PDA

Vidi punu verziju : ...PUBLIC SEX?

Margott
27.05.2003., 06:14
...da-ne?....

Margott
27.05.2003., 06:20
...da-ne?....
public places...night-day....imagine-reality...???

Gost118
27.05.2003., 17:04
Da...

Margott
27.05.2003., 17:21
...gazdarice...mimoidjosmo se...elem...ako se sretnemo da znam.....heheheheheh....sad su kao svi fini....a po keju na Savi...kolena na kilo.

Gost118
27.05.2003., 17:38
Ako, ako, neka koljena... Tako i treba...:)))

Palcica
27.05.2003., 18:14
heheheeh....publick....always....:))

Palcica
27.05.2003., 18:15
mislim....Margott zeno....znash me-znam te....:))

noise
01.06.2003., 10:48
I u sumi,i na njivi, i na travi i na sljivi......sto se mene tice moze i na sred terazija,nije frka uopste :)))

sanja
01.06.2003., 12:05
godinama se nisam usudjivala da probam. a kad sam skupila hrabrost i zelja bila tolika da ne ceka.... mnogo je slatko!

rasta
02.06.2003., 15:00
da,bez problema

Njuskalo
02.06.2003., 17:42
Da, hvala.

Parkovi, sume, jezera, haustori, kejovi, prednje or zadnje sediste automobila, plaza nocu, plaza u po bela dana.....

DeamoN
03.06.2003., 10:56
ma tramvaju rulaju :)

Marlena
04.06.2003., 00:13
Najbolje je u bioskopu, pogotovo na balkonu!
A u hodniku nepoznate zgrade....

masssa_10
04.06.2003., 02:22
MISLIM DA BAS NE TREBA PRETERIVATI...
MOZE DA NAIDJE NEKA SKRIVENA KAMERA
ILI JOS GORE... AKO VARATE TIPA (MUZA, VERENIKA,)
PA SE ETO SLUCAJNO ON POJAVI

CITIZEN
04.06.2003., 04:27
A u hodniku nepoznate zgrade.... Svrati do moje zgrade:))

CITIZEN
04.06.2003., 04:28
godinama se nisam usudjivala da probam. a kad sam skupila hrabrost i zelja bila tolika da ne ceka.... mnogo je slatko! Cmmok za slatku sanju

sunce
04.06.2003., 04:41
Ljubav!Sta je to?Ma danas o toj temi,mislim da je suvisno i pricati.Nekome se svidis,muvate se ,smuvate se,malo prosetate,a zatim,svi se uzivljavaju u vic Muje i Fate."Hajde mala,dosta je bilo romantike,DIZI NOGE"!Ma danas se sve svodi,na krevet i interes.Davno je proslo vreme,kada se ipak,postovalo ,necije osecanje.Zar nije tako?

CITIZEN
04.06.2003., 05:02
uvek

CITIZEN
04.06.2003., 05:03
Ako, ako, neka koljena... Tako i treba...:)))volis da si na kolenima:))

Gost118
04.06.2003., 10:50
Ako, ako, neka koljena... Tako i treba...:)))volis da si na kolenima:))
Ponekad...:))

Margott
04.06.2003., 20:11
I u sumi,i na njivi, i na travi i na sljivi......sto se mene tice moze i na sred terazija,nije frka uopste :)))

noise srce moje,pa ti si meni bash veseljak.....

Margott
04.06.2003., 20:13
A u hodniku nepoznate zgrade.... Svrati do moje zgrade:))
aaahahahahaah..ijaaaaoooo..kako ste prsli... :))))))...u moju zgradu nemojte ima kamera...

Margott
04.06.2003., 20:18
sunce...to shto smo dobili nije odgovor na temu....ja se slazem sa tobom donekle...ali tema je bila neshto drugo,a akteri su po mogutjsvu dve osobe koje se vole.....ne boj se...i mojne mi patetiku...blah...

profa
04.06.2003., 21:34
Ma ljudi, to je super :))) Pri tom ne mislim na kombinaciju "imas sa kim, sa cim, ali nemas gde", nego na izazov. Sex na mestu gde svakog casa neko moze da bane... Slatka jeza te drma sto zbog strasti, sto zbog mogucnosti da budes uhvacen. Ja sam jednom probao u polupraznom busu na dugoj relaciji. Bilo nam je dosadno pa smo se "zaigrali" ;ppp Moram da se ogranicim, nisam pacenik koji juri nenormalne stvari, ali ponekad volim da izadjem iz sobe i da se izvucem iz posteljine. Ali o tome u okviru neke sledece teme :)

Gost118
05.06.2003., 10:46
Pa, cuj profa, ja te uopste ne smatram pacenikom...
Naprotiv...:))

sanja
05.06.2003., 13:35
sanja zahvaljuje citizenu.
da objavimo spisak mesta za odlican sex u prirodi beograda, da se buduce generacije ne muce ko mi, sa komarcima i zbunjem?

Lord of Chaos
05.06.2003., 14:18
Mmmmmmmmmmm, sex in the public....:) Anytime, any place, any way....:)

Gost118
06.06.2003., 12:38
sanja zahvaljuje citizenu.
da objavimo spisak mesta za odlican sex u prirodi beograda, da se buduce generacije ne muce ko mi, sa komarcima i zbunjem?
Pa, Sanja, gdje je taj spisak...?:)))

15.06.2003., 06:01
...da-ne?....

Definitivno "DA"

Predator
15.06.2003., 06:23
Ma nekada je bilo, sto zbog zanimljivosti, sto, kao sto neko rece "imas skim, imas scim, al` nemas gde"...ali se ostarelo...Sada nema vise tolke paljevine da mora tamo negde...lepse je opusteno, laganica u privatnom smestaju...uz TV :o)

Kastor
15.06.2003., 08:45
Bilo kuda sex svuda.Definitivno DA....

blondi
15.06.2003., 18:18
kad se sakriješ od kiše pod krov avtobuske stanice koja stoji na regionalnom putu prema moru i frekvenca prloaznih avtomobila je otprilike 10-15 sek ,-)

Gost118
15.06.2003., 18:33
kad se sakriješ od kiše pod krov avtobuske stanice koja stoji na regionalnom putu prema moru i frekvenca prloaznih avtomobila je otprilike 10-15 sek ,-)
Mmmmm... Pa tu adrenalin morao da je "radio" kao lud...:) A i neki organi, jel te...:))

blondi
15.06.2003., 18:37
hehehe... najviše me plašilo da neko ne sleti sa puta ... a i one štikle koje su se čule kako se približavaju ufffff ,-)

Gost118
15.06.2003., 18:41
Auh, bilo je zanimljivo naici tada, kraj te autobuske stanice...
Sex na javnom mjestu, bar meni, nikad se nije desilo da ne bude odlican...:)

dugi777jezik
15.06.2003., 19:07
Margo i Gazdarice, uvek i uvek cak i na javnom mestu, sa pravom i oslobodjenom od tabua ribom, to je prava stvar, onda je i njena riblja corba sladja od nektara, probao sam, ona vise piski, a ja sam uredno napojen...

Lavcina
16.06.2003., 01:41
Ko nije probao taj stvarno nezna sta je sex !!!

Koko
16.06.2003., 02:56
Zatamljena stakla na autu, a auto parkiran na trgu republike...

blondi
16.06.2003., 14:40
sve pokvare zatamnjena stakla trebate ih otvoriti pa da vidiš adrenalin ,-)

Gost118
16.06.2003., 17:29
Hmm, jos ako je policija u blizini...:)

blondi
16.06.2003., 18:44
kod nas se to kažnjava: zakon o kvarenju javne morale... neznam dali i kod vas ali ta činjenica još više podiže adrenalin :)))))

Gost118
16.06.2003., 18:45
Pa, bas zato i kazem blondi...:)

Gost118
16.06.2003., 18:51
Odradila sam svoj dio posla, kad vec pitas... Sad drugi nastavljaju da rade, a ja na kraju samo prekontrolisem, kako je sve ispalo... U medjuvremenu, lutam po netu...

16.06.2003., 18:57
Odradila sam svoj dio posla, kad vec pitas... Sad drugi nastavljaju da rade, a ja na kraju samo prekontrolisem, kako je sve ispalo... U medjuvremenu, lutam po netu...

Cini mi se da nisi tinejdzerka (po tvojim rezonima)???

Gost118
16.06.2003., 18:59
Daleko od tinejdzerke, dragi goste...:)

blondi
16.06.2003., 19:00
hehehe sele... po tom pitanju ja i ti bi mogle u penziju mada smo u najboljim godinama ,-)

GHOST
16.06.2003., 19:03

Cini mi se da nisi tinejdzerka (po tvojim rezonima)???
Ovo bi trebalo da je kompliment:))

Gost118
16.06.2003., 19:03
Heh, blondi bas sam razmisljala o otvaranju teme "Zene u tridesetima"... Da li se zaista mijenjaju, koliko i na koji nacin...:)
Meni licno, cini se da sam, bar kad je seks u pitanju, sve ludja, sto sam bliza toj "magicnoj granici"...
Ako ovako nastavim, pitam se kakva cu biti jos za godinu ili dvije i kuda ce me to odvesti...

blondi
16.06.2003., 19:05
ja mislim da ti tridesete otvaraju pogled na činjenicu: there is no limits ... nemaaaaaaaa granicaaaaaaa :))))))))

16.06.2003., 19:05
Heh, blondi bas sam razmisljala o otvaranju teme "Zene u tridesetima"... Da li se zaista mijenjaju, koliko i na koji nacin...:)
Meni licno, cini se da sam, bar kad je seks u pitanju, sve ludja, sto sam bliza toj "magicnoj granici"...
Ako ovako nastavim, pitam se kakva cu biti jos za godinu ili dvije i kuda ce me to odvesti...

Iz mog iskustva, ludilo (zensko)ne prestaje ni sa 40!

Gost118
16.06.2003., 19:06
Definitivno sve vise pomjeram svoje granice...
Samo, kako odrediti, gdje se ipak treba zaustaviti...?:)
Ili, mislis da nam je samo nebo granica...?:)

Gost118
16.06.2003., 19:07

A kad prestaje...?:)

ghost
16.06.2003., 19:13

A kad prestaje...?:)

To jos nisam utvrdio? Kad ti ocekujes da ce prestati

Gost118
16.06.2003., 19:13
Poslije sezdesete...?:)

ghost
16.06.2003., 21:17
Poslije sezdesete...?:)
Koliko ti je ostalo onda jos ludila?

Nico
17.06.2003., 01:03

Potpuno se slazem. Nikad, nikad se ne bih vratila u svoje rane dvadesete (sad mi je 28). Sto vreme vise prolazi, sve je vise iskustva i pameti, a sve manje nesigurnosti, straha i razmisljanja o tome sta ce neko drugi reci ako uradim ovo ili ono...A najbolje stvari sigurno tek slede...

MR X
17.06.2003., 04:07
Zatamljena stakla na autu, a auto parkiran na trgu republike...

TAKO JE KO NIJE PROBAO NEZNA ZA PRAVI SEX

blondi
18.06.2003., 13:23
ajde hmmmmmmmm.... specialno za tebe podižem temu... al sad očekujem tvoj post :pppPPPppp

dugi777jezik
18.06.2003., 18:19
ajde hmmmmmmmm.... specialno za tebe podižem temu... al sad očekujem tvoj post :pppPPPppp

Blondi, kada ti je najlepse bilo in public ?

Margott
18.06.2003., 23:50
jaaaaaoooooooooo...shto volim kad ste mi tako prichljivi/ve.....eeeee.....shto nisam zivela u doba renesanse.....bahanalije na dvorovima i shta ja znam....ihaaaaaaaaaa....al mi malo zao shto zene vishe uzivaju u public-u nego ova druga "rasa"....a sad kao malo feminizam,hehehehehheeh..zezam se....e narode ajmo malo na karneval u Riu,da vidite shta je public....a i ja da vidim,mislim....sedam dana..pa ko prezivi....

blondi
18.06.2003., 23:54

eto ti jezičino :PPPpppPPP ... a drugi put pročitaj postove topica iz početka da se ja ne bi ponavljala ,-)

Margott
19.06.2003., 00:14
oooo...blondi pa ti si tu..mimoishle smo seeeeeee.....yeah!

blondi
19.06.2003., 10:00
znam da nije fino da sad iskoritim forum za chat... ali me zanima dali ti je isti nick na PIKu? ne sečam te se nikako...

vlada-bgd
19.06.2003., 10:29
ljudi pa sta radite ovde ovako rano?

Hmmmmmmmmm
19.06.2003., 10:53
moj prvi javni sex je bio kada sam imao 16 god bial je starija i prelepa devojk a to je se desilo u njenom autu usred bela dana koji je bio parkiran ispre samog ulaza trznog centra gde je prolazilo hiljde ljudi,neznam sta joj je bilo pitala me dali zelim da mi pruzi oralni sex huh nisam znao sta da kazem mislio sam da se zeza rekla je izvadi ga to sam i uradio ona ga je uhvatila u svoju ruku nagla se i stavila nezno u svoja prelepa usta bio sam zbunjen nisam znao kako da reagujem dali da nastavimo ili ne stvarno je bio cudan osecaj ljudi su gledali neki su cak i stajali posmatrali dogadjaj pomislio sam pa kada njih nije blam da gledaju nije ni mene da mi to neko radi nezno sam je mazio i sklonio njenu kosu u stranu kada sam video da i neke ribe gledaju,bio sam jako uzbudjen osetio sam krv kako mi juri kroz vene podigla je glavu drzeci ga sa obe ruke i rekla kako je vreo nikada nij bio tako vreo pre kako je zilav i krut ogroman pital je dali zelim da joj svrsi u usta rekao sam naravno ako ti to zelis ponovo se savila dole i pocela da ga lize i uzdise nad njim kao da dozivljava vrhunac onda ga je strpala u usta halapljivo i da ga sisa iz sve snage pucalo je davila je se kao da je htela da ga proguta pocelo je da vri sve u meni i da pulsira stegao sam se za drzac vrata i napunio joj puna usta cinilo mi se da nikada necu prestati da svrsavam a on je tek onda poludela nije moglda sve da proguta slivalo joj se niz usne ond sam je uhvatio nezno za glavu i privukao sebi polizao sve sa njenih usana i vatreno ljubio rekla je idemo kuci tog dana verovali ili ne vodili smo ljubav 8 sati sa 5 min pauze za sve vreme akta ali to je druga prica za drugi topic.

blondi
19.06.2003., 11:31
ljudi pa sta radite ovde ovako rano?

isto što i ti ,-)

kosmopolita
19.06.2003., 11:33
pa radimo valjda zaradjujemo za hleb nasusni, a u nedostatku posla eto razmenjujemo mislenja ...

Margott
20.06.2003., 21:19
jeste..blondi,ta sam... :}

girl
20.06.2003., 21:24
Cisto ugrozavanje privatnosti

Margott
22.06.2003., 19:53
Cisto ugrozavanje privatnosti
eh...a chije,ako smem da pitam?

atomski mrav
26.06.2003., 12:31
E svidja mi se ova tema... daj nastavite sa socnim pricicama!!! :))

blondi
26.06.2003., 15:57

joj sinak a ti još nisi probao Public Sex????

dugi777jezik
26.06.2003., 17:15

Blondi mozes li na chat da razmenimo e-mailove i PUB(L)IC SEX !

atomski mrav
26.06.2003., 18:14

Jesam jednom teto! Ali nije to bilo bas mnogo rizicno... :)

Hmmmmmmmmm
26.06.2003., 21:05
ovo je jedan od trenutaka kojeg se rado secam bila je zurka gostovala je jedna poznata pevacica tako da su dolazili iz svi krajeva zemlje bilo je ok tad sam je prvi put video bila je nesto posebno izuzetno lepa crne duge kose i tamnog tena prelepih ociju i socnih usana nosila je kratku suknjicu pod kojom su se ocrtavale njene divne obline cim sam je ugledao huh rekao sam sebi sine sada ili nikad ona je cesto prolazila pored mene osecao sam njene poglede po celom telu kao da su pekli gde god je pogledala jednom prilikom me gurnula u prolazu onako filo nista izkulirao sam je nasmesio se okrenuo i nastavio pricu sa ortacima ona je otisla kod svojih prijateljica i normalno cesto se osvrtala gde sam, normalno i ja sam gledao gde je ona posle nekih 20 min kada sam mislio da je moja prisao sam joj rekao joj svoje ime pitao je kako se ona zove i pozvao da izadjemo napolje da popricamo i upoznamo bolje ona je pristala ja sam je uhvatio za ruku rekao sam joj da je ne izgubim u guzvi,iazsli smo napolje i ona me pitala sa osmehom na licu gledajuci me pravo u oci a sta ce mo sada da radimo hehe nasmejao sam se pomazio po orazu i kosi i poljubio huh zelela je to i vise, osetio sam je rekao sam joj dodji otisli smo do jedne skole koja je bila 100 m od zurke stali smo uza zid skole, ljubili smo se i mazili jenostavno stapali okrenu sam je od sebe rasirio njene ruke stavio na zid i poceo ljubiti od vrata na dole ljudi su prolazili ali to nam nije smetalo da nastavimo lubio sam je po ledjima vratu uhvatio je za kukove i spustio dole rekla je drhtavim glasom uh sto mi lepo pricamo odgovorio sam joj da ovako cemo se najbolje upoznati poceo sam je ljubiti lizati i grickati po fantasticno obljoj i cvrstoj guzi tako je bila socna i sada dok pisem imam taj ukus nje u ustima mljac lizao sam je svuda zeleo sam da je usisam u sebe uzivala je rasirenih nogu naslonjena grudima i rukama na zid okrnu sam je i nastavio da se sladim dok je ona prolazila prstima kroz moju kosu onda me stegla rukama i rekla uspravi se to sam i uradio klekla ke ispred mene sada je bio red na nju posle nekog vremena podigao sam je i ponovo naslonio na zid drhtala je sva maximalno napaljena rekla je stavi gaaaaa u mene to sam i ucinio pocela je da vristi sreca sto je bila glasna muzika lol uzivali smo mazeci je po cvrstim i velikim grudima jenom rukom dok je drugu drzala i sisala prste dosao je i vrhunac i za mene i za nju nisam ga vadio svrsio sam u nju osetio sam kako joj pulsira bilo je divno, na zalost nikada se posle toga nismo videli ni culi.

pcelica
26.06.2003., 21:14
any time , any place

**case-problem**Nikola
30.06.2003., 14:57
Tuzno je sto se ovde iznose samo fantazije i to vise nego ocigledno, sa naglaskom da je to neko vec doziveo i obavio. Mada dobro, mozda zato ovaj forum i ovaj TOPIC i sluzi. Ipak, rekao bih da je to zaista uzbudjujuce i zanimljivo, koliko za muskarca toliko i za devojku. Definitivno necu navoditi sva mesta, ali cu reci da mi je ubedljivo najbolje bilo na Mogrenu (mala plaza u Budvi).

Inace, preporucujem, ne za seks vec i za odmor, ko nije da poseti tu plazu jer je savrsena, voda cista, veciti blagi talasi, fantasticno prijatan nagib :D

**case-problem**Nikola
30.06.2003., 17:39
Idem redom.
Jos uvek nisam uponat sa pravilima foruma, sta je dozvoljeno, sta nije. Zbog toga, i bez ikakve zelje da se saginjem na tvoj nivo, odgovoricu ti sasvim kulturno.
Mastati nije ruzno... Moj odgovor se nije odnosio na tebe, vec na mnoge druge POSTove. Zasto laskas sebi mislju da cu da citam POST koji pocinje sa:
"ovo je jedan od trenutaka kojeg se rado secam"? :lol: Nadam se da si se bar dobro zabavio dok si je pisao, a onda ponovo procitao. To sto si se sam prepoznao u mom komentaru (koji nije ni bio zlonameran prema bilo kome) dovoljno govori o tvojim kompleksima i koliko ti je pripovetka skart, bilo da je lovacka prica (citaj fantazija, ne moja nego tvoja), ili da je istinita, ali je za tebe toliko posebna da si morao da je podelis sa nama na forumu? Prema svakoj devojci sa kojom se BUDE treba imati postovanje, bilo da se radi o velikoj ljubavi, ili kres semi za jednu noc. Na srecu, uvek su postojala pravila o tome ko prepricava svoje dozivljaje, a ko ne. Tako se mogu, blago receno, definisati prostaci 8)

Moj ti je savet, pazi sta govoris ljudima preko foruma za koje nisi siguran da ne bi pustio u gace kad bi ih upoznao.

Gost118
30.06.2003., 17:47
Gospodo, zaista nema potrebe za podizanjem tenzija...
U nadi da cete pronaci zajednicku rijec, srdacno vas pozdravljam...

**case-problem**Nikola
30.06.2003., 17:56
Gospodo, zaista nema potrebe za podizanjem tenzija...
U nadi da cete pronaci zajednicku rijec, srdacno vas pozdravljam...

Hvala, otpozdravljam :oops:

vuk_
01.07.2003., 01:49
jao ovde sve sami egzibicionisti :) pazite se sa eksperimetisanjem,takvi se i nocu shetaju po parkovima u matilima :) :)

Gost118
01.07.2003., 12:59
jao ovde sve sami egzibicionisti :) pazite se sa eksperimetisanjem,takvi se i nocu shetaju po parkovima u matilima :) :)
Ja sam mislila da egzibicionisti dodju u parkove i obave ono zbog cega su dosli, a da se voajeri setaju po njima... :lol:

vuk_
01.07.2003., 18:47
ima i onih egzibicionista koji iskoche pred neko devojche i rashire mantil,a ispod mantilaaaa...iju :) Ali to je najextremnije,vi ste nako maleni egzibicionisti :)

Little Dragon
07.07.2003., 21:27
nije bash bio sex vec samo oralno ;)
Ja njoj u bioskopu, Kozara - BGD naravno...
a ona meni, uz moje negodovanje na pocetku) u parku kod Republicke skupstine ;)

btw malo je ljudi ovde reklo nesto konkretno na samu temu...koja je prilicno interesantna, a tako lose/malo prokomentarisana.

takodje mogli ste da nabrojite vise mesta...sa vise detalja...

TVOJ
07.07.2003., 22:49
...da-ne?....Naravno Margott, samo kazi kad, a ja cu birati mesto..

Margott
14.07.2003., 22:11
...da-ne?....Naravno Margott, samo kazi kad, a ja cu birati mesto..
...ne ne ne,nisi razumeo....ovde samo malo diskusija...

blondi
19.09.2003., 18:37
:? može i sasvim kulturan sex postati public :oops:

elem veliko naselje, zgrada do zgrade... pripremljeno sve... dolazi on, pozvan zvanično na večeru... mada oboje se nadamo još desertu 8)

DRINNNN!!! (evo ga) još poslednji check up looks-a i otvaram... malo zategnuta situacija... doneo vino (radi opuštanja cool)... pričica uz večeru... opušteno... uzimamo čaše vina sa sobom... sednemo na pod... TV... predmrak... ugasimo svetlo... balkon otvoren pirja vetrič... i počne se sve... muvanje, maženje, skidanje... vruče jakooooo vruče, kad...

DRINNNNNNNNN!!! (ma ho d fak je sad), pa kucanje... ajd da vidim... on neda povuče me za ruku i nastavljamo gde smo stali... kucanje se nastavlja a i mi :lol:... konačno prestalo...

on otkopčava dugme na mojim farmerkama, čuje se još zippp... (da skratim ja ovo malo a? :wink:)... oznojena tela leže na podu hladi nas vetrič, kad opet...

DRINNNNNNNN!!! ma u PM, ustajem, pogledam kroz kukalo... :shock: muškarac sa flašom ?!?... otvaram... Veče suseda, čestitamo imali smo čast da vidimo finalni akt, lepo baš lepo... Ja naravno :oops: šta bi drugo neznam gde da gledam a on če nato... samo ako može tiše drugi put moj mali sin me na balkonu pitao a što onaj čika tuče onu tetu... uffff... još se mrdam među vratima... zemljo otvori se... znate moja žena je po pEEzdila pa je došla da zvoni.... počnem se ja izvinjavati itd... laku noč sa osmehom na licu i ode on... osramočeno zatvorim vrata i balkonska naravno (joj glOOpačo)... dobro njemu nije raspoloženje "palo" kao meni pa me brzo "smirio" 8), ovaj put smo uključili ventilator :lol:

roman
19.09.2003., 19:06
Taj filing se neda uporediti ni sa jednim drugim normalnim,uobicajenim.Valjda od te napetosti i delimicnog straha ON nikako da "padne" tsako da mi se desavalo da odem kuci "suva ....." :!: :(

d1
19.09.2003., 19:22
blondie... ja sam doziveo nesto slicnoo
znate one mreze za komarce... e pa ja, budala, mislio da se kroz njih nista ne vidi... opusteno... jedno godinu, dve.... a ondak, kada sam provalio, ne smem da pogledm kroz prozor ni dan danas (mada neke devojke virnu na moj prozor s vremena na vreme)
btw zgrada preko puta je udaljena 15-tak metara

Gost118
19.09.2003., 19:43
Hehehe, fine ste dozivljaje imali... Ja bih propala u zemlju od stida da mi tako komsija pokuca na vrata... :lol:

d1
19.09.2003., 19:45
ma, ne znam pred kime me je vise stid... pred komsama ili pred devojkama...
PS pre par meseci sakupili se klinci ispod prozora pa poceli da navijaju... UZAS!!!

Gost118
19.09.2003., 20:04
E, ovo s klincima je fenomenalno...:)))

d1
19.09.2003., 20:05
moja devojka nije bas bila odusevljena... :cry:

blondi
19.09.2003., 20:23
Hehehe, fine ste dozivljaje imali... Ja bih propala u zemlju od stida da mi tako komsija pokuca na vrata... :lol:
ma to bih preživela nego čovek doneo flašu vina za nagradu :oops: a dete misli da smo se tukli qq lele

JOVANA77
20.09.2003., 03:37
MOZDA JE NEKAD NEKO GVIREO ALI JA TO NE ZNAM.

INACE BAS DA VODIM LJUBAV PRED PUBLIKOM NISAM PROBALA.

Margott
20.09.2003., 03:49
dobro je ako niko nije gvireo!
:shock:

JOVANA77
20.09.2003., 03:53
dobro je ako niko nije gvireo!
:shock:

ALO SESTRO PA TI SE BAS NAVRZLA NA MENE.

Margott
20.09.2003., 03:55
1. nisam ti sestra...
2. navrzla...ni to nisam...

JOVANA77
20.09.2003., 03:55
JA MISLIM DA MI JE S´OBRZIROM NA TO DA SAM VEC DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGO OVDE U AUSTRIJI I DA SAM ZAVRSILA SKOLU OVDE OPROSTEN PO NEKI LAPSUZ. UOSTALOM SVI IH PRAVE A TI SE BAS ZAKACILA ZA MENE.

ALI OK TO VISE GOVORI O TEBI NEGO O MENI.

Margott
20.09.2003., 03:57
al ne mozesh bez CAPS...kompleks da si nezapazena,a?
opushteno...chitam te i ovako... 8)

JOVANA77
20.09.2003., 03:58
al ne mozesh bez CAPS...kompleks da si nezapazena,a?
opushteno...chitam te i ovako... 8)
VEC SAM OBJASNILA DA MI JE CRKLO DUGME NA TASTATURI I DA ME MRZI DA DRZIM NON-STOP ONU STRELICICU DA BIH PISALA MALIM SLOVIMA. ok?

