Vidi punu verziju : grobari su stoka
zvezdin sever
24.09.2003., 12:48
grobari su stoka
grobari su stoka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ej,cigani 'teo sam da vas pitam jel'tacno to da ste jednom bili prvaci Evrope?...Mislim,pricala mi baba nedavno o tome..pa,reko' da proverim? :D
Ej moje Delije, dokle ste dogurali,nema nista od vase Crne(pardon)Crvene Zvezde!!!Tek cete vi da crvenite!!!POZDRAV ZA SVE GROBARE!!!!
Jelenica
09.11.2003., 01:37
Pune tribine ludih navijaca nemaju baklje prskalice gore bubnjevi im suplji pesme su im ruzne jer oni su stoka sa tribine juzne.
radovic
09.11.2003., 10:48
Napunili smo vas ko ameri curke za dan zahvalnosti.
DELIJE MARIJA I MILICA
Pune tribine ludih navijaca nemaju baklje prskalice gore bubnjevi im suplji pesme su im ruzne jer oni su stoka sa tribine juzne.
Chan Shaolin Si
09.11.2003., 14:05
a od kog je to Partizan izgubio juce?
Nesto za taj tim nijesam cuo jeßo ga dan gubi od nekih nizerazrednih timova, mora da je podcijenio tu djecicu iz tog tima al nema veze greota je treba ovako ipak je uradio jedno humano djelo.
PARTIZAN SHAMPION
Jelenica
09.11.2003., 15:07
Nesto za taj tim nijesam cuo jeßo ga dan gubi od nekih nizerazrednih timova, mora da je podcijenio tu djecicu iz tog tima al nema veze greota je treba ovako ipak je uradio jedno humano djelo.
PARTIZAN SHAMPION
To je onaj tim sto je 1991 godine osvojio titulu sampiona Evrope i sampiona Sveta.
miljan zunice
09.11.2003., 15:24
posto sam se slucajno ukljucio na b-92 i cuo da zvezda u 70-ti minut vodi protiv nekog 3:0 molim poznavaoce nizerazrednih timova da mi objasne sa kime smo mi to igrali u subotu?! :twisted: :twisted:
Chan Shaolin Si
09.11.2003., 15:38
posto sam se slucajno ukljucio na b-92 i cuo da zvezda u 70-ti minut vodi protiv nekog 3:0 molim poznavaoce nizerazrednih timova da mi objasne sa kime smo mi to igrali u subotu?! :twisted: :twisted:
ne kopiraj me izmisli nesto unikatno, neka tih kopija.
a ta titula kto ono za vrijeme rimljana sto ste osvajali jel´?
mrzim derbi
09.11.2003., 15:42
grobari su stokahttp://smilies.sofrayt.com/1/b0/tomato.gif
...delije jos vecahttp://smilies.sofrayt.com/1/a0/angryrazz.gif[Automated by GetSmile]
Jelena-Vukovar
17.12.2003., 17:09
Grobari su na 121.derbiju pokazali kolika su stoka.Uopste nemaju kulture.Prvo treba neko da ih vaspita,a onda da dodju na svetinju-Marakanu!Ponasaju se kao najgori seljaci.
radovic m
21.12.2003., 00:15
Sramota je da se cure sa takvim prezimenom kao sto je RADOVIC spustaju na takav nivo!Dusko se "prevrce u grobu"!
Pamcenje vam je dobra strana samo za uspehe a sta je sa +19 prosle sezone?
Grobari su na 121.derbiju pokazali kolika su stoka.Uopste nemaju kulture.Prvo treba neko da ih vaspita,a onda da dodju na svetinju-Marakanu!Ponasaju se kao najgori seljaci.
c c c c ..... a vi Cige ste mi sve kultivisani, ma imate engleski bon-ton, pijete caj u pet i ustajete bakicama u GSP-u ....... hihihiihiih :lol: :lol: :lol:
ajd ne zasmejavajte me .........
ako mene pitate, svi navijaci su stoke, budale koje se osecaju mocno samo u gomili, a i preko neta bogami kolko vidim.
c c c c ..... a vi Cige ste mi sve kultivisani, ma imate engleski bon-ton, pijete caj u pet i ustajete bakicama u GSP-u ....... hihihiihiih :lol: :lol: :lol:
ako mene pitate, svi navijaci su stoke, budale koje se osecaju mocno samo u gomili, a i preko neta bogami kolko vidim.
Ti rece da treba da se lecimo zato sto stalno pljujemo druge,a ti radis to isto samo na kulturniji nacin.
Ti rece da treba da se lecimo zato sto stalno pljujemo druge,a ti radis to isto samo na kulturniji nacin.
ne pljujem ja navijace, vec kazem istinu o njima. oni sami sebe pljuju svojim ponasanjima, i nema mnogo razlike medju njima ...... to zna svaki normalan covek.
sonejug
23.12.2003., 22:33
Kako motivisati fudbalere,kosarkase,rukometase,vaterpoliste da se pored utakmica Lige Sampiona ponekad kvalitetno mora odigrati i mec protiv roma? 8)
Sone Jug
23.12.2003., 22:43
Nisu svi navijaci isti i velika je greska sve ih trpati u isti kos.Licno,veoma bucno bodrim Partizan,redovno sam prisutan kada su crno-beli domacini ali nikada mi nije palo na pamet da polomim stolicu ili jos gore,glavu nekom od suparnickih navijaca.
