PDA

Vidi punu verziju : KAKO SKONTATI NOVOSADJANKU BEZ KOLICA I PARA?

CHARUGA
02.10.2003., 21:00
KO ODGOVORI SLEDI NAGRADA!
ODGOVOR POSALJITE NA sovljakov@yahoo.co.uk[/b]

NICS
04.10.2003., 17:05
Sta pokusavas sa tim pitanjem da postignes. Da li pravis neku anketu ili pokusavas da isprovociras. Prvo pod Novosadjankom podrazumeam bar ja a nada se i ostali koji slicno misle osobu RODJENU U NS naerno velikim slovima) jer svako se predsatavlja novodjadjainom i novosadjankom jer nazalost ima novosadjana u gradu jer nas boksanci i crnogorci zajebali debelo recimo zivim u najduzoj ulici u NS a naprsteq mogu nabrojati prave Novosadjanke i Novosadjane ZADOVOLJAN sa odgovorom ili hoces jos
Zato ako mislis da is pronasao pravog stanovnika NS isto je kao da si pronasao gragi kamen

Leka
04.10.2003., 17:29
NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudio :twisted: urlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
A na fakultetima jujuju da ne pricamo,po hodnicima se shopaju po ledjima ko ne zdravi.
Eeeee,moji laloshi odosmo mi u'ochin! :)

fotograf
04.10.2003., 18:25
Malo ste se udaljili od teme...
Pomozite decku, vidite da ima problem.
Vidi decko... Problem je u tebi. Ti si taj koji zeli takve devojke. Ti si taj koji bi da voza napucanu plavisicu u dobrom kolima. Zar ne?
Razumem te, tako sam i ja nekada mislio. Kada sam polozio vozacki seo sam u ficu, i bio sam smesan. Jedno vreme sam mislio to sto ti sada mislis, ali sam ubrzo shvatio da gresim. Zar da mene neko gleda i vrednuje po kolima koja vozim? Nema sanse! Ja sam ja. A devojka koja hoce da se smuva samnom, smuvace se samnom a ne sa mojim kolima. A ako hoce da se smuva sa mojim kolima, sta cu joj onda ja. A pravo pitanje je sta ce ona meni?
Ne dozvoli da te ljudi gledaju i vrednuju po tome kakva kola vozis ili koliko para imas u dzepu. Nemoj ni ti to da radis. Jer to nas je dovelo do toga da neki tamo "baja" bude neka "faca".
U ovom gradu ima mnogo dobrih, lepih, pametnih i kultunih devojaka. Ako si i ti takav - naci cete se... Ako nisi, onda pljuni u sake i zaradi neka "kolica"!

Coyot
04.10.2003., 18:29
NICS,hvala sto me poredis sa dragim kameno :wink: Ali si stvarno upravu gde god odes a ono "Ba","bolan" i ostalo,u cetvrtak ujutro oko pola sedam me je probudio :twisted: urlik iz dvorista "Djes ba kuuuuuume","Vidi ba kuuuuuuuma","jooooooooj" "J*ba ga ti"...pa ko da su u brdima a ne u gradu.
A na fakultetima jujuju da ne pricamo,po hodnicima se shopaju po ledjima ko ne zdravi.
Eeeee,moji laloshi odosmo mi u'ochin! :)Sad ste me utešili. Mislio sam da je samo Pančevo zrtva ove "devete ofanzive"(osma je bila na tv)

Awakaned Spirit
06.10.2003., 09:39
Da nazalost Novi Sad je sve puniji svakakvih seljaka i brdjana, ali ako malo bolje pogledate tako je u skoro svim gradovima u Vojvodini(A mozda i Srbiji, mada neverujem)... Ja u NS studiram ali dolazim iz sredine u kojoj preovladjuju Crnogorci, iako nikad nisam, niti cu sve ljude stavljati u isti kos, moram priznati da je ovo za nekulturi i bahatost generalno istina! Kako ih nemozemo da oteramo, ajde bar da ih naucimo kako da se ponasaju :) Ili neka oni sami malo menjaju svoje ponasanje :)

A to za devojke nemam pojma :D Slazem se sa ovim gore napisanim :)

Sudija
12.10.2003., 00:29
Eeeee,moji laloshi odosmo mi u'ochin! :)Jel vi laloshi volite ikoga.Sta vam smetaju Bosanci i Crnogorci?

Leka
12.10.2003., 01:19
Eeeee,moji laloshi odosmo mi u'ochin! :)Jel vi laloshi volite ikoga.Sta vam smetaju Bosanci i Crnogorci?

Pa nije da ih ne volim ali cesto se sami eksponiraju i ponasaj kao u kamenom dobu pa mi zato smetaju,i nije mi jasno otkud ih toliko ovde!Ovo se odnosi na Bosance,ruku na srce nisu svi takvi ima 5% izuzetaka,sto se tice crnogoraca tu nemam nista da dodam,sa njima samo opusteno,i nema ih u tolikom broju.

grovra
12.10.2003., 17:00
NIKAKO NE SAMO NOVOSADJANKE NEGO SVE DEVOJKE U SRBIJI, KOJE NARAVNO VALJAJU NESTO, ONE DRUGE MOZES I BEZ KESA, ALI BOLJE DA NISTA NEMAS NEGO DA SE SPUSTAS NA NIVO DAJ STA DAS!!!

grovra
12.10.2003., 17:03

JE8I GA LALE SU TO, PA DA STE PAMETNI I OD VAS BI BILO NESTO PO TOJ VOJVODINI SVA MESTA IMAJU BOSANCI I CRNOGORCI, VEROVATNO JER SU DOSTA USPESNIJI OD LALA, MARS U MADJARSKU SVINJE FASISTICKE, VI STE MI DOSLI DA SOLITE PAMET O TOME, LALE PA VI BI SE PRE KJE8ALI NEGO POBILI, A TU PRODAJETE NEKE FASISTICKE IDEJE, KADA JE NEKO CUO DA JE LALA NESTO U RADIO!!!

Leka
12.10.2003., 20:27

JE8I GA LALE SU TO, PA DA STE PAMETNI I OD VAS BI BILO NESTO PO TOJ VOJVODINI SVA MESTA IMAJU BOSANCI I CRNOGORCI, VEROVATNO JER SU DOSTA USPESNIJI OD LALA, MARS U MADJARSKU SVINJE FASISTICKE, VI STE MI DOSLI DA SOLITE PAMET O TOME, LALE PA VI BI SE PRE KJE8ALI NEGO POBILI, A TU PRODAJETE NEKE FASISTICKE IDEJE, KADA JE NEKO CUO DA JE LALA NESTO U RADIO!!!

Nismo mi nigde dosli mi smo tu di jesmo,ostatak te bas nisam razumeo oko onoga j*bali nego pobili,sto se mene tice nek se j*bemo kolko volemo samo da se ne ubijamo,a ne smatram da imam fasisticke ideje.
Bosanci i Crnogorci su ko toalet papir povuces jednog a ostali krenu za njim...hahha :lol:
Salu na stranu nek radi ko sta hoce,da su uspesniji sumnjam...

Znam da ti nikad nisi cuo da je lala nesto uradio ali zato svaki dan jedes hleb,pa se zapitaj odakle je.... :?
Ne zelim da se ovako raspravljam i prepucavam....tolerancija nije tesko biti fin 8)

nslo
13.10.2003., 16:16

pa ljudi ocemo neshto da preduzmemo powodom toga???

nslo
13.10.2003., 16:19

procitaj od vrha do dole i bice ti jasno... :evil:

fotograf
14.10.2003., 16:11
Promasujete temu! Decko je pitao za devojke, a ne za bosance.

nslo
14.10.2003., 16:16
to stoji, ali morao sam da se nastavim... :lol:

zevs
16.10.2003., 01:01

Koliko postujete sebe toliko postujete i druge. To vam je ustvari svima odraz vaseg karaktera.
A sto se tice devojke, nije bitno odakle je, vec kakva je osoba. Sem toga, ako nesto trazis, neces naci ako nisi uporan. Neke stvari u zivotu valja cekati ili traziti duze vreme da bi se nasle one PRAVE!

NICS
16.10.2003., 10:29
a Zar boksanci nemau zensku populaciju :shock:

Leka
17.10.2003., 00:19
a Zar boksanci nemau zensku populaciju :shock:

Imaju samo se ne eksponiraju kao muskarci pa ih i ne primetis,jaoo sto sam pre neki dan sreo u centru Natasu Bekvalac,pa ona je za celo niza od mene a ja sam metar i zelja za rastom :lol: i u stvarnosti ne izgleda uopste tako lepo,buuuuhuuhu,da se vratim na temu u temi,ali jel su kod njih skole i fakulteti ukinuti?

