05.2003., 09:08
Recimo da se slazem sa tim da sex sa starijim osobama je ok ali samo do nekih 7-8 godinica...vise ni u kakvom slucaju:-)))

Tamara
30.05.2003., 09:43
Zavisi od zivotnog doba. Prema mom misljenju, u redu je cak i razlika od 15 godina ako govorimo o 20-im ili 30-im (naravno, mislim samo na sex, zabavljanje na duge staze ne, jer ta razlika postaje izrazenija kasnije). Kad sam bila u srednjoj skoli, drugarica se zabavljala sa tipom 11 godina starijim (ona 16, on 27). To je tada izgledalo strasno. Sada vec drugacije gledam na stvari. Posto moj decko ima 27 godina, sigurna sam da bi mu prijala jedna od 16.

kety
30.05.2003., 10:27
Zasto se ovde govori samo o sexu sa starijom osobom? Ako je neko u vezi sa istom, zasto ne bi imali normalan sex? U cemu je razlika? Nije to kao da spavas sa rodjakom ili slicno, pa da se diskutuje jel' dozvoljeno ili nije. Individualan izbor, zar ne? Mada sam skroz protiv kombinacija starijih muskaraca i maloletnica, to je vec diskutabilana tema. Ali ako oboje znaju sta rade, ok.

Radodajka
31.05.2003., 22:18
Sta mislite o sexu sa starijim osobama od vas ali malo vise starijim? Da li je to uredu?
Imala sam više takvih iskustava.....
Verujte, bilo je prelepo. To nije kao sa onim neznalicama. Bilo je nekako božanstveno. Zaista, mislim da treba sve isprobati. Ništa ne gubiš, a postaješ zreliji i shvataš šta je to što ti se sviđa i što te dovodi do vrhunca.

fatalna
31.05.2003., 23:58
sa starijim da samo sex, to je dobitna kombinacija, naravno ako nije prevelika razlika. NIje isto naravno ako imas 20 godina a tip 30 i recimo ako tip je mnogo vise steriji. Godinama gube. Ove mladje moras svemu da ucis a to je malo dosadno

HOME
01.06.2003., 14:11
Svako ima pravo na svoj zivot.Ako nekome odgovara da spava sa starijom osobom 20 godina...to je ok. I opet to je njegov(njenh problem).

blondi
02.06.2003., 09:33
sex... sad sa mladjim ili starijim... to su samo finese... kako kome pase i sta ga pali... na kraju se sve svodi na jednu stvar... SEX

Gazdarica
02.06.2003., 10:48
sex... sad sa mladjim ili starijim... to su samo finese... kako kome pase i sta ga pali... na kraju se sve svodi na jednu stvar... SEX
Objasni ljudima, blondi...:)))

Gazdarica
06.06.2003., 11:41
Americka glumica Demi Mur ponovo je zaljubljena - pronasla je partnera koji je 15 godina mladji od nje. Bivsa supruga glumca Brusa Vilisa, 40-godisnja holivudska zvezda, ima vezu sa 25-godisnjim glumcem
Estonom Kacerom...
Kad mogu oni, zasto ne bi mogli i obicni smrtnici...???

beba
06.06.2003., 14:02
Ne volim staračku kožu, znači ne prevelika razlika.

Stari Lisac
06.06.2003., 14:09
Mislim da je Sex sa starijim osobama normalna stvar ako je razlika u godinama maksimum 10 godina. Po meni sve preko je bezosjecajno da ne kazem gadno. Imao sam takvo iskustvo sa zenom koja je plovoila cetrdesetim i vjerujte mi da sam imao osjecaj narednih dana da sam prljav.
P.S. Nikada vise!!!
Ajde covece ili decko sta vec da ti kazem....kako sex sa sa nekom osobom pogotovo ako je zgodna moze biti los ili prljav....sve u svemu izgleda si propustio da kazes da si imao posla sa akrepom ili nekom kurvom.
Razlika u godinama je totalno nebitna...ali totalno...veruj Starom Liscu

Stari Lisac
06.06.2003., 14:11

E bas tako blondi slazem se sa tobom u potpunosti

BOKO
06.06.2003., 14:45
P.S. Nikada vise!!!
Ajde covece ili decko sta vec da ti kazem....kako sex sa sa nekom osobom pogotovo ako je zgodna moze biti los ili prljav....sve u svemu izgleda si propustio da kazes da si imao posla sa akrepom ili nekom kurvom.

Ovako, prvo hvala ti na savjetima i dokazima, a drugo poslacu ti par cinjenica:1.Riba je bila i zgodna i lijepa, 2.Vazi za osobu koju su mnogi muskarci sanjali i zeleli, 3. U pitanju je javna licnost, 4.Desilo se na jednom prijemu,hocu da kazem da se na tom mjestu desilo i tu se i zavrsilo. Vjerovatno sam bio samo jedan u nizu onih za jednu noc kojima se ni ime ne pamti. Ali iskustvo nije bilo lijepo. Pozdrav

Stari Lisac
06.06.2003., 15:19
P.S. Nikada vise!!!

Ovako, prvo hvala ti na savjetima i dokazima, a drugo poslacu ti par cinjenica:1.Riba je bila i zgodna i lijepa, 2.Vazi za osobu koju su mnogi muskarci sanjali i zeleli, 3. U pitanju je javna licnost, 4.Desilo se na jednom prijemu,hocu da kazem da se na tom mjestu desilo i tu se i zavrsilo. Vjerovatno sam bio samo jedan u nizu onih za jednu noc kojima se ni ime ne pamti. Ali iskustvo nije bilo lijepo. Pozdrav

Dakle riba se bacila u promet , slazem se da ti onda nije bas bilo prijatno , ali ako je zgodna i drzi se dobro , veruj mi sve do 50 je totalno ok.To naravno podrazumeva da je "keva" lepo negovana i zategnute .....ja probao mnogo ke bilo dobro ...a iskustvo o tome i da ti ne pricam :))) sve znaju i sve hoce da rade :)

beba
09.06.2003., 11:25
Ne volim staračku kožu, znači ne prevelika razlika.
Neko je počeo da koristi moje korisničko ime , a to mi se ne dopada !!!!!!!!!!

Gazdarica
09.06.2003., 11:37
Zamoli da ne koristi tvoj nick, ili se registruj...

mici
09.06.2003., 22:06
ja imam 17 godina a moj dragi 30.snjim sam vec vise od godinu dana.sex je snjim nesto ludo.uvek izmisli nesto novo,uzbudljivije,nesto neverovatno,sto mladji nemogu postici.

EGOISTA_100%
10.06.2003., 00:12
U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM DA JE FINO JEBATI STARIJE OD SEBE,ALI BI JA TU GRANICU U GODINAMA POMERIO NA 7 GODINA NAJVISE.

Srbenda
10.06.2003., 01:31
Ja najradje kresem babe. Znate zasto? Zasto sto babe uvek misle da im je poslednji put pa su mnogo zestoke.]

macor
10.06.2003., 15:06
Mici mislim da se to zove pedofilija
a ako nije onda je sigurno zavodjene maloletnica
sto je kaznjivo po nasem zakonu

vila_raviojla
11.06.2003., 10:48
ja imam 17 godina a moj dragi 30.snjim sam vec vise od godinu dana.sex je snjim nesto ludo.uvek izmisli nesto novo,uzbudljivije,nesto neverovatno,sto mladji nemogu postici.

Draga Mici, bas lepo sto ti je lepo sa 30 godisnjakom, samo , bojim se da je nekom sa 17 sve uglavnom novo i uzbudljivo :))

Lord of Chaos
11.06.2003., 10:51
Vilo, udri samo po snazi....:)

vila_raviojla
11.06.2003., 12:04
Sta ces , Lorde :))

Nego Mici, ajd reci sta je to tako novo i uzbudljivo, potseti nas , molim te :)

blackground
11.06.2003., 14:52
Pazi, ima 17 god, tipa od 30 i zna mogucnosti i mladjih i starijih...

***........

Mornar
11.06.2003., 17:57
Pa Mico ako ti nesmeta reci i nama sta je to sto ti se svidja a sto bi mi mladi nemogli tebi priustiti...

mici
12.06.2003., 20:59
pre nego sto sam se smuvala sa njim imala sam iskustva sa mladjima,sve je bilo ubrzano,njima je vazno samo da svrse.dok stariji imaju bujnu mastu.mladji me nikad nisu doveli do vrhunca.poze,mesta,nikad nisu iste.uvek nesto novo,uzbudljivije.

saska_bgd
11.07.2003., 13:43
Zao mi je sto kasnim sa odgovorom vishe od mesec dana ali tema me je privukla i nisam mogla a da ne odgovorim. Sex sa starijim........ da. Najstariji frajer sa kojim sam spavala stariji je od mene 18 godina, i samo mogu podeliti sa vama carobno iskustvo. Dva sata odlicnog sexa :lol:
I znate kako kazu bez starca...

