Vidi punu verziju : Istina boli...najvise
Sith Lord
27.05.2005., 17:07
Kao fora...napokon smo dobili podforum...a na njemu nista pametno...niko ne daje "pametnu" temu za diskusiju?
Pa sta ce nam onda ovaj podforum? O glupostima mozemo da pricamo na svakom drugom, sa akcentom na "svastara"?
Jedino "zanimljivo" sto sam video je "slike panceva"...eto kakav smo mi grad...nista se ne desava...Pancevo je bre rupa...mi ne mozemo ni da se svrstamo u grad...
Ja vam predlazem da bezite iz Panceva i pogotovu iz ove *ebene drzave...
Ja jos samo da zavrsim skolovanje i onda bezanija u Cesku...Svajcarsku...EVROPU!
Zivot je tezak ali je i grozan...
Shinoda
28.05.2005., 11:35
E vidis u tome i jeste problem sto svi imaju taj komplex u Pancevu da smo ocajni,nikakvi, ovakvi, onakvi... Iscoolirajte ljudi malo, dobri smo, ako nista drugo, nismo nista gori od drugih!!!
I svi se loze na te fore Pancevo je malo, nista se ne desava, e **** se nista ne desava, da hocete da se nesto desava ucinili biste nesto... Ovako vas bole jaja i samo cekate da vam neko servira zabavu!!!
Ako vam je sve toliko njesra PALITE za BG,KG,NS nije bitno, ali prekinite vise da se pros*eravate!!!!! :x
Sinoc sam bio na maturi i tamo je bilo oko 400-500 ljudi svi moje godiste. Provod je bio neopisiv tako da to dokazuje da ipak postoje ljudi koji znaju da se provode. Naravno postoje i oni dve tri pet godina stariji i dve tri pet godina mladji tako da smatram da je ipak problem u nama jer patimo od tog kompleksa "Pancevo je rupa, u Pancevu nema nista" a ustvari koliko se ja razumem za dobar provod potrebno je drustvo kojeg ocigledno ima na pretek.
Shinoda
29.05.2005., 17:41
Sinoc sam bio na maturi i tamo je bilo oko 400-500 ljudi svi moje godiste. Provod je bio neopisiv tako da to dokazuje da ipak postoje ljudi koji znaju da se provode. Naravno postoje i oni dve tri pet godina stariji i dve tri pet godina mladji tako da smatram da je ipak problem u nama jer patimo od tog kompleksa "Pancevo je rupa, u Pancevu nema nista" a ustvari koliko se ja razumem za dobar provod potrebno je drustvo kojeg ocigledno ima na pretek.
Exactly!!!Nije problem grad nego mi sami...
Funky BusineSS
31.05.2005., 17:31
Pancevo je grad koji bas volEEEEm jer sam tu odrasla, tu ucila skole i tu se zaljubljivala, tu radim i sve mi je nekako tu... Ali, budimo iskreni: to je definitivno MRTAV grad! Sta vama znaci sadrzaj: proslava mature?! Ne mogu da verujem... E - upravo o tome ovde i pricam. A nije jedini mrtav grad... na zalost... Prosetajte gradom u ponoc, pogledajte ulice... sve ce vam biti jasno.
http://www.cheesebuerger.de/images/midi/figuren/d022.gif
Sith Lord
31.05.2005., 18:15
Pancevo je grad koji bas volEEEEm jer sam tu odrasla, tu ucila skole i tu se zaljubljivala, tu radim i sve mi je nekako tu... Ali, budimo iskreni: to je definitivno MRTAV grad! Sta vama znaci sadrzaj: proslava mature?! Ne mogu da verujem... E - upravo o tome ovde i pricam. A nije jedini mrtav grad... na zalost... Prosetajte gradom u ponoc, pogledajte ulice... sve ce vam biti jasno.
U pravu je...matura je jednom(2x ako racunas i malu maturu) u zivotu...a sta ces da radis, kad ne budes bio na maturi???
Iskreno meni je bolje da se zabodem sa jos par ortaka kod nekog i da se iscimamo nego da izadjem u grad i da se smorim iako je drustvo samnom...
