PDA

Vidi punu verziju : KO JE UGASIO SJAJ CRVENE ZVEZDE

24.09.2003., 03:03
KO CE GA ZNATI

Nedzad
24.09.2003., 03:05
uprava

24.09.2003., 03:07
Predrag Mijatovic

JOVO IZ SAPCA
24.09.2003., 03:10
Upropastio nas je nas egoizam,kao mi smo nepobedivi,najbolji najjaci,kao mi smo vanzemljaci pa eto vam sad igrajte sa Gistrom i Odenzeom,UPRAVA NAPOLJE!!!

BUKARIC
24.09.2003., 03:13
UGASIO NAS JE LOS OBARIR IGRACA JOS U KADETIMA I PIONIRIMA KAKVO JE TEK TU RASULO ,ALI STRAH ME JE SAMO STA NAS CEKA KROZ 5-6 GODINA AKO SE OVAKO BUDE RADILO

MIRSAD
24.09.2003., 03:17
LACIO
MIHAJLOVIC I STANKOVIC PRODALI SU SE KAO SVENJE,JEBALE IH PARE ,A MI IH ONAKO DOCEKALI I TREBA DA NAS ZOVU CICANI KAD SMI I GORI OD NJIH

SIMA
24.09.2003., 03:21
STRASNO PROSTO ME JE SRAMOTA KOLIKO SMO PALI U ODNOSU NA SVE NASE KLUBOVE ,A BILI SMO NEKADA JAKI, ALI DOK SE GOD BUDEMO SECALI SMRDLJIVOG BARIJA,DOBIJACE NAS I GORI OD NAPRETKA ,KAKVA BLAMAZA

24.09.2003., 03:23
MI CIGANI SMO NAJJACI KAD TREBA DA OMALOVAZAVAMO DRUGE POGOTOVO PARTIZANOV USPEH U LS STVARNO SMO STOKA ,JA PRIZNAJEM DA SU BOLJI I JEBO NAS BARI NEGO DLEDAJTE U BUDUCNOST DA NE DOZIVIMO SUDBINU KAO RAD

MATEJA KEZMAN
24.09.2003., 03:26
A SAMO VAS SLUSAM,TEK CU JA DA VAS UPROPASTIM

NAZIM
24.09.2003., 03:28
KO KAZE DA SMO PROPALI ,A STA JE BILO U BARI 91,STA OCETA I DOBILO SMO KOM U GOSTIMA 2-0 U DERBIJU KOLA

24.09.2003., 03:29
ZA ZVEZDU SE NE NAVIJA ZVEZDA JE TU DA SE PUNI U BULJU

ADMIR
24.09.2003., 03:31
ZATRO STO SE U STADIONU POJa vili slepi misovi
i cecu da izidju na polje da se sigraju7 sa igraci

24.09.2003., 03:32
zato sto smo neinteligentni i glupi jer nemozemo da dobijemo napredak u ustavas karaam

24.09.2003., 03:33
zato sto smo narkomani i klosari jebo nas napredak

Jelenica
24.09.2003., 12:26
Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u mome srcu niko nece moci da ugasi.

JEKA
24.09.2003., 13:26
PA-PARTIZAN!!!!!!!!!

Josip
24.09.2003., 15:21
Svaka cast uvek sam tvrdio da su nase kuckice nejvatreniji i najodaniji navijaci pa makar i dozivljavali i ovakvo ponozavanjo od NAPREDKA,izgleda da ribe umeju bolje da PRIME poraz,svaka cest...

Princeza
24.09.2003., 15:32
Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u mome srcu niko nece moci da ugasi.

Moje ime je moja Zvezda!
Dok god sam ziva Zvezda ce biti u meni, u mom srcu - najsjajnija!

ODRED 45
25.09.2003., 00:32
SJEBO I UPROPASTIO VAS JE VAS BARI IZACI CE VAM NA NOS ZA DESETAK GODINA,A TEK CU NA DERBIJU DA VAM KA..RAM KEVU ...

DUDLAJ ZVEZDO
25.09.2003., 00:34
E,CIGANI ISTREBICEMO VAS KO VASKE,KIZA I KOMINA...

25.09.2003., 15:55
Bari 91

25.09.2003., 15:56
KAFANA

PERICA
25.09.2003., 15:57
ALKOHOLIZAN I NEPROFESIONALNOST NOVOG KADRA

MAROVIC
25.09.2003., 16:00
PA BATO DA TI KAZEN NESTO JA ZVEZDU VOLEN AL NIKAD NECU PRESTATI DA JE VOLEN JE BO SAM PRAVI NAVIJAC...

25.09.2003., 16:01
PA BATO DA TI KAZEN NESTO JA ZVEZDU VOLEN AL NIKAD NECU PRESTATI DA JE VOLEN JE BO SAM PRAVI NAVIJAC...Pozdravio te Vuk Karadzic

25.09.2003., 16:36
***** VAS U U...STA CIGANSKA

25.09.2003., 19:24
Lose navijanje sa tribina,i osip navijaca posle Partizanove lige Sampiona

ODRED
25.09.2003., 19:47
ODRED 45

ODRED
25.09.2003., 19:50
JEKA I JA,T TEK CEMO DA VAS K..ARAMO...JEL AKO JEKO?

