Vidi punu verziju : ?
шумахер
25.05.2005., 17:05
???
karadagli
07.10.2007., 17:41
A može i 'vako: :confused:
SuzanKalvin
08.10.2007., 03:06
A moze i ovako.
Darko_89
10.10.2007., 14:16
Kakva je ovo glupa tema?
SuzanKalvin
10.10.2007., 18:01
Vidis da nije glupa. stavio si (?) na kraju recenice.
Ajde sad ja tebe nesto da pitam;
Znas li da izlazi film "Hitmen"?
strujici
19.10.2007., 15:04
>>>>>sta je: starije kokoska il kajgana? :-P
Messenger_of_Death
19.10.2007., 15:55
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ...
e kada ste postavili toliko pitanja da pitam i ja neshto vas iz va......treba uskoro da dodjem u va pa me interesuje nocni zivot i koje je najbolje mesto u gradu.....