U pravu je...matura je jednom(2x ako racunas i malu maturu) u zivotu...a sta ces da radis, kad ne budes bio na maturi???
Iskreno meni je bolje da se zabodem sa jos par ortaka kod nekog i da se iscimamo nego da izadjem u grad i da se smorim iako je drustvo samnom...
Ovde nije bio akcenat na maturi nego na tome da u Pancevu postoje ljudi s kojima mozes da se provedes. Druga stvar bi bila kada ne bi bilo mladih ljudi koji bi izasli i koji bi se provodili, ali u Pancevu dokazano postoji GOMILA i jos jednom GOMILA mladih ljudi koji znaju da se provedu. Problem u Pancevu je je sto je vecini lakse da prica sat vremena telefonom nego da ode do grada sa tim istim s kojim bi pricao. Takodje kada treba negde da se ide van Panceva npr. u neko selo kod nekog druga/drugarice iz razreda tu moraju da se prave opsezne pripreme: sendvici, voda, sokovi da se isplaniraju pauze... kada sam predlozio da odemo jedno vece do Beograda samo da prosetamo po Kalemegdanu jedno popodne reakcije su bile: "Da li si ti normalan? Znas li ti sta sve treba? Koliko tu treba goriva? Ko ce da vozi? Ej pa to je Beograd tamo ne znaju da voze ni oni koji tamo zive....... A samo da napomenem da za sve ove primere sam imao spremno auto da ja vozim oni su trebali samo da se obuku i sednu sa mnom i idemo...
Dakle, kad se sve sabere Pancevu nedostaje pre svega VOLJA, a kad ima volje ima svega i provoda i ludorija...
sanem1993
01.06.2005., 10:06
Nije baš sve tako crno, pa 10 godina male mature, pa 10 godina velike mature, pa 20 godina .... da ne ponavljam :lol: :lol:
bojan p
01.06.2005., 14:41
Ovde nije bio akcenat na maturi nego na tome da u Pancevu postoje ljudi s kojima mozes da se provedes. Druga stvar bi bila kada ne bi bilo mladih ljudi koji bi izasli i koji bi se provodili, ali u Pancevu dokazano postoji GOMILA i jos jednom GOMILA mladih ljudi koji znaju da se provedu. Problem u Pancevu je je sto je vecini lakse da prica sat vremena telefonom nego da ode do grada sa tim istim s kojim bi pricao. Takodje kada treba negde da se ide van Panceva npr. u neko selo kod nekog druga/drugarice iz razreda tu moraju da se prave opsezne pripreme: sendvici, voda, sokovi da se isplaniraju pauze... kada sam predlozio da odemo jedno vece do Beograda samo da prosetamo po Kalemegdanu jedno popodne reakcije su bile: "Da li si ti normalan? Znas li ti sta sve treba? Koliko tu treba goriva? Ko ce da vozi? Ej pa to je Beograd tamo ne znaju da voze ni oni koji tamo zive....... A samo da napomenem da za sve ove primere sam imao spremno auto da ja vozim oni su trebali samo da se obuku i sednu sa mnom i idemo...
Dakle, kad se sve sabere Pancevu nedostaje pre svega VOLJA, a kad ima volje ima svega i provoda i ludorija...
Pančevu možda nedostaju neke stvari, ali volja nikako. S druge strane Pančevkama i Pančevcima, kao i još mnogima volje nedostaje i to mnogo! :(
Sith Lord
01.06.2005., 23:19
prvo da napomenem da sam ovu temu pokrenuo zato sto mi se ne svidja kako ga glupo koristimo(pod forum pancevo)...ima "67" tema sa tematikom..."woow pod forum pancevo","nisam znao..." i ostale gluposti...
aj sad da rezimiramo...tvrdis da postoji GOMILA ljudi koji znaju da se provedu...pa napiti se...tj. odvaliti se od piva za mene nije provod...
mozda je nekim lakse da telefoniraju nego da se skupe, ja iskreno vise volim da se nabrzaka skupimo...pa makar mi dosla dva ortaka iz komsiluka...
