PDA

Vidi punu verziju : TUH

Dragan
25.05.2003., 20:43
MA AFRIKA JE MNOGO DALEKO, KO CE DA SE SMARA DA PISE O NJOJ, ZA NJU,ZBOG NJE.

x-files TORPA
26.05.2003., 19:08
Da,da ali postoje i zemje u Africi koje su mnogo lepe

rasta
02.06.2003., 14:03
afrika je zemlja pocetka,sve je krenulo iz afrike.prvi covek je pronadjen na tlu afrike.BACK TO THE ROOTS

dragomir51
22.07.2003., 13:54
ja sam iz beograda i hocu da se dopisujem sa ljudima iz afrike_back to the primitive * all you wanted

mmira
27.07.2003., 14:23
Pored toga sto je sve (danasnja civilizacija, pre svega) pocelo na njenom tlu, mislim da se i zacetak neke nove civilizacije nalazi, takodje u africi. Jer, ova civilizacija, u koju se kunemo da je savrsena i kojoj pripadamo, osudjena je na smrt onog trenutka kada se odvojila od prirode. A, mozda to i nije afrika, mozda je amazonija, recimo......? U svakom slucaju, prezivece oni primerci homo sapiensa koji su jos uvek deo prirode.

Gost
02.08.2003., 18:31
Nisam bas siguran u to.Jedino znam da je Afrika veliko leglo zaraza i bolesti

taja
03.08.2003., 13:25
Nisam sigurna da si bio u Africi jer ne verejujem da bi se otuda vratio sa takvim utiscima. Afrika je potpuno magicna, Egipat posebno

Nadja78
07.09.2003., 21:19
egipattttttttt mmmmmmmmmmmmmmmm 8) /me se pakuje i odlazi da zivi u egipat.... eh.. pa lavica je to....

Jeronimo
24.09.2003., 14:51
Afrika, poligon za isprobavanje novog bioloskog oruzja (SIDA, Ebola itd), tj, USA laboratorija! :(

Leka
25.09.2003., 02:20
Bio sam ovog leta u Egiptu,Hurgada-Kairo...
Mnogo muslimana 80%..cccc...

janny2080
26.09.2003., 19:37
zemlja u kojoj ću provesti narednih par godina...Ima li neko iz Zambije?

sunrise
26.09.2003., 21:17
.....

Alexandro
27.09.2003., 03:49
Ziveo godinu dana u Zimbabweu (godina 2000.) i bilo je prelepo... sve sem ekonomije koja je propala i koliko cujem probada i dalje...

Samo katancic na slic i nemas da brines. U suprotnom... "strangers in the night, AIDS in the morning"

Karantin je cudo be :)

Chan Shaolin Si
07.10.2003., 17:52
zamalo rodjen u libiju nije mi se dalo jer mi je tata pravio rakiju a tamo je alkohol zabranjen.
moj otac je tamo radio u bolnicu i ukrao alkohol kupi na pijacu grozdje i peko kuci rakiju nesto petljao tako da su ga primijetili i istjerali iz zemlje.

disco*bizkit
21.10.2003., 19:34
Istina je da je Afika zivot koji je "back to the roots"- verujte, nema nista nazadnije od ovog kontinenta. Jeste, istina je, da je i leglo svakakvih bolesti- kada virus dode na ove prostore, on neprestano hara.Takode: ukus ananasa u bg nemoze nikada biti kao Africi; ukus prebranca u Africi, nemoze nikada biti kao u bg.
Egzoticnost ovog kontinenta se meri u najednostavnijim stvarima- vetar, reka, trava, drvece, boje, ritam, zivotinje. Egzoticnost urbanog sveta se meri u kaficima, restoranima, parkovima, muzejima...
Sve vam to ide u krug, ljudi moji...

disco*bizkit
21.10.2003., 19:34
Istina je da je Afika zivot koji je "back to the roots"- verujte, nema nista nazadnije od ovog kontinenta. Jeste, istina je, da je i leglo svakakvih bolesti- kada virus dode na ove prostore, on neprestano hara.Takode: ukus ananasa u bg ne moze nikada biti kao Africi; ukus prebranca u Africi, ne moze nikada biti kao u bg.
Egzoticnost ovog kontinenta se meri u najednostavnijim stvarima- vetar, reka, trava, drvece, boje, ritam, zivotinje. Egzoticnost urbanog sveta se meri u kaficima, restoranima, parkovima, muzejima...

01.11.2003., 17:16
Nisam sigurna da si bio u Africi jer ne verejujem da bi se otuda vratio sa takvim utiscima. Afrika je potpuno magicna, Egipat posebno
ja bi u onu juzniju crnu !!

01.11.2003., 17:21
Istina je da je Afika zivot koji je "back to the roots"- verujte, nema nista nazadnije od ovog kontinenta. Jeste, istina je, da je i leglo svakakvih bolesti- kada virus dode na ove prostore, on neprestano hara.Takode: ukus ananasa u bg ne moze nikada biti kao Africi; ukus prebranca u Africi, ne moze nikada biti kao u bg.

uu ja bi isla da vidim je l ne moram da se razbolim ako odem

Taisha
03.08.2004., 14:16
MA AFRIKA JE MNOGO DALEKO, KO CE DA SE SMARA DA PISE O NJOJ, ZA NJU,ZBOG NJE.

Afrika je najlepsha i najmagichnija !!! U svakom pogledu!!!