WiseDog
29.10.2003., 23:41
Ne znam sta su drugi odgovorili,verovatno budalastine!
Pitas kako izaci na kraj sa Novosadjankama.,..........budi prirodan i kulturan,ako ne padne na to,ako trazi kola i pare,onda je *****.......

fotograf
30.10.2003., 00:53
Ne znam sta su drugi odgovorili,verovatno budalastine!
Pitas kako izaci na kraj sa Novosadjankama.,..........budi prirodan i kulturan,ako ne padne na to,ako trazi kola i pare,onda je *****.......

Ako su svi drugi odgovorili sa budalastinama... Stvarno mislis da si ti u stanju da das ispravan odgovor? Ma daj... :)

Peta W.
10.11.2003., 17:23
Lako uz Sinalko!

Salim se, ima nas koje treba samo malo sarmirati,nista vise...
Kakva kolica,bre..!! :P :wink:

glok
03.12.2003., 17:33
bravo PetoW. Pa ja u zivotu nisam imao para, ali mi devojaka nije falilo i sve su me volele ( da se skromno izrazim he he he ). Ne ozbiljno. Mi momci smo izgleda ubedjeni da treba imati napucanu, namontiranu, ofarbanu cicu i da su one po svojim karakteristikama bolje u pogledu izgleda pa i sexa. A to je taaako pogresno. Pa ljudi da li ste vi culi za marketing?! Roba se jednostavno pakuje u privlacnu ambalazu da bi privukla musterije. Zlato se kopa bato! I to tesko. Zaboravi "kreme i pudere", zaboravi "krpice i cizmice" ako je to sve sto mozes od nje dobiti (uz po koju snosku) u zamenu za voznju na 2000 ccm i 100 EUR za picenjce. Razlka izmedju ***** za 20 EUR i ***** za 200 je u 180 EUR i ni u cemu vise. Peta jesi li za kafu u jedno decembarsko popodne?

Peta W.
03.12.2003., 19:04
bravo PetoW. Pa ja u zivotu nisam imao para, ali mi devojaka nije falilo i sve su me volele ( da se skromno izrazim he he he ). Ne ozbiljno. Mi momci smo izgleda ubedjeni da treba imati napucanu, namontiranu, ofarbanu cicu i da su one po svojim karakteristikama bolje u pogledu izgleda pa i sexa. A to je taaako pogresno. Pa ljudi da li ste vi culi za marketing?! Roba se jednostavno pakuje u privlacnu ambalazu da bi privukla musterije. Zlato se kopa bato! I to tesko. Zaboravi "kreme i pudere", zaboravi "krpice i cizmice" ako je to sve sto mozes od nje dobiti (uz po koju snosku) u zamenu za voznju na 2000 ccm i 100 EUR za picenjce. Razlka izmedju ***** za 20 EUR i ***** za 200 je u 180 EUR i ni u cemu vise. Peta jesi li za kafu u jedno decembarsko popodne?
Da znas da jesam...Moze topla nes sa slagom? :P :wink:

Peta W.
03.12.2003., 19:06
Zaista,dragi moji Novosadjani,moram priznati da sam iznenadjena saznanjem da svi mislite da smo napucane sponzoruse koje se pale samo na pare i dobra kola...
Jako ste me razocarali...
Pa,vi niste videli dalje od "Sistem"-a i ostalih fancy lokala... :roll:

underwater
03.12.2003., 19:23
Pa,vi niste videli dalje od "Sistem"-a i ostalih fancy lokala... :roll:

...a iza sistema - adresa :lol:

plavusica
03.12.2003., 20:52
A ne mislite mozda da novosadjanka moze da izgleda dobro, a da nije sponzorusa. I da moze ponekad i da sedne u Adresu, i slicne fensi lokale, pa da je opet ne zanimaju samo kes i dobra kolica!?!?

Peta W.
03.12.2003., 21:25
A ne mislite mozda da novosadjanka moze da izgleda dobro, a da nije sponzorusa. I da moze ponekad i da sedne u Adresu, i slicne fensi lokale, pa da je opet ne zanimaju samo kes i dobra kolica!?!?
Naravno da mislim! :evil:
I imam mnogo dokaza (i primera ) da sam upravu! :wink:

glok
04.12.2003., 02:17
[quote=glok]bravo PetoW. Pa ja u zivotu nisam imao para, ali mi devojaka nije falilo i sve su me volele ( da se skromno izrazim he he he ). Ne ozbiljno. Mi momci smo izgleda ubedjeni da treba imati napucanu, namontiranu, ofarbanu cicu i da su one po svojim karakteristikama bolje u pogledu izgleda pa i sexa. A to je taaako pogresno. Pa ljudi da li ste vi culi za marketing?! Roba se jednostavno pakuje u privlacnu ambalazu da bi privukla musterije. Zlato se kopa bato! I to tesko. Zaboravi "kreme i pudere", zaboravi "krpice i cizmice" ako je to sve sto mozes od nje dobiti (uz po koju snosku) u zamenu za voznju na 2000 ccm i 100 EUR za picenjce. Razlka izmedju ***** za 20 EUR i ***** za 200 je u 180 EUR i ni u cemu vise. Peta jesi li za kafu u jedno decembarsko popodne?
Da znas da jesam...Moze topla nes sa slagom? :P :wink:[/quote ]
Naravno da moze ! Ja bas i ne znam gde prave najbolju nes-kafu, ali znam gde prave bez vode (ako ti tako odgovara). Znaci ti biras lokal, dan i doba dana pa kako ti drago. I ponesi pare jer vec kako rekoh...ili si od onih sto ne nose novcanik :-))

StoleNS
05.12.2003., 16:10
Djuuu! Svašta ćeš čuti ovde! Koji problem imaju neki likovi ovde? I Bosanaca i Crnogoraca i Lala ima svakakvih. Kao i Novosađanki, Novosađana. I naravno da se Novosađanke mogu skontati bez kolica i para. I ne zanči da ako sedi u Adresi ili Sistemu mora biti sponzoruša.

jans
04.04.2004., 21:03
NE MOZES NIKAKO SKONTATI DEVOJKU BEZ KOLICA I PARA KADA PRIMECUJES DA POSTOJE SAMO ONE KOJE TO ISKLJUCIVO ZAHTEVAJU. OBRATI PAZNJU I NA ONE NORMALNE I USMERI SE PREMA NJIMA. VERUJ MI, POSTOJE. JA ZNAM MALI MILION TAKVIH DEVOJAKA OD 15 DO 28 GODINA. I FINO IZGLEDAJU I FINO SE PONASAJU, ALI TI TAKVE I NE PRIMECUJES CIM POSTAVLJAS OVAKO GLUPO PITANJE

SkyNet
06.04.2004., 23:14

Pa naravno da su svi direktori Crnogorci, a sada vec i Bosanci, ali ne zato sto su pametni vec zato sto ste ih vi tamo namestili!!!

Peta W.
06.04.2004., 23:58
Skrecete sa teme...i ako rasprava nastavi ovim tokom,bicu primorana da zakljucam topic...zato,molim vas.... :? :o :!:

GagaNS
15.07.2004., 12:05
Jednostavno!
Nađeš NOVOSAĐANKU i startuješ je sasvim prirodno i kulturno.
Još jednom za početak nađi NOVOSAĐANKU

Anja :*
15.07.2004., 12:18

Treba da imas petlju, a ti je ocigledno nemas, cim postavljas ovakvu temu!!!

nsbee
15.07.2004., 16:05
Ljudi, ajde sad polako i bez vredjanja! Da ste se udaljili od teme, jeste.
Nego, ocigledno je da, ako vec hoces da smuvas napucanu ribu, ovde odgovor neces dobiti. Nego, pitanje za sve- sta uopste podrazumevate pod napucanom ribom? Iz iskustva znam da ljudi cesto grese po tom pitanju. Mozda devojka deluje napucano (zasto?- zbog tamnog tena, plave kose, iole lepe garderobe?... ili po nekom ponasanju?) Jel mozemo prvo to da razjasnimo? :shock:
A, ako trazis devojku za pokazivanje, preispitaj malo i sebe. Koliko ti sebe cenis? :oops:

PS Za PRAVU Novosadjanku ti ne trebaju kolica i pare!

The she
15.07.2004., 22:50
......
A, ako trazis devojku za pokazivanje, preispitaj malo i sebe. Koliko ti sebe cenis? :oops:

PS Za PRAVU Novosadjanku ti ne trebaju kolica i pare!

Svaka cast :!: :!: :!: :lol:

mnogotuzan
02.08.2004., 16:03
... samo zato sto sam iz Beograda. I samo zato sto sam se zaljubio u jednu Novosadjanku. Slatka kao med, taman ten, nije plavusa, stroga crnka. Jednom smo se videli i to je bilo to. Mala sitna stopala, stomacis kao jastuk od satena, zubici ostri i ukusni. Da li neko iz tog prokletog Novog Sada poznaje devojku slicnog izgleda? Usput, zelene okice, umorne ali zive i svetlucave. Ufff, kako bi je samo poljubio. :cry:

Upoznao sam je na jednom splavu u Beogradu. Ah da, ja sam Beogradjanin. I sve je bilo lepo. Otiaso sam na taj splav sa jedniom drugom. Nije mi se ni islo, ali eto, otisao sam. Kad tamo za jednim stolom, tri slatka mala stvorenja. Pijane ko daske. Neciji rodjendan bio je u pitanju. Medjutim ja sam i dalje bio smoren. Smesti nas kelner kod njih, na zahtev ovog mog, i krenulo. Ovaj moj odmah uleteo u neku krdža pricu tipa ja imam ovo (nema nista) i vozim ono (trabant). Umirao sam od dosade. Nisam ni obracao paznju sa kim sedim. Kad odjedanput ustade ova devojka pored mene i na njeno mesto sede jedan dragulj. U stvari zena odnosno devojka. Pocne i ona nesto da prica, ja je necujem, samo posmatram i upijam. Kreten, jednu jedinu rec nisam izgovorio. Htela je da igra, a ja ustao i u nameri da je uhvatim oko struka, sapletem se i polomim se kao P. Smejale su se, ali mi nije smetalo. Super se smeje. Proslo je dva sata i one su krenule kuci. Ovaj moj govedar, video neku tesku sponzorusu i premestio se za drugi sto. Hteo sam i ja da podjem sa njima, one su isle na neki drugi splav. Ali nije mi se nigde ni islo. Sta da kazem, ja sam jedan at neopevani. I tu me je na rastanku, poljubila u obraz. Samo jednom, onako lagano, da ne osetim CMOK zapravo, ali samo da osetim miris usana. :cry:
Ko za baksuza, sretnemo se narednog dana ispred jednog trznog centra u gradu, ona se setala sa jednom drugaricom, a mene govedar probudio u 10 ujutro da idemo da kupi farmerice. Bio sam mrtav umoran. I tu me je opet poljubila, opet u obraz, ali se sada culo ono CMOK. Ja zanemeo. Nisam mogao da verujem. Mada, u tom trenutku mi nije radio ni mozak. Kako neko moze da bude toliko blesav i da ispusti takvu jednu ribu, nije mi jasno. I dan danas se pitam, zasto sam ja toliki kreten ispao??? :cry: :cry:

I to je bilo to. Vise je nikad nisam video. Ali stvarno zelim da je vidim. Od tada je proslo dve-tri godine. :cry:

Kako da je nadjem? Odlazim u Novi Sad svakog vikenda, ostajem do nedelje i vracam se nazad. Prilazim devojkama, ali to nije to. Sve su mi nekako smor.

Zove se Marina. :D

Pomagajte ljudi, neko mora da je zna. Ako je niko ne zna, neka me posavetuje kako i gde da trazim. Nista ne znam o njoj, samo da je super devojka i da je neko vreme studirala neki faks u BG.

HELP, PLEASE !!! :cry: :cry: :cry:

milost
13.06.2005., 22:46
:arrow: Back
Ima li neko kreativan predlog :D

Mare
13.06.2005., 22:59
pa evo: sediš u kafiću u bašti, prolazi neka dobra riba, kaže ti drugar sa kojim sediš: skontaj onu ribu! ti kažeš: aha, skontao sam! i eto, skontao si novosadjanku koja verovatno nema kola, a ni pare!

milost
13.06.2005., 23:00
pa evo: sediš u kafiću u bašti, prolazi neka dobra riba, kaže ti drugar sa kojim sediš: skontaj onu ribu! ti kažeš: aha, skontao sam! i eto, skontao si novosadjanku koja verovatno nema kola, a ni pare!Dobijas nobelovu nagradu za ovaj odgovor :D :wink:

Aleksej_BASO
13.06.2005., 23:29
Lako, samo pridji nekom gaboru ali moraces da se potrudis!

Posto, ona nije laka ako je losa, mis'm da se zna!

Mare
14.06.2005., 11:43
pa evo: sediš u kafiću u bašti, prolazi neka dobra riba, kaže ti drugar sa kojim sediš: skontaj onu ribu! ti kažeš: aha, skontao sam! i eto, skontao si novosadjanku koja verovatno nema kola, a ni pare!Dobijas nobelovu nagradu za ovaj odgovor :D :wink:Jel za književnost? Ali sve sam pisao malim slovima!

mackica ns
14.06.2005., 13:06
pa evo: sediš u kafiću u bašti, prolazi neka dobra riba, kaže ti drugar sa kojim sediš: skontaj onu ribu! ti kažeš: aha, skontao sam! i eto, skontao si novosadjanku koja verovatno nema kola, a ni pare!
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_32v.gif

nesons
14.06.2005., 13:35
BRAVO MAJSTORU !!! :lol: :lol:

Mare
14.06.2005., 14:16
Molim vas.... sad sam pocrveneo.

Decky_Nis
15.06.2005., 04:06
Ja da ne komentarisem ovo vec znate da cu kritikovati.... :) :D :wink:

pismonosa
15.06.2005., 15:22
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6.gifhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_32v.gif

Super ti fora!!!

pismonosa
15.06.2005., 15:31
Molim vas.... sad sam pocrveneo.

:oops:

La_Vica
15.06.2005., 21:36
Za pocetak joj kupiti TA kola i dati joj KOJU paru. :lol: Da li si skontao :wink:

pismonosa
15.06.2005., 21:44
Za pocetak joj kupiti TA kola i dati joj KOJU paru. :lol: Da li si skontao :wink:

Nisu sve zenske samo za pare, postoje i one koje se pale na LJUBAV!

La_Vica
15.06.2005., 22:03

Nisu sve zenske samo za pare, postoje i one koje se pale na LJUBAV!

E,da! Znam jednu takvu :( I ne ponosi se bas sobom :oops: :lol: Ali sta ces...!

Mare
15.06.2005., 22:06
Ali ljubav pokreće svet...

HEMI 426
15.06.2005., 22:20
Ali ljubav pokreće svet...

koliko god ovo zvucalo neverovatno, ipak je tacno...

Mare
15.06.2005., 22:37
Možda, ali ljubav prema novcu.

Mare
15.06.2005., 22:38

HEMI 426
15.06.2005., 22:44

opet, u osnovi svega je ljubav :wink: a ako je prava, onda je to izuzetno kvalitetan impuls ( makar bio prema keshu...)

Decky_Nis
18.06.2005., 05:20
znam ja kakvu ti devojku hoces a odgovor je ne mozes bez kolica i para takvu devojku da imas...... *** takav je zivot

HEMI 426
18.06.2005., 17:49
nisu vazni kesh i kola ( bar ne toliko ). kesh i kola ne muvaju ribu, muva je lik iza toga a ako je lik kvalitetan smuvace je i go i bos.neke druge stvari su vaznije...

storm cloud
18.06.2005., 17:53
Upravo ste otkrili toplu vodu. :roll:

HEMI 426
18.06.2005., 17:54
znam ja kakvu ti devojku hoces a odgovor je ne mozes bez kolica i para takvu devojku da imas...... *** takav je zivot

decky, brate, mogu bez frke ( dokazao, dokazujem i dokazivacu u praxi )...

imam dobar auto i solidan kesh ali mi to nikako nisu aduti...

Pera_Zdera
18.06.2005., 18:13
Da trebalo bi da su aduti fizicki izgled, mozak i srce...psiho profil. Sad jako je nama muskima tesko sami da procenimo sta su nam aduti, kad one gledaju i odredjuju nase adute. Naravno i mi njihove.

