PDA

Vidi punu verziju : pitanje

bambi keks
28.05.2005., 14:02
Hteo bih da mi se misici lepo izdefinisu. visok sam 184.5, tezak oko 78. Nisam zainteresovan za povecanje misicne mase vec samo za ucvrscivanje i definisanje postojeceg, zato bih molio da mi neko kaze kako bih to mogao najefikasnije da postignem?
Moram da kazem da idem u teretanu vec neko vreme ali su rezultati bas slabi. I dalje sam suvise 'mek'. Da li je mozda problem u tome sto ne radim sa odgovarajucom tezinom ili sta...?

Profimare
28.05.2005., 15:19
Hteo bih da mi se misici lepo izdefinisu. visok sam 184.5, tezak oko 78. Nisam zainteresovan za povecanje misicne mase vec samo za ucvrscivanje i definisanje postojeceg, zato bih molio da mi neko kaze kako bih to mogao najefikasnije da postignem?
Moram da kazem da idem u teretanu vec neko vreme ali su rezultati bas slabi. I dalje sam suvise 'mek'. Da li je mozda problem u tome sto ne radim sa odgovarajucom tezinom ili sta...?Pa napisi nam kako radis,sta radis,sa kojom kilazom,koliko ponavljanja,koje vezbe,jer radis kardio(u bilo kom smislu),koliko imas godina,koliko dugo vezbas itd...

Prof.
07.06.2005., 22:59
Mala masa tegova, veliki broj ponavljanja. Dobices tonus i "definiciju". Budi uporan