Vidi punu verziju : Veslanje
x-files TORPA
26.05.2003., 19:17
Od svih sportova najlepse je veslanje.Zbog toga trk u VK Partizan da se uclanite.
Ma kakav crni Partizan,VK Smederevo je zakon,imamo najgore camce od svih vas a uvek vas ojadimo na takmicenjima!!!
Ma kakav crni Partizan,VK Smederevo je zakon,imamo najgore camce od svih vas a uvek vas ojadimo na takmicenjima!!!
Ipak je PARTIZAN ZAKON!!!!!!!
x-files TORPA
05.06.2003., 11:54
Ma PARTIZAN je najbolji.u pravu si samo da imate najgore camce,ali nisi spomenuo da imate i najgore veslace.Ipak koji dvojac je najbolji?visacki-stojic.ali vk partizan ima i najbolju upravu podpretsednik M.Kenic-Kena je THE BEST
Ma daj,sad ispadosmo mi najgori.Dobro imate Stoju i Visackog,Uzuna(koji jedino zna da cima ko stoka)ali Djani i ostali i nisu bas nesto.Ipak je nas Rankovic veslao na Olimpijadi,i da ne nabrajam sad.A i nasa uprava je svuda poznata,i svuda ih lepo ugoste.
x-files TORPA
01.07.2003., 12:40
a mi smo kao stoka.ma vi ste veoma jaki,odlicni ste,i sve to,ali mi smo jos bolji,barem toliko priznajte.visacki je mnogo napaljen,nesto me ne gotivi,a stojic je bas super.
:!: :!: :shock:
a mi smo kao stoka.ma vi ste veoma jaki,odlicni ste,i sve to,ali mi smo jos bolji,barem toliko priznajte.visacki je mnogo napaljen,nesto me ne gotivi,a stojic je bas super.
STOJIC JE JEDNO VELIKO *****
:!: :!: :shock:
prckovic TORPA
02.07.2003., 11:56
VK PARTIZAN THE BEST!!!!!!!!!!!! www.vkpartizan.net
:o :o :o
a sto se vi decice glozite, kad se zna ko ima NAJBOLJE DEVOJCICE - ZVEZDICE :D :D :D :D
pozdrav od ex-rowerke :wink:
VK DANUBIUS 1885 Novi Sad
Ljudi vidimo se u Beogradu za dva meseca pa cemo da vidimo ko je najbolji a dotle
BISTRO!!!
ALI JE JOS VAZNIJE POBEDITI
A vi iz danubiusa ste malo ispusili na drzavnom
Bogisha
25.07.2003., 13:49
BRate Stoja je baš ok. a Višacki? Onako!!!
VK Tamiš "Pančevo" Šuri!!
Mi smo kao mali tenak koji ide i razbija sve ispred sebe!!!
Nego ovaj Uzunović iz Partizana nije normalan kako šuri!!!
najbolji je stegic
poljubac za njega
:P
zna li neko nesto o njemu
U VK Smederevo oduvek se kuburilo sa novim camcima.
Joca Cubanac
04.08.2003., 16:13
Da nije malo čudno kako taj Uzun leši?
Naguto se ko svinja, pa mu se smanjio mozak!!
Pitajte ga šta jede za doručak, ODGOVOR- PORCIJA KREATINA I STEROIDA NA OKO!!!!
Ej Kubanac, leci negde drugo svoje komplekse. Zar ne vidis da je kod Uzuna to genetski, pogledaj mu brata i roditelje?
****** te geni sta kao nije se rokao steroidima on je 87 a lesi seniore
ko bre lesi seniore? on lesi jedino juniore koji nisu nizasta!
a da se toliko narokao zar ne bi prosao malo bolje na svetskom za mladje seniore u beogradu?