PDA

Vidi punu verziju : net

romanticar
25.09.2003., 21:05
Pitam sebe a i druge ako ovo neko cita , da li vama izgleda pomalo cudno naci devojku ili upoznati se preko neta , obzirom da svima to izgleda mnogo cudno da ne kazem nekako uvrnuto , sta znam , negde "tamo" je to prilicno normalno , mislim na "zapad" a i svi smo mi normalni ljudi koji zele upoznati nekog i preko neta , i doziveti nesto novo, lepo iskustvo ? :wink:

Zorica4
25.09.2003., 21:11
Pitam sebe a i druge ako ovo neko cita , da li vama izgleda pomalo cudno naci devojku ili upoznati se preko neta , obzirom da svima to izgleda mnogo cudno da ne kazem nekako uvrnuto , sta znam , negde "tamo" je to prilicno normalno , mislim na "zapad" a i svi smo mi normalni ljudi koji zele upoznati nekog i preko neta , i doziveti nesto novo, lepo iskustvo ? :wink:Zdravo.To uopste nije cudno,zasto bi bilo,ja sam mog muza upoznala preko SMS.

romanticar
26.09.2003., 19:00
Eto , ti si imala srece , cak i da ti ta veza uspe , ja nekako gubim nadu da cu nekada nekog upoznati na ovaj nacin , jer i ja kad razmisljam , i meni bi izgledalo kao da su ovde svi neki "cudaci" ako je ovo prava rec , ali kad pogledam sebe , ipak pomislim da su svi ok, zbunjuje ovo , i ja bih zeleo da upoznam nekog , ali eto nema srece ,
Kada si ti upoznala tvog sadasnjeg muza , i jel to bilo preko nekog , ili ........, da i koliko si vec dugo u braku , inace ovde je ok , monotono ,sve pomalo i kako kad sto bi rekli , pozdrav

Alexandro
27.09.2003., 03:46
Upoznah pre dve i po godine jednu curu iz Krusevca..... preko neta....
Vec dve godine se jako volimo!

E sad... preko neta sam upoznao i bivsu.

Posle ove recenice, racunajte da sam mrtav covek. Kad ova moja procita, bice..... Alexandro, have a nice life :)

Romanticaru... moze i te kako... jedino sto mogu da ti obecam je da sve dok je trazis, naci je neces. Kao i uzivo. Tek kad se opustis i ne razmisljas, ona ce se pojaviti.

:)

malena001
30.09.2003., 22:37
pise ti zemljakinja sa 'zapada":)
tj preko atlantika

odgovor je:
normalno je.
toliko o tome.

baj

romanticar
01.10.2003., 21:16
Gubim nadu da cu upoznati nekog preko neta, mada ipak jos uvek je nada tu , ne gubim je ,

malena001
02.10.2003., 14:39
Gubim nadu da cu upoznati nekog preko neta, mada ipak jos uvek je nada tu , ne gubim je ,
oh, ajde kukaj, loosing my religion:))
pogledaj malo oko sebe, realni zivot...ako ne..hmmm, skini icq i kreni u avanturu:)
pozdrav

Alexandro
03.10.2003., 05:23
Romanticar kao da je resio striktno da nadje ljubav preko neta i nikako drugacije! :)

Shomy
17.11.2003., 18:45
zemljakinjo kad stizes u nas grad???Pisi na mail imas uprofilu!!!!

Gostica
20.11.2003., 19:36
Cao!
i ja sam sa 'Zapada'(FR) i mogu reci da je sasvim normalno upoznati nekog preko interneta, vazno je samo da znas da li je ta osoba iskrena ili ne, posle vise razgovora mozes i da prekines tu vezu. Eto ja sam upoznala jednu drugaricu tako i vec 2 godine kako se dopisujemo i bolje se znamo nego neki drugi sto zive zajedno. samo jedno netreba zaboraviti: tu ima i puno neiskrenih ljudi i zato se treba cuvati. Pa eto, nije tako tesko ili nenormalno upoznati se preko interneta. Au revoir!

romanticar
05.02.2004., 22:21
A i i zgubio sam i nadu i volju da cu ovde naci ikoga , , a samo sam zeleo da dozivim novo iskustvo i upoznam nekoga i na ovaj nacin ali izgleda neide ........., odjavljujem se ..."_ .. hjuston ... :)

jeeca
07.02.2004., 00:32
Kao sto je rekao neko...bilo bi ti pametno da skines icq,ako nisi do sada.
Ja sam licno upoznala dosta ljudi preko njega.
ali nisam isla s namerom da se smuvam s nekim od njih.To mi je cak i smesno.Smesno je da neko trazi devojku preko neta.Kao da je nesposoban da nadje ovako.
Ali lepo je upoznati nekoga sa kim si pre toga dosta dugo dopisujes.Da iskustvo vise.
A i to sve spontano dolazi....