Vidi punu verziju : Zenio bi se po drugi put
MARKO T
23.09.2003., 20:54
[[u]b[/u
]]Imam 40 godina zivim u Danskoj 12 godina .[/b]prednost imaju udovice sa teritorije Republike Srpske i okolina Zrenjania.
[[u]b[/u
]]Imam 40 godina zivim u Danskoj 14 godina .[/b]prednost imaju udovice sa teritorije Republike Srpske i okolina Zrenjania.
[[u]b[/u
]]Imam 40 godina zivim u Danskoj 14 godina .[/b]prednost imaju udovice sa teritorije Republike Srpske i okolina Zrenjania.
MLADJENOVIC
15.10.2003., 19:23
IZVINI NA RADOZNALOSTI A ZASTO BAS UDOVICE I TO IZ REPUBLIKE SRPSKE ILI IZ OKOLINE ZRENJANINA
IZGLEDA DA TO STO SI ZIVEO 12 GODINA U DANSKOJ UDOVICAMA NIJE DOVOLJAN ADUT, DAJ JOS PODATAKA
IZVINI NA RADOZNALOSTI A ZASTO BAS UDOVICE I TO IZ REPUBLIKE SRPSKE ILI IZ OKOLINE ZRENJANINAODGOVOR -PISE MARKO POREKLOM SAM IZ SRBINJA BIVSA FOCA KAO DECAK SAM DOSELIO U ZRENJANIN ZASTO BAS UDOVICE-RASPUSTENICE MI NISU POTREBNE JEDINO ZA PROVOD UDOVICE RATNE VEROVATNO IMAJU DECU ZNACI OBEZBEDJEN BORAVAK U OVOJ DRZAVI JE SVE OBEZBEDJENO I SAM DA HOCES PROPASTI NEDATI DRZAVA
IZGLEDA DA TO STO SI ZIVEO 12 GODINA U DANSKOJ UDOVICAMA NIJE DOVOLJAN ADUT, DAJ JOS PODATAKAJA JOS UVEK ZIVIM U DANSKOJZASTO UDOVICE PA OVAKO KONKRETNO IMA VISE VARIJANTI NEKA OD NJIH JE:JA SAM POREKLOM IZ SRBINJA AKO NEKO ZNA GDE JE TO MESTO-BIVSA FOCA-KAO DECAK SAM DOSELIO U ZRENJANIN ETO SAD ZIVIM U DANSKOJ RATNA UDOVICA VEROVATNO IMA DECU,RASPUSTENICA NEDOLAZI U OBZIR ZASTO BI OD OBA RODITELJ OBEZBEDJIVAO BORAVAK U DANSKOJ,ONAKO UDOVICA NIJE OD BIJESA UDOVICA VEC SILOM PRILIKA AKOSE NEKA USUDI ZVATI 0045/40778839 POSLE 21,00hCETVRTAK I PETAK POSLE 13,00h OD 24-01-11-O3GOD NISAM U DANSKOJ IDEM U SPANIJU:PITAS ZA VISE PODATAKA RADIM KAO SOFER VOZIM AUTOBUS TURISTICKI VISOK 180 TEZAK DODJI PA IZMERI-80KG,RODJEN 21-4-1963GOD,SMEDJ POMALO SED VOLIM DOBRO DA POJEDEM RETKO PIJEMKOJA NEZNA DA KUVA NETREBA DA SE JAVLJA BEZ OBZIRA STO IMAM SKOLU ZAVRSENU ZA KUVARA NEBI ZELIO DA I ZENI KUVAM PITAJ STA TE JOS ZANIMA.
IZGLEDA DA TO STO SI ZIVEO 12 GODINA U DANSKOJ UDOVICAMA NIJE DOVOLJAN ADUT, DAJ JOS PODATAKAJA JOS UVEK ZIVIM U DANSKOJZASTO UDOVICE PA OVAKO KONKRETNO IMA VISE VARIJANTI NEKA OD NJIH JE:JA SAM POREKLOM IZ SRBINJA AKO NEKO ZNA GDE JE TO MESTO-BIVSA FOCA-KAO DECAK SAM DOSELIO U ZRENJANIN ETO SAD ZIVIM U DANSKOJ RATNA UDOVICA VEROVATNO IMA DECU,RASPUSTENICA NEDOLAZI U OBZIR ZASTO BI OD OBA RODITELJ OBEZBEDJIVAO BORAVAK U DANSKOJ,ONAKO UDOVICA NIJE OD BIJESA UDOVICA VEC SILOM PRILIKA AKOSE NEKA USUDI ZVATI 0045/40778839 POSLE 21,00hCETVRTAK I PETAK POSLE 13,00h OD 24-01-11-O3GOD NISAM U DANSKOJ IDEM U SPANIJU:PITAS ZA VISE PODATAKA RADIM KAO SOFER VOZIM AUTOBUS TURISTICKI VISOK 180 TEZAK DODJI PA IZMERI-80KG,RODJEN 21-4-1963GOD,SMEDJ POMALO SED VOLIM DOBRO DA POJEDEM RETKO PIJEMKOJA NEZNA DA KUVA NETREBA DA SE JAVLJA BEZ OBZIRA STO IMAM SKOLU ZAVRSENU ZA KUVARA NEBI ZELIO DA I ZENI KUVAM PITAJ STA TE JOS ZANIMA.
