PDA

Vidi punu verziju : Sta mislite o drugarskom sexu?!!

Alexandra
26.05.2003., 23:53
Da li je ok uraditi sa najboljim drugom, ako ste trenutno sexualno neaktivni?

Gazdarica
27.05.2003., 08:50
Ako si ti "na cisto" sa sobom sta hoces, sto da ne...

kety
27.05.2003., 09:16
...mislim da ti on vise nece biti najbolji drug, vec neko sa kim imas sex i govoris mu sve svoje tajne. Mada, ni to nije tako lose...

mrsale6
27.05.2003., 16:08
Ja sam bio u situaciji da to uradim sa najboljom drugaricom ...i jesam.Bili smo zajedno 4meseca a da to niko nije znao.I to je bio zaista dobar sex! Ali kad je svemu doslo kraj...I dalje smo drugovi ali.. A ko zna sta ce jos biti...

forever
27.05.2003., 18:42
ako je drugarstvo dugo.obostrana je zelja za seksom

djavolina
27.05.2003., 20:40
O Boze........ opet trip.

pa_JA
28.05.2003., 13:25
Sto da ne ako se privlacite medjusobno.

black-devil
28.05.2003., 15:10
ja ne bih mogla imati seks sa najboljim drugom ili samo drugom, jer posle tog koraka to drugarstvo nece nikad biti sto je nekad bilo, a prijateljstvo to su lepe reci samo je tesko prijateljstvo steci!!!!
mislim da nema nista lepse od drugarskog toplog zagrljaja, seks ce izmeniti sve i nista vise nece biti isto, ako ti niej stalo do tog prijateljstva sa njim , onda ucini taj korak, bole te uvo, a ako ti je stalo....onda bolje nemoj!!!!

Blue_Bird_BMW
28.05.2003., 23:04
Mislim da je to skroz OK. Jedno je sigurno - drugarstvo vise nece biti kao sto je bilo ali... ko zna (sem mene) mozda bude i bolje a mozda i gore. Inace sasvim je cool

21.06.2003., 13:22
Mislim da to mnogo zavisi od godina jer ako si starija od 21-22 lagano to mozes da uradis ,mislim da tada nema vise tog drugarstva izmedju muskarca i zene, a ako ste mladji sacekajte koju godinu (odlazak na fakultet ili zaposlenje) jer stvari se menjaju.

deki-lee
21.06.2003., 14:49
Da li je ok uraditi sa najboljim drugom, ako ste trenutno sexualno neaktivni?
potpuno je ok. jedini problem, koji se meni desio, je da se jedno od vas (njih, nas, etc) zaljubi. tada to prestaje da bude prijateljstvo. ta osoba koja se zaljubi hoce vise od te veze, ova koja se ne zaljubi nece...

girl
21.06.2003., 15:06
Zar i to postoji?

21.06.2003., 15:14
ne treba mesati drugarstvo sa sexom !!!

Bokili
21.06.2003., 22:22
Najbolji nacin da se ubije drugarstvo je da se sjebu prijatelji...

Topdzija
23.06.2003., 12:17
Verujte mi da to moze da funkcionise. Ja imam nekilko prijateljica sa kojima se povremeno kresnem i to nam prijateljstvo cini jos cvrscim jer nema ljubomore a iskrenost je na najvisem nivo. Uvek smo spremni jedno drugom da pomognemo a i da jedno drugo iskreno posavetujemo u vezi sa partnerom sa kojim smo u vezi.

barmen
23.06.2003., 12:56
mislim da je sex sa drugaricom nesto najbolje sto mi se de ali to je bilo samo prvi put posle je postalo kao sa bilo kojom ,kakvo je vase iskustvo ?

barmen
23.06.2003., 13:00
Gazdarice kako je tebi bilo prvi put

Gazdarica
23.06.2003., 13:09
Ne spavam s najboljim drugom... On mi je vise kao "drugarica"...

mimi69
23.06.2003., 13:35
Verujte mi da to moze da funkcionise. Ja imam nekilko prijateljica sa kojima se povremeno kresnem i to nam prijateljstvo cini jos cvrscim jer nema ljubomore a iskrenost je na najvisem nivo. Uvek smo spremni jedno drugom da pomognemo a i da jedno drugo iskreno posavetujemo u vezi sa partnerom sa kojim smo u vezi.

Da mi nisi ti neki drug?

kosmopolit
23.06.2003., 13:49
ej mimi, mogu li da se druzim sa tobom ?

23.06.2003., 14:33
nemam pojma, bas bih voleo da probam.
a sto pitas?

veseli
23.06.2003., 18:51
Sve to zavisi od sebe same tj. ako resis da se ni po koju cenu neces zaljubiti u njega ili on u tebe to moze savrseno da funkcionise a pri tom i oboje mozete da naucite nesto novo!;-)

tuturutu
23.06.2003., 19:55
To je super stvar! samo da se neko od vas dvoje ne istipuje! (obicno su to one) uvek je to bio odlican SEX!

dejo
23.06.2003., 21:31
ljudi da li stvarno vjerujete da moze da postoji iskreno prijateljstvo izmedju muškarca i žene(naravno pod uslovom da su strejt) s toga ja sam za prijateljsko *resanje!!!!!!!!!!
što da ne to je samo uzivanje i ispunjavanje osnovnih potreba normalnog čovjeka
zato samo navalite

drkadjija
23.06.2003., 22:24
ja sam veliki džentlmen, koga pojebem ja ćutim o tome zato koga interesuje drugarski sex nek se javi ja sam uvek za.

atomski mrav
23.06.2003., 22:25
Eto ja sam tako izgubio dobru prijateljicu. bili smo dugo prijatelji dok jedno vece nismo sjeli kod nje da gledamo filmove... ili bolje receno legli.
Prvo se kao prijateljski zagrlis, pa poslije to predje u neko mazenje. I malo po malo... *@/!*****

Jedno vrijeme je to bilo samo prijateljsko praskanje, dok ona nije htjela vise i ja sam naravno tu ispao konj jer nisam htio vezu :))

Ali ne iskljucujem tu mogucnost... recimo da smo i ja i ona tada htjeli isto moglo bi to i dobro da funkcionise.

mimi69
24.06.2003., 18:18
ej mimi, mogu li da se druzim sa tobom ?

ok!

psihoanaliticarka
24.06.2003., 22:04
ako je drugarstvo dugo.obostrana je zelja za seksom
naravno jos oboje singl pa sta se ceka? ah!

psihoanaliticarka
24.06.2003., 22:07
Sto da ne ako se privlacite medjusobno.
ma naravno samo napred , mozda i ne znaju da su jedno za drugo-(soulmates=sexmates?)

dude-man
24.06.2003., 23:43
Topdzija ti si pravi topdzija.."to se ne prica po forumu" da imas debile za drugarice.

mimi69
26.06.2003., 16:44
Topdzija ti si pravi topdzija.."to se ne prica po forumu" da imas debile za drugarice.
ALO, NE VREDJAJ MI "DRUGA"!!!

anastazija
26.06.2003., 17:10
Ma ljudi, kakav drugarski seks?!!
Ili smo drugovi, ili ljubavnici, ili u smo u vezi, ili šta već. 'Drugarski seks'-zar to ne poništava jedno drugo?

MilicaN
28.06.2003., 13:24
Jedno vreme mi je to bilo odvratno jer sam se zaljubia u tipa koji je vec bio "dobar drug" sa mojom prijateljicom.
Kasnije sam shvatila da treba razdvajati one odnose koji mogu da ostanu lagana zabava od onih koji mogu da postanu nesto vise i prestala da se mucim. Shvatila sam da je i to neka vrsta veze ako neces nista formalno ozbiljno.
Mada -uvek mozemo da procenimo sta je "vodjenje ljubavi" ne samo u krevetu vec i kroz sve ostalo - tu vec nije potrebam vise niko treci ni usput.

sloba ns
29.06.2003., 20:05
brebrebre nista bolje od drugarice sa kojom drugarski mozes da se kresnes -= ****** pa ako se palis, ako te pali koji ku*ac se lishiti lepih trenutaka...

kao ono ajd bolje da igramo karte aa?

ma daj bre super je drugarsko *******

samo je zajebano jako doci do njega

Sloba NS
29.06.2003., 20:13
ovako jew bolje kad se lepo covek registruje

ana marija
29.06.2003., 22:04
za mene je ova tema crno bela
ili sa nekim spavas i on ti nije samo drug
ili ti je neko drug a ne ljubavnik

jekili
30.06.2003., 14:46
ako si trenutno neaktivna.pa ispada da si toliko ugrozena da te bas boli uvo sto je tvoj drug.znas sta,to je takva glupost da je to strasno.unistiti prijateljstvo samo zato sto si sexualno neaktivna,ma daj odrasti

baki
05.07.2003., 02:04
"jesi li ti moj drug?"
"jesam"
"e,pusi karu svom drugaru!"

yugoslav
08.07.2003., 00:04
Naravno, drugarski sex, je najbolji sex!!!

gost 44
08.07.2003., 00:51
drugarski sex je autosex.........

Nenad
09.07.2003., 01:23
Mislim da je to mozda i najlepsi sex?

dejo
09.07.2003., 07:51
drugarski sex je nesto najbolje ali ne znam da li se moze tako zvati jer posle sex-a sigurno vise necete biti drugari!!!!!!
hehe upravo ganjam jednu kolegicu i nagovaram je na to!
jos kada bi htjela uuuuuuuu :wink: :wink: :!:

looda
11.07.2003., 02:33
ej to je super! :D :D :D

UFO
11.07.2003., 08:19
nikad mi nije poslo za ruKom, a citav se zivot vucem hrpu "drugarica" mnoge su i odustale od "drugarstva" kad su vid'le da nista nema...a ja bio kreteeen...
...lazem, jednom dosla maca na vratanca i evo me sretno ozenjenog :)...

sanela kula
11.07.2003., 12:15
Ja se kresem sa svim svojim drugovima i dalje smo drugovi (u krevetu) :D Probala sam cak i sa kawasakijem snjim je bilo najbolje na hajdukovom stadionu, a danas idemo u kukuruz,taman su skinuli metlice pa nema sta da nas grebe

kawasaki
13.07.2003., 15:29
sanela ti si luda

sada_vec_ozbiljan_momak
26.04.2004., 20:02
za mene je ova tema crno bela
ili sa nekim spavas i on ti nije samo drug
ili ti je neko drug a ne ljubavnik
dakle da konstatujem i ja sam daltonista po ovom pitanju....
PRIMER PRVI: zamisli, pridje ti lik i pita te da li mogu da ti drugarski kresnem zenu.... nista licno drugarski :twisted:
PRIMER DRUGI: TI SI SUPER ORTAK SA RIBOM SA KOJOM SI IMAO SEX ILI VEC NEKOLIKO PUTA KREVETIRANJE.... E JOS SVASTA CU OVDE PROCITATI.

Omen
26.04.2004., 21:54
"jesi li ti moj drug?"
"jesam"
"e,pusi karu svom drugaru!" :lol: :lol: :lol: :D :) :lol: :) :D :lol: :D :) :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :) :lol: :lol:

mala_crna
26.04.2004., 22:08
tome kad tad dodje kraj a posle, posle nema ni sexsa ni drugarstva-prolazite jedno kraj drugog kao potpuni stranci.

>>LJUBAVI NASOJ DODJE KRAJ(NA METHETNU)<<
Kendas Busnel >>SEX I GRAD<<

peja
26.04.2004., 23:19
vise puta ako je potrebno da se utemelji gradivo

krvolok
27.04.2004., 00:52
Hoce li neko da se druzimo? :wink:

Chernobill
27.04.2004., 00:56
Drugarice....

Angelus
27.04.2004., 00:56
Drugarski seks, zasto da ne?Ali samo ako su obje osobe spremne na to.U svakom slucaju veoma cesto takve stvari mogu biti problematicne zbog okruzenja koje zna biti prilicno konzervativno.

looodica
27.04.2004., 07:54
Nemoj bolje imati sex sa njim josh ako ti je najbolji drug bolje batali to.Ja sam imala ma nemogu ti opisati super,najboljeg druga i eto mi zavrshili u krevetu i posle toga mogu ti reci da nije bilo isto kao i ranije,tu sam ja posle imala osecanja prema njemu i on prema meni itd.i postanemo ja i on momak i devojka i evo danas ni rec,uopshte vishe ne pricamo. :cry: tako da kada bih mogla vratiti vreme u nazat nebi nikada u zivotu ovo uradila shto sam tada. :!:

Johnny_English
28.04.2004., 20:51
a koliko bolestina zahvati ovu tuznu Srbiju pa to je bruka... samo me interesuje da li je neko ***** drugarski drugaricu od 200 kila... ili obicno su vam dobre drugarice i dobre ribe pa ne znate kako da ih navucete nego na tu zanimljivu foru za maloumnice (ciji je broj u srbiji u porestu) kao kres drugarski... pa te ribe sto na to pristanu bih lincovao ....to su kurave samo gledaju gde ce da se DRLJAJU... pa bre u drugarstvu to ne moze da se oseti kad imas druga ili drgugaricu to ti je ko brat ili sestra....t je ko da kazes daljoj sestri od tetke "mogu li ja tebe da opalim onako rodbinski?" alo bre razgranicite sta ocete od neke osobe...te ribe sto ih svrbi pica pa bi pristale na sve samo da uleti nesto, pitao bih imaju li obraza i casti da to javno kazu kako su se kresale sa svim dobrim prijateljima, sa momcima sa kojima su bile (ok to je regularno), SA KONDUKTEROM POD IZGOVOROM BILA GUZVA NA GAZELI PA ME JE KRESNUO ONAKO KONDUKTERSKI.... itd...... RADITE STVARI KOJIH SE NE STIDITE!

Freja
28.04.2004., 23:50
a koliko bolestina zahvati ovu tuznu Srbiju pa to je bruka... samo me interesuje da li je neko ***** drugarski drugaricu od 200 kila... ili obicno su vam dobre drugarice i dobre ribe pa ne znate kako da ih navucete nego na tu zanimljivu foru za maloumnice (ciji je broj u srbiji u porestu) kao kres drugarski... pa te ribe sto na to pristanu bih lincovao ....to su kurave samo gledaju gde ce da se DRLJAJU... pa bre u drugarstvu to ne moze da se oseti kad imas druga ili drgugaricu to ti je ko brat ili sestra....t je ko da kazes daljoj sestri od tetke "mogu li ja tebe da opalim onako rodbinski?" alo bre razgranicite sta ocete od neke osobe...te ribe sto ih svrbi pica pa bi pristale na sve samo da uleti nesto, pitao bih imaju li obraza i casti da to javno kazu kako su se kresale sa svim dobrim prijateljima, sa momcima sa kojima su bile (ok to je regularno), SA KONDUKTEROM POD IZGOVOROM BILA GUZVA NA GAZELI PA ME JE KRESNUO ONAKO KONDUKTERSKI.... itd...... RADITE STVARI KOJIH SE NE STIDITE!
Delimicno se slazem, ali necu o tome. Zasto napadas samo devojke koji bi to radile. Sta je sa njihovim "drugarima" koji takodje pristaju na to? Za njih je u redu? Taj kondukter je faca, sta? Cudni stavovi, takva shvatanja ne idu uz kompjuter, nego lepo uzmi drvenu tablu i vezbaj mnozenje!

apotekarka
28.04.2004., 23:58
Delimicno se slazem, ali necu o tome. Zasto napadas samo devojke koji bi to radile. Sta je sa njihovim "drugarima" koji takodje pristaju na to? Za njih je u redu? Taj kondukter je faca, sta? Cudni stavovi, takva shvatanja ne idu uz kompjuter, nego lepo uzmi drvenu tablu i vezbaj mnozenje!

Ne znaš ti kako su strašne te ribe što vole da se yebu....

Freja
29.04.2004., 00:02

Nije bas da mrzim seks, zezam se, super je, ali ne idem ulicom i spopadam narod, niti bih sve svoje odnose sa drugim ljudima u zivotu svela na seks po potrebi.... valjda postoji jos nesto?

MisterRomantik
29.04.2004., 00:07
Mislim da ces se veoma pokajati ako to uradis-ne odmah mozda,ali kasnije svakako.

Johnny_English
29.04.2004., 00:22
Delimicno se slazem, ali necu o tome. Zasto napadas samo devojke koji bi to radile. Sta je sa njihovim "drugarima" koji takodje pristaju na to? Za njih je u redu? Taj kondukter je faca, sta? Cudni stavovi, takva shvatanja ne idu uz kompjuter, nego lepo uzmi drvenu tablu i vezbaj mnozenje! u pamet se devojko....lepa ti je oslednja recenica no necu o tome...nisam rekao da je kondukter smeker....ali pomiri se sa cinjenicom da zivimo na planeti gde devojke je8ulje su ***** i nista vise.... a momci koji kresu je8aci i kurvari ali to je za njih pozitivno u najgorem slucaju nenegativno.... malo ozbiljniji momci koji imaju kad su sa devojkom i ozbiljnije namere sigurno nece se vezivati za osobu kojoj je sex sport koji je ona pre njega trenirala sa desetinama.... ti si ocigledno je8ana pa si se odma osetila prozvanom.....no ako pljujete sami po sebi ni ja se necu ustyrucavati da pljujem po vama....

apotekarka
29.04.2004., 00:23

Nije bas da mrzim seks, zezam se, super je, ali ne idem ulicom i spopadam narod, niti bih sve svoje odnose sa drugim ljudima u zivotu svela na seks po potrebi.... valjda postoji jos nesto?

Postoji, postoji,nekad postoji potreba da se nekom pozajme i pare ili da te neko pozove na kafu da bi te pitao jel nije problem da ti malo kasnije vrati pare koje je već trebalo da vrati, i tako , razne su relacije....

No Nick
29.04.2004., 01:32
Delimicno se slazem, ali necu o tome. Zasto napadas samo devojke koji bi to radile. Sta je sa njihovim "drugarima" koji takodje pristaju na to? Za njih je u redu? Taj kondukter je faca, sta? Cudni stavovi, takva shvatanja ne idu uz kompjuter, nego lepo uzmi drvenu tablu i vezbaj mnozenje! u pamet se devojko....lepa ti je oslednja recenica no necu o tome...nisam rekao da je kondukter smeker....ali pomiri se sa cinjenicom da zivimo na planeti gde devojke je8ulje su ***** i nista vise.... a momci koji kresu je8aci i kurvari ali to je za njih pozitivno u najgorem slucaju nenegativno.... malo ozbiljniji momci koji imaju kad su sa devojkom i ozbiljnije namere sigurno nece se vezivati za osobu kojoj je sex sport koji je ona pre njega trenirala sa desetinama.... ti si ocigledno je8ana pa si se odma osetila prozvanom.....no ako pljujete sami po sebi ni ja se necu ustyrucavati da pljujem po vama....
Koji si ti psihijatrijski slucaj, covece! Cak te ne mogu svrstati ni u "balkance" o kojima se vac na temu savremenog muskarca raspredalo na siroko. Ti bre lepo da se vratis nazad u praistoriju, pa toljagu u ruke i da lovis sebi zenku koju ces ljubomorno cuvati u svojoj pecini i povremeno onako, jelte, preventivno lupati tom toljagom po glavi da joj slucajno ne bi pale na pamet neke bludne misli! :roll:
I pazi, ti sebi dajes za pravo da onu devojku tako prozivas, kazes joj da je ocigledno yebana pa se nasla prozvanom?! Covece, da li je tebi dobro????? Odakle ti samo pravo da joj se tako obracas? Sta ti znas o njoj, ma uopste o svim devojkama (posto stalno generalizujes), poznajes je/ih licno, upucen si u njihovu intimu ili sta?
Daj bre idi malo pod hladan tus, uzmi nesto za smirenje, neki bensedin i preispitaj prvo sebe i svoje misli, pa ako budes imao tad nesto pametno da kazes, a eto ti pa izvoli na forum.....

taja
29.04.2004., 01:43
ne idu mi zajedno...

Ana-Marija
29.04.2004., 02:50
Jedino ako "poludim" od hormona :roll:

Loodim!Loodim!Loodim!!! :lol:

No Nick
29.04.2004., 02:54

Da te zamolim nesto nevezano za ovu temu.... Onaj siroti Armagedon ne prestaje da prica o tebi (Mariji) i nema teme na kojoj nije ubacio i tebe i svoje kukanje za tobom. Daj, molim te, javi se coveku, pa makar i sa losim vestima :P samo da se bar malo umiri. Imaj milosti! 8) Ako ne za njega, a ono evo za mene i ostale forumase da ne moramo vise da citamo kako mu je lose i patimo zajedno sa njim.... :wink:

Ana-Marija
29.04.2004., 02:59

Da te zamolim nesto nevezano za ovu temu.... Onaj siroti Armagedon ne prestaje da prica o tebi (Mariji) i nema teme na kojoj nije ubacio i tebe i svoje kukanje za tobom. Daj, molim te, javi se coveku, pa makar i sa losim vestima :P samo da se bar malo umiri. Imaj milosti! 8) Ako ne za njega, a ono evo za mene i ostale forumase da ne moramo vise da citamo kako mu je lose i patimo zajedno sa njim.... :wink:Dakle covek je stvarno LUD!Nema me nedelju dana i svasta se izdesavalo...Cool...Strava :roll: Sad cu definitivno da mu odgovorim :evil: Izvinjavam se sto vas je davio... :oops:

No Nick
29.04.2004., 03:02
Uh, po smajlijima bih rekla da ti se raspolozenje narusilo. Samo nemoj biti prestroga i preostra sa njim. Znas... ipak se covek zaljubiska! :wink:

Ana-Marija
29.04.2004., 03:07
Uh, po smajlijima bih rekla da ti se raspolozenje narusilo. Samo nemoj biti prestroga i preostra sa njim. Znas... ipak se covek zaljubiska! :wink:I da hocu da budem prestroga-ne umem :(
A tako zelim da sam stroga :twisted:
Zekim se...Bicu jaaaako fina i ljubazna...Valjda... :? :lol: :lol:

goodday
29.04.2004., 03:19
ma da....samo mu svi recite da je ana-marija zauzeta.....samnom :roll: :twisted: :lol: :lol: ...ipak samo :roll:

No Nick
29.04.2004., 03:21
ma da....samo mu svi recite da je ana-marija zauzeta.....samnom :roll: :twisted: :lol: :lol: ...ipak samo :roll:
Hmmm... eto vidis da si ipak opasan :lol: Samo ces da nam iznerviras Armagedona, hihi :wink: A vidite da je totalno odlepio, pa nije ni njemu lako :P

goodday
29.04.2004., 03:24
Hmmm... eto vidis da si ipak opasan :lol: Samo ces da nam iznerviras Armagedona, hihi :wink: A vidite da je totalno odlepio, pa nije ni njemu lako :P
da.....opasna je ova nash ana-marija.....
kao nishta....nishta....a ono-jashi munju....
pa neka mu kaze da nema nishta od veze....
da mogu da budu samo drugovi :lol: :lol:

Ana-Marija
29.04.2004., 03:27
da.....opasna je ova nash ana-marija.....
kao nishta....nishta....a ono-jashi munju....
pa neka mu kaze da nema nishta od veze....
da mogu da budu samo drugovi :lol: :lol:Ja opasna?Neeeeee... :wink: :lol:

No Nick
29.04.2004., 03:27
Jaoj, bre covece koliko ti imas godina? Pa zar ne citas izmedju redova? Vidis da je posebno naglasila da ce biti jaaaaaaaaako fina sa njim i ljubazna.
Kakvo crno drugarstvo, bice tu svasta :lol: :lol: :lol:

goodday
29.04.2004., 03:32
e da....promenio bih nick u "kad lupim-lupim"....
ali zauzeto.... :?

No Nick
29.04.2004., 03:33
Nego da se ja malo za promenu vratim na temu, odavno nisam lupetala gluposti... :shock:
Dakle, nemam nista protiv sexa izmedju druga i drugarice, samim tim sto ne verujem da takvo drugarstvo moze postojati. Uvek to nekako pocne obicnim drugarstvom, ali kad tad se vec sa necije strane jave neke zelje, emocije, sta li vec.... tako da bas pravog iskrenog prijateljstva nema, bar ja do sad ne videh....

No Nick
29.04.2004., 03:35
ali zauzeto.... :?
Taman posla da menjas nick, odlicno ti stoji ovaj. A ima i efekta, popravis mi dan svaki put kad ugledam ta plava slova :twisted:
Rekoh dan? Hmmmm.... rekla bih da je noc, ali ajd, sve mu to na isto dodje :lol: :lol: :lol:

Ana-Marija
29.04.2004., 03:36
ali zauzeto.... :?Probaj sa "kad lupim-lupim-II"...Bice toga u nastavcima...Ja cu biti broj III :oops: :lol: :lol:

*Mihal*
29.04.2004., 06:36
Po pravilu drugarstvo izmedju muskarca i zene moze da postoji, no ono se zasniva iskljucivo na zajednickim interesovanjima. Ako drugarstvo predje na prijateljstvo, razlog tome je emotivna privlacnot gde je krajnji cilj sex. Muskarac i zena ne mogu biti prijatelji a da i jedan i drugi ne ocekuju od tog prijateljstva i malo toplijeg zagrljaja. A sex da ce pokvariti prijateljstvo jesu predrasude, koje mogu da budu ostvarene samo tamo gde prijateljstva uopste nije ni bilo.

Beli_machor
30.04.2004., 08:15
Drug drugaricu baca na karicu :twisted:

Johnny_English
30.04.2004., 11:00
Koji si ti psihijatrijski slucaj, covece! Cak te ne mogu svrstati ni u "balkance" o kojima se vac na temu savremenog muskarca raspredalo na siroko. Ti bre lepo da se vratis nazad u praistoriju, pa toljagu u ruke i da lovis sebi zenku koju ces ljubomorno cuvati u svojoj pecini i povremeno onako, jelte, preventivno lupati tom toljagom po glavi da joj slucajno ne bi pale na pamet neke bludne misli! :roll:
I pazi, ti sebi dajes za pravo da onu devojku tako prozivas, kazes joj da je ocigledno yebana pa se nasla prozvanom?! Covece, da li je tebi dobro????? Odakle ti samo pravo da joj se tako obracas? Sta ti znas o njoj, ma uopste o svim devojkama (posto stalno generalizujes), poznajes je/ih licno, upucen si u njihovu intimu ili sta?
Daj bre idi malo pod hladan tus, uzmi nesto za smirenje, neki bensedin i preispitaj prvo sebe i svoje misli, pa ako budes imao tad nesto pametno da kazes, a eto ti pa izvoli na forum..... JEDNO PITANJE? STO STE VI DANASNJE RIBE TOLIKO AMORALNE? STO TOLIKO TEZITE RAZNIM PERVERZIJAMA I BLUDU? I ONDA KAD VAM NEKO KAZE DA STE ***** JOS SE I UVREDITE! NIKAKO MI TO NIJE JASNO! sta ono kao tamo mlatis balkanac.. pecinski covek... bla bla bla... ko malo dete...pitaj za neke stvari mamu i tatu jer ociglegno da ti nisu posvetili dovoljno vremena dok si bila mala ... pa si sad izrasla u droljetinu prve kategorije koja se ponosi svojim statusom....ja stvarno nemam nista protiv vas ...ja bih vas zaista sve rado poje8ao!!!!

ikksx
30.04.2004., 11:55
Po pravilu drugarstvo izmedju muskarca i zene moze da postoji, no ono se zasniva iskljucivo na zajednickim interesovanjima. Ako drugarstvo predje na prijateljstvo, razlog tome je emotivna privlacnot gde je krajnji cilj sex. Muskarac i zena ne mogu biti prijatelji a da i jedan i drugi ne ocekuju od tog prijateljstva i malo toplijeg zagrljaja. A sex da ce pokvariti prijateljstvo jesu predrasude, koje mogu da budu ostvarene samo tamo gde prijateljstva uopste nije ni bilo.Ovaj komentar bi samo prepisao - pun pogodak

Johnny_English
30.04.2004., 12:02
Po pravilu drugarstvo izmedju muskarca i zene moze da postoji, no ono se zasniva iskljucivo na zajednickim interesovanjima. Ako drugarstvo predje na prijateljstvo, razlog tome je emotivna privlacnot gde je krajnji cilj sex. Muskarac i zena ne mogu biti prijatelji a da i jedan i drugi ne ocekuju od tog prijateljstva i malo toplijeg zagrljaja. A sex da ce pokvariti prijateljstvo jesu predrasude, koje mogu da budu ostvarene samo tamo gde prijateljstva uopste nije ni bilo.Ovaj komentar bi samo prepisao - pun pogodak drugarstvo~prijateljstvo isto kao i sija~vrat... zaista zeleo bih da te vidim kako se ponasas kada imas devojku koja ima 5 mnogo dobrih drugova sa kojima se redovno drugarski poje8e jer je to cilj tog drugarstva...znas ona voli tebe...ali voli i peru i lazu .. znas vi ste cetverac!!!

ikksx
30.04.2004., 12:08
Po pravilu drugarstvo izmedju muskarca i zene moze da postoji, no ono se zasniva iskljucivo na zajednickim interesovanjima. Ako drugarstvo predje na prijateljstvo, razlog tome je emotivna privlacnot gde je krajnji cilj sex. Muskarac i zena ne mogu biti prijatelji a da i jedan i drugi ne ocekuju od tog prijateljstva i malo toplijeg zagrljaja. A sex da ce pokvariti prijateljstvo jesu predrasude, koje mogu da budu ostvarene samo tamo gde prijateljstva uopste nije ni bilo.Ovaj komentar bi samo prepisao - pun pogodak drugarstvo~prijateljstvo isto kao i sija~vrat... zaista zeleo bih da te vidim kako se ponasas kada imas devojku koja ima 5 mnogo dobrih drugova sa kojima se redovno drugarski poje8e jer je to cilj tog drugarstva...znas ona voli tebe...ali voli i peru i lazu .. znas vi ste cetverac!!!Pa znas sta, ako oni to vole i ako nemaju moralnih barijera, mogu i da se prosire u 16-terac.Meni licno ti grupnjaci nisu zabavni,ali ne bih ja ove druge sputavao.Pitanje je sta ce posle biti sa njihovim porodicama, i u sta oni izrastaju.

smilekv
30.04.2004., 12:09
nema tu drugarstva.

limunada
30.04.2004., 12:22
Nema Tita,nema ni drugarstva... :lol:

ikksx
30.04.2004., 12:24
"Po pravilu drugarstvo izmedju muskarca i zene moze da postoji, no ono se zasniva iskljucivo na zajednickim interesovanjima".Ja bih dodao da izmedju muskarca i zene nikad ne moze biti onog drugarstva kao izmedju M/M ili Z/Z.Ako iole postoji mala privlacnost izmedju M/Z sa bilo koje strane neminovno ce "taj/Ta" vuci ka sexu.

