Vidi punu verziju : konačno zadovoljna
kada čovek poželi da bude sam sa sobom pa makar i medju gomilom sa svojim mislima ,,bez ometanja ,, prolaznike da posmatra ili da ih ne vidi , da šeta ,da luta ,bez i jednog,,dobar dan dobro veče ,,, da se oseća usamljeno makar sat ,ili pola ,,,samo tren da misli da je sam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i tada bi shvatio da je lepo biti u društvu,,,
ma šta ja znam ,,valjda nekada treba želeti ,,i da ostane na tome ,,eto imaš nešto neostvareno ,, čuči tamo negde ,, nada se da se ostvari ,ispliva , ,,,,,mada neka ga ,, neka postoji želja za nečim ,, neka postoji praznina ,
Moram zbog tebe cak dovde da pesacim..........pa stvarno nisi normalna........ :wink:
pa si dosla u aziju, najmnogoljudniji kontinent
zene su kontradiktorne
pa si dosla u aziju, najmnogoljudniji kontinent
zene su kontradiktorne
pa šta im vredi šo ih ima mnogo kada imaju najmanji broj poruka -- :D
pa oni rade nemaju vremena za zezanje :?
pa vidiš dokle ih je dovelo to što rade ,,, zaključak?....i da,,, bre ljudi nadjite svoju temu
ma udaj se za kineza za pare
pustinja gobi shamo je l idesh tamo sada to je u mongoliji da li si to znala nadam se da da
je l imash zdravstvene tegobe men zabolela krsta ali samo konstatujem ne zalim se
ma zdravlje strava ..fizička forma do loodila nego volela bi nešto da imam qurac ,, pa da kažem ,,,e zabole me ,,,znaš??? :D
stavi bananu
e super je kad npr ne odesh nedelju dana na krstu i onda se vratish, ko da nikad nisi bila
ša bananu ,,,vibrator sa tri brzine ,,,nego neću sada ,,,večeras kada privedem neko mače pa da me gleda ,,,mnogo volim kada me gledaju
ma vezi mu ochi i budi gospodarica
neću
a što ti hoćeš da me navedeš na blud a?? :shock:
Bas ste ugusile ove azijate..........
jel hoćete vi ljudi bre da nadjete svoj kontinent ,,,,,
jesi li cula ti za blog :?:
mislim da je baš super kada ti se neko obraća a ti ga ni krajičkom oka ,,,, ej bre ljudi bre
ma stvarno ti nije fora...zlouptrebljavas ovaj deo foruma zato sto nema moderatora...i oduzimas mi vreme...evo opet :x
ma stvarno ti nije fora...zlouptrebljavas ovaj deo foruma zato sto nema moderatora...i oduzimas mi vreme...evo opet :x
Pazi se ako te AVESIC dohvati......... :oops: :wink:
dohvati-mu dodje kao dovati jel da lavu,,,trepćem
dohvati-mu dodje kao dovati jel da lavu,,,trepćem
Kakva si decko bi imao traume posle tebe..........mislim od :oops:
da ,,,yeeebote ko još voli debele
da ,,,yeeebote ko još voli debele
Ja sam mislio na urdenost.........ali nema veze.......
ej dosadan si sa ovim ,,misliće neko da sam musava od čokolade ,,bre,,,, ovako -- video mi lav noge dva dana pre depilacije ,,, malogradjaninu jedan
ej dosadan si sa ovim ,,misliće neko da sam musava od čokolade ,,bre,,,, ovako -- video mi lav noge dva dana pre depilacije ,,, malogradjaninu jedan
A zadebljale pete........mislim........ :cry:
idiote jedan ---al onaj pravi ,,,možda bio loš ugao -slikano iz perspektive od glave prema dole ,,,,pa to je jedino što volim kod sebe ----imam lepa stopala ,, a ti crkni
Bas lepa i mala stopala..........ko bi reko da nosis 44........ali ni to nema veze bitno je da su tebi lepa........ :roll: :!:
Bas lepa i mala stopala..........ko bi reko da nosis 44........ali ni to nema veze bitno je da su tebi lepa........ :roll: :!:
38ipo--- s obzirom na visinu to nije mnogo ali pošto si ti mali tebi se sve čini veliko na meni :D
38ipo--- s obzirom na visinu to nije mnogo ali pošto si ti mali tebi se sve čini veliko na meni :D
Mora da je to...........poz :wink:
I OVA TEMA JE ZAKLJUČANA --- RAZLOG ; MUKA MI NEŠTO
I OVA TEMA JE ZAKLJUČANA --- RAZLOG ; MUKA MI NEŠTO
Aj vazi nek ostane zakljucana......... :idea:
i ne možete na nju ODGOVAAARATIIII
ja ne znam kako moderatorima uspe da zaključaju :shock:
i ne možete na nju ODGOVAAARATIIII
ja ne znam kako moderatorima uspe da zaključaju :shock:
I mene to kopka.......ali posto je tema zakljucana da neduzim........... :idea: