PDA

Vidi punu verziju : punk

Nancy
28.05.2003., 16:30
sta mislite o punku kao muzici, pokretu i kulturi?

Stoorbak
28.05.2003., 22:01
sta mislite o punku kao muzici, pokretu i kulturi?

Shto se tice muzike nemam neko visoko mishljenje, sve se svodi na dva rifa ti to je sve :((( A sve ostalo je ok :))
p0z

Devilish Dog
25.07.2003., 14:55
PUNK je COOL !!!
sex pistols
exploited
p.i.l.
i mnogi drugi...
Pank pokret se ponovo radja !!! :twisted:

AMY-LEE
25.07.2003., 15:45
punk je cool
buntovnistvo je opet in zato devojke puno puno crnog eyelinera zastitnog znaka punk devojaka

stage
25.07.2003., 15:52
Punk je sranje Hip hop brate u srcu kao i male crnje.

THE -X
25.07.2003., 18:06
E,****** TE I HIP-HOP I TI MALI CRNCI!!!!!!!! :twisted: :twisted:

stage
25.07.2003., 20:57
Znaci volis crnce.Pa akom tako kazes uredu.Samo,kazi kevi da ne kasni veceras.Ne volim kada ciganke kasne.

Bamby
11.08.2003., 00:32
Nije bitna sminka devojko i ono ostalo kako izgledas: da li imas ciroki, nosis koznu jaknu pocepane farke i ostalo... Bitno je da u srcu uvek budes PUNK, da u glavi budes PUNK, da na razne druge nacine pokazes svima kakav stav imas u zivotu. Ja odavno vec nisam teenager, ali jos nosim bar jednu zihernadlu negde na sebi i izbegavam bilo kakve sablone drustvenog ponasanja - na svoj nacin. PUNK ili jesi ili nisi stavila crni kreon oko ociju ili ne!

11.08.2003., 22:38
Mislim da je Punk Punk samo ako zivi među malim krugovima ljudi. Svaki pokret kad se omasovi i pređe u trend bude iskompromitovan i iskorišćen. Što se pank muzike tiče, tu nije bitno dali je to teško odsvirati ili lako nego je bitna ideja(da originalno zvuči), energija i tekstovi. Zato najviše slušam stare punk i alternativne bendove i neke novije koji su izgradili svoj stil. To nemora da bude standardni punk nego punk sa elementima metala, grind cor-a i alternativnog rock-a. Nevolim ove popularne novije američke pank grupe, to je limunada pank.

. . .
11.08.2003., 22:47
PUNK muzika je najbolja koja postoji. Najbolji bendovi su Exploited, Business, 999, Clash, UK Subs. . . A od nasih Trula Koalicija, KBO!, Zvoncekova Biljeznica, Vrisak Generacije, Zbogom Brus Li, Dzukele, Goblini, Saht. . .
Sto je neko gore rekao da bi bio PUNK-er netreba ti nista, samo je potrebno da si to duboko u sebi.

Moon Child
09.04.2005., 13:01
Nije bitna sminka devojko i ono ostalo kako izgledas: da li imas ciroki, nosis koznu jaknu pocepane farke i ostalo... Bitno je da u srcu uvek budes PUNK, da u glavi budes PUNK, da na razne druge nacine pokazes svima kakav stav imas u zivotu. Ja odavno vec nisam teenager, ali jos nosim bar jednu zihernadlu negde na sebi i izbegavam bilo kakve sablone drustvenog ponasanja - na svoj nacin. PUNK ili jesi ili nisi stavila crni kreon oko ociju ili ne!
:D bravo :D

*Lenja_Pita*
09.04.2005., 13:03
PUNK muzika je najbolja koja postoji. Najbolji bendovi su Exploited, Business, 999, Clash, UK Subs. . . A od nasih Trula Koalicija, KBO!, Zvoncekova Biljeznica, Vrisak Generacije, Zbogom Brus Li, Dzukele, Goblini, Saht. . .
Sto je neko gore rekao da bi bio PUNK-er netreba ti nista, samo je potrebno da si to duboko u sebi.

Heh, to sluša moja keva.

Moon Child
09.04.2005., 13:10
ako ti keva slusa KBO! i saht ja cu momentalno da pojedem svoju ruku, evo casna rec

. . .
09.04.2005., 16:18
A ja cu da zakljucam temu jer slicna postoji.