Chernobill
30.04.2004., 12:31
Samo ped-er moze da ima drugaricu!
Stara dobra izreka, ne znak zasto sam je naveo, ali ne skodi...
Odnosno ako ne postoje drugovi M/Z onda nema ni drugarskog sexa. Sve je dozvoljeno.

Johnny_English
30.04.2004., 12:53
Samo ped-er moze da ima drugaricu!
Stara dobra izreka, ne znak zasto sam je naveo, ali ne skodi...
Odnosno ako ne postoje drugovi M/Z onda nema ni drugarskog sexa. Sve je dozvoljeno.ljudi mnogo ste se uneli u svoje uloge....sta mislite da glumite u nekom filmu amsterdamske produkcije.... sta vam je? jel to mozda vas moto : gde god vidis zgodnu rupu ti **** posadi! sta je izolacija ucinila od ove zemlja....mi nemamo love da otputujemo negde na zapad i da vidimo da nije sva kao na njihovim filmovima....na filmovima je tako da bi se prodali....aj neka mi neko kaze posto tvrdite da ako nema sexa da nema ni prijateljstva sta ce uraditi u trnutku kada od njega zatrazis sex najbolja drugarica koja je igrom slucaja teska 200 kila ima zulufe ko elvis sise ko misece dlakavu smrdljivu picu idt...a cura mnogo dobra drugarica.....

Chernobill
30.04.2004., 12:56
Da li se ti drogiras?
Redovno ili si trenutno u krizi?

No Nick
30.04.2004., 13:42
JOHNNY_ENGLISH, oladi covece malo ok? Hoces da se vredjamo? Ok! Ja te nazovem balkancem a ti meni droljetina?!?! Pa mama ti drolja sto te rodi takvog razyebanog u mozak!
Tebi smeta sto ce se drug i drugarica kresnuti??? Bolesnik! E pa bolesni manijace nekulturni i necivilizovani, gde jos ima pravog drugarstva medju suprotnim polovima? S jedne strane se kad tad pocinje javljati neka zelja za onom drugom osobom ili ako ne zelja onda neke dublje emocije. Ili ti to mozda ne razumes? Treba ti mozda neki crtez, skica?
Napao si ovde sve sto je zensko i sve smo za tebe drolje, a nemas pojma nista ni o jednoj od nas.
Jel su sve zene drolje??? Idi sad i reci to svojoj mamici, vazi?
Shovinisto nenormalni!

Chernobill
30.04.2004., 14:11
Mir, oci povadili.

budca
30.04.2004., 17:27
vidim da ste imali veoma trosno vece,pljuvali ste se vise nego bilo ko kada na ovom forumu,nema veze,bitno je da se lozite

Sex na prijateljskoj osnovi:
Pitaj moral reci ce ti covece pa ne *ebe se sve sto je zensko i ima dve noge
Pitaj muskost reci ce ti :sve sto mozes danas nikako ne ostavjaj za sutra
Pitaj savest,recice ti:*ebote pa da li si ti ikada znao za 'granice'
.
.
.
Iskreno,desilo mi se:jurime drugarica na foru da mi 'nesto isprica' i tako dve godine ona meni non-stop treba 'nesto da prica' dok ja nisam popizdeo i otisao kod nje da 'pricamo'.Sve je i pocelo pricom da bi na kraju zavrsili u krevetu.Nikada je vise nisam smatrao za 'drugaricu' vec kao neku koju sam *ebo i koju cu opet *ebati
Druga prica tece ovako:Matursko vece(ima od tada oko 2 god.) ona (moja prijateljica) me juri svo vreme,a ja sa nekom mojom drugaricom pijem,plesem ...kraj maturske veceri,drugarica sa kojom sam celo vece me vozi pijanog,kuci,ali svojoj.Dok smo stigli vec me je 'malo' popustilo pice.'Otreznim' se ja neki, kafama i sokovima,vec je bilo 8h ujutro a ona svo vreme lezi na krevetu,pored mene,i kao macka ceka 'nesto'.to 'nesto' u pocetku mi nije bilo jasno nikako, i naravno ukapirao sam 'ona hoce mambo',naravno da nisam hteo da kvarim nase drugarstvo,pitala me je zasto necu jel joj nesto fali.Rekao sam joj da necu
Danas se kajem,nije mi jasno zasto tada nisam hteo,zasto sam nju ostavio bez *urca i sebe bez *icke
,rekla mi je da to postuje ali da mi to nikada nece oprostiti,
Moral?Savest?Pitam sebe,nemam odgovor

:?: :?: :?: :?:

neo21
30.04.2004., 23:26
ja sam to uradio sa drugaricom u tom trenutku nismo imali partnere pa smo odlucili da uradimo,i dalje smo najbolji drugovi i bas nedavno smo opet imali sex...

Ja pa ja
03.05.2004., 12:03
Nemoj bolje imati sex sa njim josh ako ti je najbolji drug bolje batali to.Ja sam imala ma nemogu ti opisati super,najboljeg druga i eto mi zavrshili u krevetu i posle toga mogu ti reci da nije bilo isto kao i ranije,tu sam ja posle imala osecanja prema njemu i on prema meni itd.i postanemo ja i on momak i devojka i evo danas ni rec,uopshte vishe ne pricamo. :cry: tako da kada bih mogla vratiti vreme u nazat nebi nikada u zivotu ovo uradila shto sam tada. :!:

Potpuno si u pravu. Posle svega se osećaš potpuno bezveze. Ako sve bude OK odmah, kadtad će se nešto razdesiti, a onda ne gubiš samo ljubav i sapunika, već i druga i prijatelja. Bolje nikad tako nešto ni ne započinjati sa nekim ko ti je prijatelj (pravi). Ako ti je prijateljstvo samo izgovor da kraj nekog budeš što duže, pa se nadaš nečemu, to će još ređe i teže da uspe. U svakom slučaju ovo je lose-lose situation. :? :? :?

