PDA

Vidi punu verziju : KAMPOVANJE

ma nije bitno
09.09.2003., 15:04
da li neko zna neko dobro mesto u srbiji za kampovanje? :D

Incognito
09.09.2003., 15:25
Zavisi gde si... Fruska gora, Zlatibor, Tara, Stara Planina (najbolji deo je onaj oko Zavojskog jezera)... ma ima milion lokacija...

Barem jos uvek imamo koliko-toliko lepu prirodu...

Poz.

zoranpetrovic84
01.05.2004., 12:20
Hocu da idem na kampovanje sa drustvom,pa me zanima koji sator treba da kupim.Nas je trojica,ali bi smo kupili neka za 6 osoba:)Da li neko ima iskustva sa tim...koje firme da gledam,gde itd...?
Hvala
P.S.Koja su dobra mesta za kampovanje?

mare_car
04.05.2004., 23:51
ako hoces mozemo zajedno. sto sam otkrio super mesta to nije normalno. mdanon.

ps - idem sa comijem malim za dve nedelje na frusku goru --> to ti je najjace su srbiji. mada ni divcibare nisu lose, a okolini beograda -> pa kosmaj+avala!

alexy
05.05.2004., 06:42
Nedavno sam odlucila da se oprobam u kampovanju, ali kako sam analfabeta za isto, molila bih one koji znaju neki sajt koji bi mi bio od koristi da predloze. Thanks.

Kacuncica
06.05.2004., 00:52
Pogledajte sajt http://www.backpackers.org.yu/ sigurno cete naci nesto zanimljivo, a sto se tice mesta - Borsko jezero, ispod Crnog vrha, voda je divna, a u blizini je i Stol, banja, pecine, sve to u krugu od nekih 50-70km.

zoranpetrovic84
10.08.2004., 22:28
Hteo bi da kampujem pa me zanima sta mi treba sve od opreme?Gde moze da se nabavi,cene...?Vrece,pribor za kuvanje,lampa...?
Pozdrav
Hvala

Planer
11.08.2004., 20:01
Kampovao sam ja pre dve godine na Srebrnom jezeru. Posto je cena kampa bila visoka (ne mogu tacno da se setim kolika), pridruzio sam se onoj gomili ljudi sto su kampovali "na divljaka".

Sta ti treba od opreme? Sator, vreca za spavanje, rostilj, sibice, noz, i mnoooogo piva! :wink:

Stimpson J. Cat
13.08.2004., 15:28
http://www.gora.co.yu/

ja sam tamo kupio vrecu, a imaju sve zivo od kamp opreme... koliko znam, toga ima i u intersportu, a video sam i u super veru, ali je uglavnom kineska roba sumnjivog kvaliteta. u gori imaju ferrino opremu, a mene je vreca kostala oko 3600 dinara (oko 2kg tezine, temperaturni opseg -10C do +3C).

Mornar na tockovima
05.02.2005., 15:09
Zima se blizi kraju i vrijeme je za pripremu opreme za ljetovanje. Nikada nisam kampovao u Grckoj i molim sve one koji su bili da mi se jave ili napisu svoje utiske o Grckim kampovima. milos@rojal.net

zoranpetrovic84
23.04.2005., 23:03
Jel'zna neko gde imaju da se kupe kreveti na rasklapanje?
poz

sirenica
27.04.2005., 10:46
Probaj u Gradjanskom oglasniku :lol:

sirenica
27.04.2005., 10:51
Kava su vam iskustva? Koje su vam preporuke za dobar auto-kamp? U cemu je tajna uspesnog kampovanja? Prednosti i nedostaci...? :idea:

30.04.2005., 08:39
Kava su vam iskustva? Koje su vam preporuke za dobar auto-kamp? U cemu je tajna uspesnog kampovanja? Prednosti i nedostaci...? :idea:
Obisao sam vecinu kampova na Crnogorskom primorju. Meni je najvaznije da kamp bude na obali mora sa pjescanom plazom. Nasi kampovi su uglavnom ili na losem mjestu ili nisu uredjeni tj. mokri cvor i tus kabine su losi. Buljarica je bila OK samo sto je mnogo vjetrovita i morao sam da pobjegnem od vjetra. Kostanjica je bukvalno na obali, more zapljuskuje kamp ,ali to je mali, mali neuredjeni kamp. U Bijeloj ima par privatni kampova ali obala je betonirana i ako imate malu djecu to vam neodgovara. Najvise sam se zadrzao na Jazu, u malom privatnom kampicu . Velki kamp je odlican ima dosta prostranstva ali je higijena mokri cvorova bila sasvim losa . U ovom malom kampu nas je bilo malo pa se higijena odrzavala na zadovoljavajucem nivou. Plaza je fantasticna. Na Plavom horizontu kamp i plaza su bili odlicni samo je taj kamp zatvoren. Tajna uspjesnog kampovanja je u tome da volis da kampujes ,da volis slobodu prostora koju pruza kamp. Naravno, zavisno od dobi kampera tj. da li ste mjadje drustvo zeljno izlazaka i diskoteka ili ste porodica sa malom djecom takav kamp cete i izabrati. Ako bude sve kako treba ove godine planiram u Grcku ,naravno u kamp. Ako neko zna za dobar kamp na obali mara sa pjescanom plazom koju zapljuskuju talasi Jonskog mora neka mi se javi milos@rojal.net
HVALA

02.05.2005., 00:22
neka napise ovde na forumu da bi i mi znali

05.05.2005., 10:03
Cula sam da su kampovi u Grckoj prilicno skupi, u odnosu na Crnu Goru, tj, duplo ili i vise. Iznajmljivanje bilo kakvih zabavnih rekvizita je opet preskupo ( daska za jedrenje, oprema za ronjenje... ), sto kod nas i nema.

12.05.2005., 15:31
kampovi u cg su bulja...ko je bio u grckoj,zna o cemu govorim...san pantelejmon,kamp arion...uzivancija...

MILOSC
13.05.2005., 16:48
kampovi u cg su bulja...ko je bio u grckoj,zna o cemu govorim...san pantelejmon,kamp arion...uzivancija...
Gdje se nalaze tj. u kojem dijelu Grcke i kako da stignem da njih. Do sada nisam bio u grckoj ali sam odlucio da ovo ljeto provedem u Grckoj ,naravko kampujuci jer za mene nema pravog odmora bez kampa.
Na internetu sam nasao dosta kampova i cijena im se krece za petoclanu porodicu od 16-50 EUR-a po danu. Bilo kakve informacije iz prve ruke ,onoga ko je bio u kampu u Grckoj bi mi dobro dosle a nadam se da ima jos zainteresovani za put u Grcku. HVALA

Kamper iz Zr-a
20.07.2005., 14:26
:P U Avgustu planiram da idem na kampovanje u sopstvenoj reziji kolima na Durmitor, Skadarsko jezero i negde na obali mora. Interesuje me, dali je neko bio na Skadarskom jezeru, dali tamo uopste ima uredjenih mesta za kampovanje, ako nema gde da rasirim sator, kao i sta obici na Skadarskom jezeru??? Hvala unapred!!

plivac na kratke staze
23.07.2005., 22:26
Evo imas odje nekih informacija.

http://www.nparkovi.cg.yu/skad/

Srecno.

Anaconda
04.04.2006., 01:01
Koja je najbolja destinacija za kampovanje!

Jeca84
04.04.2006., 01:36
Inace jel kampujes???

kacamak
04.04.2006., 22:46
Prosle godine je jeftino moglo da se ide u organizaciji studentske unije u rafailovice kamp 7 dana + prevoz u kamp kucicama 3000 din.
Ove godine predlazem veseli spust 25.06 ako hocete da se organizujemo da idemo spust + klopa, prevoz ,satori i spust traje 2 dana oko 2500 din.
Sta kazete idemo?

kvarc
05.04.2006., 14:09
Spust, gde?
Ja sam za.