a to sto vi ne mozete da se dogovorite da odete do bg-a...je vas problem...5 minuta nam treba da se dogovorimo da li ce da idemo ili da ostanemo...kakvi bre crni sendvici...sokovi...ccc...ne treba ti duze od sat ipo vremena...do obliznjih sela...drug putuje iz padine 1 sat...od padine je 30 KM...kakva organizacija...
kazes nema volje...drugim recima kazes da nam je lakse da sedimo kod kuce i ocajavamo kako ne mozemo da se provedemo...jer nismo sposobni...ja ne mislim tako...
zar nisam gore napomenuo da ti je sa tvojim drustvom uvek naj pa makar sedeli negde u polju...zar nisam rekao da bi pre sedeo sa drustvom kod nekog(uvek moze i kod mene, ako nema gde) nego da izadjem u grad...ocu da kazem da klincurija ispunjava kafice...muzika je ili narodnjacka ili neka znj...pa mi se neide...pa cak ni da se prosetamo do centra
...a onda pogledas gde "mozes "da "izadjes"...njegoseva...jedna od dve ulice gde ima aktivnosti...od celog panceva ja moram da idem u njegosevu jer nemam drugog izbora...ej, bre...pa ne moze to tako...*bem ti pancevo...uporedi bg i pancevo...pa mi kazi gde bi radije otisao...
...a ako ti mozes da se lepo provedes, ali tako da ti ta noc ostane u pamcenju bar mesec dana...to je ok...svako ima svoj vid zabave...pa dok neko ludira po rejvovima u bg-u ti opusteno cirkaj u pancevu...
cak smo izlazili u/do/na sportski centar...pa nemoj da mi govoris da nemamo volje...
E ovako. Da li si ti bio kod tog tvog druga koji zivi u Padini mislim da li si nekad izasao s njim tamo kod njih u diskoteku? Ako nisi obavezno idi pa ces da vidis o cemu ja pricam. Naravno da svako od nas ima dva tri druga s kojima moze uvek da se nadje izadje sedne negde... tamo ces videti (ili si vec video) da ih nikad nije manje od 7-8 u grupi koja se stalno vidja i druzi.
p.s. mislim da su komentari tipa: "Padina je selo a Pancevo grad" ovde suvisni
p.p.s. Padina je 40km od Panceva. Ne naglasavam nista ovim nego jednostavno da te preciznije informisem.
Sith Lord
02.06.2005., 12:32
E ovako. Da li si ti bio kod tog tvog druga koji zivi u Padini mislim da li si nekad izasao s njim tamo kod njih u diskoteku? Ako nisi obavezno idi pa ces da vidis o cemu ja pricam. Naravno da svako od nas ima dva tri druga s kojima moze uvek da se nadje izadje sedne negde... tamo ces videti (ili si vec video) da ih nikad nije manje od 7-8 u grupi koja se stalno vidja i druzi.
p.p.s. Padina je 40km od Panceva. Ne naglasavam nista ovim nego jednostavno da te preciznije informisem.
Ja sad nisam razumeo sta si ti ovim hteo da kazes...meni se cini da si ti govorio u moju korist...
meni je taj drug iz padine rekao da ima 32 Km do padine...pa cu pre njemu da verujem nego tebi...
sanem1993
02.06.2005., 13:26
Ja sad nisam razumeo sta si ti ovim hteo da kazes...meni se cini da si ti govorio u moju korist...
meni je taj drug iz padine rekao da ima 32 Km do padine...pa cu pre njemu da verujem nego tebi...
Tačnije, sa autobuske, sa perona 18 do Padine ima 34km 673m 45cm i 48mm, mereći vrh auspuha na vozilu!!!
Ti mene nisi razumeo jos na pocetku, ja sam govorio o tome kako je tesko organizovati vise od petoro ljudi da zajedno izadju i lepo se provedu.
A sto se tice kilometraze ne znam odakle je on merio ali na raskrsnici kod hotela Tamis stoji tabla na kojoj pise Kovacica 29 (ili 27 nisam siguran) a do padine ima jos 10km sigurno znaci 39 ili 37 ali proci cu veceras tuda pa cu ti javiti.
Sith Lord
02.06.2005., 17:50
e vidis...ta ideja ti je dobra...aj sad svi da se svadjamo oko toga koliko ima do padine..koju sam inace bezveze dao kao primer...
P.S. da li tvoja mora da bude zadnja...?
Buntovnik_Bez_Razloga
02.06.2005., 18:53
Generalno, Pancevo jeste "pomalo" mrtav grad!
Ali, opet mislim da svako moze da pronadje nesto za sebe, kao i mesto za izlazak. Problem lezi u samim ljudima koji zive u Pancevu i vuku "kompleks" blizine Beograda i samim tim smatraju da se u gradu nista ne desava.
A, ne znam sta se moze i ocekivati od grada koji jedva da ima oko 100.000 stanovnika.
Ja samo pomislim da zivim negde u unutrasnjosti Srbije, u jos nekom manjem mestu, gradu ili selu, u kome se apsolutno nista ne dogadja, cak ni toliko, koliko u Pancevu.
Pobogu, pa Beograd nije na kraj sveta! Stizete u roku od najvise pola sata i eto Vam provoda!
Drugo je pitanje, zasto su ljudi, tj. vasa drustva lenja i ne zele da izlaze van Panceva, ali bice da je u pitanju nedestatak novca, a ne volje i zelje.
U ostalom, meni je Pancevo OK, manje vise. A predpostavljam da ste svi mladji od mene, tako da je govorim iz mog ugla.
[/quote]
Pančevu možda nedostaju neke stvari, ali volja nikako. S druge strane Pančevkama i Pančevcima, kao i još mnogima volje nedostaje i to mnogo! :([/quote]
da li ti znash shta pishesh .....
oko chega se vas dvoje raspravljate .....chujte se telefonom pa se dodovorite gde je Padina
pancevac76
30.06.2005., 13:48
Generalno,
U ostalom, meni je Pancevo OK, manje vise. A predpostavljam da ste svi mladji od mene, tako da je govorim iz mog ugla.
hehe, pa ovde su verovatno SVI mladji od mene :) :)
ma ljudi, problem je ovde sto su devojke u PA TESKE sponzoruse, mogu i par primera da navedem;
prilazim ja devojci (napominjem da nisam lepotan) sa do jaja pricom, zezanje je stvarno bilo extra, ali kad mi ispali kljucevi na kojima pise YUGO, ladno se okrenula u fazonu ima posla! Pa koja posla u 2h ujutro?!?!?!?
Ali zato moj ortak koji takodje nije neki frajer, vozi do jaja auto i stoperke ga redovno startuju sa nekim pricama koje nisu bile dok je vozio keca!
***** sve, kad moram da psujem ali tako je...
SVE na lomacu :)
Samo to je posteno :)
Buntovnik_Bez_Razloga
01.07.2005., 12:24
Mislim da preterano generalizujes stvari! Nije bas tako kao sto si rekao.
Samo si naleteo na devojke koje sve posmatraju kroz materijalnu situaciju.
pancevac76
10.07.2005., 23:38
Mislim da preterano generalizujes stvari! Nije bas tako kao sto si rekao.
Samo si naleteo na devojke koje sve posmatraju kroz materijalnu situaciju.
jok bre... to se stalno desava!
ali npr. proslu novu godinu sam proveo na trgu i bilo je do JAJA! e sad, prolaze 2 cice lepe ko iz snova, mladje 10 godina od mene ali im to nije smetalo da mi daju broj telefona i posle se druzimo. Da imam skener, negde bi uploadovao sliku da vidite o kakvim lepoticama je rec.
znaci u pravu sam! i kvit! :)
Shinoda
10.07.2005., 23:58
Ma de si u pravu covece?
Ne kazem da nema sponzorusa, ali ipak je izlisno tako generalizujuci stvari! :shock:
Buntovnik_Bez_Razloga
11.07.2005., 17:11
I dalje tvrdim da nisi u pravu! :)
Tvoj prethodni post, govori bas suprotno od onog sto ti tvrdis!