MrgudMrgudic
19.10.2003., 21:12
Izvinjavam se jel ovo oglas za kucnu pomocnicu ili vi to trazite suprugu? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll:
Izvinjavam se jel ovo oglas za kucnu pomocnicu ili vi to trazite suprugu? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll:PISE MARKO-DANSKA NEZNAM STA SI VIDEO JEDINO AKO IMAS PICKU MEDJUNOGAMA PA JE POTURAS DA TI NEKO UTERA-OPROSTI NISAM DAO U OGLAS DA TRAZIM PEDERA VEC ZENU.
Luna.de
20.10.2003., 11:50
Marko T, nemoj da se lazemo, nacices je ovde, znas kad? :lol:
Marko T, nemoj da se lazemo, nacices je ovde, znas kad? :lol:MARKO-DANSKA LUNA DA NISI MOZDA DANKINJA POSTO JE TO IME CESTO OVDJE ILI TI JE NADIMAK-ZAVISI KAKVA SE JAVLJA A KAKVA SE TRAZI.
Luna.de
24.10.2003., 15:56
"Ej Marko, Marko,
sunce moje jarko
zasto radis tako
tako naopako..." :wink:
Pogledao moj profil? Ne? Ajde odvoji par minuta pa vidi da li sam Dankinja ili ne...
Pozdrav, Luna.DE :?
"Ej Marko, Marko,
sunce moje jarko
zasto radis tako
Pogledao moj profil? Ne? Ajde odvoji par minuta pa vidi da li sam Dankinja ili ne...
Pozdrav, Luna.DE :?MARKO-DANSKA ZASTO NAOPAKO NEMOGU DA TI VIDIM PROFIL ALI ZATO BI MOGAO DA TE VIDIM UZIVO NA POLA PUTA KOLDING-DANSKA-BERLIN-NEMACKA E PA ODVOJ TI MALO VREMENA PA ZOVI NA 004540778839 DA ZNAM TVOJ BROJ JA BI ZVAO JA SAM COVEK NA TOCKOVIMA I GDE SE VATM KOMPIUTERA ODATLE I ODGOVARM-SUTRA OKO 11,30 NAPUSTAM DANSKU VRACAM SE TEK 01.11.03GOD VOZIM DJAKE NA EKSKURZIJU U BARCELONU ZNACI IMA SANSE OD SADA U 21.00h DO SUTRA PA ODVOJ PAR MINUTA ZA TEBE I NESPAVAM,ZASTO RADIM NAOPAKO DANKINJ SU PRETEZNO ZGODNE ZENE-SAMO IMAJU JEDNU VELIKU MANU PRIRODNO SU HLADNE POZDRAV OD MARKA IZ DANSKE PA AJDE DA VIDIM TAJ TVOJ PROFIL.
[quote=Luna.de]"Ej Marko, Marko,
sunce moje jarko
zasto radis tako
Pozdrav, Luna.DE :?DA TI I JA ODGOVORIM NA TU PESMU OD VERE MATOVIC PA JEDNOM PESMOM OD POKOJNOG TOME ZDRAVKOVICA-Ostvaricu svoje snove
kada stanu hladne kise
kad prolecem ozelene
cvetna polja za lljiljanu
sve sto imam od zivota
ja bi dao za ljiljanu
NARAVNO U PESMI JE LJILJANA AL JE DOBRA PESMA VEROVATNO KAO I TI-CAO MARKO.
Luna.de
25.10.2003., 12:36
Lepa pesma Marko...mada ja nisam Ljiljana :wink:
Pozdrav, Luna...
Luna.de
25.10.2003., 12:51
Ah, da, jos nesto...nisam potencijalna kandidatkinja, odmah da ti kazem... :wink:
Pozdrav, Luna...
P.S.: Smanji slova, molim te, zamaraju oci :roll:
kristal
30.10.2003., 01:11
Ti Marko kao da trazis deo za kola, a ne zenu.
Nisam ni ja kandidatkinja, daleko od toga, ali ne mogu da verujem da neko ovako trazi zenu i na taj nacin.
Nisam ni ja kandidatkinja, daleko od toga, ali ne mogu da verujem da neko ovako trazi zenu i na taj nacin.-marko-pa ako nisi znala da ubuduce znas zene su da se menjaju-znaci rezervni deo :lol:
Ah, da, jos nesto...nisam potencijalna kandidatkinja, odmah da ti kazem... :wink:
Pozdrav, Luna...
P.S.: Smanji slova, molim te, zamaraju oci :roll:-verovatno si u postvesti kratkovida-Marko 8)
Nisam ni ja kandidatkinja, daleko od toga, ali ne mogu da verujem da neko ovako trazi zenu i na taj nacin.-od sofera tesko da postane pop a od popa moze da se desitako nesto-Marko :lol:
Nisam ni ja kandidatkinja, daleko od toga, ali ne mogu da verujem da neko ovako trazi zenu i na taj nacin.-od sofera tesko da postane pop a od popa moze da se desi tako nesto-Marko :lol: