Vidi punu verziju : PEDJA...i ostali
x-files TORPA .
25.05.2003., 21:58
najbolji kosarkas u NBA-u po vama je?
verybadboy
26.05.2003., 10:45
Latrell Sprewell -New York Knicks
x-files TORPA
26.05.2003., 20:11
Ma kako da ne.Ne kazem da nije dobar...ali Pedja,Weber,Duncan,Ben Walas,Garnet,Mc Grady su mnooogo bolji od njega
Champion
27.05.2003., 11:09
I sam pojam najboljeg kosarkasa u NBA je potpuno relativan. Najbolji su, naravno, NBA zvezde.
Medjutim svako od njih ima svoj stil a i poziciju u kojoj je bolji od ostalih, tako da je odgovor na to pitanje relativan.
Po meni najbolji je - Lerry Bird. Legenda, nema sta !
sarajevo
30.05.2003., 00:09
Za mene Marko Jaric i ostali iz YU koji igraju u NBA.
Samo pitanje je problematicno. Jordan je najveci igrac svih vremena i to je jednostavno tako, nema tu "naseg misljenja". Ko vam je najdrazi igrac u NBA ili tako nesto, smisleno bi zvucalo. Ponavljam, to nije nesto oko cega mozemo raspravljati, nije "stvar ukusa", to je cinjenica. Da citiram Birda: "Bog je veceras preobucen u Michael Jordana...", poslije 69 koseva Bostonu '86. godine. Nema ovde mjesta raspravljanju-definitivno!
najbolji kosarkas u NBA-u po vama je? Kobe Bryant
Ivan S,
01.06.2003., 12:44
Marko Jaric je najbolji!!!!!!!!!
x-files TORPA
07.06.2003., 12:51
nasi u NBA-u pa najbolji?)pedja jeste to priznajem.ali jaric...ma dajte za turke je turkoglu najbolji za kineze yao ming sa spance pao gasol za nemce nowicki za ruse kirlenko itd.
najbolji je pedja stojakovic
KOSARKAS
07.06.2003., 13:55
PEDJA STOJAKOVIC IS THE BEST
x-files TORPA
08.06.2003., 15:13
najbolji je pedja stojakovicnaravno
PEDJA STOJAKOVIC IS THE BEST
Peja je najbolji,naravno!
Ako neko ima njegovu adesu neka mi pise na dulcom@yubc.net
Sarajlija
10.06.2003., 18:07
Magic Johnson
Jahrastafarraj
13.06.2003., 13:09
Tim Dankan
Virginia
13.06.2003., 15:35
Is-chill-iracemo statistiku, ja odgovaram ko je naj heroj:
Dag Kristi /vs. Dallas, maj 2002./
Ljudi,glasajte za nase.Kakve ste vi to patriote kad glasate za tamo nekog vanzemaljca Duncana,Kobe-a i druge cave
Pa ako su nasi ne mora da znaci da su najbolji :>
Obozavaoci Kingsa,trk na www.feeltheroar.com
Obozavaoci Kingsa,trk na www.feeltheroar.com
PEDA JE NAJBOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Da upravu ssi,ako su nasi mozda nisu najbolji.Ali u ovom slucaju je TAKO!
Latrell Sprewell -New York Knicks
Ne znam sta je tako dobro u Sprivelu,znam samo da je na jednom mecu dao 8 trojki bez promasaja,ali ne mora zbog toga da bude najbolji.
Kad ode u NBA ,moj omiljeni igrac tamo ce biti MIlos Vujanic.Zaista je jedno pitanje ko je najbolji,a sasvim drugo to sto mogu da budem istinski fan samo nasih igraca.Od igraca koje sam gledala,objektivno mi je najimpresivniji Brajant.
najbolji kosarkas u NBA-u :Dpo vama je?Pedja Stojakovic Tim Dankan Kris Weber Kobi Brajant Trejsi megrejdi
zimonja
01.07.2003., 16:03
[quote="Anonymous"][quote="x-files TORPA ."]najbolji kosarkas u NBA-u Kobi Garnet Seki Trejsi Pedja
**case-problem**Nikola
01.07.2003., 16:55
Samo pitanje je problematicno. Jordan je najveci igrac svih vremena i to je jednostavno tako, nema tu "naseg misljenja". Ko vam je najdrazi igrac u NBA ili tako nesto, smisleno bi zvucalo. Ponavljam, to nije nesto oko cega mozemo raspravljati, nije "stvar ukusa", to je cinjenica. Da citiram Birda: "Bog je veceras preobucen u Michael Jordana...", poslije 69 koseva Bostonu '86. godine. Nema ovde mjesta raspravljanju-definitivno!
I to posle teske povrede...
A za onog sto tvrdi da je PEJA bolji od Sprivela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stvarno simpaticno.
Sprivel je strasan igrac, ali je trenutno (na zalost, jer ga ne volim bas) ubedljivo najbolji Kobi Brajant... Nakon toliko koseva, skokova, asistencija u ovoj sezoni, konacno je uspeo ono sto je Dzordan do sad drzao samo za sebe. To je pored pozicije statisticki najludjeg beka (osim sebicnog T-maca) pozicija U PRVOJ ODBRAMBENOJ PETORCI! Prvi put mogu da kazem da je zaista postao najbolji igrac.
U istoriji Dzordan, naravno...
I to posle teske povrede...
A za onog sto tvrdi da je PEJA bolji od Sprivela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Stvarno simpaticno.
Sprivel je strasan igrac, ali je trenutno (na zalost, jer ga ne volim bas) ubedljivo najbolji Kobi Brajant... Nakon toliko koseva, skokova, asistencija u ovoj sezoni, konacno je uspeo ono sto je Dzordan do sad drzao samo za sebe. To je pored pozicije statisticki najludjeg beka (osim sebicnog T-maca) pozicija U PRVOJ ODBRAMBENOJ PETORCI! Prvi put mogu da kazem da je zaista postao najbolji igrac.
U istoriji Dzordan, naravno...
Poslije loma stopala lijeve noge i 64 propustene utakmice..."Mislim da je on Bog prerusen u Michaela Jordana. On je najstrasniji igrac u NBA. Ovdje u Boston Gardenu, na drzavnoj televiziji, u doigravanju, on nam je prikazao jednu od najboljih igara svih vremena. Nisam mogao vjerovati da ce neko ovo napraviti Boston Celticsima."
Larry Bird, 20. aprila 1986, nakon sto im je Jordan ubacio 63 kosa (dugujem tu ispravku), najvise u istoriji doigravanja.
Cini mi se da je ova izjava najslikovitiji odgovor na postavljeno pitanje.
U pravu si potpuno, simpaticnih izjava je bilo i bice. Nevjerovatno mi je, ipak, da niko, do sada, nije spomenuo Jordana u ovom kontekstu.
Jos dva imena, koja nisu spomenuta,a vrlo brzo ce biti sastavni dio iole ozbiljnije price na temu NBA-najbolji igrac. Amare Stoudemire (Phoenix) i LeBron James (Cleveland). E to je vec moja prognoza, "moje misljenje", a tice se buducnosti.
Trenutno? Znamo ko je MVP i mislim da je opravdao to priznanje u finalu play-offa. :wink:
iako sam veliki navijač sacramenta smatram da je najbolji kobe bryant od naših naravno pedja i divac
brankovit
22.07.2003., 22:33
NAJBOLJI IGRAC JE PEDJA STOJAKOVIC!
[/i]pa to se valjda zna STOJAKOVIC i DIVAC[/b]
Wilt Chambrlain je bre (bio) najbolji.
najbolji je pedja stojakovicnaravno :P
MIRKO K, NK
30.07.2003., 16:55
Za mene ipak nasi odnosno srpsko-crnogorski talenti ,zvijezde predstavljaju vise nego prosjecan NBA igrac.Samim tim sto smo kako evropski tako i svjetski sampioni ipak govori o tezini i talentu nasih igraca.Upravo najvise od svega ovoga rekao je i pokaza Pedja kao i Divac koji su postali nase a ne Americke NBA zvijezde.
maaaaaaaare
27.08.2003., 19:41
pedjaaaaaaaaaaaaaaa
#Jovana#
05.09.2003., 05:00
Mc Grady,R.Jeferson,Martin,Crity,Kobe,....ali ne i Pedja.Pedja jo O.K,ali ne i najbolji
Mc Grady,R.Jeferson,Martin,Crity,Kobe,....ali ne i Pedja.Pedja jo O.K,ali ne i najboljiJel ti se oovi svidjaju ili mislis da su najbolji IGRACI?
#Jovana#
05.09.2003., 15:14
MISLIM DA SU NAJBOLJI.
:P RAZBICE NAS RUSI :lol:
snaja88
05.09.2003., 23:44
:P RAZBICE NAS RUSI :lol:
Zbog takvih pesimista smo i izgubili!!
Trulo su igrali.Nemoze vujosevic da forsira pedju kao sto je forsirao vujanica u partizanu. Kreten
snaja88
06.09.2003., 13:59
Stvar je u tome da Pedju niko nije forsirao u ovoj tekmi.Niko mu nije pravio pozicije iz kojih moze bez problema pogoditi.
pa bolje da su zvali moju babu za trenera
SLOZIO BIH SA LIKOM KOJI JE REKAO DA JE
DZORDAN NAJBOLJI IGRAC SVIH VREMENA I TO
NE KAZEM SAMO JA ILI ON NEGO MNOGI DRUGI
SVETSKI KOSARKASI KOJI SU IMALI TU CAST
DA IGRAJU PROTIV NJEGA. DANAS JE TO DRUGACIJE, VECINA TRENERA U NBA BI SE SLOZILA DA JE TRENUTNO NAJBOLJI KOBI BRAJANT A AKO NEKOGA ZANIMA STA JA MISLIM
ONDA JE TO NARAVNO PEDJA STOJAKOVIC.