Vidi punu verziju : Dali u Leskocu Mose Pijade Spmen jos nije Srusen?
vzeoy7y9
27.06.2005., 20:23
Mrtvac Mose Pijade i njegov rad u Srpsku zemlju.
Ta Jevrejska mrcija za kratko vreme je nacinila stetu Srpskoj naciji, vise nego sto su nam Turci za 500 godine nacinili pa ako njegov spomenik nije srusen,pod hitno se trba srusiti!!!
potpuno si u pravu , i slazem se sa tobom, ali ko da ga srusi brate? na vlast su presvuceni komunisti, pa zar ocekujes od njih da ubiju svog DRAKULU??? pozdrav iz Leskovca
vzeoy7y9
29.06.2005., 23:02
potpuno si u pravu , i slazem se sa tobom, ali ko da ga srusi brate? na vlast su presvuceni komunisti, pa zar ocekujes od njih da ubiju svog DRAKULU??? pozdrav iz Leskovca"ZERO"Da je Kraljevina Jugoslavije, ostala na Vlast,nit bi bila (DRAKULA)u Leskocu, nit bi nam Siptari bili komsije, posto su posle rata dosli na Vlast kriminalci koji je Kraljevina Jugoslavije kriminalno gonila, ne samo sto je (Mose Pijade spomenik u Leskovcu sazidan),ngo smo pored nji izgubili sve Srpske zemlje na tom delu Balkana,a sada prko Natasu Kandic i druge komunistike bandite,Zapad u Haski sud pere krvave ruke okrvljane od Srpske krvi.
Samo da bi digli revoluciju,Zikica Jovanovic je ubio Srbina,srusiti spomen zlocincu (Mose Pijade), siguran sam da nebi doslo do revolucije, ali ako ga cuvamo ,da gadi Leskovac grad,sramota je nasih predaha koji dadose zivote za tu prokletu Srbiju!!!
Hvala Leskovce
ma sve si ti prijatelju u pravu, ali neznam kad si zadnji put bio u leskovcu?. zasto nekad ne dodjes na msn, da popricamo, bas bih zeleo. poz iz leskovca
vzeoy7y9
29.06.2005., 23:37
ma sve si ti prijatelju u pravu, ali neznam kad si zadnji put bio u leskovcu?. zasto nekad ne dodjes na msn, da popricamo, bas bih zeleo. poz iz leskovca"ZERO"Bio sam i sve zna vash brat,samo nista nemozemo jer ta banda navija se gde vetar duva!!!
Hvala
Gde se nalazi taj spomenik?
vzeoy7y9
12.07.2005., 17:42
Gde se nalazi taj spomenik?Ako se ne varam, mislim da je kod Bolnicu Mose Pijade,u leskovac,vrlo je tesko prici tom zlocincu spomenik.
koliko ja znam taj spomenik ne postoji, ali si me bas zaitrigirao da ga pronadjem. pozdrav
vzeoy7y9
14.07.2005., 15:46
koliko ja znam taj spomenik ne postoji, ali si me bas zaitrigirao da ga pronadjem. pozdravZERO: ono doba! ,tamo je bio park ,danas je ogradjen sa Bolnice!!!
Pozdrav iz SAD