PDA

Vidi punu verziju : Zasto muskarci sto vise to bolje , a zene su ku...?

**case-problem**maja
26.05.2003., 13:28
Mogli bi ste odgovoriti zasto je muskarcima kada menjaju ribe sve dozvokjeno , acure su onda lake ribe? Ne vidim ni jedan razlog da to bude tako???

Boki
26.05.2003., 13:47
Majo, kao prvo da ti kazem da imas najlepse ime na svetu! E sad, u vezi pitanja...
Nije momcima sve dozvoljeno! To tako izgleda jer se taj decko ponasa kao da moze sve! Spusti ga na zemlju par puta i videces da ce se smiriti..
A to sto devojke padaju na takve likove, to je sad problem naseg drustva... Rasprava na ovu temu moze ici u beskraj a ja nemam vremena na netu :(
Sve u svemu - momci se ponasaju kao da im je sve dozvoljeno samo zato sto tako mogu, odn. zato sto je vecina devojaka oko njih takva da ih gleda kao bogove.. Mada moze to da se gleda i sa druge strane...
Uf..... Odoh! Nastavak sledi cim skupim love za sate!
Caosssss

lara
04.06.2003., 13:50
Mogli bi ste odgovoriti zasto je muskarcima kada menjaju ribe sve dozvokjeno , acure su onda lake ribe? Ne vidim ni jedan razlog da to bude tako???
Hoces da cujes najkretenskiji odgovor koji sam ja ikada dobila na to pitanje? Zato sto sto muskarac stavlja, a devojka IPAK treba da primi nesto. To ne moze onda da bude isto, jer je za zensko mnogo intimnije????? Kakav fantasticno glupav odgovor!!!

Luger
05.06.2003., 14:28
zane i muskarci su potpuno ravnopravni(trebali bi biti)
licno mi ne bi smetalo da imam takvu curu ono jednu noc jer nisam nni ja nista bolji
znaci normalna stvar

blondi
05.06.2003., 15:19
zivela emancipacija ... i na balkanu konacno

ZRENJANINAC
06.06.2003., 11:29
Pa tako je kod nas .... ****** , situacija .... a licno mislim kao musko da je to glupo , pa svi vole sex podjednako i musko i zensko ... jako je glupa ta podela , sta ti mislis Majo ?

Lord of Chaos
06.06.2003., 11:33
Ostaci patrijarhalnog drustva.

magistrala
06.06.2003., 17:32
VIDI FRAJERE ALA SE CHEPE...
A GARANTOVANO PRICAJU:"S' NJOM NIJE BIO,KO JE NIJE PITAO",
A MAJO,TO NIJE ISTO,I TAKO TI JE TO...

Usama Bin Shafting
30.06.2003., 22:40
VIDI FRAJERE ALA SE CHEPE...
A GARANTOVANO PRICAJU:"S' NJOM NIJE BIO,KO JE NIJE PITAO",
A MAJO,TO NIJE ISTO,I TAKO TI JE TO... [/b]Ma ne chepimo se mi, vec se vi CHEPITE! :twisted:

Usama Bin Shafting
30.06.2003., 22:42
zivela emancipacija ... i na balkanu konacnoBlondi hoces li tako biti emancipicirana i kad se budes udala(AKO?). :twisted:

vuk_
01.07.2003., 00:17
Neke stvari se nikad ne menjaju...a mozda se i menjaju...ako se i menjaju,ne menjaju se preterano brzo :)

gadura
01.07.2003., 00:22
zato sto su muskarci nesigurniji (posledica drustvenih odnosa), pa im je to najprijatniji nacin da dokazuju svoju muskost :evil:

Lavcina
01.07.2003., 00:41
[quote="gadura"]zato sto su muskarci nesigurniji

Pa nebih se bas slozio sa tobom i sa tvojom izjavom Gaduro kada vidim sta sve muskarci moraju da karaju normalno da moraju da potraze nesto lepse i mladje posle toga.

gadura
01.07.2003., 01:27
ne bih....
muskarci valjda biraju sta ce da karaju...ako nemaju mnogo izbora, sto ne probaju da sacekaju pravu priliku?

blondi
01.07.2003., 13:38
zivela emancipacija ... i na balkanu konacnoBlondi hoces li tako biti emancipicirana i kad se budes udala(AKO?). :twisted:

ja jesam udana... i šta sad :lol: :lol: :lol:

