Vidi punu verziju : Dijeta bre...
rastamann
17.09.2003., 02:06
Idem na dijetu od sutra...Molim rechi podrshke ili vam se svidjam ovakav?...........heheh.....
Incognito
17.09.2003., 02:10
Idem na dijetu od sutra...Molim rechi podrshke ili vam se svidjam ovakav?...........heheh.....
Au... e ovo mora da se zalije...
Hoces da ti preporucim dijetu? Stara kineska metoda... Jedes mesec dana, tri puta dnevno, pilecu supu... ali stapicima :lol: :lol: :lol:
Poz.
P.S. Betty voli debeljuskaste, pa se prvo konsultuj s' njom :wink:
rastamann
17.09.2003., 02:11
Pa za nju je topic i postavljen-primarno...
onda da mi i ne komentarisemo :twisted: :twisted: :twisted:
A od nje - ni traga ni glasa, sram je bilo :twisted:
rastamann
17.09.2003., 02:19
Postavljen je za sve deki, ali za nju primarno...
paralela
17.09.2003., 02:20
:twisted: :wink:
Nemoj to da spominjesh ovde....Mnogo nas se lozi na debeljushkaste... hehe
A od nje - ni traga ni glasa, sram je bilo :twisted:
Ma, Betty yek sad krenula da vidi sta dijeta sta kog vraga....:lol: Posto ja se od hrane ne uzdrzavam ni malo pa dobro, mozda malo, ali samo od masnoce, sto ne ukljucuje majonez. Mislim da bih bilo sta mogla da pojedem ako je s majonezom, hehe...)
Rasta, mili, sto se mene tice, na dijetu ne moras uopste....
Jel da da je sladak ovako? :lol:
...mislim ako sam ja dobro ukopchala rasta dobio si zeleno svetlo ne samo da prisustvujesh roshtilju u nedelju vec i da uchestvujesh :lol: :lol: :lol:
rasto, dijeta je dobra stvar ali za svakog licno, a ne zbog nekog drugog.
meni si potpuno ok takav kakvog te znam, a i za betty mislim...
btw. volim kad muskarca ima svuda gde treba. pa neka i ima viska!!! juce bas gledam jednu kosinu na stomaku koju je neko ovog leta lepo napravio, kao skakaonica. i uopste mi ne smeta, ni u jednom smislu.
Rastaman... mislim da to kazuje mnogo - povećanje apetita ti je sasvim normalna stvar.
a devojchice debeljuce? Lako je vama dechacima.. neka , neka ima svuda po malo, nije bitno moze i stomak da ima - on je dechak...
pa i ja sam mala i debela, hehehe...pitajte Zaka!
Alexandro
19.09.2003., 03:00
Ovde neko o dijeti? :)
Rastamanne, ne znam "koliki" si, ali veci od mene verovatno nisi :)
Live life at full crush and keep the diet :)
Samo nemoj da te opterecuje cinjenica da imas visak :)
pa i ja sam mala i debela, hehehe...pitajte Zaka!
Zak se vidim ne buni :wink:
posmatrac
19.09.2003., 12:15
ako je topic o dijeti postavljen radi zajebancije onda nista.
ali ako zaista imas problema sa kilogramima preporucio bih ti cigotu (iz iskustva)! makar nedelju dana! tamo ce ti uraditi sve potrebne analize da vidis na cemu si, a ima i predavanja o ishrani, uzrocima gojaznosti i najboljim nacinima za skidanje kilograma.
sta je najbitnije (a to ces tamo cuti) dijetom (koja se sastoji samo od manjeg konzumiranja hrane bez fizicke aktivnosti) vise se gubi misicne i kostane mase nego sala.
ili u prevodu ako pre dijete imas 100 kila i 20% masti u telu.
nakon dijete (gladovanjem) imaces 95 kila i 25% masti u telu.
care netreba ti dijeta samo izbaci hleb ja sam smrsao pet kilograma za dvadeset dana a jeo sam tri puta dnevno naravno bez hleba probaj pali
Vrlo je bitan dobro izbalansiran dorucak, tipa musli i jogurt i banane i nes kafa bez pene....hehehe, ja preeskaceeem musli.....
Al to meni niko ne veruje. I onda si mnaje gladan, i manje mozes da pojedes i za rucak......don't ask me why.....
TOMAX_2006
03.05.2006., 20:57
................
esperanca137
03.05.2006., 21:26
i ja pocinjem da drzim dijetu ali sutra:p
Jao rasto,...dobro bi ti doshla dijetica,zbog sebe samog,ne zbog drugih,...ja sam na dijeti nedelju dana vec i skinula sam 3 kile,a pomogla mi je literatura "Ishrana u skladu sa krvnom grupom - Program ishrane za idealnu tezinu,zdravlje i vitalnost" - Anita Hesman Kosaris...
Probaj to,nadji tu knjigu,evo ja sam A negativna i trebalo bi da budem vegeterijanac,ali nisam bash sve izbacila,svaka grupa ima svoje,...A mozesh i klasichno da probash da jedesh samo pirinach,voce,salate za ruchak i vecheru(nikako posle 20:00) a ujutru kad ustanesh samo toplu vodu sa limunom,...i izbaci shecer,chak i iz kafe...
Ovo moje je ozbiljno,ali ti si neozbiljan,pa sad kako hocesh:D
Cekam kuma
03.05.2006., 21:45
[QUOTE=esperanca137]i ja pocinjem da drzim dijetu ali sutra:p[/QUOTE
mucicu te od sutra punim tanjirima:p
Oximoron
03.05.2006., 21:55
Ko izvuche ovu temu iz kerozina *** xD
esperanca137
03.05.2006., 22:03
[QUOTE=esperanca137]i ja pocinjem da drzim dijetu ali sutra:p[/QUOTE
mucicu te od sutra punim tanjirima:p
kume,pa nije tvoj kum kod mene:mrgreen: sto me juris bwe:p
Cekam kuma
03.05.2006., 22:19
Ot'šo kum, pa možemo da počnemo sa mučenjem.
Za početak: kolačići
sanja a odakle ti poznajesh rastamana
deluje da ste prisniji
kako se vi svi znate
sanja a odakle ti poznajesh rastamana
deluje da ste prisniji
kako se vi svi znate
Eto,...sticajem okolnosti,...sluchajno
religiozni_nick
04.05.2006., 02:08
bole te uvo
whitenicky
04.05.2006., 07:28
Samo sportom da se bavis , jer izbacivanjem nekih namernica poput hleba , testenine ..... nije resenje , organizam ti slabi i non stop ces razmisljati o hrani ... ! Ako ne volis da se bavis sportom , resenje pre obroka popijes kapsulu jabukovog sirceta i jedi u manjim kolicinama i nemoj da jedes posle 18 h .
NatasaNatasa
04.05.2006., 09:33
Meni se svidjaš takav ... ako bi smršao, možda bi ti i mozak otanjio .. a to ne bi bilo dobro :lol:
chika_doktor
04.05.2006., 10:37
Samo sportom da se bavis , jer izbacivanjem nekih namernica poput hleba , testenine ..... nije resenje , organizam ti slabi i non stop ces razmisljati o hrani ... ! Ako ne volis da se bavis sportom , resenje pre obroka popijes kapsulu jabukovog sirceta i jedi u manjim kolicinama i nemoj da jedes posle 18 h .
mda..pa onda kad prestane sa sportom ima da se ukrmachi ko njasvi....znaci samo manje jesti i to je to...odvadi brate malo od porcije...yes to gadno kad morash imati neka ogranicenja..fala bogu ja nikad necu biti debeo....al dobro...nisu svi savrseni kao ja...
NatasaNatasa
04.05.2006., 10:39
mda..pa onda kad prestane sa sportom ima da se ukrmachi ko njasvi....znaci samo manje jesti i to je to...odvadi brate malo od porcije...yes to gadno kad morash imati neka ogranicenja..fala bogu ja nikad necu biti debeo....al dobro...nisu svi savrseni kao ja...
Blago onom ko rano poludi, život će mu proći u veselju :lol:
chika_doktor
04.05.2006., 10:40
mudro zborish i pametno rezonujes....
Ja sa 14 kg manje, http://www.zdrav-zivot.com/pre&posle.jpg
whitenicky
06.09.2006., 11:14
odlicno @hamere , nadam se da se neces vise toliko ugojiti jedino ako planiras da krenes u teretanu i nabacujes masu koju vremenom pretvaras u misice !
rastamann
06.09.2006., 11:25
Meni se svidjaš takav ... ako bi smršao, možda bi ti i mozak otanjio .. a to ne bi bilo dobro :lol:
Nije mozak otanjio, just moi...
NatasaNatasa
06.09.2006., 11:35
Svidjaš nam se takav .. bojim se ako smršaš, smršaće ti i duhovitost .. a to nije dobro.
chika_doktor
06.09.2006., 11:45
protiv prorode se ne moze..necesh uspjeti...udebljaces se ponovo ubrzo...bolje se ne pati...
rastamann
06.09.2006., 12:12
protiv prorode se ne moze..necesh uspjeti...udebljaces se ponovo ubrzo...bolje se ne pati...
Dotore, ova tema je stara 3 godine :)
pa ne moze on da propusti da pofali svoje zmijsko telo, iako ga niko nije pito :lol:
chika_doktor
06.09.2006., 12:18
iiiiiiiii jesil jos debel i masan?:)))) ko tjevap kod muje
chika_doktor
06.09.2006., 12:19
pa ne moze on da propusti da pofali svoje zmijsko telo, iako ga niko nije pito :lol:
ti debela tjuti...niko te nije nishta pito:)))))))))))
e sad cuti, necu... odo da jedem krofne...
chika_doktor
06.09.2006., 12:23
debelaaaaa debelaaaa...... :D ****** ti ko americhki policajac...:))))))
Banshee
06.09.2006., 12:24
i? jel bila uspesna ta davnasnja dijeta ili ne? :?
chika_doktor
06.09.2006., 12:26
de si nakurchena sha mai?:)))))))))
rastamann
06.09.2006., 12:26
Shta prichash bre dotore, ona pi.chka kosmichka. Ahahaha....
rastamann
06.09.2006., 12:27
i? jel bila uspesna ta davnasnja dijeta ili ne? :?
Ma skinulo se samo od sebe. Ima josh, ali ni na kakvu dijetu nisam ishao...
pajamaca
06.09.2006., 12:31
rastimire..
ja ti tu ništa neB mijenjo.
ti si meni sav ko šećerlema...
( a sad da častiš krempite)
chika_doktor
06.09.2006., 12:33
Shta prichash bre dotore, ona pi.chka kosmichka. Ahahaha....
ma osjetjam uvijek neku negativnu kosmichku energiju...kad god se pojavi na forumu..mislim da bi joj uspio istjerati te djavle iz glave...:)))) jer ja sam doktor..ja bolesne lechim... :-D
rastamann
06.09.2006., 12:36
Pa silan bi posao imao kada bi lechio sve bolesti po forumu :) :) :)
chika_doktor
06.09.2006., 12:39
firma mala al para kapa:))))))
Bandido
06.09.2006., 12:59
Doručak 12gr leba, 46 gr sira ili 2 lista zelene salate
Užina: 2 čaše mlake vode ili 3 lista zelene salate
Ručak: 48gr paradajza ili drugog sezonskog voća ili 4 lista zelene salate
Večera: kriška sezonskog voća ili 5 lista zelene salate
Noćeranje: kilo-dva leba, sarma, prebranac, prasećina (ili junećina), ćevapi, škembići, pljeskavice, pileća džigerica...
Zelena salata može ako nisi sve pojeo.
Ponavljati postupak mesec dana - NIKO se nije žalio!
Cupavka
25.09.2006., 12:07
***., toliko je zena glasalo protiv te tvoje dijete, da ja nemam vise sta da dodam...budi uvek takav, sladak, sto rece pajamace , kao secerlema...:)...eeee, na kakve sve teme necu da naidjem, tragajuci za nekom starom :)...a, jos ne nadjoh ono sto trazim...
whitenicky
25.09.2006., 12:11
VEROVALI ili NE ...evo adresa
www.herbalife.com
Prosle sedmice @PLES i ja setamo gradom i jedva prepoznajem ortaka , imao je 120kg sada ima 94 drugi covek ...ja pitam sta bre, kako ... kad mi je pokazao slike , keve , calete i sestre pre i posle uzimanja tih preparata ostao sam bez komentara ...mozda nekom zatreba , pozz
Cupavka
25.09.2006., 21:16
Kanda se ti i taj Ples slabo razdvajate :):)...nego, nema veze..."ako, ako deco,samo nemojte da sedite golim doopetom po tom betonu..." sto rece baba :)))
PLESsitnihDEMONA
25.09.2006., 22:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Peta W.
26.09.2006., 00:12
.shta je ovde starih likova na prvoj strani... :)