PDA

Vidi punu verziju : Kako do mase u svom stanu???

Bloodymir
19.05.2005., 18:41
Ne volim teretane!!! Posebno ne volim teretane u mom kraju..Cerak...
Kupio sam komplet bucica sa zamenljivim diskovima i krivu dvorucnu sipku...i redovno treniram sto se i vidi na mom gornjem delu tela i trbusnjacima koje takodje redovno radim..
Na jesen planiram da skupim pare i za traku za trcanje zbog aerobnih zaebancija...

E sad...imam 184cm i 77kg...i nemogu to nikako da prebacim...doduse i ne trudim se dovoljno jer me obaveze u tome sprecavaju...Ne radi se o vezbanju..to nije problem..ali redovno spavanje i redovna ishrana su u mom slucaju studenta koji radi jedan stalan posao i jedan povremen i ima jos gomilu onih svakodnevnih obavezica skoro pa ne moguca misija..

Prvo pitanje:
Kako ojacati noge u svom stanu? Koje vezbe, koliko redovno itd? Gornji deo tela mi je ok razvijen ali su mi noge tanusne..posebno zbog tankih kostiju i malih zglobova..Kada radim cucnjeve sve vreme mi krckaju kolena..toliko o mojim zglobovima..Jel moguce uopste imati jake noge ako su zglobovi mrsavi ili da odustanem od te akcije?

Drugo pitanje:
Kapiram da mi fali nekih 5kg mase, od toga naravno, kao sto sam vec napomenuo veci deo u nogama..E sad zbog mnogo iscimanog tempa zivota treba mi i neki dodatak u ishrani (koji nece biti burek u ponoc!).. Sta da koristim a da ne skuplja vodu (kao sto cujem za neke preparete koje ovd epominjete)..da ne steti zdravlju..da nije samo privremenog dejstva pa da posle izgubim za kratko vreme svu tu masu..da ne mora da se uzima 100 godina nego da dobijem tih 5kg za mesec-dva..

Hvala!

trener
20.05.2005., 06:19
Ne bacaj pare na traku?
Radi duboke čučnjeve,trči,vozi biciklo.
Polako vreme čini svoje.

23.05.2005., 16:13
Zasto mislis da je kupovina trake bacanje para?
Ok trcanje napolju je mozda bolji filing ali indoor ima mnogo prednosti...

Sta su duboki cucnjevi?

Banshee
23.05.2005., 17:48
pa skladne su ti visina i tezina,sta ce ti 5 kg mase?! :shock:
a za noge,mislim da ti je nabolji bajs,i trcanje...ali ako su zglobovi tanusni... :lol: :lol: mozda nemas predispozicije :lol: :lol:
salim se,pojma nemam za zglobove,i meni krckaju iako su mi jaki,ali opet imam mislicave noge,ali opet ja sam zensko... :D

24.05.2005., 14:33
ma definitivno nemam predispozicije :) ..ali da i pored toga ja sam dobro (kao) gradjen...ali te noge bi stvarno mogle malo..mozda ne 5 ali jedno 3kg sigurno...nije bas neka fora da sam misicav a da su mi noge kao kod manekenke a? :)

..a tu je uvek i prica o kondiciji, snazi, zdravlju...

24.05.2005., 14:33
ma definitivno nemam predispozicije :) ..ali da, i pored toga ja sam dobro (kao) gradjen...ali te noge bi stvarno mogle malo..mozda ne 5 ali jedno 3kg sigurno...nije bas neka fora da sam misicav a da su mi noge kao kod manekenke a? :)

..a tu je uvek i prica o kondiciji, snazi, zdravlju...

Profimare
24.05.2005., 14:58
Traka ti je stvarno bacanje para, a duboki cucnjevi su ti cucnjevi gde se spustas skroz do dna a ne do paralele butina sa podom

Profimare
24.05.2005., 14:58
ma definitivno nemam predispozicije :) ..ali da i pored toga ja sam dobro (kao) gradjen...ali te noge bi stvarno mogle malo..mozda ne 5 ali jedno 3kg sigurno...nije bas neka fora da sam misicav a da su mi noge kao kod manekenke a? :)

..a tu je uvek i prica o kondiciji, snazi, zdravlju...Ti bi ustvari da nabacis masu na nogama a hoces da trcis-POGRSNO. Nema od trcanja mase, mozes eventualno da radis sprinteve na 50-100m i cucnjeve bez kojih nema mase. A to sto ti skljocaju kolena moras uvek da ih dobro zagrejes pre svake vezbe pa cak i trcanja

trener
25.05.2005., 06:55

..a tu je uvek i prica o kondiciji, snazi, zdravlju...Ti bi ustvari da nabacis masu na nogama a hoces da trcis-POGRSNO. Nema od trcanja mase, mozes eventualno da radis sprinteve na 50-100m i cucnjeve bez kojih nema mase. A to sto ti skljocaju kolena moras uvek da ih dobro zagrejes pre svake vezbe pa cak i trcanja
Ako stvarno imaš problem sa kolenima onda guraj HAKENŠMIT mašinu,na mašini za šutiranje šutiraj,za privlačenje privlači.
Ako su ti kolena baš baš problem, onda samo biciklo.
Gledaj da ti je funkcija kolena svedena samo na opružanje i savijanje.Nikada se ne cimaj levo desno npr.kao dok teniseri igraju tenis i tome slično.
ćao 8)

KB
26.05.2005., 20:50
Duboki cucnjevi-zakon,ja bas zbog njih imam kontra problem,al'sta cu moram da slusam trenera. :wink: