PDA

Vidi punu verziju : ADSL

DeDa
12.05.2005., 19:37
Bruka i sramota za Pncevacku opstinu...na 120 000 stanovnika koliko nas ima,iz Telekoma nam je dodeljeno svega 30 ADSL prikljucaka.Dobijanjem digitalnih centrala u vecem delu grada i u okolnim selima Pancevo je postalo veliko internet trziste,gradjani cekaju a telekom iskusava nase strpljenje.Zar je dotle doslo da mi,Pancevci moramo da saljemo potpise uprvai Telekoma da bi nasi ADSL zahtevi napokon bili usvojeni?! :evil: :evil: :evil:

bojan p
13.05.2005., 00:35
Osim ako potpisi nisu na čekovima koji su naslovljeni na Telekom, nemoj uopšte da se trudiš na temu slanja potpisa. ADSL će biti kao i ISDN, dakle na kašičicu. Šta će to u Pančevu uopšte?! :(

DeDa
13.05.2005., 09:49
Osim ako potpisi nisu na čekovima koji su naslovljeni na Telekom, nemoj uopšte da se trudiš na temu slanja potpisa. ADSL će biti kao i ISDN, dakle na kašičicu. Šta će to u Pančevu uopšte?! :(ha ha...sta ce to u Pancevu?Zato sto masa ljudi ceka na to,a u ostalom dokle ce bre ova Srbija da bude u zaostatku za svetom? :twisted:

bojan p
13.05.2005., 11:32
Osim ako potpisi nisu na čekovima koji su naslovljeni na Telekom, nemoj uopšte da se trudiš na temu slanja potpisa. ADSL će biti kao i ISDN, dakle na kašičicu. Šta će to u Pančevu uopšte?! :(ha ha...sta ce to u Pancevu?Zato sto masa ljudi ceka na to,a u ostalom dokle ce bre ova Srbija da bude u zaostatku za svetom? :twisted:

Masa ljudi, kao što si napisao, pre svega čeka da ih konačno prebace na nešto što nije predratna centrala (svi petocifreni brojevi, mislim da su četvorocifrene konačno razrešili), potom da to sve fnkcioniše kako treba, potom ISDN i tek onda na kraju ADSL.

Što se zaostatka tiče, ne bih da koristim kristalnu kuglu, ali u narednih 50 godina sigurno. :(

DeDa
14.05.2005., 15:06
Za sve to,i kolika je ta masa nezadovoljnih internet korisnika mozes da se raspitas u T@k-netu.

bojan p
14.05.2005., 20:08
Za sve to,i kolika je ta masa nezadovoljnih internet korisnika mozes da se raspitas u T@k-netu.

Nije mi jasno šta ja to treba da se raspitam. Pročitaj još jednom prethodnu poruku, pa odgovori šta sam to napisao što nije tačno.

Ako se to odnosi na termin masa ljudi, reč je o terminu koji se meni ne sviđa, a ne o broju korisnika fiksne telefonije koji nisu zadovoljni.

man_in_black
18.05.2005., 00:10
ADSL u pancevu!? nisam znao da smo uopste dobili prikljucke...barem nije zvanicno.... trebalo bi od sledece godine... a uostalom pancevo ima jednu prednost nad beogradom i drugim gradovima.... imamo mnogo bolju bezicnu ponudu...

ichy
19.05.2005., 07:38
Pa mislim da bi bio red da nam konacno omoguce koriscenje ADSL-a.S"obzirom na to koliko kotrisnika interneta ima Pancevo... Znate da cak imam kolege koji u Beogradu koriste internet preko pancevackog provajdera!!!!

man_in_black
25.05.2005., 23:30
pa kakvu konekciju koristite uopste?