Vidi punu verziju : EMINEM
x-files TORPA
25.05.2003., 21:48
HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELF
Stoorbak
25.05.2003., 22:43
HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELF
Tipicna pozercina :))))
JaH_G|rL
26.05.2003., 19:00
Nema sta vise da se doda ;)
x-files TORPA
27.05.2003., 21:45
Nema sta vise da se doda ;)
ma jel?
haily's song,soldier,lose yourself malo dosadila
mislim da je on lik koji ima odlican imidge i da je sve sto je uradio bilo tacno odredjeno da tu sliku jos ulepsa, ali da je to sve uradjeno namerno i da je ispozirano. u savkom slucaju mrtav je
x-files TORPA
28.05.2003., 19:10
ma ko je bre mrtav?sta ste se napalili,nije pucano na njega.joj sto ste glupi
sta je vama ?! em je car i mocan je.sve pesme su mu cool i rado ih slusam.znam sve stihove citave albume. sta da vam kazem ja sam njegov veeeeeeeeeeliki fan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Mefistofeles
29.05.2003., 15:55
Eminem je sranje!Jedino shto valja je pesma Stan.
JaSSminnn
29.05.2003., 16:55
SLIM ***** ako on ima veze sa rap and Hip Hop .Ja stvarno treba da pređem na narodnu . Jer to je čista KOMERCIJALA . Nema bre on veze . Njemu drugi smišljaju pesme . Kao i DR.DRE pre 10 godina i ovaj je isti ***** . Bio on crn ili beo . Jer svaka budala može da peva o svojim psihičkim problemima.
Ako hoćeš nešto što nije KOMERCIJALA , nađi negde
C-block ili NANA .
mackica
30.05.2003., 14:49
Eminem je kul voli ono cime se bavi i to sto radi radi odlicno!
eminem kralj najbolja mu je rabbit run
Sing for the moment je najbolja pesma koju je Eminem ikada imao, dobro i Lose yourself je cool.
NAJBOLJA PESMA JE SVAKAKO SING FOR THE MOMENT!!!!
Supernatural
03.06.2003., 10:32
Say goodbuy Hollywood, Soldier, Business ...
Pa, ne znam ... malo mi je glupo da se sad ponovo vjenča sa Kim . Znate kako se kaže ... ko te izda jednom , izdaće te hiljadu puta.
Mada, možda je on tip kome to i odgovara ?!
Decko je sroz talentovan, to mu nemozete osporiti. Kada se pojavio, to nikako nije bila komercijala. Sada je dosta njih krenulo njegovim putem. Ima bre frajer smeka!!! Inace, telefon mi zvoni u ritmu "Without me", a i tekst je odlican!
p.s. film je takodje odlican
x-files TORPA
03.06.2003., 20:24
Eminem je car,tu ste u pravu.Neki se ne slazu ( ***** budale ),al'ajde...
Normalan covek
04.06.2003., 04:44
Eminem je idiot.....misli da je faca..sad on belac pa reper.Pokusava da imitira Jima Morrisona sa bolesnim pesmama ali kada on bude bio drugi Jim Morrison ja cu dobiti Nobelovu nagradu za pljuvanje u dalj...i ne mogu da verujem kako se lozite na taj rep kada svaki reper propadne za najvise 2 godine...
Eminem.....pihh.....
JaH_G|rL
04.06.2003., 13:17
Eminem je idiot.....misli da je faca..sad on belac pa reper.Pokusava da imitira Jima Morrisona sa bolesnim pesmama ali kada on bude bio drugi Jim Morrison ja cu dobiti Nobelovu nagradu za pljuvanje u dalj...i ne mogu da verujem kako se lozite na taj rep kada svaki reper propadne za najvise 2 godine...
Eminem.....pihh.....
Konacno neko STVARNO normalan ;)))
Nemam nista protiv Eminema,ponekad me nervira jer je susta komercijala,pozer...bla..ali dobro...
Jahrastafarraj
04.06.2003., 21:05
Teska komercijala!!!
x-files TORPA
05.06.2003., 12:57
Svi kazu da belac ne moze da bude reper.niste normalni,majke mi mile.belci su najbolji heperi (crnci su glupi PLJUC )
HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELFon je carcina kralj hip-hopa.LJUDI MOGU DA GA MRZE ALI ON OPSTAJE
Stoorbak
05.06.2003., 19:29
HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELFon je carcina kralj hip-hopa.LJUDI MOGU DA GA MRZE ALI ON OPSTAJE
Pa opstaje prvenstveno zbog para koje ima!!! A zapitajmo se do kada ce imati para, i shta ce se desiti kada ostane bez njih?!?!?
JaH_G|rL
05.06.2003., 22:13
Pa opstaje prvenstveno zbog para koje ima!!! A zapitajmo se do kada ce imati para, i shta ce se desiti kada ostane bez njih?!?!?
Bice NIKO i NISTA kao sto je i bio pre njih ;)
Mozete da mrzite eminema kolko hocete ali nikada ko sto ga mrzi grupica po imenu ICP (insane clown posse)... ako igde nadjete njihovu pesmu "eminem's mom" shvaticete o cemu se radi.
Eminem.....pihh.....
Nemam nista protiv Eminema,ponekad me nervira jer je susta komercijala,pozer...bla..ali dobro...ajde bezi
Eminem.....pihh.....
Nemam nista protiv Eminema,ponekad me nervira jer je susta komercijala,pozer...bla..ali dobro...
x-files TORPA
06.06.2003., 12:18
Neki su rekli da eminem opstaje zbog para.to nikako nije tacno jer je vecina para on zaradio repujuci,jer je on najslusaniji pevac/reper danasnjice.
EMINEM JE NAJVECI CAR.
JaH_G|rL
06.06.2003., 14:08
Mislim da je ova tema poprimila malo vise prozivki.. molim vas da se drzite teme...svako ima svoje misljenje i treba(ako hoce) da ga iznosi...
A uostalom O UKUSIMA NE TREBA RASPRAVLJATI!
blackground
06.06.2003., 15:33
Ne znam zasto, ali imam utisak da o Eminemu ovde diskutuju ljudi koji nemaju mnogo veze sa hopom...
bedak
MISLIM DA JE EMINEM BAS STRAVA
klosarka
08.06.2003., 14:05
Eminem je *!Jedino shto valja je pesma Stan. slazem se
Stoorbak
08.06.2003., 14:07
Eminem je *!Jedino shto valja je pesma Stan. slazem se
Cek, a zar kloshari ne slushaju Gunge?!??!
Mislis da to nekog zanima?
x-files TORPA
08.06.2003., 18:29
ma eminem je super tip,nije mnogo napaljen,ma dusa od co'eka
Eminem je pravi majstor svaka mu cast!!!!!!!!!
x-files TORPA
10.06.2003., 14:54
Sanja Kotor
11.06.2003., 00:07
Em je car!Sve njegove pjesme su super i oni koji ga ne vole jednostavno neznaju ništa o njegovom životu
Slusajte ljudi, skontali smo da vam svidja Eminem, ali oladite malo, ima i ovde druge muzike... Nije valjda da niko ne slusa nista drugo osim Hip-Hopa?!?
JaH_G|rL
11.06.2003., 14:34
Slusajte ljudi, skontali smo da vam svidja Eminem, ali oladite malo, ima i ovde druge muzike... Nije valjda da niko ne slusa nista drugo osim Hip-Hopa?!?
Pa...vecina slusa HOP...;( ali i drugi zanrovi se polako pojavljuju na forumu ;)
EMINEM JE NOVA BRITNEY.OK AKO NEKO NJEGA VOLI AALI MENI SE NE SVIDJA,U STVARI SVIDJA MI SE PESMA SING FOR THE MOMENT.
Eminem je najkomercijalnija SHITARA koju sam ikada video.Da se ugledao na legende kao sto je 2pac mozda bi nesto i uspeo ali ovako SHIT.Nemogu da shvatim zasto se toliko ljudi tripuje na to.
EMINEM=SHIT
2PAC=KING
P.S.THE GAME IS OVER ASSHOLLS
http://www.eminembest.mysitespace.com/
Slim Shady
13.06.2003., 18:04
tvoj fan Zauvek
1.Sing For the moment
2.Lose yoursef
3.Cleanin' out my closet
4.Without Me
5.Kill you
6.The Real Slim Shady
7.My name is
8.8 Mile
9.My dads gone crayzy
10.Stan
1.Sing For the moment
2.Lose yoursef
3.Cleanin' out my closet
4.Without Me
5.Kill you
6.The Real Slim Shady
7.My name is
8.8 Mile
9.My dads gone crayzy
10.Stan
Ovo je verovatno spisak najjadnijih pesama
jake su mu sve pesme naravno ali neke se izdvajaju kao:Criminal,guilty conscience i sing for the moment one su ono bash do dz* . ~MC~ loony pozdrav za GDMF & niggas' from da hood
~MC~ loony
18.06.2003., 19:08
em rules forever
mala_raperka
19.06.2003., 13:06
EMINEM RULES!!! Sve njegove pesme su super, Stan, lose yourself, cill you... jedini belac koji rapuje, i to stvarno zna da rapuje, on je the best!!!
eminemovka
21.06.2003., 22:45
Eminem je car!!!He is the best.Sve pesme su mu cool i ono sto je najvaznije-nije izfoliran.Pa sta ako je beo,to mu ne brani da bude (citaj) KRALJ Hip Hopa i Rap-a.Sto se tice pesama mislim da su mu sve the best,ali kad vec moram izdvojicu Stan,I'm Cleaning Out My Closet i Lose Ypurself.
Samo oni ljubomorni mogu da kazu da je on isfpliran i totalni promasaj.
(upuceno njima)-CRKNITE!!!!!!!
(upuceno njegovim fanovima)NAJJACI SMO!!!IMA NAS VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/u]
Eminem.....pihh.....
Nemam nista protiv Eminema,ponekad me nervira jer je susta komercijala,pozer...bla..ali dobro...ajde bezi
Znas sta bre?Mozes samo da crknes jer si ispusio.
Eminem ne mora nikog da imitira-on je najbolji!
**case-problem**MISA
22.06.2003., 23:16
Ma eminem je cista KOMERCIJALA!!! i svi sto ga slusaju su pozeri koji nemaju pojma sa muzikom. Obratite malo paznju na muziku, sve je kompjuterski napravljeno i stalno se ponavljaju iste melodije. a i to sto on radi uopste nije pevanje. i moja baba ume da repuje. a i tu nesto ***** kako mrzi Kim i pljuje po njoj, a samo me zanima kako ce objasniti sto se onda ponovo udaje za nju! Mislim da su sve te price o njemu i njegovom zivotu lazi koje je on izmislio i ispricao ih je kroz pesme (ispricao ih je!!!, a ne otpevao, posto on ne zna da peva kao ni jedan drugi reper)
SVI REPERI SU POZERI KOJI IZMISLJAJU NEKE PRICE O SEBI KAKO BI BILI STRASNI.
I jos tu nesto pljuju kako se rokeri lose oblace, a nek pogledaju malo sebe, mogli bi malo navuci te pantalone jer iygledaju ko da su se usrali. Kad pogledate nekog repera kako je obucen odmah mozete zakljuciti da su oni pored toga sto su pozeri ujedno i fensi likovi!!!
Devilish Dog
23.06.2003., 14:50
Eminem je KKKKRRRREEEETTTTEEENNNN
guitarrr_babe
23.06.2003., 15:21
Ma eminem je cista KOMERCIJALA!!! i svi sto ga slusaju su pozeri koji nemaju pojma sa muzikom. Obratite malo paznju na muziku, sve je kompjuterski napravljeno i stalno se ponavljaju iste melodije. a i to sto on radi uopste nije pevanje. i moja baba ume da repuje. a i tu nesto ***** kako mrzi Kim i pljuje po njoj, a samo me zanima kako ce objasniti sto se onda ponovo udaje za nju! Mislim da su sve te price o njemu i njegovom zivotu lazi koje je on izmislio i ispricao ih je kroz pesme (ispricao ih je!!!, a ne otpevao, posto on ne zna da peva kao ni jedan drugi reper)
SVI REPERI SU POZERI KOJI IZMISLJAJU NEKE PRICE O SEBI KAKO BI BILI STRASNI.
I jos tu nesto pljuju kako se rokeri lose oblace, a nek pogledaju malo sebe, mogli bi malo navuci te pantalone jer iygledaju ko da su se usrali. Kad pogledate nekog repera kako je obucen odmah mozete zakljuciti da su oni pored toga sto su pozeri ujedno i fensi likovi!!!
Savrseno se slazem. Samo pogledajte u kojim klubovima se Eminem pusta! Dajte, ljudi, nema fancy kafica ili diskoteke iz koje ne gruva "Without me" ili "Lose yourself"!!!
P.S. On je sad kao dobar tata koji voli svoju cerkicu Hailie, a onda peva "Girl you can jump on Shady's dick..." JADNOOOOOOOOOO!!! Pritom, niti je on fini porodican covek, niti je playboy: on je samo jadnik iz predgradja koji bi malo da se nakupi para pa pljuje po ostalima i folira se da je preziveo svasta...
P.P.S. Zar bi svako ko je u mladosti imao porodicnih problema trebalo da postane reper? Cak i da je njegova prica istinita (u sta cisto sumnjam) ZASTO JE ONA SAD PA POSEBNA???
P.P.P.S. Kako neko moze da slusa coveka koji je bukvalno do pre mesec dana pljuvao po svojoj bivsoj zeni, da bi je sada ponovo ozenio ili sta vec??? Kako mozete takve bljuvotine da podnesete? Zar vam to ne govori koliko je on izlaziran? On je taj raskid iskoristio, bukvalno, kao promociju svog albuma. Skolski primer jadnika.
DeepPurple
24.06.2003., 00:59
Najsmesnije od svega je sto ovi samozvani reperi na ovom forum koji porucuju drugima da crknu i da je Feminem najveci sta-vec svih vremena, nemaju blage predstave ko su rap bendovi koji su ceo taj pokret i zapoceli i koji su je jedini verodostojni toj nazovi ideologiji i nisu se nikada komercijalizovali. Iako ni njih necu nikad slusali, treba im odati pocast na tome, ako nista. Ali eto 99% ovih pozera ovde nije ni culo za RUN-DMX, Public Enemy i slicne...da ne pricamo o prvim belim reperima Beasty Boysima. Kad sam pre neki dan pitao ortakinju koja takodje zivi u ubedjenju da je Feminem "pravi" da li je bila na Public Enemy-ju, ona me pogledala belo i izustila: koga?!?!?!?LOL!!!
guitarrr_babe
24.06.2003., 14:52
Jos jedno zapazanje: mnogo Eminemovih fanova ne zna engleski (spelling najcesce)
Eminem je jadan.Pogkedajte mon novi topic anti-eminem.
Sh*t you call a heart...
http://www.cs-centar.net
EM je najbolji pevac sa najboljim pesmama!
EM je najbolji pevac sa najboljim pesmama!EEEEEEMMMMMMMIIIIINEEEEEMMMM SSSSSUUUUUCCCKKKKKKSSSSS.jea.Moj narode ajde da napravimo grupu anti-eminem jer su moj topic obrisali o toj grupi.
Sh*t you call a heart...
CRUCIAL
26.06.2003., 22:29
MOZES TI DA PRAVIS ANTI-EMINEM GRUPU ALI STA TI VREDI KAD LJUDI OVDE ZNAJU STA VREDI. TO JE COVEK KOJI JE SEBI PODIGAO SLAVU I UGLED DRUGI MOGU SAMO DA MU ZAVIDE... ON ZIVI SVOJ ZIVOT MA KAKAV ON BIO SAM GA JE ODABRAO!!!!!!!!!
pogledaj clanove.Rastemo,rastemo decko.otpor!
Sh*t you call a heart...
SADA SVI SLUSATE EMINEMA (NECU DA KAZEM SVOJE MISLJENJE O TIM KLINKICAMA I OSTALIM LIKOVIMA JER NE MORA UVEK DA BUDE TACNO) A BAS ME ZANIMA KO IMA PRVI ALBUM,KO GA JE SLUSAO KAD SE TEK POJAVIO NA SCENI...TADA JE LIK BIO DO JAJA.SADA SE ISKOMERCIJALIZOVAO I SMORIM SE SVAKI PUT KADA GA VIDIM NA TV.NE ZNAM KAKO CE KO SHVATITI OVO,NE BACAM HEJT NA NJEGA,ALI BRATE SLISAJU GA DECA PETI RAZRED!
DeepPurple
27.06.2003., 10:33
...STA TI VREDI KAD LJUDI OVDE ZNAJU STA VREDI.
Pa da! Zato i pravimo anti-Feminem grupu! Da bismo i VAMA otvorili oci!
CRUCIAL
27.06.2003., 13:57
meni ne moras da otvaras oci...
Super.Makar neko normalan na forumu ko ne voli eminema.
Sh*t you call a heart...
CRUCIAL-G_iR_l
27.06.2003., 14:21
iskreno ja ga ne slusham ali takodje nemam nishta protiv njega i ne razumem potrebu da pravish ANTI-EMINEM grupu zar ti ne smetaju malo vishe glupi NARODNJACI shto vise 7/24 na Tv?
P.S. Odakle si??? -COREY-
Odakle sam.Very interesting question.Iz Beograda.
Sh*t you call a heart...
Nirvana
28.06.2003., 13:48
haily's song,soldier,lose yourself malo dosadila
E LJUDI NEMOJTE SE ZAMLACIVATI EMINOM ON JE BRE SAMO PROLAZNI REPER DAJ NEMOJTE ME ZEZATI DA NEKO MOZE DA GA"SLUSHA". NJEGOVA MUZIKA JE ONAKO ALI ONA MOZE DA SE SLUSA SAMO U ZEZANJU ON JE OBICAN KOMERCIJALISTA KAO I VECINA REPERA KAO I SVI IZ CITY RECORDSA GDE NJEGA NEKO MOZE DA SLUSHA??
CRUCIAL-G_iR_l
28.06.2003., 14:17
u pravu si....... koji je po tebi najbolji reper??
jer neko slusa onog crnog kuceta.Lik mi se uopste ne svidja li kada ga vidim na tv-u valjam se od smeha do kraja pesme.
Sh*t you call a heart...
CRUCIAL-G_iR_l
29.06.2003., 15:12
[quote="Corey"]jer neko slusa onog crnog kuceta.Lik mi se uopste ne svidja li kada ga vidim na tv-u valjam se od smeha do kraja pesme.
29.06.2003., 17:24
Eminem je pravi car , u to nema sumnje.zato svi trk kupite njegov cd !!!!!
[quote=Corey]jer neko slusa onog crnog kuceta.Lik mi se uopste ne svidja li kada ga vidim na tv-u valjam se od smeha do kraja pesme.
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart... :evil:
popu*i mi ga pe*eru socijalni 8)
02.07.2003., 18:32
Eminem je car!!! Ko kaze da nije neka se ubije,jer stvarno ne znam sta slusaju ako im nije on dobar!Pesme su mu dobre sve,samo sto neke pooomalo smaraju,ali ajd` sta sad???!!!
Bimba-Eki
02.07.2003., 18:53
Pa nesto ga i ne primecujem,ali moram da priznam da mi se ona njegova stvar "The way I am" dopada,ono u globalu
zelim da znam da li ovde imaneki pravi eminemov fan koji ga slusa od pocetka a ne ovi koji ga slusaju od kada se proslavio. :wink:
03.07.2003., 16:08
AAAAAAAAAA.EMINEM........AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....EMINEMU VOLIM TE JA ( ne na onaj nacin )..AAAAAAAAAAAAAAAA...KES KOLICA I DEBELICA...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...JOJ SAD CU SE VRATITI SAMO DA SE SAMOZADOVOLJIM EVO SAM OPET JA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...KITOM U CELO...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JOJ STO PLJUSTI SPERMA...SKROZ SE IZLEPILA...AAAAAAAAAAAAAAAAAAA SISAJTE MI KITU NARKOSI AAAAAAAAAAAAAAAAA
KITA U CELO (UDRI !!!!! )
03.07.2003., 16:10
POTPUNO TERMANETNO SA SPERMOM NA KITI VAS POZDRAVLJA KITA U CELO :twisted: :twisted:
Kurt Cobain
03.07.2003., 16:55
Eminem je samo jedan od milion rap i hip hop ovaca, koji su dobili kintu i sada misle da su veliki. Ne razumem zashto to shto on izvodi ljudi nazivaju muzikom. To nema dushu. EMinem je ************************************************
I svi oni koji ga ne vole, neka pogledaju novu temu anti-Eminem Grupa!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Killman ||
20.07.2003., 17:48
DRAGANE,EVO TI ODGOVORAHAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSELF TVOJ DRUG ISPOD TEBE
Alan Ford
20.07.2003., 18:29
Stvarno ne vidim svrhu ove rasprave.Eminem je samo prolazna moda.Sta ga to izdvaja od ostalih repera?
Ko ce ga jos slusati za 2-3 godine?
dragomir51
20.07.2003., 21:32
APSOLTNO SE SLAZEM SA TOBOM, ALAN FORD,JA ZAISTA NE MOGU DA SHVATIM SVRHU TE MUZIKE KOJA JE NJENA PORUKA?
U SVAKOM SLUCAJU, BIO EMINEM ILI COOLIO ISTO JE.
poruka je veruj mojim lazima i vristi za mnom ku*ko :lol:
SlipKnoT 4e\/er
Alan Ford
21.07.2003., 18:09
APSOLTNO SE SLAZEM SA TOBOM, ALAN FORD,JA ZAISTA NE MOGU DA SHVATIM SVRHU TE MUZIKE KOJA JE NJENA PORUKA?
U SVAKOM SLUCAJU, BIO EMINEM ILI COOLIO ISTO JE.
Da i coolio je pre par godina bio mega zvezda, a sada ga niko vise i ne pominje.Tako je i Eminem samo jedan trend koji ce brzo proci.
Ali naravno ne treba gledati na RAP sa predrasudama ima tu i grupa koje vrede, na primer Public Enemy, i ne trba ih mesati sa ovim .Medjutim nisam primetio da ih ovi reperi nesto posebno vole.Za njih je pocetak Rap-a Eminem, sto je smesno.Slazes li se sa mnom?
Opet voleo bih da mi neko od repera odgovori zasto toliko gotive Eminema.
Lucky_Charm
21.07.2003., 22:25
SLUSAJTE VI BRE...
NE ZNAM ZASTO GA NEKE ILI NEKI VOLE, AL ZNAM ZASTO GA JA VOLIM... Sigurno ne zato sto je uuuu seksi i tako sladak, a a a i sve te droljaste fraze... Ne znam ko je bio rekao da repuje SAMO o svojim psihickim problemima i da samo repuje da je svet sranje, da su zene ***** i sl. To uopste nije tacno, to govore "reperi" koji su culi mozda jednu, dve pa mozda i ceo cd, ali oni su slusali samo reci... Nije to sve... Moras da se prepustis pesmi, i shvatices koliko on zeli da "promeni" svet, i normalizuje klince, ali nije to sve... On u svakoj pesmi iskazuje nesto novo... U jednoj je svoja najveca ljubav prema cerci, onda u drugoj mozda kaze da je KIM *****, ali niko ne vidi koliko on nju voli ma sta god rekao, u trecoj svojoj kevi kaze da je k*u*rva i sve, al samo zeli da joj poruci koliko ga je povredila, on samo zeli on nje da cuje da joj je zao sto ga je sjebala za sva vremena... I svaja pesma je nesto novo... Tako da ne mozete reci da non-stop repuje o istome... NIJE TACNO!!!
Dobro shvatamo, svi shvataju, da ga "mrzite" zato sto je komercijala, al to je samo dokaz da ljudi shvataju sta zeli da kaze, i da se slazu sa njim... Znaju sta je muzika... NAravno da ima boljih od njega... nema sumnje, ni ja ne slusam Samo njega, al koja prava imate da govorite drugima sta da slusajum, sta je dobro a sta ne... Valjda su toliko pametni da sami odrede sta im se svidja... Sta tek kazete za one koji slusaju narodnjake... Sta vas briga sta se njima/nama svidja, svakome prija drugacija muzika... dosta prepucavanja bre... Slusajte sta se vama svidja, i ostavite druge na miru...
peace out.... :wink:
Lucky_Charm
21.07.2003., 22:28
EMINEM SE NECE PONOVO OZENITI SA KIM!!!!!!!
Lucky_Charm
31.07.2003., 19:31
Izvini deep purple al to nije istina.... Ako ne znas kosu Run DMC i Public Enemy onda ne znas sta je rep. za njih ne znaju samo plavusice koje bi da budu u fazonu, i kojima je eminem najbolji zato sto je sladak il nesto!!!
SLUSAJTE VI BRE...
NE ZNAM ZASTO GA NEKE ILI NEKI VOLE, AL ZNAM ZASTO GA JA VOLIM... Sigurno ne zato sto je uuuu seksi i tako sladak, a a a i sve te droljaste fraze... Ne znam ko je bio rekao da repuje SAMO o svojim psihickim problemima i da samo repuje da je svet *, da su zene ***** i sl. To uopste nije tacno, to govore "reperi" koji su culi mozda jednu, dve pa mozda i ceo cd, ali oni su slusali samo reci... Nije to sve... Moras da se prepustis pesmi, i shvatices koliko on zeli da "promeni" svet, i normalizuje klince, ali nije to sve... On u svakoj pesmi iskazuje nesto novo... U jednoj je svoja najveca ljubav prema cerci, onda u drugoj mozda kaze da je KIM *****, ali niko ne vidi koliko on nju voli ma sta god rekao, u trecoj svojoj kevi kaze da je k*u*rva i sve, al samo zeli da joj poruci koliko ga je povredila, on samo zeli on nje da cuje da joj je zao sto ga je * za sva vremena... I svaja pesma je nesto novo... Tako da ne mozete reci da non-stop repuje o istome... NIJE TACNO!!!
Dobro shvatamo, svi shvataju, da ga "mrzite" zato sto je komercijala, al to je samo dokaz da ljudi shvataju sta zeli da kaze, i da se slazu sa njim... Znaju sta je muzika... NAravno da ima boljih od njega... nema sumnje, ni ja ne slusam Samo njega, al koja prava imate da govorite drugima sta da slusajum, sta je dobro a sta ne... Valjda su toliko pametni da sami odrede sta im se svidja... Sta tek kazete za one koji slusaju narodnjake... Sta vas briga sta se njima/nama svidja, svakome prija drugacija muzika... dosta prepucavanja bre... Slusajte sta se vama svidja, i ostavite druge na miru...
peace out.... :wink:Ne smaraj :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
http://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gifhttp://www.schmaili.com/top_bilder/sch_gif/58.gif
http://www.slipknot.at/4images/data/thumbnails/1/Animiertes_Gif_15.gif http://www.slipknot.at/4images/data/thumbnails/1/Animiertes_Gif_18.gifhttp://www.slipknot.at/4images/data/thumbnails/1/Animiertes_Gif_14.gif
http://home.drenik.net/majaa/majmun.gifhttp://www.yumetal.net/forum/images/avatars/gallery/fantasy/komm.gifhttp://www.yumetal.net/forum/images/avatars/gallery/fantasy/The%20Reaper.gif
You fuckin' touch me I will rip you apart
Shit you call a heart... http://home.drenik.net/majaa/veryangry.gif
01.08.2003., 18:50
e corey koje si ti godiste?!
'89 sto pitas :?
01.08.2003., 19:00
pa vidi se da si enki klinac i da nemas pojma o cemu pricas... :cry: tuzno zaista
see ya...
pa vidi se da si enki klinac i da nemas pojma o cemu pricas... :cry: tuzno zaista
see ya...da zaplaces draga :twisted:
02.08.2003., 16:12
pa "dragi" ne znam ja bas ko bi ovde trebalo da place... :D :lol:
Vlado_KV
02.08.2003., 16:50
Ljudi corey je u pravu!!Eminem je jedan veeeeliki smarac,neznam sta vi u tim njegovim pesmama vidite!!??
Slazem se ja da svako treba da slusa sta hoce al' 'de bas eminem? :!: :!:
Lucky_Charm
02.08.2003., 19:31
ma sta vi bre znate, sa kim sam ja nasla da se raspravljam! :( zalosni ste svi...
pa "dragi" ne znam ja bas ko bi ovde trebalo da place... :D :lol: Ti http://members.lycos.co.uk/webcentar/cs4um/images/smiles/icon_mrgreen.gif
03.08.2003., 16:34
pa ne znam bas... 8)
pa ne znam bas... 8)Pa znas bas... 8)
03.08.2003., 21:07
ma sta vi bre znate, sa kim sam ja nasla da se raspravljam! :( zalosni ste svi...
ako si mi bre pa ti?koje si ti godiste?od kad slusas eminema pa se toliko foliras k'o da ga znas ceo zivot!!!!!Svi vi koji slusate eminema poceli ste da ga slusate od pre godinu dana a on je na sceni vise od pet!!!!!Mislim cast izuzecima(sto ti sigurno nisi)
Ubuduce razmisli pre nego sto budes nesto pisala na forumima jer ovo sad sto si napisala nema veze!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ako si mi bre pa ti?koje si ti godiste?od kad slusas eminema pa se toliko foliras k'o da ga znas ceo zivot!!!!!Svi vi koji slusate eminema poceli ste da ga slusate od pre godinu dana a on je na sceni vise od pet!!!!!Mislim cast izuzecima(sto ti sigurno nisi)
Ubuduce razmisli pre nego sto budes nesto pisala na forumima jer ovo sad sto si napisala nema veze!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:E ljudi ovo se zove fan :lol:
SlipKnoT 4e\/er
Bez veze mi je muzika koju on pravi...
Previse je tih hip hop pevaca...Treba to malo smanjiti
Svaki dan netko novi...Pa dokle..bemu
Ljudi cuo sam da na njegovom novom albumu pise zabranjeno za Srbe i pse.Pse se odnsi na Snoopa a na Srbe sigurno zbog moje Anti-Eminem grupe :lol: Kolko je to tano ne znam mada je sigurno laz :twisted:
Eminam je hip-hop izvidjac na svetu. Njegovi textovi su drugaciji i zato njega moze da slusa samo onaj koji ih razume. Najbolje pesme su mu THE WAY I AM, LOSE YOURSELF, WHITE AMERICA, STAN, 8 MILE, OUR HOUSE.
Eminam je hip-hop izvidjac na svetu. Njegovi textovi su drugaciji i zato njega moze da slusa samo onaj koji ih razume. Najbolje pesme su mu THE WAY I AM, LOSE YOURSELF, WHITE AMERICA, STAN, 8 MILE, OUR HOUSE.
Brate sta se zamajavate sve pesme su mu odlicne
MC_GoGo
28.08.2003., 00:46
:arrow: [/b]On je kralj, svaka pesma je zakon......Ljudi pricaju da je seljak, jer ogovara majku. Da su oni imali takvu majku i ono bi bili takvi.
Courtney
28.08.2003., 00:57
:arrow: [/b]On je kralj, svaka pesma je zakon......Ljudi pricaju da je seljak, jer ogovara majku. Da su oni imali takvu majku i ono bi bili takvi.Ne on ne ogovara majku,on je u svojim pesmama siluje,ubija...razmisli malo o tome.
Tresnjica
17.11.2003., 19:33
:arrow: [/b]On je kralj, svaka pesma je zakon......Ljudi pricaju da je seljak, jer ogovara majku. Da su oni imali takvu majku i ono bi bili takvi.Ne on ne ogovara majku,on je u svojim pesmama siluje,ubija...razmisli malo o tome.Pa..zasto i ne bi???Zasluzila je sve najgore.. :) EMINEM :)
[quote="x-files TORPA"]HAJDE,HAJDE KO JE ZA,A KO JE PROTIV NJEGA,NJEGOVE MUZIKE.STA MISLITE O WHITQUT ME,THE REAL SLIM SHADY,MY NAME IS,STAN,CLEANING MY CLOSET,LOSE YOURSELF,I OSTALIM NJEGOVIM PESMAMA?KOJA JE NAJBOLJA?JA GLASAM ZA STAN I ZA LOSE YOURSE
seljak
kovatch
18.11.2003., 04:13
One day in a time-- je nova stvar 2 Paca,Eminema i Outlawsa
obavezno je skinite sa neta...
Kovatch
kovatch
18.11.2003., 04:15
Greska u tipkanju!!!
One day at a time-- je nova stvar 2 Paca,Eminema i Outlawsa
obavezno je skinite sa neta...
Kovatch
marilyn manson
18.11.2003., 20:33
najbolja je The Way I Am sa Mansonom
Lucky_Charm
28.12.2003., 22:21
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Izvini, Vlado, ali ti me ne poznajes, pa samim tim ne znas APSOLUTNO NISHTA o meni... Ako bas zelis da znas, imam SVE Eminemove cd-ove!! I slusam ga odkad je postao komercijala :)... slusala bih ga i pre, dok je jos bio underground, da zivim u Americi!! Tako da prestani da vredjas nekoga koga uopste ne poznajes!! 8)
SisaDaPimp
28.12.2003., 23:01
eminem je shupak..
Ja sam slusala Eminema jos kad niko nije cuo za njga...On tada i nije bio los. A onda je poceo da bude sve gori i gori...Ovo sad je totalni uzas! Mnogo je poceo da se k.u.r.c.i!
SisaDaPimp
29.12.2003., 21:05
Ma eminem dok se drzao UG je bio jebeno jak MC.. Ali posle se prodao ko ***** i poceo je da radi pesme samo da bi se albumi prodli, i samim tim pooko na kvalitetu.. tako da ono, covek je stvarno shupak nevidjen kao sto sam vec rekao..
Say goodbuy Hollywood, Soldier, Business ...
Pa, ne znam ... malo mi je glupo da se sad ponovo vjenča sa Kim . Znate kako se kaže ... ko te izda jednom , izdaće te hiljadu puta.
Mada, možda je on tip kome to i odgovara ?!
HVALA BOGU DA NEKO IMA ISTO MISLJENJE KAO JA 8)
Lucky_Charm
30.12.2003., 18:55
Ma eminem dok se drzao UG je bio * jak MC.. Ali posle se prodao ko * i poceo je da radi pesme samo da bi se albumi prodli, i samim tim pooko na kvalitetu.. tako da ono, covek je stvarno shupak nevidjen kao sto sam vec rekao..
Pa dobro SisaDaPimp, polovicno se (jednom u zivotu :) ) slazemo u necemu!!!
SisaDaPimp
30.12.2003., 23:06
Ma eminem dok se drzao UG je bio * jak MC.. Ali posle se prodao ko * i poceo je da radi pesme samo da bi se albumi prodli, i samim tim pooko na kvalitetu.. tako da ono, covek je stvarno shupak nevidjen kao sto sam vec rekao..
Pa dobro SisaDaPimp, polovicno se (jednom u zivotu :) ) slazemo u necemu!!!
Ma bash mi drago, aj sad da javimo na radio pa oni da objave siroj populaciji da smo se delicno slozili ;)
Lucky_Charm
30.12.2003., 23:42
:roll:
britgirl
30.12.2003., 23:45
stan je dobra pesma
SisaDaPimp
30.12.2003., 23:51
:roll:
Nesto ti upalo u oko?? Da nije buba mara?? :wink:
em3pac_iverson
23.01.2004., 17:23
Kao i MinM_4life,da se i ja po prvi put donekle slozim sa tobom!!!Jesu mu ranije,dok nije bio toliko poznat pesme bile bolje,mada,ni ove novije pesme nisu bas toliko lose,posebno one za 8Mile....A i " Hailies song" i "Sing for the moment" su mnogo lepe... :wink:
pirratica
28.07.2005., 23:25
Stvarno ne vidim svrhu ove rasprave.Eminem je samo prolazna moda.Sta ga to izdvaja od ostalih repera?
Ko ce ga jos slusati za 2-3 godine?
Evo prosle 2 godine pa ga ja i dalje slusam :P :D
Btw jel zna neko zasto se ova tema ovako zavukla :evil: :?
Eminemovi fanovi GDE STEEEEEE
nikodim
30.07.2005., 04:15
EM i NEM, mislim nema sta da kaze, to o cemu on trabunja rekli su mnogi pre njega hiljadu puta. Ali ipak je cool jer ga je mama tuzila zbog klevete... A i sladak je nije da nije.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Shinoda
30.07.2005., 20:26
P.O.Z.E.R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
nikodim
30.07.2005., 22:58
Pre bih rekao smesno obuceno dete... sve mu je veliko... :?
VisionOfDisorder
31.07.2005., 02:29
Em je car. Samo vi toga niste svesni.
I da, slusham ga od prvog albuma, pratio sam progres i mogu slobodno to da kazem. Kvalitet pesama mu je zaista opao, ali i dalje ima onaj svoj opasan flow kada zeli. Rime mu takodje nisu ono shto su bile... A nije ni fer da sad repuje o socijali i gudri kad to vishe i ne radi. Progres... tako to ide. Chovek je samo iskren.
nikodim
31.07.2005., 12:59
Em je car. Samo vi toga niste svesni.
Meni definitivno nije car... (jos uvek imam predsednika), ne vidim nista tako „carsko“ u tim njegvim bla, bla, bla... naklapanjima a i muzika je smesna.
Ja definitivno nisam osoba koje voli rep, zbog toga i ne umem nista lepo da kazem o takvim izvodjacima sto definitivno smanjuje moju objektivnost... ipak se nadam da nisam bezobrazan. :wink:
AntunTun
01.08.2005., 12:45
em si gluv.....em i nem :)
pirratica
01.08.2005., 22:59
Pre bih rekao smesno obuceno dete... sve mu je veliko... :?
Ehej mucni glavom :idea:
Reperi i nose siroke i velike stvari :idea:
nikodim
01.08.2005., 23:32
"Ajde..." :shock: :shock: :shock: (Kako je to umeo da kaze legendarni Zoran Radmilovic u Radovanu III).
em si gluv.....em i nem :)
:twisted: :twisted: :twisted:
pirratica
03.08.2005., 22:39
"Ajde..." :shock: :shock: :shock: (Kako je to umeo da kaze legendarni Zoran Radmilovic u Radovanu III).
Nije ajde nego JESTE tako
nikodim
03.08.2005., 22:48
Nije ajde nego JESTE tako
Ja sam mislio da se samo on tako odvratno oblaci... a izgleda da sam pogresio i da su svi isti... Ipak, hvala, pomogla si mi da shvatim koliko nista ne znam. :wink:
honey_88
18.09.2005., 18:11
Dakle... recite mi, shta mislite o njemu!! :D
wild_child
18.09.2005., 18:46
: pukeface :
Kurt Cobain
18.09.2005., 19:08
bilo je ovakvih tema, pobogu, bre !!uzhas.
p.s. nishta dobro ne mislim o njemu
wild_child
19.09.2005., 10:36
Hahah da vodi ga kuci mami:P
IvAnA:)
19.09.2005., 10:56
Hahaha......:sick:
Hate....
mrzim ga MRZIM.........!!!!!!!!!!!!!
NJEGA kao i sve ostale repere papke.neskolovani s.pci naqoorcheni do daske,mrzim ih.
treba ih sve povesati.
Lucky_Charm
22.09.2005., 13:50
on je jos aktuelan? O bozen cosmetcs...
wild_child
22.09.2005., 14:19
hahha Bozeen:P
Mladi Čoban
22.09.2005., 17:20
Ja volim emenem bombonice (m&m). Kad god siđem u grad kupim si kesicu.
Lucky girl
22.09.2005., 18:11
ima vec tema o njemu....
a inace,ne mislim o njemu :)
trick-trick
12.11.2006., 01:30
gledam ja ovaj podforum(muzika)vidim fifti ima svoju temu ...a em se nigde ne spominje..ja mislim da i on zasluzuje svoju temu jer je on ipak jedan od kraljeva rap-a,a i covek je prodao 65.000.000 cd.naravno ovde mozete ubacivati slike,komentarisati.....ovo je tema za fanove ,ko ga ne voli nema sta da trazi ovde.peace
Antonio_Break
12.11.2006., 04:00
Najveci kralj a i prijatelj 50 centa.Po meni ima najjace rime od svih repera a i ujedno moj 1. reper.Ima i simpaticnu muziku ali rimeeeeee,stvarno ebu kevu.
Tankian
12.11.2006., 09:34
to,josh jedna tema za mene,pa jebbiga ja odrastao na eminemu.......imam sve shto je izdao u zhivotu chak od infinit-ea preko slim shady i marshall mathers lp i sp-ja pa do eminem show-a,naravno cartain call je tu svi albumi sa d12 i mixtapes i bukvalno sve nerealizovane pesme...znam manje vishe sve lirike napamet.....chovek je stvarno lirichki genije....chak i lichim na njega....toooooooo.....
Tankian
12.11.2006., 09:35
http://img179.imageshack.us/img179/8609/3624651ew4.jpg (http://imageshack.us)
CobRa-SiC-
12.11.2006., 09:50
Jeeee... ako nema temao eminemu... šta onda ima...
trick-trick
12.11.2006., 11:28
Jeeee... ako nema temao eminemu... šta onda ima...
sad ima...
milicaanchy
12.11.2006., 11:44
Aha ene Sic se vratiJo...
CobRa-SiC-
12.11.2006., 11:48
Ljudi, koivamje kyrac... nisamja nigde otišo...
Štose eminema tiče... slušosamga ija... nekad baaašbašbaš intenzivno... al poslednji njegov album koisam uzo je maršal medrz el pi... davno to beše... mada, sadbimi bilo drago da ponovo nešto nađem... al sad nem pojma ni komesam dao diskove...
Kod njegamie jedino i dalje do jaja tošto, da prostite, ne***** o parama... zlatu oko vrata... i tako tim stvarima...
trick-trick
12.11.2006., 12:34
jeste chuli da treba sad da izadje em-ov novil album
trick-trick
12.11.2006., 13:16
*** kako se ovde postuju slike
Tankian
12.11.2006., 13:20
*** kako se ovde postuju slike
http://imageshack.us/
ovo je sajt,uploadujesh sliku,a onda samo prekopirash prvi link ispod slike,ovde gde kucash poruku.....
trick-trick
12.11.2006., 13:21
http://imageshack.us/
ovo je sajt,uploadujesh sliku,a onda samo prekopirash prvi link ispod slike,ovde gde kucash poruku.....
sta bih ja radio bez tebe
Tankian
12.11.2006., 13:26
pa ne bi postavljao slike to je sigurno......ma uzhivaj druzhe,volim ja da pomazhem....
trick-trick
12.11.2006., 13:49
http://img138.imageshack.us/img138/6424/eminemknuckleduster5200se3.jpg
Tankian
12.11.2006., 14:03
eminem jede....
http://img169.imageshack.us/img169/8379/gallery121ns7.jpg (http://imageshack.us)
kralj.....
+SpookyGirl+
12.11.2006., 19:05
ja sam njega baaaš dosta slušala pre neke 2, 3 godine... sada, jedina pesma koju volim je Lose Yourself....
trick-trick
12.11.2006., 19:20
ja je znam celu napamet.
zoranpetrovic84
12.11.2006., 19:31
ja je znam celu napamet.
E *****! Aj' da vidimo...i brojim koliko puta se uhvatis za penis!
trick-trick
12.11.2006., 19:36
najbolje da napisem celu,tako mogu i da prekopiram:look,if you had one shot,one oportunity
trick-trick
12.11.2006., 20:11
E *****! Aj' da vidimo...i brojim koliko puta se uhvatis za penis!
mislio sam znam sve reci,da da ne bi mozda da ti okrenem *u*e.ma zezam se
ludakns
13.11.2006., 06:00
Eminem je po meni OK lik,sto se tiche njegove muzike,mislim da [/B]MORA da bude loma vishe dark...Mada,posto ima toliko fanova shirom sveta,najbolje je okrenuti se na drugu stranu i slushati neshto drugo! :p
swaka mu cast...genije je...kako vam se cini pesma sa akon ?
Makijavelli
03.12.2006., 02:02
komercijala obichna,to nije eminem.....
Antonio_Break
09.12.2006., 22:21
Zna li neko gde mogu naci eminemove tekstove prevedene na srpski?
Makijavelli
09.12.2006., 22:26
ma daj bre nemoj to radish,nece tekstovi nikada zvuchati kao na engleskom.....
saint88
15.12.2006., 16:18
stan definitivno...
saint88
15.12.2006., 16:21
mislim da je on jedan od najzasluznijih sto je rap sad u americi (i u svijetu) postao veoma popularan!
trick-trick
15.12.2006., 20:56
agree
saint88
16.12.2006., 11:43
da, jer je on ako ne i jedini bjelac medju njima.
ah da zaboravio sam ima i bubba sparxxxx......
whitenicky
19.12.2006., 21:36
Eminem ......... 2 white raper ....nakon Vanilla Ice-a ....... lepo se pronashao u svetu CRNOG ZVUKA ... najbolja pesma ...naravno meni ....mocking bird
meni je Stan najbolja... :D
trick-trick
20.12.2006., 00:30
MENI LOSE YOURSELF i WELCOME 2 DETROIT
trenutno slusam just lose it.... :D
trick-trick
20.12.2006., 00:40
u tom spotu je najjace kad povrati na majkla...
nemam taj spot :(....ali gledala sam...
Lucky girl
20.12.2006., 01:19
od svega sto sam citala najdebilnije odgovore sam nasla kod corey i kod eminemovke.........svi ostali su manje vise normalni
ne volim nesto eminema,ali volim par pesma
stan,lose yourself,sing for the moment(samo onaj refren,a to je capio),cleaning up my closet i to je valjda to...........
i prekinite sa nabijanjem misljenja,nek svako slusa sta hoce
Mafijaš
20.12.2006., 11:10
u pravu si.....stan mi je vrlo simpatična,da li zbog Dido....što takođe peva u pesmi......ipak nisam toliki ljubitelj eminema....... 8-)
Antonio_Break
21.12.2006., 18:01
Zna li neko gde mogu pronaci?
Ima li neko prevod pesme without me?
VisionOfDisorder
21.12.2006., 19:01
Lov, voda, zito, marame i kuzis ono
da imas ijednu sansu, da li bi je uzeo
ili propustio, reci sto bi ucinio, jao
Znoje mi se dlanovi, klecam, ruke teske
povracevina po meni, mamini spageti
nervoza, treba mi doza da sam smiren
i spreman bacit’ bombu, ali zaboravljam
da nemam papira, a uzdasi su glasni
I ja otvaram usta, s ne cuju se rijeci
I gusim se, ah, i svi se smiju, ha
i nemam vise vremena, gotovo je, kraj
Nej mogu ustati, nejmogu sjediti
nej mogu spustiti, nej mogu dignuti
nej mogu cutiti, nej mogu vikati
nej mogu plakati, nej mogu kakati
Morat cu stisnuti, treba mi hrabrosti
treba mi ljubavi, treba me brisati
evo me opet, jo, ovaj rep je sranje
nek cuje se pjesma, a ne ovo pricanje
I bolje izgubi se utanjuzi na mome, dabome
pa sve dok nije gotovo
evo ti sansa i ne propusti je
ovakve stvari se rijetko kada dogode
Dusa mi bjezi kroz rupu na mrezi
cijeli svijet je stvoren samo za mene
ja sam kralj, ide voda, cista voda
zivot mi je dosadan iako sam slavan
Jednom kad odem, ja ponovo dodjem
i skupljamo sljive i crvene gljive
i sve je na meni, a ja sam na zeni
a zena na meni, a ja sam u sjenki
Idem od kuce jer tu mi je vruce
a vani je hladno, i srce mi hladno
i hladna je piva, a hladne su pive
hladnoca, vrucina, sve kriva je klima
A i ruzno mi je nesto, a sto
ne znam sto ni jadar
jer puno se prica, a malo se kaze
padaju case sa moje stalaze
Gotova je igra, ja se mijenjam
ja sam bijesan, rusi se krov
i zivot mi je tijesan
i ne ljuljam se u parku vise
mijenjam rapolozenje, trazim osvijezenje
Jer zvakali su i pljuvali me van
i skidali sa bine jer sam bio narodan
a ja i dalje tjer’o svoje bijelo
svoje kao Femo, nisam bio normalan
VisionOfDisorder
21.12.2006., 19:02
koji sam car... josh kad bih ti rekao ko je radio ovaj prevod... ali zato bi trebao da budesh iskusan, a nisi...
saki8050
21.12.2006., 23:11
koji sam car
e vala jesi :lol::lol::lol:
a sta ce ti prevod? :? uci engleski i cuti! :p
trick-trick
22.12.2006., 13:45
ono je lose yourself
zoranpetrovic84
22.12.2006., 14:20
Pogledaj, ako dobijes jednu sansu ili priliku,
Da uhvatis sve sto si zeleo oduvek,
Sve u jednom momentu,
Da li ces to zgrabiti ili dopustiti da ti izmakne?
Yo!, Njegovi dlanovi su znojavi, kolena klecaju,
Ruke su teske, ispovracao se na svoj dzemper,
Mamine spagete, nervozan je,
Ali spolja deluje opusteno I spremno,
Da baca bombe, ali stalno zaboravlja sta je napisao,
Gomila je tako glasna, on otvara usta,
Ali reci ne izlaze, on se gusi, sta?
Svi ga ismevaju, vreme istice,
Vreme je isteklo – bah! Povratak u realnost,
Oh, evo gravitacije, oh ode Rabbit,
On se gusi I tako je besan,
Ali nece on odustati tako lako, a ne!
Nece to uciniti, zna da je u skripcu,
Nije bitno, gotov je,
Zna to ali je prso, tako je daleko,
Da zna da kad se vrati u svoju pokretnu kucu
Morace opet na posao, ponovo, yo, sav taj rep,
Bolje da uhvati trenutak I nada se da ga nece mimoici!
REFREN:
Bolje se izgubi u muzici,
To je tvoj trenutak,
Bolje ga nikada ne pustaj,
Imas samo jednu sansu
Nemoj je uprskati
Jer dobijas sansu samo jednom u zivotu, yo!
Bolje to uradi
Dusa bezi kroz rupu koja se siri
Svet je moj I preuzecu ga,
Napravi me kraljem dok hodamo ka novom svetskom poretku
Normalan zivot smara
Biti superstar znaci biti besmrtan
Sve je zesce I vrelije
Oduvace nas sve I sve kucke se lepe za njega
Znaju ga od obale do obale
Luta svetom usamljenim putevima
Zna da se udaljio od kuce
Nije otac kada dodje kuci,
I jedva da prepoznaje svoju sopstvenu cerku
Ali zapusi nos jer evo hladne vode
Kucke ga vise ne zele, on je hladna roba, idu dalje,
Do sledece face, on pada na nos
I to je bila ta sapunska opera
Pretpostavljam da je on stara krpa
Ali ritam ide dalje , da da dam da dam da da
Nema vise igara, promenilo me je ono sto se zove bes
Odvalicu ovaj jebeni krov
Kao dva zatvorena psa, u pocetku sam se igrao
Raspolozenje se promenilo, sav sam sazvakan
Ispljuvan I oteran sa scene
Ali nastavio sam da rimujem I napisao sledece
Neko je platio I ovu zamku
Sav bol u meni, pojacan cinjenicom
Da ne mogu da sljakam od devet do pet
I ne mogu da obezbedim pravi zivot svojoj porodici
Jer pored proklete hrane, ne mogu da kupim pelene
I to nije film, nema Mekhi Fajfer
To je moj zivot I vremena su teska
I sve je teze pokusavati hraniti I zalivati seme plus
Mala je rastrzana izmedu oca I primadone
Bebina mama vristi I pravi dramu
I to je previse za mene,
Ne zelim da ostanem na ovom mestu
Sta god da se desi, ja sam na jednoj tacki, kao puz
Moram da skujem zaveru ili da zavrsim na robiji ili upucan
Uspeh je moja jedina opcija
Neuspeh ne, mama volim te
Ali ta prikolica mora da ide
Ne mogu da ostarim u sranju Salema
Zato evo me, to je moja jedina sansa
Nege, nemojte me iznevewriti
Mozda je ovo jedina prilika koju imam
Mozes da uradis sve sto si zamislio, covece
saki8050
22.12.2006., 14:43
e lepo shto si to napisao...ali mislim da mu treba without me...
zoranpetrovic84
22.12.2006., 15:16
Eminem - Bez mene
Dve devojke iz kamp kucice trche okolo, trche okolo, trche okolo 2x
Pogodite ko je ponovo tu, Shady je ponovo tu, kazi ortacima
pogodi ko je ponovo tu, ponovo tu, ponovo tu....
napravio sam chudoviste, jer niko vishe nece da gleda Marshala
svi hoce Shady-ja, ja sam raskomadana jetra.
Dobro ako hocete Shejdija dacu vam bash to.
Malo trave pomeshane sa jakim alkoholom.
Malo vodke da ti srce jache lupa, kao elektro shok
koji ce mi doktor u bolnici dati ako ne saradjujem,
kada poludim na operacionom stolu dok me operishe.
Vi ste tako dugo cekali,prestanite da kukate,ja sam tu na tepihu i drkam.
Ms.Cheney znam da imate posao, ali srchani problemi vasheg muza su komplikovani.
Ali Centar za zarazne bolesti me ne ostavlja ili nece da me ostavi,
zato pustite me da vidim.Pokusavali
su da me sklone sa MTV-a ali sve je tako pusto bez mene.
zato dodjite i padnite na usta, jebesh,
sperma dodjite na usnama i pomalo na sisama.
Spremite se jer ce ovo da bude tvrdo, sva moja sudjenja su gotova
zato JEBI SE DEBI!
To izgleda kao posao za mene, dodjite i pratite me,
namatreba malo vise kontroverze jer bi sve bilo prazno bez mene 2X
Mala djavolska deca osecaju se glupo,
srame se jer im roditelji jos uvek slushaju Elvisa.
Osecaju se zarobljeno sve dok neko nije dosao sa misijom i vikao "*****".
Vidovnjak sa zastrashujucom vizijom, moze revoluciju da
izazove tako sto ce radio stanice da zasvinji;
Razbojnik koji u interesu
stari i paznju uziva.Za tebe katastrofa toliko od mog dupeta da
vidish, ali ja sam se vratio,
namesti antenu da bi me chuo i ja cu ti kao geler uci pod kozu.
Centar paznje je na zimu ponovom tu. Ja sam interesantan
bolji od kechera, napadam ushi tvoje dece i uvlachim se unutra.
Proba"Paznja molim" osecash li napetost kada me neko spomene.
Evo 10 centa 2 centa su za dzabe. Dosada. Tako me zovesh?
Puno priche, oko za oko , zub za zub ko ovo i ono kaze:
Chris Kirkpatric, mozesh da dobijesh udarac u dupe.
Gore od malih skotova iz Limp Bizkita i
Moby mozes da budes zgazen od Obija, 36 godina stari peder mozes da mi
pushish. Ne poznajesh me, star si, zaboravi, gotovo je,NIKO NE SLUSHA TECHNO!!!
zato hajde daj mi jedan znak i ja cu biti tu sa novom listom vredjanja.Bio
sam narkoman i bio radoznao sa olovkom od kada se Princ pretvorio u
simbol. Ali ponekad to sranje izgleda kao da oni hoce samo da diskutuju o meni.
To znaci da sam gadan, pri tome ja samo i jesam gadan.
Iako nisam prvi kralj kontroverze, najgori sam josh od Elvis Prislija.
Zato shto sebichno pravim crnachku muziku i koristim je bogat da budem(HEY)
dobar nacin sto uspeva, 20 miliona belih repera se pojavljuju, ali nema veze koliko riba u
moru pliva,Sve bi bilo tako pusto bez mene
ovi su textovi zbilja dirljivi... 8)
Makijavelli
31.12.2006., 21:26
SRECNA NOVA GODINA I NASHEM BELOM CRNCU.......I DA PRESTANE DA SMARA SA LOSHIM PRODUCIRANJEM MUZIKE.....PUSTI BRE DRE-A DA RADI SVOJ POSAO A TI BACAJ RIME....U SVAKOM SLUCHAJU SRECNA TI NOVA.....
aleksandra_93
26.01.2007., 20:55
Eminem je odlican reper volim njegove pesme:When I'm Gone,Ass Like That,Just Lose It,Lose Yourself...
Alexxxa2
26.01.2007., 23:27
Eminem je odlican reper volim njegove pesme:When I'm Gone,Ass Like That,Just Lose It,Lose Yourself...
P.S. Izvinjavam se zbog offtopic-a, ali da ti nisi slucajno iz VA?
Vratimo se temi. Eminem je vrh, naravno posle Paca.
Maxa Grocka
30.01.2007., 21:33
Saćemo da oživimo temu!
Eminem,Eminem,Eminem,Eminem,Eminem,Eminem,Eminem,E minem,Eminem,:!:
Obožavam njegove pesme
omiljene...hmm...
Without me,moking bird,cleaning out my closet:!:
Dovešću još nekog ovde
P.S. Aleksandra je iz Indjije
nesha14586
30.01.2007., 22:31
Eminem rules. Imam jednu knjigu o njemu(nije procitana cela doduse, jer se nema kad) :)
Tip je stvarno extra. Zao mi je sto ga mnogi ne razumeju.
Omiljene pesme: When I'm Gone, Spend Some Time, Real Slim Shady, Guilty Conscience, Stan, Toy Soldiers, Criminal... I jos mnoge druge...
trick-trick
30.01.2007., 23:39
daj meni da chitam...
omiljene pesme:dont push me,lose yourself,mocking bird,were back,the re-up...
LPhoklica
01.02.2007., 00:25
kako je ovaj čovek nekada bio kul, a sada je tako isti kao i svi drugi
jadno, em.. jako jadno
EMINEM
~ovo je bilo u makijevom stilu :lol:~
Maxa Grocka
01.02.2007., 19:09
@ tema
Pa gde se ovih dana krije taj lik
Misam ga odavno video na TV-u
Izgleda da su ga zaboravili!
Možda sprema novi album...
Možda je popravio odnose sa Kim...
Možda se povukao sa scene... ali nezvanično!
možda mu je dosta para:!:
:!:
trick-trick
01.02.2007., 20:21
?????
Maxa Grocka
01.02.2007., 21:28
šta se čudiš zanima me gde je Em:!:
nesha14586
02.02.2007., 21:47
Kako gde, pa tamo... :lol::lol:
Maxa Grocka
02.02.2007., 22:12
....cuz you fill so empty without me:!:
Maxa Grocka
03.02.2007., 14:04
I Z A Š A O N O V I A L B U M
The re-up!
ima extra pesama
ja već skinuo par komada
trick-trick
03.02.2007., 14:09
I Z A Š A O N O V I A L B U M
The re-up!
ima extra pesama
ja već skinuo par komada
ti dechko zaostao u razvoju... :lol: :lol: :lol:
trick-trick
03.02.2007., 14:15
album je izashao josh 6 decembra...:-?
filip14586cyp
07.02.2007., 17:40
meni su omiljene ,THE REAL SLIMM SHADY , FACK,MOCKINGBIRD, SHAKE THAT AKON FT EMINEM ,HI MI NAME IS
trick-trick
07.02.2007., 17:46
meni su omiljene ,THE REAL SLIMM SHADY , FACK,MOCKINGBIRD, SHAKE THAT AKON FT EMINEM ,HI MI NAME IS
:lol::lol:shake that ti je sa nate dog-om...mada poshto si na pisao feat. sa akon-on verovatno si mislio na smack that...
MyStIC-
07.02.2007., 18:04
ko kaze da mu je omiljena pesma fack/shake that/smack that bolje da cuti i preslusa starije albume, naravno ako razumete text, i onda nek se javi
trick-trick
07.02.2007., 18:08
meni je smack that bzvz...
Maxa Grocka
07.02.2007., 20:52
ma daj SMACK THAT je loša pesma pogotovo što je peva Akon ...mislim šta reći
trick-trick
07.02.2007., 22:35
shta ako je peva akon...recimo ...
chamillionaire&akon-ridin overseas je vrh pesma
Oktobar1864
09.02.2007., 00:15
hmmm...otkad se udruzio sa onim kretenom 50kintijem, kvalitet mu je paaaaaaao.
stare pesme tipa sing for the moment, hailes song...one stvarno imaju poruku...
ovo novo je ajmo da imamo pare da duvamo da se kresemo svaki dan i zivot ce nam biti ispunjen!
Toy soldiers je najj !
www.google.se je jedan od stranica koja zna sve!
Trazite malo hip hop historiju da biste naucili sve i hiphop/rap
Peace mathafuckaz !
Loooda_za_Eminemom
19.05.2007., 18:13
EMINEM JE ZAKON,SLUSAJTE SAMO NJEGAAAAAA!!!!!P.S.odakle ste?:)
turbo-ajvar
19.05.2007., 18:18
jeeeeebo vas eminem, odkad je zabranio cigišima i srbima da prisustvuju na njegovim koncertima, postao mi je totalno negativan lik
Loooda_za_Eminemom
19.05.2007., 18:20
Peace!Eminem je konzaaa!
Loooda_za_Eminemom
19.05.2007., 18:28
Odakle ste?Ili odakle si?
different from others...
19.05.2007., 18:29
jeeeeebo vas eminem, odkad je zabranio cigišima i srbima da prisustvuju na njegovim koncertima, postao mi je totalno negativan lik
ovo nisam znao...mada meni u svakom slucaju deluje debilno..vreme je da mu neko kaze:brate izvini ali ti nisi crnac:lol:
jecawaste
19.05.2007., 20:14
ne znam gde sam cula da mu na nekom albumu pise ''zabranjeno za svinje i za Srbe''!!! :twisted:
turbo-ajvar
19.05.2007., 21:38
evo ja ću ovako javno:
em tebra, nisi crnac, jeebi ga, život je takav
MadonnaGirl
20.05.2007., 00:07
Ajde,kako da ne,sad mu samo Srbi smetaju...:roll: :roll: :roll:
Em je EXTRA!
aleksandra_93
20.05.2007., 00:17
i ja sam cula da je neki album izdao i rekao da je to za sve samo ne za proklete srbe.......mada ne verujem.........
Ipak ga volim i dalje slusam........
MadonnaGirl
20.05.2007., 00:20
Ma lupaju...Nemaju pametnija posla...:roll:
nikolina90
20.05.2007., 01:56
Sing for the moment,Say goodbye Hollywood i Lose yourself su mi najbolje njegove pesme!
Eminem je legenda... Njegov album "Infinate" iz 1997-e je njegov najbolji album (po meni)... to je bilo još pre nego je počeo da se potpisuje Slim Shady... On je genije...
different from others...
20.05.2007., 05:26
ako ste toliki fanovi ajde se malo raspitajte za onaj album gde pljuje srbe!ili se plasimo istine? hahaha
ako ste toliki fanovi ajde se malo raspitajte za onaj album gde pljuje srbe!ili se plasimo istine? hahaha
Retarde!
Pod 1) Ljubav za ortake!
Pod 2) Poštovanje za one koji rade isto što i ja!
Isto kao što su, recimo, Austro-Ugari poštovali naše vojskovođe! Nisu ih voleli, ali su ih poštovali!
Tako i ja, Eminema ne volim zbog nekih stvari, ali ga poštujem! Poštujem ga veoma mnogo!
e ako je Eminem za poštovanje -> bang bang :P
mislim...ako eminema poštuješ veoma mnogo zapitaj se malo jesi li normalan..
e ako je Eminem za poštovanje -> bang bang :P
mislim...ako eminema poštuješ veoma mnogo zapitaj se malo jesi li normalan..
Zašto?! :?
crnac u pokushaju .
2pac se prevrce .
Ja sam nekada voleo Eminema, ali posto sam cuo da je rekao da su Srbi govna polomicu sve njegove CD-ove!!!
Ja sam nekada voleo Eminema, ali posto sam cuo da je rekao da su Srbi govna polomicu sve njegove CD-ove!!!
Mene zanima koji je to album?! Ja stalno slušam neke priče, legende o tome... a nikad mi niko nije izneo materijalni (vizuelni) dokaz! Pa hajde..................
I ti... ajde mi reci koji je to album...
different from others...
21.05.2007., 11:00
da sam reper znao bi sve o svakom..takodje bih znao i koji je to album.
da me pitas za neki rock ili metal album,znao bih ja ili bi neko od "nasih"
sta je sledece?cenices agim cekua,i hasim tacija????
MadonnaGirl
21.05.2007., 11:57
Mene zanima koji je to album?! Ja stalno slušam neke priče, legende o tome... a nikad mi niko nije izneo materijalni (vizuelni) dokaz! Pa hajde..................
E i mene stvarno to zanima.Ajd bas da cujem koji je to album...Mozda ga imam...
da sam reper znao bi sve o svakom..takodje bih znao i koji je to album.
da me pitas za neki rock ili metal album,znao bih ja ili bi neko od "nasih"
sta je sledece?cenices agim cekua,i hasim tacija????
Ma ti si retard... jeb.em mu miša...
different from others...
21.05.2007., 17:31
sorry sto si ti glup pa neznas nista u vezi tvog idola...
sorry sto si ti glup pa neznas nista u vezi tvog idola...
Pa dobro... pošto si ti sveznalica, što mi ti ne bi rekao i pokazao taj album... Aj molim te... ***... ja sam piglu, ja ne znam...
Od danas "različitog" zovemo "google"... Mislim, on je najpametniji, on sve zna... i ima rep! :D
Alexxandar
21.05.2007., 18:53
Ma ono ok je... pametniji nego što je u početku izgledao...