Nymphea
08.07.2003., 05:53
meni ni sve ***** nisu iste...nekima je to profesija... ima nekih koje jednostavno idu od ruke do ruke, sve iz straha da nece nikog naci da ih voli (i verovatno su i u pravu kad tako misle)i onda svako ko ih pita i dobije...i one su samo jadne ali eto srpski jezik nema drugi termin za njih, te su *****... a ima zena koje tacno znaju sta zele i traze dok ne nadju to... i mislim da takve zene malcice podrivaju muski ego, jer je to agresivan stav a od zene se ocekuje da cuti i prima, a da li ona uziva, koga to briga...i onda kad mu takva kaze ej to nista ne valja radi to malko bolje, onda on kaze vidi kurvu, skoliko je bila (pa zna sta valja sta ne) c ccc... a ustvari to je samo strah od toga da on nece moci da je zadovolji...ali to je balkan... i bolje da nego kaze da si *****, nego da budes isfrustrirana jadnica koje u zivotu nije svrsila od muske/tudje ruke i koja ce da postane isfrustrirana matora baba koje ce da se plase klinci u kraju...

30.07.2003., 16:45
zato sto su muskarci ovaj svet pravili za sebe a ne za zene

trebalo je da se rodis medju amazonkama sorry ili na Trobijanskim ostrvima

d

LosStudent
02.12.2003., 05:07
Sto, jel bi i ti da menjas ribe?

najgora
02.12.2003., 12:34
hm... pa meni je to i bolje! bar nauce sve cake i ti onda uzivas sa takvim tipovima, samo da ne navuku neku bolest prikupljajuci "informacije" :D a, sto se devojaka tice, pa ono... nemam tih problema, jer sam izbirljiva :shock:

HOMER
02.12.2003., 12:45

Licemerje, dvostruki kriterijumi i tako to. A ako si još iz Kosovske Mitrovice, onda znaš odlično o čemu se radihttp://www.my-smileys.de/idea1.gif...

oxi
02.12.2003., 12:47
Ja mislim da je to samo u americhkim filmovima!
:roll:

Kazanova
02.12.2003., 12:48

Pardon, dok sam ja živ žena će biti žena a muškarac muško.

Ne slušaj ove koji bi te zaluđivali.

anakin
02.12.2003., 12:58

sto znaci....?

bambi1978
02.12.2003., 13:00
Ma to to je zato sto je jos uvek veliki broj nasih muskaraca jos uvek " ZADRTI BALKANAC". Budale

Kazanova
02.12.2003., 15:42

sto znaci....?

Da je muško muško a žensko žensko

DON
02.12.2003., 19:25

NAPROTIV,
Zene to rade mnogo sutilnije,pametnije,kako hoces...
Da se ne ponavljam ovde milion puta,
Muskarac,ja sam muskarac,jel te,nije KURVAR,SVALER(kako su to odvratne reci,pljuc) ako za prevaru(i to je sumnjiva rec) ne znaju tri okolna sela sa svem mesnim zajednicama.Zene pak to urade i cute.

bela rada
02.12.2003., 22:08
nymphea, mislim da si u pravu! a pogotovo je jadno kad se skupe muskarci pa u nedostatku teme pocnu da moralishu, pljujuci po zenskom rodu, smatrajuci danasnju situaciju alarmantnom, jer "nevine nema ni u obdanistu", iako ih nevine i ne interesuju u stvari.. itd. (cast izuzecima , naravno..)
ja zaista ne vidim razliku izmedju muske i zenske seksualnosti, "stvar je u moralu?" o kom moralu mi pricamo, zar to nije fiktivan pojam? poznato je da jaci kroje istoriju, nazalost..

DON
02.12.2003., 23:22
poznato je da jaci kroje istoriju, nazalost..[/quote]

Ok je to,ali zar nije poznato u istoriji i da su mnoga kraljevstva padala zbog zena.Ne,ne,ne...ipak se sve vrti oko zena.

srebro
03.12.2003., 00:20
Mogli bi ste odgovoriti zasto je muskarcima kada menjaju ribe sve dozvokjeno , acure su onda lake ribe? Ne vidim ni jedan razlog da to bude tako???Ko kaže da je muškarcima sve dozvoljeno? To su primitivne gluposti i ja uopšte ne razmišljam tako.Sve isto što važi za žene treba da važi za muškarce,to je jednakost.I muško može biti *****.

