PDA

Vidi punu verziju : Da li Kraljevo umire?

Stranice : [1] 2

Majesty Of The Nightsky
09.04.2005., 13:53
Kraljevcani da li ste primetili da nam grad umire?
Osim diskoteka i dobre ponude za djuskanje uz narodnjake,ovde nema nicega.
Zanima me sta vi mislite.
I koliko rockeri,punkeri,metalci,reperi i ostali(znaci svi osim klasicnih fensera) ovde mogu da nadju svoje mesto pod suncem?

Warlord
25.05.2005., 18:04
Naravno da umire. To smo mi pricali jos pre pet godina, a tada je bilo vise koncerata nego sada. Ljudi alternativnih opredeljenja, stvarno nemaju gde da izadju. U redu sada kada je toplo, ali je zimi bez veze. Mislio sam ja da je u Bg-u bolje, ali tamo je puno istripovanih klinaca i idiota, tako da sam shvatio da je uvek najbolje sa svojim drustvom.

malena1
02.06.2005., 13:55
Ja ne znam da li Kraljevo umire(a nadam se da ne),ali znam da ja umirem bez Kraljeva.Nema ga na svetu,tek kad odes iz njega shvatis da je jedinstven.Pozdrav Kraljevu i vama!

bebidoll
02.06.2005., 15:43
Ja ne znam da li Kraljevo umire(a nadam se da ne),ali znam da ja umirem bez Kraljeva.Nema ga na svetu,tek kad odes iz njega shvatis da je jedinstven.Pozdrav Kraljevu i vama!

e sestro moja, isto se i ja osecam samo je meni teze da idem kuzi iz kanade, ali zato ne propustam ni jedno leto!!!! :wink: dodji, pa ces videti da se kraljevo dosta izmenilo...barem po meni....

ja stizem u kv za 9 dana!!!

veliki pz & kiss za kv-cane!!

Warlord
06.06.2005., 02:06
Masa ljudi, kada dodje na fax, recimo u BG, pocne da prica kako je Kraljevo selendra i slicno. Ima tu malo istine ali nije toliko strasno. Ja ga na primer volim pa da je jos gore. Lep je grad brate, a i cuo sam silu ljudi, koji nisu iz Kraljeva, a koji pricaju na kako je jedan od najlepsih graduva kod nas.

smilekv
06.06.2005., 14:22
Masa ljudi, kada dodje na fax, recimo u BG, pocne da prica kako je Kraljevo selendra i slicno. Ima tu malo istine ali nije toliko strasno. Ja ga na primer volim pa da je jos gore. Lep je grad brate, a i cuo sam silu ljudi, koji nisu iz Kraljeva, a koji pricaju na kako je jedan od najlepsih graduva kod nas.

slazem se brate.
imao sam par takvih prijatelja koji su otisli na fax-ove pa sad smaraju kao veliko selo i te fore.

Warlord
06.06.2005., 22:50
Sve su to, manje-vise, kompleksasi. Znas ono: misli da je faca sto zivi u velikom gradu. Ja sam, evo druga godina u Beogradu i ne osecam se nesto strasno bitnijim zbog toga. Jedva cekam da zavrsim sa junskim ispitnim rokom i da se vratim u Kraljevo.

malena1
08.06.2005., 14:48
Pozdrav za bebidoll i nadam se da ces da se provedes lepo u nasem Kraljevu,ja moram da sacekam jos do kraja jula da bi otisla dole.Pozdrav za sve one koji znaju da cene i vole Kraljevo ma gde se nalazili.Cao! :P

worp
09.06.2005., 11:33
SVI KUKAJU DA JE U KRALJUVU BRUKA DOSADNO,ALI OPET SVI KADA ODU UMIRU OD ZELJE DA SE VRATE U ISTO TO KRALJEVO.NIJE PROBLEM U KRALJEVU KAO GRADU ILI KAFICIMA,PROBLEM JE U NAMA.KADA IMAS PRAVO DRUSTVO I KADA ZNAS DA SE PROVODIS MOZES DA BUDES I NA SEVERNOM POLU UVEK ALI UVEK CE TI BITI SUPER.ZATO JA MISLIM DA NE BI TREBALO DA POKUSAVAMO DA PROMENIMO NAS GRAD VEC NAS SAME.

Warlord
09.06.2005., 14:39
Imas pravo, ali i pored drustva nesto jos zafali.

worp
10.06.2005., 12:41
sta je to sto fali? :?:

Warlord
13.06.2005., 14:49
Recimo: muzika.

worp
15.06.2005., 11:13
kakvu vrstu muzike ti slusas,pa mislis da bas ona ne dostaje?

Warlord
17.06.2005., 14:40
Slusam onaj najgrdji metal i to dosta, a to retko gde ima da se cuje u javnim krugovima, pa zato nedostaje.

Misanthropia_bre
05.08.2005., 16:29
kraljevo je umrlo

:evil:

Dawko Minic
07.08.2005., 12:36
d

Dawko Minic
07.08.2005., 12:37
d.

morphea
16.08.2005., 22:54
vidish ajmo na sahranu :cry:

Ivke_
28.08.2005., 00:42
ne

stevo
30.08.2005., 14:53
ljudi ajde umesto sahrane da skupimo pare i da otvorimo diskoteku, koja ce da radi preko 2!ja sam u bgu, i U kvu stvarno ima dobrog drustva ali moje drustvo voli da pije pivo posle 2,3...
a ove hase iz dijaspore bi mogle da nas malo povedu kod njih pa da vidimo kako je tamo ocajno!dajte predlog za ime i koliko para treba svako da da!moj predlog je r4ecimo DISKUSIJA!SALIM SE, NARAVNO

Dawko Minic
02.09.2005., 09:45
pgs :twisted:

guitarrr_babe
05.09.2005., 18:05
Umire?

Evo, ovako.

Ovog raspusta sam u KV bila ukupno 7 dana. Naravno, htelo mi se da mi dYpe vidi put, i tako nisam dolazila kuci.

I dodjem par puta, i sta vidim - svi ljudi koje znam lutaju po gradu kao zombiji i umiru od dosade i kukaju kako se smaraju kao krtice. I jos mi zavide sto nisam bila tu.

I ja sama zavidim sebi ;)

Kraljevo se raspada. Pardon, oduvek je bilo raspad. I to je tako. I ne bunim se. Meni super - okrenem ledja kad god hocu. I nemam zivaca da se ganjam oko toga sto ovde ne mogu da cujem muziku koju volim, i sto nema svirki kakve volim.

A za "klubove" nemam dovoljno velike stikle, ni dovoljno kratku suknju. Ni celavog fensi decka sa bozesacuvaj kolima. Ni ukus za haus (ili nesto jos jeftinije). Dakle, nemam tamo sta da trazim.

Zato - ranac na ledja i u nove pobede! Ovde nas niko ne slusa!

Majesty Of The Nightsky
12.09.2005., 23:01
Pametno Ksenija....
ali tebi je mozda malo lakse da pricas....ti ides da studiras pa palis odavde d; (((:

ma moze uvek da se nadje neka razonoda
da se uci skola i tako ro d:
i samo je bitno da ste ok i da imate ok ekipu koja nije lenja i koja pleni entuzijazmom, pa zezenje ojha!!

bie
14.09.2005., 21:03
hmmmmmmmmmmmm .... :rolleyes:

guitarrr_babe
17.09.2005., 00:40
Istina.
Mada, nije bas da se necu vracati. Tacnije, imam najbolji, najdivniji i najgenijalniji razlog na svetu da se vracam u ovu, slozismo se oko toga, rupu od grada :)
Eto.
Tako da... vidjacemo se mi jos u KVu :wink:

basarickv
18.09.2005., 00:48
Istina.
Mada, nije bas da se necu vracati. Tacnije, imam najbolji, najdivniji i najgenijalniji razlog na svetu da se vracam u ovu, slozismo se oko toga, rupu od grada :)
Eto.
Tako da... vidjacemo se mi jos u KVu :wink:

I nisi bas nasla pogodan forum na kome tako lajala o KV-u. Ako ti se ne svidja zadrzi to za sebe i put pod noge trazi bolje.
Vredjas KV pred nekima od nas koji bi za KV kidali zivi. Nije lepo.
Podrzavam to da svako ima svoje misljenje ali i to da pojedine stvari treba zadrzati za sebe.

Majesty Of The Nightsky
18.09.2005., 19:55
Ne bi trebalo da ujedate kada vam se ne svidja necije misljenje...

Ha, poznata mi je ta studentska nostalgija :p

Kraljevo moze da bude relativno ok, ali ljudi pozoriste nam je mrtvo, nema interesantnih izlozbi, muzej izgubljen u vremenu.... Kraljevu ne treba vise diskoteka ili kafica, treba mu KULTURE !!

A, ja odoh u Budimpestu na 5 dana... da se kulturno uzdignem :mrgreen:

S_K_V_O
18.09.2005., 20:26
Srpska posla..
Samo kukate, a grad kao grad vam je, koliko sam ja uspela da primetim u par navrata kada sam poslom dolazila prelep!
Ne znam kako stoji sa kulturnim desavanjima, i da li je grad "mrtav" ili ne, ali ima, sto bi rekli "dusu", i bar ja se u Kv super osecam.

bebidoll
19.09.2005., 02:17
u kraljevu sam bila od 12juna - 28avg, i to sam svako vece provodila u gradu i ni jednom mi nije bilo dosadno. ljudi stalno sede po bastama i uzivaju..... a sto se tice kraljeva kao grad, jako je lep a i interesantan.
i u opste ne umire nego je svake godine sve vise i vise zanimljiviji! uvek je pun i ima toliko dobrih mesta za provod. a to sto je neko prvi put izasao iz kraljeva, i video nesto "bolje" je vec sasvim druga prica!

oni koji ga pljuju ne treba ni da se vracaju kada im toliko smeta i.

Majesty Of The Nightsky
19.09.2005., 02:43
Ja moram da se vratim ovde, jer ovde zivim :lol:
Ma ok je gradic skroz... Prelep je to stoji... Nego mislim da je za nijansu zabavnije omladini koja zivi u nekim vecim, "kulturnijim" gradovima, ali nema veze....

Inace sada smo nabacili gomilu legalnih grafita i par onih koji to nisu, stvarno su coolll.....

