Vidi punu verziju : Kako izgleda nas grad?
Koma3423
25.05.2005., 16:12
Vranje,do skora mali industrijski grad u kojem su se nalazili giganti industrije,polako pocinje da tone.
Potpuno mrtvilo koje vlada retko se prekida nekim koncertom ili izlozbom slika u nasoj GALERIJI,jedinom mestu u kome se moze cuti i videti nesto kvalitetno.Pozoriste u koje se ide samo kad su "Borini dani" u stvari i nije pozoriste.Ne znam sta bi bilo da nije postojao Bora.Podatak da su Vranje i Svilajnac jedini gradovi koji nemaju bioskop sokira.Masovno popularizovanje spanskih serija i kica jos vise nas ubija u pojam.Mediji koji ovde postoje predstavljaju "modu" i trbusni ples.Mislim na fokus televiziju.Ankete koje ova televizija vrsi uzasavaju.
Mozete da zivite u ubedjenju da nije tako,a mozete i da se probudite i ucinite ono sto mozete kako bi scuvali nas grad.DIZITE SE IZ KOME :!:
TARANTULA-_-
26.05.2005., 00:35
Vranje,do skora mali industrijski grad u kojem su se nalazili giganti industrije,polako pocinje da tone.
Potpuno mrtvilo koje vlada retko se prekida nekim koncertom ili izlozbom slika u nasoj GALERIJI,jedinom mestu u kome se moze cuti i videti nesto kvalitetno.Pozoriste u koje se ide samo kad su "Borini dani" u stvari i nije pozoriste.Ne znam sta bi bilo da nije postojao Bora.Podatak da su Vranje i Svilajnac jedini gradovi koji nemaju bioskop sokira.Masovno popularizovanje spanskih serija i kica jos vise nas ubija u pojam.Mediji koji ovde postoje predstavljaju "modu" i trbusni ples.Mislim na fokus televiziju.Ankete koje ova televizija vrsi uzasavaju.
Mozete da zivite u ubedjenju da nije tako,a mozete i da se probudite i ucinite ono sto mozete kako bi scuvali nas grad.DIZITE SE IZ KOME :!:
e mrzi me da kucam sada ali to sto si nabrojao je samo jedan mali deo!
PREPORUKA-bavite se sportom i idite na sportske dogadjaje-ma kakvi god oni bili!
Koma3423
26.05.2005., 13:35
[e mrzi me da kucam sada ali to sto si nabrojao je samo jedan mali deo!
PREPORUKA-bavite se sportom i idite na sportske dogadjaje-ma kakvi god oni bili![/quote]
Taj deo je najvazniji.Da ne pominjem nas mentalitet i drustvo u kojem se nalazimo.
Potreban nam je kulturni razvitak,a ne sportski.Potpuno smo kulturno zaostali u odnosu na druge gradove u Srbiji,a kamoli u Evropi :evil:
bultaga mladji-plufta
26.05.2005., 20:23
daj bre,bedak,kako tebe ne mrzi da ovoliko pises?!pa da,imas pravo...ma vec smo razgovarali o tome.samo da dodam...ono za koncert,ma hocu bre ono,rock and roll ako nista drugo.zanimljivo je ono u galeriji,mada nije ni to extra,nije to to,nije to toliko za nas,omladinu,bbbbbbbbbbb.maj,zato su sada koncerti u galeriji,posle maja,raj,zbog skole,hehe,inace ovako racku raj...''mrtvilo''...Svidja mi se ono ''dizite se iz kome'' ali bi bilo bolje DIZE MI SE PORED KOME... :lol: eeee daj bre,gle ja koliko napisao... :D Vranje,do skora mali industrijski grad u kojem su se nalazili giganti industrije,polako pocinje da tone.
Pjer_Nis
26.05.2005., 21:48
Danas sam bio u Vranju, i cesto dolazim, meni bas ok izgleda.
Koma3423
27.05.2005., 14:55
Znas kad ce neka gotivna grupa da dodje u Vranje? :!: jedino sto moze da nam se desi je neka city records glupaca ili neka zvezda granda.Poslednji dogadjaj vredan pomene je bio koncert BORE CORBE na kraju svoje karijere pre nekih 2 ili 3 godina.DIZE SE I KOMI :o Atebi Nislijo Vranje izgleda ok zato sto jos nisi osetio malariju koja vlada ovde,VLADA! :lol:
bultaga mladji-plufta
27.05.2005., 18:34
komo aj ne *****j vise...ma nije Vranje toliko lose,vi ste debili,vi koji mislite da nam je grad uzasan... :lol: ...Vranje je zakon...tako me ucila moja prof. Vesna Arsic,rekla mi je ovako...''smrade glupavi...pa tebi ce uvek da bude bedak zato sto tebi sve smeta u ovom gradu...treba uvek da mislis...odakle ja znam...da je sve ok,UVEK,pa ce i biti sve ok,veruj mi''...i ja sam je poslusao,bbbbbbb
Koma3423
27.05.2005., 19:44
Ma znam da si ti naucio pricu,ali nauci i druge da im ne bude bedak.Karandjoloz...blla bllla bla.i onda te zaskoci i poprckuje te i ti mu kazes e bas je super i on ti kaze mali mnogo si uzak. :lol:
Koma3423
27.05.2005., 19:48
GET UP STAND UP GET UP STAND UP!DON'T GIVE UP THE FIGHT.NE DOZVOLI DA TE BEDAK SMORI.SAD CU I JA DA POSLUSAM PRICU MOJE PROF. BAS SAM LJUT :evil: :D
bultaga mladji-plufta
28.05.2005., 18:24
GET UP STAND UP GET UP STAND UP!DON'T GIVE UP THE FIGHT.NE DOZVOLI DA TE BEDAK SMORI.SAD CU I JA DA POSLUSAM PRICU MOJE PROF. BAS SAM LJUT :evil: :Deeee reci cu joj da si i ti u bedaku...pa cu ti se smejati.karandjoloz :lol:
TARANTULA-_-
29.05.2005., 01:24
OVAKO JE U VR.
http://gifs.bestgraph.com/maison/appareils/appareils-02.gif
TARANTULA-_-
29.05.2005., 01:26
OD OVOGA BOLI GLAVA fffffffffffffff
http://wallpapers.bestgraph.com/animaux/chiens/tn/tn_chiens-01.jpg
Somebody_special
29.05.2005., 10:13
Ma...
Ko se potrudi, moze josh i dobro da mu bude, a ko cheka da drugi neshto organizuje... SORRY!
bultaga mladji-plufta
31.05.2005., 18:11
Ma...
Ko se potrudi, moze josh i dobro da mu bude, a ko cheka da drugi neshto organizuje... SORRY!''ko ceka taj doceka''...ma racku doceka...ok ti je ovo ''ko se potrudi...''ali ja sam tebe cekao,da ti nesto organizujes :D
TARANTULA-_-
02.06.2005., 02:50
http://gifs.bestgraph.com/personnages/s_grands/s_grands-28.gif
http://gifs.bestgraph.com/personnages/s_grands/s_grands-37.gif
Somebody_special
02.06.2005., 15:06
ja sam tebe cekao,da ti nesto organizujes :D
Ja sebe josh i nekako ce organizujem! Ali, tebe... :shock:
bultaga mladji-plufta
02.06.2005., 18:10
ja sam tebe cekao,da ti nesto organizujes :D
Ja sebe josh i nekako ce organizujem! Ali, tebe... :shock: :D bravo! organizuj sebe i ja sam zadovoljan. ok? ne obracaj paznju na mene
Somebody_special
06.06.2005., 10:46
Ja obracala paznju na tebe? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:
TARANTULA-_-
06.06.2005., 11:54
http://gifs.bestgraph.com/paysages/flammes/flammes-09.gif
Somebody_special
06.06.2005., 20:49
Ko? JA?
Pa, znam!
Pazi ce se opechesh! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja samo mogu da kazem da je VR jedan od lepsih gradova u Srbiji.Ako trenutno nemamo bioskop neznaci da ga nikad i necemo imati.A to kako cete da se provedete kad izadjete uvece u grad zavisi samo od vas i od drustva u kome se nalazite.Imamo vrlo lepe kafice koji su stvarno na nivou..........dok recimo nase komsije LE nisu tako dobri kada je enterijer njihovic kafica u pitanju a nemaju ni bazen ***.
Pozoriste i galerija rde stalno kao i biblioteka ....
Koma neznam u cemu je problem...mislim ovde ako znas da zives ziveces mnogo bolje nego u bilo kom drugom gradu.
TARANTULA-_-
07.06.2005., 00:12
http://cliparts.bestgraph.com/horreur/bombes/bombes-06.jpg http://gifs.bestgraph.com/horreur/monstres/monstres-11.gif
bultaga mladji-plufta
07.06.2005., 23:05
Ja obracala paznju na tebe? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :roll: bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb...pa ok.ko je rekao da obracas paznju na mene?reko ja da ne obracas paznju na mene.c c c...tebi smesno sto si patu,hehe...faca si,je li?jbga...