11.07.2003., 15:18
FFFFFFUUUUUUUUJJJJJJJJJJJ

luana
11.07.2003., 16:38
bez starca nema udarca, definitivno.
(btw, koja od vas ne bi spavala sa al pacinom, iako ima sest banki sigurno? )

demijan-d
20.09.2003., 19:16
Ma samo nek se j*be,ko jos gleda godine

Incognito
20.09.2003., 19:17
Ma samo nek se j*be,ko jos gleda godine

Onaj ko ima toliko godina da ne moze da jeße :lol: :lol: :lol:

dijanan@neobee.net
20.09.2003., 20:52
ja mislim da je to totalno super!ne svidja mi se sto to ljudi osudjuju!iz iskustva predlazem svima da probaju!!!

20.09.2003., 21:42
Mislim da ljudi imaju predrasude,da misle da sve sa godinama omlitavi,pa i ona stvar.A grese,to ja iz licnog izkustva mogu da tvrdim.Naravno ima svakavih likova danas,ali treba probati,nisu valjda te godine iskustva uzaludne.
Ja licno nisam mislila da ce me zadesiti nesto takvo,ali kad mi se desilo bilo je stvarno dobro.
Ko ima prilike da ulovi neko dobro i ocuvano parce,samo napred!

Coyot
20.09.2003., 23:11
SEKS SA MUMIJOM :?: suuuuuuuperrrr

JOVANA77
20.09.2003., 23:16
DA DA.

ZNATE ONAJ VIC KADA DEDA ODE U JAVNU KUCU I SAV DRHTI (OD STAROSTI) PA TRAZI 5 DEVOJAKA.
A MAKRO MU KAZE: BEZI BRE DEDA TI NI JEDNU NE BI MOGAO GLEDAJ BRE KAKO SE TRESES. ALI DEDA PLATI I OVAJ MU DA.
ODU ONI U SOBU I DEDA LEGNE I KAZE PRVOJ:UHVATI ME ZA LEVU RUKU.
PA DRUGOJ: TI ME UHVATI ZA DESNU RUKU.
PA TRECOJ: TI ZA DESNU NOGU
PA CETVRTOJ: TI ZA LEVU NOGU
A ONDA KAZE PETOJ: A TI MI SEDNI NA ****.
KAD JE OVA SELA DEDA DREKNE

PUSHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJTE

20.09.2003., 23:45
DA DA.

ZNATE ONAJ VIC KADA DEDA ODE U JAVNU KUCU I SAV DRHTI (OD STAROSTI) PA TRAZI 5 DEVOJAKA.
A MAKRO MU KAZE: BEZI BRE DEDA TI NI JEDNU NE BI MOGAO GLEDAJ BRE KAKO SE TRESES. ALI DEDA PLATI I OVAJ MU DA.
ODU ONI U SOBU I DEDA LEGNE I KAZE PRVOJ:UHVATI ME ZA LEVU RUKU.
PA DRUGOJ: TI ME UHVATI ZA DESNU RUKU.
PA TRECOJ: TI ZA DESNU NOGU
PA CETVRTOJ: TI ZA LEVU NOGU
A ONDA KAZE PETOJ: A TI MI SEDNI NA ****.
KAD JE OVA SELA DEDA DREKNE
a ti volis ovako s'vrha?

PUSHTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJTE

Elleni
21.09.2003., 01:36
Ja imam 20 godina a moj decko 38. Ovde nije u pitanju samo sex, zabavljamo se vec godinu dana i volimo se isto kao sto smo se voleli na pocetku veze.

GOSTCHA
21.09.2003., 02:49
Postoje ljudi koji su u godinama,al se to ne vidi....
Npr.,Zdravko Colic(do pre par god.)..
Epa sad,kad bi meni zapalo takvo ''parce'',sigurno je,da ga nebih odbila...
A drugo je to,da ja legnem sa starcom,
kome se godine vide,ili ''naborana koza''
kako rece neko...
Takvoj osobi,nikad nebih dala svoju mladost!
Mislim da bih se posle tog cina,gadila same sebe,dugo,dugo,dugo... :x :x :x