I pada kisa...a grad mnogo lepo izgleda kada sedite u kaficu punom dima i pijete toplu cokoladu a kisica pada.....oduvek sam volela to.... :wink:

bie
19.09.2005., 12:55
Moze!Kisha je sama po sebi divna a josh uz kafice.... :lol:

guitarrr_babe
19.09.2005., 23:11
@basarickv: Pa, pitanje je bilo da li KV umire i rekla sam sta mislim o toj temi. Ne vidim sta bi tu moglo da ti smeta! Ako ti se ne dopada moje misljenje, nemoj da ga uvazavas (vidim da ti to dobro ide, zato samo nastavi). Da li lajem ili ne, to je stvar (mog) izbora.

A da li je lep - pretpostavljam da jeste. Ustvari, lepsi je od mnogih gradova u Srbiji, i nisam rekla da nije. Ali, lepo rece Majesty - fali kulture. Tu cu stati.

@bebidoll: Da li se vracati ili ne? Pa, svako ipak ima nekakav dom (postojbinu, kucu, porodicu), pa neka je i u Francuskoj Gvajani, dovoljan je razlog da tamo dolazi ili, kako ti rece - vraca se. To nema veze sa gradom samim po sebi, ima veze sa navikom, uspomenama, obavezama, zovi to kako hoces.

@S_K_V_O: Da li samo kukamo? Pa... cini mi se da kukamo. I bezimo. Ja prva! Zovite to licemerjem, ali imam na to pravo!

@Majesty: samo ispravka - pozoriste nam je definitivno postalo mnogo bolje od dolaska Sase Kovacevic, dakle u prethodnih godinu dana. Sve je vise gostovanja, modernih predstava, tematskih veceri (mesec kabarea, mesec monodrame, itd.). Ono i bioskop (morate da se slozite da je potpuno savremen, i sto se tice opreme, i sto se tice aktuelnosti filmova - vecinom kasne samo nedelju dana ili manje za Beogradom) su jedine institucije vredne spomena.

Toliko.

**case-problem**Nemanja
20.09.2005., 16:08
Za mene Kraljevo nikada nece da umre :) Vec 7 godina zivim u Beogradu(Rodjen sam i detinjstvo proveo u Kraljevu) ali obozavam da dodjem u Kraljevo i svim prijateljima iz Beograda pricam kako je Kraljevo jedan prelep grad sa divnom okolinom.U Kraljevo dolazim leti jer tada imam drustvo i daleko od toga da mi deluje kao mrtav grad.
Pozdrav za sve prave KV-cane.

basarickv
20.09.2005., 22:44
@basarickv: Pa, pitanje je bilo da li KV umire i rekla sam sta mislim o toj temi. Ne vidim sta bi tu moglo da ti smeta! Ako ti se ne dopada moje misljenje, nemoj da ga uvazavas (vidim da ti to dobro ide, zato samo nastavi). Da li lajem ili ne, to je stvar (mog) izbora.

A da li je lep - pretpostavljam da jeste. Ustvari, lepsi je od mnogih gradova u Srbiji, i nisam rekla da nije. Ali, lepo rece Majesty - fali kulture. Tu cu stati.

Toliko.

Sorry,tek sam sad video tvoj profil i to ko si ti. Pre svega hvala na iskrenosti.
Gde ides da studiras,taj grad ce se sigurno kulturno uzdignuti,Ksenija. ;)

guitarrr_babe
21.09.2005., 13:06
:D

Sta da kazem sem - hvala!

freedom05
23.09.2005., 17:15
Ma, bre ljudi ja sam iz Beograda bila sam pre par meseci u Kraljevu i fenomenalno mi je bilo.Iskreno , toliko lepih ljudi ni u Beogradu nisam videla. Provod je bio jedinstven ,a tek klopa.....
onaj kafic Status je fenomenalan a grad kao grad...ma ima bre dushu..

Charolij@
03.10.2005., 09:46
Da umire, umire! Da je mozda mrtvo, mrtvo je! Ali je ovde najlepse! Bas volim da se dosadjujem u Kraljevu, a kad mi se ne dosadjuje, ja odem u Golub i slusam sta mi se slusa, pijem pivo i uzivam. Sad su pocele neke svirke u rupi pored pozorista kod Gaja, to jos da vidim, pa ce mozda imati i gde da se prezimi.

Osecaj kada ulazim u Kraljevo, sa bilo koje strane da dolazim, za mene je nezamenljiv, iako znam da mozda nista novo nece da se desi.

"- Hoce li nekad nesto da se desi?
- Idi po pivo mozda ti se usput nesto desi! "Kad porastem bicu Kengur!"", a bas necu da porastem i ici cu svako leto na bazen i guracu se sa gomilom klinaca i bice mi super i necu da idem u Pasage i Mirage i kako se ono s ranje zove dole, a da Status. Neka idu tamo oni koji moraju da se pokazu i dokazu, svojim novim fensi izgledom. Sunce je bilo zakon i Sis-mis. Nemam ja sto godina, ali nemam ni 12. Yebo zivot, ako ne znas da ga zivis. Ljubim vas i volim!

guitarrr_babe
04.10.2005., 23:49
E, lepo je u Faraonu sredom. Fina mjuza, ljudi koji znaju šta rade... malčice za promenu. Mi se prošlih sreda baš pošteno manijačili! Ma, najgori smo :oops:

apache
05.10.2005., 12:42
Ono sto je lose u Kraljevu su ljudi(vecina)...a oni... neka umru!
Mogu i da im pomognem u tome...

morphea
05.10.2005., 19:16
e da, dobro je ..pochelo je neshto da se deshava, danas svirka u faraonu..petak u marzhiku..a posle..pa videcjemo:)

attitude
05.10.2005., 23:03
He he, Kraljevo je propalo, odavno. Postepena degradacija celokupnog drustva, kombinovana sa foskulom "sto juznije to tuznije" odlicno oslikava trenutno stanje stvari u rodnom nam gradu. Neko je pomenuo da je super bilo gde ukoliko imas dobru ekipu, i slazem se sa tim. Ali, problem je sto se u Kraljevu na prste jedne ruke mogu nabrojati ljudi koji veruju u nesto i znaju sta zele u zivotu, pa prema tome imaju jasno izgradjene stavove o svim pitanjuma bitnim za ucesce u "normalnom" okruzenju. Ukoliko stvari postavimo tako da smo mi "alternativni" likovi (oni koji ne slusaju muzicku ponudu TV Pinka) normalni i da su ostali sabani (sto se pokazalo tacnim), sledeca stvar koju treba preispitati je koliko od nas alternativnih uopste zna sta govori, zasto nosi to sto nosi i zasto je to sto usvari jeste. Iskreno mi je muka od anarhista koji studiraju privatne fakultete, gotik i metal cica koje su do prekjuce slusale ne znam kakva sranja od muzike, pa su naprasno cule za HIM i slicne sladunjave bendice sa velikih etiketa, natripovanih filozofa i razloznih narkomana, vecitih raspadaca, i svega onoga sto se moze naci na mestima gde se "alternativni" krem Kraljeva okuplja.
Osnovni problem je sto grad kao takav ne pruza priliku kreativnoj omladini da izrazi ono sto ima, pa se u siroj populaciji mladih moze pronaci ogroman broj fake i lame likova. Lokalne vlasti su posebna prica i licno mislim da je upravo ona kriva za vecinu problema sa kojima se Kraljevacka sredina danas srece. E sad, da je srece, pa da se ljudi samoinicijativno organizuju i urade nesto korisno, ali Srbi su Srbi, svi sve znaju ali niko ne radi nista.
Odrastao sam u Kraljevu i zao mi je zbog toga. Sve ono sto bi pezivelo pad neutronske bombe u Kraljevu je cool i zbog toga mi je lepo kada dodjem tamo na izlet. Ali ziveti u Kraljevu? Dok sam morao bilo je tako, ali generalno no thanks!

jackie_kv
09.10.2005., 00:18
mrtvo je odavno, ima bar 6 godina kako je sve crklo............

ugac
14.10.2005., 17:07
Pa moram bre i ja nesto da kazem! : )

Ovako.
U Kraljevu nista nije crklo niti je ko crko sem ljudi sto crkavaju (tih bre....samo sto sam poceo a vec sam se zavezao). Sve ej isto i kao pre 10 godina, samo sto se niko ne nalazi na istom stepeniku kao tad. Ocu da kazem da kad ja i ortak gledamo klince oko zgrade i kao komentarisemo njihovu igru kako uopste nije kvalitetna.....hehheeee......non stop pominju rendzere i neke tamo besmislene manga junake dok je nama glavna preokupacija bila da nadjemo dobar konopac za luk i strelu, da imamo uvek britvu u dzepu, pracku, da odigramo fudbalicu i ostale gluposti....
Sta sam hteo da kazem ovom metaforom >>>> Svako vreme ima svoje sheme! Nesto sto je nama nekad bilo interesantno u gradu (dobre, privatne, rok zurke, gitara na klupi u parku, blejanje bez razloga do jutra...) sada ili ne srecemo ili je to evoluiralo u nesto drugo sto nam se ne svidja. Sto znaci nista nije crklo ali je otislo DO DJAVOLAAAA!!!
NISAM NI ZNAO DA JE TAKO DOK OVO NISAM NAPISAO! PIHHHHH!
ODOH!!!! : (

PLESsitnihDEMONA
14.10.2005., 21:34
U KVu sam posednji put bio letos...negde pocetkom jula.Bilo je lose vreme...svaki dan neka kisa.I bilo mi je uzasno dosadno i smorno.Grad je bio smoran,ljudi su bili smorni...sve uzas.Prvi put da mi nije bilo zao sto napustma grad posle 10ak dana.maltene da sam jedva cekao da odem.
U KVu ljudi su bez inicijative,bez ideje...cekaju da im drugi neko nesto obezbedi.Pa nece niko nista da nam obezbedi.
I ako neko nesto pokusa da organizuje...odmah krece rekacija sredine...da to neam pojma,da je sranjee ili jednostavno neam nikakve reakcije.
Znam bre na koncertima u KVu...pa niko ne igra,niko ne skace,ne veseli se...svi stoje i slusaju."Vidi ovog keve ti..." taj fazon.
Ja sam mogao u KV da dovedem jednog trenutno jako popularnog pisca...i kada sam se povezao sa nekim ljudima...znate sta su mi rekli? Nemamo para! A covek trazi 5000 din za gostovanje...niko u opstini,pozoristu,biblioteci...nema 5000 dinara??? Pa ja sam mogoa da mu platim 5000 din da ga dovedem,ali nisam hteo iz inata...necu od sebe da pravim budalu.
A upravnica biblioteke i KVu...ne znam kako se zove,kasnije sam saznao...namerno nije htela da dovede tog pisca i pravila se da ne zna ko je to,jer je,pazi molim te... taj covek pljuvao po Dobrici Cosicu!!!
Eto ko i na koji nacin procenjuje ko ce da dodje u KV, a ko nece.
I pored nasih domacih nepismenih prostaka i dripaca sada pride imamo i ove sa Kosova koji su nas totalno urnisali.
Sto rece ugac...ja sam se kao klinac mnogo bolje provodio,mnogo bolje sam se provodio i pre 7,8 godina...srecom imao sam drustvo koje je znalo da se organizuje,da samo sebi stvori zabavu... kucne zurke,sedeljeke uz mjuzu i cugu,rostilji,izleti,fudbal...
Eno kakav bioskopo imamo...najbolji bioskop u drzavi...ludnica od bioskopa...Koliko sam puta bio u njemu nkad nije bilo vise od 20-30 ljudi...mozda 50ak ako je neki mnogo jak film.
Bez ideje,bez kulture,bez vizije,bez volje,bez icega...

mnicic
16.10.2005., 16:48
rockeri i metalci? mislim da za nas nema mesta... :(

bie
16.10.2005., 20:04
naravno da ima,park,shuma,obala i piva pa jea! \m/ \m/

ugac
17.10.2005., 16:20
A i to je greshka.
Deljenje ljudi na muzicke pravce. Pre bi ih podelio na normalne i nenormalne. looool

bie
17.10.2005., 18:51
moze :P

Dawko Minic
20.10.2005., 20:41
shvatite jbn, KRALJEVO JE UMRLO :twisted:

morphea
20.10.2005., 22:21
ne, nije i ti si zhiv primer
dokle god smo tu nije niti cje umreti!!!!!!!

Dawko Minic
21.10.2005., 18:15
ne, nije i ti si zhiv primer
dokle god smo tu nije niti cje umreti!!!!!!!Hahaha
Ja jesam zhiv primer ali sam i zao :twisted:

bebidoll
21.10.2005., 18:42
e bwe dawko, BAS si boring!

Dawko Minic
21.10.2005., 20:52
e bwe dawko, BAS si boring!

Hahaha, naravno.. po zasluzi :P

misanthropia
27.10.2005., 22:02
dawko nije boring sunce li vam vashe
morphea pomiri se sa tim da je kraljevo mrtvo
i ne glumi hipika kad to nisi i nikad neces biti
nije dovoljno nositi tu da kazemo vrstu odece da budes hipi
bitan je mozak

bie
27.10.2005., 23:09
a ko to kazhe?Kraljevo nije mrtvo a biche ako ti kazhesh zar ne?????????????@misantropia zar stvarno mislish da postoji neka naprava za razmishljanje:lol:Ako je ti posedujesh iseli se odavde odmah nemam nishta protiv :rolleyes::roll:

morphea
27.10.2005., 23:31
bitan je mozak
kao prvo, ja ne kazhem da sam hipik, kao drugo, shta ti znash shta mi se mota po glavi, niti znash moje stavove, niti me znash uopshte..kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno, nastavi da budesh mrtvac...i nemoj ti meni da prichash o hipicima, oni su postojali samo za vreme rata u vijetnamu i nema ih vishe, sad ovo vishe nije hipi pokret, ovo je neshto drugo..mada :lol: mrtvim ljudima je sve mrtvo zhivo i obrnuto :lol:

Dawko Minic
29.10.2005., 11:32
bitan je mozak

Ahahahhah
Sunce moje :* :D

bie
29.10.2005., 13:15
Ahahahhah
Sunce moje :* :D
Ahahahhah..:roll:

bebidoll
29.10.2005., 16:36
e ljudi, stvarno ste....jeeeeeeeeeeee
ako je NESTO mrtvo u kvu ili u vezi kva to je ovaj tupavi post....kapite?:rolleyes:

bebidoll
29.10.2005., 16:38
ohh and btw....morphea, slazem se sa tobom

"kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno...."

guitarrr_babe
31.10.2005., 14:09
Ali, bebidoll, lako je da voliš kv kada u njega dolaziš samo na raspustu. Mislim, tada ti SVOJEVOLJNO dolaziš i ostaješ tu. Probaj nekad da se prošetaš kvom sredinom novembra, ili možda u martu, ili bilo kada kada ljudi nisu po defaultu veseli kao na raspustu, nego kad im je pun q.ac svega i umorni su i bljak. Tada je kv najodvratniji grad na svetu.

Što se tiče toga da li smo mi sami krivi što je mrtvo... Hm. Da. Neka bude tako. Neka sam ja kriva što je mrtvo, ok, ne bunim se. Jesam. Ali onda smo SVI krivi (i bie i morphea i svi ostali koji žive u kv i oni kojima smeta i oni kojima ne smeta i poštari i babe na pijaci i onaj matori što na trgu već 100 godina prodaje balone i predsednik opštine i medicinske sestre i vaspitačice i svi)

bie
31.10.2005., 17:12
bla,bla a ti kao ne dolazish samo na raspust ;)

morphea
31.10.2005., 19:58
slazhem se ksenija, nisam rekla da ja nisam kriva :) jednostavno sam tu sama nemocjna

bebidoll
01.11.2005., 04:03
dobro bre guitarr_babe, sto si ti meni nesto poznata.....but, anyway...i give up w u!!

tacno je da sam u kvu jedino tokom leta, i da nikada nisam videla kako stoje stvari posle toga....ali ja i dalje volim kv.....i to ne samo grad, vec i ljudi koji su u njemu....drustvo je excellent i meni nikada nije dosadno....mada, nije tu samo drustvo....baba* i deda*....uhh pa obozavam da sedim sa njima u dvoristu....i da se 'dosadjum'...to mi je nesto najsladje.....
dakle, i ako se desi da je atmosfera dead....ja pobegnem kuci i uzivam ahaha....
........therefore, kv is never dead in my eyes....

eZ

guitarrr_babe
01.11.2005., 20:03
@bie: pa do pre nekih mesec dana sam bila rezident u kv (sad sam valjda guest-star :) ), tako da se još valjda nisam kvalifikovala za grupu koja posećuje kv samo fakultativno (čitaj - brucoš sam).

@morphea: ma ok, kapiram šta hoćeš da kažeš. na neki način je to ono što i ja kažem... nisam sigurna da mi možemo nešto kardinalno da promenimo... JA nemam kintu da otvorim kafe kakav hoću, i da dovedem muzičare koje JA hoću i da organizujem kurseve trbušnog plesa, joge, štrikanja i spemanja slave (ako kapiratge na šta mislim). dakle, nemoćni smo...

@bebidoll: ne znam otkud sam ti poznata... svejedno :D otprilike sam to za odlazak iz KV i rekla pre jedno par postova... kad me smori, spakujem ranac i odem... tako je bilo letos. valjda će sad, kada nisam više rezident, da bude drugačije. ili možda neće...

misanthropia
01.11.2005., 21:32
a ko to kazhe?Kraljevo nije mrtvo a biche ako ti kazhesh zar ne?????????????@misantropia zar stvarno mislish da postoji neka naprava za razmishljanje:lol:Ako je ti posedujesh iseli se odavde odmah nemam nishta protiv :rolleyes::roll:

da budem iskrena i direktna
ODJEBI
idi negde kupi inteligenciju pa mi se obrati

misanthropia
01.11.2005., 21:35
kao prvo, ja ne kazhem da sam hipik, kao drugo, shta ti znash shta mi se mota po glavi, niti znash moje stavove, niti me znash uopshte..kao TRECJE ako mislish da je kraljevo umrlo SAMA si kriva jer se ne trudish da ga ma bilo kakvim stavom odrzhish u zhivotu, ako mislish da je umrlo, slobodno, nastavi da budesh mrtvac...i nemoj ti meni da prichash o hipicima, oni su postojali samo za vreme rata u vijetnamu i nema ih vishe, sad ovo vishe nije hipi pokret, ovo je neshto drugo..mada :lol: mrtvim ljudima je sve mrtvo zhivo i obrnuto :lol:

nisam ja kriva sto u kraljevu ima ogranicenih idiota koji su ubili kraljevo deleci ljude po izboru muzike i svega toga
a sto se tice hipika dobro znam kada su postojali i sve to
a ti malo razmisli zasto sam ja to rekla i bice ti jasnije

bie
03.11.2005., 14:47
da budem iskrena i direktna
ODJEBI
idi negde kupi inteligenciju pa mi se obrati
Draga devojko ja sam svoje godine zaradila isuvishe inteligencije i da ja budem iskrena
PRESTANI DA SE'RESH MOLIM TE!!!!

misanthropia
05.11.2005., 11:46
hm...zasto onda ne pokazujes tu inteligenciju?

bie
05.11.2005., 12:50
a kako da ti je pokazem draga devojko?Reci mi i ....

morphea
05.11.2005., 18:12
nisam ja kriva sto u kraljevu ima ogranicenih idiota koji su ubili kraljevo deleci ljude po izboru muzike i svega toga
a sto se tice hipika dobro znam kada su postojali i sve to
a ti malo razmisli zasto sam ja to rekla i bice ti jasnije

ono shto ja nosim to je moja stvar, shto pravim sebi odecju i to je moja stvar i ne umishljam da sam hipik ili takvu neku glupost, niti delim ljude po izboru muzike, jednostavno zhivim kako hocju, oblachim ono shto mi se svidja a poshto toga nema za prodaju ,pravim sama( opet mozhda to i ne izgleda onako kako hocju ali nemam drugih sredstava, jednom cju ih imati medjutim)..a tebi ako to smeta, shta cju ti, nishta ti ja tu ne mogu
i molim te, ne meshaj se u stvari koje ne poznajesh , ispadash glupa

misanthropia
05.11.2005., 21:48
te fore prodaj nekom drugom

bie
06.11.2005., 18:11
ma bre dete iskuliiirrajj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!1

Majesty Of The Nightsky
06.11.2005., 19:48
cccc......hejteri mali..
Ljubim vas ja :*

Eh, pametnica Majsety izgleda otvorila ovde najpopularniju temu. Bilo bo fino da nije tako....
Da li je Kraljevo mrtvo?? Pa npr Jazz vise ne postoji, kod Shane je uvek puno, Kiss se renovira, tako da 20 ljudi mora da se zgura u prizemlje.........meni nesto bas i nije zivahno....

morphea
07.11.2005., 09:27
znam :(:(:(

misanthropia
12.11.2005., 22:31
kraljevo je mrtvoooooooo kraljevo je mrtvooooooooooooooooo kraljevo je mrtvooooooooooooooooo

guitarrr_babe
13.11.2005., 12:26
Vaistinu, šta je sa Džezom? Osećam kao da mi je deo mladosti prošao... Trenutak koga smo se plašili, da će jednom da ga zatvore, pto su toliko puta obećavali. BDK.