JEKA
26.09.2003., 15:12
JEKA I JA,T TEK CEMO DA VAS K..ARAMO...JEL AKO JEKO?TAKO JE-UMRI ZVEZDO!!!!!

Princeza
26.09.2003., 15:21
Ma mozete samo da nas mrzite. To je jedino sto vam preostaje. Zvezda je zvezda. A vi... Mozda ce se i o vama jednoga dana pricati kao pobednicima Lige Sampiona i prvacima sveta. Mozda...

Delije sever
26.09.2003., 15:48
Ma mozete samo da nas mrzite. To je jedino sto vam preostaje. Zvezda je zvezda. A vi... Mozda ce se i o vama jednoga dana pricati kao pobednicima Lige Sampiona i prvacima sveta. Mozda... E,da smo i mi manje pricali a vise radili i mi bismo bili u Ligi Sampiona,jebo te bari eto sad gledaj Odenze i Gistro ,Misrto kako li se vec zove... UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!

26.09.2003., 16:00
gLUPI NAVIJACI

26.09.2003., 16:01
UPRAVA,I SMRDLJIVI bARI 91,PRICALA MI BABA

salle33
29.09.2003., 22:30
12-god. vladavine Milosevoca

soon
30.09.2003., 00:42
Losi navijaci sa severa

zvezdazauvek
30.09.2003., 08:43
niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo :twisted: :twisted: :twisted:

30.09.2003., 12:41
Posto sam prava navijacica Zvezde za mene ce zvezda uvek biti najbolji klub,a njen sjaj u m :( ome srcu niko nece moci da ugasi. 8) :( :o :lol: :cry: :wink: :arrow: :?: :!: :evil: :x

DELIJE STARO SAJMISTE
30.09.2003., 16:48
niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo :twisted: :twisted: :twisted:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!

DELIJE STARO SAJMISTE
30.09.2003., 16:51
niko nije ugasio sjaj,sta ce vam te glupe metafore kao do jaja ste,sta vas bre bas i boli uvo sta je sa zvezdom,kome je stalo bodrice je i biti uz nju.A vi grobari okrenite se svojoj ligi sampiona i bas vas i boli uvo za delije.Kao sto nama nije ni najmanje stalo do vas.Osim kadvas lesimo :twisted: :twisted: :twisted:Kako bre mozez da kazes sta nas boli uvopa ti ocigledno nisi gledao ni jednu utakmicu u poslednjih par godina,o da si pravi delija znao bi kakvo je rasulo u upravi kluba i koliko je ulub u minusu,zbog lose politike kluba,a sami idiot poput tebe moze da navija i vceseli se u ovim nejtezim trenucima!!!uprava napolje!!!

Chan Shaolin Si
01.10.2003., 00:45
iz svega sto sam procitao o jadnoj zvezdi mogu da zakljucim da je grdnica postala gomila go*ana a ko bi rekao onakav tim Boze.

zvezdazauvek
01.10.2003., 13:55
Sta *****s kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.***** vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.
A ja se ne veselim debilu glupi.Ja samo cekam sjaj...nase ZVEZDE!!!!!!!!!!
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...

goran rile
01.10.2003., 14:09
zvezda je najbolja sta bre lupate

Čeda
01.10.2003., 19:51
Sta *****s kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.* vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...UGASILI SU JE DEDILI POPUT OVE DVOJICE,PROSTO NE MOGU DA VERUJEM DA OVAKVI DEBILI NAVIJAJU ZA ZVEZDU> :oops: :oops: :oops:

Nisadija
01.10.2003., 19:55
Sta *****s kao da me nisi razumeo.jeste rasulo i jeste nisko pala,ali ne vredi ni da odustanemo od nje.Ustvari pravi delija i ne pomislja na to.Ja samo kazem da se grobari okanu nas i da prestanu da otvaraju topice o zvezdi.* vam ja mater grobarsku pricajte na vasim glupim sastancima o nama ako vam je toliko stalo,ali mi nikako nije jasno zasto ne mozete da se okrenete vasem divnom klubu ako ga toliko volite.
zvezdazauvek
A jedino se slazem za upravu...Neces se ti od čekanja leba najes...BRUKO

zvezdazauvek
02.10.2003., 08:37
E vazno je da ti hoces.
Sinoc ste pokazali koliko vam je malo vremena potrebno da se razigrate i rasplacete.nesto su vam mnogo upadale lopte u mrezu,a??Il je tako mateus rekao da mora...
Bruka ste vi debili ***** vam materina grobarska ruzna

Chan Shaolin Si
02.10.2003., 13:56
E vazno je da ti hoces.
Sinoc ste pokazali koliko vam je malo vremena potrebno da se razigrate i rasplacete.nesto su vam mnogo upadale lopte u mrezu,a??Il je tako mateus rekao da mora...
Bruka ste vi debili * vam materina grobarska ruzna

nije fora tebra lijepo je vidjet bilo koji nas tim na evropskoj sceni iskreno zao mi je sto se to desava sa Crvenom Zvezdom a i sa reprezentacijom SiCG sta je to sa nasim fudbalom nikako mi nije jasno eto partizan nam je jedini osvijetlio malo obraz ulaskom u uligu sampiona.