Vidi punu verziju : KO JE UGASIO SJAJ CRVENE ZVEZDE
JOVO IZ SAPCA
24.09.2003., 03:10
Upropastio nas je nas egoizam,kao mi smo nepobedivi,najbolji najjaci,kao mi smo vanzemljaci pa eto vam sad igrajte sa Gistrom i Odenzeom,UPRAVA NAPOLJE!!!
BUKARIC
24.09.2003., 03:13
UGASIO NAS JE LOS OBARIR IGRACA JOS U KADETIMA I PIONIRIMA KAKVO JE TEK TU RASULO ,ALI STRAH ME JE SAMO STA NAS CEKA KROZ 5-6 GODINA AKO SE OVAKO BUDE RADILO
LACIO
MIHAJLOVIC I STANKOVIC PRODALI SU SE KAO SVENJE,JEBALE IH PARE ,A MI IH ONAKO DOCEKALI I TREBA DA NAS ZOVU CICANI KAD SMI I GORI OD NJIH
STRASNO PROSTO ME JE SRAMOTA KOLIKO SMO PALI U ODNOSU NA SVE NASE KLUBOVE ,A BILI SMO NEKADA JAKI, ALI DOK SE GOD BUDEMO SECALI SMRDLJIVOG BARIJA,DOBIJACE NAS I GORI OD NAPRETKA ,KAKVA BLAMAZA
MI CIGANI SMO NAJJACI KAD TREBA DA OMALOVAZAVAMO DRUGE POGOTOVO PARTIZANOV USPEH U LS STVARNO SMO STOKA ,JA PRIZNAJEM DA SU BOLJI I JEBO NAS BARI NEGO DLEDAJTE U BUDUCNOST DA NE DOZIVIMO SUDBINU KAO RAD
MATEJA KEZMAN
24.09.2003., 03:26
A SAMO VAS SLUSAM,TEK CU JA DA VAS UPROPASTIM
KO KAZE DA SMO PROPALI ,A STA JE BILO U BARI 91,STA OCETA I DOBILO SMO KOM U GOSTIMA 2-0 U DERBIJU KOLA
ZA ZVEZDU SE NE NAVIJA ZVEZDA JE TU DA SE PUNI U BULJU
ZATRO STO SE U STADIONU POJa vili slepi misovi
i cecu da izidju na polje da se sigraju7 sa igraci
zato sto smo neinteligentni i glupi jer nemozemo da dobijemo napredak u ustavas karaam
zato sto smo narkomani i klosari jebo nas napredak
Jelenica
24.09.2003., 12:26
Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u mome srcu niko nece moci da ugasi.
Svaka cast uvek sam tvrdio da su nase kuckice nejvatreniji i najodaniji navijaci pa makar i dozivljavali i ovakvo ponozavanjo od NAPREDKA,izgleda da ribe umeju bolje da PRIME poraz,svaka cest...
Princeza
24.09.2003., 15:32
Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u mome srcu niko nece moci da ugasi.
Moje ime je moja Zvezda!
Dok god sam ziva Zvezda ce biti u meni, u mom srcu - najsjajnija!
ODRED 45
25.09.2003., 00:32
SJEBO I UPROPASTIO VAS JE VAS BARI IZACI CE VAM NA NOS ZA DESETAK GODINA,A TEK CU NA DERBIJU DA VAM KA..RAM KEVU ...
DUDLAJ ZVEZDO
25.09.2003., 00:34
E,CIGANI ISTREBICEMO VAS KO VASKE,KIZA I KOMINA...
ALKOHOLIZAN I NEPROFESIONALNOST NOVOG KADRA
MAROVIC
25.09.2003., 16:00
PA BATO DA TI KAZEN NESTO JA ZVEZDU VOLEN AL NIKAD NECU PRESTATI DA JE VOLEN JE BO SAM PRAVI NAVIJAC...
PA BATO DA TI KAZEN NESTO JA ZVEZDU VOLEN AL NIKAD NECU PRESTATI DA JE VOLEN JE BO SAM PRAVI NAVIJAC...Pozdravio te Vuk Karadzic
***** VAS U U...STA CIGANSKA
Lose navijanje sa tribina,i osip navijaca posle Partizanove lige Sampiona
JEKA I JA,T TEK CEMO DA VAS K..ARAMO...JEL AKO JEKO?
JEKA I JA,T TEK CEMO DA VAS K..ARAMO...JEL AKO JEKO?TAKO JE-UMRI ZVEZDO!!!!!
Princeza
26.09.2003., 15:21
Ma mozete samo da nas mrzite. To je jedino sto vam preostaje. Zvezda je zvezda. A vi... Mozda ce se i o vama jednoga dana pricati kao pobednicima Lige Sampiona i prvacima sveta. Mozda...
Delije sever
26.09.2003., 15:48
Ma mozete samo da nas mrzite. To je jedino sto vam preostaje. Zvezda je zvezda. A vi... Mozda ce se i o vama jednoga dana pricati kao pobednicima Lige Sampiona i prvacima sveta. Mozda... E,da smo i mi manje pricali a vise radili i mi bismo bili u Ligi Sampiona,jebo te bari eto sad gledaj Odenze i Gistro ,Misrto kako li se vec zove... UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!
UPRAVA,I SMRDLJIVI bARI 91,PRICALA MI BABA
salle33
29.09.2003., 22:30
12-god. vladavine Milosevoca
zvezdazauvek
30.09.2003., 08:43
niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo :twisted: :twisted: :twisted:
Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u m :( ome srcu niko nece moci da ugasi. 8) :( :o :lol: :cry: :wink: :arrow: :?: :!: :evil: :x
DELIJE STARO SAJMISTE
30.09.2003., 16:48
niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo :twisted: :twisted: :twisted:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!
DELIJE STARO SAJMISTE
30.09.2003., 16:51
niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo :twisted: :twisted: :twisted:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!
Chan Shaolin Si
01.10.2003., 00:45
iz svega sto sam procitao o jadnoj zvezdi mogu da zakljucim da je grdnica postala gomila go*ana a ko bi rekao onakav tim Boze.
zvezdazauvek
01.10.2003., 13:55
Sta *****s kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.***** vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.
A ja se ne veselim debilu glupi.Ja samo cekam sjaj...nase ZVEZDE!!!!!!!!!!
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...
goran rile
01.10.2003., 14:09
zvezda je najbolja sta bre lupate
Sta *****s kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.* vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...UGASILI SU JE DEDILI POPUT OVE DVOJICE,PROSTO NE MOGU DA VERUJEM DA OVAKVI DEBILI NAVIJAJU ZA ZVEZDU> :oops: :oops: :oops:
Nisadija
01.10.2003., 19:55
Sta *****s kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.* vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...Neces se ti od čekanja leba najes...BRUKO
zvezdazauvek
02.10.2003., 08:37
E vazno je da ti hoces.
Sinoc ste pokazali koliko vam je malo vremena potrebno da se razigrate i rasplacete.nesto su vam mnogo upadale lopte u mrezu,a??Il je tako mateus rekao da mora...
Bruka ste vi debili ***** vam materina grobarska ruzna
Chan Shaolin Si
02.10.2003., 13:56
E vazno je da ti hoces.
Sinoc ste pokazali koliko vam je malo vremena potrebno da se razigrate i rasplacete.nesto su vam mnogo upadale lopte u mrezu,a??Il je tako mateus rekao da mora...
Bruka ste vi debili * vam materina grobarska ruzna
nije fora tebra lijepo je vidjet bilo koji nas tim na evropskoj sceni iskreno zao mi je sto se to desava sa Crvenom Zvezdom a i sa reprezentacijom SiCG sta je to sa nasim fudbalom nikako mi nije jasno eto partizan nam je jedini osvijetlio malo obraz ulaskom u uligu sampiona.