Kakva bi bila fora da izvizdim Borac iz Cacka (na primer) kada izadje na teren u Humskoj sa namerom da se ne obrukaju?Pre bih se obesio...
Sebe smatram zaista normalnim navijacem,navijacem koji nije uz Partizan samo kada ovaj igra protiv Reala i slicnih.Posto poznajem sebe,verujem da postoji jos normalnih navijaca.
POZDRAV.
P@RTIZ@N_BOY
24.12.2003., 11:51
AJMO CIGANI,AJMO GROBARI!!!!!!!!!!VASA CRVENA ZVEZDA JE JEDNOM ZASVETLELA,ALI ONDA SMO JE MI UGASILI GROBARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Zvezdasica
24.12.2003., 16:38
AJMO CIGANI,AJMO GROBARI!!!!!!!!!!VASA CRVENA ZVEZDA JE JEDNOM ZASVETLELA,ALI ONDA SMO JE MI UGASILI GROBARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Nasa Crvena Zvezda ce vecno sijati na terenu i u nasim srcima.
ako su grobari stoka, onda si ti Jelena cobanica kojoj prevashodni zadatak treba da bude da cuva stoku da je pazi da je mazi da je drzi da je hrani i miluje i da primi sve sto treba kad krizira i kad vlazi,stoku tada nek potrazi.
Glavna STOKA im je ona drolja zorana...
bas umeju da brukaju zemlju :D
VI CIGANI BAS VOLITE SVOJ TIM,ALI ON NIKAKO DA VAM SE ODUZI!
VAZNO DA STE VI ZIVI I ZDRAVI SVE DRUGO NIJE VAZNO!
Mrva F*C*R*S*
14.01.2004., 00:00
kako nisu majku mu pa ti klosari dolaze na nas stadijon da nesto se huliganisu dok je murija tu a kad treba da se pobiju onda prpa. Pozivam ovom prilikom sve prave delije da dodju na sledeci derbi na JNA. Da im pokazemo i ko je brojniji i jaci i ko ce biti prvak na kraju sezone
ako su grobari stoka, onda si ti Jelena cobanica kojoj prevashodni zadatak treba da bude da cuva stoku da je pazi da je mazi da je drzi da je hrani i miluje i da primi sve sto treba kad krizira i kad vlazi,stoku tada nek potrazi.
Sta si ti neki grobarski tekstopisac. Nije u redu da se tako obracas devojci. A posto navijas za klosarski klub koji moze da se okiti samo time sto ste osvojili sampijonat, kup, ili nesto u jugoslaviji dok trofeja u evropi vam manjka. Zato postojimo mi(CIGANI) i Z V E Z D A da taj uspeh ponovimo pa ces onda ti i svi grobari kao vasi ocevi i dede plakati ili aplaudirati ispred malih ekrana i dok vam se klinci budu setali u zvezdinom dresu i pitati tata, koji je rezultat.
POZDRAV ZA ZVEZDASICU
Mrva F*C*R*S*
14.01.2004., 00:13
[quote=grobar]ako su grobari stoka, onda si ti Jelena cobanica kojoj prevashodni zadatak treba da bude da cuva stoku da je pazi da je mazi da je drzi da je hrani i miluje i da primi sve sto treba kad krizira i kad vlazi,stoku tada nek potrazi.
Sta si ti neki grobarski tekstopisac. Nije u redu da se tako obracas devojci. A posto navijas za klosarski klub koji se moze okititi samo time osvojanjem sampijonata, kupa, ili nekog takmicenja u jugoslaviji dok trofeja u evropi vam kolko ja znam nemate. Zato postojimo mi(CIGANI) i Z V E Z D A da ponovimo uspeh ih 91 kada su vasi ocevi i dede plakali ili aplaudirali ispred malih ekrana.Kad vam se klinci budu setali u zvezdinom dresu i pitati tata tata jer vodi prvak sveta?!
POZDRAV ZA ZVEZDASICU
CATWOMAN
14.01.2004., 11:29
CRNO BELI NIKADA NISU BILI STOKA, SAMO ONI CRVENO BELI I CRVENO CRNI!!!!! :twisted:
Mnogo smo jaki :twisted: :arrow: :arrow: :cry:
Najači na svetu
PARTIZAN SHAMPION
To je onaj tim sto je 1991 godine osvojio titulu sampiona Evrope i sampiona Sveta.mrš]mrš
Ufi2004
16.01.2004., 15:08
"Mnogo smo jaki"-citirano od SPY-a
ko to tamo kaki
MNOGO SMO JACI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ufi2004
16.01.2004., 15:09
"Mnogo smo jaki"-citirano od SPY-a
ko to tamo kaki
MNOGO SMO JACI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grobari smesni ste kao crtani film
Ej,cigani 'teo sam da vas pitam jel'tacno to da ste jednom bili prvaci Evrope?...Mislim,pricala mi baba nedavno o tome..pa,reko' da proverim? :D
ZVEZDA-Osvajac KUPA Sampiona-Bez Poraza
partizan-ucesnik lige sampiona-BEZ POBEDE
pa da,lepo izgleda....glodari.....U RUPE!!!!!!!!!!!!
15.oktobar,a do tad
u RUPE!!