Vidi punu verziju : Sta raditi kad se zaljubis u najboljeg druga svog muza?
Cicibanka
16.09.2003., 10:57
Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
Baby Kate
16.09.2003., 17:23
To nije ni N od NAJBOLJEG prijatelja.
Incognito
16.09.2003., 17:26
Ubijes muza, pobegnes sa njegovim nazovi prijateljem... I zivite lepo do kraja zivota :lol:
Sad ozbiljno, kakav je to prijatelj kad otvoreno flertuje sa zenom svog prijatelja?
A sto se tebe tice, pa uradi onako kako ti mislis da treba... niko ti ne moze dati savet za ovako nesto, jer niko nije u tvojoj kozi...
Poz.
Sta da radim? Zaljubila sam se i ja u njega a i on u mene! Znamo se od detinjstva, salje mi najlepse SMS poruke, ali ne usudjujem se dalje od toga, za sada samo flert, ali, mislim da sam se zaljubila!
jadan tvoj muz kada ima takvu ženu i takvog prijatelja??????'
p.s. da ti to nisi vidjela u nekoj španskoj seriji :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Pa....hm. Sacekaj da ostraite, pa se nadaj da ce muz prvi da umre, pa ce drug da pritekne ina da hood.....
Incognito
17.09.2003., 00:12
Nesto se pitam... jel' neko citao Hamleta ovde? ... Ima tu par dobrih ideja... ono, jes' nije bio drug vec stric, ali ideja je odlicna!
A ja cu da ugrabim Ofeliju, da je spasim od vaseg sina koji ce ludilom pokusati da izvuce istinu...
Vidis kakav sam dobrocin... samo mi oreol nedostaje... ;)
Poz.
Nesto se pitam... jel' neko citao Hamleta ovde? ... Ima tu par dobrih ideja... ono, jes' nije bio drug vec stric, ali ideja je odlicna!
A ja cu da ugrabim Ofeliju, da je spasim od vaseg sina koji ce ludilom pokusati da izvuce istinu...
Vidis kakav sam dobrocin... samo mi oreol nedostaje... ;)
Poz.
bre Inco shta ce ti ta glupost..samo da smeta :lol:
PS: nije one imaju happy end :lol:
PS: nije one imaju happy end :lol:
naravno ali posle mnogo zapleta!!!!!!
a ko nije rekao da ovo nece imati happy end :?: :?:
Gazdarica
19.09.2003., 11:38
Tja, probajte da odolite iskusenju, a ako vas ni nakon par godina ne bude proslo, pa onda se rastani od muza i udaj za ovog...
uzaludnik
20.09.2003., 00:06
kresnite se jedno 20-tak puta i proci ce vas
Cicibanka
24.09.2003., 10:32
Pa mislim ljudi ovo nije smesno!Stvarno je frka,mislim nije moj muz los,nije ni njegova zena losa,ni ON nije los, onda sam izgleda ja tu jedini negativac! A ko zna, mozda se na kraju pojavi neki Hose pa se sve dobro svrsi?! :roll:
sunrise
24.09.2003., 10:38
......
sunchica
24.09.2003., 10:40
Ne znam shta da ti kazem . Nikada nisam imala muza :)
A to zaljubljivanje prodje ... Sve prodje , sve ...
nacini ga svojim svalerom....hahahahahhaha.... :twisted:
bludnik.. sve ce biti lakshe kad nam zivot bude regulisan dugmicima.. virtualan muz - mozesh ga promeniti, zameniti, pridodati... :roll:
devojka_bgd
24.09.2003., 12:49
Ne znam shta da ti kazem . Nikada nisam imala muza :)
A to zaljubljivanje prodje ... Sve prodje , sve ...
Ja se u potpunosti slazem,sva prodje,svaki zanos,pogledaj oko sebe i vidi sta sve mozes da izgubis...Te igre su naj prljavije i naj bolnije na svetu...Ja ti savetujem da prestanes i da razmisljas o tome,jer iz tih prica obicno svi izadju povredjeni,tu nema srece...
