Vidi punu verziju : ZEMLJA UDALJENA OD SUNCA KOLIKO I ZVEZDA OD LIGE SAMPIONA
Jelenica
24.09.2003., 18:58
Koliko i Partizan do osvajanja Lige Sampiona(Bari 1991)
Koliko i Partizan do osvajanja Lige Sampiona(Bari 1991)Jelenice,ovde se ocigledno ne slazemo.U pravu je onaj sto kaze-vi Zvezdasi zivite na staroj slavi.Zato Zvezda propada.Zasto zivite u proslosti,pa ja mislim da cete se hvaliti tom titulom i narednih 100 godina.To je bilo i proslo,nema vise te Zvezde.Bilo bi bolje da malo zaboravite na tu '91. godinu, i gledate u buducnost.Jedino tako Zvezda moze opstati!
tESKO NAMA SA OVAKVOM ZVEZDOM
VATRENI DELIJA S^ SEVER
25.09.2003., 01:41
Pola tima pusi,pa pogledajte samo gde izlaze pa ce vaM se sve samo kazati,UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!
NEVERUJEM DA CE DOCI DO RASFORMITANJA C.ZVEZDE,I NEVERUJEM DA CE IZGLASATI GASENJE KLUBA,MOZDA BUDE NESTO PRIVREMENO PRESTAO DA RADI PAR GODINA NAJVISE,NEMA RAZLOGA SA BRIGU,PA I SAMPDORIJA JE IGRALA U DRUGOJ LIGI PA MOZEMO I MI NECE MAN PASTI KRUNA SA GLAVE
odred 45
25.09.2003., 02:20
Pitali cigu za koga navija,a on:pa mmm... od domacih za Zvezdu a od evropskih za Partizan.
E, cigani sto niste poneli pehar kupa sampiona u Krusevac protiv Napretka,mozda nebiste izgubili 2:0,sednete lepo zatvorite oci,cucnete, opustite se i poimislite da igrate u ligi sampiona...
Jelenica
25.09.2003., 18:42
Koliko i Partizan do osvajanja Lige Sampiona(Bari 1991)Jelenice,ovde se ocigledno ne slazemo.U pravu je onaj sto kaze-vi Zvezdasi zivite na staroj slavi.Zato Zvezda propada.Zasto zivite u proslosti,pa ja mislim da cete se hvaliti tom titulom i narednih 100 godina.To je bilo i proslo,nema vise te Zvezde.Bilo bi bolje da malo zaboravite na tu '91. godinu, i gledate u buducnost.Jedino tako Zvezda moze opstati!
Mi bar imamo cime da se hvalimo.
Mi bar imamo cime da se hvalimo.
ZBOG TOG HVALJENJA SMO I IZGUBILI OD NAPRETKA,NAIVCINO UPRAVA NAPOLJE
jES VALA AL PODEBICEMO MI zEMUN JA VAN KAZAM