Joya!
25.09.2006., 20:33
Da bi zena bila laka zena, koliko partnera treba da promeni?
Interesuje me vase misljenje.I zasto muskarac koji je imao vise partnerki je frajer, a zena qrva?
Kod mene ta teorija ne pije vodu. Postujem ili ne postujem ljude radi nekih drugih stvari....

Silent Bob
25.09.2006., 20:36
Nije pitanje promene, vec koliko joj vremena treba da zavrsi u tvom krevetu...

Joya!
25.09.2006., 20:39
a li si cuo za ''sevu bez rajfeslusa''..dvoje se sretnu u liftu recimo....Ne znaju se..Hemija prsti na sve strane, zaustave lift, kresnu se - cao, cao...a ni ne znaju jeno drugom ime. Qrva?
;)

Samantha Jouns
25.09.2006., 20:40
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ ova tema je bila 348327847329847037 puta,...malo koristi PRETRAGU,..ima takvih tema koliko os...i o sponzorusama :?:?:?

Joya!
25.09.2006., 20:45
nisam videla..sorry.....zar i prvo pitanje?

Devilishgirl
25.09.2006., 20:48
postoje mushkarci koje treba ebati i oni koje ne treba ebati..
laka zena je izmishljen pojam mushkaraca koje ne treba ebati, jer ne zasluzuju da budu ebeni, eventualno u mozak, sa naglaskom na hipofizu..

topmodelsica
25.09.2006., 20:52
Svaka druga zena moze da bude laka, samo zavisi kakav je muskarac.

Devilishgirl
25.09.2006., 20:54
ako je **** na bicikli, onda da :)

Silent Bob
25.09.2006., 21:09
a li si cuo za ''sevu bez rajfeslusa''..dvoje se sretnu u liftu recimo....Ne znaju se..Hemija prsti na sve strane, zaustave lift, kresnu se - cao, cao...a ni ne znaju jeno drugom ime. Qrva?
;)
Qurve su one koje se **** za pare.
Lake je ona koja se hvata po liftovima... :arrow: :twisted:

Kad_LupimLupim
25.09.2006., 21:36
Njutn nije bio u pravu... Lake padaju brze! :D

Aleksej_BASO
25.09.2006., 21:43
Interesuje me vase misljenje.I zasto muskarac koji je imao vise partnerki je frajer, a zena qrva?
Kod mene ta teorija ne pije vodu. Postujem ili ne postujem ljude radi nekih drugih stvari....

Sto jesi se zabrinula za ugled???:)

Aleksej_BASO
25.09.2006., 21:45
;)

Mnogo gledas fimove (americke)...

I koliko ti iams godina??

Ja tipujem oko 17???

A jesam u pravu??? :lol: :lol:

Joya!
25.09.2006., 22:19
Ne - nego to je iz knjige Erike Jong.
Americke filmove - retko koji dolazi u obzir.
Ne, sedamnaest i po...:)

Aleksej_BASO
25.09.2006., 22:51
Ne - nego to je iz knjige Erike Jong.
Americke filmove - retko koji dolazi u obzir.
Ne, sedamnaest i po...:)

Mogu da zamislim kakve su to knjige... :roll: :roll:

Ono nadjes se u liftu da nekom ribom (ako si tip) i proradi hemija fozoka, geografija i sve ostalo, i krenete se 9ne znam samo kako brzo) i sve kul....

Joya!
25.09.2006., 23:06
Jedna o mojih fAntazija...:)

Aleksej_BASO
25.09.2006., 23:07
Naravno.... Hahahaah, sigurno ti je divlja orhideja omiljeni film?? :)

Midium
25.09.2006., 23:09

citat:
"zato sto na kraju sinovche ipak mi budemo ti koji zele vezu i miran zivot a one uvek mogu lakse da nadju za razliku od nas - koji smo u sustini laka roba, mi bi smo skoro svaku a one biraju i to tako da budu izabrane sto znaci igraju se s´nama

p.s. lepo je sto si opterecen svime ovime - odnos muskaraca i zena ti je neiscrpna tema u kojoj ne postoji epilog"

moje misljenje je da su muskarci vece qrve od zena i kao sto je vec receno u citatu - zene uvek imaju vecu mogucnost izbora nego muskarci - imaju vecu ponudu od onih koji su u stvari manjina ali se lahko daju

Joya!
25.09.2006., 23:15
Zaboravila sam na taj film..sad si me ti potsetio...Vidim ostao ti u secanju...:)

Aleksej_BASO
25.09.2006., 23:18
Zaboravila sam na taj film..sad si me ti potsetio...Vidim ostao ti u secanju...:)

Jeste vala kao NEVIDJENA GLUPOST!!!! Totalno daleko od realnosti, kao da je rezirala 16 o godisnja devojcica na osnovu svoje predstave o sexu... :)

Joya!
25.09.2006., 23:31
Veruj mi, takve filmove ni ne gledam...taj i 91/2 nedelja....tja. No, ako mi padne na pamet a tako nesto pogledam - vidim, imam koga a pitam za savet..;)

Aleksej_BASO
25.09.2006., 23:37
Naravno mozemo zajedno da gledamo, siguran sam da ce ti film biti dosadan, pa... :lol: Nasli bi vec neku zabavu :) !!!

Samo ti pitaj ko pita ne skita ;)

Samo moras da postanes punoletna, (ili da se bar tako predstavis) znas da ne bih imao prblema sa zakonom ! :)

montekristo
25.09.2006., 23:45
Laka zena je pojam koji su izmislili muskarci koji su bili ljubomorni na one koji vise jhebu od njih, kao i ribe koje se nisu davale tako lako a zelele su :)

Aleksej_BASO
26.09.2006., 00:27

Da i onda je mrmot zavio cokoladu...

topmodelsica
26.09.2006., 00:32

Da i onda je mrmot zavio cokoladu...

Ha ha ha ha, tako mi je slatko kad neko kaze "a onda je mrmot zavio cokoladu", odmah zamislim maskotu kao plisani mrmot sa cokoladom u foliji i papirnom omotu otvorenu do pola kao da je gricka.

NevenaBGD
26.09.2006., 00:33
@ Midium a je si ti musko ili zensko to je bitan momenat tvoje price?

lara#1
26.09.2006., 00:34
Laka = promiskuitetna. Hoce a zna da ga sutra vise nece videti (imati), a i ne zeli.
Nemoj da citas Eriku Jang, to je ko Sidni Seldon samo sa vise sexa. (americka patetika - bljak)

Aleksej_BASO
26.09.2006., 01:07
to je ko Sidni Seldon samo sa vise sexa. (americka patetika - bljak)

BAs tako...

Peta W.
26.09.2006., 01:19
Naravno.... Hahahaah, sigurno ti je divlja orhideja omiljeni film?? :)
A shta fali divljoj orhideji? :? :D

Breaking, Benjamin
26.09.2006., 05:33
Hmm... mushakarac koji j*be shta stigne je k*rac sa izraslinom u obliku tela koje sluzi u svrhe kamuflaze. Da ga ne mozes prepoznati u gomili tek tako...
takve mushkarce mrzim, narochito da budem u njihovom prisustvu jer tu obicno padaju price 'brate ala sam je sinoc'. A to ne podnosim.
Ako je nesto gore od toga, to je zena koja se *ebe sa svakim. Na neki nachin me i privlachi taj pussyshare tip zene, ali samo kao neshto shto bih voleo izuchavati i skapirati shta je tera na to.
Imam i neku zelju da je spasim, kako god to smeshno zvuchalo.
Ne trebash biti jebana mnogo da bi izashla na glas kao 'drolja', treba samo da odaberesh najlajaviji **** koji postoji na trzishtu i eto ti titule.
'Qronja' je obicno samofal. Prave qronje chute.
Erika Jong patetika?
Aleksej, jesi li procitao barem 'strah od letenja', ako nista drugo...
Mislim da ne volish da chitash.
Mislim da te ne volim zato shto ne volish da chitash.
Lara, mislim da trebash da se smuvash sa aleksejem, mislim da se aleksej ne bi bunio.
Aleksej, nema na chemu momche.

Cruella
26.09.2006., 11:30
ne razumem se ja u te lake i teske zene.

chika_doktor
26.09.2006., 11:51

yebiga..tako ti grah pao:)))))))))))))))

slucajna
26.09.2006., 11:57
yebi ga ovo je Balkan..

Silent Bob
26.09.2006., 12:18
Jesi li ikad bila van Balkana?

tweet-tweet
26.09.2006., 12:23
Тако ти је то, боље ти је да се што пре помириш са судбином. А рецепт за опстанак...ради шта ти је воља, ал' немој да причаш о томе. Поштеди себе коментара других људи...ако ти буде ипак требало неком да испричаш...опичи по форуму.
8-)
пс. осећам даће неко сад да ме линчује...што делим савете

Silent Bob
26.09.2006., 12:40
http://www.nicholsoncartoons.com.au/cartoons/new/2002-02-20%20Feb%20Lynch%20mob%20and%20Hollingworth%20550. JPG

tweet-tweet
26.09.2006., 12:43
Баш сам лепо испала на слиКи.
То ме форумаши воду да ме линчуједу.

topmodelsica
26.09.2006., 12:57
yebi ga ovo je Balkan..

Ja sam neki dan zakljucila, tumaceci iz mog iskustva, da je Balkan zaista, koliko se god politicari trudili i koliko god mladi i obrazovani tezili ka poslovnom uspehu i kulturnom uzdizanju, u ovom vremenu prostor na kome se ratovalo i na kome se i sad ratuje.Ovde ne moze da se postigne nesto legalno poslovno ili kulturno velikih razmera identicno kao u Francuskoj, Nemackoj, Engleskoj, Americi, bas zbog toga sto ovde vladaju neki drugi zakoni, meni to odgovara, zato sto je meni u dusi da prekrsim pravilo, i da napravim neko svoje pravilo, a ovo je bas odgovarajuca sredina za mene, i u tome se i sastoji moji uspeh, pronalazim globalna odgovarajuca pravila za ovde gde uobicajena pravila ne vaze, mladi, me citiraju u svakodnevnim razgovorima, i idu mojim stopama, pokusavaju da idu mojim stopama, a stariji ne mogu cudu da se nacude, i nista, ama bas nista ne kapiraju. :D

Pravilo za danas je, ostavite se velikih ambicija jos na pocetku, da se ne biste razocarali kad ostvarite sta ste naumili a ne dobijete ni pribliznu zeljenu i ocekivanu profesionalnu ili finansijsku satisfakciju.

Cruella
26.09.2006., 12:58
***..
sta mi bi da te citam

chika_doktor
26.09.2006., 12:59
sekicu filuju belim i karaju po gajbama garant...il stvarno nije normalna...

Enfroz2891.
26.09.2006., 13:23
Zemljo otvori se.....3.deo...

Maslachak
26.09.2006., 13:26
Zemljo otvori se.....3.deo...
:D :lol: :lol: :D

topmodelsica
26.09.2006., 13:26
sekicu filuju belim i karaju po gajbama garant...il stvarno nije normalna...

Moju sekicu, ili moju sekicu pod znacima navoda? Bez obzira koju, obe su normalne.

chika_doktor
26.09.2006., 13:28
kakvu tvoju sekicu..ona ne pishe ovdje...ne bih da grijesim dushu:))))))))))))))))))))))))

topmodelsica
26.09.2006., 13:34
kakvu tvoju sekicu..ona ne pishe ovdje...ne bih da grijesim dushu:))))))))))))))))))))))))

I ja se pitam koju moju sekicu, imam suzen izbor na 5 komada gde ubrajam i seke po familiji ali i one koju su seke po onoj pesmi "kao sestre nas smo dve, iste stvari nosimo, isti ukus isti broj iste stvari volimo, vidim da si decku mom zapala za oko ti ali draga veruj mi to mi nista ne znaci, nemam nista protiv da me s tobom prevari jer ja bolju suparnicu nikad necu imati", koja je od njih najvise umesla prste u neke spletke pa sad ocekuje da ja znam koja je ona, vrlo mi je zao, tako da kazem, ali to sto je ona spletkarila ne znaci da cu ja sad da saznam koja je ona.

chika_doktor
26.09.2006., 13:35
xexe ti si moja SHIZIKA:)))))))))))))))))

slucajna
26.09.2006., 13:35
Jesi li ikad bila van Balkana?

ja i ne zivi na Balkanu

Maslachak
26.09.2006., 13:38
i na kraju ispade ...sve qrva do qrve i frajer do frajera.... al` to i jeste poenta 4uma...
...naglashavam, ne izuzimam se....

rastamann
26.09.2006., 13:52

Zashto postavljate frazu iz svakog jeftinog filma B produkcije kao opako bitno pitanje? Nije dovoljno prezvakano ili nemate nishta pametnije u dzepu in the moment?

Silent Bob
26.09.2006., 15:21
ja i ne zivi na Balkanu
Ti zivi u pecina?

rastamann
26.09.2006., 15:28
Ona zivi na banana

_poison_
26.09.2006., 17:32
Ma to je uvek tako! Neko nepisano pravilo!! A to me uzasno nervira....mada ja gledam istim ocima i na momke i na devojke! :o

Borg
26.09.2006., 17:36
ja ne znam gde vi ljudi zivite i s kim se druzite... ja ovakve priche samo ovde vidim...

Silent Bob
26.09.2006., 17:38
Borgiiiii, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Otkrila si malu, prljavu tajnu ovog foruma... Borgi, Borgi... zasto si unistila magiju... asimilovala... :-D ;-)

topmodelsica
26.09.2006., 17:45
Ovo imate prvi put priliku svi da cujete sta kaze drugarica moje cimerke: "On ide okolo i hebe sve sto ide na dve noge,ona je bila trudna kad je bila trudna on joj je udario samar, a ona je mnogo lepa, moze da ima koga god hoce, a ona njega voli najvise na svetu, on je sad u zatvoru i ona ga ceka i njoj je najveca zelja da se uda za njega."

Borg
26.09.2006., 17:47
auuuuuu brate, ja ne znam gde zivim...

Enfroz2891.
26.09.2006., 18:02
Ovo imate prvi put priliku svi da cujete sta kaze drugarica moje cimerke: "On ide okolo i hebe sve sto ide na dve noge,ona je bila trudna kad je bila trudna on joj je udario samar, a ona je mnogo lepa, moze da ima koga god hoce, a ona njega voli najvise na svetu, on je sad u zatvoru i ona ga ceka i njoj je najveca zelja da se uda za njega."
Drugarica tvoje cimerke treba da pishe scenarija za spanske serije.

Enfroz2891.
26.09.2006., 18:03
ja ne znam gde vi ljudi zivite i s kim se druzite... ja ovakve priche samo ovde vidim...
:lol::lol::lol:Mislio sam da sam jedini.:lol:

rastamann
26.09.2006., 18:25
Drugarica tvoje cimerke treba da pishe scenarija za spanske serije.

Chitaj "drugarica tvoje cimerke je ljanka"

AcaBg82
26.09.2006., 19:09
Mislim da odgovor na ovo pitanje treba traziti u ljubomori devojaka prema devojkama a ne u muskarcima.

Irena:)))
26.09.2006., 19:16
hehehehehe, dobri ste, ljudi:D

AcaBg82
26.09.2006., 19:20
Ne stvarno zene zapravo sjebavaju zene, tu mi muskarci nista nismo krivi. Ajde kazite posteno. Ako devojci pridje super decko, i fin i lep i posten i sve ono super super i ona pita drugarice sve ce reci da ne valja nista, da je smesan da ovo da ono, cisto zenska ljubomora, sve price tipa ***** bla bla bla idu od zena a ne od nas. Vi sjebavate jedna drugu zbog ljubomore. Ah da kad pridje neki gad i drugarica vas pita sve cete da je nagovarate da se smuva sa njim, posto ne mozete da podnesete da ima OK momka.

Samantha Jouns
26.09.2006., 19:31
Ne stvarno zene zapravo sjebavaju zene, tu mi muskarci nista nismo krivi. Ajde kazite posteno. Ako devojci pridje super decko, i fin i lep i posten i sve ono super super i ona pita drugarice sve ce reci da ne valja nista, da je smesan da ovo da ono, cisto zenska ljubomora, sve price tipa ***** bla bla bla idu od zena a ne od nas. Vi sjebavate jedna drugu zbog ljubomore. Ah da kad pridje neki gad i drugarica vas pita sve cete da je nagovarate da se smuva sa njim, posto ne mozete da podnesete da ima OK momka.

Jeste tako je ACO!!! :)

AcaBg82
26.09.2006., 19:39
Jeste tako je ACO!!! :)

Ko vama brani da za nas kazete da smo ***** kad menjamo ribe?
Ajde posteno.

Samantha Jouns
26.09.2006., 19:47
e Aco znas ja sam razmisljala o ovome.....
Ko je nama zenama kriv sto se mi ponasamo tako jedna prema drugoj,..Jeste sve je to Ok najbolje frendice i sta ja znam,..ali kod nas zena uvek se nadje nesto da se prijateljstvo prekine,.ali uvek...a vi ste muskarci kao musketari,..uvek jedno za drugo, svi za jednog jedan za sve.....I nie ni cudo sto smo onda takve jer mi same pocnemo da pricamo o nekoj kako je qurva sto se hebala sa ovim ili onim....dok je kod vas Frajera to bodrenje i super je i sto vise to bolje.....

NaraYan
29.09.2006., 15:06
Ili bolje - Svi u jednu i jedna za sve :-)

Midium
07.10.2006., 09:18
@ Midium a je si ti musko ili zensko to je bitan momenat tvoje price?

muško

NevenaBGD
07.10.2006., 09:51

A ko kaze da jeste tako??? Samo ako ti mislis da jeste onda jeste! ;)

NevenaBGD
07.10.2006., 09:56
muško
Brzi si ko....munja! :lol: ;) setih se cak i zasto sam te pitala. Onda ti svaka cast na razmisljanju.

NevenaBGD
07.10.2006., 10:00
e Aco znas ja sam razmisljala o ovome.....
Ko je nama zenama kriv sto se mi ponasamo tako jedna prema drugoj,..Jeste sve je to Ok najbolje frendice i sta ja znam,..ali kod nas zena uvek se nadje nesto da se prijateljstvo prekine,.ali uvek...a vi ste muskarci kao musketari,..uvek jedno za drugo, svi za jednog jedan za sve.....I nie ni cudo sto smo onda takve jer mi same pocnemo da pricamo o nekoj kako je qurva sto se hebala sa ovim ili onim....dok je kod vas Frajera to bodrenje i super je i sto vise to bolje.....

TAKO JE!! Majke mi zene su nevidjeni debili bas zbog toga. Stalno su u nadmetanju curke jedne. sad bi ti aplaudirala ali..... 8-)

latica
07.10.2006., 10:56
bolela glava?

topmodelsica
14.11.2006., 19:49
auuuuuu brate, ja ne znam gde zivim...

Moram zato da stanujem sama.A inace meni nikad nije dosadan moj zivot.Meni nije dosadno ni kad zivim sama.Ja sama sebi ekstra popunim vreme.Meni je samo dosadno ovo: kad kazem da mi je dosadno, to je kad mi neko sa necim DOSADJUJE, na primer, dosadno mi je da izlazim na ista mesta, dosadno mi je kad drugarice dosadjuju sa glupim pitanjima kao da sam dosla iz svemira, "gde sam bila, kako ovo, kako ono", dosadno mi je da ubedjujem sve da mi nije stalo da zavrsim fakultet, dosadno mi je da objasnjavam da nisam frigidna, ni lezbejka, da nemam decu, nisam se je bala sa vise od 3 decka u zivotu, sve mi je to dosadno da objasnjavam po 1000 puta, dosadjuje mi.Kad kazem "Sve mi je dosadno" to ne znaci daje meni zivot dosadan, nego to znaci da su te stvari koje su nekom strava, provod, zezanje, meni dosadne! Kako drugacije da slozim recenicu nego da kazem "Sve mi je dosadno".A dusmani odmah pomisle da je meni u zivotu dosadno, da se ja dosadjujem.A ja samo kazem da su mi te sve stvari dosadne koje oni pominju.

Na primer nije mi dosadno kad je bio Cecin koncert na moj rodjendan, nije mi dosadno kad dam na nivou drzave neki predlog u politici, na primer kad je izasla knjiga "Ustav" i glasanje za prihvatanje ustava, to je bila moja ideja.Ne bi mi bilo dosadno kad bih isla za Novu godinu u Francusku, nece mi biti dosadno kad odem prvi put u operu, jer tamo do sad nikad nisam bila, takve stvari su meni one koje ne svrstavam u ono "sve" koje mi je dosadno.Kad kazem "Sve mi je dosadno" to znaci da su mi dosadne i devojke koje me jure i traze od mene da im vratim njihovog bivseg decka..... Meni nikad u zivotu nije dosadno, samo su mi "sve" stvari koje uobicajeno sluze za ubijanje dosade meni dosadne.

chika_doktor
14.11.2006., 20:05
ko je tebe shta pito?:)))))))

moze_bolje
14.11.2006., 20:19
Zasto muskarci sto vise to bolje , a zene su ku...?

Za muskarce zato sto se zene osvajaju, pa on onda sa puno njih biva osvajac!(-pobednik)

A zene su q-rve, zato sto ako imaju puno tipova, nemaju nivo ili ti neke dobre kriterijume, jer da su dobri, ne bi ih menjale cesto, tj relativno se podaju svima, kao q-rve.

To je neko grubo tumacenje, da ne okolisham, nem vremena....

topmodelsica
14.11.2006., 20:41
ko je tebe shta pito?:)))))))

I ako me nije niko pitao, ja pricam. Mali princ: "Imao sam kod kuce jednu ruzu, ona je uvek govorila prva" :D

Isto, na primer, ja volim putovanja, ali nije isto putovati po jednom turistickom programu i po drugom.Necu da ustajem u 7 da idem u obilazak znamenitosti, a necu ni da prespavam sve, pa cu izabrati program u kome se krece u obilazak u 12.A sama da idem bez turisticke grupe i vodica to mogu jedino sa deckom i sa telohraniteljima......

To je ta moja razmazenost.

A za to "Zasto muskarci sto vise to bolje....." o tome pitajte moje bivse cimerke Nele drugaricu Bojanu.

Aleksej_BASO
15.11.2006., 00:05

Jel ti to trazis opravdanje!!?? :lol:

Ovde ces ga naci evo ima ih nekoliko takvih kao ti, pa cete da se tesite mdjusobno!! :lol:

T-Zex
15.11.2006., 09:01
E, imam jednu poznanicu za koju nisam pretpostavljao da je toliko promiskuitetna, ali kad sam se uverio ... ... Katastrofa! E, sad, da budem jasan, ima tu malo neke razlike kod zena, ali to je zbog tradicionalnog shvatanja da je zena plen a muskarac lovac. ***, sad me mrzi da pisem, ai ima tu svega.
Ajd cu da napisem - Ima zena koje su se kresnule sa mnooogo muskaraca, ali su i dalje pozeljne i muskraci ih ne izbegavaju, a ima i onih koje muskarci izbegavaju. U cemu je trik? Pa evo - razlika je u tome sto su ove prve "zavedene" a ove druge su eksplicitno "lovile" odredjene mete. Mozda zvuci glupo ali je tako.

whitenicky
15.11.2006., 10:51

Ne placi , sve ce to narod pozlatiti :)

vlace
15.11.2006., 14:42
svaka žena voli iskusnog ***** ali nijedan muskarac ne voli raskrcenu picu!!!

vanjusica
15.11.2006., 14:52
Zato sto je ovo Balkan, ali ako radis nesto sebe radi, a ne price radi...uzivaj!

Aleksej_BASO
15.11.2006., 17:59
Da da Balkan je kriv za sve... :roll:

Devilishgirl
15.11.2006., 18:10
ko ih ebe, neka misle shta hoce..sva sreca, priroda je to lepo udesila, pa tak'i najcheshce ostaju suva qrca :)

chika_doktor
15.11.2006., 18:12
I ako me nije niko pitao, ja pricam. Mali princ: "Imao sam kod kuce jednu ruzu, ona je uvek govorila prva" :D

Isto, na primer, ja volim putovanja, ali nije isto putovati po jednom turistickom programu i po drugom.Necu da ustajem u 7 da idem u obilazak znamenitosti, a necu ni da prespavam sve, pa cu izabrati program u kome se krece u obilazak u 12.A sama da idem bez turisticke grupe i vodica to mogu jedino sa deckom i sa telohraniteljima......

To je ta moja razmazenost.

A za to "Zasto muskarci sto vise to bolje....." o tome pitajte moje bivse cimerke Nele drugaricu Bojanu.

aha inache ja znam i nelu i bojanu:)

Aleksej_BASO
15.11.2006., 21:40
ko ih ebe, neka misle shta hoce..sva sreca, priroda je to lepo udesila, pa tak'i najcheshce ostaju suva qrca :)

Zna se ko ce da se javi.. :lol:

Gazdarica
16.11.2006., 13:44
svaka žena voli iskusnog ***** ali nijedan muskarac ne voli raskrcenu picu!!!
A ti mu dodjes kao portparol svih muskaraca? :mrgreen:
Ili svih zena? :shock:
Nesto mi je tvoj pol nejasan... :lol:

topmodelsica
16.11.2006., 13:46
aha inache ja znam i nelu i bojanu:)

Mogu da ti dam broj telefona.

rdeki
16.11.2006., 13:49
Ni ja.

Mislim... Ako sam covek koji menja zene, i ako ocekujem od moje partnerke da to tolerise, onda moram biti spreman na to da ce i ona imati izlete
U suprotnom, to je licemerje.

Aleksej_BASO
16.11.2006., 15:29
Papucar.... :lol:

Ne moze zena imati ista prava ko muskarac.