Ali ipak,na tebi je da odlucis....Sretno
:wink:
Pa nagovori svog muza da se zaljubi u najbolju drugaricu tvoje simpatije, pa onda gang bang ! :D
koptizin
26.09.2003., 19:15
Sta te briga. Zivot je jedan. :lol: :lol: :lol:
trdesava se nemoj gresku da napravis moze da bude krvi do koljena poslusaj me i on je tvoj ili njegov drug i kako se to desilo dje ti je muz bio svo to vrijeme dok si se ti zaljubljivala u njega i ako vam je drug i nije neki cim flertuje stobom a zna ti muza da je moj prijatelj i tako da se desi mislim da bi mu cestitao da je veci mangup od mene sto jeste vjerovatno kad bi mi se zena zaljubila u moga druga
rastamann
31.10.2003., 00:04
Ovako, ti se upucaj u glavu, da svet zivi malo lepshe, a taj prijatelj takodje, kad je takav smrad da se rechima ne moze opisati...
mira251
31.10.2003., 00:18
On je najbolji prijatelj tvoga muza,..a ti i ON se znate jos iz detinjstva.Znaci li to da se svo troje znate jos od detinjstva?A njegova zena?Jel i ona iz detinjstva?:))..Koji crnjak..e..stvarno lici na spanske serije..
Nego..kad si se ti udala?Da nije on samo malo ljubomoran,pa da od toga sad biva svasta...?
Tamo neki
31.10.2003., 00:30
Pa mislim ljudi ovo nije smesno!Stvarno je frka,mislim nije moj muz los,nije ni njegova zena losa,ni ON nije los, onda sam izgleda ja tu jedini negativac! A ko zna, mozda se na kraju pojavi neki Hose pa se sve dobro svrsi?! :roll:
Ajte vi lepo svi na gomilu pa ko koga dohvati nema ljutis :lol: :lol: :lol: :twisted:
trdesava se nemoj gresku da napravis moze da bude krvi do koljena poslusaj me i on je tvoj ili njegov drug i kako se to desilo dje ti je muz bio svo to vrijeme dok si se ti zaljubljivala u njega i ako vam je drug i nije neki cim flertuje stobom a zna ti muza da je moj prijatelj i tako da se desi mislim da bi mu cestitao da je veci mangup od mene sto jeste vjerovatno kad bi mi se zena zaljubila u moga druga
----------------------------------------------------
Nemas ti pojma,by the way sta je sa Martinom Balsa?
kresnite se jedno 20-tak puta i proci ce vas
================================================== ==
Posalji mi svoju sliku da je drzim kao ikonu.
odljubi se ali smesta :twisted: :twisted: :!:
Tesko zaljubio sam se. :twisted:
Tesko zaljubio sam se. :twisted:
Počeću da ti se obraćam sa Cicibanka :lol: :lol:
Lepo je što si se našao i što si počeo da se trudiš da odgovaraš na moje postove, ali...nemoj više, a? Ili bar promeni pristup...inače drago mi je što si se zaljubio.
mira251
31.10.2003., 23:40
Cicibanke nema jos od 24.septembra:)))..Koga savetujemo?!:)
CICIBANKA
04.11.2003., 08:40
Ko kaze da me nema? Evo, nista se nije promenilo, a kao prvo DA, nas troje se znamo od detinjstva, ja sam u braku 10 godina,i nikad nisam ni pomislila da bi nesto slicno moglo da se desi. Bas naprotiv, uvek sam bila veliki kriticar i moralista, ali zato mi se verovatno tako nesto i desilo!Nisam u vezi sa njim,jer sam ipak dovoljno svesna svega, ali prija mi njegova paznja, sto ne mogu da poreknem, i njegove poruke. Ali ljudi, da samo znate, kad vam neko kaze sta bi sve uradio zbog vas, kad vam govori takve lepe. nezne reci, pa to samo zena moze da razume! Zamislite sad, muz koji samo misli na fudbal,kartanje i drustvo, svako vece dolazi kuci posle 12h, a onda dodje neko pa ti kaze da bi te drzao kao malo vode na dlanu, jer si posebna, lepa, pametna, zgodna i zasluzujes najbolje!Da bi te vodio na kraj sveta, dao bi ti sve, samo da si njegova!Znam ja da to mozda ne bi ni bilo zaista tako, ali prija!Pa ko ce da ostane imun na to!A ja se borim protiv toga je znam da je sve prolazno, znam da prodje i ljubav i zanos. Verujte mi na rec,nisam od onih tupavih i glupih riba, nikad nisam prevarila ni decka a kamoli muza, i ne verujem da bih za to imala hrabrosti. Razgovor ne vredi, jer sam to pokusavala svih ovih godina, moj muz je naprosto takav! I nemam ja nista protiv, ok. volim i ja sport, cak sam i trenirala dok se nisam udala,ali
da ti je samo u glavi kad ce utakmica, tipovanje u kladionici i kartanje (uz nezaobilazno pivce!)pa mislim trebla bih biti od kamena da me to ne zaboli! Zato vi muskarci, koji smatrate da ZENE ne valjaju, razmislite malo: kad se zenite onda budite spremni da sa zenom delite zivot u potpunosti, a ne da vam zena zameni mamu!Pa se onda pitate ko vam je preoteo, i svaljujete krivicu na zenu jer je nemoralna i svakakva. Ja imam 30 godina, verujte mi na rec da sam u pravom znacenju reci RIBA, mogu da imam koga hocu, ali zaista nisam taj tip! Samo sam osecajna i emotivna i zeljna da me neko voli i stiti i pazi i mazi. Zar je to mnogo, zar je to nemoralno?
svaka priča ima smisla iz našeg ugla.. svi mi sigurno imamo dovoljno razloga zbog kojih je sve tako kako ih složimo u našoj glavi... imam i ja jednu koleginicu koja ima sl. priču...nije mi jasno šta hoćeš da ti ljudi kažu i kako da ti pomognu? između svega, sve što si rekla je ok. i sigurno je tako ali si zaboravila jednu stvar da ni ti nisi gledala za koga si se udavala.. možda nije ni on... ako već ne možeš da razgovaraš s njim, odluči - ili da svoju tugu i teret nosiš kako ti nalaže moralna obaveza koju si prihvatila stupanjem u brak ili se razvedi.. znam da ovo za tebe i nije tako jednostavno, ali verovatno znaš da svaki i najteži problem ima jednostavno rešenje.. sve je na tebi..i srećno.
**case-problem**mell
05.11.2003., 10:12
E pa ovako...cim si ti pocela da trazis nesto sa strane makar i u glavi znaci da ti brak skripi opasno.E sad pitanje je dali zelis da provedes ostatak zivota sa nekim ko po tvojim recima nije los ili ces rizikovati i naci najboljeg.Mnoge nase zene se zadovoljavalju zivotarenjem nesrecne su potistene a zivot je samo jedan.Naravno pre svake odluke treba se prvo pomuciti da pokusas razmrdati svoga muza ili otvoreno razgovarati....neznam sta da ti kazem na tvom mestu 90%zena bi imalo stalnog svalera od kojeg bi dobijale to sto im u kuci fali ali je po meni to podlo.Znam zenu koja je bila u istom polozaju kao ti ona nasla svacu on nasao svalerku oboje otkrili i sad se vole vise jer vide sta su mogli da izgube...
MOZE JEDNO PITANJE?
JEL I TAJ NJEGOV 'NAJBOLJI DRUG'IDE SA NJIM NA UTAKMICE,KARTANJE ISL.?
Poz.
bolje otelo :)
Pa se onda pitate ko vam je preoteo, i svaljujete krivicu na zenu jer je nemoralna i svakakva. Ja imam 30 godina, verujte mi na rec da sam u pravom znacenju reci RIBA, mogu da imam koga hocu, ali zaista nisam taj tip! Samo sam osecajna i emotivna i zeljna da me neko voli i stiti i pazi i mazi. Zar je to mnogo, zar je to nemoralno?
a shto ce muz da zna ako vi krenete u emotivu neku, pa ne mora da zna
...
jao bre ljudi pa ko da to nije ljudski ! ti volis nekoga a moze da ti se svidi i neko sa strane! pa sve je to OK ti neke stvari volis kod muza a jasno je shta ti je ovaj lik sama si rekla nego vidi ti sta ti treba nemoj protiv sebe sta pa muz mora da zna
dreadnot
06.11.2003., 13:02
Koliko ja vidim, a sto bi nas narod rekao, Cicibanka bi se "ono", al da joj ne udje...ne ide to bas lako...
eh što bi Cici nego bi mnogi
Cicibanka
07.11.2003., 10:37
Pa mislim da nije sve u onome ljudi!Stvar je u tome da brak jednostavno ponekad zna da ubije ljubav! Monotonija i svakodnevica ubiju strast, jos pogotovo kad se ljudi otudje jedno od drugog, i onda dodje neko ko te prepozna kao pozitivnu osobu, s puno lepih reci, pohvala, komplimenata i ti shvatis da nisi samo krpa i sudopera! E, u tome je stvar : osetiti se kao zena!
ako već ne možeš da razgovaraš s njim, odluči - ili da svoju tugu i teret nosiš kako ti nalaže moralna obaveza koju si prihvatila stupanjem u brak ili se razvedi.. znam da ovo za tebe i nije tako jednostavno, ali verovatno znaš da svaki i najteži problem ima jednostavno rešenje.. sve je na tebi..i srećno. ponavljam se ali Cici moraš da se shvatiš i razumeš, tek onda možeš da koračaš.
RadoznalostJeUbilaMacku
07.11.2003., 14:09
Zamislite sad, muz koji samo misli na fudbal,kartanje i drustvo, svako vece dolazi kuci posle 12h, a onda dodje neko pa ti kaze da bi te drzao kao malo vode na dlanu, jer si posebna, lepa, pametna, zgodna i zasluzujes najbolje!Da bi te vodio na kraj sveta, dao bi ti sve, samo da si njegova!Znam ja da to mozda ne bi ni bilo zaista tako, ali prija!
Draga dusho moja, ako si pametna ostavices ih obojicu. Tvom muzu nije stalo do tebe, a ocigledno ni tebi do njega jer ne bi tako svim srcem uletela u celu tu pricu sa njegovim prijateljem. E, a od prijatelja bezi glavom bez obzira, jer cak i da vas dvoje nekim cudom zavrsite u braku, nikad neces biti sigurna da li je pozeleo da neku drugu "drzi kao malo vode na dlanu".
mira251
07.11.2003., 18:26
Uzivaj u lepim recima..to treba da ti prija i sigurno da je istina.Mislim da ti ovde niko ne moze reci nesto o cemu vec i sama nisi mislila,ali najpre...ocigledno su oba braka u mocvari,cim on ne govori te stvari svojoj zeni.On je jednostavno ne primecuje,isto kao ni tebe tvoj muz.A upravo su to sve iste one reci kojima su vas na pocetku osvojili i zbog cega ste se i zaljubile svaka u svog.Pa sad..lepo se vas dve udruzite..pa u zivot..a njih dvojca neka malo misle gde ste,pa da vidis!!!
Muskarci imaju sposobnost da zaborave ZASTO su nesto zapoceli..jednostavno,izgube se na pola puta.Tako..ako ti je stalo do braka,onda ucini sve da blistas...zbog sebe!A onda ce,nekim cudom,to i on primetiti.A ako ne..onda...baj,baj..
bejbica
19.09.2006., 17:58
Momentalno se udarati kamenom po glavi dok se ne prizoves pameti :lol:
A jel se javio Hose?
Meni se on najvishe svidja!
whitenicky
19.09.2006., 22:19
sta reci nego no comment ......tebe obesiti na prvu banderu , a njemu odseci ruke da ne moze vise da salje SMS :lol:
PLESsitnihDEMONA
19.09.2006., 22:37
Posto ej tema iz 2003. godine,ja mislim da se ova do sada razvela i da se naveliko trpa sa drugom od bivseg muza.
:D:D:D:D
Veeeseeloooo!!!!
tommy gun
19.09.2006., 23:22
de ste iskopali ovu temu!
ej odakle iskopa ovu temu od pre hrista
...dno dna pa suturen...
...imam jači boljitak qrca da čitam teme iz še'set i neke...
...i čiji je uopste hobi bauljanje po mračnim danima svaštare?
Nemam muza, tako da i nemam taj problem http://www.cheesebuerger.de/images/more/bigs/c016.gif
sta reci nego no comment ......tebe obesiti na prvu banderu , a njemu odseci ruke da ne moze vise da salje SMS :lol:
E ovome sa rukama se smejem kao luda...............pa ne služe ruke samo za slanje sms-a............:-D
A što se problema tiče, nemam ni ja muža, tako da................:-D........se ne mogu zaljubiti u njegovog najboljeg druga zbogradi lepih sms-ova koje mi šalje.........:-D:-D:-D
Ko vozi koze
20.09.2006., 10:54
Sad ozbiljno, kakav je to prijatelj kad otvoreno flertuje sa zenom svog prijatelja?
A sto se tebe tice, pa uradi onako kako ti mislis da treba... niko ti ne moze dati savet za ovako nesto, jer niko nije u tvojoj kozi...
Poz.
Desava se! Meni se desila ista situacija sa najboljim drugom mog bivseg decka. Sve se to osecalo u vazduhu i okolina je primetila te vibracije, mada je sve ostalo na sms porukama i druzenju. Ipak je tenzija kulminirala. Raskinula sam sa deckom. Prekinula sam druzenje sa njegovim najboljim ortakom, mada mi on i dalje salje sms poruke.