Statisticki gledano ipak je vise uspeha bilo kad sam bio u voznom stanju nego kad nisam, ali u odnosu recimo 60 - 40%, tako da iz licnog iskustva ipak kola igraju ulogu. Kljucnu ne ali igraju. Ipak sam 100% siguran da pojedine ne bi skontao da nisam imao kola.

No sve zavisi od niza faktora, logicno je da ljudima koji zive malo dalje vise trebaju kola nego onima koji zive u centru, zbog cimanja i smanjenja vremena, pa i smaranja po busevima, koji su mnogima ispod casti. Poneke nece da te zloupotrebe da im placas taxi, a poneke ce same da ga plate. Pa onda kola ispadaju najlogicnije resenje. No uglavnom se nadju neke marsute...ponekad i ne.

Druga strana medalje je da skoro nijedna...vrlo mali broj Novosadjanki imaju kola. Kad smo vec u statistici, moja procena je da 90-95% NS-adjanki nemaju kola.

peach
18.06.2005., 22:37
hm,90-95% novosadjanki sa kojima sam ja u kontaktu IMA kola,neces verovati.samo,sve su tu negde od '78.god pa starije...a te o kojima ti pricas verovatno jedva imaju i licnu kartu :lol: :wink:
da,i vecina tih mojih motorizovanih je zauzeta...sto ce reci:i vi tipovi padate na dobar auto i pare jednako koliko i cice :lol:
uh,sva sreca pa vozim krsh_nad_krshevima 8)

HEMI 426
18.06.2005., 22:49
tacno, ribe u velikom broju voze kola....sto je skroz ok...i one su ljudi... :D :D :D ( salim se naravno )

i treba da budu emancipovane

Pera_Zdera
19.06.2005., 20:13
hm,90-95% novosadjanki sa kojima sam ja u kontaktu IMA kola,neces verovati.samo,sve su tu negde od '78.god pa starije...a te o kojima ti pricas verovatno jedva imaju i licnu kartu :lol: :wink:
da,i vecina tih mojih motorizovanih je zauzeta...sto ce reci:i vi tipovi padate na dobar auto i pare jednako koliko i cice :lol:
uh,sva sreca pa vozim krsh_nad_krshevima 8)
Pa Bresko, sad ja ispadoh neki pedofil. Godista sa kojima sam se ja druzio su skroz normalna sa moje tacke gledista, a sad to sto neko izgleda starije a neko mladje to je vec druga prica. :wink:

Inace extromno bi bio glup tip koji bi gledao samo devojke sa kolima jer bi se ogranicio na 5-10% z. populacije i to starije. :P

raindog
19.06.2005., 20:20
eee jadan li je onaj tip kome je automobil jedini adut za osvajanje nezhnih zhenskih srdashaca :roll:

HEMI 426
19.06.2005., 21:28
Pa Bresko, sad ja ispadoh neki pedofil.

ma nisi petre, samo sto su ti dzepovi puni slatkisa za podmicivanje u skolskom dvoristu... :lol:

peach
19.06.2005., 21:41
eee jadan li je onaj tip kome je automobil jedini adut za osvajanje nezhnih zhenskih srdashaca :roll:
mislis,onaj sto ima auto,a nema para :lol: :wink:
e,stvarno,sad kad razmislim,od mojih ex tipova samo je nekih 20% imalo kola,i to ono:delim sa sestrom/bratom varijanta :roll: studentski zivot,y.ga. :? nikad ja to nisam gledala,a dok nisam imala kola vozila sam se busom i tek kako.sta tu ima da bude ponizavajuce,ne vidim?! pa kakva ti faktorka treba da budes da se '90-tih u teenage dobu ne vozis gradskim prevozom?! :shock: svashta!

Pera_Zdera
19.06.2005., 21:42
Pa da, to je apsolutno tacno!
Vidis ja i ti se gadimo takvih stvari, ali ima devojaka koje bas to gledaju, one same tako zele sto jeste jadno.

raindog
19.06.2005., 22:07
pero ja i ti jedino u celebrity death match mozhemo zajedno :mrgreen:

jadan li je tip koji je svestan da je devojka sa njim samo zbog kola
:roll:

Lucky_Charm
19.06.2005., 23:30
NIKAKO NE SAMO NOVOSADJANKE NEGO SVE DEVOJKE U SRBIJI, KOJE NARAVNO VALJAJU NESTO, ONE DRUGE MOZES I BEZ KESA, ALI BOLJE DA NISTA NEMAS NEGO DA SE SPUSTAS NA NIVO DAJ STA DAS!!!

hm... WHAT the F*U*C*K!?!??!?!?! :shock: :shock: :shock:

storm cloud
20.06.2005., 10:35

jadan li je tip koji je svestan da je devojka sa njim samo zbog kola :roll:

storm cloud
20.06.2005., 10:39
Najromantičniji poziv na vožnju koji sam ikad dobila je bio: "Ajde da se vozamo jedanaesticom".

http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_7_10v.gif

mackica ns
20.06.2005., 10:45
That is so sweethttp://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_206.gif

krvolok
20.06.2005., 10:45
Najromantičniji poziv na vožnju koji sam ikad dobila je bio: "Ajde da se vozamo jedanaesticom".

Na 'vatanje kod Kvantaša ??? :shock:

storm cloud
20.06.2005., 10:58

Ne, nego kod fakulteta. Da bude na nivou. :lol:

krvolok
20.06.2005., 10:59

Ne, nego kod fakulteta. Da bude na nivou. :lol:
Na krovu ??? :lol:

Pera_Zdera
20.06.2005., 17:26

jadan li je tip koji je svestan da je devojka sa njim samo zbog kola :roll:
Pa da izvuci poentu: Jadan je tip...bilo sta da je u pitanju.
Pogotovo jos ako znas da ga simpatise njena devojka. Onda je zelja za nekom osvetom i tucom zestoka. :wink:

raindog
20.06.2005., 18:18
http://img254.echo.cx/img254/4924/mv7pihg97lf.jpg

peach
20.06.2005., 18:52
raindog,sta je ovo? :shock:
"ponekad i ja pozelim da sam krava" :?: :lol:

raindog
20.06.2005., 19:50
a ja kazhem muuuuuuuuuuuu

peach
20.06.2005., 23:17
i mases repom :lol: :wink:

Pera_Zdera
20.06.2005., 23:21
MP3 predlog
Anica Dobra
Kazes samo mnjau mnjau
Mislis samo vau vau. :P

Pera_Zdera
21.06.2005., 19:27
On je jadan, ona je krava a ja sam glupa, ruzna, u zivot razocarana, iskompleksirana smrdljiva lezbejka.

Pa iako zakleta na vecnu ljubav...sa jeidnom osobom koja zeli da spava sa njom, i unatoc tome sto su tipovi samo predmet njihove zajednicke zaebancije u njihovom neznanju i gluposti, ipak joj se ponekad ucini da je i ona u stvari samo jos jedna konkubina u velikom haremu, a to zaboli, pa erupcija negativnih osecanja i nezadovoljstva mora negde da se ispolji. Kud lepse nego na forumu. I to i bez para i bez kola. :lol:

raindog
21.06.2005., 21:02
peero ajd mi nemoj ici na qurac vishe nego shto to obichno radish :roll:

krava je tamo zalepljena zbog blagog teleceg pogleda kojima ce cica oshmekati nechije prevozno sredstvo i reci oh I'm all yours :roll:

& have a life :!: :roll:

Pera_Zdera
21.06.2005., 23:01
Ok, txs na prosvetljivanju. :wink: :lol:

HEMI 426
26.06.2005., 12:18
cekajte, plako, samo malo...ako se nsadjanka ne konta uz pomoc para i kola, kako se konta onda....? :shock:

peach
26.06.2005., 13:14
pomocu novosadskog sharma,duha & pameti :roll: :P

HEMI 426
26.06.2005., 13:20
ne,ne,ne...stanem pord nje u belom mercedesu sa tigrastim presvlakama i boxerskim rukavicama koje vise sa retrovizora, is kola pichi seka alexic, nosim one pederske majcice kao fudbalercici, zlata oko vrata i ruku i osisan sam "na opasno" ( "napred mi skrati, nazad nemoj da ti ***** kevu" ) i baljezgam kako imam butik u milanu i kako cu da joj snimim plocu, sve sto treba da uradi je da udje u auto i ...

cekaj, tako se muvaju ribe, zar ne??? :shock:

mens
26.06.2005., 14:22
ne,ne,ne...stanem pord nje u belom mercedesu sa tigrastim presvlakama i boxerskim rukavicama koje vise sa retrovizora, is kola pichi seka alexic, nosim one pederske majcice kao fudbalercici, zlata oko vrata i ruku i osisan sam "na opasno" ( "napred mi skrati, nazad nemoj da ti ***** kevu" ) i baljezgam kako imam butik u milanu i kako cu da joj snimim plocu, sve sto treba da uradi je da udje u auto i ...

