Vidi punu verziju : sloga ili masinac
Vlado_KV
26.09.2003., 15:15
Interesuje me vase misljenje:
Ko ce bolje (Sloga ili Masinac) da prodje u novom prvenstvu YUBA lige?
I za koga cete vi da navijate u medjusobnim duelima ova dva kluba?
rudy_kv
29.09.2003., 12:18
Veoma tesko pitanje.
Sloga je po tradiciji jaci klub, ali kako Masinac igra sve bolje, bice cupavo. Nije vazno za koga cu navijati, vazno je da cu svakog vikenda u Kraljevu da gledam prvoligase! :lol: :lol:
Kosarkas
01.10.2003., 01:10
Naravno masinac,ako budem igrao cesce.
Naravno da navijam za Mašinac...a ko će biti bolji????Ja se nadam Mašinac,ali Sloga baš puca visoko...Čak na cetvrto mesto.....
Uostalom,najbitnije je da čemo svaki vikend imati dobre prvoligaske utakmice...Ja sam se bas uželea! :roll:
Sha se tripujete sabani ,o kakovoj kosarci pricate kad su vam Slogha i Mashinac lokalni klubovi.Dodjite malo u Cacak da vam pravimo siske.BORAC!!!!!!!
Filip_Kraljevo
22.01.2004., 22:07
Masinac. Jednostavno mislim da je Slogino vreme proslo i da sada Masinac stupa na scenu :!:
rudy_kv
23.01.2004., 13:19
Sha se tripujete sabani ,o kakovoj kosarci pricate kad su vam Slogha i Mashinac lokalni klubovi.Dodjite malo u Cacak da vam pravimo siske.BORAC!!!!!!! Jesu "lokalni" klubovi ali su u prvoj ligi, sto "svetski" Borac nije :D
Filip_Kraljevo
24.01.2004., 00:06
Sha se tripujete sabani ,o kakovoj kosarci pricate kad su vam Slogha i Mashinac lokalni klubovi.Dodjite malo u Cacak da vam pravimo siske.BORAC!!!!!!! Jesu "lokalni" klubovi ali su u prvoj ligi, sto "svetski" Borac nije :D
:arrow: :arrow: :arrow: Rudy, svaka cast. Potpuno si u pravu. Cacani su se MNOGO uobrazili od kada su ''sami srusili Sloba'', pa lupetaju kako je njima sve najbolje, a dobro se zna gde su njihovi ''svetski'' timovi (u Z ligi)
Sloga, 100%!Mada vise volim Masinac i za njega navijam kada igra protiv Sloge, izgleda da ce morati da se bore za opstanak u prvoj ligi...U Masincu je najlepsi kosarkas Kraljeva-Milos Markovic!!!!! :D
godmother
05.04.2004., 18:59
MASINAC JE NAJBOLJI!!!
murphy_kv
22.06.2004., 00:06
SLOGA je pravi kraljevacki tim,tj-dunja ne s*ri....
nas prvi i jedini pravi tim je sloga,tako da vam ne vredi da se svadjate oko toga..to stoji...
a tebi d unja ono prozvanje kace stvarno nije trebalo... :twisted: [/b]