PDA

Vidi punu verziju : Ekologija

sanem1993
06.04.2005., 14:36
Nasa bolna tacka

Dovla
06.04.2005., 19:59
Nasa bolna tacka

Zasto je onda dirati. Tri godine sam bio u udruzenju koje se bori protiv zagadjenja i apsolutno nista nismo uradili. Skupili smo podatke koji su porazavajuci i niko nije ni mrdnuo prstom da nesto ucini po tom pitanju (mislim od nadleznih) tako da...

Buntovnik_Bez_Razloga
07.04.2005., 00:42
To, ne da boli, nego je uzas! :?
Skoro svake noci je nad gradom magla u boji, koji nema ni malo prijatan miris. :x

Sve mi se cini, da smo zivi sahranjeni u ovom gradu. :lol: :lol:

sanem1993
07.04.2005., 12:16
Ajmo da se malo reorganizujemo, možda i može nešto da se uradi !!!

фигхтер
22.04.2005., 10:49
Ajmo da se malo reorganizujemo, možda i može nešto da se uradi !!!

наравно да може нешто да се уради...пресели се. :?
ало бре, па ово је ПА као ПАнчево, а не ПАриз. осуђени унапред, још пре свог рођења, на удисање "магле у боји" и осталих срања...
хм, можда да дигнемо у ваздух пар објеката? можда ћемо да личимо на баскијце, али бар знаш да се бориш за праву ствар...е сад, то што ће економија да пропадне...ма, иовако је пропала :wink: :D

anon1mus
01.05.2005., 16:56
Pa lepo je u grad ,znas kako ,ima dobre zenske. A vi
kako te kako ste sta radite ce izadjem na televizor??
Kade??
Majke mi??? :lol: :lol: :lol:

Sith Lord
02.05.2005., 13:03
Znate kakvu prednost mi pancevci imamo?

Mi vidimo sta udisemo!!! hahahahahaha

man_in_black
04.05.2005., 23:20
wow... pancevo dobilo forum!? lepo... Inace sto se ekologije tice... pa... ja predlazem da dignemo celu juznu zonu u vazduh! :twisted:

Sith Lord
06.05.2005., 10:41
Inace sto se ekologije tice... pa... ja predlazem da dignemo celu juznu zonu u vazduh! :twisted:

Sve, zajedno sa nama...ako juzna zona ode u vazduh, odosmo i mi, a da ne govorim o zagadjenju posle.

man_in_black
18.05.2005., 00:37
Inace sto se ekologije tice... pa... ja predlazem da dignemo celu juznu zonu u vazduh! :twisted:

Sve, zajedno sa nama...ako juzna zona ode u vazduh, odosmo i mi, a da ne govorim o zagadjenju posle.
.....pa sta ces.... bolje odmah da umremo od eksplozije neko od raka da umiremo lagano..... a uostalom sve se moze kad se hoce... setite se bombardovanja

Mala vesela
18.05.2005., 14:37
Plasite me :wink:

ichy
19.05.2005., 07:33

Bilo bi vece zagadjenje posle toga nego posle explozije nuklearne bombe!!!!!

man_in_black
25.05.2005., 23:32
od nukleare bombe ostaje radiacija a ne zagadjenje :) a uostalom za vreme bombardovanja nisu radili jer su ostali bez par pogona :) moglo bi to opet da se desi... HEHEHE... ma salim se... rafinerija i ostale fabrike su tu jer se bez njih ipak na kraju ne moze