Vidi punu verziju : nema suboticana:))
somebody
25.05.2003., 07:12
sta bi sa suboticanima na ovom forumu???......
ajde javite se:))
Nisam iz Subotice,dali smeta ,ali volim Subotičanke i ljude iz nje.Često sam u vašem lepom gradu.Ns-Su
ja sam iz suboticeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ali me vise nema tamo...preselih se u bgd mada...svaki put mi je drago kad se vratim otprilike 2 sata kako sidjem sa voza bude i onda zelim sto pre da odem....tolika je moja ljubav prema rodnom gradu :D :D :D :P :P :wink: :twisted:
ne treba da se zadrzavas ni 2 sata jer trenutno ne postoji dosadniji grad u yu :)
tako je:))
najveci smor od grada:)
stevanb
11.08.2003., 09:38
****** stvarno je dosadno u gradu...!!!
Ma nemojte tako...Subotica je lep grad ...kapiram da cu kada porastem i kad uradim sve sto sam smislila,da se vratim i da u Subotici prozivim penzionerske dane...takav je on jednostavno...miran i tih i mali i zelen.... :D :D
real subo
16.08.2003., 23:13
Samo da se rešimo pijace i cigana!
Uzgred zna li neko neke skinhedse, trebaju mi za jednu akciju?
plaćam dobro :D
ajde javite se:))
pa evpo jednog suboticana, javi se na mail:
sukiofm_84@yahoo.com
Samo da se rešimo pijace i cigana!
Uzgred zna li neko neke skinhedse, trebaju mi za jednu akciju?
plaćam dobro :D
nazalost neznam skinhedse,ali ih se nakupilo u malom bajmoku stvarno previse,a nekada je ovo bio tako lep grad :cry:
Све ће то да доведе у ред наш Јошкица, локал патриота и потпредседник владе једне омиљене му земље
Sunflower
25.09.2003., 22:51
A zamislite zivot u gradicu sa tri horizontalne i dve vertikalne ulice!!! Posle toga meni zivot u Subotici lici na zivot u metropoli! A vi se zalite...
ajde javite se:))suboticani se i ne vide vise od smeca i buke koju su doneli dodjosi....cast izuzecima... a kome je dosadno kaput pa na put niko vas ne drzi....siroka vam polja... it's our way or highway.....
...
Macak fritz
11.11.2003., 02:42
E moji Suboticani. i ja sam nekada ziveo u zabludi da je Su najlepsi i najbolji grad....a onda sam se osvestio (video sam Rim, Beograd...). Ipak, ja Su volim i mislim da je jedina stvar koja joj fali nekih 500000-1mil stanovnika da bi postala grad. Ovako, ostaje nam samo da se gusimo u nasoj malogradjanstini i da kao i uvek gubimo dane u Sax-u, koji je, ruku na srce, jedino normalno mesto u gradu...Koliko toliko. Naravno i da se dicimo gradskom kucom i svim ostalim predivnim (citaj kicastim) gradjevinama. Jednog dana, kada postanem bogat, u Su cu izgraditi "staklenku" od 100 spratova...mozda nam onda krene bolje. Sto se tramvaja tice, ko ga j...!!! Nama treba metro!
E, tak...ajd sad szio!!!
Nemo neko da vredja Suboticu inace :evil:
nisam mislila da se jos neko javlja ovde,stvarno su suboticani zamrli...
counselor
05.01.2004., 15:44
Mislim stvarno,
stara dobra SU ima dobre i lose strane, kao i sve ljudske naseobine...
Zimi jeste malo depresivno ali leti je druga prica...
ali i leti i zimi lep grad!
Ja sam super ponosna sto sam odatle, i uvek cu se vracati da cekiram sta ima...
I ima dobrih ljudi, i ima losih ljudi, i ima budala, kao i svuda...
nemojte da sramotite svojim lupetanjima taj kvark od grada, jer je drugaciji i od BGa i NSa i Rima i Londona, i uvek ce i biti.
Svi pravo u galeriju pod Gradskom kucom, majice u bojama svim sa grbom grada su samo 220 din!
Mislim stvarno,
stara dobra SU ima dobre i lose strane, kao i sve ljudske naseobine...
Zimi jeste malo depresivno ali leti je druga prica...
ali i leti i zimi lep grad!
Ja sam super ponosna sto sam odatle, i uvek cu se vracati da cekiram sta ima...
I ima dobrih ljudi, i ima losih ljudi, i ima budala, kao i svuda...
nemojte da sramotite svojim lupetanjima taj kvark od grada, jer je drugaciji i od BGa i NSa i Rima i Londona, i uvek ce i biti.
Svi pravo u galeriju pod Gradskom kucom, majice u bojama svim sa grbom grada su samo 220 din!
...bolest mozga
Su jeste lepo mesto, ali samo ako po ceo dan radis i ono malo vremena sto ti ostane odes sa nekim na kafu i ne stignes da osetis kako je dosadno...
Kad-god se znalo , kad cujes govor drugacije vrste , ili su Gastarbeiteri dosli , ili je jesen , pa dosli Bosanci brat kuruze, a sad je stalno jesen. :(
Mek je u pravu, ali kad naviknes na tu dosadu onda ti je svejedno
Htela sam da vas pitam gde je kafic Renesansa?