Kad će novi da otvore?

morphea
13.11.2005., 16:19
ne znam ksenija, to mesto cje se srushiti :(...odjednom je nestalo ono shto me je nekad chinilo ispunjenom, mislim shta se sve nije tamo reklo, radilo :):), bash jeste bedak

Majesty Of The Nightsky
14.11.2005., 16:13
Jazz :verysad:

bie
14.11.2005., 21:25
sad but true!

Dawko Minic
15.11.2005., 20:41
kraljevo je mrtvoooooooo kraljevo je mrtvooooooooooooooooo kraljevo je mrtvooooooooooooooooo

Jea! :)

bie
17.11.2005., 13:52
opet ovi !

Fanatic_Kv
18.11.2005., 13:40
Ovo mesto jeste mrtvo... nazalost..... osim nedeljom.... (ahh kad ce ta blazena nedelja)!

bie
18.11.2005., 13:59
za dva dana ;)

Fanatic_Kv
18.11.2005., 14:12
Thankz! :)

Majesty Of The Nightsky
18.11.2005., 18:18
Kraljevo je zivo!!!!!!
.....mislim ne nesto mnogo (au taj pridev nema komparaciju.....)...
ma sve u svemu nije toliko lose...

Pa bwe pada sneggg!!!!!
mnogo sam srecna, toliko mnogo da cu vec u 8 biti napolju...
au, odoh da se spremam...
pozz
:*

Slim_ShadY
21.11.2005., 21:02
Da da samo mislis na trace manijace!!Peace

bie
22.11.2005., 14:02
???:confused:

morphea
22.11.2005., 21:12
ljuudii, ponedeljkom rock u faraonu, a sredom jazz, dodjite :)

Fanatic_Kv
23.11.2005., 14:00
a NEDELJOM TRANCE!

misanthropia
13.12.2005., 14:18
ma kul je trance dnb je bolji al kad se nema
...
jea

Glavni
13.12.2005., 16:39
ma da

Majesty Of The Nightsky
14.12.2005., 23:05
jao....drum n base
Meh, bas mi je zao sto toga nema....
Mislim da bi bilo sjajno....
:-(

Nema, veze, moze i trance da prodje....

Fanatic_Kv
15.12.2005., 00:13
.......................
zao mi je sto cu da propustim ali u kg-u SPACE CAT za NOVU! u Jezeru....

:(

bie
15.12.2005., 09:24
Nova godina ,a dragi i ja na nekom proplanku sa gajbom piva...ima da proslavimo...:rolleyes:

misanthropia
15.12.2005., 21:30
hahah
jea

guitarrr_babe
17.12.2005., 21:04
Jeeeeeeeeeeeeeeeej! Ziveli nasi dragi, proplanci i gajbe piva!!!
A pomalo i gajba bez tepiha sa dvosedom koji ujedno glumi i krevet i stolicu i sto, u kojoj je najtoplija TA pec na svetu i u kojoj ce se taaaako lepo kulirati... I pomalo sangrija. Mmmmm... sangrija... :slurp:

bie
18.12.2005., 10:18
mA mogu i neobichni proplanci...

guitarrr_babe
18.12.2005., 19:07
Jes, jes... vi olvejz keri d litl hipiz in as... :D

misanthropia
19.12.2005., 21:39
proplanci su kul ako na njima ima koka kole
kraj

dzeri
22.12.2005., 02:00
Cekaj.....izgleda da nije.........cini mi se da jos dise. Ne daj se....Kraljevoooo!!!!

zlajka
23.12.2005., 09:51
Kraljevo ne bi umiralo da niste poceli da imitirate crnogorce"dje Beograd a dje je granica odosmo u svet.Kad ono tamo nema proplanaka ni uzivanja samo arbajt... ostajte tu gde ste jer"SNCE TUDJEG NEBA NECE VAS GREJATI KAO STO OVOGREJE"

misanthropia
23.12.2005., 15:13
ne seri

zlajka
23.12.2005., 20:57
pa selja kad ne zna sta da kaze obicno odgovori kao ti

rudy_kv
24.12.2005., 17:19
Kraljevo ne umire...samo postaje zombi...
Duh Kraljeva polako umire kako starosedeoce istiskuju ovi sto su dosli niz Ibar...

goldfish
25.12.2005., 02:31
Duh Kraljeva polako umire kako starosedeoce istiskuju ovi sto su dosli niz Ibar...
:twisted:

bie
26.12.2005., 08:45
nadam se da KV neche umreti pre nego shto ja banem.....eh,kolko sam prsla..:rolleyes:

goldfish
26.12.2005., 23:31
naravno da je mrtav grad....evo vec danima na forumu nema nikakvih aktivnosti !!!!

rudy_kv
26.12.2005., 23:40
naravno da je mrtav grad....evo vec danima na forumu nema nikakvih aktivnosti !!!!
Niko nema repliku na moj komentar...

misanthropia
29.12.2005., 21:39

jel ovo bio ochajnichki pokushaj da ispadnesh kul filozof?

rudy_kv
29.12.2005., 23:07
jel ovo bio ochajnichki pokushaj da ispadnesh kul filozof?
A je li ovo bio pokušaj da ispadneš duhovit/a?
Usput, upitna rečca li se piše odvojeno...

misanthropia
29.12.2005., 23:27
usput znam ja kako se shta pishe a da LI ti znash da nisi pametan i kapirash li da ono nije duhovitost nego chinjenica koja ti posredno pokazuje da nisi filozof?

guitarrr_babe
31.12.2005., 00:03
E, eto zašto je KVslešSrbijaslešSVI MI osuđeno na propast... kad se pljuju i oni kojima se stavovi generalno podudaraju...
pa bie, ima smisla da se buniš jedino ako si i ti došla niz Ibar (usput, ništa loše, pa zar nije cela centralna Srbija potekla sa Kosova? mislim, svi smo mi, istorijski gledano, sa Kosova, pa... ok, svejedno, kapirate valjda šta sam htela da kažem - dalje ću obrazlagati ovu temu samo ako skontam da me je neko pogrešno razumeo)

ok, neću da budem tako crna i kukam. danas je valjda moderno kukati na nas, Srbe, iako smo NAROD NAJSTARIJI, i iako nas ima svuda više nego OVDE. :D

misanthropia
04.01.2006., 10:28
hahahahahahahahahahhhhhahahhaah

zlajka
04.01.2006., 15:15
Srecna ti nova godina Kraljevo.Druzite se i postujte jedni druge.Kraljevo je jedini grad posle Bg-a gde bih mogla da zivim.Imate dusu i lepotu koja se retko gde nalazi.VOLIM KRLJEVO !!!!!

misanthropia
04.01.2006., 18:47
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA HAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA HHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAH

rudy_kv
04.01.2006., 22:50
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA HAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA HAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA HHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAH
Maloj deci koja se ovako smeju mesto je u ustanovi u kojoj ce da dobiju leeepe bele kosulje kojima se rukavi vezuju iza ledja....

misanthropia
04.01.2006., 23:56
hahahahahahahahahahah *** kad napishete neshto onako inteligentno kao deca koja pripadaju u ustanovi gde im svi polako prichaju i objashnjavaju zato shto su malo usporena onda moram da se smejem....

Majesty Of The Nightsky
05.01.2006., 11:21
Sto se mene tice Kraljevo moze da crkne, otegne papke ili sta vec.....ja trenutno nisam tamo.

[samo jos da kisa prestane da zaliva bgd, i savrsenstvo...]

Gde god da sam ja zivim u svom svetu....u stvari na granici svetova, pa mi ne smeta ni kada je grad mrtav, ni kada je kiss ruzan ni kada su ljudi nadrkani....

Pozdrav, cMokic i koka-kolica za Misanthropiju....
vidimo se za 5,6 (?) dana.....

misanthropia
05.01.2006., 15:26
vidimo se nego shta :)

zlajka
05.01.2006., 23:36
Ko ne voli bliznjeg svog taj ne voli ni sebe :roll:

rudy_kv
08.01.2006., 23:33
hahahahahahahahahahah *** kad napishete neshto onako inteligentno kao deca koja pripadaju u ustanovi gde im svi polako prichaju i objashnjavaju zato shto su malo usporena onda moram da se smejem....
Lep nacin da se skrene paznja na sebe... ako ti ovo ne upali probaj sa pokusajem samoubistva to ce sigurno upaliti prva dva-tri puta...

misanthropia
10.01.2006., 19:23
Lep nacin da se skrene paznja na sebe... ako ti ovo ne upali probaj sa pokusajem samoubistva to ce sigurno upaliti prva dva-tri puta...

brate... kako da ti saopshtim ovo... eh teshko je
ti si idiJot
meni pazhnja nije potrebna hahah imam je dovoljno a ti si debil koji je utripovao da je kul kad kazhe neshto na forumu....
eh da da kraljevo mali grad malo sranje...

rudy_kv
10.01.2006., 23:06
brate... kako da ti saopshtim ovo... eh teshko je
ti si idiJot
meni pazhnja nije potrebna hahah imam je dovoljno a ti si debil koji je utripovao da je kul kad kazhe neshto na forumu....
eh da da kraljevo mali grad malo sranje...
Zgadi mi se kada me neko ovakav nazove bratom...
Umes li ti da kazes nesto pametno ili dolazis na forum kako bi svom kratkom, mizernom zivotu dodao/la notu vaznosti, vredjajuci druge ucesnike u diskusiji?

Serijski_Ubica
11.01.2006., 00:49
Pa vi ljudi niste normalni ....

Prvo : rudy, ne svidja mi se tvoja generalizacija ljudi "sto su dosli niz ibar" ... Shta to znachi ? Da su svi juznije od kv-a olosh ? Shto juznije to tuznije ? Kada sam video onaj tvoj post, mislio sam "nema veze, lik se loshe istripovao, proci ce ga" ali sad mi je jasnije... Nemam nishta protiv ljudi iz usca, rashke, baljevca, mitrovice, prishtine, presheva, skoplja, atine, tunisa, .... Chak shta vishe, dosta ljudi koji su poreklom sa kosova su mi dobri prijatelji, kao shto mi je dosta ljudi poreklom odatle i rod. shta da ti kazem osim da nisi u pravu...

drugo i sve ostalo necu ni da pochinjem

guitarrr_babe
11.01.2006., 14:14
...i tako zapoce jos jedna prepirka na sajtu krstarice...

Serijski_Ubica: znas li barem na sta rudy konkretno misli? ti nikad nisi sasekao neka kola u krivini, pa te ovaj prestigao, stao, izasao iz kola i krenuo da ti psuje majku srpsku i sve po redu? ti nisi video kako se zaposljavaju ljudi preko reda samo zato sto imaju tamo nekog, a ti na isto to mesto cekas vec sto godina? ti ne konstatujes kako se neko ponasa kao da moze da kupi sve nas? bahatost, nekultura i nepostovanje.
simptomaticna je ekspanzija TIH i TAKVIH, odakle god da su dosli i ko god da su. ne pokazujem prstom. samo kazem.

nije Kosovar onaj koji je dosao ovamo kao izbeglica, vec onaj koji je dosao ovamo kao oportunista.

a uvredama ovde nije mesto, to se slazem.

Serijski_Ubica
12.01.2006., 02:46
simptomaticna je ekspanzija TIH i TAKVIH, odakle god da su dosli i ko god da su. ne pokazujem prstom. samo kazem.

Upravo sam i ja to hteo da kazem... takvih ljudi ima, stvarno previshe, ali nisu svi doshli "odozdo". Puno ih je koji su doshli iz bg-a posle studija, ili iz inostranstva u toku leta i koji misle da su mnogo pametniji i vazniji od svih ovde samo zato shto su neko vreme proveli u nekom vecem gradu. Naravno da ima i loshih ljudi koji su doshli i sa kosova, ali gde to pa nema olosha ?

Zbog takvih stavova ljudi sa kosova su etiketirani kao loshi; iza ledja su nazivani siptarima, kosovarima itd. od strane komsija koji su do pre 10 minuta kod njih pili kafu .

Sve u svemu, nemojte olako da donosite misljenja o ljudima, pogotovo na osnovu tudjih pricha. Pomislite koliko su ti ljudi izgubili. Nisu oni izabrali da dodju u Kraljevo, siguran sam da bi vecina radije ostala kod svojih domova.

zlajka
14.01.2006., 23:08
Mislim da ste u pravu sto se tice ovih vasih povratnika iz Bg-a ili inostranstva.
Ovde u Bg-u su manji od makovog zrna a kad ih sretnem u Kv-u to je strasno :o
Ne mozes da prepoznas ljude.Oholi,puni sebe,nadobudni... I svi su za njih niza klasa.
Kosovari su narod koji mora da se bori za opstanak.Takvi su i u Bg-u oni,krajisnici i ostali.
Moraju ljudi da pocnu sve ispocetka nije im zameriti :wink:
Ali ovi do juce vasi drugari ,komsije i td..Sto ste zajedno gacali po poljima,igrali zmurkke jurili prve ljubavi...E njih ne mogu da smislim ni ovde ni u Kv-u.Kad bi im manje paznje posvetili mozda bi se setili odakle poticu i ko su :twisted:
svaka cast znanju i tiulama to su postizali za sebe a ne da masu s time svima ispred nosa :roll:

misanthropia
16.01.2006., 18:45
Zgadi mi se kada me neko ovakav nazove bratom...
Umes li ti da kazes nesto pametno ili dolazis na forum kako bi svom kratkom, mizernom zivotu dodao/la notu vaznosti, vredjajuci druge ucesnike u diskusiji?

pa vidish ovako
ja svoj kratki mizerni zhivot provodim fenomenalno i uzhivam u vredjanju ljudi poput tebe poshto kapiram da posedujem vetju inteligenciju nego oni
a sad kome se ne svidja hahah pa neka ne chita boli me lakat za to

JEDNO OBAVESHTENJE: JA NISAM DUGOKOSA "TR00" METALKA KATJA
neki odavde su mislila da sam ja ona
ali ne nisam

bebidoll
17.01.2006., 17:12
@ zlajka & serijski_ubica!

zaista nema smisla da klasifikujete "povratnike iz Bg-a ili inostranstva u toku leta " kao da su oni puni sebe i pametniji od ostatka ljudi iz zemlje.
kao prvo, mislim da je problem u tome sto svi dole umisljaju da se oni prave vazni i sl. zbog toga sto tu sigurno postoji naka zavidnost! (sad ako gresim ok....ali zna se kako ljudi gledaju, ogovaraju, i podmecu novim likovima u gradu)

ja sam u srbiji svakog LETA, i uopste se ne ponasam bahato, niti dignem nos kada idem ulicom. meni je bitno da znam odakle sam i ko sam...a to sta ce ko da pomisli me prosto boli guza...

MRZIM kada ljudi izmisljaju neke price kako sam ja "ovakva i onakva jer sam u njihovim ocima cura iz inostranstva....i jer imam nesto sto mozda oni nemaju".... to zaista nema smisla....ako nekome nesto smeta o takvim ljudima, red je da ih upoznaju a ne da izmisljaju neke nebuloze kako bi sebi olaksali nesto! put yourselves in our shoes, kako je to kada vam totalno nepoznata osoba pridje i pocne da vas ispituje nesto o vasem zivotu, a vi nemate blage veze ko je ni odakle mu ta informacija...bila true/false...zaista DEBILNO!

trebalo bi da razmislite da ne treba vredjati ljude po tome odakle su....uverite se sami u njihovo ponasanje i personality, pa onda pocnite da vredjate..

i kao poslednje (vec sam se skroz zbunila :( )....logicno je da volite da komentarisete o takvim ljudima bas zbog toga sto se oni razlikuju od vas u mnogim stvarima....i zato sto vam je dosadilo da ogovarate ljude koji su stalno oko vas...
....ne zaboravite da vecinu ljudi ima isto misljenje o vama kao i vi za "povratnike iz Bg-a ili inostranstva u toku leta " kad odete van svog grada....zemlje...planete...odaaaaaaakle vec

ETO...necu vise da se nerviram.....NISU SVI LJUDI ISTI - remember

bebidoll
17.01.2006., 17:23
jos jedna stvarcica....

mozda se oni namerno ponasaju "pametnije + puni sebe" bas zbog toga sto ih mnogi ljudi provociraju i gledaju sa strane...
....onda nije ni cudo kada se neko tako ponasa jer u svakom slucaju pokusava da zadovolji ljude koji to zele od njih....

grrrr

Serijski_Ubica
17.01.2006., 23:45
izvini ako sm te iznervirao, nisam imao ni najmanje namere. Nisam ja rekao da su svi povratnici iz inostranstva loshi itd. vec samo da ih ima. A to sam rekao da bih upravo iz razloga shto neko "mrzi" ljude sa kosova zato shto su sa kosova !? Dakle tvrdnja da ja osudjujem ljude po mestu sa koga su doshli nikako ne stoji. Samo sam hteo da pokazem da ima svakakvih ljudi, bez obzira dal su sa juga, severa ili iz Kraljeva.

Dakle, nisam nikog vredjao, samo sam uopshteno rekao. Pa ja sam najtolerentnija osoba koju znam :), zashto bih ikoga mrzeo ...

Toliko. Pozdrav iz ledenog Kraljeva

zlajka
18.01.2006., 02:14
jos jedna stvarcica....

mozda se oni namerno ponasaju "pametnije + puni sebe" bas zbog toga sto ih mnogi ljudi provociraju i gledaju sa strane...
....onda nije ni cudo kada se neko tako ponasa jer u svakom slucaju pokusava da zadovolji ljude koji to zele od njih....

grrrr
Sto se osecas prozvanom ako nije tako :lol: :lol: :lol:
Pa i ja dolazim u Kv zato sto volim moje rodjake koji tu zive :)
Ne volim ljude koji misle da su nesto bolji ako su nesto vise po nekoj njihovoj normi :roll:
MOj buraz ima 3 krave, 10-ak svinja, gomilu kokosaka... ja mu zavidim na svemu tome,na lepom dvoristu, punoj basti i td.. A on sere kako je zavrsio faks, kako je direktor u nekoj propaloj firmi,kako svi krv seru od njega itd..A platu ima jedne spremacice u boljoj firmi :roll:
Vaznije mu je to sto je studirao u BG-u ko o cemu on godinama o tome nego sva ona lepota oko njega :evil:

zlajka
18.01.2006., 02:28
Iz Kv-a imam rodjake i prijatelje iz Svajcarske,Italije ,Nemacke,Austrije ma iz celog sveta :lol:
Vidjamo se skoro svakog leta,pa vidim njihovo ponasanje prema svojima ,prema komsijama,drugarima...Ma izgubili su nesto svoje :cry:
Mogu da sudim o tome jer sam obisla pola sveta pa se ne zanosim s tim :roll:
Dosta sam prizemna i realna ;-)
Ja VOLIM KRALJEVO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JaVOLIM LJUDE U KRALJEVU :razz: :lol: :razz: :lol: :lol:
Ali mi smeta kad neko misli da je nesto iznad :evil:
Svi smo mi samo ljudi i gosti na ovoj strani zemlje :cry:
VOLIM TE KRALJEVO :lol:

bebidoll
18.01.2006., 05:01
@ zlajka:

"Sto se osecas prozvanom ako nije tako".....ko je rekao da se ja tako osecam?? Taman posla, ja uzivam u svemu i boli me uvo ko sta misli....ali zato ima ljudi koji se osecaju "prozvanim"...a ja, JOK! .....citaj pazljivije...

Slazem sa sa tim sto kazes da po svojim prijateljima iz inostranstva vidis da su izgubili nesto svoje.... i zbog toga se ne druzim sa srbima u torontu, jer su svi nesto napaljeni, isfolirani, i pravi kejkeri....

Ali zato kad sam u KVu, ponasam se sasvim normalno...ne gledam ljude sa strane...prosto uzivam da sam sa nasim ljudima u srbiji! ponasam se kao da zivim dole.... nikada ne gledam sebe u fazonu, "e, ja imam $ i ja nisam odavde", jer mi je to tako DEBILNO (ali ima takvih ljudi) :S

zlajka
18.01.2006., 19:11
Hej vidimo se u KV-u ovog leta :razz:

misanthropia
18.01.2006., 22:00
eh...da....
life is a bitch and then you die.

zlajka
19.01.2006., 00:10
eh...da....
life is a bitch and then you die.
Prvo zivi i uzivaj pa kad Bog odluci onda umri ako ti se umire :twisted:

misanthropia
19.01.2006., 23:16
bog ne postoji.
a ja btw uzhivam :D

Serijski_Ubica
20.01.2006., 02:55
Mighty God is a living man ...

HEMI 426
20.01.2006., 12:08

"Get up, stand up"
Bob Marley
:wink:

misanthropia
20.01.2006., 14:07
kul je bob marley ali kapiram da ne postoji bog kakvog propagira crkva... blah

zlajka
22.01.2006., 18:11
bog ne postoji.
a ja btw uzhivam :D
Svako zamislja Boga na svoj nacin :lol: :lol:
I svako mu daje drugo ime :lol:
Naj vaznije je da nesto postoji i da mi imamo veru u to sto je mozda samo nase :lol:
Uzivaj u svojoj veri ma kako je ti osecao :razz:

Serijski_Ubica
22.01.2006., 21:25
Svako zamislja Boga na svoj nacin :lol: :lol:
I svako mu daje drugo ime :lol:
Naj vaznije je da nesto postoji i da mi imamo veru u to sto je mozda samo nase :lol:
Uzivaj u svojoj veri ma kako je ti osecao :razz:

upravo tako. God is Great, God is One...
Zvali ga vi Ras Tarif, Alah, Isus, krishna, Buda, ili kako vec, nema veze, On je tu sa nama...

morphea
23.01.2006., 11:17
a sad misentropija, nije ni chudio shto ti bilo shta ne mozhesh da kapirash :lol:

Slim_ShadY
23.01.2006., 21:48
Ljudi svi cemo da umremo.Mislim pre ili kasnije pa cemo se svako uveriti da li postoji Bog ili sta vec.Peace

rudy_kv
24.01.2006., 21:48
pa vidish ovako
ja svoj kratki mizerni zhivot provodim fenomenalno i uzhivam u vredjanju ljudi poput tebe poshto kapiram da posedujem vetju inteligenciju nego oni
a sad kome se ne svidja hahah pa neka ne chita boli me lakat za to

OK!
Pokaži koliko si inteligentna. Prijavi se na sledeće testiranje inteligencije u organizaciji MENSE i rezultate objavi.

A to viđenje života ala Kurt Kobejn samo pokazuje koliko si emotivno nezrela osoba koja vapi za pažnjom terajući inat drugima...

guitarrr_babe
26.01.2006., 15:53
i tako, ja mislila da ne volim Kraljevo.

sedim u svom toplom stančiću u BGu, čitam hiljadupetstosedamdesetu stranu za kolokvijum, pokušavam da provalim o čemu se sve tu radi, bušim rupicu na lobanji da mi stane više informacija, i tako gledam oko sebe... ma, ne nedostaje meni kv, tako je meni ovde sve suuuuuuuper. ja učim. Učim, onako pošteno, valjda mi druge i nema. Svet se zajebava, ali ja učim, jer sam to izabrala i to je jedino što umem da radim (ok, lažem, umem i da se mazim i da pevam, ali to je druga priča)

Jedina zadovoljstva su mi kuvano vino u Vrućem Gavranu jednom u 2 nedelje (na žurke ne idem, zbog mamurluka i pospanosti) i svetloljubičasti Vogue na pauzama izmerđu predavanja. I kilometarski telefonski razgovori sa mojom dušom.

I tako, ne nedostaje meni kv... samo, ovde se nigde ne šetam... i ne daj, Bože, da hoću da platim telefon - pošta mi je na pola sata odavde... i na faks krećem 1h ranije... i ne mogu da se viđam sa svojim drugaricama iz srednje onoliko često koliko hoću jer studiramo različite fakultete i ne možemo da uskladimo obaveze... i kad sam umorna, ne mogu da se malo prošetam po gradu, pola sata, da razbistrim mozak, jer znam da bi mi u tom slučaju trebalo dva sata da stignem do kuće... i tako u subotu, čim zaokružim poslednji odgovor na kolokvijumu, bacam u letu test profesorki i bežim na autobusku, jer me je uhvatilo ono što nikad nisam mislila da će me uhvatiti: nostalgija.

Nedostaje mi proleće na splavu Atos. Nedostaje mi šetanje po parkovima. Nedostaje mi kiša na klupi ispod Ženeve. I najviše od svega, nedostaje mi moje omiljeno društvo za sve to. Pa, da, nedostaje mi Kraljevo: šetnja po Omladinskoj u najgore vreme, sa sve ledom i vetrom, i onda kafa sa čokoladom u recimo Statusu (napomena: mora da bude jutro, da ima sunca, i da zauzmem mesto pored prozora, inače Status otpada) i onda... pa... Svejedno, samo da je u Kraljevu.

Kraljevo ne umire, dok ima Kraljevčana u rasejanju :)

Dawko Minic
27.01.2006., 16:12
a sad misentropija, nije ni chudio shto ti bilo shta ne mozhesh da kapirash

Razlog?

Warlord
30.01.2006., 00:57
Zbog pojedinih cu potvrditi da umire (osim ako vec nije umrlo - pozdrav misanthropia), a kako i ne bi kad je puno fasisticko-religioznih i zatucanih fanatika koji svojim proklamacijama i bednom retorikom privlace siroke narodne mase i vode nas u neka davno prosla vremena.

guitarrr_babe
30.01.2006., 20:36
e, sad ce izbori - jeste provalili kako je najednom zivnulo?
nego, malo ih jb ovo vreme pa nesto ne moze da se mitinguje, ali naci ce oni neko resenje vec...

misanthropia
30.01.2006., 23:28
ne znam. kako hotje ostali. za mene je kraljevo mrtvo. ima veoma malo dobrih ljudi, nema nikakvih deshavanja(chak i lokalni bendovi vishe ne odrzhavaju svirke) ne znam zashto da se trudim da neshto promenim kad uskoro odlazim a i svi tjemo otitji ne znam ko tje se sigurno vratiti a ne samo prichati gluposti.. blah

guitarrr_babe
31.01.2006., 10:33
e, ima nedeljom matine, valjda svake nedelje u golubu od 3 do 8

pogodi ko?

pa o kome ce ksenija da prica nego o... Decjoj radosti!! jeeeee!!!
sad im svira manic, posto je bjelica otisao za bg, valjda, ili tako nesto.

nego, malo nesto regea sviraju... hmmm... pa ono, nije mi bas pravo.

ali svirali su elvisa! jeeeee, elvis!!!

--------------------------------------------

a onda ima, kako bi, da li sredom? u faraonu nesto.
ona postava koja je svirala pre, samo bez pevaca, nego sa dve pevacice (ona ekipa iz muzicke). valjda je ok, ici cu pa cu videti.

Warlord
31.01.2006., 13:14
U principu, sve sto ti treba je dobro drustvo gde god da si i uvek stizu mladjih generacija koje ce se skupljati na cesmi.
Nego, Guitarrr_babe, kad' su bre ti izbori, cisto da planiram?

apache
31.01.2006., 13:25
U principu, sve sto ti treba je dobro drustvo
Odnosno UNITY ;)

Warlord
31.01.2006., 13:29
Odnosno UNITY ;)

Pozdrav za juniti.

guitarrr_babe
31.01.2006., 23:25
KAKO NE ZNAS KAD SU IZBORI????

e, nema smisla. bas i nisi neki kraljevcanin, samo da znas!

4. februara

ja cu da glasam za onog sa spojenim obrvama. jes' da nije neki frajer, ali vidi se da je domacin covek.

a za koga ces ti da glasas???
ima i jedan celavi, ima i sedi, a rekli mi da ima i direktor Melosa, ali psssst! on je tu inkognito...
ali ako glasas za Melosa, rekli mi ti isti da ce cele godine da nam pustaju kvalitetan tv program!

e, znam, setila sam se! ti ces da glasas za celavog, jel da?

Warlord
01.02.2006., 12:21
KAKO NE ZNAS KAD SU IZBORI????

e, nema smisla. bas i nisi neki kraljevcanin, samo da znas!

4. februara

ja cu da glasam za onog sa spojenim obrvama. jes' da nije neki frajer, ali vidi se da je domacin covek.

a za koga ces ti da glasas???
ima i jedan celavi, ima i sedi, a rekli mi da ima i direktor Melosa, ali psssst! on je tu inkognito...
ali ako glasas za Melosa, rekli mi ti isti da ce cele godine da nam pustaju kvalitetan tv program!

e, znam, setila sam se! ti ces da glasas za celavog, jel da?

S*anje! Vervatno da necu biti tu. Najverovatnije stizem 6. uvece ako ne 4. kada imam glupi ispit. *ebi ga!

Majesty Of The Nightsky
01.02.2006., 21:05
Sada, ni sama ne znam sta sam mislila kada sam otvarala ovu temu... Da li je mrtvo ili ne??...

Cinjenica je, da nam je malo toga pruzeno od strane grada. Malo mesta za izlazenje, onaj prostor za Dom omladine je (izgleda) skroz propao, onaj glupi je Kiss je odvrtatan od renoviranja....

...ali glavna fora je da su ljudi zivi u mrtvom gradu. Postoji jedna omanja grupica ljudi sa kojima mogu u svakom trenutku da uzivam... (mada kada se potegne "flajka" kod 'duhovnog' svako ti je prijatelj :lol: ). To mi je najbitnije: prijatelji...

Mada, doci ce leto. Mozda ce biti moto skupa. Opet cemo moci da blejimo po 5 sati na cesmicama i da uzivamo!!

@ Misantropia
Pa mozda ce Kv da zivne....ipak se ex-rockerke, pa true-fenserke, ponovo vracaju na rock :lol:
(p.s. jos uvek mi je muka, iako smo pricale o tome jos pre sat vremena..... je*em ti kraljevo i licemerje...)

@ Shumar
pozdrav :wink:
Sta ima??

Warlord
02.02.2006., 17:25
Neka, neka, sada ce Ribnica i jos par prigradskih naselja dobiti status, valjda, opstine, pa ce onda Kraljevo status nekog drugog s*anja sto ce znatno povecati budzet kao i mogucnosti. Bar sam tako cuo.

Ima januarski rok.

guitarrr_babe
02.02.2006., 17:37
e, mislim da bi u tom slucaju kv trebalo da dobije status grada (posto to, jelte, nije, zvanicno)

onda cemo da budemo kao nis, novi sad, pristina, podgorica i beograd. i mozda kragujevac, ne secam se bas najbolje te lekcije...

Warlord
02.02.2006., 17:40
e, mislim da bi u tom slucaju kv trebalo da dobije status grada (posto to, jelte, nije, zvanicno)

onda cemo da budemo kao nis, novi sad, pristina, podgorica i beograd. i mozda kragujevac, ne secam se bas najbolje te lekcije...

Ja se ne secam da je bilo lekcije o tome ha, ha ha.

guitarrr_babe
02.02.2006., 18:08
ti nisi imao geografiju, da te podsetim, ha, ha, ha

a sta, kao, mislio si da ja ispadnem streber, a?
pa ja i jesam streber.
ahaaaa, jesam. sta ces sad?

Warlord
02.02.2006., 18:11
Nisam, pravo da ti kazem, mislio da ti ispadnes bilo sta, a geografiju sam uglavnom imao.
Ako ti kazes da si streber, ja necu i ne smem ista.

guitarrr_babe
02.02.2006., 18:13
Imali ste geografiju?

***, gde ja sirota zivim? nisam u toku ni sa cim zivim na svetu

Warlord
02.02.2006., 18:28
Da, da sa CIM.

guitarrr_babe
02.02.2006., 18:45
stakako?

misanthropia
03.02.2006., 11:21
lol da ja imam pravo glasa ja bih glasala za zorana miljkovitja haha on je ludi doktor haha tj hirurg i mnogo je gotivan kao lik a kao politichar... ma blah
poz majesty :)
i meni muka od onoga o chemu smo prichale ali pokopatju je sledetji put kad je vidim no frx hahahaha

Warlord
03.02.2006., 12:17
stakako?
Rek'o u pravu si kad se pitas: "...sa cim?".

Majesty Of The Nightsky
03.02.2006., 17:46
Ma, Kraljevo je sranje, jer u ovom gradu mozes sasvim normalnom coveku da unistis zivot, samo ako si dovoljno uporan. Muka mi je od svega...

Politika.......blah, stvarno nisam u toku... Samo sam snimila da su svi kandidati extra "simpaticni" i da imaju cudne obrve :?:

misanthropia
03.02.2006., 17:51
/me je primljena u petnicu , oblast istorija :D

Majesty Of The Nightsky
03.02.2006., 17:54
Yeeeeej !!! Pametnice mala.... Pa, moram veceras da ti kupim onu obecanu kokakolicu.. Svaka cast, extra mi je drago... :*

Samo mi reci da nije u isto vreme kada i Svajcarska??!!!

misanthropia
03.02.2006., 17:55
nije u petnici sam od 5 do 11 :)
zar tje biti shvajcarske posle svega>?

Majesty Of The Nightsky
03.02.2006., 17:58
Erm, da, pa nismo se cule od sinoc (ili preksinoc??)...
Izdesavalo se jos mnogo toga. Uzas... Pricacu ti veceras, ali ja mislim da hoce biti (bolje bi im bilo, da ne bi bilo krvi....)

Inace ono sto sam ti rekla da mi je :kreten: rekao je cista glupost.... Sve je izmislio... Mada istina je mozda jos gora....

Tjuti.....sve je strasno

misanthropia
03.02.2006., 18:00
sve u svemu vidimo se vecheras u 8
pozitj :*

Majesty Of The Nightsky
03.02.2006., 18:03

;-)

zlajka
05.02.2006., 21:37
Ma, Kraljevo je sranje, jer u ovom gradu mozes sasvim normalnom coveku da unistis zivot, samo ako si dovoljno uporan. Muka mi je od svega...

Politika.......blah, stvarno nisam u toku... Samo sam snimila da su svi kandidati extra "simpaticni" i da imaju cudne obrve :?:
Ma ti si sranje budalo :mad:
KV je jedan od najlepsih gradova u Evropi :razz:
Okreni se malo oko sebe pa pogledaj !!
Izgleda da ne vidis dalje od svog nosa :roll:

Warlord
06.02.2006., 11:54
Pazi, cak i zvanicno, Kraljevo spada medju lepse gradove kod nas, a i gomila ljudi koji su ga videli, a nisu odavde, tvrde isto. Sto se tice Evrope, cisto sumnjam, ali sta znas...

apache
06.02.2006., 12:34
Jeste li culi ko je novi gradonacelnik?
UUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS! !!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Warlord
06.02.2006., 12:46
Jeste li culi ko je novi gradonacelnik?
UUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSS! !!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ja sam cuo da je vodila ona Veljina bagra iz NS-a. Nije valjda on pobedio?

apache
06.02.2006., 13:39
JESTE!
A reci cu ti kad se budemo videli zasto mi je strasno sto je on pobedio...
Osim cinjenice da je iz NS.

guitarrr_babe
06.02.2006., 20:21
e, koliko sam ja cula, nije izaslo dovoljno ljudi.
a mozda i jeste, nemam predstavu o pravilniku za izbore.

ako nije izaslo dovoljno ljudi,morace ponovo da se organizuju izbori...

hehe, fora, rekla mi ortakinja kako je isla na glasanje i posle u faraon i kako su joj na onom svetlu drecale ruke nacisto. onda je izvalila kako bi to bila do jaja fora za reklamu, kao u nekoj fensi diskoteci, svima svetle ruke, kao bili na glasanju.

ok, ovo mozda ne zvudi koherentno, ali znate onaj sprej sto se prska pre glasanja... e, o tome pricam

apache
06.02.2006., 20:26
Na rts-u su javili da je pobedio Babic

guitarrr_babe
06.02.2006., 20:32
eeeee... pa dobro.
nije da znam sta smo time dobili, a sta izgubili.

cini mi se da nam treba diktatura.
i onda - ne parkirati u jednosmernim ulicama, postaviti saobracajce na svaki kvadratni centimetar grada roknuti poreze na kafitje i butike (ako niko nece nista normalno da otvori, zaradite na sranjima), prosetati po drzavnim firmama i prodati ih sve do jedne...

B.K.
06.02.2006., 21:36
Na rts-u su javili da je pobedio Babic

Na TVKV-u rekoshe da se ide u drugi krug. Dakle, josh smaranja! :(

Milica BG
07.02.2006., 00:37
a ko je onda jos u drugom krugu sem babica?

apache
07.02.2006., 00:44
Cetrovic

Milica BG
07.02.2006., 13:06
bas lepo, e ako nije do sada umrlo, kraljevu je sad definitivno odzvonilo :-)

Warlord
08.02.2006., 14:52
eeeee... pa dobro.
nije da znam sta smo time dobili, a sta izgubili.

cini mi se da nam treba diktatura.
i onda - ne parkirati u jednosmernim ulicama, postaviti saobracajce na svaki kvadratni centimetar grada roknuti poreze na kafitje i butike (ako niko nece nista normalno da otvori, zaradite na sranjima), prosetati po drzavnim firmama i prodati ih sve do jedne...

Ma samo tiranija i diktatura. Bagra mora da se nauci disciplini.

Milica BG
08.02.2006., 15:34
ma treba malo pameti... a joj...

ajd diktatura, al sto tiranija?

guitarrr_babe
08.02.2006., 21:53
e, smislila sam - vojna hunta!

ili eventualno andjelinu dzoli za gradonacelnika - nju bi svi i bez prisile slusali... ja prva bih!

Warlord
09.02.2006., 14:43
Nemam poverenja u Andjelinine sposobnosti za tako nesto. Dzingis-kan bi bio pun pogodak.

guitarrr_babe
09.02.2006., 21:37
mooooooolim? nemas poverenja u andjelinine sposobnosti???
pa kakav si ti to covek? a?

izvini, riba koja se uda za breda pita moze sve! :)
(racuna se i dzenifer eniston)

ok, mozda ne moze da hoda po plafonu, ali za sve ostalo bi se snasla...

Milica BG
10.02.2006., 00:25
e pa ako cemo tom logikom ni ja joj nista ne bih poverovala, ne volim plavusane tj. bred pita :-) :-) :-)
al bre dzingis... c c c sumaru... nisi mi objasnio za tiraniju...

guitarrr_babe
11.02.2006., 00:18
:shock:
pa kakva si ti to zena?
svasta
:)

srecom, ima onoliko razlicitih frajera koliko ima razlicitih ukusa...

Milica BG
11.02.2006., 00:36
:shock:
pa kakva si ti to zena?
svasta
:)

srecom, ima onoliko razlicitih frajera koliko ima razlicitih ukusa...

mmm, da...
uglavnom je svima cudno to sto se ne lozim na breda pita i nije im jasno zasto...
jednostavno je tako, suvise plav, suvise lep, ne lozim se preterano na glumce...
naravno da ima mali milion razlicitih frajera... bas iz tog razloga mislim da sam zena kao i svaka druga ;)
doduse neki neki se mozda ne bi slozili sa tim obzirom na to da znaju ko mi je trenutni favorit :grin: :grin: ja bih njega za predsednika drzave a ne kraljeva!

pozdrav apache, bookmarker je fenomenalan, jos uvek mu se divim :grin: :grin:

apache
11.02.2006., 01:00
E kad bi znali ljudi ko ti je favorit :lol:

B.K.
11.02.2006., 06:02
E kad bi znali ljudi ko ti je favorit :lol:

Pa, dobro. Ne morash da kazesh ime... Daj sliku!!! :razz: :lol:

apache
11.02.2006., 12:55
Evo stavljam sliku njenog favorita....
http://www.megacalendars.com/images/1096264365147_American_Choppers___2856.jpg http://ginca.com/americanchopper/paulsr.jpg http://www.create-the-best.com/images/ctb/news/American%20Choppers.jpg

B.K.
11.02.2006., 13:34
Evo stavljam sliku njenog favorita....
http://www.megacalendars.com/images/1096264365147_American_Choppers___2856.jpg http://ginca.com/americanchopper/paulsr.jpg http://www.create-the-best.com/images/ctb/news/American%20Choppers.jpg

Choper ili brko koji ga tera? :-D

Serijski_Ubica
11.02.2006., 15:19
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

apache
11.02.2006., 15:22
Brko, verovala ili ne!!!

B.K.
11.02.2006., 15:40
Brko, verovala ili ne!!!

Verujem!... Ne verujem!!! :razz:

apache
11.02.2006., 15:42
Ja sam u pocetku mislila da me zeza

B.K.
11.02.2006., 16:11
Ja sam u pocetku mislila da me zeza

Zeza me!... Ne zeza me!!! :razz:

Milica BG
12.02.2006., 00:51
ajoj, neeee...
apache, pa sad svi znaju da sam prsla :-)

joj preslatki su... :-) :-) :-)

i ne, ne zezam se, matori je zakon... kad porastem, vozicu copere :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Milica BG
12.02.2006., 00:53
e da, super sto ste duplirali fotke ;-)

apache
12.02.2006., 00:53
E, a razmisljala sam da li da te otkrijem ili ne...
Ma, ne ljutis se valjda ;)

apache
12.02.2006., 00:54
Je l' ti se svidja izbor slika?

apache
12.02.2006., 00:59
Evo da se iskupim... http://www.orange-county-chopper.com/images/PaulSr.jpg http://www.motorcyclebuzz.com/Images/Media/Motorcycle-Buzz/MediaS60.jpg

Milica BG
12.02.2006., 00:59
ma ne, ja ionako svima pricam...
aha, do jaja!

Milica BG
12.02.2006., 01:01
pazi kakav lik, al bas je pravi!!!!
:-) :-) :-) :-)

sve ostale mi posalji na mail, da ne smaramo narod... :-)

apache
12.02.2006., 01:05
Znas kako sam ti dobre slike nasla sad i greskom zatvori tab!!!!!!!!!!!!!

Milica BG
12.02.2006., 01:12
ma samo cchopperi... nadam se da ce ovog leta biti nekakvog moto-skupa, malo mi je to nedostajalo prosle godine, nekako mi nije leto bez toga ;-)

guitarrr_babe
12.02.2006., 10:43
ehe, mnogo ste mi slatke, girls :)
posebno sto ih i ja mnogo volim
doduse, ne bas tako kao milica, ali...
i meni je paul jr. nekako... sta ja znam, mladji. pre bih njega. :)
ziveo orindz kaunti!

guitarrr_babe
12.02.2006., 10:46
ali, na ovo bih se uvek kladila

http://www.vhvault.com/mr5150/Harley-Davidson-VROD-800.jpg

Milica BG
12.02.2006., 12:54
uh, lep je
al ja vise volim oldschool bajkove... :-)
ajd da pretvorimo kraljevo u narandzasti okrug... samo prizvodnjom motora da se bavimo :-)
da malo ozivimo proizvodnju...

apache
12.02.2006., 13:42
Ma bajkovi su ok, ali meni su obojica bljakkkkkkk

apache
12.02.2006., 13:50
Moj predlog za predsednika...
http://www.concertshots.com/March%2003%20Images/cs-Audioslave12-Atlanta3903.JPG http://www.artist-pictures.com/media/Norwegian%20Wood%202003/Audioslave/Audioslave1-400.jpg http://www.rockpalastarchiv.de/bild/rar03/audioslave11.jpg

Milica BG
13.02.2006., 01:05
ma nemoj? :-) :-) :-) :-) :-)
sladak decko...
dobre mu martinkice...

a da napravimo posebnu temu "kojeg biste frajera za predsednika kraljevacke opstine?" pa da kacimo fotke do prekosutra, a?

guitarrr_babe
13.02.2006., 12:06
da, nego... kako se ubacuju fotke u post? samo ih prevuces ili... ?
help mi aut, pliz!

guitarrr_babe
13.02.2006., 12:12
u vezi sa milicinim predlogom da kv bude narandzasi okrug - nije nam odavno svracao rudy_kv ovamo, da vidis kako bi se on odusevio. on je lud za motorima! onda ce da nas bude mnogo sa foruma, i mozemo da... hmmmm... lobiramo u gradskoj vladi za nase ideje i zamisli?
i tako, sve je politika :)

apache
13.02.2006., 12:40
da, nego... kako se ubacuju fotke u post? samo ih prevuces ili... ?
help mi aut, pliz!
Kada odes na sliku i kliklnes (levi klik) imas opciju copy image location, onda ides u odgovori i deveto "dugme" u meniju iznad polja gde kucas tekst kliknes, i paste-ujes image location.

apache
13.02.2006., 12:45
ma nemoj? :-) :-) :-) :-) :-)
sladak decko...
dobre mu martinkice...

a da napravimo posebnu temu "kojeg biste frajera za predsednika kraljevacke opstine?" pa da kacimo fotke do prekosutra, a?
Ma nema potrebe, pobedice Chris :lol: :lol: :lol:

Warlord
13.02.2006., 16:21
mooooooolim? nemas poverenja u andjelinine sposobnosti???
pa kakav si ti to covek? a?

izvini, riba koja se uda za breda pita moze sve! :)
(racuna se i dzenifer eniston)

ok, mozda ne moze da hoda po plafonu, ali za sve ostalo bi se snasla...

Niko nije nedodirljiv.

Warlord
13.02.2006., 16:27
Mislim, stvarno... sta je tema, uopste?

Dawko Minic
13.02.2006., 21:09
tema je otisla u ****

guitarrr_babe
13.02.2006., 21:56
khm, khm, nije

ova tema je dokaz da nismo bili u pravu - kraljevo je ipak zivahno!

B.K.
13.02.2006., 22:04
khm, khm, nije

He he he :-D

Milica BG
14.02.2006., 02:39
khm, khm, nije

slazem se, vorlorde ma jel ti pratis sta se ovde desava? pokusavamo da napravimo narandzasti okrug od kv-a da ne bi uginulo :-) :) :) :) :)
zar se nismo ti i ja dogovorili da vozimo chopere kad porastemo???

mada, bedak je sto vecina nas koji odrzavamo forum zivim nije trenutno u kv-u :D

guitarrr_babe
14.02.2006., 12:41
e, ja jesam u kv vec vise od dve nedelje! koliko mi zavidis?

ok, idem sutra popodne :( ali to nema veze

a razlog sto sam ostala ovoliko ne moze biti gori - razbolela sam se kao siroce! mama me juri sa injekcijama po kuci (brza je od mene pa me uvek stigne ili eventualno gadja pikado ako to ne uspe)

za mene dakle kraljevo poslednjih 10 dana fakticki nije postojalo (citaj: umrlo). postojao je samo moj krevet. i eventualno jos neciji, ali to je u terapeutske svrhe :)

Warlord
14.02.2006., 16:39
slazem se, vorlorde ma jel ti pratis sta se ovde desava? pokusavamo da napravimo narandzasti okrug od kv-a da ne bi uginulo :-) :) :) :) :)
zar se nismo ti i ja dogovorili da vozimo chopere kad porastemo???

mada, bedak je sto vecina nas koji odrzavamo forum zivim nije trenutno u kv-u :D

Naravno da cemo da vozimo chopere, ali nam to red-neck okruzenje ne ide u prilog.

Milica BG
15.02.2006., 02:17
nadam se da si ozdravila... paaaa, trenutno ti zavidim, bg nije video snega cele zime a ja se trenutno patim za zimskim pejzazima...

vorlorde, ne razumem na sta mislis, tj na koga tacno mislis, mislis na kv uopste?
kakve veze ima kakvo nam je okruzenje kad cemo stalno negde putovati?
jooj, jedva cekam da se vozim... al samo ako budes nosio rogati slem :-) i kozni prsluk na golo telo, da budes najludji ;-)

Warlord
16.02.2006., 10:03
nadam se da si ozdravila... paaaa, trenutno ti zavidim, bg nije video snega cele zime a ja se trenutno patim za zimskim pejzazima...

vorlorde, ne razumem na sta mislis, tj na koga tacno mislis, mislis na kv uopste?
kakve veze ima kakvo nam je okruzenje kad cemo stalno negde putovati?
jooj, jedva cekam da se vozim... al samo ako budes nosio rogati slem :-) i kozni prsluk na golo telo, da budes najludji ;-)

Orange county - redneck okruzenje.

...I neke svapske cizme, kozne 'lone i redenik.

B.K.
16.02.2006., 10:07
Orange county - redneck okruzenje.

...I neke svapske cizme, kozne 'lone i redenik.

Po ovome zaista ispada da Kraljevo ne umire :razz: :lol: :D

Warlord
16.02.2006., 10:14
Ma refleksno se trza, ali jos nije kasno za CPR.

Milica BG
16.02.2006., 17:22
al smo strucni :-)

svidja mi se predlog za cizme i sve ostalo, al onda bolje kozni sorcic :-)
ma neeeee, to bi bilo previse :-) :-) :-)

Milica BG
19.02.2006., 23:49
ej, ajde neko nek mi kaze kako je bilo na koncertima prosle nedelje? bas me zanima koliko je ljudi bilo, kakva atmosfera i to... ima li neko da je bio?

hugububu
20.02.2006., 10:14
bilo je super iako nisam bila :)

Dawko Minic
01.09.2007., 17:51
Dead. :twisted:

Warlord
01.09.2007., 22:07
NNEeeeeeee!!

Warlord
01.09.2007., 22:08
:D:D:D:D
Evo podizu se drevne teme, uskoro ce i Kraljevo!

Dawko Minic
01.09.2007., 22:23
Pa kad ima 15 strana drevnih (spam) tema.. :P

sweetest_thing
02.09.2007., 01:22
umire, umire, jashta........
metafora za 10+ :grin:

Dawko Minic
02.09.2007., 01:26
Ua stilske figure. :|

sweetest_thing
02.09.2007., 01:28
uraaa... ura... ura....
srpski mi je posle hemije, naravno :-D , jaca strana....

Mell*
02.09.2007., 01:53
uraaa... ura... ura....
srpski mi je posle hemije, naravno :-D , jaca strana....

Nadam se da nisi bila ironicna, inace... :lol: Salim se. Ja sam cula da ti hemija super ide.
Nego, da se vratimo na Kv. Nije valjda umrlo, ja planiram da dodjem malo.

Warlord
02.09.2007., 10:50
Ma nije bre, zezamo se. Jos uvek se refleksno trza :D.

guitarrr_babe
05.09.2007., 23:07
eeeeeeeheheh, kako nekoga nije mrzelo da vadi teme iz naftalina.
pa dobro.
inače, pdf kraljevo je trenutno najživahniji otkako znam za krstaricu (a to je recimo od 2003.)
živelo kraljevo! i pdf kraljevo, naravno!

hehe, orindž kaunti. kakve su to bile fore...

nikolo_paganini,
06.09.2007., 13:36
И ја мислим да је најживахније од свих пдф
Пре пар година сам био редован посетилац али је било доста мртво а успут нисам се логовао дууууго па сам заборавио своје податке