Johnny_English
03.05.2004., 12:23
vidim da ste imali veoma trosno vece,pljuvali ste se vise nego bilo ko kada na ovom forumu,nema veze,bitno je da se lozite

Sex na prijateljskoj osnovi:
Pitaj moral reci ce ti covece pa ne *ebe se sve sto je zensko i ima dve noge
Pitaj muskost reci ce ti :sve sto mozes danas nikako ne ostavjaj za sutra
Pitaj savest,recice ti:*ebote pa da li si ti ikada znao za 'granice'
.
.
.
Iskreno,desilo mi se:jurime drugarica na foru da mi 'nesto isprica' i tako dve godine ona meni non-stop treba 'nesto da prica' dok ja nisam * i otisao kod nje da 'pricamo'.Sve je i pocelo pricom da bi na kraju zavrsili u krevetu.Nikada je vise nisam smatrao za 'drugaricu' vec kao neku koju sam *ebo i koju cu opet *ebati
Druga prica tece ovako:Matursko vece(ima od tada oko 2 god.) ona (moja prijateljica) me juri svo vreme,a ja sa nekom mojom drugaricom pijem,plesem ...kraj maturske veceri,drugarica sa kojom sam celo vece me vozi pijanog,kuci,ali svojoj.Dok smo stigli vec me je 'malo' popustilo pice.'Otreznim' se ja neki, kafama i sokovima,vec je bilo 8h ujutro a ona svo vreme lezi na krevetu,pored mene,i kao macka ceka 'nesto'.to 'nesto' u pocetku mi nije bilo jasno nikako, i naravno ukapirao sam 'ona hoce mambo',naravno da nisam hteo da kvarim nase drugarstvo,pitala me je zasto necu jel joj nesto fali.Rekao sam joj da necu
Danas se kajem,nije mi jasno zasto tada nisam hteo,zasto sam nju ostavio bez *urca i sebe bez *icke
,rekla mi je da to postuje ali da mi to nikada nece oprostiti,
Moral?Savest?Pitam sebe,nemam odgovor

:?: :?: :?: :?:covece ti si jedini normalan izgleda na ovom forumu uz neke manje dvoumice koje sa sobom ces resiti ali jedini na pravom putu..... svaka je *cka ista.... ne idi grlom u jagode... ako imas finu devojku koju volis sa kojom imas manje vise ucestal sex il ga i nemas nije bitno nije sve u tome furaj tu vezu i nemoj se poistovetiti sa iskompleksiranim likovima koji nisu ****** nista do 25 i onda kad im je neka dala oni su pomislili da su na krovu sveta....sad ce da *bu sve sto ima*cku i na dve noge ide :) ....pozdrav!

hazard
03.05.2004., 21:32
Ja muškarca po upoznavanju smestim u kategoriju drug ili potencijalni frajer. Drugovi su mi oni koji me ne privlače , sa kojima je lepo pričati, zezati se ,izlaziti. Potencijalni frajer odmah prođe kroz seriju sex maštarija ..Ne verujem u drugarstvo ako ti se neko sexualno sviđa.Ne bih spavala sa drugom jer mi on posle ne bi bio ništa više, a definitivno bi bilo teško praviti se da se ništa nije dogodilo.

looodica
04.05.2004., 07:32

Potpuno si u pravu. Posle svega se osećaš potpuno bezveze. Ako sve bude OK odmah, kadtad će se nešto razdesiti, a onda ne gubiš samo ljubav i sapunika, već i druga i prijatelja. Bolje nikad tako nešto ni :? ne započinjati sa nekim ko ti je prijatelj (pravi). Ako ti je prijateljstvo samo izgovor da kraj nekog budeš što duže, pa se nadaš nečemu, to će još ređe i teže da uspe. U svakom slučaju ovo je lose-lose situation. :? :? :? ebiga covek se uci dok je ziv,ali sad nebi mi tako neshto palo na pamet da uradim nikada :roll:

cartman
04.05.2004., 08:12
Ma zavisi od slucaja do slucaja!
Ako postoje emocije koje mogu preci u zaljubljenost stvari mogu izmaci kontroli. Vec deset godina imam drugaricu sa kojom vodim razgovore intimnije nego sa najboljim prijateljima a pocelo je sa sexom medjutim nije bilo te potrebne hemije da bi se zaljubili.
Mogli smo x puta opet da se kres.. ali nam je to drugarstvo vise znacilo.
Sdruge strane IMAO SAM drugaricu i eto desilo se jednom prilikom i kao nesto smo bili u vezi neko vreme i posle puf kao da se nikad nismo poznavali. Krivo mi je kao i njoj al bem li ga niko se pametan nerodi!

Mordehaj
04.05.2004., 08:54
Hmmmm... moglo bi funkcionisati ali samo kao opcija za neko vreme...