Komplikovana situacija, ali i slatka. Pokusaj da se izvuces na vreme!
Captain Jack Sparrow
21.09.2006., 13:29
Momentalno se udarati kamenom po glavi dok se ne prizoves pameti :lol:
Ma de iskopa ovu starez ... oni su se vec izporazvodili isprebijali , polomili i sta sve jne i na kraju zacelili rane u medjuvremenu ... :roll:
Megan_81
22.09.2006., 08:26
Pocnes da izbegavas tog njegovog najboljeg druga. Veruj mi, znam sta pricam, desilo se i meni, i nisam uradila ono sto ti savetujem, i dans vise niko od nas troje ne razgovara sa ostalih dvoje.
Moja prijateljica je imala slicno iskustvo,pa nije lose ono sto je ona uradila:Das mu do znanja da se ti gotivis sa tamo nekim ko nije u istom gradu,ili sa neta recimo,sto opet izgleda bezopasno da bi se smatralo da varas,ali skontace da ti misli nisu okrenute njemu,i onda ce se spontano sve lepo zavrsiti...naravno pod uslovom da zaista zelis da prestanes sa njim bilo kakvu komunikaciju te vrste!!!
Supertajni
22.09.2006., 08:35
Pu 'ebote...pa kakav je to prijatelj.......yebote negde moraju da se znaju granice.......ružna priča.............
capablanca
22.09.2006., 11:22
Taj prijatelj nije prijatelj nego je go*no... on je kao prvo sigurno nastojao ponasanjem da se ti u njega zaljubis.. on je jedan sebican skot... oteraj ga u ku*ac i sve reci muzu i nastavi normalan zivot..
ne budali
E bas je super tema, iako je bajata. :lol:
A svi reaguju kao da ce to sutra njima da se desi. :lol:
Cuvajte svoje zene, nema spavanja. 8-)
E da, ja bih muzu rekla da sam se zacopala u njegovog najboljeg druga.:razz:
Supertajni
22.09.2006., 11:49
E bas je super tema, iako je bajata. :lol:
A svi reaguju kao da ce to sutra njima da se desi. :lol:
Cuvajte svoje zene, nema spavanja. 8-)
Slušaj, ja volim tuđe i lagao bih ako bih sad filozofirao na temu......ali ženu prijatelja...e to je skroz bzvz-e :roll: :twisted:
Ne znam ja, sam je sebi birao najboljeg ortaka. :cool:
Supertajni
22.09.2006., 11:55
Pa što yes...yes.....š'a reći.....
Ma sve su to gluposti i zamlacivanje, da ti ja kazem.
Ona zeljna paznje, mora neko treci da joj zadovolji zensku sujetu, ovom ortaku je njen muz verovatno idol, pa ako mu osvoji zenu "idol je mrtav", bla, bla...Kakvo crno zaljubljivanje, kakva ljubav,sve je to opsena koju tka nasa sujeta. Dobro je kad covek sam to provali i ne mora drugi da mu objasnjava.
Pala mi na pamet sad pesma "Žena prijatelja mog"............:-D.........ja baš volim tu pesmu......:-D
morganlovelove
29.09.2006., 16:19
Slazem se...
U ****** :shock: :shock: .....pa dokle ova zenska sranja idu...joj muka samo taj tvoj muz... :roll: ...a joooooooooj i neko kaze udaj se...ili ozeni se...pu ***** ti lud narod!
A naopako....ucini i sebi i tom zalosnom muzu uslugu ostavi ga!
( :!: kad ga ostavis predomislices se...ili ti ili taj olos od "najboljeg prijatelja" :evil: )
morganlovelove
29.09.2006., 16:20
E pa kad malo bolje pogledam...zene su takve..ubile bi za malo paznje..tako da ti se pola prasta...
Ali taj sljam...pa to je...ne nema dalje...
morganlovelove
29.09.2006., 16:27
Posto ej tema iz 2003. godine,ja mislim da se ova do sada razvela i da se naveliko trpa sa drugom od bivseg muza.
:D:D:D:D
Veeeseeloooo!!!!
....u ****** ja tek sad provalila da je tema baaajata do dz!!Ali slazem se...mozda ih je muz navatao dok su se trpali pa njemu roknuo metak u glavu a njoj odseko nogu.. :twisted: :twisted: :twisted: