Vidi punu verziju : Zasto povredjuju momci devojke
Vama je svima super u pocetku tada se devojka i zagreje i pokaze svoja osecanja a zatim kasnije ispasta zato sto je to ucinila.Zasto su sve osobe muskog pola takve?
somebody
25.05.2003., 18:48
a zasto su zenske takve??
VisionOfDisorder
25.05.2003., 22:23
ne generalizuj molim te.
to je stvar individue. ako te je momak ispalio i povredio, ne znachi da su svi takvi.
ma i zene smo iste... naravno tvoja reakcija je skroz razumljiva mada sve zavisi sa koje strane relacije se nalazis kao ostavljac ili kao ostavljeni...
kako mislis povredjuju? sta udaraju ih necim negde...? ma sto pricate gluposti... "povredjen" svako moze da bude ali mora to da prvo trazi, drugo da sama omoguci sebi da bude povredjena..to je igrica.. muskarac kao ucini nesto a to nesto izazove bol, tugu bes kod devojke i ona biva povredjena medjutim ako nece onda joj niko nemoze uciniti te emocije
E Meduza, i ja mislila do pre neki dan bas kao ti, to su samo igrice osoba koje treze da budu povredjene. I onda se desi da nesto sto mi je izgledalo kao idealna veza za oboje, njemu nije bas mnogo znacilo. I sve gotovo za nekoliko minuta. A sve uz pricu o prijateljstvu nakon nekog vremena i bla, bla. Pitam se sada, iako nisam igrala nikakvu igru, kako da se ne osecam povredjena?
Vama je svima super u pocetku tada se devojka i zagreje i pokaze svoja osecanja a zatim kasnije ispasta zato sto je to ucinila.Zasto su sve osobe muskog pola takve?
JA VISE VOLIM DA NJIH(MUSKARCE) MALTRETIRAM, PONIZAVAM, POVREDJUJEM...
...SVE U SVEMU, KROZ ZIVOT SAM NAUCILA KAKO ONI TO RADE NAMA DEVOJKAMA!
...uuu Vanja,pedagoshki nema shta,verovatno si nailazila na skotove dosta uchestalije nego na ok tipove...temu mogu slobodno da obrnem i da postavim pitanje zashto vi to radite nama?80% vas je u fazonu"jao nisam ovo ochekivala,super mi je,ne mogu da verujem da mi se ovo dogadja..."i ostala prangijanja,pa kad dodje do konkretnih stvari"..znash,ja sam kreten,ne znam shta hocu,ja bi to neobavezno..." bla bla bla...uglavnom,vecina vas bi da se *resne a da vam ne udje(vulgarno,ali istrpite),a siguran sam kada bi sproveli neku anketu ko je vishe "zajeban" po pitanju ove teme,procentualno bi bile u manjini...devojke imaju vishe nagona,moci i (ne)razloga da rade takve stvari,tako da bi ovo pitanje trebalo postavljati njima a ne nama...u svakom sluchaju respect za svachije mishljenje,nadam se da ga ima i za moje...pozdrav za sve:)
Lord of Chaos
16.06.2003., 10:43
Sale, to nas sve vraca na temu emancipacije i njenog uproscavanja....:) Apsolutno imas pravo, ali isto tako mislim da ovako radikalni stavovi kao sto su Vanjini ne zasluzuju ama bas nikakav komentar....
pa mislim da joj se desilo ili jedno jako ili nekoliko vezanih loshih iskustava po pitanju toga i devojka je zakljuchila da nas treba vuci za nos i zajebavati tipove,da je to cool...ne znam da li je svesna da bi tako jednom prilikom mogla to uraditi tipu koji bi bio savrshen za nju,koji bi pravi za nju...bilo bi totalno shit...
Lord of Chaos
16.06.2003., 10:51
Pazi, onaj kome je pamet medju nogama i koga moze da ubedi da je njena maca od zlata, toga moze da vuce za nos, sve ostalo je na njenu stetu, no macho ribe to jako kasno shvate....
Gazdarica
16.06.2003., 11:54
Da li je svrha musko-zenskih odnosa ko ce koga za*ebati? Da li je najvaznije to da ne budes za*eban, vec da ti za*ebes drugu stranu, i tako nahranis svoj ego...???
Zalosno...
Gazdinka ... KLAP KLAP
pogodak u crno... moj poklon... konačno neko sa pametnim pitanjem!!!
kiss darliN'
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:02
Gazdarice, znas me dovoljno da bi ti bilo jasno da ja vise volim da za'ebem no 'leba da jedem.....:)
Gazdarica
16.06.2003., 15:16
Heh, samo mi nije jasno kako si se ti nasao prozvan u mojim rijecima...:))
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:19
Nisam se osetio prozvanim, ali ne volim price tipa 'mi, zene i vi, muskarci'....Mi jedni bez drugih ne mozemo, a generalno najvise vremena provodimo drndajuci jedni druge....Nema tu krivca, to je jednostavno tako i strasno me nervira sto ce se to jako tesko nekada promeniti....
Gazdarica
16.06.2003., 15:20
Pa, ebem li ga zar i ja nisam to isto rekla, samo drugim rijecima...???
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:21
Pa jesi, ali fraze tipa 'slazem se' su zabranjene....:)
Gazdarica
16.06.2003., 15:23
E, *ebem te... (ovo je ona moja reakcija kad me neko pozitivno iznervira)...:)))
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:24
....and LoC scores another one for the male club....:)
LoC samo se ti teši... ti si pobednik samo u "njihovim" očima ... eto vam sad male pa female pa no-male :PPP
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:27
Svidja mi se to sto je vas smisao za humor obrnuto proporcionalan temperaturi u Beogradu....:)
Gazdarica
16.06.2003., 15:28
Kako bilo, ja sam odavno vec umorna i preumorna od takvih "borbi"...
Priznajem, nekad mi je bilo to zanimljivo, isto kao sto sam sve vise letjela za onim ko me vuce za nos...
U medjuvremenu sam malo odrasla i prestala da budem luda mazohistkinja...
Ako me neko pocne povrjedjivati, moze me samo time otjerati od sebe...
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:30
Ma naravno, nemam ni ja vise strpljenja za te detinjarije....I mnogo mi je lakse sada da neku simpatiju zamenim apsolutnom indiferentnoscu prema nekoj zenskoj osobi koja se tako ponasa....
Gazdarica
16.06.2003., 15:34
Zar nije mnogo ljepse da dvoje ljudi koji su u vezi, razmjenjuju tople emocije i uzivaju u zajednickim trenucima, nego da im zajednicko vrijeme, protekne u neprekidnoj borbi za dominaciju...?
a jel znate da u ljubljani opet pada kiša... jezivo... poslednji put kad sam se sklonila od kiše wuffff... ajd malo razbijte tu monotoniju :PPPpppPPP pa maštajte šta se čoveku sve može desiti zbog kiše, do pre neki dan ja sam mislila da možeš samo pokisnuti sad znam da možeš i dobro ovlažiti ,-)
Gazdarica
16.06.2003., 15:38
Hehe, blondi, mozda mi do veceras stigne ta kisa, od tebe, pa taman da isprobam taj tvoj "kisni recept"...:)))
pazi se vlage mila može biti opasno po život ,-) mada ne boli :)))))))
Gazdarica
16.06.2003., 15:47
Ma, jeste, znam... S jedne strane, kad je vlazno lako je uklizati, ali s druge strane, moras biti pazljiv da ne oktlizes gdje ne treba...:)
Lord of Chaos
16.06.2003., 15:52
'Ebem ga, uzeleo sam se one iskrene neznosti gde je nebitno mesto i vreme vec samo nas dvoje....Postao sam hladan, i to me uzasava....
You can find me in the club, bottle full of bub
Look mami I got the X if you into taking drugs
I'm into having sex, I ain't into making love
So come give me a hug if you into to getting rubbed
Gazdarica
16.06.2003., 15:58
A zamisli onda tek uzasa, kad skontas da si, ne samo hladan, nego i prazan iznutra...
Lord of Chaos
16.06.2003., 16:00
Na prazninu sam odavno navikao....
Gazdarica
16.06.2003., 16:03
Eh, onda smo isti...
Samo, kako to izmijeniti...???
Lord of Chaos
16.06.2003., 16:05
Nema jaceg dozivljaja za mene od onog kada drzis glavu voljene zene na svom ramenu, pleses i pevusis jos 'You're just to good to be true'....A onda joj to pevas svakog dana jer bas tako mislis, i svakog dana je to sve jace i jace, i prija, i osecas se dobro zbog toga, osecas se kao pravi covek, sam sebi veliki....
Gazdarica
16.06.2003., 16:13
Samo se rastuzim, kad pricam o ovakvim stvarima...
Isplivaju neke uspomene, neki trenuci kad nisi znao ni gdje si, ni sta si, ni sta radis... Sve je bilo to sto si kraj te osobe i sto je gledas u oci, udises njen miris, cujes otkucaje srca... Utopljen u pogled nemas pojma da li je proslo 5 sekundi, 5 ili 50 minuta... A mozda su i sati prosli...
Ma, seks je sjajan, ali ljubav je LJUBAV...
Lord of Chaos
16.06.2003., 16:17
By all means it is so....I sve posle toga se svodi na cekanje neke kopije onoga sto si tada doziveo, iako i sam dobro znas da nikada ne moze vise biti isto kao tada....A budes srecan samo da naletis na normalnu osobu sa kojom mozes da razgovaras, bez obzira na to sto ne zelis ili ne mozes da imas bilo sta sa njom....Ma, ono sto me ne ubije, cini me samo jacim....:)
Gazdarica
16.06.2003., 16:24
Ne, ne treba kopija da bude... Svaka ljubav treba da bude posebna, na svoj nacin...
Dugo sam mislila da se nakon prvog puta, vise nikad necu zaljubiti, ali desilo se i to... Opet, mozda je sve to nekad bilo lakse, dok si jako mlad...
Skontala sam da je upravo danas, od moje druge zaljubljenosti, proslo isto onoliko vremena, koliko je bilo proteklo izmedju prvog i drugog zaljubljivanja... Heh, samo danas od trece ljubavi nema ni traga...
Opet, treba misliti pozitivno...
Sta nam drugo i preostaje...
Karakter
19.06.2003., 00:54
Vanja, tvoja izjava je nesto ubedljivo najidiotskije sto sam procitao u zivotu. Pa ko te je zadojio tim mracnjastvom majke ti? Jel' ti kopcas sustinu musko zenskih odnosa i razliku izmedju nje i tvog razmisljanja? I dalje, otkud ti pravo da ti nekog iscimavas, povredjujes itd. i da li mislis da se te stvari ne beleze na neki tvoj "tekuci racun" sa kojeg ces dobiti urednu isplatu sa kamatom? Dozovi se!
...uuu Vanja,pedagoshki nema shta,verovatno si nailazila na skotove dosta uchestalije nego na ok tipove...temu mogu slobodno da obrnem i da postavim pitanje zashto vi to radite nama?80% vas je u fazonu"jao nisam ovo ochekivala,super mi je,ne mogu da verujem da mi se ovo dogadja..."i ostala prangijanja,pa kad dodje do konkretnih stvari"..znash,ja sam kreten,ne znam shta hocu,ja bi to neobavezno..." bla bla bla...uglavnom,vecina vas bi da se *resne a da vam ne udje(vulgarno,ali istrpite),a siguran sam kada bi sproveli neku anketu ko je vishe "*" po pitanju ove teme,procentualno bi bile u manjini...devojke imaju vishe nagona,moci i (ne)razloga da rade takve stvari,tako da bi ovo pitanje trebalo postavljati njima a ne nama...u svakom sluchaju respect za svachije mishljenje,nadam se da ga ima i za moje...pozdrav za sve:)
MA, SVI STE VI KRETENI! TREBA VAS SAMO VUCI ZA NOS I MALTRETIRATI VAS!
MUSKARCI SU OBICNA GOVNA!
Vanja, tvoja izjava je nesto ubedljivo najidiotskije sto sam procitao u zivotu. Pa ko te je zadojio tim mracnjastvom majke ti? Jel' ti kopcas sustinu musko zenskih odnosa i razliku izmedju nje i tvog razmisljanja? I dalje, otkud ti pravo da ti nekog iscimavas, povredjujes itd. i da li mislis da se te stvari ne beleze na neki tvoj "tekuci racun" sa kojeg ces dobiti urednu isplatu sa kamatom? Dozovi se!
MRZIM MUSKARCE!
Lord of Chaos
19.06.2003., 08:28
Stvarno jadnog sveta ima....
Gazdarica
19.06.2003., 09:59
Vanjaa, pa predji u lezbejke, ako vec nisi...
Hmmmmmmmmm
19.06.2003., 10:06
dobro nemojte tako ko zna sta je ona sve dozivela kada je bila mala zao mi je.
Vanjaa, pa predji u lezbejke, ako vec nisi...
E, BAS TI HVALA. DA SI I TI PREZIVELA ISTO STO I JA NE BI TAKO PRICALA.
Stvarno jadnog sveta ima....
I JA SE SLAZEM SA TOBOM. ZNAM DA STVARNO JADNOG SVETA IMA...DA NIJE TAKO NIKADA OVO NEBI PISALA,VERUJ MI!
ZAO MI JE STO ME NIKO NE RAZUME!
Gazdarica
19.06.2003., 10:18
Draga moja, ma sta da si prozivjela, to ne znaci da su svi muskarci zivotinje... Ima divnih muskaraca na ovom svijetu, bas kao sto ih ima i losih... Isto vazi i za zene... Na osnovu svog loseg iskustva, nemas pravo da sve osudjujes...
Budi jaka i ne dozvoli da ti ono sto si dozivjela unistava zivot... Uzdigni se iznad toga...
Ovakvim stavom, kakav sada imas, prvenstveno unistavas sebe...
Razmisli o tome...
Btw. nisi ti jedina koja je prezivjela ruzne stvari... To sto ja ne mrzim muskrace, ne znaci da nisam dozivjela ruzne stvari... Ali, ne dozovljavam da me to ubije... Jer da dozvolim, samo bih sebi naudila...
HVALA TI! JEDINO ME TI OCIGLEDNO RAZUMES!
neko iz gomile
03.07.2003., 12:00
HVALA TI! JEDINO ME TI OCIGLEDNO RAZUMES!Vanja, mozda ovde svi sve shvatamo kao zezanje i cisto prepucavanje: "Muskarci su govna!" "E nije nego su zene p..ke!" Ne mozes ocekivati od svakog da te razume kad ne zna o cemu se radi. Priznajem, ni ja te u pocetku nisam shvatila ozbiljno, ali zelim da te razumem, pa ako hoces, napisi sta je to zbog cega si postala toliko ogorcena. Mozda smo i imale slicna iskustva, samo sto se sad drugacije borimo sa tim.
pcelica
03.07.2003., 15:29
HVALA TI! JEDINO ME TI OCIGLEDNO RAZUMES!
nisi jedina koja je dozivela lose stvari od muskaraca, ali nemoj se gubiti ili jos gore mrzeti, to ne valja po tebe, osecas se lose i ogorceno.
ima i dobrih ljudi moras im prvo dati sansu u svojoj glavi tek onda ces moci da ih prepoznas. :wink:
ne zaboravi da ima i zena koje povredjuju , pa zamisli gde bismo stigli da svi razmisljaju tako kao ti
tamo neki
03.07.2003., 18:42
i mene je bivsa ispovredjivala i iskoriscavala a dobio sam i dosta korpi i da li treba da pisem da su zene govna
Heh, samo mi nije jasno kako si se ti nasao prozvan u mojim rijecima...:))
Pa verovatno kroz reč žalosno.
Gazdarica
04.07.2003., 15:26
Ma, razjasnjeno jesve u kasnijim postovima... :wink:
Mislim da u tim stvarima,nema ni pravila,ni definicije.Stvar karaktera i zivotnog shvatanja.Hajde da budemo realni i da priznamo ,da i mi zene,nismo nista bolje!Znam minimalno deset zena,koje kazu da ih tolika ljubav i toliko titranje ,njihovih momaka,KATASTROFALNO NERVIRA I DOVODI DO LUDILA.Pa sta tada da se kaze!Da su ti isti muskarci idioti,tada bih devojke trckarale oko njih,a ovako mogu slobodno da kazem,DA ISKORISTAVAJU,neciju neznost,dobrotu,paznju i ljubav.
Ma daj bwe nemoj samo mushkarce kriviti,nismo ni mi nishta bolje:)))mi mislimo da oni nas povredjuju a oni misle da mi njih...tako da je to sve isto :shock: