PDA

Vidi punu verziju : GUBARRRRRRRRRRR

radiolog
29.04.2005., 17:30
Narode imate li problema sa gubarima? Radim na lokalnom radiju pa sam pomalo upucen koliko su šume ugrožene u okolini Lazarevca. Bas se napast rasirila!
Opštinska vlast je organizovala akcije mehanickog uklanjanja (uglavnom su bili angažovani "dobrovoljci" ucenici iz OSkola), pomalo udruzenja -planinari ribolovci, lovci i sl.- dok su vlasnici privatnih suma zakazali najstrasnije! 100%nisu shvatili ozbiljnost situacije!!!
Zanima me sta se desava u ostalim mestima koja su takodje ugozena stetocinom, kakva je organizacija, ima li je uopšte?

Kanda Kodza i Nebojsa: "Priroda - mnogo dobro"

Andromeda
10.05.2005., 13:47
Ljudi ne shvataju problem gubara, sve dok ne osete na svojoj ,,kozi" tj. drvetu. A kad to osete - e onda je kasno. Pokusali smo sa mehanickim uklanjanjem legala, ali slab odziv akcionara. Trenutno primenjujemo hemijska sredstva. Za sada ide dobro. Ubijamo ih.

cLick - OR - Die
10.05.2005., 14:05
mislim da su skoro zapra$ivali $ume na potezu Lazarevac - Mladenovac - Avala. Znam da si cimali pchelare da skolone ko$nice za svaki sluchaj.

Inache.. uh kad vidim legla onih buba na TVu.. odvratno.. pa jo$ kako ih struzhu nekim metalnim orudjima.. fuj :)

Mogli bi malo ovi zatvorenici u $ume na chist vazduh i iskorenjivanje gubara.. vi$estruka korist

Banshee
10.05.2005., 21:32
eh,kad bi ja znala sta su gubari... :lol:

Thalasoma
24.05.2005., 09:44
Mogli bi malo ovi zatvorenici u $ume na chist vazduh i iskorenjivanje gubara.. vi$estruka korist

Mislim da bi to i oni voleli. Samo... ko bi ih posle naFatao? (Mislim na zatvorenike:-).