PDA

Vidi punu verziju : FOLKLOR

KUD.21 MAJ BEOGRAD
23.09.2003., 12:02
STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE. :D :!: :D

07.10.2003., 18:13
STA MISLITE O FOLKLORU. I DA LI UOPSTE ZNATE STA JE FOLKLOR.AKO ZELITE DA PRICATE SA NAMA O VASEM KUD-u PISITE. :D :!: :D

ja ocu jednom da idem da igram folklor da naucim
ima u beogradu u OS stevan filipovic za odrasle, 1000din dva puta nedeljno

10.10.2003., 00:25

da si krenuo na vreme ne bi morao da trazis za sarije :lol:

?
12.01.2004., 03:16

da si krenuo na vreme ne bi morao da trazis za sarije :lol:

pa fala ti nisam :(( ajde me ti ucish zakasnih na ovaj kurs jel oces??????

folklor
18.01.2004., 15:34
da,bavila sam se osam godina.prestala sam jer sam bila preokupirana drugim stvarima.malo mi nedostaje.mnogo smo putovali.to je bio jedan zaist lep period zivota

18.01.2004., 19:15

Čovek je pitao i sta mislite i znate li sta je folklor. To je jedna fenomenalna stvar, pogotovu ako je u sastavu KUD-a i mjuza ziva. Strendžeri padaju u nesvest kada vide nas folklor.

26.01.2004., 14:59
pa aj oce neko da pravi kursich i da uci nas neuke

11.02.2004., 18:19
pa aj oce neko da pravi kursich i da uci nas neuke
Ako si stvarno zainteresovan za folklor i zelis da pocnes da igras,uclani se u bilo koji KUD (vecina KUD-ova ima program za pocetnike) :shock:

Rebecca
15.03.2004., 18:59
folklor!!!!

obozavam vlashke igre....STARA VLAJNA....

mada ni shopske nisu lose, bunjevci...

Tamigo
12.04.2004., 12:31
Ja igram folklor vec 12 godina i to me stvarno ispunjava. Volim da igram, super drustvo, putovanja... sta ces lepse?! :D

Nemanja Stancic 2004
13.05.2004., 13:50

Zdravo,ja sam Nemanja i igram u KUD-u Raska iz Raske!Veoma volim da idem na probe,najvise zbog drustva,turneja,ali naravno i zbog radoznalosti otkrivanja obicaja,igara i nosnje koji su mi do pre tri godine bili potpuno nepoznati!KUD u kome igram postoji tek 5 godina i za to kratko vreme smo bili 3 puta u Banja Luci,u Holandiji,Bugarskoj i Turskoj!
Ovog leta bi trebalo da idemo u Madjarsku i u Svajcarsku ali videcemo...Ovo ni malo nije bilo hvalisnje vec predstavljanje KUD-a u najkracim crtama!Zato ukoliko zelite da se dopisujemo,recite mi nesto o svom Kud-u,posto mi nije bas poznat(recimo kao Abrasevic,Krsmanac i Spanac)!Moja adresa je :nemanjastancic2004yahoo.com!