=RODMAN=
05.04.2006., 19:22
Moze ja sam za ! veliki avanturista :)

skituljko_sestar
09.04.2006., 13:07
E ljudi morate da probate, puntižela na hrvackom primorju (kod pule),

mirno ekstra mesto sa puno ljudi

AcaBg82
13.10.2006., 00:51
Da li idete na kampovanje? Planinarenje? I tako to. Recimo 10 dana u prirodi u nekoj zabiti :)

Zikica
13.10.2006., 00:56
jok idem u kucu u zabiti............samo vukovi i mi :D
a da i poneka divlja svinja

djorax
14.10.2006., 04:45
Da li idete na kampovanje? Planinarenje? I tako to. Recimo 10 dana u prirodi u nekoj zabiti :)
To je lepo,
ali ako ides prvi put jos nepripremljen, onda je i zabavno :shock: , moci ces po prvi put da probas rostilj sa peskom :? da pijes slanu kafu :? da pijes recimo rakiju umesto belog vina :? da podlozis vatru nekom vockom cije ces drvo tri sat da seces perorezom :? moci ces da bezis od seljaka cija je gorenavedena vocka bila :? moci ces da osetis ukus soli na svojoj zadnjici, a koju je ispalio gorenvedeni seljak iz prastrare vincesterke :? mozes da hranis kerove koji ce te pre toga juriti :-? ostaces samo 3-4 dana
:shock: jel`l ces moci? :lol: :roll:

djorax
14.10.2006., 04:49
... eh, a susret sa divljim zivotinjama i biljkama, neka ti neko drugi kaze :)

uytuytuyt
20.10.2006., 21:55
To je lepo,
ali ako ides prvi put jos nepripremljen, onda je i zabavno :shock: , moci ces po prvi put da probas rostilj sa peskom :? da pijes slanu kafu :? da pijes recimo rakiju umesto belog vina :? da podlozis vatru nekom vockom cije ces drvo tri sat da seces perorezom :? moci ces da bezis od seljaka cija je gorenavedena vocka bila :? moci ces da osetis ukus soli na svojoj zadnjici, a koju je ispalio gorenvedeni seljak iz prastrare vincesterke :? mozes da hranis kerove koji ce te pre toga juriti :-? ostaces samo 3-4 dana
:shock: jel`l ces moci? :lol: :roll:

ovo ti se moze desiti samo ako u zivotu nisi skrenuo sa asfalta...
nas narod ima frazu "sisati vesla". ovako izgleda "celog zivota sisati asfalt"

djorax
25.10.2006., 00:45
pa kakvo je to kampovanje pored asfalta, fuj

Mannibals
05.11.2006., 14:03
Nisam ishao davno sem...MK trilogya i ostalih ispirachina mozgova,nimsa mdavno probao..
BASH sa,, sam se lepo oprao.
Secjam se na divchibarama.ali to je vishe bio neki marsh..."following the LEADER"..kada umalo vrat nisam polomio...tada..,sestri nisam dao da ide-iz straha se ne sjebe.zanimljivo kako mi je noga izletela
na kamenu,pa oni brzaci....u svakom sluchaju.pihh
-imao sam svoje nesto malo.

djorax
05.11.2006., 22:57
ma sta si se uplasio, malo avanture i adrenalina nije na odmet

Mannibals
05.11.2006., 23:00
ee...imam ja svoje staze,prechice...:lol:;)
I cannot FAILE,FAILE<FAILE>..!!!<<,.>>> ;-) ;-) :twisted: :twisted: :twisted:

a....ah da rakovi,davzdenjaci...ve
verice jezevi toga danas ...hehe..moj zivot je postao avantura

ma detinjstvo je bilo......syper. :grin: :lol: :lol: :lol:

nonka
18.11.2006., 23:04
Nemoj da te plase ,bez obzira dali sa asfalta ili ne.
Moze se sve jako dobro organizovati pogotovo ako imate nekog koje vec bio.
Ako nemate slobodno se meni javite za savjete naci cu vam planinarsku kucu u srcu Zelengore.
Nemojte se plasiti to vam je kao droga primitese i gotovo.
Naravno uvjek se nesto zaboravi ali kljucne stvari ne smiju.
Spreman da pomognem.

djorax
30.11.2006., 04:44
Odakle si ti novajlijo?

evka
01.04.2007., 00:23
Kakva je situacija sa kamp naseljima u Grckoj.Dali neko zna site nekog Grckog kampa.

mobilni
01.04.2007., 00:32
Udji na www.google.gr i upisi: "camping gr" dobices 30-tak kampova u grckoj.....

evka
01.04.2007., 01:03
Hvala mobilni sila si.

evka
02.04.2007., 22:47
Neverovatno,pa vise se isplati iznajmiti apartman nego kampovati u grckoj.
Moram priznati da su zaista sredjeni,ali cene mislim da je previse.

crnicrnja
04.04.2007., 22:18
Neverovatno,pa vise se isplati iznajmiti apartman nego kampovati u grckoj.
Moram priznati da su zaista sredjeni,ali cene mislim da je previse.
Pa to ide otprilike ovako.
Dodjes tamo, pitas za cenu, daju ti cenovnik.
Onda oni tebe pitaju koliko osoba, koliko satora, koliko dana. E onda se formira cena.
Dakle, to sto si procitala je za jedan dan, jednu osobu i jedan sator. Svaka druga varijanta je povoljnija.

ginjasvinja
05.04.2007., 09:06
Jao, ja bila kao klinka, kampovali smo u nekom kampu blizu Leptokarije, koja je to uzivancija bila...A kamp je jos onih dana bio super sredjen, sav u hladovini, plaza samo za goste kampa, ogromna i kamp ogroman, super za klince, a i za roditelje koji imaju iste!

domacin_uzice
07.04.2007., 13:39
Nema boljeg provoda od letovanja u kampu tacnije od kampovanjam pricajte sta ocete..

matori61
10.04.2007., 19:18
Postoji jedan kamp u Grčkoj 16km. južno od Paralije gde mi kampujemo svake godine. Zove se EVRIDIKI i cene su od 8.5 do 10 evra dnevno+ struja oko 10 eva za 20 dana. Imam fotke kampa!!!

matori61
10.04.2007., 19:19
Postoji jedan kamp u Grčkoj 16km. južno od Paralije gde mi kampujemo svake godine. Zove se EVRIDIKI i cene su od 8.5 do 10 evra dnevno+ struja oko 10 eva za 20 dana. Imam fotke kampa!!!

matori61
10.04.2007., 19:20

cicos - macos
10.04.2007., 21:07

Fruska Gora je super, kao i Gradac, gde je setanje kroz kristalno jasnu vodu fantasticno. :)

Стефан ИПХ
10.04.2007., 21:10
Idi na Kučaj...imaš pećine kanjone potoke pečurke ...Divna priroda...i nigde nikoga sem ženskog zilotskog manastira...

djorax
13.04.2007., 07:12
Jel` po osobi ili prevoznom sredstvu?

djukank
18.04.2007., 21:50
matori ajd baci link za slike
pozz

djorax
19.04.2007., 01:55
matori, kako dobijas vizu ako ides u sopstvenoj reziji?

matori61
19.04.2007., 21:37
Cena od 10 evra dnevno je za mesto za prikolicu+oko 10 evra za struju za 20 dana.Gazda kampa nam svake godine šalje garanciju za celu porodicu. Nas četvoro kampujemo 20 dana za oko 800 evra sa svim troškovima. Moj e-mal je vladastan@sezampro.yu pa ko mi se javi šaljem par fotki iz kampa i detaljnije opise...

matori61
19.04.2007., 21:38
Kontakt tel. kampa imate na sajtu www.camping-in-greece.com Kamp se zove EVRIDIKI kod mesta Litohoro...

djorax
22.04.2007., 20:59
A da li bi drugima koje ne poznaje slao garancije :shock: ?

lily-sid
22.04.2007., 21:06
...ma kampovanje je sjajna stvar...ako imas i odgovarajuce drustvo...samo napred...
...odavno nisam kampovala, ali uskoro...Tara, pa rafting...e to necu propustiti...nikako... :lol:

mobilni
29.04.2007., 16:24
kukunaries-camping,na :www.skiathosinfo.com

jerotije
29.04.2007., 18:01
kurekanja-camping,na :www.skiathosnfo.com

pajamaca
29.04.2007., 21:44
imaš kamp u ipsosu, na krfu.
dobar je.

super98
03.06.2007., 12:39
Vec neko vreme se sa drustvom dogovaram da odemo na kampovanje...satori,potocic,vedro nebo..ali ne znamo gde je dozvoljena ta vrsta aktivnosti!
Zna li neko gde je kod nas dozvoljeno kampovati,a da to nije uredjen kamp sa 20 satora,nego pusta priroda...mi,ptice i bubice?

cicos - macos
03.06.2007., 12:56
Pravac Gradac! To ti je jedna od najcistijih reka u Srbiji. Nalazi se kod Valjeva (mozes peske od Valjeva). Ima mnogo mesta za kampovanje, a ima cak i jedna koliba za iznajmljivanje (prenociste je pre 2 godine bilo nesto oko 200 - 300 dinara). I ono sto je najbolje, jeste da jedan deo puta mozes ici jedino kroz samu reku, koja je jako bistra, plitka, nije hladna, a priroda je PREDIVNA! Takodje, u blizini je i jedan manastir (zenski, zaboravih ime), ali devojke ne mogu uci ako nisu u suknji (pih). Ako mi neko objasni kako prikaciti slicice, mogu da 'podnesem' i dokaze o lepoti reke. :)
Druga opcija je Fruska gora, mada tu i nemas bas potocica. Ima jedno odmaraliste, Zmajevac, tako nesto. Tu imas jedan prelep vidik koji puca na sume i ima cak i klupica. Mada, nemoj se iznenaditi ako, ujutru kad se probudis, vidis konja (ili dva) kako zure u tebe (vas). I hranu obavezno obesi po granama drveca.

super98
03.06.2007., 20:58
Znaci procitao si mi misli :D .Bas smo i razmisljali o tom kraju.Mislili smo da idemo na Maljen a preporucena nam je bas reka Gradac...
Hvala na predlogu!

cicos - macos
03.06.2007., 22:34
Znaci, ja sam zensko. :D

Briby
04.06.2007., 10:37
Ma, ja preporucujem Belu Crkvu. Bili smo momak i ja tamo 14 dana. Bilo je ekstra. Cista jezera, cisti kampovi. Imas 2 kampa, gradski i privatni, oba su OK, s tim da je privatni za nijansu bolji i lepsi. Oba kampa su na jezerima. A i u okolini imas jezera za obilazenje i kupanje!!!! Evo ti pa pogledaj www.belacrkva.co.yu

super98
08.06.2007., 00:53
Hvala na predlozima!Sad sam u fazi trazenja topografske karte Maljena...
U Julu Boze zdravlja odosmo put Valjeva...
Bice slika... :D
Sory cicos-macos :oops:

introitus
13.06.2007., 19:58
Razmsljam o kampovanju u Grckoj posto mi je CG dosadila, pa ako je neko bio proteklih godina bilo bi lepo procitati neko iskustvo/predlog.
Zanima me da li mogu da banem dole pa da odem u neki kamp ili je bolje da se unapred raspitam o kapacitetima.
Google mi nije mnogo pomogao za sada.
Drugo sto me zanima je koliko otprilike moze da izadje 7-10 dana kampovanja u Grckoj uz normalno troskarenje?

Ofion
20.08.2007., 12:39
Čuo sam da postoje da se kupe kamperski tuševi. Zna li neko gde ima u Beogradu da se kupi i približno koliko košta?

Stimpson J. Cat
20.08.2007., 14:44
Čuo sam da postoje da se kupe kamperski tuševi. Zna li neko gde ima u Beogradu da se kupi i približno koliko košta?
ako mislis na ovako nesto
http://www.ferrino.it/upload/prodotti/large/DOCCIASOLARE_1200_1_pic.jpg, probaj u gori, www.gora.co.yu

pajamaca
20.08.2007., 15:08
košta 760 dindzi.

misDanny
21.08.2007., 10:29
Prodavnica Gora nema sta nema.

jerotije
21.08.2007., 10:40
Samo moze da nestane !

bobec
27.08.2007., 16:15
U "gori" mozete da kupite sve za kampovanje.
evo pogledajte na ovom sajtu kamp mog planinarskog drustva: www.pkencijan.com

matori61
14.05.2008., 10:47
Garancije za vize za kampovanje u ovom kampu,EVRIDIKI, u Grčkoj šalje vlasnik kampa.Cena za 2008. je 11evra dnevno po prikolici ili šatoru+ struja koliko potrošiš. Struja za 20-ak dana je oko 10evra. Za fotke kampa i dodatne informacije pišite na matori61@eunet.yu.

Vesna Ks
14.05.2008., 14:35
A ima li u Grckoj kampova gde su postavljene prikolice,pa ti samo iznajmis?

Tsuymish
19.05.2008., 15:32
ovoga leta,nema se para za more...:sad2::sad2::sad2:
pa sam nagovorila dechka da idemo na kampovanje.Nece biti problem,posto sam od malih nogu isla na kampovanje tako da sam u prirodi bez tusha i wc-a kao riba u vodi(pogotovo kada udjem u jezerce)...
e sad....GDE otici...jel ima neko neki predlog...pored neke reke ili jos bolje jezera,da ima shumica neka i da je zaista prelepo...ah,da,i ishli bismo autobusom posto kola nemamo,osim ako krene njih jos sa nama(pokusavam da vrbujem ortakinju koja ima kola)
e,da,posto je moj shator propao,bacili smo ga,pa me zanimaju cene shatora...nekih koji su malo veci i koji imaju kabine za spavanje unutra...posto vodimo i psa pa da ne ostaje napolju a i da ne moramo da se gombamo sa njom u kabini... :dash:
mi smo mislili da odemo na Taru,na jezero Perucac,ali ja bih najvise volela na durmitor,ali to nije tako jednostavno..kad nemamo auto

Vesna Ks
19.05.2008., 16:22
A Ohrid?Ima par dobrih kampova,tu je prelepo jezero,uvece ima gde da se izadje,a cene totalno normalne.http://www.ohrid-vizija.com.mk/mk/index.asp?subjekt=171

Sto se satora tice,prosle godine smo cerki kupili preko interneta-za 3 osobe oko 4000 din.ali ona kaze da je knap za 2 osobe,za trecu nebi imalo mesta...Pogledaj trenutnu ponudu:http://www.svezakucu.co.yu/www/catbrowser.php?qcatid=445& A mozda pozajmis od nekoga?

naca_maca
20.05.2008., 14:44
U milo shopu smo kupili pre dve godine vrlo aktuelan sator za 9000 din, na snizenju inace je bio 10000.
Fenomenalan je, ima dve posebne "sobe" i izmedju veliki "hodnik". naravno kad se otkopcaju (rajfeslus) "ulazna vrata" podigne se tenda i napravi se terasica. super je. ima cak i mrezice svuda kako ne bi ulazili razni insekti:D, sto je meni od velikog znacaja;). i mi smo bili sa Bubikom samo sto je tada jos bila mala. sad bi ga verovatno razbucala.

mi nemamo ni para ni vremena za odmor tako da cemo verovatno ponovo na bovan jezero jer nam je najblize i to samo na vikend :sad2:

Tsuymish
21.05.2008., 11:28
gde je taj shop?

crnicrnja
23.05.2008., 09:40
najzad jedna tema o kampovanju
mislim kakav je to forum o turizmu a da nema kampovanja
ja sam godinama bio kamper, tj sve dok nam grci nisu uveli šengen
neponovljivo iskustvo za male pare, naročito kad je čovek mlad i lud
uskoro planiram opet, jer hoću da navikavam ćerku na prirodu i hoću što duže da budem na moru, a finansijski to mi samo kamp omogućava
zadnj put sam bio u platmonu i neos pantalejmonasu i tamo su kampovi super. neki su bogami bolji i komforniji od apartmana (a i skuplji)

Vesna Ks
23.05.2008., 11:09
Imas prikolicu ili sator?

crnicrnja
23.05.2008., 15:11
Imas prikolicu ili sator?

ako mene pitaš, sada nemam ništa, a i sledeće godine, nadam se, mislim da pozajmim neki šator, ne bih da ulazim u troškove a da ponovo ne probam kamp iz dva razloga: prvi put ću da idem sa porodicom i prošlo je mnogo godina od zadnjeg kampovanja. ipak se najviše pita podmladak. ja i žena smo već bili zajdno dok smo se zabavljali.

Vesna Ks
23.05.2008., 20:36
U mladosti smo probali i sator i prikolicu,ova druga varijanta mi je prihvatljivija,i cesto mi se muva ideja o iznajmljivanju neke prikolice(mislim u samom kampu)cini mi se da bi mi prijalo takvo podsecanje...ali nikada se nisam raspitala da li u Grckoj i gde postoji takva varijanta..?

naca_maca
24.05.2008., 11:22
gde je taj shop?

Ja sam kupila u Nisu ali mislim da je to BG firma. probaj na netu da nadjes. a ja cu se u medjuvremenu raspitati gde jos ima.

PICONI
27.05.2008., 17:48
Cao svima...Ja ove god.100% idem sa drustvom na kampovanje u Grcku ,to nam je prvi put pa imam gomilu pitanja,molim vas da mi odgovorite ako mozete:Prvo,na koji nacin se vrsi rezervacija,jel to neophodno?Drugo zanimaju me cene recimo ako zelimo da postavimo sator...?i kako se regulise viza,da li postoji varijanta preko neke agencije ili to moramo samostalno? Mnogo pitanja,znam,ali moram da se raspitam :) POZZ

introitus
28.05.2008., 10:53
Ja bih rado kampovao u Grckoj ali cini mi se da tamo bas i nije jeftino kampovati...
Cak mislim da moze da se nadje jefitiniji smestaj od kampa.

Kampovao sam u CG poslednjih 5 god i nesto mi se vise ne ide dole...

introitus
28.05.2008., 11:12
Sto se tice kupovine satora, ne preporucujem te nove od 3000-4000 dinara jer su samo za jednokratnu upotrebu.
Ja imam sator koji su moji matorci kupili pre 30 godina i jos je ok, jedino sam mu dno krpio.
Inace u pitanju je onaj "iglo" sator za 3-4 osobe ali u njega dve staju komotno tako da je savrsen za moju devojku i mene.

Preporucujem forume planinarskih drustava i sve ostale koji imaju veze sa prirodom i kampovanjem posto tamo moze da se nadje sator za pristojne pare, a da valja.

Sto se novih tice u Merkatoru imaju McKinley ili tako nesto oni su relativno ok za njihovu cenu, treba i u Gori (www.gora.co.yu) pogledati sta imaju, cini mi se da ima Ferino kod njih i na www.devetka.com ima ponesto.

Tsuymish
28.05.2008., 15:56
Ja sam kupila u Nisu ali mislim da je to BG firma. probaj na netu da nadjes. a ja cu se u medjuvremenu raspitati gde jos ima.

nisam uspela na netu da nadjem... :sad2:
ma videcemo nesto...

introitus
28.05.2008., 18:18
http://www.ribolov24.com/marketing/prodavnice/milo-shop.html
Nisi dovoljno pazljivo pretrazila, meni se cini da ih ima negde kod Fontane ili tako nesto, ali nisam sguran.
Okrenes ovaj broj u Nisu i pitas ima li ih i u Bgu.

bobec
29.05.2008., 10:44
veliki pozdrav svim kamperima!
evo mozete pogledati kamp planinarskog kluba Encijan.

www.pkencijan.com

crnicrnja
02.06.2008., 13:07
veliki pozdrav svim kamperima!
evo mozete pogledati kamp planinarskog kluba Encijan.

www.pkencijan.com

čoveče pa ovo je super
daj malo više podataka...cene, organizacija, put iz BGa, rezervacija, hrana

Yankee_Zulu
03.06.2008., 02:01
Ma kampovanje je jedno od najlepsih iskustava.Tada vidis koliko si snalazljiv.:)

Yankee_Zulu
03.06.2008., 02:03
zivite punim plucima.

tin_tina
09.06.2008., 12:59
Za krevet na rasklapanje idite u FORMAX STORE!!!!

shar-pei
12.06.2008., 21:11
Zna li neko gde ima da se kupe delovi za kamp prikolice /konkretno, Treska/ i ima li neko ko odrzava iste? Takodje, ima li neka radnja sa opremom za prikolice /frizideri, namestaj..../. Hvala

djukank
06.07.2008., 01:57
ajte dobri kamperi ostavite brojeve telefona od kampova u crnoj gori

hvala

modestib
06.07.2008., 18:10
Pozdrav svima,
spremamo se da se zaputimo u CG i planiramo da kampujemo. Interesuje nas potez od Bigova do granice sa Hrvatskom. Vidim na mapi da ima dosta kampova, ali vrlo tesko mogu da pronadjem bilo kakve prakticne informacije, pa cak i fotografije. Molim sve one koji imaju iskustva, koji su bili, imaju fotke, znaju cene, da nam nesto kazu. Posto idemo kolima, nije nam problem ni da se krecemo od jednog do drugog mesta. Kamp treba da ima hlad, vodu, pozeljno bi blo i struju, i naravno, da nije paradajz kamp. Dobra priroda, mir i uzivnje, to je sve sto nam treba. Hvala unapred

JelenaTD
06.07.2008., 18:27
Ostavila sam ti link na CG...

JelenaTD
06.07.2008., 18:34
http://www.montenegro-travel.org/Kampovi.php

Euronymous
07.07.2008., 07:00
Ljudi, ako neko hotje da ide na Sopotnicke vodopade, to je u jugozapadnoj Srbiji, odlican provod, predivna priroda i tako... :) Meni je drushto otkazalo planirano kampovanje tamo pa sam izvisio u poslednjem trenutku pa ako neko planira da se pridruzhi here I am :)
Evo par slika, mada je uzhivo josh lepshe;)

http://www.pdpobeda.org.yu/mali_izvestaji/sopotnica08/5.jpg

http://www.pdpobeda.org.yu/mali_izvestaji/sopotnica08/1.jpg

http://www.pdpobeda.org.yu/mali_izvestaji/sopotnica08/2.jpg

http://i116.photobucket.com/albums/o34/marklord1/zPhoto07_4.jpg

PS> Ja bih ishao sad u Julu... precizniji da budem, u periodu izmedju 14og i 20 og bih poshao tamo

djukank
09.07.2008., 13:06
prelepo

Euronymous
10.07.2008., 09:41
Jeste, pogotovo uzhivo :)

Jedva chekam da otpalim tamo

Anyone else??

view
16.07.2008., 20:24
trazim informacije po netu o raznim kanpovima i ovaj ENCIJAN mi za sada izgleda najbolje.jel ima neko informacije o tom kampu?jel bio neko?cene?hvala!

crnicrnja
17.07.2008., 00:01
http://camping.gr/
THALATTA CAMP u Kalamiciju na Sitoniji mi deluje fantastican. sledece nedelje cu da ga posetim da vidim kakav je pa ako je kao na slikama eto mene tamo sledece godine

Tsuymish
17.07.2008., 15:07
elem,nashla sam prodavnicu u mom komshiluku :lol:
shatori za 4 osobe kostaju od 13 hiljada pa nadalje...a ovi za dve osobe manje
imaju i jastuke i vrece za spavanje....imaju sve
shatori su italijanski...naruchuju se

blondie_the second
27.07.2008., 17:59
Ako budes imao srece mozda nadjes i Guci sator.8-))
Najbolje kampovanje na kome sam bila(u Srbiji)je na reci Tari.Doduse ja i ekipa nismo bili u uredjenim kampovima,ali bilo je vrh...
Preporucujem svima

lukaigane
27.07.2008., 23:59

ovčar banja,ispod ovčara i kablara....divota....