Vidi punu verziju : STA MLADICI VOLE KOD DEVOJAKA?
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
No Fear
29.05.2003., 01:36
Kod vecine muskaraca, prvo je pitanje izgleda, u tome nema poricanja, i uvek ce tako biti. Ali naravno, iako vecina nece nikad priznati, jako je i vazno kakva je osoba. Ako je devojka sponzorusa, najverovatnije je da ce uraditi sa njom sta god im treba i onda je ispaliti. Ali ako je devojka interesantna i inteligenta osoba, i ako muskarac oseti da je ta devojka na istoj talasnoj duzini, onda izgled i nije toliko vazan koliko se u pocetku misli. A sa drugima se ni ne vredi petljati...
e to i mene zanima..ajde decki javite se..
ja mislim de je u pocetku vazan izgled jer ja nikada se ne bi skontao sa djevojkom ako mi nije privlacna a isto tako ne bih ostao sa njom ako smatram da nije bas inteligentna!!!!!!!!
tako da zakljucim sve je vazno
poz. iz banjaluke
NIJE BITNO DA LI TI SE DEVOJKA SVIDJA NEGO DA TI LEZI
Stari Lisac
12.06.2003., 20:44
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .
kada nekoga gledate duze vreme sigurno pored nekih fizickih primeticete i to kako se lepo smeje ili kako hoda ili ako sedi u drustvu koliko ima stila ili ne....za pocetak toliko
pozdrav svima
vila_raviojla
13.06.2003., 13:44
Tako je Lisce.
Izgled je samo ljustura koja skrece paznju okoline sad bila ona lepa ili ne, manje vazno.
Znam milion ljudi koji i ne mogu da se pohvale izgledom ali ljudi ih obozavaju, znaci i kad se zaljubljujes u nekoga , moras sigurno pre toga i izmeniti po koju rec sa njim/njom pa tek onda otkrivas kakav je . Zato i ne verujem da neko moze da se zaljubi u nekoga a da sa tim nekim rec jednu nije prozborio. Mislim , to je slika bez tona.:))
Razmisli , kad nekog volis , i zaboravis na njegov izgled, ono sto te privlaci je kako se taj neko smeje, neki pokret i brdo drugih stvari.
Uf danas sam se nesto raspisala :))))
Stari Lisac
13.06.2003., 15:10
Tako je Lisce.
Izgled je samo ljustura koja skrece paznju okoline sad bila ona lepa ili ne, manje vazno.
Znam milion ljudi koji i ne mogu da se pohvale izgledom ali ljudi ih obozavaju, znaci i kad se zaljubljujes u nekoga , moras sigurno pre toga i izmeniti po koju rec sa njim/njom pa tek onda otkrivas kakav je . Zato i ne verujem da neko moze da se zaljubi u nekoga a da sa tim nekim rec jednu nije prozborio. Mislim , to je slika bez tona.:))
Razmisli , kad nekog volis , i zaboravis na njegov izgled, ono sto te privlaci je kako se taj neko smeje, neki pokret i brdo drugih stvari.
Vilo ja sam se prijatno iznenadio :) koliko tekstaaaaa
vila_raviojla
13.06.2003., 16:44
Tako je Lisce.
Vilo ja sam se prijatno iznenadio :) koliko tekstaaaaa
Danas imam inspiraciju :))))))))
Ono sto je veoma tesko da se nadje, kod zena MOZAK
Tako je Lisce.
moguce je zaljubiti se u nekoga, a da ne progovoris ni jednu rec. To se dragi moji zove ljubav na prvi pogled :))
Sada da li ce ta zaljubljenost preci u ljubav, ostati zaljubljenost, ili jednostavno nestati posle prvih reci...to je vec druga prica
vila_raviojla
18.06.2003., 10:48
Tako je Lisce.
moguce je zaljubiti se u nekoga, a da ne progovoris ni jednu rec. To se dragi moji zove ljubav na prvi pogled :))
Sada da li ce ta zaljubljenost preci u ljubav, ostati zaljubljenost, ili jednostavno nestati posle prvih reci...to je vec druga prica
Pa to onda nije ljubav na prvi pogled nego zaljubljenost na prvi pogled.:)))))
Isto tako nemoguce kao i ono prvo, slika bez tona.:))
Da se ne lazemo,da bi te neko privuko,zainteresovao,mora prvo da ti se vidja fizicki.Ali to nije najbitnije,posle toga ide to unutrasnje.Ali prvo,svako zapasi kako ta osoba izgleda.
Ovo gore sam bila ja,zaboravih da se prijavim. Nije najbitniji fizicki izgled,a li to se prvo zapazi. Drugo je ako vec znas neku osobu...
Ivanica
19.06.2003., 12:23
To znači da neme devojke nemaju nikakve šanse kod muškaraca? Čudno... uvek sam mislila da im smeta što devojke navodno previše pričaju. ;)))
vagabond
22.06.2003., 16:26
Zasto se "on" zaljubi u "nju"?
Mislim, kad mu se to desi, da mu nije vise bitno zbog cega je to tako.Bitnije je, ono sto ga je dovelo u takvo stanje, a to se desilo nesto ranije.
Zavisno od starosne dobi,mladici imaju razlicite kriterijume,koji variraju od slucaja do slucaja.
Nekad to ide od sasvim nebitnih detalja pa do temeljnih karakternih osobina.Nemoze se, mislim,generalizovati neki odgovor na ovo.Cemu na kraju ovakva pitanja..nije vam dovoljno sto je neko zaljubljen u vas?
To znači da neme devojke nemaju nikakve šanse kod muškaraca? Čudno... uvek sam mislila da im smeta što devojke navodno previše pričaju. ;)))
Daj Ivanice nemoj biti bukvalista. Uostalom i nemi nekako komuniciraju sa okolinom. Ono sto sam vec gore rekla izgled samo privlaci paznju a to slika bez tona se odnosi na lep fizicki izgled i prazan mozak :)
Mora da postoji jos nesto osim izgleda da bi se covek zaljubio u nekoga , neki to zovu hemija ili sta vec. Mislim, da li mozes da se zaljubis u neciju sliku na posteru npr?
vokativ-a
24.06.2003., 04:59
uffff...mene ovo malo cak i zanima ,pa bi htela da cujem jos primera ,a ne da obradjujemo samo jedan - dva .sta kazete? bilo bi interesantno da recimo ,svako navede prvih pet neophodnih elemenata da bi mu se svidela neka devojka ;ko voli da pise moze i da obrazlozi jel...zanima me kako muske preferencije mutiraju shodno vremenu u kome zivimo ?
...pazljivo vas slusam...
pa gleda se ovako, faca prvo, onda guza, posle toga grudi, i onda idu noge, pa nokti , pa ostali detalji... stil, higijena,tange,solarijum itd...
sto se mene tice ne mora da prica uopste , samo da bude lepa...
Nifelheim
25.06.2003., 19:49
sto se mene tice ne mora da prica uopste , samo da bude lepa...
Hahahahah... bar je neko iskren!
Ono sto je veoma tesko da se nadje, kod zena MOZAK
Ajoooooooj.... pa kad ne trazite normalne devojke, nego one koje bi se dale vec prve noci... Te pamentne ne mozete na svoju zvaku da predjete, kao ove glupe! :)
Mislim, cast izuzecima ;)
nepotpisani
29.06.2003., 22:50
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?Trebalo bi da unutrsnja lepota bude na prvom mestu.Medjutim zbog toga sto zivimo u ovom idiotskom svetu, gde nekolicina debila punih silikona i dzepova para, postavlja uslove muskarci su na neki nacin prinudjeni da se obaziru prvo na izgled, a onda na intelekt.
Ozrenac
30.06.2003., 19:16
Nije vazno dal je crna plava ili ima muza, samo da nam u zivotu slatku ljubav pruzaDa li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?Zasto se zaljubljuju u nju? Zbog plave kose, napucenih usana, dugih noktiju...Ili je ipak vaznije ono iznutra?
U pocetku , ali samo u pocetku je bitan fiz. izgled , koji po meni nije presudan , ono sto je bitno nije cak ni to sto ti kazes "iznutra" nego neka hemija ili sarm koja osoba ima ili nema .
kada nekoga gledate duze vreme sigurno pored nekih fizickih primeticete i to kako se lepo smeje ili kako hoda ili ako sedi u drustvu koliko ima stila ili ne....za pocetak toliko
pozdrav svima :)
Код девојке се прво дефинитивно примете очи, и уопште лице. Тек после се поглед може спустити доле.
Заправо, девојка се не треба проценјивати по изгледу.
Ту особу треба добро знати да би схватили каква је у души. :o
Kod vecine muskaraca, prvo je pitanje izgleda, u tome nema poricanja, i uvek ce tako biti. Ali naravno, iako vecina nece nikad priznati, jako je i vazno kakva je osoba. Ako je devojka sponzorusa, najverovatnije je da ce uraditi sa njom sta god im treba i onda je ispaliti. Ali ako je devojka interesantna i inteligenta osoba, i ako muskarac oseti da je ta devojka na istoj talasnoj duzini, onda izgled i nije toliko vazan koliko se u pocetku misli. A sa drugima se ni ne vredi petljati...da ti ja kazem nesto uvek je bitno za muskarca da devojka izgleda ali veruj mi najbitnije je da ona ima nesto iznutra
Da sam musko,meni bi kod devojaka bilo vaznije ono iznutra,ali ipak malo je onih muskaraca koji gledaju nasu unutrasnjost. :? :(
Da budem iskren, moja cura jeste i guzlata i sisata, ali posle 5 godina zabavljanja, ja sam je zavoleo iznutra, verovali mi ili ne. Kada sada razmisljam, i da nije bila ovako lepa, opet bi bio s njom.
yugoslav
14.07.2003., 20:18
Mogu biti i ruzne ali ako su J.E.B.O.Z.O.V.N.E.....
Onda su bolje i od najlepsih devojaka ovog sveta.
E na to se loze muskarci!!!
Koja unutrasnjos??? To se traazi samo kad se muskarac zeni!!!
Evo iako sam zensko, mislim da imam i ja odgovor .. :lol:
Vazno je da devojka ima HARIZMU, nesto sto PRVO privuce momka. Naravno , uvek im je (bar pri prvom susretu) vazan i FIZICKI IZGLED (skoro svi prvo gledaju lice, pa onda idu grudi i sklad tela uopste)...da li sam pogodila? :wink:
za prvi kontakt je bitan izgled,ali neko moze i na prvi kontakt da te impresionira svojim intelektom..da bi veza uspela definitivno nije bitan izgled tj sve se zavrsava kada lepa osoba nema vise nista da ponudi osim izgleda.
zato mislim da lepota ne odredjuje ni uspeh ni srecu,naravno moze obezbediti i jedno i drugo ali samo uz kombinaciju sa duhom.
najlepse je kad covek ima pomalo i jedno i drugo.
IPAK na ruzno se naviknes kao i na lepo,ali se na glupost,zajedljivost,egocentricnost......i druge lose osobine covek se tesko navikava
:lol:
kosmopolit
23.07.2003., 14:50
" ziv se covek na sve navikne "
ceca
bitno je i da zena pokaze interesovanje za odredjenog muskarca... i da on, naravno, to primeti... jedan od preduslova za zaljubljivanje
pozdrav svima :shock: :shock: :shock: na cemu lezi
cica pica
31.07.2003., 03:12
NIJE BITNO DA LI TI SE DEVOJKA SVIDJA NEGO DA TI LEZI :roll: :roll: :roll: lezi na cemu :?: :shock:
ja mislim de je u pocetku vazan izgled jer ja nikada se ne bi skontao sa djevojkom ako mi nije privlacna a isto tako ne bih ostao sa njom ako smatram da nije bas inteligentna!!!!!!!!
tako da zakljucim sve je vazno
poz. iz banjaluke :oops: vi iz b.luke st ejako pametni ai trebe su strasne
i jedno i drugo je vazno............
:roll: :roll: :)
Markoni89
15.10.2007., 22:44
Kod devojaka najvise volim da budu iskrene..naravno lepota ima jak uticaj..bitno je posto ona koja ti se svidja,,svidja ti se jer lepo izgleda..ili je zgodna..posto osobu prvo je vidis kako izgleda a tek posle kakva je unutra...naci lepo i iskrenu devojku je tesko naci..caooossssss
E nek si ti nama reko. http://e.deviantart.com/emoticons/b/bug.gif
medved_bg
16.10.2007., 00:09
Neko je jednom već rekao:
Ko digne temu stariju od dve godine, otpadne mu kita!
Milenkom
16.10.2007., 02:30
Prvo je vazan izgled. Kako kazu izgled je ulaznica za unutrašnost. To vazi vise manje isto za devojke. A posle par piva izgled vise nije toliko vazan ..... to vazi samo za muskarce .. he he ...
Ovo stara tema....Dok je još bila kategorija ''Gosta forumaša'':D.....
Stav, Lepotu, i unutrašnju i spoljašnju,Borbenost,Skromnost, Otvorenost ali i Vernost:)
Kod devojaka najvise volim da budu iskrene..naravno lepota ima jak uticaj..bitno je posto ona koja ti se svidja,,svidja ti se jer lepo izgleda..ili je zgodna..posto osobu prvo je vidis kako izgleda a tek posle kakva je unutra...naci lepo i iskrenu devojku je tesko naci..caooossssss
Markoni, ne zaljubljuješ se u iskrenost :roll:
To čak nije ni preduslov za ljubav.
Banshee
16.10.2007., 09:23
pa to su dva razlicita pojma - lepa i zgodna?
inace sta je bitnije lepota ili zgodnoca?
sve mi se nesto cini da se tu ne pravi razlika,al moze zgodna da bude da moras da joj stavis kesu na glavu svaki put kad je vidis :?
trachara
16.10.2007., 09:28
ja mislim da mladici vole kad devojke znaju da igraju kolo
Banshee
16.10.2007., 09:30
au ja to ne znam,necu se nikada udati :shock:
tracaro hvataj me pod ruku da odma krenemo da cupkamo!
i jedno i drugo je vazno............
:roll: :roll: :)
a jel ovo "naša" struja ili neka lažna?
da ne bude zabune..
chika_doktor
16.10.2007., 09:39
ja mislim da mladici vole kad devojke znaju da igraju kolo
meni jedna rekla da ce mi pokazati par koraka...ja to nisam nikad igrao...ebiga nije mi imao ko pokazati:(
trachara
16.10.2007., 09:42
au ja to ne znam,necu se nikada udati :shock:
tracaro hvataj me pod ruku da odma krenemo da cupkamo!
ne, ne
chorbadzijsko je da gleda, sirotinjsko da trupa
tebe ce trach da nauci nesto drugo
pa da te udaaaaamo, bog da te vidi
u bogatu kucu
Nemoj da se brines Banshee, ni ja ne znam da igram kolo tako da nema problema :D
krvolok
16.10.2007., 12:02
a jel ovo "naša" struja ili neka lažna?
da ne bude zabune..
To je, definitivno, neka lažna Struja, pošto je očigledno da je trezna !!! :lol:
Markoni89
16.10.2007., 16:57
..bitnija je lepota..a i telo istoo je toliko bitno..pa nezaljubljujes se u iskrenost..ali ako neko nije iskren prema tebi kao ces da se zaljubis u njegaa????????????caoooooooooss
rastamann
16.10.2007., 18:03
Vazno je da obim kante bude manji od 30mm
Šaban Pivac
17.10.2007., 04:45
Mladići najpre uoče sifone, osobito ako su dooobri, onda uoče bulju, kukove, noge pa usta. Upravo tim redosledom. On zapravo oće da se razmnožava, a u tome kosa i pućenje usta i nedajbože nokti ne znače mnogo. Ako mladiću takve tričarije nešto znače - to znaći da je on tetkica i ne planira relnu vezu (*******) već više onako, virtualno, držanje za ruke, gledanje zvezda i take pederluke.
Mladići najpre uoče sifone, osobito ako su dooobri, onda uoče bulju, kukove, noge pa usta. Upravo tim redosledom. On zapravo oće da se razmnožava, a u tome kosa i pućenje usta i nedajbože nokti ne znače mnogo. Ako mladiću takve tričarije nešto znače - to znaći da je on tetkica i ne planira relnu vezu (*******) već više onako, virtualno, držanje za ruke, gledanje zvezda i take pederluke.
Koj' je tebi k.urac?!
Ako se veza ne sastoji samo od sexa onda to nije veza?!
Sta ti uopste pokusavas da kazes?!
plava ciganka
17.10.2007., 09:38
Pa za zaljubljivanje je dovoljno imati i trepavice po necijem ukusu, a za nesto vise zavisi od toga koliko taj mladic ima godina i iskustva :twisted:
Pa za zaljubljivanje je dovoljno imati i trepavice po necijem ukusu, a za nesto vise zavisi od toga koliko taj mladic ima godina i iskustva :twisted:
A koliko ti pile plavo imas godina i iskustva kad tako mudro zboris?
DisMisaL
17.10.2007., 14:33
Da li je mladicima bitnije kako devojka izgleda ili kakva je iznutra?...veruj mi najbitnije je da ona ima nesto iznutraDa sam musko,meni bi kod devojaka bilo vaznije ono iznutra,ali ipak malo je onih muskaraca koji gledaju nasu unutrasnjost. :? :(... ja sam je zavoleo iznutra...
Ja da sam hteo da gledam žensko iznutra učio bih za doktora.
Milenkom
18.10.2007., 02:19
Na prvom mestu je izgled. Devojke ste iste. Sve ostalo je sekundarnog pomena.