Margott
20.09.2003., 03:59
ok?...?
8)

JOVANA77
20.09.2003., 04:01
ok?...?
8)
NADAM SE DA JE SADA SVE JASNO.

d1
27.09.2003., 11:51
nece vise da vice... obecavam... bar dok ne kupi drugu tastaturu... :roll:

sens090
27.09.2003., 12:11
that' a perfect place to have public sex....hahhahahahhaa pozdrav svima... jos se smijem nekim folovima koje sam uspio procitati malocas... pa sto se tice toga :
U Banja Luci, suoceni problemom nedostatka slobodnog stambenog prostora, a suoceni nuspojavom masovnog i jako frekventnog kupljenja vrelih tijela kaficima, a u potrebi da se izdreniraju testisi i natuku jajnici a sazulja cervix mladi u BL su cesto izlozeni fenomenu public sex-a...posto se ide na obliznja gu(b)zilista od kojih su neka na izuzetno prometnim mjestima...parking gradske bolnice...parking pored otvorenog bazena...svaki parking brojih drustvenih firmi u stecaju... haustori...podrumi..groblja (kako partizanska tako i ostala)...parkovi...spomenici...wc-i diskoteka i klubova...kancelarije (licne tako i tudje nasumicno odabrane)...u avionuu...kamionuu...hahahhahahahhaha pa drgi moji i drage moje KO VOLI NEK' IZVOLI 8)

Alexandro
27.09.2003., 14:13
Sto se tice komsiluka, prosle godine dok sam ziveo u zgradi u Krusevcu, dve bakice koje su zivele do mene su me docekivale svakog jutra nasmejane.. "Dobro vam jutro komsija. Kako ste mi danas?" itd.

Nocu verovatno nisu mogle da spavaju posto je bilo raznih prevrtanja i otkacinjanja kreveta u 1h-2h nocu :)

A sto se tice public sexa... videh skoro na tranzitu oko Krusevca jedan Citroen uzicke registracije koji stoji na zaustavnoj traci, unutra riba skace li skace po frajeru, dude samo lete. Uredno obnazena u sred dana.

Krivo mi je sto sam prebrzo isao pa nisam stigao da uzmem aparat i da napravim fotku :)

vojnicina
28.09.2003., 17:59
Kad vec pricate o publiku, mi smo se tamo toliko zajebavali sa tim parovima da nemate pojma, oni su se ljudi posle tresli. Imajte razumevanja za to jer nam je smena na strazi trajala 4 sata.
Nas dvojica vidimo kola u nasem rejonu, a to je mesto pravo za parove iz tog grada, i onda oni se taman smeste, mi ih pustimo jedno pola sata da se zagreju i razrade i onda dolazimo u kontrolu. Tu je svacega bilo, od baje od 4 banke koji vozi mecku sa klinkom koja nema licnu kartu , do toga da smo naletali na nase staresine koji su tu privodili. HEHEHEH

Lord of Chaos
28.09.2003., 18:03
Hihihihihihihihihihi, Alexandro, pa Krushka je puna takvih bisera.... :lol:

blondi
15.01.2005., 22:29
polakooooooo... nemojte odma navaliti sad cu da obrisem prasinu sa stare teme 8)

Devilishgirl
15.01.2005., 23:37
ako se racuna van sobe u dnevnoj sobi..ok necu da racunam..ili treca osoba zenskog pola..to je vec saucesnistvo..ili pravljenje zazubica isfrustriranoj kerusi..

Shizi
15.01.2005., 23:48
Ugf,kad ce prolece?

Devilishgirl
15.01.2005., 23:50
mmmmm sex u snegu..sat vremena kasnije, zaledjene nas vozi hitna..doca saopstava da moraju da odseku djoleta..eee fuckk.

jagodica
16.01.2005., 00:37
public, ja samo takav uprazhnjavam

kojote
16.01.2005., 11:33
...Znaš kako se zove dete plavuše i Brazilca?
Taj se klinjo zove - Retardinjo! :) :P

blondi
16.01.2005., 17:57
eto meni je zelja da probam u prodavnici u garderobi dok isprobavam novi ves 8)

kojote
16.01.2005., 18:36
...Nije fora u tome...probaš novi veš van garderobe, a ja te u istoj čekam. Da te po'valim...lepo ti stoji i veš i...sve što ti se stavi. I u garderobi i u prodavnici-svi zadovoljni 8)

blondi
16.01.2005., 18:44
lepo ti stoji i veš i...sve što ti se stavi. [/b][/color]
hahahah... e slatko sam se nasmejala :lol:

klap klap... ispreskakao si me... hvala - svaka ti dala u garderobi 8)

BG Pastuv
16.01.2005., 19:07
Lepo, kasno se ukljucih.....nego
da damo spisak cuvenih BG nocnih mesta za sex u kolima...?
hajde da vas cujem, posle cu ja :)

ps
u B.Luci sam cesto poslom, pa nije toliki problem...dnevni boravak je oko 30 maraka u hotelu malo vise klase....a mladi krajisnici, posebno u Bl bas i ne oskudevaju toliko sa lovom.....

MirjanaZ
16.01.2005., 19:22
ja samo da dodam da ako procitate od pocetka primeticete da je margot bila jedno simpaticno stvorenje!u rebusu sam!

kojote
16.01.2005., 19:25
ja samo da dodam da ako procitate od pocetka primeticete da je margot bila jedno simpaticno stvorenje!u rebusu sam!
...Margott je preslatka, al' je tem bajata...obrati pažnju na datummm...tebe sam rešio-rebusna :)

MirjanaZ
16.01.2005., 19:28
a?

BG Pastuv
16.01.2005., 19:37
NE videh ovaj post, ali pazi JADNIKA....

Ned, 28. septembar 2003 15:59 kako mi to tamo rradimo Odgovorite sa citatom

--------------------------------------------------------------------------------

Kad vec pricate o publiku, mi smo se tamo toliko * sa tim parovima da nemate pojma, oni su se ljudi posle tresli. Imajte razumevanja za to jer nam je smena na strazi trajala 4 sata.
Nas dvojica vidimo kola u nasem rejonu, a to je mesto pravo za parove iz tog grada, i onda oni se taman smeste, mi ih pustimo jedno pola sata da se zagreju i razrade i onda dolazimo u kontrolu. Tu je svacega bilo, od baje od 4 banke koji vozi mecku sa klinkom koja nema licnu kartu , do toga da smo naletali na nase staresine koji su tu privodili. HEHEHEH
........
TAKVE KAO STO SI TI BI STAVIO U MUSKI ZATVOR, GOLE NA TUSIRANJU SA SVE NAVUCENOM TANGOM.....pa da vidis tog zadovoljstva....
Nikada nisam razumeo takve pacenike! :evil:

kojote
16.01.2005., 19:39
a?
...'ebo te...a znaš li da bi to bilo 8) , da ti i margott...a?! Aha! A ja ždrakam :P

MirjanaZ
16.01.2005., 19:42
brrr ovo je vec kosmar!!!ili sm fantazija!a ti si perverznjak!

blondi
16.01.2005., 19:46
Lepo, kasno se ukljucih.....nego
da damo spisak cuvenih BG nocnih mesta za sex u kolima...?
pastuve pa neces mi reci da se jos vuces po kolima?

pa to praznjenje za klince, ti kao veliki bi trebao znati sta i gde je dobar sex 8)

kojote
16.01.2005., 19:54
...Uvek, neminovno, dolaze do ivice "provalije". Ko se strmekne, doživi i košmar (kao blaži oblik) i perverziju kao nešto sasvim normalno...igraš li se ti još uvek, ili si već OTRČALA, polugola i vlažna sva, do margott? :roll:

MirjanaZ
16.01.2005., 19:55
...Uvek, neminovno, dolaze do ivice "provalije". Ko se strmekne, doživi i košmar (kao blaži oblik) i perverziju kao nešto sasvim normalno...igraš li se ti još uvek, ili si već OTRČALA, polugola i vlažna sva, do margott? :roll:
ajde skini mi se malo

Nadya
16.01.2005., 20:02

da, i ja sam se potpuno iznenadila! tri puta sam procitala, reko da mi nije neka "gadost" promakla, al nista... :shock:
hehe drago mi je da vidim i tu njenu stranu... 8) :wink:

blondi
16.01.2005., 20:06

da, i ja sam se potpuno iznenadila! tri puta sam procitala, reko da mi nije neka "gadost" promakla, al nista... :shock:
hehe drago mi je da vidim i tu njenu stranu... 8) :wink:
to je proslost... "arhiva" moze da podnese sve 8)

a sad ili se kresnite javno ili napolje sa ove teme :twisted:

kojote
ajde skini mi se malo
...Ne FANTAZIRAJ, glupačo. Ili skroz, il' ništa!Ja se samo IGRAM...svidja mi se temica.
I jedna plava damica pride... 8)

Nina2

Hm blondi, tu fantaziju sam ostvarila bas prosle subote with my wild boy ;) I to sasvim slucajno bez ikakvog planiranja, usao je za mnom i... ;) Reci cu ti koja je prodavnica u pitanju na pp ;))) Odlicna za takve egzibicije ;))

blondi
16.01.2005., 20:10

Hm blondi, tu fantaziju sam ostvarila bas prosle subote with my wild boy ;) I to sasvim slucajno bez ikakvog planiranja, usao je za mnom i... ;) Reci cu ti koja je prodavnica u pitanju na pp ;))) Odlicna za takve egzibicije ;))
eeeeeeee nisi fer... pravis mi zazubice :twisted: (pazi sad kad ce da ispadne da mi je prodavnica u sokaku) 8)

nego pogledaj pocetak, videces sta sve moze da se ti desi na putu Lj-Mb... i nemoj sad da se vozate svake subote u Mb :lol:

MirjanaZ
16.01.2005., 20:11
ajde skini mi se malo
...Ne FANTAZIRAJ, glupačo. Ili skroz, il' ništa!Ja se samo IGRAM...svidja mi se temica.
pali bre i ne citiraj me vise!

Nadya
16.01.2005., 20:19
meni je ipak najlepsi ostao krov zgrade, sa prelepom panoramom 8)

kojote
16.01.2005., 20:19
ajde skini mi se malo
Samo tako nastavi, kresnuću te pred onim tvojim...
I njega ću da krešem, a ti ćeš da gledaš. I da se milkiš...daćeš slobodu svom prstiću da te mazi od pi'čića do čmarića... 8)

MirjanaZ
16.01.2005., 20:24
ajd i ja cu:
1.u busu na poslednjem sedistu-oralni ja njemu
2.u parku na kraju kneza milosa na klupici,kompletno
3.u rimu pored jednog prometnog puta na haubi auta,to je bio egzibicionizam posto se nismo krili nego su nas videli svi koji su prosli(mogla je da naidje murija kakva ludost!)e to je bio adrenalin!

blondi
16.01.2005., 20:24
I njega ću da krešem, a ti ćeš da gledaš. I da se milkiš...daćeš slobodu svom prstiću da te mazi od pi'čića do čmarića... 8)
e ovo nije public ako ima samo jedan gledaoc 8)

dakle kresite se javno :arrow: private na PP :twisted:

MirjanaZ
16.01.2005., 20:26
[quote=hanibal77]
ajde skini mi se malo
I njega ću da krešem, a ti ćeš da gledaš. I da se milkiš...daćeš slobodu svom prstiću da te mazi od pi'čića do čmarića... 8) [/quote
imas pp majmune!

blondi
16.01.2005., 20:27
ajd i ja cu:
3.u rimu pored jednog prometnog puta na haubi auta,to je bio egzibicionizam posto se nismo krili nego su nas videli svi koji su prosli(mogla je da naidje murija kakva ludost!)e to je bio adrenalin!
ovaj bus ne zvuci lose, uopste!... jel sofer nonstop gledao u retrovizor? :lol:

da i ja nabrojim?... jaooo nesmem... luda sam za
public sexom 8)

MirjanaZ
16.01.2005., 20:30
ma jok pravila sam se da sam umorna i da sam se malo opustila kod njega na krilu!

Nadya
16.01.2005., 20:35
hahaha sad sam se setila 8)
u kaficu... ja njemu oralni i dolazi konobar, on narucuje a ja nisam stala, mislim ostala mi je ruka! :lol: :lol: :lol: umrla sam od smeha kako je on izgledao i kojom snagom je smireno narucio sve :lol:

The2ndSun
17.01.2005., 02:20
Gazdinka...Blondinka..jel to na povidku opet stara kompanija i oni dobre stare stavre...ne bude covkej ovde mesecima i s elepo iznenadi....Pozdrav svima...

Srdj@n
17.01.2005., 09:44
hahaha sad sam se setila 8)
u kaficu... ja njemu oralni i dolazi konobar, on narucuje a ja nisam stala, mislim ostala mi je ruka! :lol: :lol: :lol: umrla sam od smeha kako je on izgledao i kojom snagom je smireno narucio sve :lol:

Jos da je trazio salvetu od konobara...
:D :D :D

Foxy_Cleopatra
17.01.2005., 11:36
Strangers all around
With the lights down low
I was thinking meybe we coul...Well you know

I don´t wanna stop just becouse
People walkin by are watchin us
I don´t give a damn what they think
Iwant you NOW
I don´t wanna stop just becouse
You feel so good inside my love
I´m not gonna stop no no no

BG Pastuv
17.01.2005., 14:11
pastuve pa neces mi reci da se jos vuces po kolima?

pa to praznjenje za klince, ti kao veliki bi trebao znati sta i gde je dobar sex

Blondi, pa necemo da se vredjamo. Odlicno znam za prava mesta, a i veliki sam konformista. Kola su za usput, posto volim vise casovne avanture u krevetu u kolima pola sata pre dobrog seksa u nekom udobnom krevetu dodje odlicno kao zagrevanje....da li si probala?
ili sreces samo one koji mogu only once...? :roll:

divlja-u-srcu
17.01.2005., 14:43
Uskoro ce da opadne proizvodnja krevetica! :(

Nadya
17.01.2005., 15:33

ne dam :!:

Tommy_V
17.01.2005., 15:41
nisam gledao svih 10 strana... da li je bila malabgd da vam kaze da je to uradila i na piramidama i na kineskom zidu? :wink:

da li je avion public place?!

kojote
17.01.2005., 15:43

ne dam :!:
...Al' samo meni... :roll:
P.S. Daj mi...Necu nikom da kazem :roll:
P.P.S. Lazem lazem :P

kojote
17.01.2005., 15:46
ajd i ja cu:

public sexom 8)
...Ludaco, daj da se kresnemo sad, ovde, odma?! A?
:?

blondi
17.01.2005., 16:14
ajd i ja cu:

public sexom 8)
ajd! :lol:

kojote
17.01.2005., 16:28
ajd i ja cu:

public sexom 8)
ajd! :lol:
:D :P :arrow:
"Nisu nam bile potrebne reci, znali smo se iz prethodnih zivota. Stajala je ispod stubova SKC-a, vece je bilo sivo i vlazno, dosao sam da je uzmem, dusom i telom. Pricali smo uopsteno, svo vreme sam se suzdrzavao da ne svrsim, hteo sam da joj napunim matericu, da je probodem i nabodem, da oseti koplje u sebi, da tiho jaukne moje ime, da se trese u grcu, da kleci i moli... Trazio sam je u masti moje palate, samo za sebe, nasla je emotivca ispod oklopa stare rimske centurije, bio sam nezan i grub, bila je slatka i naporna, nasli smo se... Naucio sam je da se tuca lagano, pozeleo sam da joj lizem cmar, stomacic joj je podrhtavao kao omanji zemljotres kad bi svrsavala..."

blondi
17.01.2005., 16:30
"Nisu nam bile potrebne reci, znali smo se iz prethodnih zivota. Stajala je ispod stubova SKC-a, vece je bilo sivo i vlazno, dosao sam da je uzmem, dusom i telom. Pricali smo uopsteno, svo vreme sam se suzdrzavao da ne svrsim, hteo sam da joj napunim matericu, da je probodem i nabodem, da oseti koplje u sebi, da tiho jaukne moje ime, da se trese u grcu, da kleci i moli... Trazio sam je u masti moje palate, samo za sebe, nasla je emotivca ispod oklopa stare rimske centurije, bio sam nezan i grub, bila je slatka i naporna, nasli smo se... Naucio sam je da se tuca lagano, pozeleo sam da joj lizem cmar, stomacic joj je podrhtavao kao omanji zemljotres kad bi svrsavala..."

copy-pejstaŠu... 8)

:lol: znala sam da ne smes :mrgreen:

Tommy_V
17.01.2005., 16:37
jedva se suzdrzavam da ne napisem par desetina redova....

kojote
17.01.2005., 16:41
copy-pejstaŠu... 8)

:lol: znala sam da ne smes :mrgreen:
...Cuvam se za skup forumasa. Opalicu te pred svima, onako znojavu i pijanu od alkohola i lude, divljacke zelje za mnom. Za mojim qrcem...
8)

blondi
17.01.2005., 16:45
...Cuvam se za skup forumasa. Opalicu te pred svima, onako znojavu i pijanu od alkohola i lude, divljacke zelje za mnom. Za mojim qrcem...
8)
drzim te za... :mrgreen:

PS: samo da ne ispadne kao sada, prvo se nudis, ja pristanem - a ti repiČ medju noge kojotiČu :lol:

avesic
17.01.2005., 16:46
[quote="BG Pastuv"]pastuve pa neces mi reci da se jos vuces po kolima?

pa to praznjenje za klince, ti kao veliki bi trebao znati sta i gde je dobar sex

da u pravu si deca u kolima , a kad prerastes ono sto vozis onda kamion ....to si mislio a :?: :D ,,dakle u kamion , jos ako ima onaj gornji deo za spavanje ..milina

kojote
17.01.2005., 16:54
8)
drzim te za... :mrgreen:

PS: samo da ne ispadne kao sada, prvo se nudis, ja pristanem - a ti repiČ medju noge kojotiČu :lol:
neČu neČu re...ali piČ-blondiČ HOĆU! Drži me slobodno za...http://forum.krstarica.com/images/smiles/icon_mrgreen.gif

sanja
17.01.2005., 16:58
ovo je vec vidjeno...

Steffan
17.01.2005., 17:01
ovo je vec vidjeno...

Pa kada samo balavi, ofucanko matori.. :lol:

blondi
17.01.2005., 17:02
ovo je vec vidjeno...
naravno, pogledaj datum temice ;)

e sanjice,
da ne loopkas bezveze ovde - ajd reci nam jesi li ti ikad "ono" in public? 8)

kojote
17.01.2005., 17:15
ovo je vec vidjeno...

...Stef je moj fan vec odavno, ali
Na sta se ti sanja zalis?
Htela bi i ti sex na kafanskom stolu? :?

Gost118
17.01.2005., 17:32
Ccccc, sram te bilo, tako prepisujes tudje umotovorine... :shock:

kojote
17.01.2005., 17:46
Ccccc, sram te bilo, tako prepisujes tudje umotovorine... :shock:
...Vidis valjda da sam se PRVO tebi zahvalio na ovako predivnom, yebackom tekstu (zipa naslov)
A kad si vec tu, 'oces da drzis svecu blondiki i meni il' da...pridruzi nam se. Bilo bi nam drago.
Meni narocito :roll:

Gost118
17.01.2005., 17:53
Da, vidjela sam naslov, samo fora je u tome sto taj tekst nisam ja pisala, vec jedan muski clan ovog foruma... O susretu sa jednom forumasicom... :mrgreen:

Nego, ja bih prvo da gledam akciju, pa ako se pokazes kao dorastao situVaciji, mogla bih malo da uskocim... Ili malo vise... :lol:

Tommy_V
17.01.2005., 18:00
Nego, ja bih prvo da gledam akciju, pa ako se pokazes kao dorastao situVaciji, mogla bih malo da uskocim... Ili malo vise... :lol:

... ono malo vise... da li to znaci da bi se popela na neki visi predmet i skocila na njih sa isturenim kolenom ili laktom?!

* te, kao da sam postao agresivniji?! sta mi je?!

Steffan
17.01.2005., 18:01
ovo je vec vidjeno...

...Stef je moj fan vec odavno, ali
Na sta se ti sanja zalis?
Htela bi i ti sex na kafanskom stolu? :?

hehehehe leave her alone, she is MY bitch!!! :lol: u najpozitivnijem smislu te reci.. :roll: :P

Gost118
17.01.2005., 18:01

... ono malo vise... da li to znaci da bi se popela na neki visi predmet i skocila na njih sa isturenim kolenom ili laktom?!

Moze biti da ti je dosadio "obican" sex... :lol:

kojote
17.01.2005., 18:10
...
...Dorastao sam ja, draga moja, siTuVaciji vec odavno. A i sazrela je za Tvoje, malo Vise, uskakanje...slaTkisu
8)

blondi
17.01.2005., 22:06

Moze biti da ti je dosadio "obican" sex... :lol:
meni se cini da mu dosadio i neobican... 8)

MalaBgd
18.01.2005., 01:01
nisam gledao svih 10 strana... da li je bila malabgd da vam kaze da je to uradila i na piramidama i na kineskom zidu? :wink:

da li je avion public place?!

Ti si nesto kao ljubomoran :?: :?
Zaobidji me :arrow:
Ti si u tom fazonu avioni,kamioni,ne ja...

jagodica
18.01.2005., 03:42
kojot prehsao na stariju generaciju :?

Steffan
18.01.2005., 10:50
kojot prehsao na stariju generaciju :?

Zna covek sta je dobro.. :wink:

sanja
18.01.2005., 11:39
ovo je vec vidjeno...
naravno, pogledaj datum temice ;)

e sanjice,
da ne loopkas bezveze ovde - ajd reci nam jesi li ti ikad "ono" in public? 8)

e blondice, to "vec vidjeno" odnosi se na slicno balavljenje sa nekim drugim forumashem onomad i to na vise tema. da ne izmisljamo... :lol:

blondi
18.01.2005., 12:12
e blondice, to "vec vidjeno" odnosi se na slicno balavljenje sa nekim drugim forumashem onomad i to na vise tema. da ne izmisljamo... :lol:
Sanjice,

pa ne moras da izmisljas jednostavno priznaj ako si ikad "in public" ili je to previse "ne sveto" za tvoj moral? 8)

PS: ajd pokazi se - pa ispravi Drinu, da ne ispadne da i ti ovde balavis... ups - staris :lol:

sanja
18.01.2005., 12:16
blondice, hoces slike, sta li?
procesljaj malo stare postove pa ces saznati sve sto te zanima. doduse, nisam otvarala teme za balavljenje ali verujem da ces se snaci.

lep je dan, uzivaj i opusti se.

blondi
18.01.2005., 12:23
blondice, hoces slike, sta li?
procesljaj malo stare postove pa ces saznati sve sto te zanima. doduse, nisam otvarala teme za balavljenje ali verujem da ces se snaci.

lep je dan, uzivaj i opusti se.
nemoj vise slika pliz, dovoljna ti je ona u profilu :lol:
mrzi me da trazim al ajd verujem ti da jesi... ti to umes, ti to smes... hrabra si ti zena 8)

lep je dan, indeed ;)

Steffan
18.01.2005., 12:30
Mene bas nervira ovo "veselo" sunce.. :?

sanja
18.01.2005., 13:53
sto, pali te na public sex? uh, mnogo je zima :lol:

cLick - OR - Die
18.01.2005., 14:41
najlep$i "public sexovi" su mi bili na trgu. stojimo onako umorni, a politichari nas yebu i yebu u mozak i nama lepo.. ne primecujemo... hehe...
to su najveci public sexovi.. za Ginisa..

Nesi
18.01.2005., 19:09
E, a dal` se manijaci racunaju za PUBLIC?

blondi
19.01.2005., 18:51
Blondi, pa necemo da se vredjamo. Odlicno znam za prava mesta, a i veliki sam konformista. Kola su za usput, posto volim vise casovne avanture u krevetu u kolima pola sata pre dobrog seksa u nekom udobnom krevetu dodje odlicno kao zagrevanje....da li si probala?
ili sreces samo one koji mogu only once...? :roll:
ih sad vredanje...
ja sam u dusi prerasla "avto" kres 8)
a zagrijavanje moze da se desava eto npr. i u hausturu, uz stepenice :mrgreen:
only once - ma zato mi se ne da ni skinuti ;)

BG Pastuv
19.01.2005., 22:43
sad vredanje...
ja sam u dusi prerasla "avto" kres
a zagrijavanje moze da se desava eto npr. i u hausturu, uz stepenice
only once - ma zato mi se ne da ni skinuti

Ha ha ha - ma sa pravom osobom nista nije prevazidjeno :wink:

A za only once, mozda kad predjem sezdesetu....2035...te recimo...

midnajtpusiliker
20.01.2005., 01:04
da

sibirska
21.01.2005., 17:29
Da :!:

scandal
21.01.2005., 17:42
Definitivno da,to uvek bude pravo osvezenje.Jos kad dodje leto i izadjes sa devojcicom,a ona seta pored tebe bez gacica ispod suknjice....uf

DARK1TALISMAN
04.02.2005., 00:58
...da-ne?.... UVEK :wink:

drea
05.02.2005., 00:44
...da-ne?....

Da

peach
05.02.2005., 09:42
do sada ne :oops:
al' ko zna,mozda :lol:

prospero
02.03.2005., 16:20
WOW, ovo je tema, kad traje ovoliko dugo!!! Public sex, definitivno DA! Moje najbolje iskustvo je na odmorishtu izmedju spratova u mojoj zgradi.

peach
02.03.2005., 19:29
WOW, ovo je tema, kad traje ovoliko dugo!!! Public sex, definitivno DA! Moje najbolje iskustvo je na odmorishtu izmedju spratova u mojoj zgradi.
o,pa to se ne racuna! nije dovoljno "public"! :x
dok nema voajera,ne vazi! 8)

prospero
03.03.2005., 15:40
o,pa to se ne racuna! nije dovoljno "public"! :x
dok nema voajera,ne vazi! 8)

E, stvarno mora neko da gleda? ***, ja mislio da je dovoljno samo da postoji shansa da neko vidi. A ja mislio da sam faca. :cry: Ode samopouzdanje opet u qratz!

Danitza
01.05.2005., 14:31
mozda :D

Devilishgirl
01.05.2005., 21:11
...Don't try to run from me
I'll make your toes curl up and make your body scream
Come take a walk with me
We can do it over there by all the trees
Drive this car real fast
I'll lay my head down and ill make your body blast ow..

...The pussy or the mouth, that is the question
Like Shakespeare but my erection is the case here
I ain't got time to drive you all the way home
But instead I can slide you to a club bathroom or a restaurant men's room
Then I can zoom in your womb.
We both get what we want
Then we can assume
We doin what we want
Smokin that bud and chillin'
But first I gotta nut before anything you willin?
You wit it, its animal behavior.
La chic, la freak out, with the sexy beast ma who slays ya
This is for the mature who love natural love making
Outdoors, On the hood of your car
Nas is good at it all when it comes to gettin it raw
Do I have to convince ya naw
We don't need hotel key
We jump in the truck and stain everything up.
Slide your g-string up...

..Let's get it on in public
Just let it go I promise that you'll love it
Oh daddy don't you wanna be my subject
Ooh let's get it on in public Ooh
Let's get it on in public
Just let it go I promise that you'll love it
Oh daddy don't you wanna be my subject
Ooh let's get it on in public Ooh