TARANTULA-_-
08.06.2005., 01:26
http://gifs.bestgraph.com/horreur/monstres/monstres-39.gif
Somebody_special
08.06.2005., 11:06
sto si patu"Volim i ja tebe, pa te ne napadam!" :lol:
bultaga mladji-plufta
12.06.2005., 22:57
sto si patu"Volim i ja tebe, pa te ne napadam!" :lol:ja tebe OBOZAVAM ali me ti za'ebavas....ponizavas.volim te.poz
Somebody_special
12.06.2005., 23:54
:(
Nisam!
Kad'?... Kako? ...Gde?... Ne razumem... Mi se znamo? Volish me, kazesh? :D Oooooooooooooo... :( Slatkishu... :wink:
bultaga mladji-plufta
13.06.2005., 00:31
:(
Nisam!
Kad'?... Kako? ...Gde?... Ne razumem... Mi se znamo? Volish me, kazesh? :D Oooooooooooooo... :( Slatkishu... :wink:bbbbbbbbbbb...upravo se dopisujemo tako da nema razloga ovde da remse...
Somebody_special
13.06.2005., 12:57
A, shta ako me zezne com, k'o shto jeste? :lol:
bultaga mladji-plufta
17.06.2005., 18:56
A, shta ako me zezne com, k'o shto jeste? :lol: :( jbga, video ja ti nestala, samo, mislio sam da si namerno :)
Somebody_special
17.06.2005., 22:21
Namerno? :shock: A, tebe, kao , nikad' ne zezaju veze ili comp? Hmmm...
Ej! sad' znam ko ti je brat! :D Da, da... Upoznali smo se mi, ali sumnjam da se on mene seca!
I... PST! Chula sam da si ti lepshi... :wink:
TARANTULA-_-
18.06.2005., 12:10
Ej! sad' znam ko ti je brat! :D Da, da... Upoznali smo se mi, ali sumnjam da se on mene seca!
I... PST! Chula sam da si ti lepshi... :wink:
DAJ NESMARAJ!
OTVORITE VASU ZASEBNU TEMU PA SE DOPISUJTE TAMO! :twisted:
Somebody_special
18.06.2005., 13:47
Mogu samo jedno da ti kazem:
MRK! :twisted:
TARANTULA-_-
18.06.2005., 18:16
http://cliparts.bestgraph.com/fetes/coeurs/coeurs-25.gif
bultaga mladji-plufta
18.06.2005., 18:57
I... PST! Chula sam da si ti lepshi... :wink:hehe,pa i mene zeza comp,ponekad.ja sam rekao ''mislio sam da si namerno'' koliko se ja secam...''lepsi'' hehe...ne znam
Somebody_special
19.06.2005., 16:38
http://cliparts.bestgraph.com/fetes/coeurs/coeurs-25.gifZA MENE???!!!
Ooooooooooooooooooooo...
Hvaja! :)
bultaga mladji-plufta
24.06.2005., 16:17
:? ...nesh smo se ucutali...
Somebody_special
24.06.2005., 19:05
Ma... Vranjanci ne chuli za forum! Idi na www.vranjecafe.net !
bultaga mladji-plufta
30.06.2005., 21:03
Ma... Vranjanci ne chuli za forum! Idi na www.vranjecafe.com !hehe, ma ne idem ja nigde, mrzi mene da se dosadjujem tamo.treba me ubiju neki koji pojma nemaju...foliranje.poz :)
krejzi_dajmond
01.07.2005., 04:33
Нађите се па одите на кафу. Има једно лепо место у Бранковој. Лепше је пити кафу и причати о Врању. Од сталног седења на форумима се халуцинира па причате свашта о мом лепом граду. Баш се сутра враћам кући с факса после много времена а ви тако :x
Замало да одлучим да останем (ван Врања)
Али провалио сам ја вас! Ви сте сви БОТОВИ!
Лоше савладала српски вештачка интелигенција па је послали на Врањски форум.
А да не серем ја превише?
Е, да, и траву ћу да оставим кад се вратим кући. Само што ће конекција да ми буде очај. Каква је ваша конекција? Јел има А Де Ес Ел-а или нису рачунали у Телекому да у Врању има способних за Интернет?
Опет серем.
Ништа. Видимо се сутра. Знам ко сте. Сви!