.........i kako ispunjavas sve nematerijalne zelje !!!! :shock: :shock:

peach
26.06.2005., 15:45
pa da :lol: ,tako se muvaju ribe kojima je seka aleksic idol i trude se da lice na istu :wink:

Aleksej_BASO
26.06.2005., 17:30
pa da :lol: ,tako se muvaju ribe kojima je seka aleksic idol i trude se da lice na istu :wink:

Bolje da se trude da lice na nju ili neku drugu dronfulju nego na groba!

Pera_Zdera
26.06.2005., 18:28

I zaboravio si da se stavi slika kola u profil. :lol:

HEMI 426
26.06.2005., 18:30
opet nisi skontao, petre... :roll:

peach
26.06.2005., 18:38

Bolje da se trude da lice na nju ili neku drugu dronfulju nego na groba!
izvin'te,al' meni je ta seka ultra-grob :?
ali,to je off topic :wink: :arrow:

HEMI 426
26.06.2005., 22:48
ne bih zeleo da nekom lomim ruke i pucam u kolena zbog hejtovanja nase Seke! riba je u svakom pogledu zakon i toliko o tome!!!

Captain Jack Sparrow
26.06.2005., 23:19

Dodji u bg pa da vidis sta je muka :roll:

mens
27.06.2005., 01:10
ne bih zeleo da nekom lomim ruke i pucam u kolena zbog hejtovanja nase Seke! riba je u svakom pogledu zakon i toliko o tome!!!
......"brinu me tvoje ideje, a ukus jos vise........"

nesons
27.06.2005., 10:37
http://img146.echo.cx/img146/8549/waiting6hv.gif (http://www.imageshack.us)

GoldenLady
27.06.2005., 21:55
......"brinu me tvoje ideje, a ukus jos vise........"

:D

Da... "to je bilo vreme, to je bila frka, niko tada s' nama nije smeo da se trka" 8)

GoldenLady
27.06.2005., 22:02

Onda ce ti sigurno zvucati neverovatno moje pitanje:
Who the f*ck is Seka? :oops:

underwater
27.06.2005., 22:55

"...ne moras da budes jak ni da imas brdo paaaara..."

GoldenLady
27.06.2005., 22:56

I dalje nista... :shock:

underwater
27.06.2005., 23:02

I dalje nista... :shock:
onda si privilegovana... cuti i uzivaj :wink:

GoldenLady
27.06.2005., 23:04
8)

krvolok
28.06.2005., 08:15
ne bih zeleo da nekom lomim ruke i pucam u kolena zbog hejtovanja nase Seke !
I nemoj, to više nije u trendu !!! Danas se nesolventnim, nadobudnim i uopšte UZNEMIRAVAJUĆIM likovima, savremenom metodom, IZVRNU kolena !!!
P.S. ako vidiš u gradu nekog extremno ŠANTAVOG, to je mali Um, on se uvek trudi da bude IN !!! :lol:

nesons
30.06.2005., 11:16
Današnja mladež misli kako je sve u novcu, a kada postanu stari, uverice se da je tako.
Oskar Vajld, irski pisac
(1854-1900)

HEMI 426
30.06.2005., 11:27
oskar vajld je voleo decake i to vise nego sto treba...sve sto je rekao treba uzeti sa rezervom....mada ovo dobro zvuci... :wink: :D :D

Darko_NS
30.06.2005., 12:20
drago mi je da ovde puno devojaka misli da nije
sve u novcu i autu, ehhh da su sve takve ... :roll:

pogledajte u mom profilu cime ja jurim cure po gradu :P

nesons
30.06.2005., 14:52
oskar vajld je voleo decake i to vise nego sto treba...sve sto je rekao treba uzeti sa rezervom....mada ovo dobro zvuci... :wink: :D :D

Nisam znao sta voli , a ovo sam skino sa krstarice !
:wink: :lol:

HEMI 426
30.06.2005., 16:47
lik je bio otvorena i poznata pedercina jos za zivota i glavni u tadasnjim londonskim swingerskim krugovima. cak je lezao u mardelju zbog "guze", sto nije pomoglo da promeni orjentaciju.... :D :D :D

nesons
30.06.2005., 17:26
lik je bio otvorena i poznata pedercina jos za zivota i glavni u tadasnjim londonskim swingerskim krugovima. cak je lezao u mardelju zbog "guze", sto nije pomoglo da promeni orjentaciju.... :D :D :D

Ti bas znas dosta o njemu , tj. njegovim sklonostima !? I na kraju si very happy ? :lol:

HEMI 426
30.06.2005., 17:41
nista vise nego sto oste obrazovanje/kultura nalaze...a smejem se ( podsmevam se ) jer kapiram da je u mardelju primao "pod rep" cak i od upravnika.... :D :D :D

GoldenLady
30.06.2005., 19:46
hemi, kada smo vec kod Oskara - mozda znas ovo - na pocetku knjige Alhemicar ima slatka, zanimljiva "prica o Narcisu" . Koeljo ju je pripisao Oskaru, ali ja se ne secam da sam u njegovim pripovedkama citala tu pricu. posle sam pokusavala da je nadjem, ali bezuspesno....Interesuje me da li je on stvarno napisao tu pricu, i ako jeste gde da je nadjem

HEMI 426
30.06.2005., 20:22
ceitao sam alhemicara ( prilicno davno ) pa se kao kroz maglu secam te price. sa druge strane, slabo sam se bavio oscarom pogotovo kad sam saznao za covekov sexualni backround, vise volim straight umetnost... :wink:

HEMI 426
30.06.2005., 20:40
e sad, vratio bi se na pocetak teme, kako skontati nsadjanku bez kesha ili kola...hmmmm, jel neko razmisljao o drugim, nista manje extremnim i interesantnim nacinima, koji su opet veoma jeftini...recimo, bezobrezluk, divljastvo, nekultura, prostakluk, nasilje....moglo bi da uspe....mislite o tome...

Primer: smekate se sa ribom koja je ocigledno u fazonu keha i kola koja vi nemate. posle nekog vremena odmeravanja, vi joj prilazite a ona ocekuje da joj ponudite "šenakru u bembari" ( sex u bmw-u) ali umesto toga, vi joj u lice saspete gomilu najgorih psovki i uvreda, recimo: "sta me gledas, droljo nadrkana, kravo glupa i debela, nemoj da ti pichku razbijem!" i lagano se okrenete i odete a u odlasku joj dobacite "glave ce se kotrljati, mamu ti *****...!"

priznajem, pomalo sokantno, ali ipak garantovano ostavlja utisak ( mozda joj se to bas i svidja ), cak jaci od dobrih kola a i definitivno je bolje od debilnog zurenja i femkastog smekanja koje ne vodi nigde...

sta mislite o tome, da li treba probati....?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mens
30.06.2005., 20:53
a kada si vec u fazonu, sta mislis da te 2 ribe, pokupe, stave u kabriolet i provozaju, umesto ti njih.......??? :D

HEMI 426
30.06.2005., 20:57
a kada si vec u fazonu, sta mislis da te 2 ribe, pokupe, stave u kabriolet i provozaju, umesto ti njih.......??? :D

takve 2 ribe ( ciste sponzoruse bez mozga, stila i duse ) sigurno ne, ali dve veoma ljupke, pametne i sarmante dame uvek imaju moje drustvo i time mi cine cast... :wink: :wink: :wink:

mens
30.06.2005., 20:59

takve 2 ribe ( ciste sponzoruse bez mozga, stila i duse ) sigurno ne, ali dve veoma ljupke, pametne i sarmante dame uvek imaju moje drustvo i time mi cine cast... :wink: :wink: :wink:
da........jos.......???? :D

HEMI 426
30.06.2005., 21:09
..................... skontala? :D

mens
30.06.2005., 21:14
..................... skontala? :D
ej, hemi,.....jel ti se to desilo nekada ? :shock:

HEMI 426
30.06.2005., 21:22
sta, carbio dvosed a u njemu dve ribe i ja......jeste, i to bas pre neko vece... :wink: uopste ne znam zasto pitas :D :D :D :D

mens
30.06.2005., 21:29
.....onako....... opel tigra ? :D

HEMI 426
30.06.2005., 21:31
da, crna tigra twin top, otkud znas, ko ti rekao, ko me video??? :shock:

mens
30.06.2005., 21:33
da, crna tigra twin top, otkud znas, ko ti rekao, ko me video??? :shock:
poznajem plavusu koju si drzao u krilu!!!!!! :shock:

HEMI 426
30.06.2005., 21:34
:oops: :oops: :oops:
:D :D :D

puno je pozdravi, kazi joj da je lepa i da hocu sa njom ponovo da se vozim, ali ne utroje nego samo nas dvoje, ok? :wink:

mens
30.06.2005., 21:36
:oops: :oops: :oops:
:D :D :D

puno je pozdravi, kazi joj da je lepa i da hocu sa njom ponovo da se vozim, ali ne utroje nego samo nas dvoje, ok? :wink:
shvatila je to..........! i kaze da si super! 8)

underwater
30.06.2005., 21:54
ako, nek je abarth :D

Aleksej_BASO
01.07.2005., 01:44
ako, nek je abarth :D

Svaka cast na dobrom zapazanju!

HEMI 426
01.07.2005., 11:09
hey, mens, video sam sinoc tvoju plavu drugaricu, doduse samo na minut, cimnuo sam je da izadje iz gajbe. nisam mogao da spavam celu noc, ajde molim te sredi nesto, jel hoces?..... :D

mens
01.07.2005., 11:57
hey, mens, video sam sinoc tvoju plavu drugaricu, doduse samo na minut, cimnuo sam je da izadje iz gajbe. nisam mogao da spavam celu noc, ajde molim te sredi nesto, jel hoces?..... :D
ma, znas da hocu!!!
toblerone mi....... :D

GoldenLady
01.07.2005., 12:44
ma, znas da hocu!!!

a koja plava?

mens
01.07.2005., 12:53
.................hm....cu ti reci........p.p.

mackica ns
01.07.2005., 13:52
Kako skontati Novosađanku bez drugarice :?: :lol:

HEMI 426
01.07.2005., 16:56
lako, ne konsultujes drugaricu...zene, obicno nemaju pojma.... :D

ipak, nisam ni znao da mens poznaje ovu ribu, stvari se interesantno razvijaju... :wink:

mens
01.07.2005., 17:41
cuj, zna !?
8) 8)

GoldenLady
01.07.2005., 21:35
ma, znas da hocu!!!

a koja plava?

aaaaaaaaaaaa taaaaaaaaaaa plaaaaavaaaaaa ;)

HEMI 426
02.07.2005., 17:35
hey, mens, ajd zavrsi neko lepo vreme a ja cu da ti "organizujem" drugaricu pa da se nas dvoje vozimo u cabrioletu? bas sam bio paspolozen da joj pokazujem zvezde nad mishelukom ali me je kisa omela u toj nameri... :wink:

mens
02.07.2005., 17:39
hey, mens, ajd zavrsi neko lepo vreme a ja cu da ti "organizujem" drugaricu pa da se nas dvoje vozimo u cabrioletu? bas sam bio paspolozen da joj pokazujem zvezde nad mishelukom ali me je kisa omela u toj nameri... :wink:
....aj ti meni zavrsi nekog druga, pa da se svi zabavljamo.... 8)

HEMI 426
02.07.2005., 18:01
dogovoreno.... :wink:

????
02.07.2005., 18:05
....aj ti meni zavrsi nekog druga, pa da se svi zabavljamo.... 8)
Golupčići, ima li mesta za mene u tom kabrioletu ja ću da sredim vreme imam neke veze gore... :wink:

HEMI 426
02.07.2005., 18:13
plavusa i ja ne primamo drustvo, yebiga, auto ima samo 2 sedista....jedino ako mens hoce da te primi.... :D

tuborg_green
02.07.2005., 19:04
Malo ste se udaljili od teme...
Pomozite decku, vidite da ima problem.
Vidi decko... Problem je u tebi. Ti si taj koji zeli takve devojke. Ti si taj koji bi da voza napucanu plavisicu u dobrom kolima. Zar ne?
Razumem te, tako sam i ja nekada mislio. Kada sam polozio vozacki seo sam u ficu, i bio sam smesan. Jedno vreme sam mislio to sto ti sada mislis, ali sam ubrzo shvatio da gresim. Zar da mene neko gleda i vrednuje po kolima koja vozim? Nema sanse! Ja sam ja. A devojka koja hoce da se smuva samnom, smuvace se samnom a ne sa mojim kolima. A ako hoce da se smuva sa mojim kolima, sta cu joj onda ja. A pravo pitanje je sta ce ona meni?
Ne dozvoli da te ljudi gledaju i vrednuju po tome kakva kola vozis ili koliko para imas u dzepu. Nemoj ni ti to da radis. Jer to nas je dovelo do toga da neki tamo "baja" bude neka "faca".
U ovom gradu ima mnogo dobrih, lepih, pametnih i kultunih devojaka. Ako si i ti takav - naci cete se... Ako nisi, onda pljuni u sake i zaradi neka "kolica"! pa da nije nas bosanaca Novi Sad bi i dalje bio mrtav grad!

tuborg_green
02.07.2005., 19:06
Eeeee,moji laloshi odosmo mi u'ochin! :) Vi i jeste za ocin jer da nije nas bosanaca Novi Sad bi odavno bio mrtav grad

????
02.07.2005., 19:32
plavusa i ja ne primamo drustvo, yebiga, auto ima samo 2 sedista....jedino ako mens hoce da te primi.... :D
Sta da se radi, ako je tako, mens šta ti kažeš? ako ništa drugo idemo negde zajedno u lov... :lol:

mens
02.07.2005., 20:58
Sta da se radi, ako je tako, mens šta ti kažeš? ako ništa drugo idemo negde zajedno u lov... :lol:

E, HEMI, TAKO TI MENE IZNOGIRAO ZBOG PLAVUSE ???
A GDE JE TU DRUGARSKA SOLIDARNOST????
KO TE BRANI, KO TE CUVA, KO TE VOLI.....??? :D

HEMI 426
02.07.2005., 21:15
ma nije bas tako, kapiram da ces da me razumes...totalno sam trso, maca je mrak...doduse, nemam nesto poverenja u njene intelektualne kvalitete ali to nije ni vazno... :D :D :D :D

HEMI 426
02.07.2005., 21:17
ali ovo moram da izjavim javno

TI ME BRANIS, TI ME CUVAS, TI ME VOLIS.... :oops: :D :D :D :D :D :D :D

i ja sve to isto tebe....

ali plavusa je plavusa, yebiga.....

mens
02.07.2005., 21:21
E, ZAVRSICU TI PLAVUSU, KAO ZNAK DOBRE VOLJE I DOBRO-LIMANSKIH ODNOSA!!!!!!!! MOZE?
A, OKO INTELEKTUALNIH SPOSOBNOSTI ISTE,.....PAZI :!:

HEMI 426
02.07.2005., 21:28
do yaya, hvala ti maco!

koliko god da je inteligentna, dobro je, mislim, nije mi se svidela zato sto poznaje renesansne slikare, nego zato sto je strasna ribestina....ona samo neka bude lepa, ja sam pametan i za nju!!! :D

mens
02.07.2005., 21:50
do yaya, hvala ti maco!

koliko god da je inteligentna, dobro je, mislim, nije mi se svidela zato sto poznaje renesansne slikare, nego zato sto je strasna ribestina....ona samo neka bude lepa, ja sam pametan i za nju!!! :D
:shock:
JESI SKONTAO DA NE VOLI DA JOJ SE GOVORI DA JE LEPA?

????
02.07.2005., 21:58
do yaya, hvala ti maco!

Neverujem u to . koja devojka(u ovom slučaju žena )nevoli da joj neko kaže da je lepa pa čak i ako nije. :shock:

mens
03.07.2005., 01:17
do yaya, hvala ti maco!

Neverujem u to . koja devojka(u ovom slučaju žena )nevoli da joj neko kaže da je lepa pa čak i ako nije. :shock:
ONE KOJE SKONTAJU PRINCIP-PAMETNIM GOVORI DA SU LEPE, A LEPIM DA SU PAMETNE I SVI SRECNI....!!!

Pera_Zdera
03.07.2005., 12:54
Stvarno je bezveze kad vidis i pametnu i lepu, ma sve ok...a njoj samo dolar u ocima....naravno tudj...u svoj dzep ne sme ni da pogleda...a verovatno i nju grize savest sto je takva. :roll:

Pera_Zdera
03.07.2005., 19:12
Moram malo da pljunem sponzurizam...sta ces. :lol:

Meni nikako nije jasno zasto te devojke moraju da budu sponzoruse. Jel to zato sto nemaju ni prebijenog dinara sebi da plate jedno-dva pica pa im je sponzor neophodan.

Ili je to ona varijanta kupi mi nesto lepo pa cu i ja tebi dati nesto lepo, a onda u tom slucaju mogu sve na Kacku petlju da se naredjaju jel se to svodi na isto. Mozda bi i vise zaradile tamo. Ili je to pocetna faza Kacke petlje? :wink: :lol:

mens
03.07.2005., 20:15

Meni nikako nije jasno zasto te devojke moraju da budu sponzoruse. Jel to zato sto nemaju ni prebijenog dinara sebi da plate jedno-dva pica pa im je sponzor neophodan.

Ili je to ona varijanta kupi mi nesto lepo pa cu i ja tebi dati nesto lepo, a onda u tom slucaju mogu sve na Kacku petlju da se naredjaju jel se to svodi na isto. Mozda bi i vise zaradile tamo. Ili je to pocetna faza Kacke petlje? :wink: :lol:
ja mislim da njih treba legalizovati, pa oporezovati, pa da vidimo....kome se isplati....!!! :roll:

Pera_Zdera
03.07.2005., 20:35
One u pink-belom na naplatnu rampu broj 13. :lol:
Cirkonisane 14.

mens
03.07.2005., 20:46
One u pink-belom na naplatnu rampu broj 13. :lol:
Cirkonisane 14.
nakvarcane jedna cena, pirsingovane, druga,......
sve legalno!

Pera_Zdera
03.07.2005., 21:06
Na racunu lepo pise PDV toliko PNS (porez na sponzoruse) toliko. :lol:

????
03.07.2005., 23:52
do yaya, hvala ti maco!

ONE KOJE SKONTAJU PRINCIP-PAMETNIM GOVORI DA SU LEPE, A LEPIM DA SU PAMETNE I SVI SRECNI....!!!
Kakva je onda dotična plava profesorica po tom principu kad nevoli da joj govore da je lepa :?:

mens
04.07.2005., 02:02
do yaya, hvala ti maco!

Kakva je onda dotična plava profesorica po tom principu kad nevoli da joj govore da je lepa :?:
doticna nije profesorica, a ja nisam plava.....sve si pomesao... 8)

underwater
04.07.2005., 20:00

zar ti, pero, nisi nikad cuo za izreku "spojiti lepo i korisno"...?
ako zanemarimo odredjen procenat jeftinih sponzorusa i prigradskih autsajderki u ispranim roza trenericama, vecina devojaka koje nazivamo 'sponzorusama' i za kojima se okrnemo na ulici se ne zadovoljava samo time da je tip kesiran, pa makar to bio celavi matorac u 'siledzijki' (majica bez rukava...prim. uw) i papucama, vec traze da on pored toga bude i pametan, sarmantan, zgodan, obrazovan, ambiciozan, duhovit, obucen sa stilom...
naravno da malo ko ispunjava sve ove zahteve (zapravo, nisam siguran da iko ispunjava sve ove kriterijume), ali ako se malo potrudis i poradis na sebi (odradis bar tri stavke sa ovog spiska), sanse ti se vrtoglavo povecavaju...
najlaksi izgovor za sopstvenu lenjost je 'nemanje love' iako je to jedna od stvari koje se jos i mogu stvoriti, dok su inteligencija ili sarm pitanje dara koji ili dobijes pri rodjenju ili ne...

????
04.07.2005., 22:40
do yaya, hvala ti maco!

Koga ti još uvek farbaš, pa svi znamo da mens profesorica soc.(sama si to dala kao podatak),još se zna da radi u gim. J.J.Z., sama je svojevremeno na ovoj krstarici izjavila da je dobila ime po pčelici Maji=Marija, a samim tim onda je PLAVA... Nemoj više pokušavati da lažeš ne isplati se narašće ti nos :!: Meni svi govore da sam lep verovatno po onom tvom principu... I na kraju kakva je onda plava profesorica (M.V.Č.) ako uzemo i ovu laž u obzir.....(Ja bj joj uvek govorio kako je lepa i pametna!!!)

Pera_Zdera
05.07.2005., 22:46

ako zanemarimo odredjen procenat jeftinih sponzorusa i prigradskih autsajderki u ispranim roza trenericama, vecina devojaka koje nazivamo 'sponzorusama' i za kojima se okrnemo na ulici se ne zadovoljava samo time da je tip kesiran, pa makar to bio celavi matorac u 'siledzijki' (majica bez rukava...prim. uw) i papucama, vec traze da on pored toga bude i pametan, sarmantan, zgodan, obrazovan, ambiciozan, duhovit, obucen sa stilom...
naravno da malo ko ispunjava sve ove zahteve (zapravo, nisam siguran da iko ispunjava sve ove kriterijume), ali ako se malo potrudis i poradis na sebi (odradis bar tri stavke sa ovog spiska), sanse ti se vrtoglavo povecavaju...
najlaksi izgovor za sopstvenu lenjost je 'nemanje love' iako je to jedna od stvari koje se jos i mogu stvoriti, dok su inteligencija ili sarm pitanje dara koji ili dobijes pri rodjenju ili ne...
Sto mrzim kad me tako ljudi pljunu bez ikakvog povoda. Odma pomislim da su nesto ljubomorni na moj fizicki izgled, IQ, sarm, lepo oblacenje, dobrostojecu materijalnu situaciju, iskrenost, postenje, uspesnost u svemu, iskustvo i mudrost, itd...

Verovatno su ljubomorni zato sto oni to nemaju. Ali mi mozemo samo da pretpostavljamo stvari o ljudima koje ne poznajemo, niti smo ih ikad videli u zivotu..pa tako i ja pretpostavljam. :wink:

Mogli bi i dublje analizirati te ljude koju pljuju bez povoda...ali i ono je vise reci nego sto su vredni.

PS Jos veci su seljaci koji objavljuju licna imena na forumu i tako to...jos manje reci.

mens
06.07.2005., 10:20
do yaya, hvala ti maco!

Koga ti još uvek farbaš, pa svi znamo da mens profesorica soc.(sama si to dala kao podatak),još se zna da radi u gim. J.J.Z., sama je svojevremeno na ovoj krstarici izjavila da je dobila ime po pčelici Maji=Marija, a samim tim onda je PLAVA... Nemoj više pokušavati da lažeš ne isplati se narašće ti nos :!: Meni svi govore da sam lep verovatno po onom tvom principu... I na kraju kakva je onda plava profesorica (M.V.Č.) ako uzemo i ovu laž u obzir.....(Ja bj joj uvek govorio kako je lepa i pametna!!!)
Alo, Vlado! jel mozes da me ostavis na miru ? Ovde ljudi dolaze da se zabave a ne da proganjaju bivse!!!
FIND THE LIFE!!!

underwater
06.07.2005., 22:11

Sto mrzim kad me tako ljudi pljunu bez ikakvog povoda. Odma pomislim da su nesto ljubomorni na moj fizicki izgled, IQ, sarm, lepo oblacenje, dobrostojecu materijalnu situaciju, iskrenost, postenje, uspesnost u svemu, iskustvo i mudrost, itd...

Verovatno su ljubomorni zato sto oni to nemaju. Ali mi mozemo samo da pretpostavljamo stvari o ljudima koje ne poznajemo, niti smo ih ikad videli u zivotu..pa tako i ja pretpostavljam. :wink:

Mogli bi i dublje analizirati te ljude koju pljuju bez povoda...ali i ono je vise reci nego sto su vredni.

PS Jos veci su seljaci koji objavljuju licna imena na forumu i tako to...jos manje reci.

zao mi je sto si me pogresno razumeo... TEBI se obracam jer me je tvoj post inspirisao, ali ne govorim O TEBI... hajde, kad vec moram da crtam, hjajde da probamo ovako.... zelim da kazem da sam ubedjen da (kod 80% zena...onih 20% ekstrema necemo razmatrati) nije sve (samo) u lovi (iako je to omiljeni izgovor muskaraca...pala bi da nije sponzorusa)... i mislim da se ta stvar moze kompenzovati na milion drugih nacina (niko ne ocekuje savrsenstvo ali mu treba teziti).... ako si vec nezadovoljan svojim odnosom sa devojkama (sto svakodnevno seva iz tvojih postova), probaj prvo da realno sagledas i preispitas sebe (sve svoje kvalitete i nedostatke) i da probas svoje kvalitete da istaknes, a mane popravis ili prikrijes...
svet ces ipak malo teze da promenis...

????
06.07.2005., 23:34
do yaya, hvala ti maco!

Alo, Vlado! jel mozes da me ostavis na miru ? Ovde ljudi dolaze da se zabave a ne da proganjaju bivse!!!
FIND THE LIFE!!!
greška profesorice (kako nos, jel raste?), sedi 1 (jedan)! imate visoko mišljenje o sebi (ja, pa ja,pa opet ja .....svi me gledaju i proganjaju....) ja se ZABAVLJAM :!: "što i vama želim"

Pera_Zdera
10.07.2005., 12:21
zao mi je sto si me pogresno razumeo... TEBI se obracam jer me je tvoj post inspirisao, ali ne govorim O TEBI... hajde, kad vec moram da crtam, hjajde da probamo ovako.... zelim da kazem da sam ubedjen da (kod 80% zena...onih 20% ekstrema necemo razmatrati) nije sve (samo) u lovi (iako je to omiljeni izgovor muskaraca...pala bi da nije sponzorusa)... i mislim da se ta stvar moze kompenzovati na milion drugih nacina (niko ne ocekuje savrsenstvo ali mu treba teziti).... ako si vec nezadovoljan svojim odnosom sa devojkama (sto svakodnevno seva iz tvojih postova), probaj prvo da realno sagledas i preispitas sebe (sve svoje kvalitete i nedostatke) i da probas svoje kvalitete da istaknes, a mane popravis ili prikrijes...
Pa mene ne interesuje mnogo sta ti imas ili nemas u tvojoj glavi, kakve predstave ili predrasude o nekom, a najmenje me interesuju tvoji izgovori za tvoje neuspehe. No svako prica ono sto mu je u glavi.
Probaj i ti da istaknes neki tvoj kvalitet...ukoliko ga imas uopste. :P
Slazem se da treba teziti boljem i lepsem ...svemu.

GoldenLady
10.07.2005., 14:19
Pa mene ne interesuje mnogo sta ti imas ili nemas u tvojoj glavi, kakve predstave ili predrasude o nekom, a najmenje me interesuju tvoji izgovori za tvoje neuspehe. No svako prica ono sto mu je u glavi.
Probaj i ti da istaknes neki tvoj kvalitet...ukoliko ga imas uopste. :P

koliko vidim pero, ti si ovde sa predrasudama. mislim da je underwater u pravu.
Ali ako ti je za utehu, ipak svaka krpa nadje zakrpu.
Sve te sponzoruse na kraju nalete na samozvane 'bizmismene'...i tu se bajka zavrsava... umesto da pocinje :?

Pera_Zdera
10.07.2005., 15:19
koliko vidim pero, ti si ovde sa predrasudama. mislim da je underwater u pravu.
Ali ako ti je za utehu, ipak svaka krpa nadje zakrpu.
Sve te sponzoruse na kraju nalete na samozvane 'bizmismene'...i tu se bajka zavrsava... umesto da pocinje :?
Da probam da pojasnim ili ti nacrtam pojedinim inteligentnima.

Kako muski tako i zenski...ma koliko to nama bilo krivo. :wink:

storm cloud
10.07.2005., 15:20
Here we go again! :lol:

Pera_Zdera
27.07.2005., 17:56
Cisto da vratim ovi temu ako neko ima da izjavi nesto o sponzorusama ili slicnom.

GoldenLady
27.07.2005., 22:38
Cisto da vratim ovi temu ako neko ima da izjavi nesto o sponzorusama ili slicnom.

ajde izjadaj nam se ... koja te je to OPET zavrnula :?

DisMisaL
27.07.2005., 23:21
Izvinjavam se NS što vam se ubacujem u podforum, ali ako bi neko bio ljubazan da mi pojasni u čemu je fora sa Novosađankama bez kolica i para i po čemu se one razlikuju od onih koje imaju kolica i/ili pare, tj šta ih to toliko ističe da ste morali i temu o njima? Hvala.

don't panic
28.07.2005., 01:00
Ističe ih nedostatak istih. To ne da je za posebnu temu, već zahteva i poseban podforum.

jomini
28.07.2005., 02:42
Pa kažeš joj da imaš i kolica i pare, ali kod kuće su ti!

gun-d
20.01.2008., 19:21

Vrlo jednostavno,idi tamo gde devojke ne gledaju na kolica i kes,ne odusevljavaju se sve devojke tim stvarima.

mitarbg
21.01.2008., 17:14
Pa da idi u Afriku... mada i tamo se gledaju statusni simboli....hm mozda neka zabit... i tamo je sve otislo u majcinu ma idi na juzni pol....tamo nema puteva.

Kale 0706
22.01.2008., 14:57
Beatles-i jednom davno rekli: " I DONT CARE TOO MUCH FOR MONEY - MONEY CANT BUY ME LOVE!!! "

JEKA021
27.01.2008., 17:09

Sta vam smetaju ti ljudi iz Bosne, pobogu? Pa nece vam usi otpasti. I novosadjani prilicno psuju i vicu na ulici samo je naglasak drugaciji.

JEKA021
27.01.2008., 17:26

Ganjas pogresne cice, decko. Ima mnogo normalnih i pametnih devojaka koje i lepo izgledaju i postuju druge kvalitete kod momka, a ne samo novac i auto. Tvoje je da nekako nabavis te druge kvalitete, kao sto su humor, lep izgled, dobro telo, kulturno i kul ponasanje, izvesne talente i sl. Ako imas manje od 30 godina upalice ti ovi kvaliteti i bez kesa, ali ako si stariji, onda nemanje kolica i para predstavlja tvoju nesposobnost da zaradis i razumljivo je da se to ne ceni. Pogledaj malo bolje devojke koje nisu napucano obucene i preprzene. Iznenadices se koliko lepih lica sa sve zgodnim stasom mozes zapaziti po gradu samo ako usmeris paznju na malo lezerniju vrstu devojke.

Kale 0706
29.01.2008., 09:49
Ganjas pogresne cice, decko. Ima mnogo normalnih i pametnih devojaka koje i lepo izgledaju i postuju druge kvalitete kod momka, a ne samo novac i auto. Tvoje je da nekako nabavis te druge kvalitete, kao sto su humor, lep izgled, dobro telo, kulturno i kul ponasanje, izvesne talente i sl. Ako imas manje od 30 godina upalice ti ovi kvaliteti i bez kesa, ali ako si stariji, onda nemanje kolica i para predstavlja tvoju nesposobnost da zaradis i razumljivo je da se to ne ceni. Pogledaj malo bolje devojke koje nisu napucano obucene i preprzene. Iznenadices se koliko lepih lica sa sve zgodnim stasom mozes zapaziti po gradu samo ako usmeris paznju na malo lezerniju vrstu devojke.

Nemam sta da dodam osim da se apsolutno slazem! :)

aleko
01.02.2008., 22:39
Budi uporan.

le_piaf*
02.02.2008., 20:23

Браво!
Додао бих још само нешто.
Није толико битно да си леп ,имућан,скоцкан.Мораш бре да имаш нешто у себи,да имаш шлифа.Мани се тих које је тешко ''сконтати'' без колица.Оне сигурно мање вреде од оних које не мере човека по материјалном стању.

Tasha444
03.02.2008., 23:15
Boze moj,koje razmisljanje...Nije ni cudo sto se nije predstavio...

le_piaf*
04.02.2008., 13:35
Boze moj,koje razmisljanje...Nije ni cudo sto se nije predstavio...

Ма само нек се множе ''такви'' ликови :) биће више жена за мене :)

Tasha444
05.02.2008., 21:37
Ма само нек се множе ''такви'' ликови :) биће више жена за мене :)

Uzimas korist:mrgreen:

zonpi
05.02.2008., 21:45
Prosto. Ja vozim auto koji je istogodiste kao i devojka,bas sam trazio to god. mislim devojke:)
Nije da ne vole dobra kola ali sedaju i u ova moja shugava za sada:)

zmajodbraj
06.02.2008., 19:48
Ljudi,
Imam pitanje, koliko je u NS zarada fudbalera na zalasku karijere? Cisto da razjasnim neke stvari!

zmajodbraj
07.02.2008., 08:43
Ja bih imao jednu molbu za moderatora, ako je moguce da obrise ovaj post i ovaj post iznad.